Måneds finalist i Brun og Blid

Hei fine dere!
For en umotivert blogger jeg har blitt..blogglysten er dessverre helt borte for tiden! Mye som skjer, men ingenting av det er noe jeg kan blogge om, ikke så interessant, dessverre.
Det som gjør meg glad, er å se at veldig mange fortsatt er innom og titter på bloggen, legger igjen noen kommentarer og sier dere savner meg! Åh, vakre mennesker.
Jeg vil ikke sitte her og love dere at jeg vil bedre, så skuffe dere med at jeg ikke blei det. Skal prøve å blogge når lysten kommer, og når jeg har noe å blogge om.

Sånn som nå. Før noen dager siden fant jeg ut at jeg var en av finalistene i Brun og Blid for denne måneden. Jeg meldte meg på bare på gøy, også havner jeg der som finalist. SÅ utrolig gøy.
Det er mange som ligger laaangt framfor meg, men det er lov å prøve. Hadde vært gøy å vinne, da blir både jeg og leserne mine brune, haha!

Det eneste dere trenger å gjøre er å gå HER og trykke på STEM! Dere kan bare stemme en gang i måneden, både fra mobil og data:)
 Håper dere vil ta dere tid til det!-IsabelleBeatrice

Instragram

Som alle andre, har jeg også instagram!
Det var en periode jeg var helt gal etter det, og postet ut bilder hver dag, men blitt litt sløvere på det nå, dessverre. Lover å bli flinkere på alt, snart! Har så dårlig motivasjon for blogging, når jeg har det stygge designet her..

Uansett, her er instagramen min :
Hadde vært koselig med flere følgere:) Kom gjerne med deres instagram!


-IsabelleBeatrice

Photoshoot

For en koselig dag jeg har hatt i dag!:)

Først og fremst, takk for mange spørsmål, og jeg tar gjerne flere imot!:)
Jo, det jeg har gjort i dag var å stå opp, spise, rydde, spise, spise! NEIDA! Men jo, jeg har stått opp, og spist, så dro jeg på photoshoot i F-Town, sammen med en dyktig og flink fotograf, Frida Marie! :)
Ei jente på 20 år, som er fotograf og journalist. Til å være så ung, så er hun utrolig flink! Jeg har sett på et bilde allerede, og jeg føler meg mere enn fornøyd!

Her får dere et lite "tease", så får dere glede dere til resten senere:) Nå blir det ihvertfall nytt design snart, og header! Enige at den her begynner å bli for gammel og stygg?
(Ja, jeg vet det ene øyet ser psyko ut, er pga sminken)


Besøk også facebook siden hennes, for å se flere bilder! Frida Marie Grande Photography


Hva syns dere? :)

-IsabelleBeatrice

Rumenere og sigøynere er IKKE det samme!

Kjenner irritasjonen vokser ekstremt i meg ,i det siste.

Rumere ditt, rumenere datt! For det første vil jeg si at rumenere er ikke sigøynere, lær dere fakta før dere skal begynne å dømme og si/skrive ting. En og hver land har sigøynere, bare at i Romania fins det litt for mange av dem.
Sigøynere som kommer hit, og drar mange andre steder, og gjør landet mitt(Romania) til en skamfull land. De stjeler, de driver med masse kriminalitet, skole har dem ikke, arbeidslyst heller ikke.

Jeg er født i Romania, og har tross alt bodd der en periode av mitt liv, så om det er noen som skal komme hit med onklige fakta, og vite hva en snakker om, så kan det være meg. Jeg bodde på en gate, som ble fullere og fullere for hvert år som gikk, av sigøynere. De fineste husene ble kjøpt av dem, bygd opp på nytt, og lagt slott av det. Grunnen til det er fordi mange av ekte rumenerne flyttet til utlandet, eller andre steder rundt omkring, fordi da en sigøyner flyttet ditt, betydde det at da var gata tatt.Her ser dere eksempel på et av husene!
De har ikke bare et hus, men kanskje 10 andre til, såklart er dem delt rundt omkring. Hvor dem har pengene sine fra, det sitter mange og lurer på? Kriminalitet, hva ellers? Dop,salg av organer, tyveri, og resten av det ulovlige.

Det gjør faktisk vondt å se at noen syns synd på dem, når dem kommer her til Norge, har en liten barn i armene, og sitter og tigger. Det er ikke noe å syns synd på. Alt er bare lureri. Tenk dere da! En fattig sigøyner, som det faktisk fins FÅ av, kan ikke komme seg til Norge akkurat. De er utrolig flinke på å gi seg for en annen, en stakkarlig fattig sigøyner, som ikke har brød i huset. Meg i ræva, sånt går ikke jeg på, for jeg vet hvem de er, og alt de driver med. Jeg har blitt vant til det. På dagen tigger dem, på kvelden stjeler dem, ikke vær så naive, det er faktisk folk som åpner øyene og har sett det, hvorfor ikke bare tro på det dem sier? Se på nyhetene folkens, DEM har rett.

Det blir flere og flere. Jeg merker det godt her i lille Valdres også, dem står uttenfor kjøpesenteret og selger blomster, lange kjoler, lange fletter i håret, gulltenner, æsj! Her om dagen hadde vi et ran, rett etter at Fagernes har fått disse inn. Tilfeldig? nei, jeg tror ikke det.

Her ser dere en eksempel på et brylup. Stakkars fattige dem...Og for dere som kaller sigøynere for rumenere, det er ikke nasjonalitet på dem, de er bare sigøynere, samme hvilken land de kommer fra. Det er sikkert en av de 100 landa de har vært i, bosatt seg der og bygd seg et slott, men startet som en tigger.  Latt menneske falle for dem, kalle dem for stakkarlige og hjulpet dem.

Jeg er ikke noe rassist, men jeg husker godt da jeg var rundt 10 år, fikk mamma en tilbud om å selge meg. De tror de kan kjøpe alt med penger(som er tjent av ulovlige greier). Etter dette har jeg vært redd for å gå ut på gata,for å bli stjelt og brukt. De ville kjøpe meg for lille barnet sitt, så han kunne få seg kone i en ung alder(de gifter seg da de er 14/15 år).

Jeg vil jo ikke sette alle under samme tak, det er noen(FÅ igjen) som går på skolen, og det blir noe stort ut av dem. Men det jeg blir irritert over er at "DERE" tenker med en gang en sier han/hun er fra romania, så er han/hun sigøyner.  Det er feil, kjære dere dømmere uten fakta. Gå dypere i noen saker før man dømmer. Bare et tips.


Så dere som syns synd på dem, tips til dere og: "Ja folkens, la oss tigge, så kanskje vi får like mye penger som dem, og bygger slott, bare av å tigge." HELT Insane!

Peace out.


-IsabelleBeatrice

4.5 millioner har fulgt med på oss

Valdres Teens har blitt et savn hos mange, selv meg.
Det er fremdeles uvant å ikke sitte og le og bli flau over seg selv, hver mandag. Jeg går på gata, og folk kjenner meg igjen, men jeg er enda ikke vant med at jeg har vært på tv'en. Folk stopper meg og spør om hvordan det går, og jeg blir nesten like sjokkert hver gang, for jeg lurer på hvem de er og hvorfor random folk spør meg om sånt. Så går det opp i det lille hodet mitt  "Åjoo, jeg har vært med på ValdresTeens, og hadde en deg folk som har fulgt med på mitt og andre sitt liv".

Akkurat nå satt jeg og søkte litt på Valdres Teens for å se hva som kommer opp igjen. Dessverre er det ikke åpent lenger for å se episodene på nettet, men jeg skal prøve å gjøre alt for å få dem på bloggen her så dere kan se på dem hele tiden.

Det er sykt at det er 4,5 millioner mennesker som har sett på oss. Det er jo over halvparten av norske befolkning(?). wow.
Les Artikkelen HER.

Jeg lover at jeg snart har spørsmålsrunde igjen, så dere får svar på alt dere vil.
Flere ønsker?  Og flere som savner oss?
Som sagt, dette er ikke slutten:) Remeber it.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577076_3991737994138_993052273_n.jpg


-IsabelleBeatrice

Gullruten 2012 - DEL 2

Oisann! Herre fred, naa maa jeg virkelig skjerpe meg med bloggingen. Denne gangen har jeg faktisk en grunn, og det er nok en gang dataen min som fremdeles proever aa ta livet sitt, saa den er i koma naa.
Laaner en annen data, og den har ikke norsk tastatur en gang, GOSH!!!!

 

Men som lovet, saa er det flere bilder av Gullruten, og jeg er enda ikke ferdig, for aa si det saann.
Foerste delen var fra da vi fikset oss, og middag, naa er det roedloepperen og inngang, og siste del er fra premieren.

U like?

-IsabelleBeatriceParty like a star, because the dj's er dirty - konkurranse

Flere har spurt meg om hva slags musikk jeg hører på. For å si det sånn, er jeg veldig sær på musikk, men samtidig liker jeg alt. Det beste av musikk jeg vet er slike remix sanger, slike vi hører på pub, stranda osv. Såklart, det er mye hip hop også, siden jeg er danser, mye sippe musikk de gangene jeg trenger å roe ned sjelen, mens skrike musikk, NEI! 

De gangene vi er på vors går det mye partymusikk, og de vi hører mest på er da DirtyStars . To kule dj's som vet hva musikk er, og som vet hvordan man skal få folk ut på dansegulvet. Fest uten dem, kalles ikke fest altså. 

Kenny som da er en av de to, er en god venn av meg, en helt fantastisk gutt, og jeg viste jo at han var dj da vi ble kjent, men fikk aldri sjansen til å høre på det han lager.

De to "fant hverandre" i 2009 og er en fresh team. De produserer også egen musikk, der første singel blir sluppet høsten 2012. 
Jeg fikk sjansen til å høre dem i påsken, da Sara og Ida var her, og jeg kan si med hånda på hjertet at det TOK AV! 

Dette er singelen som tar mest av på alle spillejobbene de er på.

 
DETTE er bevis på at det tar av. Svette og glad mennesker. Men dere vet at kalorier forsvinner fortest da man svetter, så jeg sier aldri nei takk til flere timer på dansegulvet. 

Til helgen får jeg besøk av min kjære Lene, og vi har vært så heldige og fått "Vip" på DirtyStars festen. Det vil være på Lørdag, på Fagernes klokken 21:00. Der dere alle er hjertelig velkommen. 

DERFOR har jeg nå en konkurranse der to kan være heldige og vinne GRATIS inngang. Det eneste dere trenger å gjøre, er å like siden til DirtyStars og såklart, melde dere på arrangamentet HER.
Skriv navnet dere i kommentarfeltet, og jeg trekker en vinner Fredag. 

Jeg lover dere en fest dere ikke vil glemme, nye venner, mindre kalorier og masse god drikke. Husk at dere må være 18+. 

 
Gutta - Kenny(venstre) + Steven(høyre) Og Charlie Ronez, en av Norges beste dj's.
Velkommen, ta sjansen!:) 

Good Luck.

-IsabelleBeatrice
 
 

Gullruten - DEL 1

Nå er jeg dritt lei av å sitte på øyene klistret i data skjermen, redigere bilder og vente en halvtime til det blir lagret. Dritt data.
Derfor har jeg bestemt meg for å lage flere deles av Gullruten, med bilder og tekst! I den siste delen vil det også komme en video:) Så håper jeg dere blir fornøyde.

Så her kommer bildene, og flere er det! :)

Etter å ha stresset og svettet nesten ihjell av å løpe og være helt lost på Oslo S, kom jeg vel og merke på flyplassen. FLAKS, sier jeg bare. Jeg løp som en gal gorilla, og selv om det stod veldig fint hvor flytoget gikk fra, følte jeg meg helt fortvilet. Med en bag på 18 kg(legg merke til vekten, og jeg skulle bare være borte i to dager) og tøysko som var glatte som bare fanken, kom jeg meg fram på flytoget, og ble helt startrucked i det Thomas og Harald satt ved meg. Toget turen kunne gått fått et navn som: Togturen med kjendisene. Uansett hvilken side jeg såg til, så var det kjendiser, men kunne da ikke være så freak og begynne å ta bilder heller.

Jeg som bare har flydd med flyet to ganger i livet mitt(ufrivillig) satt som en liten unge på flyet og gruet meg skikkelig. Solen skinte, og gleden vokste bare mere og mere.


Vakre bussen jeg satt på med til Oslo! 

FORNØYD, lykkeglad,og spent

DETTE var seriøst creapy! Og adrenalinen bynte å vokse altså, fallskjerm!!! haha

Vel framm i Bergen, bynte nervene å vokse, og de måtte roes ned med en liten smak av alkohol. Sminken var på, klærne også, og plutselig var klokka for mye, hva var det å gjøre, jo løpe på høyhæler! 

DETTE er vår store søster, vår oppfinder, og vår fine registrør! Anne Marte is shining like the sun!
Herlige rubicon gjengen(mangler en del) Dette ble vår andre familie, og vil bli veldig savnet, men just saying. Det er ikke over, og flere møter blir det:) 
Takk for at dere har gitt oss den opplevelsen.Herlige og pene produsenten vår, altså vår Mamma da! :) Også oss to da, framme på rødløperen på vei til å gå inn og bli noen vinneren(noe vi virkelig ikke hadde forventet).
Resten av bildene vil komme i morgen. 


Tycks?  :D

-IsabelleBeatrice

 

Tease for gullruten - outfit

Hei og god ettermiddag i heimen.
GOD stemmning. Pakke, glede, stress og enda mere glede.

I morgen skal jeg og resten av Valdres teens ta flyet til Bergen, og være med på gullruten som vi ble nominert til. Årets beste dokusåpe!(hører så rart ut). Det blir helt fantastisk opplevelse, noe jeg aldri hadde forventet i livet, men drømt om bare. Vi skal først på middag, sammen med dem fra Lillyhammer og noen andre til, så blir det gala senere, og galafest! Rødløper, paparazi, omg omg omg! Ja, jeg gruer meg også da. DETTE er stort for meg, og jeg klarer ikke sette ord på gleden min! Om vi vinner eller ikke, så har vi ihvertfall vært med på noe stort, noe som vil bety masse for oss alle, og et opplevelse for livet, som vil setter stor pris på, og huskes!

I tillegg til det har jeg også motatt en herlig pakke fra Hairtohair.no igjen, og det var en ny pakke med hår(skal man pynte så, så må det være all inkl).

Jeg skal være litt slem nå, og skal faktisk ikke vise der hva jeg skal ha på meg, bare noen små bilder, der dere kan lage deres egne ideer. Det vil såklart komme masse bilder etter gullruten, og jeg kan dessverre ikke love mye blogging til helgen, busy women. Jeg er ikke hjemme før mandagskveld, men mobil oppdateringen vil såklart komme, dersom dere vil det.Wish us luck!!!:D

Blogges,XoXo

-IsabelleBeatriceSiste episoden

Men kanskje ikke siste gang på tv'en, det er lov å håpe. 

I dag er det dessverre siste episoden i Valdres Teens. Personlig syns jeg det er veldig trist, åneeei, populæriteten forsvinner!!! fml. Neida!! U get a joke? håper jeg.

Jeg vil skrive et eget innlegg om hvordan det var å være med, om alle de fine opplevelsene vi har hatt, alle meldingene etter hver episode, alle de rare blikkene på gata, alle intervjuene, og det av å bli en liten "kjendis" i vår lille land, som vi alle er glad i!

Sitter med tårer, jeg vil nok savne å se meg selv som driter seg og ut og sier så mye dumt på tv'en, men samtidig viser følelser og den ekte meg!

Tusen takk til dere som har fulgt med på oss, og har alltid kommet tilbake med fine kommentarer og ros.

 Og her er intro sangen vår:) For dere som lurte.

Følg med på oss i kveld, siste kvelden, masse glede, tårer og happy end.
Nrk 1 - 22:30

-IsabelleBeatrice 

Episode 5 i gang i dag

22:30 er det ny episode av Valdresteens:) 
Episode 5 kommer nå på tv'en! Hvorfor vi går en halvtime senere, vet jeg ikke!:) Det viktige er at vi skal på i dag:)
Vet ikke om jeg skal glede meg eller ikke! Noen tårer faller nok etter en stund, igjen.

 

Jeg tar imot alle slags spørsmål, og skal prøve å besvare alle sammen:)
Dere er uansett så søte, så såpass fortjener dere!

Blogges:D


-IsabelleBeatrice 

Make ready for Valdres teens

IKVELD, 22:40! Påsken er ferdig, og vi er i gang med Valdres teens igjen. 
I dag har vi episode 4, og jeg kan "advare" dere at det kan bli tårer i dag og. For min del, er jeg helt sikker på at jeg vil falle noen tårer.
I denne episoden skjer det mye vondt, noe av det vondeste jeg har gått gjennom, men mere kan jeg ikke avsløre nå.
Line og bandet Torture Garden skal holde sin første rockekonsert på kulturhuset på Fagernes, og nervene er i høyspenn. Simen spiller sin første kamp etter skaden sin, men er bekymret for kontrakten med Valdres fk.


Gledd dere, og gjør dere klare til å tørke bort tårene, og få i gang smilet. 
Kom gjerne med tilbake meldinger!

Blogges :*  

-IsabelleBeatrice 

Å bli gjenkjent

Er rart! 
Da er jeg hjemme igjen, etter 2 herlige dager på Lillehammer.
Først om intervjuet. Jeg tok taxi helt hjemmefra til Lillehammer. Da jeg var annkommet ble jeg så utrolig godt tatt imot av de menneskene der, at smilet dukket opp på ansiktet med en gang. Jeg må ærlig innrømme at jeg gruer meg utrolig mye til å være Liva på Nrk, også østnytt da!
Det er liksom greit å ha liveshow, men da er jeg med noen jeg kjenner, og det er ikke en hel land som ser på meg.
Intervjuet gikk i et, menneskene som var der var så koselig at jeg klarte å være meg selv, og veldig avslappet.
Det er et opplevelse for livet, et opplevelse jeg aldri har forventet! Studio, nyheter, oppmerksomhet! Wow.
HER får dere sett intervjuet, for dere som ikke fikk sett det i går! ( intervjuet starter på 10:10 )


Der etter kom Lene babes og hentet meg. Etter over et halvt år uten å ha sett hverandre, kan dere tenke dere hva slags klem det ble! Tårer,smørt sminke i hele ansiktet og klærne, skriking(ja,vi er jenter) og glede.
Var utrolig koselig å møte både henne og søte Thea(som jeg dessverre ikke fikk tatt bilde av). Gjett om gleden vokser til Magaluf, blir tidenes tur, med tidenes Wild Chicks! 
Lene er helt fantastisk, selv om jeg føler meg som en dverg ved siden av henne,  i og med hun er type 2 hodet høyere enn meg! Got to love here. Lene er veldig glad i alt som har med Sverige å gjøre. Lene måtte på jobb klokken et i dag. Det vil si at jeg var litt loner på buss stasjonet på Lillehammer, siden folk var så usosiale og late. Når jeg tenker meg om var det morsomt. Der går jeg, helt loner, og tusen forskjellige blikk er limt fast på meg, folk såg rart på meg, eller det var det slags blikket: "hun der har jeg sett". 
Jeg sette meg rolig ned på benken, og kjenner jeg må så innmarri på toalettet. Ber ett gammelt ektepar passe på tingene mine, kommer tilbake og takker fint, mens de smiler og spør om jeg heter Isabelle. HEHE, kleint! 
Enda flere venter på å få blikk kontakt, så komme bort og spørre om jeg er Valdresteens jenta. 
Utrolig gøy å bli gjenkjent av folk jeg aldri har møtt før, høre meninger, f2f. 

Nå blir det rolig helg på meg, den gangen også. Avslapping i sofaen, med film og kosemat, sammen med familien. Jeg skal dessverre jobbe i påsken, men dagene vil nok gå utrolig fort, med hele den påsketrafikken! Jeez.

Hva har dere gjort/skal gjøre i helgen? 


-IsabelleBeatrice


Studio Intervju & Lillehammer

God morgen! :) 

Dovendyret Bell, har akkurat stått opp, og gjør seg klar for helgens glede. Som jeg har nevnt tidligere i innlegget under, så skal jeg på studio intervju i dag, altså dere får sett meg LIVE på tv'en!:)  

Jeg kan si at jeg gruer meg utrolig mye, for det er så typisk meg å snakke før jeg tenker, og nå er det ikke sånn at jeg kan rette på meg, det vil bare høres dumt ut! Og ikke gni det opp om dere ser at jeg rødmer, eller ler rart, eller gjør mye rart med øyebrynet mitt.
DET er bare bevis på at jeg er nervøs! :(

 

Nå blir det fiksing på g, kanskje noe outfits bilder!:) Og mere blogging kommer det senere! :) Jeg skal jo besøke kjære Lene! :)

Ha en fin dag så lenge!

XoXo beste leserne!

-IsabelleBeatrice 

Nominert til Gullruten!!!

OMGOMGOMGOMGOMG!!

Jeg har en heeeeelt fantastisk og god nyhet til dere! De fleste har vel sett på Valdres teens, og har likt det (?).
Vi er nemlig nominert til GULLRUTEN 2012!!!

I 12 Mai, er vi I Bergen, og skal oppleve en fantastisk opplevelse!:D
Jeg kunne ALDRI i livet tenkt meg at denne serien skulle bli så populær og bra! Jeg viste det var en ærlig serie, en bra serie, som viser hvordan ungdomm lever i det vanlige, og ikke noe Paradise hotel overdrevet ting.

Jeg må takke av hele mitt hjerte til personene som anbefalte meg som "skolens prinsesse". Jeg aner ikke hvem det er enda, jeg vil også takk dem som tok meg i serien. Dem som klarte å gjøre serien så utrolig bra, og gi oss en så utrolig fin opplevelse! 

To good to bee true! Dette har vært en drøm for meg, og nok en drøm har blitt virkelig! 
Kjempe for det dere ønsker dere, så lykken møter dere! 

Gratulerer alle på Rubicon tv(nrk1) og alle oss ungdommene! Stolt.

Trykk HER får å se resten av de nominerte!:D

-IsabelleBeatrice


Valdres teens i dag

Det er mandag igjen, og kvelden nærmer seg. 
En ny episode av Valdres teens. I dag blir en av de verste episodene for meg, livet mitt blir snudd på hodet, mange tårer, mange vonde minner og smerter!

Følg med, og kom gjerne med tilbake meldinger! :) Klokken 22:00 - Nrk 1Dere får sett de første episodene HER

-IsabelleBeatrice

Dere er fantastiske

HERREGUDHERREGUDHERREGUD! 

Hva er bedre enn å komme hjem igjen fra en lang jobbedag! Sliten og lei, skjelver i hele kroppen, og ser bare fram til å legge meg i sengen, og ta dyna over meg og sove! MEN, vet dere hva, U ALL MADE MY DAY!

Herregud, nok en gang! Dere gjør meg så glad! Jeg har aldri fått så utrolig mange søte og fine kommentarer og mail fra lesere! Jeg blir virkelig rørt, tro det eller ei, jeg får helt tårer i øyene av dette. 
Det er kanskje det at jeg ikke er vant med å høre så mye fint av noen "randoms" på en dag! At dere trøster meg, selv om dere ikke kjenner meg, sender bilder som dere faktisk har giddet og brukt tid på for å redigere og gjøre med glad! Hva mer ønsker man seg da?

Tusen takk alle sammen, dere er HerligeFantastiskeSøteFine! 

Btw, fikk Topp bladet i dag jeg også! Fornøyd med intervjuet, og jeg kommer til å poste det ut på bloggen om det er noen som vil det! :) Er nok ikke alle som gidder å kjøpe bladet, eller som abonerer(?)
-IsabelleBeatrice
 

Trøtt trynet er i topp

God aften søte saker! :) 

Endelig ferdig på jobb, ikke at det har vært så mange timer, men timene gikk utrolig treigt! Hallo folkens? skjer med å ikke være shoppegal? Det er jo vår, dooh!

I dag kom jeg vist ut i Topp bladet, som kommer ut i butikkene Mandag! Løp å kjøp, og les min historie, på en kort måte.


"halla sadface" 

OG, for dere som blogger og er på facebook, vi ha lagt en ny gruppe for alle som blogger, og vil ha flere lesere! 
Dere finne gruppen HER! Meld dere inn, så godtar jeg! :) 

I tillegg til alt som har skjedd, har jeg hatt et intervju på bloggen til ei veldig søt og flink blogger som heter Camilla(trykk på navnet for å komme til bloggen).
Hun blogger om alt mulig, masse inspirasjon å få, mange fine bilder, mange fine outfits, og hverdag! Ta dere en titt.
Intervjuet av meg finner dere HER 

Hatt en fin dag alle sammen ? :D

-IsabelleBeatrice

Følg med på oss i kveld også - VALDRESTEENS

Da er tid for serie i dag! :)
Andre episoden i Valdresteens kommer på nrk1 klokken 22:00
Serien har fått en del fans, love u all!! haha :) Ikveld blir dere bedre kjent med oss, i kveld blir det flere følelser i bildet, og enda flere morsomme klipp!
Flere ting kan jeg ikke si, ikke fordi jeg ikke får lov, men faktisk, så husker jeg ikke alt:/ 


Btw, jeg og Marius har tenkt å ha liveshow en dag, er dere keen? Spørsmål og svar i direkte? :) 
 
En liten hilsen fra oss to :) Vi feiret premieren og bursdagen min i helga! med måte såklart.....
Og ja, jeg skulle hilse dere alle sammen fra Marius(hestegutten,godgutten,finegutten, som dere kaller han)

Dere finner fan page'n vår på facebook HER!
Også kan dere se første episoden HER Følg oss ikveld! :) Og tro meg, det er kleint for oss alle å se hverandre på tv'en, men samtidig utrolig morsomt!

Hva syns dere om episoden?
Har noen av dere fått noen favoritter? 


-IsabelleBeatrice 

Da er det overstått, og meninger dukker opp

Hei søtinger. 

Da var premiere kvelden også over. Nervene er borte, var ikke så ille alikevel.
Folk har begynt å dele meningene sine, de fleste er positive, få negative. For å være helt ærlig så sitter jeg her og gruer meg til resten av episodene, og resten av tilbakemeldingene som vil komme.  Jeg er ikke den personen som tar stygge ting til meg så lett, men det kan være noe som kanskje rører min svake punkt.
Det er jo normalt at det skal være negative reaksjoner også. Vi mennesker er forskjellige og har forskjellige meninger, det er lov.

Men, jeg setter pris om dere sier ting dere mener til meg, uansett om det er positivt eller negativt. Blir for dumt å gå rundt å snakke om det eller poste statuser om det osv. 
Ikke kom å si det var bra, mens bak ryggen min går dere og snakker dritt.Tusen takk for alle de fine kommentarene, for all støtten, for at dere fikk meg på topplisten, for at dere leser bloggen min, og er alltid så søte! 

-IsabelleBeatrice

 

Den store kvelden nærmer seg på Nrk

HUSK: Nrk 1, klokken 22:00!!! 
Det går repriser hele tiden på nrk3, ellers får dere sett serien på nrk.no


Tenk at det bare er noen få timer igjen til premieren går på tv'en! Jeg sitter her med store nerver i magen. Jeg gruer meg, jeg gleder meg, 100 følelser flyr gjennom meg. 

I tillegg til det jeg har klart å stå på eksamen(Ja, hadde eksamen i dans i dag)! Lykke.
Nå er det ikke mange igjen. Livet smiler til meg, og jeg smiler tilbake, solen skinner og alt går som det skal.

Følg oss gjerne på facebook siden vår HER.! Her vil det komme ut bilder av oss, opptak, reklame teasern osv. 
Alltid morsomt med fans, eller? 

Og får å være ekstra søt, så lagde jeg fort en kort videoblogg! 

 

Heia søte flinke Valdres teens og meg da!! Spørsmålsrunden finner dere HER

-IsabelleBeatrice

 

Showet nærmer seg - 12 MARS!

Heisann!
Innlegg om helgen min kommer senere. Kort sagt - HELT fantastisk helg.

Nå må jeg bare dele med dere at det er kun 6 dager igjen til serien med meg starter. Mandag, nrk 1! Slå på der.
Jeg gruer meg så utrolig mye, men samtidig gleder meg helt sykt.

I går kom vi i avisen(ARTIKKEL), og nervene vokser, for nå er det i gang. (JEG DRØMMER IKKE OM Å BLI HIP HOP DANSER,media as)

Tenk så rart det blir å se seg selv på tv'en. Å se klipp av seg selv før et år siden. Høre på alle de sære tingene man har sagt og gjort. Bli dratt tilbake i tiden, rett og slett. 

Jeg har jo allerede sett alle episodene, og det var utrolig morsomt. Men da var det kun oss som har vært med i filmen som har såg på det, og familiene våre og de nærmeste vennene. Nå blir det en haug med randoms også:o
Det blir presse, media, kommentarer!  Vi skal tross alt gi et inntrykk av oss til noen mennesker som aldri har hørt om oss.


Det er både sterke episoder, morsomme episoder, triste episoder. Det vil alle sammen møte dere selv i en av oss. For vi er ungdommen nå til dags.

LIK oss gjerne på facebook siden om dere vil. Der vil det komme mere informasjon, bilder, klipp osv. Dere finner siden vår HER

Og btw, i tillfelle dere har spørsmål, så har jeg en gående spørsmålsrunde HER, der dere som lurer på ting ang meg, eller serien, kan spørre rett ut. Svarene vil nok bli begrenset, for blir kjedelig om jeg skal røpe ut hva som vil skje i serien osv. 
- IsabelleBeatrice
 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits