Julemiddag

Nå skal vi straks få besøk av noen familievenner igjen bli feite, nok en gang:0 haha
Blogges :*

Fine fine herlige jul

Dette må være den fineste julen jeg har noen gang hatt! 
Endelig et fredelig jul, uten frykt for dagen etter! Samlet familie og glede i huset!
Det er så utrolig godt å vite at nå er vi sammen igjen, uansett vår vanskelige førtid, og uansett de nedover bakkene vi måtte gå gjennom! Lykken er på plass og smilet rund leppa tar aldri slutt!

Både jeg og lillebror har fått masse masse fine gaver. I år har jeg virkelig ikke ønsket meg noen ting, i og med jeg føler jeg har alt jeg trenger, men litt ekstra klær osv gjør vel ingenting, eller hva jenter? Barnslig tenker sikkert noen nå, men nei!! Boka er faktisk utrolig smart, og jeg elsker å tegne og designe klær, og her har jeg fått muligheten!!:D
KJEMPE FORNØYD MED ALLE GAVENE! love it!!! 
Og endelig har jeg fått Hunters støvler! ammagas! og og og!! ahhhh 
Glad i jul <3 
Håper alle sammen har hatt en fin jul og fått mye fint! 
Kos dere masse resten av romjula! :) 
God jul!! 


-IsabelleBeatriceEndelig, reklame i gang

Eller kanskje litt feil å si det ved reklamen! Men Vi ble endelig vist på tv i dag! :) 
Kom på nyhetene, ang noen sære greier vi ikke burde tenke over, alt ordner seg!
Uansett, her får dere sett tease av filmen!! :)) :o wtf

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.7924804 

 

-IsabelleBeatrice 

Harrytur med daddy

Hvem skulle trodd at en Harrytur skulle bli så morsomt sammen med sin egen far? Haha. Musikken er på full guffe, cola, og sang med en tonedøv pappa:) Hihi
Kos dere alle sammen i dag! Kanskje det blir en goodiebag konkurranse til dere søte små!:)

Tips til han og henne

Hallo alle sammen! :) - haha, høres ut som Mr. melk. 

PS: Innlegget har vært postet før, men poster det igjen for dem som ikke har lest den.

Jeg har faktisk sittet og tenkt lenge på det innlegget jeg kommer til å skrive nå, og endelig kom dagen der jeg skal poste det! 
Bare så det er sagt, dette jeg skriver er mine meninger og egne erfaringer, og hva jeg syns og tror. Jeg har faktisk hatt kjæreste jeg og, er ikke helt noob!
Det fins ikke noe fasit på det eller noe, man er forskjellige, og alle har forskjellige meninger. 

Det jeg skal skrive om nå er egentlig noe tips til han og henne. Om hva som hadde vært koselig i et forhold, hva burde man gjøre for å holde forholdet lengre, slippe å ha pinlige og kjedelige stunder, osv..

Først og fremst - vi har 10 bokstaver i "KJÆRLIGHET" der 8 av dem er "ÆRLIGHET"!! 

- Da man er i et forhold, burde man være 100% ærlige mot hverandre, fortelle alt til hverandre. Selfølgelig fins det grenser der og. For eks: du har vondt i rompehulen, fordi tidligere på dagen gikk det litt dårlig på doen. H*n spør hvorfor du har vondt. Du trenger ikke være ærlig akkurat da, det er bare ekkelt å snakke om slike ting med kjæresten, det er TURNOFF!. -( Ja, jeg vet jeg er flink med eksempler. ) Dere skjønner poenget. 

- Da vi er inne på ærlighet så kan vi også gå inne på utroskap også. Hva er vitsen med å være utro? Hvis du virkelig liker noen andre, slo opp, for guds skylds! Man blir mer såret av å få vite at h*n er utro, enn at h*n slår opp. 
Jeg mener at da partneren er utro, så får den andre partneren dårlig selvtillit. Den føler seg får dårlig, stygg og rett og slett ikke bra nok.
Sjalusi er en uting, det samme er utroskap. Det å slå hverandre hjelper ikke, og enda mindre det å såre hverandre med ord. Ikke krangle om alt, det er ikke sikkert at handlinger ble gjort for å være kjip - selv om det ser sånn ut for deg.
Tumblr_lfnz8zlusk1qgd98uo1_400_large

Hvis hva du føler! 

- Dette gjelder både gutter og jenter. De fleste guttene er nok mer kaldere enn jentene. De skal være på en måte "tøffe" og ikke vise noe særlig følelser, selv om han elsker partneren sin veldig mye. 
Jeg sier ikke bare guttene er sånn, jenter kan faktisk være veldig kalde, og forventer bare å få, men ikke gi. 
Men vis hva du føler! 

Støtt hverandre
Alle mennesker opplever motstand i livet. Enten går det dårlig på en prøve eller så krangler man med en av de nærmeste Da er det viktig å støtte hverandre. Ha tro på kjæresten din og vis han/henne støtte og trøst personen hvis han/hun har hatt en dårlig dag. Det er også viktig å støtte kjæresten sin hvis personen opplever urretferdighet. Så ikke bare stå der og hør på negative ting om kjæresten, men forsvar han/henne!

Små gaver / overraskelser

- Kjøp små gaver til hverandre. Hyggelig og overraskende oppmerksomhet i hverdagen er med på å understreke hvordan dere føler. Kjøp en liten gave til han/hun når han/hun minst venter det, og kanskje får han/hun lyst til å gjengjelde gesten ved en senere anledning. Det skal så lite til, en rose, en liten sjokolade, en fin middag, til og med et eget laget kort! 
Og husk at gutter spanderer som regel alltid, når dere skal ut å spise. 

Tumblr_lfheazbs071qbkmkto1_500_large

Gi komplimenter

Vær raus med komplimenter - men ikke bruk dem opp. Si det når du virkelig mener det, slik at han/hun setter pris på godord fra deg.Samme med det 3 fantastiske ordene, ikke si "Jeg elsker deg " hver dag, men si det når han/hun skjønner at du virkelig mener det. 

Nye ting

Gjør  annerledes og spennende ting sammen, slik at du kanskje oppdager nye og prisverdige sider ved han/henne. Gå en fin tur sammen, hånd i hånd, snakke sammen. Dra på tur til et nytt sted eller finn på en annerledes aktivitet i fellesskap. Ikke la forholdet gå ut kun på sofakos og ligge i senga og ha sex! Det er ikke det et forhold handler om, selv om mange tror det.

Gi litt tid til hverandre

Husk at dere er ikke skapt til å være med hverandre hver dag, man få litt tid for seg selv og. Dette er egentlig ikke noe problem for meg, som er i et avstandsforhold- jeg trives slik det er. Men for dere som bor nær hverandre ,tilbring litt tid borte fra hverandre. Kjenn på følelesen ved å ikke ha han/henne tilgjengelig, og kjenn etter hvor mye du egentlig savner han/henne og setter pris på han når han ikke der.Det er klart det er fint at du viser kjæresten din at han/hun er viktig i livet ditt, men det er slett ikke sikkert han/hun synes det er positivt at du bare vil henge med han/henne hele tiden. Vær deg selv, vær selvstendig, husk på vennene dine og interessene du hadde før dere ble sammen, og han/hun vil sannsynligvis respektere deg enda mer. For ikke å snakke om at du kommer til å respektere deg selv mer også, og få en mer balansert hverdag.

Tenk på gamle gode minner

Alle har vel kranglinger i forholdet sitt, og akkurat i det det skjer, hater man kanskje hverandre, og tenker på hvor drittsekk partneren er, men frisk heller opp de gode gamle minnene. Skriv en liste over alle ting du elsker ved han/henne ( dette er mer jente ting egentlig). Tenk på gamle minner og stormende følelser som kanskje har bleknet litt i årenes løp. Tenk etter hva som egentlig fikk deg til å falle for han/henne, hvor mange gode egenskaper han/hun har og hvorfor du valgte han/henne til din kjære.

Hold hender 

Hold hender. Enkle, små kjærtegn som å vise at du setter pris på han/henne i full offentlighet kan minne dere begge om hvor koselig det er å bli tatt vare på. Ta hånden hans/hennes når dere for eksempel er ute på bytur. 

Tumblr_l0kku9p4hj1qzh9ajo1_500_large


Vær stolt av det du har

Bevis kjæresten din at du virkelig er stolt av han/henne. Til og med da du er med venner og bekjente, ikke tro du virker helt fortapt om du holder han/henne i hånda, eller kysser henne på kinnet, kaller han/henne for "kjære,elsking etc". Du kan kanskje tenke at vennene dine tror du er helt fortapt, og du vil virke den tøffe med å være kaldt og drite fullstending i han/henne, være frekk osv, mens dere er sammen med dem, men FAIL, de gjør ikke det. Det eneste de kan gjøre er å tenke at dere har det koselig, eller være miskunnelige. 


Søte meldinger

Kanskje du ikke er typen til å vise følelser og føler deg dårlig på å skrive en lang og søt melding. Men prøv, alt er bra for hverandre, når man elsker hverandre. Ikke gidd å finne på usaklige ting som: orker ikke nå, tar det i morgen, og morgen dagen er det glemt. Det trenger ikke være en laaang mld, kan være noe med: "Du gjør  meg så lykkelig/glad, du er det beste som har hendt meg." Det er nok det, vi jenter spesielt elsker sånne meldinger. Det er lov å være litt klisje iblant, det blir jo mellom dere to uansett. Om du selv ikke liker det, men partneren gjør det, så gjør det for hans/hennes skyld. 
Og husk å ta initiativet, det er så irriterende da man må hinte dritt lenge og gjøre ting og tang for bare EN søt melding!

Tumblr_l59w5balec1qzkmfho1_500_large

Tøff i kjeften?

-Du er kanskje en leken gutt/jente, og ja, kanskje det er mange som vil ha deg. Det mange gjør feil er at de tar det til seg, og senere går rundt og skryter til vennene sine om det, men tanke på at de får enda mer status da de sier: "åå, hun deilige der prøver seg på meg, og jeg flørter med henne"  eller omvendt med jentene også. 
Er nok egentlig mest gutter som gjør slike ting, flørte over nettet, meldinger, like bilder på facebook osv, JA, det er utroskap det og, psykisk utroskap! Husk det. 
Det vennene dine tror om deg da du sitter der og forteller slike ting er: for en drittsekk,teit,useriøs.

Ha det morsomt

Det er lov å lekeslåss med hverandre, alle liker putekrig! LA jenta tro hun er sterkere da, hvis hun ikke er det fra før av( jeg er det ). 
Le med hverandre, og av hverandre. 
Til jenter - Mange gutter hevder seg i sosiale sammenhenger ved å fortelle historier og være morsomme. Det aller viktigste for han er at du ler med. Se han inn i øynene og le selv om du har hørt historien før. Ja, til og med hvis du synes han har bommet med spøken sin. Bare pass på at du ikke overdriver, for da kan det bli vanskelig for han vite hvor han har deg og om han kan stole på reaksjonene dine. Humor er kjempeviktig for gutter, ofte viktigere enn utseende, så la han forstå at du også har noe å komme med. Le gjerne av han også, hvis situasjonen er avslappet nok.
Til gutter - Jenta leker ofte dum for å få dere til å le. Noen ganger kan det bli irriterende for noen, ihvertfall da de overdriver. Men le av henne, le av vitsene hennes. Jenter driter seg ofte ut, gjør det til at hun selv syns det var morsomt, istedet for å gå rundt å være flau. 

Tumblr_lfih1m5uuz1qzilpso1_500_largeTa egne valg
Uansett om du kanskje ikke liker at kjæresten din er ute og drikker med gutta/jentene, drar på helg tur eller tar seg en jobb som innebærer mindre tid sammen, så prøv å støtt ham/henne. La kjæresten din ta egne valg og fylle sine drømmer. Selvfølgelig trenger du ikke være enige i alt, så si ifra hvis du synes det blir for mye. Men prøv å opplev ting på egne ben også, for en person som ikke får gjøre det han/hun har lyst til vil bare føle seg fanget i forholdet. 

Kjemp for forholdet
Alle forhold opplever dårlige og gode dager. Men det er viktig å ikke gi opp med en gang det kommer en negativ ting. For å elske en person innebærer og elske både de gode og negative sidene. For forholdet vil ikke alltid være en dans på roser, så det er viktig å være sterk å kjempe for at det skal ordne seg og fungere. Noen er ment to be, men gir man fort opp, kan det også bli ødelagt. 

Tumblr_lf4jqvqvwb1qe3erxo1_500_large

Sett pris på det du har, og ikke vent til den dagen du mister det og skjønner hva du hadde! 


Hva syns dere? Har dere noe tips? 


-IsabelleBeatrice 

Home & work

Da var man hjemme igjen, og jobben og søte kollegene ventet på meg:)
Tro meg, det er herlig å jobbe et sted der det er bra samarbeid!
Blogges :*

Army Boots love

Som dere alle vet, så ble det en del shopping på meg og Sara, på Mandag! Men det var en ting jeg ble rett og slett forelsket i, og kjøpte med EN GANG! De er ikke akkurat veldig feminine, men jeg har litt sånn sægge/guttestil til tider, så hvorfor ikke! Desuten, de matcher ganske mye, og de kostet bare 199 KR på Økonomisko!! 


Varme var de også! 


Loveee!


-IsabelleBeatrice 

KLEINT,FLAUT,GØY

Endelig ferdig! Det er like kleint hver gang, uansett om vi er alene, eller med 10 andre. Vi hadde tross alt en utrolig fin virtuel publikum! :)
Dere var kjempe søte og flinke med spørsmål og kommentarer, selv om jeg satt bare der i min egen verden, og kom med noen kommentarer! hehe 
At noen syns jeg er irriterende å høre på, eller at jeg snakker så rart, driter jeg i! Jeg var meg selv, noe som er viktig i livet, vel? Og om EN skal rakke ned på meg, og tro at jeg tar det til meg, så er det feil! Bruker heller tiden min på noe annet! 

Nå har vi vært hos Gorm, spist god kake! På tur hjem igjen, skulle vi følge Lene Mari til bilen, og stakkars klarte å falle ned trappa og slo hodet sitt skikkelig! 
Folkens, pass på, det er kjempe glatt ute!! 

Hva syns dere om liveshowet? 


-IsabelleBeatrice 

LIVESHOW NÅ!!!!

Da er vi i gang! Dere kan spørre om alt, men det fins grenser på det vi svarer!
Spør enten her, facebook, eller mobilen for den gangs skyld!:) vær snille og kos dere :) Det er skummelt
 
 

Lunsjen som varmer hjertene våre

Sist jeg var på Hadeland var i September en gang, og siden da har jeg ikke møtt noen av folka. 
Nå har jeg vært hos Sara i noen dager allerede, men enda har jeg ikke møtt de andre, så derfor planlagte vi litt kosebesøk i dag!
Ida og Kjetil kom en tur, og selfølgelig måtte vi mekke en god lunsj! nam nam


Og som vi har sagt, DET BLIR LIVESHOW I DAG KLOKKA 9(21:00)- TURN ON!!!!!


-IsabelleBeatrice10 Kg mindre - shopping

I dag må både jeg og Sara ha gått ned en del kg, virker ihvertfall slik! 
Shopping - kunne trent det hverdag! Som Sara sier, lurer på hvor mange skritt vi går når vi shopper, er jo fram og tilbake hele tiden, i tillegg til alle disse tunge posene vi bærer på! 
Uansett, shopping er gøy, men må ærlig innrømme at det er godt vi bare har jul en gang i året! huff a meg.


Lurt å dra på shopping med høyhæler!

 
Utrolig godt å slenge seg i sofaen nå, og tanken på at jeg NESTEN er ferdig på juleshoppingen er også utrolig god!Det vil komme bilder av innkjøp senere! :)
Ha en fin kveld alle sammen!:)

-IsabelleBeatrice 

Shopaholic og antrekk

Det er så typisk! Jeg og Sara har planlagt juleshopping tur ganske lenge nå! 
Først startet det med å ikke kunne bestemme seg på hvilken kjøpesenter vi skulle dra på, det var mellom Jessheim og Strømmen. Til slutt da vi endelig klarte å bestemme oss, ble det til Strømmen.
I og med vi ikke har sett hverandre på veldig lenge, så hadde vi jo veldig mye å snakke om, så kvelden ble lang, og da vi stod opp var vi veldig slitne.
Det første vi ser på mobilen er at vi ikke får kjørt, pga alt snøen og køene mot Oslo. Veien er utrolig glatt, og Sara som nybegynner tørr ikke kjøre, ikke vil vi gjøre det heller, risikere livet for shopping? nah, ikke akkurat nå.

Anyway, vi drar nå da! Ble endring i planene uansett, selv om vi ikke skal kjøre selv!
Ingen og ingenting stopper noen shopaholickere!

Nå reiser vi snart, sminken er på, og outfiten for i dag er dette:Dressjakke fra Cubus, Skjorte fra Carlings, Bukse fra Cubuspelsvest og topp fra Only //


Kos dere alle sammen, og i tilfelle noen er/skal på kjøpesenteren, det er å lov å hilse altså!!:)
Blogges:*

-IsabelleBeatrice 

Looking forward to

Gud, så dårlig det går med bloggen i det siste. Min egen feil, igrunn!
Jeg føler jeg begynner å bli gal, av å vente på at dataen min fikser seg, av å ikke blogge, av å bare være en sofa slave som får masse inspirasjon i hodet, som jeg kunne ha blogget om,men dataen skuffer.
FML -med store bokstaver.

Jeg kan vel trøste meg med at jeg reiser til Sara, og der er det nett, og blogging!!! Lover Liveshow!!! :) så følg med!
Kjenner det rister i kroppen av glede, jeg har ikke sett Sara på en god stund nå, fordi jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, jobb,eksamen osv.. har aldri vært nok tid, til bestevenninne kos! :( buhu

MEN NÅ, nå skjer det endelig, og vi får vært sammen i 4 dager, drømmen! Må friske opp noen gamle minner fra i fjor desember, også da kan dere regne med mange nye og fine bilder! FØLG med, enda mer!

Jeg "tenker" på dere alle, og dere er fremdeles de søteste og fineste leserne, en kan tenke seg!
Ha en fin lørdags kveld alle sammen,og smil til verden!
-IsabelleBeatrice

Finito

For dette året ihvertfall! Siste eksamen nå:)
Xoxoxo

Kjærlighet i posten 1

Hei og god morgen søte mennesker!

Veldig lite blogging fra min side nå! Beklager. Dataen min har tatt livet sitt fra nettlivet, og vil ikke sammarbeide med meg. Derfor får ikke jeg blogget noe særlig. På tide med ny data, skjønner jeg.

Før noen dager siden fikk jeg nok en gang en kjærlig pakke i posten. Forventet ikke noe pakker enda, men plutselig kom den gigantiske pakken. Øyene var like store som pakken, munnen også. Hele kroppen skjelv mens jeg åpnet det.
Jeg fikk helt nye hairekstensjons!!!!!! GOSHPakken var fra Hairtohair.no
Er det noen som har hørt om siden dems? Vel, jeg skal innrømme jeg hadde aldri hørt om dem før, og plutselig havnet jeg på siden dems. Sånn som jeg er, som liker å prøve masse forskjelligt,  tenkte jeg å bestille noen hår derifra også.

I tillegg til håret, fikk jeg også en haircase, altså en veske til å holde håret i.
Hvor genialt er ikke det? Slipper å ha håret i skuffen, eller senga, eller hvor man kan ha det.. Det blir så slitt av det, og man må rette det hele tiden, børste det hele tiden, vaske det hele tiden, og de blir glemt også, ihvertfall av meg.. Jeg bruker ikke hair ekstensjons hver dag, bruker det bare på spesielle anledninger, men det er bare fordi jeg ikke gidder å sette dem på, fordi jeg glemmer av dem, eller fordi de rett og slett har blitt stygge, og må vaskes før jeg skal bruke det.

Til vanlig har jeg brukt hair ekstensjons fra luksushair, var veldig fornøyd i starten, håret var langt,glansfull og fin. Med tiden ble den bare stygg og slitt, selv om jeg ikke brukte det noe særlig.Nå kan jeg nesten ikke bruke det lenger, for det har blitt så slitt... Kanskje det er vanlig med blonde hair ekstensjons, for Sara har sine fra luksus hair hun også, og hun bruker det daglig, men de er fortsatt ganske fine.
I tillegg til det, så syns jeg at spennene på håret fra luksushair var veldig store, og de syntest veldig godt i mitt hår. De var brune og de åpnet seg hele tiden, følte jeg måtte rette på dem hele tiden.

Hairtohair.no
sine er utrolig fine, de er lange, og bølgete(bestilte dem slik). De er 65 cm, og går ann å rette dem også, da blir de lengre, u know ;) Spennene er lyse og veldig veldig veldig behagelige å ha på, og holder seg fast i håret.
En pakke fra hairtohair er nok altså, jeg tok ikke hele pakken på meg en gang, for hadde ikke mer plass, håret ble så utrolig sjukt og fint! Følte meg som ei prinsesse. Langt og sjukt og bølgete hår.
Dessverre passet ikke fargen helt til håret mitt, men det er min feil, for jeg skulle ta etterveksten min, og det ble for lys, og nå har jeg plutselig bestemt meg for å farge håret mitt brunt.


Det positive er at de går ann å farges, og forventer at de blir like fine.
Jeg er stor fornøyd med håret, og hairtohair blir nå min faste hair ekstensjons side.
Ikke tro jeg reklamerer for dem, bare fordi de har sponset meg. Hår er viktig for meg, det er viktig at det er fint og holder seg bra.
Jeg har aldri blitt sponset av luksushair, men fortsatt reklamerte jeg for dem i starten, for da var jeg fornøyd. Så jeg reklamerer ikke bare for ting jeg har blitt sponset med, og dersom jeg ikke liker en produkt, tørr jeg faktisk si meningen min om det, uansett hvordan de vil ta det.
Jeg sier ofte nei takk, til mange sponsorer, fordi jeg ser at produktene dems ikke vil bli noe å reklamere for, men dette her var det verdt å reklamere for!

Jeg vet det er veldig mange jenter der ute, som sliter med å finne noen fine hair ektensjons, noe som er kvalitets hår, noe som er samme hårfarge, og som holder seg fint.
Ta dere en titt alle sammen, for det er verdt det. De har alt mulig til håret på siden dems.
Alt slags hair ekstensjons, hårpynt, mønstret hår, fjær til håret(noe som er VELDIG inn nå), hår børster, hår vesker!!
Mye å velge mellom.
HAIRTOHAIR.NO
GOT TO LOVE IT!


Snart vil det komme enda et innlegg med et annet kjærlighet jeg har fått i posten, mmmm!

-IsabelleBeatrice

Jobbedag

God morgen alle sammen:))
Da er det enda en jobbe dag, dessverre med torden vær oh regn, men håper mange fine kunder kommer innom. Det er lov å hilse altså, biter ikke!
Dere får ha en fin dag alle sammen, så kanskje blir det mere blogging i kveld;)

Jeg er såååå kjempe søt når jeg føler meg fotogen og lager grimaser! Not

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits