Fine snupper på julebord

Æsj, nå er det bare rart å skrive igjen. Det er så sykt typisk at de få gangene jeg har skikkelig mye å blogge om, og inspo og motivasjon, så ditchet nettet og dataen meg! 
Tro det eller ei, men jeg er ikke helt meg selv uten dataen min. Nå må jeg låne data fra ditten og datten og blogge. 
Selv om jeg har skoledata som er like gammel som bestemor, eller nei vent. hun er død! Den er gammel, men jeg liker den. Har blitt vant til den. 

Anyway. Bell lever, men dør sakte..Eksamen hele tiden, jobb osv...Jeg har ikke rukket å kjøpe julegaver, ikke tenke over på det jeg ønsker meg en gang.. Hva skal jeg ønske meg i år da? 

På lørdag var jeg på julebord. Min første julebord, og beste helt sikkert. Jeg jobber med noen fantastisk heite damer, JAPP, HEITE! Vi var på julebord på Beitostølen og overnattet en natt. Følte meg skikkelig bortkjemt, fikk alt vi ville, og hadde den fine leiligheten. Hele kvelden var et minne for livet. Ble kjent med masse nye folk, noen kunne jeg kanskje bare droppet å bli kjent med.. jeje, that's life. Girls vors altså!! Jeg har ikke noe spesielt synn på mat, men GUD så mye mat det var der, og såååå godt da! Søt svensk dum kelner som ville ta bilde av oss, takk ;) hahaMett og blid! 10 kg +Snuppene! Sjefen i midte... so tell me, flere som har slik fin og herlig sjef som meg?? neppe.. vi har den beste. 
Bitch plz (jadde, smisker som bare det, håper på at lønningen blir større;))) Da var vi i gang!

Takk for en fantastisk og uglemmelig kveld alle sammen!

- Husk folkens, lag et bra sammarbeid mellom dere og kollegaene deres, vær søte og greie, og dere vil elske jobben! 

-IsabelleBeatrice


 

Mobilblogg?

Æsj! Mobil blogg er kjedelig, men jeg mååå blogge! Dumme nett! Litt info: jeg skal på Julebord med fine jenter fra jobben nå, skal ta masse bilder!!! Og jeg har farget håret! Hurra for hvit hår..-.- kos dere masse

LEVER

Hei og hadet bra blir det vel!
Vil bare si at jeg lever, og jeg har en god del innlegg på "lageret" å komme med til dere!
Nettet hjemme er veldig dårlig for tiden, så vi jobber med å reparere den! Forhåpentligvis er den tilbake i morgen! Lover å blogge etter at jeg har tatt eksamen! (norsk)
Takk for fine kommentarer alle sammen! Loooooooove uuuu

 Tumblr_ljvbr7yorg1qhmhdfo1_500_large

And i'm happy!

-IsabelleBeatrice
 

Wake upGod natt, loveeers! 

-IsabelleBeatrice 

Linsetest big time

For en glede! Jeg har fått sjansen til å prøve ut forskjellige type fargelinser fra fargelinser.no. Hvor digg er ikke det å kunne bytte øyefarge når du har lyst til det, og hva du har lyst til? Er helt utrolig at det går ann å bytte hele øyefargen på noen sekunder. Det har virkelig mye å si når det kommer til look, kan liksom bare matche outfiten, hele ansiktet blir forandret med et annet øyefarge. 
Som jeg har sagt tidligere, så har jeg alltid ønsket meg lyse øyer, ihvertfall grønne! Det som er nå, er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken farge jeg passer best, og hvilken som er finest, derfor skal jeg spørre dere om det! 

1.Himmelblå 


-
Jeg er bittelitt skuffet over disse her, fordi fargen var ikke så utrolig sterk i dem. Den brune fargen kommer fram,og det gjør at øyet ser litt flekkete ut? I virkeligheten er ikke fargen så sterk, som på bildet(blitsen), men samtidig så ser det veldig naturlig ut. Men personlig følte jeg meg som en gammel alkoholiker som har fått hvite øyer av så mye alkohol:( 
Direkte link finner dere HER

2. Brungrønn


-
Den tonen her er min favoritt hittil! Jeg fikk samme fargelinse tonen av Sara, og jeg ble forelsket med en gang. Fargen er sterk, men den har litt brun i seg, som gjør at det ser naturlig ut, og det blir ikke så stor overgang.
Direkte link finner dere HER

3. Mørkeblå 


-
Disse likte jeg veldig godt. Fargen er sterk, og overgangen blir egentlig ganske stor, men de er fine. De ser ikke naturlige ut, siden fargen er så sterk, også merker jeg at ting blir litt mørkere enn det dem egentlig er(?) og hvis linsa legger seg litt feil, ser jeg litt tåkete.
Direkte link finner dere HER

4. Grå grønt 


-
Disse er en av de naturligste linsene jeg har. Den grønnfargen forsvinner litt i den brune, i og med de er såpass lyse, men den syns fortsatt godt. Den brune blir i mellom, så blir det grønt på kanten. 
Direkte link finner dere HER

5.Lyse grønt-
Disse skulle egentlig være lyse grønne,men det virker nesten helt like som de jeg har i brungrønn! Kanskje jeg har fått feil pakke av dem(?) men tok bilde uansett. 
Direkte link til de jeg skulle ha finner dere HER

Jeg har ikke noe erfaring med fargelinsen, men jeg er veldig fornøyd med linsene fra fargelinser.no
For dere som har litt dårlig synn, går det faktisk ann å bestille fargelinser med styrke i. I tillegg til dette er linsene veldig billige også, dere kan faktisk kjøpe et par linser for 99 KR! 
Jeg bestillte mine på Fredag, og lørdag var de allerede i posten, så veldig rask levering!
Linsene kan brukes i en mnd(30 dager), men anbefaler ikke å bruke dem om natta da, da varer de nok ikke så lenge. 


Hvilken av fargene var best? 1,2,3,4 eller 5 ? -IsabelleBeatrice

Daddy <3 love

Gratulerer med dagen til alle fedrene i verden!Gammelt bilde, men like stor kjærlighet! 
"Takk for at du alltid er ved min side, og bærer meg da veien er tung å gå!" 

-IsabelleBeatrice

 

Feel like a birthday child!!

God morgen, god ettermiddag, go kveld! 

Lørdager pleier å være forskjellige! Hos blir lørdagen, enten jobbe lørdagen, eller fest lørdag. Nå etter en stund,tenkte jeg å ta det med ro denne lørdagen- altså, boooooring lørdag!
Tanken ble anderledes da jeg plutselig fant ut at det var tre pakker som ventet på meg i posten!  Elsker å få pakker i posten, uten å vite hva det er og hvem de er fra! 
Det var faktisk 3 pakker, som jeg virkelig har sett fram til!
Klarer dere å gjette hva det er? Ikke at det er så vanskelig å se det, på den ene pakken?!

Kommer et eget innlegg om mine fine pakker! Loooove

-IsabelleBeatrice
 

Dog nanny

HeiHei!

Siden naboen vår er i bortreist atm, så ble jeg spurte om å passe på "lille" søte Bard! Jeg har alltid vært en hunde elsker, og det er ingen hunder som skremmer meg!
Bard er en elghund, som liker godt å gå turer, så det er egentlig bare postivt for meg, noen kg mindre gjør vel ingenting!Det ble litt vanskelig å ta bilde sammen, men: 


Det kom seg, og see så nydelig han er! aww-IsabelleBeatrice


 

Blogg liv?

Hei!

Jeg er klar over at det vil komme en del reaksjoner her, fra forskjellige bloggfans osv, men som jeg alltid sier: HVER med sin mening!
Blogg.no - hva er det egentlig? Er hele blogg livet et slags konkurranse om hvem som er best og høyest på topplista?

Fra min side mener jeg at blogg.no kan være et slags lureri og teit greie også! Jeg startet å blogge som alle andre, først fordi jeg syns det var noe alle gjorde, så måtte jeg herme, så fordi jeg hadde lyst til å bli "kjendis" også til slutt da jeg fikk litt mer vett i hodet, var det fordi jeg syns det var godt å skrive, og få ut ting på en side der man kan få masse tilbakemeldinger av folk man ikke kjenner en gang. En side der man kan fortelle ting, si egne meninger og høre andre sine meninger også, i tillegg er det gøy også!

MEN, jeg føler blogg.no har blitt litt kortuptisk! (om det blir riktig å si) Har faktisk hørt en del historier om folk som har betalt for å havne på topplista.
Bare se på topplista selv. Man går fra en blogg til en annen, alle er like, rosa bakgrun, blondt hår, sminke. Ellers er det bekjente av de! Jeg mener det er sykt urettferdig at "axel" kjæresten til Andrea er plutselig på topplista, bare fordi han er kjæresten hennes, og hun er en toppliste blogger. Beklager hvis jeg traff noens synspunkter nå, men det er ren fakta blitt. Og jeg tror jeg ikke er alene om det synspunktet heller.

Det virker som blogg har blitt til en skryte side. Hva man har kjøpt seg, hvor dyrt det var(og det skal selvfølgelig være de dyreste klærne, skoene og sminken) og hvor bortkjemte noen er.
Jeg tenker veldig på de som ser på dem på topplisten som et forbilde, og gjør alt de kan for å bli slik. Noen har faktisk litt mer vett i hodet enn andre, og gir opp! Noen overdriver og kan gå langt for å bli som "forbildet" sitt.

Er det virkelig kult at en toppblogger på 16 år, skyrter hvor mye penger hun/han bruker i uka på snus, alkohol? 16 år? PLZ!...Er det et bra forbilde, virkelig? 

Mange fortjener ikke å være på topplista en gang, de er så like, og det er ikke noe morsomt å lese bloggen deres en gang.
Jeg savner å lese en blogg om personlige hendelser, noe som er gøy å lese, noe som faktisk ikke bare handler om klær, sminke og kropp! Litt mer seriøs blogg, om dere skjønner (?)
Ikke ta meg for en selvdigger nå, men jeg syns jeg fortjener en plass der mer enn det andre gjør! Jeg er ikke en super blogger, og jeg blogger ikke noe særlig bra, med mindre jeg virkelig vil det. 
Jeg har vært på topplisten en gang, ganske høyt oppe, og da følte jeg press for å blogge og ga opp! Det er ikke noe jeg vil med bloggen, jeg vil ha en blogg, der jeg blogger når jeg føler for det, og HVA jeg føler for! 

Også er det en ting til, blir så sykt irritert på de som er helt avhengige av å komme på den forbanna topplista,fordi de tror de en gang kan bli kjendisser? wow, bloggkjendis, Gratulerer da! eller hva man skal si. 
Noen går rundt og drømmer om å komme på topplista, seriøst, fins det ikke bedre drømmer enn det? Jeg drømmer å besøke Paris jeg, jeg har større drømmer enn å komme på en toppliste! Det fins så mye annet i verden som er så mye bedre, og så mye mer verdt å drømme for, og verdt å sette mål for! 

Jeg har hatt et stort drøm, å få bli i Norge, leve livet mitt her, slutte å bekymre meg for morgen dagen, være lykkelig! Drømmen min ble ekte. Jeg får det jeg vil, bare jeg kjemper litt for det, og jeg vet jeg kan komme på topplista dersom jeg vil, men å ha et bloggliv, er ikke et liv for meg! Ikke mistforstå meg, jeg respekterer hver og en og sine drømmer og mål i livet! Vi er forskjellige,og vi har hver våre meninger! Jeg står for det jeg sier, og vet hva jeg vil i livet! 

-Flere som er enige?


-IsabelleBeatrice

 

Work women

Hei og hade bra!
Nå venter 6 timers jobb på meg! Måtte være litt snill og hilse!

Haha, dette er nok etter 8 timers jobb altså! - trøttitryneHa en fin dag!

-IsabelleBeatrice
 

Make it green for my whole life

Hei vikinger og pingler! :* 

Først og fremst vil jeg beklage det lille bloggingen i det siste! Skjedd en del, både tragiske og gode ting! Kommer senere til det!

Akkurat nå vil jeg bare skryte av øyene mine! Hørtes det dumt ut? bla bla.
Jeg har fått gleden av å få et par grønne linser av min kjære bestevenn, Sara! Jeg har ønsket meg grønne øyer så lenge jeg husker meg selv, grønne øyer og blondt hår, som mamma!!
På en alder av 3 år var jeg helt sikkert på at jeg hadde blondt hår og grønne øyer, selv om både håret og øyene var brune! Nei, jeg hadde blondt hår og grønne øyer! Med tiden forstod jeg at jeg ikke hadde det, men at det var min drøm da! Jenter altså, prøver alltid å være noe de ikke er ;) flere som kjenner seg igjen?


Jeg kan ærlig si at noen ganger er jeg veldig fornøyd med brune øyer, men nå med de grønne linsene jeg har fått av Sara, gikk den tanken bort også! Jeg elsker grønne øyer!!! Det har ikke gått en dag uten linser siden jeg har fått dem. Jeg tar dem selfølgelig av på kvelden, selv om det er linser man kan bruke i en mnd, varer  det lenger om man tar dem av på kvelden;)

Så ja, jeg er anderledes nå! Men jeg har fått til deg jeg liker best, grønne øyer og blondt hår! haha, egentlig så føler jeg meg som en barbie dokke iblant, men det får det bare være! :) 


Forandringer? Japp, godt å ha det i livet! 

Linsene er kjøpt fra www.fagelinser.no og dette er fargen jeg bruker! Du finner dem til et veldig rimmelig pris, også er kvaliteten veldig bra + alle de hundre forskjellige fine fargene! Love iiiit

Syns? 

-IsabelleBeatrice 

It's just loveFalling in love is like jumping off a really tall building, your brain tells you it is not a good idea, but your heart tells you, you can fly♥-IsabelleBeatrice 

Hårkur- do it self!

Jeg er en morder for håret mitt! Jeg dreper det med bleikingen! 
Har alltid ønsket meg blondt hår, og nå har jeg endelig fått til helt blondt og fint hår, men dessverre mye kortere og slitt!
Venninnen til mamma er frisør, og hun klikka da hun såg håret mitt for en stund siden, og sa at hun ville skinne meg dersom jeg ikke frisker det opp igjen! Hun er privat frisør, så 0 jobb som frisør eller frisørsalong, men håret hennes er frisk og herlig!  
Hun anbefalte et hårkur jeg bare falt lett for, selv om det høret helt fucka ut, og ser helt fucka ut også!

Her er noen bilder fra mitt ekte hår, en gang i tiden... :(Dritt i ansiktet og posisjonen! Fjortiss, u know.. 
Men poenget mitt er: Jeg kan stolt si at jeg hadde fint hår, alle sa det, ingen trodde på meg da jeg sa det var ekte, og alle dro i det hele tiden, pain!  Jeg har hatt langt hår hele livet mitt! Og savner det virkelig. Jeg savner å bruke flere timer på å rette det, en hel flaske med shampo og balsam og skrytet:( Nå har jeg ingenting av det igjen, det er styggt og ødelagt, men har ihvertfall fargen jeg ville ha...

Here it comes: 
Jeg har bestemt meg for å friske det opp igjen og få det fint og fyldig! 
Du trenger : 
1.) En egg(spørs hvor langt hår man har) 3 spiseskje med olivenolje(pass på at det er økologisk) og en bolle


2.) Ta kun eggeplomma og bland det sammen med oljen, resten kaster du


3.) Gå på badet, for søle sitt skyld! Og ta det først på tuppene så resten gnir du utover hele håret! 


Så tar du håret opp i strikk, og sitter så lenge du vil med det, jeg pleier å sitte i 1 time eller mer, bedre resultat.. Der etter vasker du det helt vanskelig, shampo,balsam and stuff! 

Håret mitt har blitt mye bedre etter det, den har fått litt glans igjen, derfor har vi eggeplomma i det, og olive olje'n har vi fordi den skal friske opp de slitte tuppene og få håret til å vokse fortere! 
God luck!

"Bildet av håret nå, ser dere lenger ned)

Flere som vet om bra hjemme hårkurer?


-IsabelleBeatriceProdukt anbefaling -Oriflame

Jeg er glad i sminke! just got to love it! 
Det er faktisk ikke et spesielt merke jeg er glad i, jeg liker å teste alt slags sminke, selv om det er 10 kr for det eller 1000 kr!
Tidligere i romania pleide mamma å bruke noen produkter fra oriflame, men var ikke særlig fornøyd.
Derfor tenkte jeg nå å prøve det selv og se hva jeg selv syns - she have no peiling altså! Jeg elsket produktene dems.
Nå nylig har jeg fått en ny pudder :
Giordani Gold Adaptive Loose Powder
"Et fint løst pudder inspirert av den fengslende opalen som perfekt tilpasser seg hudens farge og tekstur. Skjuler lyter og fremhever din naturlige skjønnhet. Den gir gjennomsiktig og fløyelsmykt dekkevne og en fløyelsmyk, naturlig finish - det perfekte følge til Giordani Gold Adaptive Foundation. 4 g."

og en dritt bra maskara 
Giordani Gold Lash Fascination Mascara
(trykk på bildene for å komme til produktene)
"En førsteklasses blanding av voks og en beskyttende hinne som gir en elegant bue og flott lengde, samtidig som mikrosvarte pigmenter gir en konsentrert farge og en fortryllende effekt. Plastikkbørsten av høy kvalitet glir gjennom vippene og gjør påføringen lett. 8 ml." 

Jeg elsket det, prisene er ikke lave, men det er verdt det! Det lover jeg! Vippene mine har blitt så utrolig fine nå i det siste, lange og fyldige! Ansiktet mitt, glansfull og 0 kviser! 

Ikke tror at jeg anbefaler produkter bare fordi jeg har dem! Selfølgelig fungerer de helt forskjelligt fra menneske til menneske, men på meg fungerte de veldig bra - i love it! 
Så ja, kan si at oriflame er en av mine yndligs sminkemerket! 
Sjekke siden dems ut her: 
http://no.oriflame.no

Dere finner alt mulig rart inne der, alt fra : hufpleie,sminke,kroppspleie,parfyme, hår og tilbehør! + masse inspirasjon. 


Her sånn har jeg både maskaraen og pudderet på meg! Syns? 


-IsabelleBeatrice
 

Sliter med glidelåsen?

Haha, jeg elsker artige.no!!! 
Bare se så genialt! og morsomt?


                   

SMART!? Jeg skal ihvertfall bruke det der!!


-IsabelleBeatrice
 

Cubus get's the party style

Det nærmer seg jul, nyttår og party periodene! 
Denne uken her, har Cubus Party campanjen! Dere har sikkert fått med dere en del av reklamene våre på tv'en? Kjoler til bare 199 KR??? :O Personlig syns jeg det er et rimmelig pris, så løp og kjøp og gjør dere fine!
Vi har mye mer i butikken enn det som blir vist på nettsiden(www.cubus.no)  og i reklamene! 

Og til mine favoritt kjoler, som allerede ligger trygt i skapet mitt!! mmmmmAh, looooove! 

Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice
 

Han finnes og lever

Heei! 
Disse dagene her har jeg fri, fram til Fredag, og godt er det. Kjenner jeg lengder litt etter jobb egentlig, har liksom kommet inn i det av å være sosial og se mange nye ansikter hver dag,pakke klær, henge opp klær osv..Litt loner nå, så faktisk så gleder jeg meg til jeg skal på jobb igjen:)

Litt fritid gir får meg ofte ut på tanke eventyret! I går satt jeg og såg på artige.no(big fan) og såg plutselig et bilde, som var egentlig bare kødd, men akkurat den ene setningen i bildet fikk meg til å tenke masse. 
Har dere noen gang tenkt over at den kvinnen/mannen dere kommer til å gifte dere med, er faktisk ut i verden et sted akkurat nå? Den driver med et eller annet og hjertet dems dunker faktisk?
Tumblr_ltolijozr21r40o4ho1_500_large

Er kanskje ikke så ofte vi tenker over det, for det er jo en selvfølge at the dreamgirl eller  the dreamman er ute et sted. Så klart er den det, men det er bare det at hvis man tenker dypere på det, så blir det bare rart!

Det eneste jeg vet om den jeg skal gifte meg med, er at det er en mann! Så vet jeg egentlig åssen ekteskkapet mitt ikke skal bli! :D i guess...selv om jeg er kvinne.  Vi kvinner vi et lettlurte! Trist, men sant. Menn og kvinner er ulike det er bare sånn!  
Jeg vil ikke at det skal bli slik at plutselig så møter mannen i mitt liv meg, prater med meg, får meg til å le av gamle og tørre vitser og der blir jeg solgt! No way. Men det skal alltid være så enkelt med dem, bare de sier de riktige ordene og plutselig er vi kapra! ohh 
Slik blir det ikke med meg altså, de ordene han kommer til å se i starten, vil være ord han må fortsette å si senere og:) Jeg skal ikke være dama som henter øl til han, fordi det er fotball på TV'en og han klarer ikke å hente det selv, fordi beina hans er planta på bordet, og sokkene er skitne og sure fordi han ikke har klarte å vaske klær selv. 
"Jeg er mann da" Det blir ikke noe bra unnskyldig for meg altså! ;) 

Poenget er at jeg vil ikke smelte etter første møte! Med mindre det er kjærlighet ved første blikk?hihi
Jeg skal nå gifte meg en dag, dele livet med en eller annen random person, for det er jo det han er akkurat nå? Kanskje han er nærmere enn jeg tror, kanskje han er så langt borte at jeg ikke klarer å tenke på det en gang!?
Kanskje han er feit? tynn? blond? Brunett? Rocke stjerne? JUSTIN BIEBER? nei.. Han er en mann/gutt, og finnest!Jeg har drømte ganske lenge nå om en gutt/mann som er blond, høyere enn meg og har dialekt, men jeg har aldri klart å huske ansiktet hans dagen etter. Men hver gang jeg drømmer om han, vet jeg at det er samme gutt som jeg har drømt før om! Kanskje det er mannen i mitt liv?  Jeg drømmer og ser fram til dagen jeg vil stå i en hvit kjole, framfor altaret og si JA til den jeg vil dele alt med, til den som vil gjøre meg lykkelig, til den jeg skal bygge et framtid med! Det er ihvertfall et ønske! 


Inntill da skal jeg fortsatt være på lettærn!! Hei kjekken!! ;););) *blunke* 
haha

Har dere noen gang tenkt over det?


-IsabelleBeatrice

 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits