Kreativiteten slår til

Nå som jeg ikke har så mye å gjøre ellers, må jeg jo finne på noe å gjøre!
I morgen reiser jeg og besøker Ida i hamar, så jeg var nødt til å rydde i skapet mitt for å kunne pakke. Imens jeg ryddet, fant jeg klær jeg har blitt dritt lei av, og ville gjøre noe nytt med dem!
Millitærfargen er inne nå, så jeg ville lage noe kult av en gammeldags skjorte fra ung.skolen faktisk.

Jeg fant to skjorter jeg vil fikse på, men tok bare en i dag, og det ble nok jobb - hodepinne!!!


Tycks? hva syns dere?

-IsabelleBeatrice

Cause u mean everything to me

En av de fineste og mest ønskede ting, er jeg nå eier av!
I Magaluf ble vi kjent med en fantastisk mann, som eide en smykke butikk! Damian! En helt fantastisk og god mann, men en stor hjerte og en fin butikk. I det vi gikk inn der, viste jeg ikke hva jeg skulle ha, prisen var rimmelig på alt, og smykkene var rett og slett NYDELIGE! Jeg personlig har alltid ønsket meg noe spesielt, ringer har jeg, armbånd går jeg ikke noe særlig med, men et kjede, med navn på, med noe som minner meg om noe, er noe jeg har ventet lenge på!
Kjede ble det,og unikt er det! Jeg har gått med kjedet hele tiden sidenjeg kjøpte det, og det er et kjede jeg alltid vil gå med, siden det vil alltid minne meg om Magaluf, Venner, Kjærlighet og det viktigste Familien min!
Kjedet er tatt for dem, bokstavene til de aller viktigste menneske i livet mitt er skrevet inn, og en sitat alle går rundt og tenker på.


Safet, Florentina, Luka og Billy! Og årstallet jeg ble født i! :)"My family means everything to me"

Jeg elsker dere!Jeg anbefaler dere alle å dra innom han om dere drar ned til Magaluf, dere vil ikke andre! Big Ben's Silver shop!
We miss u!

Hva syns dere om kjedet? Flere som har vært innom han?


-IsabelleBeatriceNytt inn - sommerens innkjøp

Som lovet, er det innlegg med innkjøp fra feriene!
Ble ikke mye innkjøp i Spania akkurat, bortsett fra en singlett, resten av pengene gikk på noe annet;) if u know what i mean. Altså mat, og gaver daaa, haha.

Mens i Nedeland og Frankrike, klarte jeg ikke bare å gå ved siden av en butikk med salg i, men selv om det ikke var salg, var det drøyt billig! Hva gjør man da? SHOPPER!Måtte såklart ha et paar nye sko! Høyhæler fra Frankrike, de to andre fra Nederland!Blå Kjole: Frankrike  "Rosa kjole" : nelly


Topp: Primark Bikini: H&M Jeans: CoolCat


Leopard topp: Primark  Lime Blondetopp: CoolCat All Star Topp: Spania Lime Wtf topp: CoolCat


Kjole: Frankrike et sted  Lommebok og sminkepung: Luis VuittonLeopard bukser: Frankrike   Onepiece: Vega des Sole


Ble såklart en del parfymer og kosmetikk, men det kan jeg heller ta i en annen innlegg, dersom det er interesse for det(?)


Hva syns dere? Likte dere noe av det?

-IsabelleBeatrice

New in, vinner av gavekort

For en fin kveld aa komme til! :)
Foerst faar jeg vite at jeg har vunnet en gavekort paa 300 Kr. hos Nelly fra en veldig soet og god blogger som heter Martine.(trykk paa navn for aa komme til bloggen hennes).
Passet perfekt i og med jeg er i en veldig shoppegal periode. Det naermer seg Syden naa, og JA, jeg vet klaerne er billigere nede der, men jeg liker aa ha litt nytt foer jeg reiser ogsaa da.

I gaar var jeg paa Lillehammer med Hedda og Lars Henrik(Bilder kommer). Hedda, gale tattoverings samen min tok nok en gang enda en tatto. Vi tok oss en liten shopperunde, og jeg ble heeeeelt gal av salget der. Det var saaa mye salg, men samtidig saa lite penger i lommeboka..spare spare spare. Hardt aa vaere voksen gitt.

Noe innkjoep ble det saaklart. Jeg fikk heldigvis kjoepe yndlings singletten min, dessverre i Xs, men den passet, og enda en som passer meg veldig godt da(Almost Famous) haha.Singletter: Bik Bok Caps: Fretex faktisk.

Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice

Kreativ uken!

Hei fineste leserne!

I gaar har nok en gang vaert en kreativ dag. Jeg lagte nemlig min egen designet t-skjorte. Og jeg har planer om aa gjoere flere ting ogsaa. Veldig kreativ av meg selv altsaa. haha
Ang det rosa haaret. Ehm..Jeg vasket det i dag, altsaa jeg gikk 3 dager med det. Jeg har fremdeles en del rosa striper i haaret som ikke gikk bort, men gaar helt sikkert bort ved andre vask.
Noen sier dem fikk alt bort, men jeg gikk jo lengre med det, kan hende det satt seg bedre i haaret (?) don"t know.
Jaja, rosa striper er jo fint det ogsaa.

Her er ihvertfall t-skjorta.
Tok bare en helt vanlig en, og klippte den slik jeg ville ha, null stress.


Snart skal turen videre til Hedda, for vi skal nemlig til Lillehammer i morgen tidlig, pa tattoshappa. Sier ikke mer :) bilder kommer.

U like?

-IsabelleBeatrice

Make your own - Dip Dye Shorts

God kveld, lesere.

Jeg slang meg nok en gang paa trenden. Dip Dye shorts er veldig inn naa, og jeg er veldig kreativ av meg selv, og elsker aa tulle med klaerne mine. Gjoere noe nytt av dem, med andre ord.
Hele skapet ble snudd opp ned, ogsaa fant jeg et paar bukser som jeg ikke likte lenger, men som hadde perfekt farge til aa lage Dip Dye Shorts av. Altsaa, det loenner seg aa ha moerke jeans, for aa faa til bedre kontrass og farger i buksene.
Dette trenger dere:
- Saks
- Pinsett(jeg hadde to typer, spiss og flat)
- Bukse
- Klor (Dere faar kjoept det paa mat butikker)
- Boette (Til a ha buksene i, og klor)
- Kritt (For aa tegne paa buksene)

1. Finn fram buksene dere vil lage shorts av, saks og pinsett. Ta dem paa deg og tegn opp med kritt der du vil klippe.
Klipp den slik du vil, jeg klipte den paa skraa, fordi jeg ville ha den lengre mellom beina, ogsaa lengre bak, vi har jo stumpen da, og det drar shortsen automatisk lenger opp enn framme.
HUSK: Du skal klippe lengre enn det du vil shortsen skal vaere. Den blir kortere naar man begynner aa dra i jeans traaene.2.
Etter at dette er gjort, er det bare aa sette seg ned, regne med noen timer jobb, og begynne aa dra i alle jeans traaene. Tro meg, jeg ble lei,og ga opp fort. Litt taalmodighet skal til altsaa.
Brukte 2 timer paa dette jeg, eller mere. I tillegg til dette,hadde jeg masse saar paa fingrene, fra pinsetten.3. Sett dem i en boette med klor, og la dem staa der i noen timer, dere maa sjekke det ofte, og se ann paa hvor lyse de har blitt.
Altsaa...Jeg gjorde en big time feil, jeg lot dem sitte i klor i over to dager, glemte helt av buksene.4. Legg dem i vaskemaskinen og vask dem. De vil gi enda lysere farge.

Og dette er resultaten, masse hoel, og dem river seg med en gang man kommer bort i dem, saa de ble ubrukelig, med mindre jeg vil bruke dem i syden eller noe. Det ble altfor korte, og jeans stoffet er altfor svakt, eller hva det heter. Noen timer er nok.
Flere som har proevd det? Hvis ikke, Lykke til :) Det fins masse videoer paa youtube, saa det er bare aa soeke.


-IsabelleBeatrice


Dip Dye Hair - Videoblogg

Da har jeg slengt meg paa trenden! I aar er det veldig populaert med Dip Dye Hair. Foerst var det shortser og topper, naa haar.
Denne moten er ikke ny, for mange aar siden saa var dette ogsaa inn.
Foerste gangen jeg saag det, tenkte jeg det var litt punk aktig stil, men saa bynte jeg aa bli tilltrukket av det, og maatte da saaklart proeve det selv.

Siden det er saa mange som spoer etter videoblogg, har jeg vaert grei og lagt en til dere naa. Jeg HATER videoblogg, jeg syns det er kleint og jeg klarer ikke aa oppfoere meg akkurat. Jeg sier saa mye dumt,uten aa tenke over, og ser gjennom videoen og roedmer og slaar meg i panna selv.

For det foerste vil jeg beklage for det, og for den stygge etterveksten min, som jeg ikke faar lov til aa gjoere noe med, for ellers mister jeg haaret. (Frisoeren som sa det)
For det andre, BRUK hansker paa begge hendene, HA haandkle paa gulvet eller paa dere selv, og IKKE fiks paa haaret mens dere gjoer dette, ellers blir det fargede striper i hele haaret. DAMN on me.

 

Det dere trenger er:
- Haarboerste\kam
- Konditorfarge(kan kjoepes i matbutikker)
- Haandle
- Glass(til aa ha fargen i)

Jeg brukte kun konditorfarge rett paa haaret. Andre bruker balsam for aa blande det med fargen(men det vil gi en blandet farge for oss med blondt haar, kjoeper du roed farge, blir det oransje)
Ellers kan dere blande med vann ogsaa, men det gjoer fargen svakere. Jeg hadde veldig lyst paa helt roede tupper, men ble knaesj rosa, det er vel inn det ogsaa, og jeg likte det.
Bruk haarfoener til aa toerke det, og boerst boerst boerst det veldig godt.

 

Lykke til :)U like? Flere som har proevd det?

-IsabelleBeatrice

Å prøve noe nytt

Jeg har alltid vært glad i sminke. Liker å prøve ut nye ting, selv om det ikke er noe sminke man går med til hverdagen. I dag har dagen vært ganske lat, og jeg prøvde å finne på noe. Plutselig kom jeg over en sminke video på youtube - halloween doll makeup! Jeg er jo veldig glad i dokker da,selv om de er skummle, så måtte teste det ut. Personlig syns jeg det var DRITT kult. Henne som har videoen på youtube forklarer og viser det tydelig nok at man skal klare å gjøre det selv. 
Ble ikke helt likt, men jeg ble til en dokke da:) Litt kleint at folk ringte på døren akkurat i det jeg dreiv og sminket meg, og hadde sminket bort øyebryna og var likbleik i ansiktet, men det snakker vi ikke mere om:) hahaJadda, jeg er ikke pen akkurat sånn! Lady Gaga to, MUCH! Og det ble jo ikke helt perfekt heller, men så er det første gangen også da!:) 
DETTE er videon jeg tok inspirasjon fra:)

Hva syns dere? 

-IsabelleBeatrice


 

Ready for the summer - new in

Shoppegal much i det siste. Sommeren nærmer seg, selv all det dritt regnet om dagen. Liker tanken av at om 2 måneder er jeg i varmere strøk. Eller skal vi si 1 måned også? 
Ja, dere leste riktig. Jeg reiser nemlig to ganger til syden i sommeren. En gang med mine kjære foreldrer, og andre gang med mine søteste venninner og bestevenn! Kjenner hele kroppen skjelver av glede, ALLEREDE.

Jeg er så lei av å være snøhvit, og jeg er ikke så fan av solarium heller. Da får jeg heller gå rundt som en bleiking, enn å ligge i solariumet og kjede og miste 30 minutter av livet. Haha.

Uansett, det jeg skal fram til er min nye og fine Victorie Secret inspirerte bikini. Endelig har bik bok fått inn slike. Jeg som er veldig glad i dyrmønster, kjøpte selvfølgelig leopard bikini. Jeg har ønsket med det utrolig lenge, men hver gang jeg ville kjøpe det, ble det såklart tomt. Å bestille fra Victoria Secret, ble altfor dyrt. Jeg mener (ca) 800 kr for en bikini er for mye, uansett hvor fine de er.

Da ble det en nesten lik bikini på Bik Bok for 249 kr:)

Jeg elsker den, spesielt likte jeg disse steinene imellom! Også er bikini underdelen skikkelig fin på, i og med den ikke er så liten på sidene, og får dekket sideflesket ;) 

Direkte link HER


Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice
 

Dagens innkjøp

Jobbe Jobbe, tjene tjene! Kjøpe Kjøpe, dessverre. 
Jeg elsker å shoppe, og jeg mener at jeg fortjener å shoppe litt etter at jeg har jobbet selv for de pengene. Jeg er kanskje den dårligste til å spare, men nå har jeg et mål, så det vil nok gå bedre, ETTER sommeren:) Mere om det vil jeg fortelle dere senere.

Ihvertfall, i dag har jeg brukt litt penger, for å freshe meg opp, og få humoren oppe. Jeg våknet med migrene, og har fremdeles sykt vondt i hodet, prøver å holde meg unna dataen og mobil, fordi jeg får bare vondere av å se i det sterke skjerm lyset.

Snart er det dusje tid, før turen kjører videre til min bedre halvdel og resten av god folka. Hadelaaand.

Sommeren nermer seg(liker vi å tenke) og fargene blir sterkere og kulere. 

Elsket shortsen, den er så retro og vintage! mmm, og tenk på prisen: Bare 200,-

BEST AV ALT, folkens! ENDELIG er min fineste og beste gaven framme. Det tok sin tid, og jeg ventet i spenning, så i dag fikk jeg nesten krampe i kjeven, fordi jeg smilte så brett.Longboard love <3 (kommer mere senere)

Alt er kjøpt på Cubus, for billige penger, så tilsammen ble det rundt 500 kr, og det er ikke noe som er på tilbut, bortsett fra smykkene. 

Hva syns dere? :) 

God natt nå.

-IsabelleBeatrice

 

Get the outfit

Folkens, det er snart vår! Kaste bort de stygge og tunge klærne. 
Cubus har fått utrolig mye fint inne nå! Det er faktisk ganskelig vanskelig å klare å unngå innkjøp av nye klær når man jobber i kleesbutikk:s
Lurer på når jeg kan vinne i lotto så jeg kan kjøpe alt! For jeg vil ha alt!!!

"Ta noen minutter - bli med å drøm deg bort fra vintermørket til lysere dager. 

Snart er det vår og vi ønsker å kle oss i lysere farger og i lettere plagg. 
Farger er viktig denne våren også, både sterke og sporty farger som poppy red, fushia pink, cobolt blue og duse deilige sukkertøyfarger som mint, lys rosa og lys lilla. 
Få en preppy, fresh og klassikk look med en stilren kablestrikk eller en enkel cardigan i merinoull, for å beholde varmen litt utover. 

Kombiner med farget jeans eller chinos og sett prikken over i-en med et par store øredobber." Tycks? 

Dette er ikke alt, men dessverre har dem ikke postet alle klærne ut på siden dems, men dere kan se mere der, eller bare komme innom butikkene våre og titte/kjøpe! 

Det er alltid at dere kommer innom jobben min for å hilse altså!Cubus Fagernes Love <3


-IsabelleBeatrice 

Hollywood krøller

PS: Innlegg lånt av: Beaks.com

FØR DU BEGYNNER: Del inn i en midskill helt ned til nakken, deretter fra kronen til spissen av hvert øre.

1. Spray godt med varmebeskyttende før du begynner å bruke varmegjernet. Deretter begynner du med tynne passéer fra nakken og oppover. Surr håret rundt krølltangen, IKKE fest håret i klypen på krølltangen, bare surr det rund. Stram til, og holdt godt i noen sekunder.

2. Spray underveis med en god hårspray med medium hold. Jeg har brukt Redken 18 finishing spray. Den er veldig lett, og enkel å gre ut. Viktig at sprayen ikke er for våt, og ikke for sterkt hold. Hold minimum 20cm avstand når du sprayer.

3. Deretter krøller du på sidene, akkurat samme metode som bak.

4. Ferdig med krøllingen, men mangler enda siste finish, for krøllene skal ikke se så stive ut!

5. Etter jeg har krøllet alt håret, sprayer jeg godt med en hårspray med sterkere hold over hele håret, her bruker jeg Redken 23 forceful.

6. Gre lett og  forsiktig igjennom med en extensions/naturbørste slik krøllene blir myke og fine. Gå over med Redken 20 forceful en gang til for å låse frisyren.

Jeg personlig elsker krøller, er en grunn for at jeg har bestilt krøllete extensjons, og ikke rett...
Syns håret ser tjukere ut, og finere. 

New in - too much klær

Hei søte fine lesere! 
Beklager for så lite blogging! Jeg har jobbet og på lørdag var jeg på fest med min kjære samevenn Hedda!
Da vi først var framme på klubben, var det LITE liv. Skuffelsen kom fram på ansiktene våre, og vi vurderte å reise hjem igjen, og sove! Men så dukket det opp noen herlige mennesker, og der startet livet. En uforglemmelig natt.

Uansett, her er innkjøpet jeg snakket om. Jeg føler jeg ikke har noen ting å ha på meg, men så ser jeg i skapet, og det er virkelig ikke plass til noe mer der. Men enda kjøper jeg ting hele tiden, elsker SALG!
Noen klær må virkelig bort, kanskje en salgs blogg, eller noe?

BIKBOK!! Jeg elsker disse skoene! Dritt genialt at bik bok har bynt å produsere sko, og de er ikke stygge! Ble forelsket med en gang jeg såg dem, viste med en gang at DE måtte jeg ha! 
Selv om de er veldig høye, så er de utrolig gode å gå på, bortsett fra da det er glatt:s 


Begge to fra : B.Jeans (Du kan finne dem på nelly.com - SisterS


Alt fra min kjære fine butikk: CUBUS 
Carlings 


Hva syns dere? burde jeg lage en salgsblogg eller noe? 


-IsabelleBeatrice
 

Army Boots love

Som dere alle vet, så ble det en del shopping på meg og Sara, på Mandag! Men det var en ting jeg ble rett og slett forelsket i, og kjøpte med EN GANG! De er ikke akkurat veldig feminine, men jeg har litt sånn sægge/guttestil til tider, så hvorfor ikke! Desuten, de matcher ganske mye, og de kostet bare 199 KR på Økonomisko!! 


Varme var de også! 


Loveee!


-IsabelleBeatrice 

Produkt anbefaling -Oriflame

Jeg er glad i sminke! just got to love it! 
Det er faktisk ikke et spesielt merke jeg er glad i, jeg liker å teste alt slags sminke, selv om det er 10 kr for det eller 1000 kr!
Tidligere i romania pleide mamma å bruke noen produkter fra oriflame, men var ikke særlig fornøyd.
Derfor tenkte jeg nå å prøve det selv og se hva jeg selv syns - she have no peiling altså! Jeg elsket produktene dems.
Nå nylig har jeg fått en ny pudder :
Giordani Gold Adaptive Loose Powder
"Et fint løst pudder inspirert av den fengslende opalen som perfekt tilpasser seg hudens farge og tekstur. Skjuler lyter og fremhever din naturlige skjønnhet. Den gir gjennomsiktig og fløyelsmykt dekkevne og en fløyelsmyk, naturlig finish - det perfekte følge til Giordani Gold Adaptive Foundation. 4 g."

og en dritt bra maskara 
Giordani Gold Lash Fascination Mascara
(trykk på bildene for å komme til produktene)
"En førsteklasses blanding av voks og en beskyttende hinne som gir en elegant bue og flott lengde, samtidig som mikrosvarte pigmenter gir en konsentrert farge og en fortryllende effekt. Plastikkbørsten av høy kvalitet glir gjennom vippene og gjør påføringen lett. 8 ml." 

Jeg elsket det, prisene er ikke lave, men det er verdt det! Det lover jeg! Vippene mine har blitt så utrolig fine nå i det siste, lange og fyldige! Ansiktet mitt, glansfull og 0 kviser! 

Ikke tror at jeg anbefaler produkter bare fordi jeg har dem! Selfølgelig fungerer de helt forskjelligt fra menneske til menneske, men på meg fungerte de veldig bra - i love it! 
Så ja, kan si at oriflame er en av mine yndligs sminkemerket! 
Sjekke siden dems ut her: 
http://no.oriflame.no

Dere finner alt mulig rart inne der, alt fra : hufpleie,sminke,kroppspleie,parfyme, hår og tilbehør! + masse inspirasjon. 


Her sånn har jeg både maskaraen og pudderet på meg! Syns? 


-IsabelleBeatrice
 

Cubus get's the party style

Det nærmer seg jul, nyttår og party periodene! 
Denne uken her, har Cubus Party campanjen! Dere har sikkert fått med dere en del av reklamene våre på tv'en? Kjoler til bare 199 KR??? :O Personlig syns jeg det er et rimmelig pris, så løp og kjøp og gjør dere fine!
Vi har mye mer i butikken enn det som blir vist på nettsiden(www.cubus.no)  og i reklamene! 

Og til mine favoritt kjoler, som allerede ligger trygt i skapet mitt!! mmmmmAh, looooove! 

Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice
 

Høst inspo -Cubus

Nok en jobbedag, og enda flere nye varer er ute. I dag(og i morgen) setter vi ut alle de nye smykkene, så løp og kjøp(for dere som har spurt). 

Preppy days:


Hot or not?


-IsabelleBeatriceHøst inspo -Cubus

De fleste har nok fått med seg nå at jeg jobber på Cubus?! -Herlig sier jeg bare!
Nå i det siste har vi fått inn nye varer inn, MANGE!!! Legg merke til store bokstaver. Lageret er full, det er såvidt plass å gå inn der, og papp esker detter på oss osv! Men vi skal få alt ut, bare ikke på en gang!
Det har kommet såå mye fint inne, så mange fine farger. Ærlig, jeg elsker høsten og sommeren, fineste fargene og motet, og Cubus har virkelig kommet seg nå! Sier ikke det fordi jeg jobber der altså, men fordi jeg mener det! 

Her har dere litt inspirasjon til høsten!

Denim Time :


http://cubus.com/no/

Her er noe ivhertfall. Det blir flere innlegg med inspirasjon!

Hva syns dere om det? Stilen og inspo innlegg ? 

-IsabelleBeatrice

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Spring rainbow - Eyemakeup

Ved hjelp av ei kjempe søt og flink make-up artist, lager jeg nå et innlegg om vårens øyeskyggemote!

Mange av oss vet at lilla, blå, grøn, (altså regnbuens farger) er inn den våren nå! 

Her kommer tipset :
1. Bruk en øyenskyggebase over hele øyelokket opp til brynet, for å få øyenskyggen til å sitte bedre og forhindre at den striper seg. - Painterly paintpot fra MAC. 

HVA ER EN PAINT POT? En paint pot en øyenskyggebase og øyenskygge i ett. De finnes i mange ulike farger og kan brukes alene, eller under andre øyenskygger.
2. Legg på mintgrønn skygge innerst på øyelokket med en flat skygekost
3. Deretter en "sky blue" farge på resten av lokket

* Bruk så en fluffy kost til å blende fargene godt sammen og litt oppover.*

4.Deretter legger dere en mørk lilla farge i globallinjen
5. Så en lysere lilla farge over denne igjen

*Pass på å duse fargene godt sammen med en fluffy kost, ta deg god tid til dette.Bruk en matt, hvit øyenskygge som highlight under øyenbrynet, en shimmerskygge vil bli for mye da alle de andre fargene har glitter i seg*


6.Legg så en våt eyeliner (gel eller cake-liner, om du ønsker det), over vippekanten og "vipp" den litt utover mot enden av øyet. Dette gir øyet løft
7.Så bruker dere en hvit kajal på våtkanten, og en mørk brun skygge under nedre vippekant.
8.Påfør maskara, og gjerne falske øyevipper; dette gir en ekstra dramatisk effekt når du har mange forskjellige farger på øyet. (Alle øyenskyggene som er brukt i denne looken er fra 88 Ultra Shimmer Eyeshadow palette fra Coastal Scents, men kan bruke hvilke som helst farger egentlig

Og Tadam, slik blir resultatet :

*PS! Det viktigste for å få hvilken som helst øyenskygge til å se bra ut, er å bruke gode koster og ta deg god tid til å blende de ut; kanskje spesielt når man bruker mange farger sammen. Lykke til!*


Hva synes dere? Personlig mener jeg hun er kjempe flink med sminker, så det kommer nok flere innlegger med bilder av den søte jenta der, og hennes profesjonelle sminketips! 


-IsabelleBeatrice

Inspirasjon

Ah, jeg elsker virkelig weheartit.com! Det gir meg utrolig mye inspirasjon i alt. 
I dag blir det inspirasjon i mote.

Tumblr_livvxvrixu1qcwxl5o1_1280_large
Tumblr_livuq0cxdb1qewj3qo1_500_large 
Tumblr_livo4rqji21qcmj4ro1_500_large 
Tumblr_lfypw6f9sl1qcj0fdo1_500_large
Tumblr_liljpavsr81qff1neo1_1280_large
Tumblr_litr2xwwgg1qdttmzo1_500_large
Tumblr_lisux93ztb1qfly3po1_500_large_large 
Tumblr_lisustevdo1qfly3po1_500_large

Love it, hate it, adore it - it's fashion, and it turns back anytime!

-IsabelleBeatrice 

Sommer inspirasjon,hot?
Jeg  har gledet meg så mye til sommesessongen! Det er så utrolig mye fint som kommer ut i butikkene i sommer! Marineblått, striper, knalle farger, mønster...Snart blir det vel skikkelig shoppingtur på meg, tror det blir i morra, er så mye jeg har lyst på!  - Pappa, jeg elsker deg, sånn btw(aa)

Hva synes dere om antrekkene ovenfor?

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Playsuit?

Hællæ muffins:)
I dag måtte jeg rydde rommet, for det såg rett og slett ikke ut der.
Jeg fant igjen en bag med en del  sommerklær,og blant dem fant jeg  playsuit'n min,eller noe lignende ihvertfall.
Fikk den av tante i fjor sommer, da hun var i Paris, men har aldri brukt den, for selv om den er utrolig fin, så er det noe i meg som ikke liker den.. Usikker om jeg skal beholde den eller selge den? hmm.

Sommer inspirasjon 2010

Hei kjære lesere! Jeg har lagt merke til at dere liker å lese litt om mote og, istedet for bare det som skjer rundt meg og med meg, så derfor har jeg bestemt meg for å skrive om mote hver helg, for det er da jeg har tid. Her er noe tips for den varme, lyse sommeren (håper den blir det) som kommer.

Smykker- Man sier  at smykkene dine sier mer om deg enn klærne dine. I år er det slik at de ikke må matche en gang. Man burde ha store smykker som blir lagt merke til og som frehever klærne dine. Du trenger ikke å overdrive heller, ikke noe kjempestore smykker i mange forskjellige farger, det blir litt teit. Klærne du kjøper burde være i  farger som man ikke legger s alt for godt merke til, og heller gå for ltt mer spesielt accesories.HUSK , det burde ikke væe for mye mønster, trenger liksom ikke mønstrete vesker eller sko, i alle slags farger og se deg i speilet før du går ut slik og tenk om det ser bra ut eller om det  er alt for mye.

Badedrakt- Det burde alle skaffe seg i sommeren, det er rett og slett INN!  De finnes utrolig mange forskjellige farger og varianter, så det er bare å velge og vrake. Hvis du har tenkt å sole deg, så er badedrakt ikke noe or soling, bare bading. Det kan  også være hot med en shorts eller et skjørt over.

Solbriller- Alle elsker solbriller. I år kan du gå med at fra store og firkantete briller, til småe og runde. Skaff deg et par Ray-Ban briller, de går aldri ut av moten! Fargene å brillene kan være beige, citrus fargede, svarte og hvite, gjerne litt rødt i eller så kan du ha oen svarte og honningfargede som er litt mer klasiske.

Sko- Jenter og sko, detblir aldri nok av sko, og i år skal de bli lagt merke til, akkurat som smykkene.Gladiator sandaler er perfekte, jeg personlig elsker dem! I år skal du ikke kjøpe deg en klassiker som du kan ha i 10 år, du skal kjøpe deg noe spesielt som får folk til å gape si WOW!

T-skjorter er alltid inn og er perfekte til en shoppingturer i Skandinavia. Kjøp deg en fra H&M (Fashion Against AIDS), de er dødskule. Merket Pa:Nuu, har også mange utrolig kule t-skjorter som man garantert legger merke til.

Prints og mønstrer er spesielt hot denne sommeren. Se på Matthew Williamson sin kolleksjon for H&M og få inspirasjon! Dyreprint og blomster er spesielt inn.

Body- body har egentlig alltid vært inn, de er gode å gå med, og strammer opp alt sammen. Slipper å fryse på ryggen;)

Her er noen forslag til antrekk.

polyvore storby

Passende antrekk på shopping. Søt kjole med rødt tilbehør, det røde blir da det man legger merke til. Beige jakke som man evt kan ha som også er ganske anonym.

polyvore sommermote
På kvelden. Morsom kjole med en rålekker jakke og elegante, store sko(pumps). Hårbøylen og vesken vil skille seg ut fra hele antrekket. Store voldsomme øredobber, og ring som man legger merke til.Antrekk til stranden.  Badedrakt i striper,og smykkene er selvfølgelig med på stranda også! Marinblå er et veldig populært farge nå.

polyvore strand2

Forslag til et kveldsantrekk. Kjole i beige/gull aktig farge (fargen er helt annerledes på ekte). De turkise smykkene blir lagt merke til. Brune sko som passer kjolen og en hvit veske.

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Hot or not?

Shortsdress
- Jeg personlig synes det er stygt. Egentlig er det spørs om personen som ha den på kler den eller ikke, men jeg kunne aldri tenkt meg å gå med en sånn en.
 *Jeg bytter fort mening, sa det samme om onepiece, og nå har jeg det selv, og liker det :)*
 


Hva synes dere?
Burde jeg starte å blogge litt om mote også?


-IsabelleBeatrice
Stikkord:
» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits