Min personlige almanakk

I dag hoppet jeg opp og ned av glede!
Skulle hente posten, og hva tror dere ligger  i postekassa? EN PAKKE TIL MEG!! I det siste har det kun vært regninger som var til meg, dritt lei! Så var på tide med en pakke! Det var ikke en hva som helst pakke, men nemlig min personlige almanakk fra www.personligalmanakk.no!Jeg har kun hatt konkurranser der jeg delte ut sånne, men rakk aldri å bestille en til meg selv! - btw, Gratulerer til dere som har vunnet det! Kommer kanskje flere!
Personlig er jeg veldig fornøyd med almanakken, selv om det har vært en lang ventetid! Tok max 2 uker før jeg fikk den i posten, men det er verdt all venting.
Det er så greit å ha en sånn en, så slipper jeg å glemme alle møtene og planene mine, veldig rotehode iblant!

Jeg valgte å bruke bilde av meg selv på framsiden, for da ble det mere personlig, og på baksiden har jeg bilder av mine nærmeste! Jeg bestilte i str Medium/almanakk.

Inne kan dere skrive og lage det som dere vil, skrive adresse osv, i tilfelle den blir borte!Dere får med ekstra bokmerke, i den fargen dere helst vil ha, samme med skriften og strikken på boka.På slutten valgte jeg bare å ha notatark.Pris varierer på størelsen, alt fra : 160-12 kroner.
FRA: personligalmanakk.com
Gjett hva jeg skal ikveld, såklart skal jeg sette meg ned og skrive alle planene mine, jobbvakter, besøkdager, bursdager, tlf nr! I morgen går turen til Hamar for å besøke min kjære Ida og Martine. Bilder kommer.

Flere som har personlig almanakk?

Ha en fin kveld alle sammen!:D


-IsabelleBeatrice
En kjærlighetserklaring til hovedstaten vår, Oslove!

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde pakke i posten, mens i går ble jeg en stolt eier av Oslove armbåndene!
Har ønsket meg det lenge, og endelig var dem framme på armen min. I mange forskjellige farger, så man kan kombinere dem med alt!Armbåndene koster ikke mere enn 59 kroner, og det er gratis frakt! Dere finner disse i forskjellige farger, og husk, dette er ikke noe dere kjøper bare fordi det er kult, men også fordi dere støtter noe.
Disse minner meg om 22.Juli hendelsen og det at alle står sammen i dette landet her. Pengene dem tjener på disse, går direkte til Røde Kors.

Støtt en god sak, og bestill dere også! :)
Akkurat nå har dem mange konkurranser på facebook siden dems HER

Ta en titt på siden dems får mere informasjon om bestilling!:) www.oslove.no

Og er det sånn at noen er interesserte i en konkurranse der jeg deler ut sånne? :) Let me know, så fikser jeg det:)

-IsabelleBeatrice
My longboard love

Været er fantastisk i dag, perfekt dag for å cruise rundt med min kjære longboard.
Nå skal dere endelig få svar på alt dere har lurt om min longboard.
Den ankom for en stund siden, men som jeg er så liker jeg å prøve ting før jeg skal anbefale det videre. Tålmodigheten var nesten på null, dritt toll som brukte så utrolig langt tid for å sende den, for de hadde rett og slett glemt det på lageret fikk de beskjed om, og unnskylde seg, for et system sier jeg bare.

Uansett, da den endelig var framme, var jeg like glad som en feit unge når den får enda flere kaker! Eller skal jeg være snillere, som en liten unge til juleaften. Jeg så såå lenge fram til å få den og cruise rundt, leke kul, og komme meg fortere ditten og datten.

Jeg startet å stå på longboard før et år siden ca, men har stått på skateboard før, er rulleskøyter som egentlig er greia jeg brenner for men..

Longboarden er bestillt fra www.skatepro.no.
Må innrømme jeg var veldig usikker i starten om jeg skulle bestille fra der eller ikke. Det var en ukjent side, og longboarden var ganske billig. Meningen ble fort forandret da skatten kom i posten og den ble prøvd ut.


Hjulene er av silikon, og går veldig fint, både på stein og asfalt. En perfekt longboard for nybegynnere, og man lærer fort å stå på den, og da kan man bare skru og løsne hjullene og ha bedre ballanse.
Personlig syns jeg longboard er mye lettere å stå på enn skateboard, er ikke så stor fall sjanse altså:) Borte med skrubbsårene!

Jeg har kjørt nå nesten hver dag siden jeg har fått den, og den går like fint. Flere av mine venner som har fått lov til å prøve den( er ikke hvem som helst, så forelsket er jeg) mener den er veldig bra og god å kjøre med!  Så jeg har egentlig ikke noe negativt å si ved den, det vil såklart komme fram dersom jeg finner noe. Hittil er alt bra, og jeg har hatt den i over noen måneder!
Direkte link  HER.
Dem har ikke bare longboard, men alt fra utstyr ,longboard, skateboard, rulleskøyter, osv. En veldig bra side for dere som liker å rulle:)Basic informasjon :

Der er flere ting, som gjør Mindless Rogue til et velegnet begynner-longboard. Det har et klassisk pintail-formet dekk, som er bredt og flatt, hvilket gjør det stabilt, så det blir lettere å få balansen. Eftter noen timers øvelse kan man gradvist begyne å løsne sine trucks og se seg om efter en god bakke, hvor man kan cruise med ægte surfer-stil.

DIMENSIONER:
38? x 9.75? (96,52cm x 24,77cm)

DECK:
7-delt kinesisk ahorn, topp og bund av Canadisk ahorn
Varmepresset med hjul-fordybninger
OS780 griptape med 2 striber og topp tryk
Pantone-farvede varmefæstnede tryk, forseglet med klar lak

TRUCKS:
6? Heavy Duty Seagull-truck med rå finish
14 x 8mm Sort kileformet riser
PU Cast 95A HR hvit truckgummi
Sort hardware

HJUL:
70 x 42mm 80A SHR PU støpt klar rødt hjul med tryk
ABEC-5 Carbon kulelager med metalskjold
www.skatepro.no - Got to love it!!!

Flere som har bestilt derifra før? Eller har tenkt seg å gjøre?

-IsabelleBeatrice

My Hair shines

Foerst vil jeg bare takke for alle komplimentene ang haaret mitt. Jeg maa skuffe dere med aa si at haaret er dessverre ikke mitt!! /sadface
Men det er fint, og jeg sier meg helt aerlig med dere.
Jeg er fast kunde hos HairtoHair.no. For en stund siden ble jeg sponset av dem, og fra foerste oeyeblikk forelsket jeg meg i haaret. Foelte meg som en prinsesse med det lange og boelgete haaret.

Haaret kan bestilles som boelgete eller rett. Jeg ville ha boelgete, i og med det ser mere naturlig ut, og blir enda lenger dersom jeg retter det.
Jeg har alltid hatt nr 613 i blond fargen *trykk her* men denne gangen hadde dem dessverre ikke den paa lageret og bestilte en annen farge.

Fargen matchet helt perfekt denne gangen ogsa, fordi haaret mitt er blitt litt bleiket av solen, og er lysere naa. Denne gangen fikk jeg nr 22, og haaret er like fint. Jeg er helt forelsket.

Se de fine boelgene og den fine lengda. LOVEMUCH

I tillegg til haaret fikk jeg haarfjaer, noe jeg har oensket meg kjempe lenge, etter aa ha sett det paa Sara og mange andre kjendiser. Fikk ogsaa diamanter til haaret, noen mener det er harry, men det er spoers hvordan man bruker det. Det er ikke noe man bruker hver dag, men heller paa noen fester, eller ball, eller et eller annet der man pynter seg ekstra.


Direkte link til disse diamantene finner dere HER. Det vil komme et innlegg der jeg sette dem paa saa kan dere se hvordan det ser ut. Jeg har proevd aa sette en paa, og det saag veldig fint paa, men jeg took det av siden de var soelv fargen, og det matchet ikke antrekket.De blaa finner dere HER. Veldig kule og har en veldig rimmelig pris, bare 59 kroner, freshe opp haaret. Disse fins i mange forskjellige farger og er samme pris.  SYDEN!!!|
Og de brune finner dere HER.  Disse fins med leopard moenster ogsaa.Det er en ny trend, folkens. Haaret er laget av syntetisk fiber, og taaler aa bli retter og boelget altsaa, og bare 99 kroner.
I Pakken faar dere to clips, paa 40 cm. Veldig enkelt aa sette dem paa altsaa.

Det jeg ble mest glad for, er haarboersten. ENDELIg slipper jeg aa oedlegge baade haaret mitt og extesionene. Det er en naturboerste som alle burde ha. Har brukt den hver dag naa, og jeg vet ikke om det bare er meg eller den virkelig har noe effekt, men haaret mitt har ogsaa blitt finere naa.

Boersten finner dere HER , og koster ikke mere enn 109 kroner.


Saa folkens, dette er ikke en anbefaling jeg kommer med bare fordi jeg er sponset av hairtohair, men fordi dette er noe som er bra, og jeg personlig er veldig,VELDIG fornoeyd med.
HAIRTOHAIR.NO om dere oensker dere bra kvalitets haar, tjukt haar og varig haar.
I en extension pakke paa 60 cm, faar dere 180 gram haar. DET vil GARANTERT vaere nok til hele hodet deres.
Min pakke finner dere HER.

Jeg har skrevet to innlegg om dem foer, som dere kan finne dersom dere gaar inn paa Kategorier og trykker paa SPONSORGAVER og blar lenger nedover.

Flere som har proevd extesions fra HAIRTOHAIR?


- IsabelleBeatrice
New in- new shoes for the new weather

Hei, fra en skoglad jente:)

Nå som det er vår, så har jeg alltid en tendens av å kjøpe nye sko. Blir jo nye sko både om vinteren, høsten, vår og sommer! Det trengs da, logisk, kan ikke gå i vintersko i sommeren liksom? :)

Baresko har blitt min yndlings sko side hittil. Jeg har allerede fått to par sko derifra, og er stor fornøyd med skoene. Kvaliteten er utrolig bra, og skoene former seg etter den formen du har på foten.  
Som jeg har nevnt tidligere så er jeg veldig kresen på sko, det verste er vintersko. Jeg må ha noe ingen andre har, og noe som skiller seg litt ut, noe fint, og behagelig.
Denne gangen bestilte jeg noe som kunne være elegant, kunne brukes på jobb, og ute i byen, fest osv.Klokke fra DanielWellington, bukse fra B.Jeans.

Skoene er utrolig gode å gå i, høyhælen er heller ikke så høy, og den er firkantet. Jeg har nå brukt skoene et par ganger. Brukt dem en del på jobb, og jeg har ikke kjent noe som helst smerte. Personlig hater jeg å gå i lave sko på jobben, føler meg ikke elegant nok, men nå har jeg endelig funnet noe som er fint og komfortabelt.

Skoene er i ekte skinn, og er vanntette. 

Baresko har veldig mange forskjellige merker, og tusen forskjellige slags sko, for dere som liker skikkelig høyehælte sko, kan dere finne det også. Jeg har enda en favortitt, kanskje min neste par i posten? Trykk her for å se dem! Ah, det er så mange forskjellige at jeg får nesten noya om jeg måtte velge et par. 

Merket på skoene mine er Sixtyseven, og heter Oleato 39. 


Produktinfo:

Sixtyseven Oleato 17287 er en beige nydelig ankelskolett i skinn fra Sixtyseven. En klassisk vårlig farge. Spanske Sixtyseven produseres i Spania og har god spansk kvalitet på skinnet.
 
  • Utsiden i skinn
  • Innsiden i skinn


Leveringen dems er rask, ikke noe toll venting eller ekstra betaling. Dere må ikke betale hele prisen på en gang heller, dersom dere har Klarna Konto, for da blir det fra 56 kr i mnd.
En ting er sikkert, et par kroner ekstra, og kjærlighets skoene deres er i posten, og fornøyde vil dere nok bli.

BARESKO.NO - Anbefales sterkt.

Direkte link til skoene mine finner dere HER
Og linken til det andre innlegget med førige vinter skoene mine finner dere HER

Tycks? Hva syns dere om siden og skoene? Flere som har bestilt derifra?

-IsabelleBeatrice

 

Rabattkoder til dere, lovers

Jeg har gleden av å dele rabattkoder med dere nå! :)  Skriv inn: IsabelleBeatrice og få 15%.
Husker dere min herlige og fantastiske klokke fra Daniel Wellington ? Jeg er fremdeles like forelsket i den, og har nå brukt den hver dag siden jeg fikk den! Jeg fant ut at den var vanntett også, STJERNE I BOKA! Jeg er så flink og vasker alltid hendene mine, men glemmer alltid at jeg har på klokke, men nå slipper jeg å tenke på at den blir ødelagt. 
Klokken holder seg fortsatt veldig fin, og jeg får fremdeles masse fine komplimenter ang klokken.

 
 
For flere bilder og info om klokken trykk HER

Dette er da rabattkoden på 15% på nettsiden dems. Koden varer til 12/5 klokken 23:00!! LØP og kjøp. 

Hvilken er deres favortitt? :) 
 

-IsabelleBeatrice 

Husker dere? Polaroid 300

Husker den den tiden vi var småunger og foreldrene våre tok bilder av oss, og ga dem til oss med en gang? Personlig syns jeg det var noe skikkelig fasinerende. På den tiden brukte dem Polaroid kamera.
For dere som ikke vet det, er det en gammeldags kamera, bildene er ikke så store, og dem kommer ut med en gang man har tatt bilde av noe. Kort fortalt.

Vi hadde mange sånne, og jeg som 3 åring, knipset jo tusen bilder da! (drittunge). Kameraet går ut på bateri og film da. Kamera i seg selv er ikke så kjempe dyr, men det er filmene som er veldig dyre.
Jeg fikk en pakke med 10 bilder på, og jeg har tenkt å spare det. Hittil har jeg kun tatt to bilder, av seldiggeren meg. Resten av bildene skal bli vennebilder og minner.

Kameraet fikk jeg fra coolstuff.no , som jeg tidligere har skrevet om på dette innlegget. 
Jeg digger polaroid-stilen på bilder. Det er noe med fargene som gjør at den bringer fram en slags gammeldags og slitt stil, altså retro stil da. Jeg har ønsket meg det lenge, og var så heldig og fikk det av dem til bursdagen, eller tidligere bursdagsgave da.


Kameraet koster 830,- + en pakke film som da koster 99,-! Er ikke akkurat billig, men billig i forhold til mange andre Polaroid kamera. Jeg mener det er verdt pengene. Jeg er veldig fornøyd med det, kvaliteten på bildene er jo ikke super fin, men det er ikke akkurat speilrefleks heller. Genialt er det. Tar et bilde, får det opp med en gang, pang-rang! :) 

Leverings tiden var også veldig fort! Tror det tok max 3 dager, så var min kjære kamera i posten. 
Direkte link finner dere HER.

Coolstuff.no har utrolig mye fancy ting altså. Blant anet sjokoladefontene, Automatisk matskål for hunden/katten, osv osv!!! DRITT fett side, med alt mulig ting på. Jeg anbefaler det sterkt, for dere som liker å væe unike og ha unike ting i huset. Prisene er heller ikke noe spesielt høye, det er spørs hva man bestiller. I tillegg til det, har de fått inn en enda kulere Polaroid Kamera, som da er litt dyrere, men bedre også. 
Bagasje vekt er noe de også har, kjærlighetspiller! funny. Perfekt side også for freshe bursdagsgaver, eller gaver generelt!

COOLSTUFF.NO!!! *heart*. Ta dere en titt vel.


Er det noen som har bestilt derifra? Hva? Fornøyd?

-IsabelleBeatrice

Jeg har blitt avhengig

Av linser. 

Mine naturlige øyefarge er brune. For å være helt ærlig, så liker jeg det ikke. Jeg har alltid ønsket meg grønne øyer(lyse). Jeg fikk gleden av å bli sponset av fargelinser.no, og fikk endelig grønne øyer. 
Dere kan lese det gamle innlegget om det HER .

Fargelinser sine linser er utrolig bra, og jeg er fremdeles stor fornøyd med produktene dems. De er ikke dyre en gang, og kvaliteten er utrolig bra.
Det svirr litt når jeg tar linsene på, men går over veldig fort. I startet sleit jeg veldig med å sette dem på, jeg tørte ikke, og klarte ikke å lukke opp øyene. Nå har jeg lært meg det, og å sette på linser er null stress, er som å drikke et glass vann. Null problemos liksom.

Jeg fikk et par nye for en stund siden, men har helt glemt av å bruke dem. Jeg hadde min favoritt farge, som da var Gemstone Green. Det skreiv også på det andre innlegget. De ser veldig naturlige ut, selv om fargen er veldig sterk, så har de litt bruntone i seg, og da blandet min farge og den grønne fargen, seg. 

Denne gangen fikk jeg to par nye grønne farger(JA, jeg vet det er mye grønt i innlegget nå, men det er favoritt fargen min når det kommer til øyer). 

Her ser dere den naturlige øyefargen min. JUKK 

Ikke mistforstå meg, jeg syns brune øyer er utrolig fint, men ikke på meg! 1. Grøntone 2-  Disse likte jeg veldig godt! Fargen forandrer seg ved det lyset man er i. De kan se svarte ut om det er mørkt på rommet, men veldig grønne i lyset. Veldig fine til dem som har brune øyer. Anbeffales.
Direkte link finner dere HER

2. Expression Grønt


- På disse her, kan man se at dem er litt fake, ihvertfall om noen skal styrre i øyene mine. Blir litt forvirra selv om jeg ser på meg selv i speilet. Fra en liten avstand er de veldig fine da,men personlig følte jeg meg som en salamander. De kan jeg anbefale til dem som har lyse øyer fra før av.
Direkte link finner dere HER


Jeg holder fortsatt til det jeg har sagt om siden dems. 
* Rask levering (max to dager)
* Veldig gode til dem som faktisk har dårlig synn, det går ann å bestille fargelinser med styrke i.
* Veldig bra pris, dere kan finne linser til 99 kroner. Nå er det masse tilbud også. 
* Varer i 30 dager, kan brukes lengre og, jeg har ikke merket noe problemer med det, men så klart fins det alltid litt OPS.
* Tusen forskjellige farger,motiver osv, passer for alle, uansett øyefarge.

Ta dere en titt: fargelinser.no

-IsabelleBeatriceDaniel Wellington shows me what time it is

Jeg er forelsket i en klokke! 
Husker dere da jeg sa at jeg fikk en nydelig bursdagsgave jeg ville vise dere senere?
Egentlig har jeg ønsket meg en klokke til bursdagen, noe som er litt dyrt og bra kvalitet, men samtidig utrolig fint.
DET fikk jeg. Jeg har nemlig fått en klokke fra Daniel Wellington.

Det er et klassisk klokkemerke, som gir en klassisk look med farger. Det er utrolig mange farger, og for dere som vil ha det helt klassisk, så finner dere klokken i bare en farge også.Klokken er vanntett, og kan brukes både av jenter og gutter, i tillegg til det er det garanti på flere år. 

Personlig er jeg veldig fornøyd med klokken, det matcher til nesten alle outfitsa jeg bruker. Jeg har nå brukt klokken flere ganger, og hver gang jeg har brukt den, har jeg fått masse spørsmål om hvor den er fra, og at den var utrolig fin osv. "takk skal dere ha, btw" 

Jeg har Classic Canterbury som ligger på 1.195,-
Dere får det dere betaler for, personlig er jeg veldig fornøyd, og jeg er ikke typen som reklamerer for ting bare fordi jeg har fått dem og har et sammarbeid sammen med de sponsorne! Jeg er ærlig ang alle gavene jeg får, og akkurat på den gaven her, har jeg IKKE noe negativt å si om.

Han som er "sjefen" på Daniel Wellington er nå veldig kjekk fyr da, så jenter, ta dere en tur på siden dems, og trykk LIKE! Kanskje det blir en konkurranse i tillegg? (a) Tenker det er mange av dere som vil falle for klokken!? eller? 

Like&No like? 


-IsabelleBeatrice


 
 

Hair to hair, i still love u

Helloooo friends! 
Husker dere da jeg fikk æren til å bli sposet av hairtohair.no ? Nå var det på tide med en ny omtale om dem.
Jeg var helt ny med håret dems, aldri hørt om, eller sett! Jeg brukte luksushair sine før, noe jeg ble utrolig skuffet over, ihvertfall blonde håret dems. SÅ den anbefaler jeg ikke. 

Jeg har nå testet håret i noen mnd.  hairtohair sitt hår, er nesten like fine som i starten. Jeg kan si jeg er veldig imponert over kvaliteten dems.  Håret er langt og fint, var litt glansfull i starten, litt for mye kanskje, men det har gått bort nå, og det ser naturlig ut.

Håret er fremdeles tjukkt, selv om det røyter en del når jeg børster dem, på tide med ekstensjons børste(?).Det kan dere unngå dersom dere bølger det, eller krøller det da. Mere volum, og det syns ikke at håret har kanskje røytet en del. 

I tillegg til det så er det 100% menneskehår, det kan både farges, rettes, og krølles. Selvfølgelig må dere pleie det en del da, kanskje 1 gang i uken eller noe? Bare la håret ligge i hårkur i en halvtime eller noe, så er det like fint som alltid, og holder ut lengre. 


OG, husker dere at jeg fikk en haircase også, som dere kan finne HER ! De har flere motiver, jeg har den i rosa, men leoparden var fin den også altså:o LOVE DYREPYNT! 

Positve med hairtohair :
- Langt og tjukkt
- Holder fargen sin bra
- kan farges,rettes,krølles
- tynne og holdbare clips
- raskt levering
- du får det du betaler for

Negative med hairtohair :
- bølgene går ut etter vask(altså du må krølle/bølge dem på nytt)
- røyter litt 
- floker seg litt(men går bort med en gang du vasker dem) 

For å komme til førige innlegget jeg har skrevet om det, trykk her
Så, jeg anbefaler sterkt siden dems, om dere vil ha bra hair ekstensjons, som er verdt pengene! Anbefaler det sterkt til de som har blondt hår ihvertfall! 
I tillegg til hår, har dem masse annet også, som headkase, pynt, børster,gavekort!  
Ta dere en titt vel, og se så lett dere vil falle for håret! 
HAIRTOHAIR.NO  - GOT TO LOVE IT MORE


Flere som har prøvd håret dems? 

-IsabelleBeatrice


 


Vinneren av konkurransen - miinto.no

Det var utrolig vanskelig å sitte å velge ut en vinner!
Dere er så søte alle sammen! Varmet virkelig hjertet å lese så mange fine dikter.

Klapp på skulderen til alle dere, for kreativiteten deres! U made my day! :)

Dessverre kan jeg bare velge en vinner, siden jeg bare har et gavekort!
Vinneren for denne konkurransen er Kristina med diktet  :

"isabelle beatrice er fordomsfri og vis

blogger om masse søtt og sier meningene sine støtt

synes denne blogen er meget fin

og det mener jeg vikrelig inn i hjerteroten min

jeg skriver dette snille og smigrende dikt

for å håpe at jeg blir godt nok likt

til og vinne denne flotte konkuransen

slik at den skinnende glansen

til disse flotte klær kan dekke mine tær. " 

Jeg har dessverre ikke noe email adresse på deg, så skriv til meg på facebook @IsabelleBeatrice  eller hotmail: ibv@hotmail.no  
Så får du det elektroniske gavekorter ditt! :)

Gratulerer kjempe masse! :)

Og nok en gang, tusen takk for alle de fine diktene deres. Det kommer flere konkurransen, og flere muligheter! :) Lover.

 
Peace out!


-IsabelleBeatrice 

Tidlig bursdags gave

Hei og god aften! :) 

For en fin dag! Solen skinner fremdeles, og bursdagsgavene har begynt å komme allerede.
Jeg blir jo snart halveis 40, skremmende å tenke på.

Uansett, jeg mottok en utrolig fin gave, fra Coolstuff.no ! Nemlig en Polaroid 300 Kamera! 
Husker at vi hadde mange sånne hjemme da jeg fortsatt var en drittunge, men som vi mennesker bli gamle, slik bli ting også. Noen av dem har blitt borte, andre ødelagt osv.
Det som er gøy med Polaroid kamera er at du får bildet med en gang ut. Ser du noe du liker, tar du bilde og har det med en gang, slipper å gå til dataen og overføre osv..Stress synest jeg!

Jeg vil ikke komme med noen anbefaling enda, i og med jeg ikke har testet kameraet, og vil jo ikke anbefale noe dårlig, om det er det.

DA er det bare å vente på neste Polaroid innlegg! Jeg gleder meg til å prøve det ut! 

"Btw, om det er noen som vil sende bursdagsgaver til BloggeBell som blir 20 år, er det bare å si ifra;););) tsss"


Direkte link: HERNoen som har det?

-IsabelleBeatrice


 

Korsett er kjærlighet

Hallo alle sammen!
Søndag, for en dag..Pleier som regel å være bloggedag, og i dag har jeg endelig nett på dataen min, den kommer og går, skjønner egentlig ikke hva greia kan være!

For en stund siden fikk jeg en overraskelse pakke i posten fra jig.no !  Elsker når jeg får sånne sponsor gaver som jeg ikke vet hva det er før dem er i posten og jeg har åpnet det! 
Det var tre veldig fine gaver, men i dag blogger jeg bare om en av dem, siden den er mest brukt.

Jeg har alltid hatt en greie for korsetter, alltid likt det, man aldri hatt en. I det jeg åpnet pakken var det en korsett i det. Tror dere jeg ble glad??

(La oss ignorere ansiktet, ikke særlig fotogen i dag)


Korsetten er til å brukses over en t-skjorte, eller kjole, passer perfekt til sånne kule slitte jeans, spørs hva slags stil man har. Jeg falt veldig lett for den, og den bruker jeg faktisk. 
Kjolen jeg har på meg er en enkel hvit kjole, som er egentlig ikke noe fin når den er vanlig, men var helt perfekt med korsettet på. 
Jeg har brukt den også over en skjorte, og hadde jeans på meg, og høyhæler. Det er rart hvor mye en korsett kan gjøre, i tillegg får man skikkelig pupper, FLAT mage, og smal midje. 
Korsetten er  høy underbryst korsett og har vakgre broderinger i stoffet. Den har hemper foran og knyting bak.Jeg valgte å bruke den sånn, og ikke stramme det så utrolig, og brukte den opp ned, i og med jeg ikke vil framheve puppene så mye, haha! Men for dere som liker litt push up og å ha det stramt kan dere bruke det sånn: HER finner dere også direkte link til korsettet. 

 

Jig.no er en utrolig fin side. De har alt mulig der, alt fra sko,interriør,klær og smykker. 
En perfekt side for dere som liker å ha litt spesiell stil og liker å skille dere ut. Prisene er heller ikke så verst, og leveringen er forskjellig fra ting til ting man bestiller.


Hva syns dere? Flere som liker korsetter? 

Resten av produktene kommer senere på bloggen! GOT TO LOVE IT! 

-IsabelleBeatrice

 

 

Kjærlighet i posten

Hei søte skapninger!

For en god stund tilbake fikk jeg en herlig pakke i posten fra baresko.no !
Jeg trengte et par nye vintersko, men så kresen som jeg er, finner jeg nesten aldri noen ting. Jeg skal ha noe spesielt, noe ingen andre har, men samtdig så har jo alle det, fordi når alle har noe, så betyr det at det er inn? Uansett, jeg bestilte et par sko, og var utrolig usikker på om jeg skulle like dem og i det hele tatt bruke dem. 

Fra dag en, falt jeg for dem! Fargen, måten de var lagt, måten de matchet antrekkene mine osv, var perfekt! Skoene veier nesten ingenting, og de er utrolig gode å gå i. Fargen et akkurat som det ble vist på bildet på siden dems, og skoene ikke minst også! 
De var litt sånn retro type, men samtidig utrolig kule. 
 Jeg er rett og slett forelsket i dem, og i siden jeg bestilte dem fra. De har alle merkene, og alle slags sko! 
Kvaliteten er utrolig bra. Det er en grunn for at anbefalingen kommer så sent, og ikke samme dag som jeg fikk dem.
Når man anbefaler noe så burde man kanskje prøve produktene før man reklamerer for det.
jeg har brukt skoene nesten hver dag, og de er like fine og holdbare. Det kan være -30 ute, jeg kjenner varmen, og isen kan bare glemmes, de sklir IKKE!

Prisene er ikke lave, men det er verdt å betale noen kr ekstra for noen bedre sko, ihvertfall her i Norge. Vinteren varer i evigheten og kulda tar pusten fra oss, varme og gode sko er viktig, og denne gangen funker ikke H&M skoene så bra!  

30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun 
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun 
 30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun

Produktinfo:

Caterpillar Cheltzie er en råfin høstboot til damene. Skoen kan formes slik at man høy eller lavt skaft. Med ragsokk funker denne skoen langt utover høsten og inn i vinteren. Da får man og røff og tøff skolett. Cat lager supergode høst og vintersko som har et snev av industrill stil. De er meget solid utført og er den perfekt sko for aktive personer. CAT som opprinnerlig kun lagde maskiner og utstyr til industrien er i dag et sterkt merkenavn innen tøffe og solide sko av god kvalitet.
 
Fakta:
  • Utsiden i skinn
  • Innsiden i skinn 
  • Såle i gummi
  • Farge: Lys brun

    Siden heter : baresko.no  

Dere vil helt sikkert forelsket dere i et eller flere par sko derifra. Om du er Ecco sko fan eller Lacoste, finner du det der!  

Ticks? Hva syntest dere? 

-IsabelleBeatrice
 

Kjærlighet i posten 1

Hei og god morgen søte mennesker!

Veldig lite blogging fra min side nå! Beklager. Dataen min har tatt livet sitt fra nettlivet, og vil ikke sammarbeide med meg. Derfor får ikke jeg blogget noe særlig. På tide med ny data, skjønner jeg.

Før noen dager siden fikk jeg nok en gang en kjærlig pakke i posten. Forventet ikke noe pakker enda, men plutselig kom den gigantiske pakken. Øyene var like store som pakken, munnen også. Hele kroppen skjelv mens jeg åpnet det.
Jeg fikk helt nye hairekstensjons!!!!!! GOSHPakken var fra Hairtohair.no
Er det noen som har hørt om siden dems? Vel, jeg skal innrømme jeg hadde aldri hørt om dem før, og plutselig havnet jeg på siden dems. Sånn som jeg er, som liker å prøve masse forskjelligt,  tenkte jeg å bestille noen hår derifra også.

I tillegg til håret, fikk jeg også en haircase, altså en veske til å holde håret i.
Hvor genialt er ikke det? Slipper å ha håret i skuffen, eller senga, eller hvor man kan ha det.. Det blir så slitt av det, og man må rette det hele tiden, børste det hele tiden, vaske det hele tiden, og de blir glemt også, ihvertfall av meg.. Jeg bruker ikke hair ekstensjons hver dag, bruker det bare på spesielle anledninger, men det er bare fordi jeg ikke gidder å sette dem på, fordi jeg glemmer av dem, eller fordi de rett og slett har blitt stygge, og må vaskes før jeg skal bruke det.

Til vanlig har jeg brukt hair ekstensjons fra luksushair, var veldig fornøyd i starten, håret var langt,glansfull og fin. Med tiden ble den bare stygg og slitt, selv om jeg ikke brukte det noe særlig.Nå kan jeg nesten ikke bruke det lenger, for det har blitt så slitt... Kanskje det er vanlig med blonde hair ekstensjons, for Sara har sine fra luksus hair hun også, og hun bruker det daglig, men de er fortsatt ganske fine.
I tillegg til det, så syns jeg at spennene på håret fra luksushair var veldig store, og de syntest veldig godt i mitt hår. De var brune og de åpnet seg hele tiden, følte jeg måtte rette på dem hele tiden.

Hairtohair.no
sine er utrolig fine, de er lange, og bølgete(bestilte dem slik). De er 65 cm, og går ann å rette dem også, da blir de lengre, u know ;) Spennene er lyse og veldig veldig veldig behagelige å ha på, og holder seg fast i håret.
En pakke fra hairtohair er nok altså, jeg tok ikke hele pakken på meg en gang, for hadde ikke mer plass, håret ble så utrolig sjukt og fint! Følte meg som ei prinsesse. Langt og sjukt og bølgete hår.
Dessverre passet ikke fargen helt til håret mitt, men det er min feil, for jeg skulle ta etterveksten min, og det ble for lys, og nå har jeg plutselig bestemt meg for å farge håret mitt brunt.


Det positive er at de går ann å farges, og forventer at de blir like fine.
Jeg er stor fornøyd med håret, og hairtohair blir nå min faste hair ekstensjons side.
Ikke tro jeg reklamerer for dem, bare fordi de har sponset meg. Hår er viktig for meg, det er viktig at det er fint og holder seg bra.
Jeg har aldri blitt sponset av luksushair, men fortsatt reklamerte jeg for dem i starten, for da var jeg fornøyd. Så jeg reklamerer ikke bare for ting jeg har blitt sponset med, og dersom jeg ikke liker en produkt, tørr jeg faktisk si meningen min om det, uansett hvordan de vil ta det.
Jeg sier ofte nei takk, til mange sponsorer, fordi jeg ser at produktene dems ikke vil bli noe å reklamere for, men dette her var det verdt å reklamere for!

Jeg vet det er veldig mange jenter der ute, som sliter med å finne noen fine hair ektensjons, noe som er kvalitets hår, noe som er samme hårfarge, og som holder seg fint.
Ta dere en titt alle sammen, for det er verdt det. De har alt mulig til håret på siden dems.
Alt slags hair ekstensjons, hårpynt, mønstret hår, fjær til håret(noe som er VELDIG inn nå), hår børster, hår vesker!!
Mye å velge mellom.
HAIRTOHAIR.NO
GOT TO LOVE IT!


Snart vil det komme enda et innlegg med et annet kjærlighet jeg har fått i posten, mmmm!

-IsabelleBeatrice

Linsetest big time

For en glede! Jeg har fått sjansen til å prøve ut forskjellige type fargelinser fra fargelinser.no. Hvor digg er ikke det å kunne bytte øyefarge når du har lyst til det, og hva du har lyst til? Er helt utrolig at det går ann å bytte hele øyefargen på noen sekunder. Det har virkelig mye å si når det kommer til look, kan liksom bare matche outfiten, hele ansiktet blir forandret med et annet øyefarge. 
Som jeg har sagt tidligere, så har jeg alltid ønsket meg lyse øyer, ihvertfall grønne! Det som er nå, er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken farge jeg passer best, og hvilken som er finest, derfor skal jeg spørre dere om det! 

1.Himmelblå 


-
Jeg er bittelitt skuffet over disse her, fordi fargen var ikke så utrolig sterk i dem. Den brune fargen kommer fram,og det gjør at øyet ser litt flekkete ut? I virkeligheten er ikke fargen så sterk, som på bildet(blitsen), men samtidig så ser det veldig naturlig ut. Men personlig følte jeg meg som en gammel alkoholiker som har fått hvite øyer av så mye alkohol:( 
Direkte link finner dere HER

2. Brungrønn


-
Den tonen her er min favoritt hittil! Jeg fikk samme fargelinse tonen av Sara, og jeg ble forelsket med en gang. Fargen er sterk, men den har litt brun i seg, som gjør at det ser naturlig ut, og det blir ikke så stor overgang.
Direkte link finner dere HER

3. Mørkeblå 


-
Disse likte jeg veldig godt. Fargen er sterk, og overgangen blir egentlig ganske stor, men de er fine. De ser ikke naturlige ut, siden fargen er så sterk, også merker jeg at ting blir litt mørkere enn det dem egentlig er(?) og hvis linsa legger seg litt feil, ser jeg litt tåkete.
Direkte link finner dere HER

4. Grå grønt 


-
Disse er en av de naturligste linsene jeg har. Den grønnfargen forsvinner litt i den brune, i og med de er såpass lyse, men den syns fortsatt godt. Den brune blir i mellom, så blir det grønt på kanten. 
Direkte link finner dere HER

5.Lyse grønt-
Disse skulle egentlig være lyse grønne,men det virker nesten helt like som de jeg har i brungrønn! Kanskje jeg har fått feil pakke av dem(?) men tok bilde uansett. 
Direkte link til de jeg skulle ha finner dere HER

Jeg har ikke noe erfaring med fargelinsen, men jeg er veldig fornøyd med linsene fra fargelinser.no
For dere som har litt dårlig synn, går det faktisk ann å bestille fargelinser med styrke i. I tillegg til dette er linsene veldig billige også, dere kan faktisk kjøpe et par linser for 99 KR! 
Jeg bestillte mine på Fredag, og lørdag var de allerede i posten, så veldig rask levering!
Linsene kan brukes i en mnd(30 dager), men anbefaler ikke å bruke dem om natta da, da varer de nok ikke så lenge. 


Hvilken av fargene var best? 1,2,3,4 eller 5 ? -IsabelleBeatrice

Feel like a birthday child!!

God morgen, god ettermiddag, go kveld! 

Lørdager pleier å være forskjellige! Hos blir lørdagen, enten jobbe lørdagen, eller fest lørdag. Nå etter en stund,tenkte jeg å ta det med ro denne lørdagen- altså, boooooring lørdag!
Tanken ble anderledes da jeg plutselig fant ut at det var tre pakker som ventet på meg i posten!  Elsker å få pakker i posten, uten å vite hva det er og hvem de er fra! 
Det var faktisk 3 pakker, som jeg virkelig har sett fram til!
Klarer dere å gjette hva det er? Ikke at det er så vanskelig å se det, på den ene pakken?!

Kommer et eget innlegg om mine fine pakker! Loooove

-IsabelleBeatrice
 

Make it green for my whole life

Hei vikinger og pingler! :* 

Først og fremst vil jeg beklage det lille bloggingen i det siste! Skjedd en del, både tragiske og gode ting! Kommer senere til det!

Akkurat nå vil jeg bare skryte av øyene mine! Hørtes det dumt ut? bla bla.
Jeg har fått gleden av å få et par grønne linser av min kjære bestevenn, Sara! Jeg har ønsket meg grønne øyer så lenge jeg husker meg selv, grønne øyer og blondt hår, som mamma!!
På en alder av 3 år var jeg helt sikkert på at jeg hadde blondt hår og grønne øyer, selv om både håret og øyene var brune! Nei, jeg hadde blondt hår og grønne øyer! Med tiden forstod jeg at jeg ikke hadde det, men at det var min drøm da! Jenter altså, prøver alltid å være noe de ikke er ;) flere som kjenner seg igjen?


Jeg kan ærlig si at noen ganger er jeg veldig fornøyd med brune øyer, men nå med de grønne linsene jeg har fått av Sara, gikk den tanken bort også! Jeg elsker grønne øyer!!! Det har ikke gått en dag uten linser siden jeg har fått dem. Jeg tar dem selfølgelig av på kvelden, selv om det er linser man kan bruke i en mnd, varer  det lenger om man tar dem av på kvelden;)

Så ja, jeg er anderledes nå! Men jeg har fått til deg jeg liker best, grønne øyer og blondt hår! haha, egentlig så føler jeg meg som en barbie dokke iblant, men det får det bare være! :) 


Forandringer? Japp, godt å ha det i livet! 

Linsene er kjøpt fra www.fagelinser.no og dette er fargen jeg bruker! Du finner dem til et veldig rimmelig pris, også er kvaliteten veldig bra + alle de hundre forskjellige fine fargene! Love iiiit

Syns? 

-IsabelleBeatrice 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits