Stræss

Jeg stresser, som vanlig- men stress, det går man ned i vekt av, så tommel opp for det (Y)! 
Jeg må dusje, jeg må pakke, fikse meg bla bla bla. U get it. Jeg skal reise til Våler i morgen, og feire nyttårsaften med herlige folk. Dessverre ikke som planlagt, men prøver å se positivt på ting og håpe på at det blir bra!  I det nye året skal man gå sammen med det nærmeste. 
Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge før etter nyttår, i så fall. Vi ses neste år, og håper alle sammen for et GODT NYTT ÅR!

BTW- ang blogg vurderingene. Jeg skreiv klart at dere skal smiske dere fram. Vil du bli vurdert, smisk som bare det! Det liker vi ;)  Trykk her om du vil bli vurdert! 
Selfølgelig velger jeg ikke ut bare de som smisker, men da burde "du" ha en bra blogg altså! 


-IsabelleBeatrice

Blogg vurderinger - ta sjansen!

Da har jeg tenkt å starte med å vurdere 5 bloggere! De som vinner får også en gratis solkort på Brun og Blid på en verdi av 100 kr. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet, smisk for det dere er gode for.Om dere er ekstra snille kan dere kanskje gi meg en kjapp vurdering på min blogg, i håp om at det høyner sjansen for at jeg vurderer deres blogg, eller follow me via blogvin er også en fin ting! ;)Bare et tips.
Det blir nok en del folk som vil bli vurdert, jeg skal gjøre dette flere ganger, så ikke fortvil om det ikke ble deg denne gangen.
Sett i gang! Jeg vurderer etter nyttår :) 
Lykke til!


-IsabelleBeatrice

There it goes

Jeg tulla i går da jeg sa jeg skulle reise fra Sara. Eller var ikke meningen å bli en dag til, men så klart reiste bussen fra meg.  Jeg blir seriøst irritert på busser til tider, eller hele tiden. Er alltid noe feil med dem, og rutetabeller. 
Det stod bussen skulle reise 17:40, og den var der tidligere og bare reiste. Vi var der 5 min fra før av. Senere ringte vi til opplandstrafikken. Klokken var allerede 17:55. Det eneste vi fikk til svar var at de ikke hadde oversikt over bussene, eller telefon nummeret dems, så de viste ikke hvor bussene var. WTF? og at de stenger om 5 minutter.
Heldigvis brukte de litt tid på oss, og vi fikk beskjed fra dem at bussen hadde reiste. Great.
Samtidig ble jeg og Sara veldig glad. Vi fikk kose oss enda mer.  
Det kommer et innlegg senere om hvordan besøket har vært, og litt ekstra bilder.

Ellers sitter jeg nå hos Hedda, tilbake til Valdres. I kveld skal jeg legge meg tidlig, det trengs. Tror jeg har blitt utrolig stygg i det siste, har ikke fått noe skjønnhetssøvn. 
Snart er 2010 over, og et nytt år starter.


" It's okey to smile, even if things really suck! "


-IsabelleBeatriceSHAKE THAT ASS

Da er siste dagen min hos Sara. Reiser tilbake til Heddamor om ikke så lenge. 
Må innrømme jeg og Sara hadde det såååå gøy i går natt. Vi trente! Så vi tenkte å dele tipsene med dere.

Dere ville ha videoblogg, dansevideo- enjoy!
Så jenter, om dere vil bli kvitt julefettet, inviter noen venner, skru på musikken, og slipp håret løst! -IsabelleBeatrice

God natt,everybody

Da er det lalletid, som Hedda sier. Altså sove tid! 
Tuller, men det er byebye tid fra dataen, for nå er det movietime. Jeg og Sara så på The Notebok istad, og den var utrolig fin! Trist, søt og samtidig morsomt.
Nå blir det latter film, tenker jeg! Latter forlenger livet, og gir en god søvn.
Nattinatt!hei, unappet øyebryn!


Jeg savner deg, kjæresten!


-IsabelleBeatrice

24 Desember- happy day

For en herlig dag, må jeg si! 
Jeg trodde virkelig ikke den julen blir så utrolig bra. Jeg hadde troa og håpet på det i hvertfall- men det ble mye bedre enn det jeg håpet! Jeg fikk utrolig mange gaver! Overrasket. Men Sara klarte nok en gang å lure meg. Da vi delte gavene ble det plutselig mange på meg, fra hele familien til Sara og Joakim også faktisk! Jeg fikk yndligs genseren min(av Lukas, lillebroren til Sara, og min da) , masse andre fine klær, smykker, sminker, krem osv..
Jeg kan nok ta bilder av det senere...

Selfølgelig savner jeg familien min, og tankene mine var alltid på dem. Men var godt å snakke med dem i telefonen og ønske dem en god jul, selv om jeg viste julen dems ikke var like bra som min- viktigste for meg var at de var sammen. Savner dem...


" ELSK! "

I dag er det bare "ikkegjøreendrittdag" , vi skal se film(the notebok,vi savner kjærestene våre), spise godteri, ostepopp og bare kose! 

God Jul nok en gang! :)


-pappa2,bestefar2, og lillebror2 


-storesøster 2 - grr, tigerblikk! 


- overrasket av julegaven fra svigerforeldrene hennes! Vi lo godt, genialt var det! 


-siss


- jeg er så glad i deg! 


-vi er glad i deg lillebror-ops 


- mormor 2 og roger! - Jeg har aldri sett så fint par på den alderen- stolt pappa2 som fikk endelig det han ønsket seg - LYNKULE! what? :o 

-IsabelleBeatriceÅ være kristen

Hei hei søte små! Da er jeg endelig framme hos Sara, og kan innrømme jeg venter virkelig spent på julen! har på følelsen dette blir en kjempe herlig jul, selv om det ikke ble som planlagt! Er utrolig vanskelig å være uten familien min, og å tenke på hvordan de har det nede der. I Serbia feirer de ikke jul før 7 Januar (gamle kalender). Det vil si at det ikke er noe julestemning! 
Planene for i morgen er : stå opp tidlig, spise grøt og se på askepott!  
Senere spiser vi god mat, drikker og koser oss med å åpne gavene!  Jeg blogger om det i morgen, egentlig!

Ellers fikk jeg et spørsmål i dag, som så slik ut: Likevel kan kristendommen komme i mange varianter. Jeg kan møte en annen kristen og vi kan likevel tro på ulike ting.  Vi har selvfølgelig fellestrekkene, Gud, Jesus, Den hellige ånd, de ti budene osv. Men det er likevel mange måter å tolke bibelen på. Jeg vil påstå at jeg er en moderne kristen, som følger det nye testamentet. Du hører om de kristne, som venter med å "gi seg selv" før ekteskapet, aldri drikker osv.. Men Jesus drakk faktisk vin, og jeg ser ikke det å gi seg selv til en man elsker som en synd.

For meg handler kristendommen om felleskap, det å dele og sette pris på hverandre. Kristendommen har vært med meg i de vonde og gode tider, og jeg tror på at det er noe mer der ute. Det er godt å ha noe å tro på, når håpet har gitt opp. Det gjør meg også til en bedre person. Vi har en setning på leir som lyder: what will Jesus do ? .. Det er noe jeg ofte kan bruke i hverdagen, og det får meg til å bli en bedre person.-IsabelleBeatrice

Pepperkakebaking- finn en feil?

Jentene i huset bakte pepperkaker, altså Oda, Marte, Hedda og jeg! - eller jeg og Hedda hjalp med å se på det:)
Kan si jentene var VELDIG kreative til å pynte dem. Lo godt!
Finn en feil? 


"Grisen står på rollerblades, promper for å få fart og nåle målet sitt, som premie blir det et eple! " - OdaGirra ja!


Hedda & Mr.RightFLINKE! -IsabelleBeatrice


THE FUTURE

Om natten da jeg prøver å sove, og må sove, klarer jeg selfølgelig aldri sove. Da ender det opp med at jeg sitter og tenker, og de fleste tankene gir meg litt inspirasjon på hva jeg kunne blogget om,wow! 
I natt tenkte jeg på fremtiden... Tenk da? Fremtiden er hvert sekund som går!

Har du tenkt på det? At fremtida er i morgen, og ikke bare om 10 år. Fremtida er ikke det du skal gjøre om 5 minutter,men det er det du gjør om 5 minutter. Fremtiden er alt du er i tiden fremover, fortiden er det du en gang var. Man ser for mye fremover, samtidig som man skuler bakover.Man vil alltid snu tilbake tiden. Kjære dere, man skal være stolt over fortiden deres. Gi slipp på sårhet og slippe til det som en gang var meningsfullt for deg. Om man ser for mye fremover, blir man bare skuffet. Ikke legg planer for det som skal bli, det ender bare opp med at det som blir ikke.

 

Jeg er redd for fremtiden, virkelig... Jeg frykter den mer enn døden, kanskje fordi at fremtiden er døden min?! Jeg frykter smerte,sårhet osv.. Er man dø, så har man ikke følelser lenger,haha- jeg er ikke emo! But you get it? Det fins alltid et sted der fremme som er et stopp, som skal ende alle lidelsene mine, alle håp, alle drømmer, alle tanker, alle meninger. Hele meg. Og jeg aner ikke om noen kommer til å huske meg for den jeg en gang var, nettopp fordi jeg ikke aner noe om hva fremtiden vil bringe for min del. Jeg er redd for fremtiden fordi at fremtiden innebærer å miste de man setter høyest.Jeg har lært at ingenting varer for alltid. Foreldrene mine skal dø fra meg, det er slik livet er, og forferdelig nok å tenke på, da jeg blir nødt til å face verden alene. Men tenk om det med 2012 virkelig er sant, tenk om alle plutselig dør? Samtidig er det litt "bra" vi dør likt, og hvis det virkelig fins et liv etter døden, opp i himmelen, så havner de fleste der, så vi ses igjen, haha!

 

Jeg husker godt da jeg mistet kjæresten min for første gang. Jeg ønsket bare å skjære ut hjertet mitt, kaste det inn i skogen og aldri finne det igjen. Jeg kjente en smerte som kan minne om et hardt knivstikk i brystet som forplanter seg ned til føtter og ut i fingre, deretter får du en nummen følelse i hele kroppen. Du greier ikke å si noe, du gråter ikke, du kjenner bare på den voksende uroen som alltid kommer til å følge deg. Så vondt er det å elske noen man kan miste. Det gjelder ikke bare kjæresten, men også familiemedlemer, og nære venner, dyr..ALT!

 

Meg selv i fremtiden? Vet dere hva jeg vil i fremtiden min? At det blir funnet opp en pille som gjør at alle de man elsker lever evig, og alt værer for alltid. At verden blir et bedre sted, med bare snille mennesker At alle sorgene mine drar sin kos. At alle bare er venner og aldri krangler? At man bare har sin kjæreste for seg selv, og at når man sier for alltid, så blir det for alltid. Peace, folkens, ikke pieces. Jeg ønsker ikke muskelmann, stasjonsvogn, 5 barn og toetasjers hus. Jeg vet ikke hva jeg vil med fremtida mi. Jeg aner ikke en gang om jeg kommer til å skaffe meg utdannelse. Jeg vet seriøst ingenting. Det eneste jeg vet er at jeg har planer for i morgen, men jeg vet ikke om morgendagen blir en fin dag. Og der er nå, for da jeg bodde i asyl, kunne jeg ikke planlegge dagen som var en gang, en time senere eller noe. Jeg levde i frykt, jeg levde i håp, og selfølgelig opplevde jeg det jeg fryktet mest for, men håpet ga seg aldri, og lever man med håp, får man ting til å skje, slik du vil ha dem! DET ER LOV Å DRØMME folkens, det er lov! Nå kan jeg lage endelig planer for fremtiden min, og de ser positivt ut, bare at verden er full av usikkerheter. 


Nå skal vi bake pepperkaker:D blogges!Hva tenker dere?

-IsabelleBeatrice

Anbefaler - Viva La Diva

Da kommer jeg med en god anbefaling til dere som liker å sminke dere og liker å eksperimentere! 
Mitt siste kjøp for i dag har vært sminker. Jeg tok meg en tur på Cubus, og siden jeg ikke hadde øyeskygger,brunkrem og lipstift så tenkte jeg å kjøpe noe. Tenkte det ville koste sånn ca over 500 kr, men brukte ca 300 kr!
Det jeg kjøpte heter Highpearl eyeshadow collection og kommer fra det svenske kosmetikkmerket Viva la Diva sin julekolleksjon. Det er en stor palette med speil som inneholder ikke mindre enn 48! øyenskygger i alle mulige ulike nyanser. Disse øyenskyggene inneholder mye perlemorpigmenter som skal gi et metallisk glans. Det beste med dette skrinet er nesten prisen, det koster bare189 kroner! Her får man altså mye sminke for pengene. Også fikk jeg til julegave av Hedda, foundation - til 100 kr! Og den er kjempe god. 
Og lipstift til 80 kr Jeg bruker nr 24- Cherry Red

Og en sølv glitterting(40 kr) man kan bruke innerst på øyene, men så klikka kameraen og fant ikke noe bilde av den.

I hvertfall, jeg leste mange gode omtaler av dette merket, så det skal visst være bra produkter i forhold til pris. Jeg kommer så klart tilbake til dere med mine erfaringer med det etterhvert, inntil nå er jeg kjempe fornøyd :)  

Har dere prøvd noen av produktene fra dette merket før?

-IsabelleBeatrice

Nytt design, og sponsor - life is ok!

God morgen/dag cupkakes!
Japp- jeg er dårlig til å blogge. I går blogget jeg ikke i det hele tatt! Grunnen til det er : Jeg sov til klokken 1 på dagen, stod opp, reiste til byen, kom hjem, og da hadde vi besøk! På kvelden dreiv kjære Tilla å fikse designet på bloggen min! Og jeg kan si jeg ble veldig fornøyd- ble litt veldig lei den andre..Hva syns dere? 
Ellers har jeg blitt sponset av Brun og Blid- mitt første sponsor! Tusen takk! 
Nå snart blir det konkurranser(be ready), der dere kan vinne gavekort osv hos Brun og Blid- da blir dere tææææne! 
Jeg la meg veldig sent i går kveld, og måtte selfølgelig stå opp tidlig. Marianne hentet meg og Hedda kvart på 8, og jeg stod opp tjue på 8- great! Å reiste på skolen uten sminker er det beste jeg vet. Så verre ut enn de som hadde festet hele kvelden før (russens julebord).. 
Nå er det JULEFERIE! - Jeg ønsker alle en riktig GOD JUL og en god ferie! 


Jeg er frk. julenissen - hva ønsker du deg? 


-IsabelleBeatrice

God natt!

Jeg har ikke lagt meg tidlig på GUD vet hvor lenge. Det går for klokka 1 eller 2 max 3 i uke dagene, og i helgene, max 6..Slo rekorden natt til Lørdag. Jeg og Sara la oss halv 9!!! Kan si jeg kjenner det veldig godt på kroppen, jeg er slapp, dårlig humør, og tusen tanker flyr rundt i hodet - men søvn er nok ikke den eneste grunnen til  det.. Alle har dagene sine! Livet er en berg og dalbane har jeg lært! Nå er det God natt! 


(kmakeup.blogg.no)  sjekk ut!
Er med i konkurranse om å vinne sminker fra M.A,C


-IsabelleBeatrice

Girls day!

Kan vel starte med å si at i går natt la jeg og Sara meg halv 9- på morra! Senere da vi stod opp, rundt 1 tiden..Kom kjære Ida! Vi reiste til Gran, spiste KEBAB(nam) og koste oss! Vi skulle bake kaker senere, men ble jo ingenting av fordi : les her
Må si jeg har hatt en kjempe herlig dag, både i går og i dag. I morgen reiser jeg hjem igjen, men vet dere hva? - Jeg skal nemlig feire julen min hos SARA!!! :D
Jentene på sitt beste! -IsabelleBeatrice

Svar på spørsmål - DEL 3

Da kommer siste delen! Ble en del spørsmål. Tusen takk for det! :)

kan du vise huset du bor i?

- Jeg viste det i førige innlegg

bilde altså:=)

 

går du på skolen nå?

- Ja, det gjør jeg, og er veldig glad for det

best musikk?

- akkurat nå har jeg 3 favoritter

favoritt klær eller sko?

- jeg elsker stramme bukser, samtidig sægge bukser. 
-Høyhæler, tøysko, høye støvletter
- Cardigan, stamme topper, skinnjakke, canada goes jakke

blogg du leser?

- www.donnaogsara.blogg.no
-mange andre, men kommer ikke på navnet nå

har du gode karakterer?

- Er egentlig litt forskjelligt.. Feks historie, ligger jeg på stryk, og geografi og.. resten går bra

er du god kondis?

- ja, men jeg kan være litt lat til tider

kan ikke foreldrene din komme på 5 år i norge?

- joda

skal du bo hos hedda til foreldrene dine kommer?

- ja, det skal jeg

har du jobb?

- nei, som sagt må jeg vente til jeg får opphold(som eu-borger) også får jeg jobbe

kan du ta bilde av deg nå og sette det inn på blogg?

- Ikke nå, men kan legge ut et fra i går 
kan du ta et bilde uten sminke?

- Jeg hater å ta bilder uten sminke!  og jeg har alltid på meg sminker! men har er to der jeg ikke har på meg brunkrem etc.. bare litt maskara


eller her har jeg ingenting på meg, fordi jeg kom akkurat ut av vannet, så vippene var våte. 

også bittelitt maskara!

kan du ha video blogg?

- jeg har lovet det, så ja, kommer snart!

kan du syne?

- haha, i dusjen så!

hvor ble av alle klærne deres da dere reiste til serbia, eller da dere ble sent hjem?

- Noen ble det tatt vare på, andre ble kasta..mange av de som ble tatt vare på ble det mugg på, siden de ble beholdt i kjellærn

ble du redd da du måtte hjem, til serbia?
-
det var den verste dagen i livet mitt, var som et mareritt! Ja, jeg var veldig redd, for jeg viste rett og slett ikke hva dagen i morgen har med seg.

hvor ofte møtes du og simen?
- nesten hver helg, eller annen hver uke

prater du mye med familien din?
- ja, snakker med dem omtrent hver dag

hvordan var det å komme tilbake til skolen?
- det var egentlig kjempe godt, tro det eller ei!

har du lovlig oppholdstillatelse ?
- jeg får det snart, som eu borger

hva skal du gjøre neste år?
- jeg har tenkt å utdanne meg videre, i noe som har med språk å gjøre

Husker du noen spesielt godt fra stedene du har bodd på?

- stedene? Jeg har bodd mange steder i Norge, og I Serbia og Romania
- mange fine minner, og dårlige minner.. kan heller lage et eget innlegg om det, for det er mye

Har du og Simen tenkt på å flytte sammen?

- hvem vet, kanskje en vakker dag så bygger vi hus, og har tvillger!

Er du i Norge for godt nå?

- Ja, det er jeg!

Når kommer familien din tilbake til Norge?
- det er ikke helt sikkert enda, men mamma og lillebror kommer mest sannsynlig etter nyttår

hvor mange steder har du bodd?

- Jeg ble født i Romania, og oppvokst i Serbia. I Norge har jeg bodd i 6 år, i 5 forskjellige plasser

Hvem er din beste venn/venninne?

- min aller bestevenninne er Silje, men de nærmeste vennene som jeg også kaller bestevenner er Sara, Hedda, Simen, Joakim, Cecilie,Jannike, IneKari,AnnTonje, osv osv...

Om du kunne velge ut flere, hvem ville du feiret jul med i år og hvor skal du feire julen?

- jeg har mange å velge mellom. Men ville helst feire jul med familien min.

Har du oppholdstillatelse så du kan bo i Norge nå?

- jeg får det snart

Har du video fra når du var i Serbia, kan du snakke om hvordan følelsene dine var da du var der?

- var ikke akkurat det jeg tenkte på- men stay on, det kommer en god del videor i sommer, men ikke på bloggen! mer sier jeg ikke.

Hvordan var det å bli henta av politiet?

- det var helt forferdelig. Jeg satt og slo meg selv, jeg trodde det var et mareritt. Hele verden hadde raset ned for meg, alt snudde seg, og jeg følte meg rett og slett tom. Det rannt ikke et eneste tåre, senere smalt det, og tårene stoppet ikke.

Hva var det du tenkte på når du var på veg til Serbia?

- jeg tenkte at alt var ferdig, hele livet. Jeg tenkte på kjæresten min, jeg tenkte på vennene mine, tenkte på min lillebror, som ikke skjønte noen ting. Det var så utrolig mye jeg tenkte på, alt blandet seg. Til slutt startet jeg å høre stemmer i hodet mitt, pga stresset.

Hva har vært det værste og beste i livet ditt?

- Det verste var vel å bli sendt ut av Norge, og ikke vite hva som skjer videre. Det beste var da jeg kom tilbake. Enda bedre blir det da familien også kommer. Mye bra som har skjedd i livet, som: fått meg verdens beste kjæreste, og alle de vennene jeg har.

Går du til psykolog? (siden det sikkert er en del depping)

- jeg går ikke nå, men har gått til psykolog før. Det er ikke noe å være flau over, jeg er jo ikke gal, som de fleste tenker da man drar til psykologen.

Når kommer familien din hjem?

-
Jeg håper fortest mulig. Mest sannsynlig etter nyttår!

På face, så har du bilder av deg og simen på juleball, dere går jo ikke på samme skole så hvordan, kom han dit?

- Det var jeg som var på besøk hos han da det var juleball for skolen dems

Har du fått noen julegaver av familien din?

- Ja, jeg fikk julegaven min før jeg reiste- en LV bag/veske

Har du sendt ned noen julegaver til dem?

- Nei, det blir for dyrt, og jeg ligger ikke så utrolig bra med økonomien akkurat nå, men har kjøpt en del ting til dem, som jeg sparer til da de kommer!

Er det lenge til de kommer tilbake?

- Jeg håper ikke det!
SLIK! håper dere ble fornøyd med svarene mine?! 
Nå er det lalletid(sovetid) for i morgen skal jeg våkne opp tidlig, for jeg skal reise til Lunner! woho
G,night!

-IsabelleBeatrice

Konkurranse- www.donnaogsara.blogg.no

SJEKK ut folkens. donna og sara har konkurranse på bloggen sin. Der kan dere vinne ting for hundene deres for over 1000 Kroner! Hvem sier nei til det? Jeg er ihvertfall med, fordi jeg vil overraske lille baby'n min- BillyBoy 

Trykk her for å melde deg på!  
Svar på resten av spørmålene kommer senere! Må bare pakke litt, dusje og fikse meg. Jeg skal nemlig til min kjære Sara i morgen!!! 


-IsabelleBeatrice

Svar på spørsmål - DEL 2

 

hvordan hus er det du bor i? er det fint? : )))
- stort og fint! 
Har du og simen sex?

- nei, aldri! Jeg er kristen! 
NEIDA, ja hele tiden, hver dag.. gi meg din epost så kan jeg sende deg noe video og bilder, som bevis?

Er du forelsket?

- Ja, og det kjennes veldig godt

Hva savner du akkurat nå?

- Jeg savner aller mest familien min. Jeg savner ting slik de var før!

hva har du i snitt nå? og hva hadde du i snitt på US?

- Ah, virkelig, husker ikke på US, men nå ligger jeg rundt 4?

Er du lykkelig?

- både ja og nei

Hvordan tjener du penger? Jobber du?

- akkurat nå tjener jeg ingenting, fordi jeg ikke jobber enda.

Hvorfor har så mange venner på face?

- Fordi jeg er populær og folk ha meg som venn og bli kjent med meg!! :D

Beste sminke tips?
- Jeg er ikke noe ekspert på sminke tips. Ikke overdriv med sminkingen, ikke bruk for mørke sminker, dersom du er veldig lys. Bruk alltid ansiktst krem før du smører på brunkrem. 

Hvor lenge har du og Hedda bodd sammen?
- Siden 24 November
Åssen sminke bruker du? <3

-Har svar på det tidligere

får du penger av foreldrene til hedda? siden du liksom bor der :

- Nei, jeg gjør ikke det. 

Har hedda kjæreste ?
- Nei, sa jeg!

* Har du, eller skal du skaffe deg jobb?

- Jeg skal skaffe meg jobb med en gang jeg får oppholdstillatelsen

* Kan du legge ut en dansevideo?

- Jeg kan godt legge ut en da jeg lager en!

* Hvor mange har du i klassen, kan vo se bilde av de?

- Vi er over 20. 


* ser du mye på tv?

-nei, nesten aldri

* er du overlegen, eller kan du snakke med hvem som hels? liksom, kan du sette deg ned og snakke med meg om jeg hadde vert i nerheten, eller bare gått forbi?

- For å si det sånn, så får folk alltid et første inntrykk av meg som overlegen og bitch. Jeg kan se veldig styggt på folk, uten å tenke over det. Men nei, jeg er ikke overlegen. Hadde nok gjort det, dersom jeg hadde kjent deg.

* liker du blomster?

- å se på ja, men ikke ta vare

* Har du julekalender? hvilken?

- Nei

* hvordan får du penger til julegaver?

- Jeg hadde med noen penger fra Serbia, også har jeg fått litt av noen venner

* hvor mange kjøper dere jule gaver til?

- jeg kjøper til dem som står meg nærmest. Kjæresten, bestevenninen og noen til

* har Hedda kjæreste?

- NEI, for fjerde gang!

* når har dere bursdag?

- husker ikke!
neida- Isabelle: 14 mars
Hedda: 21 Juni

* Har dere kranglet etter at dere flyttet i sammen?

- ikke et eneste gang

* hvem bruker lengst tid på badet? har dere flere bad?

- svart på det tidligere, vi har to bad og bruker tiden vår

* Hedda, kan du joike? og er du helt same?

- Ja til begge deler!

* går dere i klasse? vist ikke kan vi se bilde av hedda sin klasse også?

- nei, hedda er litt mer nerd, og går almen. Jeg er litt mer sporty og går idrett.
Hedda har ikke bilde av klassa.

* har dere noen gang vert i trøndelag?
-Hedda har det!

-IsabelleBeatrice

 

Svar på spørmål - DEL 1

Nå er jeg flink, og skal svare på spørsmålene fra mine kjære lesere! 
Jeg skuffer dere nok en gang og sier at dem blir ikke svart i videoblogg. Jeg har en unnskylding! Det går ikke an å filme med data kameraet. Og med mobilen blir det dårlig. Men jeg har lovet videoblogg, og det skal det blir senere!

Blir du og Hedda noen gang lei hverandre når dere bor så tett?

- Isabelle :  Jeg blir ikke lei nei, jeg trives kjempe bra her. Føles ut som om vi er søsken. Om noen av oss reiser bort i helga, så går det ikke en dag en gang, så får man melding : Savner deg jeg
-Hedda:  Og jeg sier det samme!

Hvordan ble det bestemt at du skulle bo hos Hedda?

- Hedda spurte meg! Situasjonen min var veldig dårlig. Planene var å komme til Norge igjen, der jeg ikke hadde noen ting, bortsett fra venner, skole og kjæreste. Jeg og Hedda har blitt utrolig gode venner i det siste, og hun ville ha meg ved sin side! Veldig takkenemlig for det.

Skal du bare bo hos Hedda, eller andre venner også? :)

- Jeg skal bo bare hos Hedda. Altså jeg bor fast her, men er alltid på besøk hos andre i helgene osv..

kommer noen gang familien din tilbake til norge?

- Ja, det kommer nok tilbake! Mamma og lillebroren min kommer nok først, etter nyttår, mens pappa må vente til saken vår(asyl saken) er over.

skal du besøke familien din neste år? eller kommer familien din på besøk i norge?

- De kommer hit de! Og skal bo her, ikke besøk.

da du var i serbia, hva gjorde familien din da?

- Ehm, litt rart spørsmål. Jeg var jo sammen med familien min. Vi reiste sammen nedover, men ble splyttet. Jeg, mamma og lillebror reiste til Romania. Det hele har egentlig vært bare stress, vi hadde ikke en dag der vi kunne slappe av. Vi var alltid oppe og gikk, fikset papirer osv.

Har du og Hedda noen gang jentesex?

- Du skulle bare vist, Emil!

Hvordan hadde den perfekte kvelden sett ut for dere?

- Isabelle: Sammen? eller hver for seg selv? Vel, for meg er en perfekt kveld, de kveldene jeg ligger i armkroken til kjæresten min, ser på film og koser oss. Kunne ikke sagt nei til en middag på stranda i syden heller, med stearinlys og god eksotisk mat.
-Hedda: Vet ikke.

Hvem bruker lengst tid på badet?

- Vi har ikke tatt tiden, og vi har to bad.. Så vi bruker tiden vi trenger;)

Hvem bruker størst plass?

- Isabelle: Det må være Hedda!!!

Hvor lenge skal du bo der, hva er planene videre?

- Jeg skal bo her inntil foreldrene mine kommer tilbake. Senere da de kommer skal vi leie hus, og bo sammen.

Har dere adventskalendere?!?!?!?!?!??!?!?!?!

- Nei, men fortsatt har vi noe nytt hver dag:D

Når kommer du til Fåvang igjen? :)

- Det vet jeg dessverre ikke:(

Var det vanskelig å lære seg norsk?

- Jeg som er språkelsker, og snakker 6 forskjellige språk, syns ikke det var noe vanskelig. Lærte det i 3 måneder.

blir dere ikke lei hverandre?

- Isabelle: Nei
-Hedda: nope

føler du deg, isabelle, som hjemme når du er hos hedda ? : ))

- Jeg gjør virkelig det! Jeg har mitt eget rom, så jeg kan få privatliv, selv om jeg ikke trenger det så mye. Jeg og Hedda er veldig åpne mot hverandre. Familien hennes har tatt meg veldig godt imot, og tar vare på meg som på sitt eget barn!

krangler dere/diskuterer dere?

- Vi har ikke kranglet eller diskutert et eneste gang siden jeg flyttet hit. Jeg tror vi fikk nok, før i tiden.. ( vi har vært hatersrivaler)

hva gjør at du blir glad?

- Venner, kjæreste og familien gjør meg mest glad. Å shoppe er ikke feil det heller. Danse, og nyttelivet!

hva slags hund har du?

- Jeg har en hvit puddel som er 8 år! 


hvordan sminke bruker du?

- Jeg bruker foundation, pudder, solpudder, øyeskygge(til tider) og maskara.


Pudderet er kjøpt i Romania, mineral pudder. (finner ikke bilde) 
Øyeskyggen er også kjøpt i Romania.

hva har du tenkt å utdanne deg som?

- Jeg har tenkt å utdanne meg i noe som har med språk å gjøre!

har hedda kjærste?

- Ja, meg! nei!

kan du og hedda synge en duett?

- Det vil du ikke høre! :)

dere er så peeeene<3

-Ntha, tusen takk! - Isabelle,Hedda.-IsabelleBeatrice

Ops

Sorrysorrysorry!  - Men svarer ikke i dag heller, får ikke tid! Jeg har framføring i morgen, og må egentlig bare sitte å øve nå..siden det kom så brått! 
I morgen, denne gangen mener jeg det!-IsabelleBeatrice

Thats it?

Wasup?  I dag er det siste dagen for å stille spørmål, for senere i kveld svarer jeg! Så bruk sjansen nå om dere har flere spørmål HER(Gammelt bilde)
-IsabelleBeatrice

Dancehelp?

Nå trenger jeg hjelp av noen med musikksmak! 
Som sakt skal jeg på norske talenter, og jeg trenger en bra danse sang, kan godt være remix og litt forskjellige typer i sangen. Har dere noe tips til noe bra sanger, men skikkelig beat i? 

Her er foresten en danse video av meg! Lagt den ut før og, men for dere som ikke har sett den.Minner igjen om spørsmålsrunde : HER

-IsabelleBeatrice

Overraskelse- pakke i posten!!

Ååå, for en fin overraskelse jeg fikk istad. Min kjære bestevenninne har sendt meg jule gave i posten, siden vi ikke får sett hverandre før etter nyttår:( Nå sitter jeg her, er kjempe overrasket og glad, men samtidig dårlig samvitighet, fordi jeg ikke har sendt pakka mi til henne!  Wee:D

Også skulle jeg vise henne at jeg fikk den


Og fikk ikke lov til å åpne den nå!!! Great, nå kommer ikke jeg til å sove i natt- har seriøst lite tålmodighet da det gjelder gaver!  Fin tryne, Isabelle! SADFACE! 

Ikke mange som har ei slik bestevenninne som meg! - Kan si med hånda på hjertet at jeg "elsker jenta"


-IsabelleBeatrice

Julegaver? stress

Så fort det blir mørkt nå! Jeg liker ikke når det er mørkt, blir så sliten og trøtt av det.. Og hvorfor i all verden kommer det alltid så mange tanker opp i hodet når det blir mørkt? 
Anyway, i dag har jeg vært på skolen fra 8 til 11. Hatt en "herlig" dag med 3 timers historie! - ironi
Jeg hater virkelig historie, får jo ingenting med meg, og prøver virkelig det!  men nei..
Senere dro jeg til byen, og skulle kjøpe julegaver, ikke at det er så mange, men vanskelig er det! Til nå har jeg bare kjøpt to julegaver. Noen sier det ikke er vanskelig, og nei, det er ikke det så lenge man kjenner personen veldig godt, og det er jente! Mens gutter derimot!! UMULIG! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal kjøpe til kjæresten min -tips?
Han gjør det bare vanskeligere, jeg spør hva han ønsker seg, og da kommer svaret: ingenting, vet ikke, bil.. usaklig gutt!  -  slapp av jeg elsker deg uansett, lillevenn...

Senere dro jeg og Hedda i byen og spise pizza, og tok sol..mmm godt! 
Nå ligger vi egentlig hver på sitt rom- nei, har ikke kranglet! Hedda har særemne i morgen, så hun må bli
ferdig -Lykke til samboer!!

Og minner igjen om spørsmålsrunden HER
-IsabelleBeatrice

Utsettelse

HeisannHoppsann! 
Jeg merker jeg har dårlig tid i dag og derfor får jeg ikke svart på spørmålene! Jeg tror jeg bare utsetter den til Onsdag.  Trykk HER!
Da har dere tid til flere spørsmål også! Smart jeg, som vanlig..Peace out! 


Btw, for dere som lurer på hvordan foreldrene mine har det, så har jeg fått en god nyhet av mamma i dag! Lillebror fikk " en dags pass" som han kan reise til Serbia med. Det betyr at pappa blir ikke alene i jula og nyttår, men sammen med mamma og lillebror! Var godt å høre det:) Skulle ønske vi var sammen i julen, slik tradisjonen er. 
Men skal være med min andre familie, kjæresten sin familie:) 


-IsabelleBeatrice

BraBra helg

Jeg har hatt en fantastisk helg, må jeg si! På Fredag, slapp jeg og kjæresten bare av, slitne puser! I tillegg måtte vi legge oss ganske tidlig, siden han hadde fotball cup på Lørdag, som startet kl 9!!!! Altså, det eneste negative med helgen var jo det at jeg satt fra kl 9 til 4, på tribunen og rumpa mi ble HELT flat! Men var gøy å se han spille-  jeg har en kjempe flink fotballspiller! 
Senere på Lørdag dro vi til Joakim og Sara, og hadde kjæreste kveld. Så på film, en ekstrem skrekkfilm, samtidig morsomt. Godt å ha noen som holder deg når man blir redd! Vi tok dessverre ikke noe bilder, siden ingen hadde kamera med seg. Søndag reiste jeg hjem, like tungt hver gang, og klarer nesten ikke vente til neste gang jeg ser min kjære igjen.
Nå til helgen skal jeg til Sara, der vi skal svettgame og kose masse!
Senere kommer jeg til å svare på spørmålene deres. TRYKK HER om du har flere spørsmål!  -IsabelleBeatrice

SPØRSMÅLSRUNDE!

Hælløv! Først vil jeg si at jeg har stripet håret, prøvde å ta bort etterveksten, men den blir jo ALDRI borte. Hater å ha mørkt hår. 
Også reiser jeg til kjæresten min i morgen til Søndag! Har på følelsen at helga blir bra, ikke bare pga han, men fordi vi skal ha kosekveld med Sara og Joakim! Kjæresteparene! 
OG, jeg setter i gang en spørsmålrunde, og venter MANGE MANGE spørmål! Nå kan dere spørre om alt dere vil, og kanskje noen av spørmålene blir svart på i Video, dersom det blir mange da!
Dere kan godt spørre Hedda min samboer diverse ting også, som feks: her om dagen fikk jeg et spørsmål av noen : Hvordan er det for Hedda å bo med deg? -Det kan jo ikke jeg vite, så derfor har vi to bestemt oss at vi svarer på slike spørsmm i video, der hun får svart på det! 
Jeg avslutter spørsmålsrunden på Mandag! Så fyr løs! Forventer mange spørsmål. Mange spørsmål-videoblogg? get it?
-IsabelleBeatrice

Please,help me?

God morgen, eller blir vel God dag..nei, god morgen for dem som akkurat har stått opp, og har fri fra skolen fram til Tirsdag, altså jeg:D 
Jeg spør nok en gang til, NOEN som kan hjelpe meg med design? Jeg vil ikke ha noe spesielt, vil ha samme design, men et annet header, og at ting står på plassen sin! Ta kontakt på ibv@hotmail.no eller facebook "Isabelle Beatrice V"
Takk på forhånd!-IsabelleBeatrice

Because i miss you

Hei dere! 
Beklager, men jeg er i lite blogg humør i dag..  Noen ganger har man dager da man bare tenker og tenker.. Og føler alt går feil vei.. 
Jeg savner familien min!-IsabelleBeatrice

Gjennom årene

 

Når man er syk og kjeder seg har  man ofte tid til å gjøre ting man aldri ellers gjør. Man tar seg ikke tid til dette i en hektisk hverdag. Jeg har i dag sett på gamle bilder, og tro meg, dette er moro! Jeg velger å tro jeg har forandret meg til det bedre.
Jeg har hatt periodene mine jeg og, som alle andre. Jeg har vært alt fra glitterjente til emo, så soss osv.
Kan vel starte med den aller beste tiden for alle!

BarndomPappa var forbildet! 


Mamma hadde pupp og melk, så ja takk! Bestemor<3BABY!!Kosebamsen - som jeg fortsatt har, og klarer meg ikke uten! Mamma ble nå forbildet, og jeg måtte absolutt ha sminker som henne! 
Men fortsatt var jeg pappas lilleprinsesse, som fikk alt hun ville- bortkjemt? *NEI! joda,litt.

Årene gikk, og talentet mitt ble større og sterkere. DANS


meg til høyre! og... sang? Jadda, skjønt nå at jeg tok feil. 


Så gikk det enda mer tid, men finner ikke noe flere bilder fra da. Men kan vel starte med Norge. Jeg var 12 år da vi reiste! Var sommerfeire tror jeg. Flyttet og byttet hus flere ganger. Men kom oss til Koppang, og der skulle vi bo fast. NEIDA, vi ble flyttet derifra også, fordi mottaket ble steng. Vi flyttet til vakre Valdres, i Røn. 
Var før skolestart. Jeg startet i 8 klasse. Nye mennesker, ny skole, alt var nytt. Jeg ble mobbet. Jeg kunne ikke så bra norsk, og hadde anderledes still enn de andre. Jeg var jo ei glitter jente. Langt hår, med store blonde(oransje) striper.
Alle toppene hadde glitter på seg, alt var rosa, og ja.. huff, barnslig. Mens de andre i klassa gikk bare med WOW hettegensere og veldig stramme bukser med sleng nederst. 
Jeg hadde ikke mange venner, men de jeg hadde var nok de beste jeg kunne hatt. På den tiden tenkte ikke jeg sånn. Jeg ville være populær, ville være midtpunktet. Imponerte mange med dansen da, men still no friends. 
Jeg tenkte jeg kunne endre det ved å endre stilen også, så jeg ble gangstar. Jeg gikk med gutte boksere, sægete bukser, og stooooore klær, merke klær-  stor penger forbruk ja! Jeg ville være snowboard jente, så kjøpte snowboard også, og fikk aldri til å stå på det, men var i heisen. Jeg brakk den i to..ops! Det tok kaka, og sluttet med det. 
Jeg fikk mange guttevenner på den tiden,for jeg var "KUL". Men enda ikke bra nok. 


TØFFA! - næt
Jeg ble emo! Nei, dreiv ikke å kutte meg selv og slike ting, men stile!Svart,hvit, rød, og grått var yndlingsfargene! 


Så går vi litt mot bertesossemo tiden min! Ikke bra nok enda, måtte ha mer chanell, dior, LV osv-  fake seff! JEG ER DEILIG!!!Ah, digg med maskaraklumper på øyene! og 10 kg brunkrem in my heart!Skille? aldri hørt om.. lol? litt mer normal? 

Dette var nok den lengste perioden jeg har hatt. Jeg gikk bare med rosa klær, strikk på buksene, og sokkene selvfølgelig. Lacoste sokker, sko, store perleøredobbler..osv osv

Varte faktisk til jeg ble ferdig med første året på vgs, tenker jeg?!
Glad for at man lærer av ting, og forandrer seg med tiden.Dagen i dag! Jeg har byttet stil til : u name it! Jeg er meg selv, ihvertfall! 

-IsabelleBeatrice

 

Sweet Dreams

Jeg skal være snill og si God natt til dere! Et eller annet sier meg at det blir en video innlegg snart? - ikke ha for store forhåpninger altså. Helt seriøst, jeg syns det er teit med videoblogg. Men hva gjør man ikke for søte lesere som dere, og som kan gi noe bedre respons til tider? (aa) *hinthint* 

Gærgodnatt fra Fatima og Zaynap!-IsabelleBeatrice

Picture's - 04.11.10

Da har jeg fått bildene fra Lørdagen. Ble utrolig mange, men få bra! hohoSmill? JA, min beste kvalitet! Vi var sunne- eller JEG spiste salat!

BRA Olja!! Fine? JA gitt!Downs in our HEART!"JADDA, lov å smile Isabelle, du har kvaliteten!!" - men ikke overdriv.Ettervekst er digg!! Jentene<3 liker dere-IsabelleBeatrice

Life inspoFølelser på hjertet! 


-IsabelleBeatrice

Ny header?

ET siste innlegg før jeg tar skjønnhets søvnen min! - som vanlig, hjelper ikke den heller.. hoho
Burde jeg bytte header?
Jeg er så lei designet mitt, og header.. men finner ikke noe bedre!hva syns dere?
Den, eller den jeg har?

-IsabelleBeatrice

What do you want?

Et litekort innlegg før jeg legger meg, der jeg spør DERE om noe! 
Jeg føler jeg har dårlig inspirasjon i det siste, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, samtidig kunne det vært veldig mye. Skjer mye i livet,men jeg klarer ikke å forklarer meg i ord! DERFOR, hva vil dere lese om? Hva vil dere jeg skal skrive, hva interesserer dere? Hva vil dere se? hei random! 


-IsabelleBeatrice

A part of family

Hei søtesmå! 
Da er jeg hjemme. Jeg har vært i Gjøvik siden i går, eller rettere sagt, først Gjøvik med herlige mennesker, så Raufoss!  
Jeg har hatt en fantastisk dag, traff mange. Mange jeg ikke trodde jeg skulle treffe på CC marked en gang. Traff søte lille Ine Kari, og kjæresten. Liv Kristina, fra Lillehammer +++. 
Ellers hadde vi en onklig jentetur. Vi var mange, og kan tenke dere var mye latter og tull! KOS!
Bilder av det kommer senere, siden jeg ikke har fått dem enda. NINA er treig!
Senere dro jeg til Tordis, der min kjære BillyBoy er! - hunden min. 
Var så godt å se han igjen, og dere skulle sett gleden hans! -jeg har aldri sett han så utrolig glad, var faktisk redd for at det lille hjertet hans skulle stanse:o 
Han var etter meg hele tiden, og sov med meg. Er godt å ha en del av familien ved min side! Selv om han ikke bor med meg, så er han her, og kan være sammen hele tiden. Selv om han ikke snakker, og ikke gir meg svar, så kan jeg fortelle han alt, til han sovner.. som vanlig! Men han forstår meg, og om jeg er lei meg eller noe, føler han med meg. Vi hadde en kjempe koselig kveld, foran peisen, med kakao og ostesmørbrød! NAAAAM! 
Jeg kan si med hånda på hjertet at jeg føler meg som hos bestemor, da jeg er hos Tordis!
For det første, så ligner hun SYKT på bestemor, for det andre så får jeg alltid den støtten jeg ville fått av besteforeldrene mine, osv.
Og vi hadde en kjempe koselig frokost også!Verdens søteste! 


-IsabelleBeatrice

Jul ønsker

Hei søte dere! 
Kan starte med å si at grunnen til for lite blogging er fordi jeg IKKE har tid. Står opp hver morgen kl 7, skolen til halv 4, kommer hjem, spise, lekser, og hvile, så legge seg igjen. JEG ER SLITEN! Er så glad det er helg. I morgen skal jeg til Gjøvik, så Raufoss. Jeg skal møte noen venninner også min kjære søte hund. Blir så godt å se Billy Boy'n min igjen!

Ellers kan jeg vel svare på et spørmål jeg fikk av en søt leser!

Camilla :

Kjempe fin blogg! jeg blir rørt hver gang jeg leser den!

Kan du skrive et innlegg om hva du ønsker deg til jul, hvordan du feirer den osv? 

Tusen takk for det!
Jeg vet egentlig ikke hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har et stort ønske, og det er å få familien min fortest mulig tilbake til Norge.  Før dette skjedde, ønsket jeg meg opphold til jul. Det er slike ønsker den Julenissenpappa ikke kan skaffe så lett:( desverre
Jeg ønsker meg lykke, og  gode, ekte venner, et bra forhold med kjæresten min ( jeg har det alt, but i get it?)  og å gjøre det bra på skolen.
Små ting.. hmm! Speilrefleks? Smykker (en fin liten sølv ring, eller et sølv kjede, som jeg kan alltid gå med)++? Sminker? Klær? - det blir jeg ihvertfall fornøyd med. Men ingenting jeg MÅ ha,klarer meg uten og..

Hvordan jeg feirer jul? Jeg skjønner ikke helt hva du mener med det spørmålet, men jeg feirer da som alle andre. 
Og i år skal jeg feire den hos kjæresten tenker jeg, så det blir spennende. Må si jeg gruer meg litt og, men vet ikke hvorfor. 

Jeg elsker jul, mest av alle høytidene som fins. Jeg elsker å kjøpe gaver, og glede de personene som står meg nært! Og ja, det er tungt og vanskelig at i år kommer ikke jeg til å se gleden i øyene til familien min, for gavene jeg har kjøpt. I år blir det ikke noe julepynting med mamma, og ikke noe hjemmelagt julemat. Enda har jeg håpet og kan nesten si at neste jul er jeg sammen med familien! Den julen skal jeg få til å bli beste julen vi har hatt sammen, akkurat som i eventyrer. 
-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits