Cause i drag the Swag

Rydde i skapet og finne fram de klærne man ikke har brukt på lenge! - jenter
I dag var det sol igjen, til istad, nå er det grått og regn, kan ikke si jeg elsker været nå!  Nytet det lille soltiden vi hadde i dag, og tok på meg noe tynne klær! Bare for å ta bilder såklart, så kledde jeg det av meg, og gikk i joggebukse igjen! Bloggliv! <3Håper dere skjønner at jeg tullet? jeg har gått i det her i dag ja.
Helt ærlig, jeg husker ikke hvor jeg har kjøpt hva.
Armbånd fra : oslove.no
Longboard: skatepro.com
Skjørt : Gina Tricot
Topp: Bik Bok


Hva syns dere? :)

-IsabelleBeatrice

Tvillingen blir 20

 Min bestevenninne og tvillingsøster blir 20 år!
Like treig som vanlig, kommer etter meg. Ja, vi er tvillinger som er født på forskjellig dato, med to forskjellige mødre! Komplisert å forklare, så ikke spør!Denne jenta her ble jeg kjent med for 4/5 år siden, på den verste perioden vi alle har, nemlig FJORTISS tiden. Drapsblikk til hverandre, bitches til 100! Ihvertfall jeg. Sara husker meg som den jenta med masse brunkrem, masse maskara og store pupper, som hun enda er glad i! Jeg husker henne som jenta med føflekk i panna, nesten like mye sminke, og fin rompe - vi begge dreiv med dans, enda en grunn for å hate hverandre. Vi var for like, umulig å like hverandre da.

Så kommer året da vi ble satt sammen for å lage en dans, og presentere den videre på leiren vi var med på. Oh no! - Tenk om hun er bedre? jeg må være best, tenk om hun er bitch bla bla bla
Rettere sagt, starten på vennskapet vårt. Vennekjemien klikka sammen, og vi to ble til et! Alt vi gjorde, gjorde vi sammen! Helt utrolig igrunn, vi ble bestevenner fra dag en, og er nå i dag også.

Gjennom hele vennskapet, har vi kun hatt en onklig krangling, og det skjedde i Magaluf, lett for å bli irritert nede der! Lite søvn, alkohol og panikk i ny og ne! Og som regel lar vi alltid frustasjonen gå utover de nærmeste!Vi har opplevd mye sammen kan jeg si, både oppturer og nedturer! Uansett når på dagen/natta det er, kan vi alltid ringe til hverandre, uten å tenke at vi forstyrrer hverandre. Vi kan ringe til hverandre selv da vi ikke trenger hverandre, men fortsatt kan vi snakke i flere timer i tlf! Morsomste er at vi alltid ringer hverandre når jeg er på tur dit, eller hun hit, og snakker, og vet at vi ser hverandre om 1 time eller noe.
Ja, dette kaller jeg god vennskap!

Uansett, det er mye jeg kunne sagt om denne jenta, men jeg velger å ta det i eget innlegg en gang! Det viktigste er at henne har bursdag i dag, og blir stor jente! Det gjør vondt å ikke kunne være der med henne og gi henne en skikkelig bursdagsklem og nuss og musikk og en boobiebootyshake!
Gratulerer masse med dagen, herlige og fantastiske deg! Håper dagen blir like AHmazing slik du er! I love u, with all of my heart!


-IsabelleBeatrice

Høsten og outfiten

Solen skinner, bladene faller, høstvinden blåser. Høsten har alltid et speisielt lukt, som minner meg en god del om barndommen min, de gangene jeg faktisk hadde det bra. Høsten og sommeren har alltid vært speisielle for meg, alltid fått meg nye venner, mange minner, familie osv. Uansett hvor jeg har vært, enten det var her i Norge, Serbia eller Romania.

Spesielt elsker jeg fargene om høsten og sommeren. Her i norge merkes dem veldig godt. På vinteren er jo alt bare hvit, kjedelig, og våren..jah, det regner jo en del, og fortsatt hvit og grått og litt grønt. Men så kommer den fine sommeren(ikke at vi hadde så fin sommer her i Norge ,men fargene derimot) alt blir grønt, KJEMPE grønt, og det lukter nyklipt gras, tusen forskjellige farger på blomstene, og selv regn her i norge, så hører man masse latter. Så kommer høsten, gult, grønt, brunt og rødt er fargene som tar øya fra deg. Herlig spør du meg.

Idag følte jeg for å sminke meg litt og ha en outfits dag..Gått rundt og har slasket i det siste, null sminke, joggebukse og store hettegenser..ikke noe vits å ta outfits bilder på slike dager. Når jeg selv ikke gidder å se på meg selv i speilet, vil ihvertfall ikke dere se noe av meg, right?

Dagens outfit da


Ikke noe smykker, helt casual outfit!
Bukse: Cubus Genser: Bik Bok Vest: Laget selv  Lue: Cubus

Og når det kommer til å ta ansiktsbilde, funker det som regel dårlig i starten.


Hva syns dere? Er dere like glad i høsten som meg?


-IsabelleBeatrice

Instragram

Som alle andre, har jeg også instagram!
Det var en periode jeg var helt gal etter det, og postet ut bilder hver dag, men blitt litt sløvere på det nå, dessverre. Lover å bli flinkere på alt, snart! Har så dårlig motivasjon for blogging, når jeg har det stygge designet her..

Uansett, her er instagramen min :
Hadde vært koselig med flere følgere:) Kom gjerne med deres instagram!


-IsabelleBeatrice

Vinneren av Photoshoot

Hei søteste!
Jeg valgte å trekke ut en vinner i dag, siden jeg ikke vet om jeg får noe tid i morgen!
Konkurransen gikk ut på å vinne en photoshoot med en profesjonell fotograf - Frida Marie Grande .
Hyggelig å se at så mange meldte seg på, mend dessverre er det kun en vinner! Flere konkurranser vil som alltid komme, og flere sjanser.
Denne gangen ble det Malin Vilhelmshaugen som ble den heldige! - Gratulerer så mye! 
(Du vil bli kontaktet og informert på email)-IsabelleBeatrice

Salgsblogg / Skinnjakke med nagler

Med en tung hjerte setter jeg ut min yndligsjakke pappa kjøpte til meg for litt siden. Dessverre, så sliter jeg alltid med  velge ut riktig størelse, og jakken er for stor til meg, og for liten til mamma.
Jakken er ekte skinn, og er aldri brukt, kun på et bilde jeg tok av meg selv!
Str: 40/42


Minste bud på jakken er 350 kr, den høyeste får jakken! Dere kan komme med bud enten i kommentarfeltet, eller på email: ibv@hotmail.no
Jeg har også en salgsblogg, som dere finner HER
Dere trenger ikke bare komme med bud, men jeg kan gjerne bytte klær også! :)

Si ifra om dere er intereserte!

-IsabelleBeatriceKonkurranse- Vinn gratis PHOTOSHOOT

GUD, så glad jeg er for å ha denne konkurransen nå! Hva er bedre enn å starten en helg med en herlig konkurranse.Vi jenter(kan si noen gutter) elsker å å bli tatt bilder av, ihvertfall av noen profesjonelle.
I sammarbeid med Frida Marie Grande, har jeg nå fått gleden av å trekke en vinner som skal vinne en fin photoshoot sammen med henne!
Jeg har selv hatt en photoshoot med Frida, og ble utrolig fornøyd med bildene. Til å være så ung, så kan jeg med hånden på hjertet si at hun har mere talent enn en 30 åring som driver med photo. Både når det kommer til redigering av bilder, og å ta bilder.Vinneren av shooten vil og kan ha shooten enten her i Valdres på Torsdag(27 September), Lillehammer eller Oslo! (Dato for de to siste byene er usikker).

Det dere må gjøre for å vinne er :

1. GÅ inn på facebook siden hennes og trykk LIKE HER
2. Skriv i kommentarfeltet at du har gjort det og navn

Dere kan såklart reklamere videre! Bare + poeng det altså!:)

På facebook siden hennes kan dere også se flere eksempler av bilder henne har tatt.
Konkurransen avsluttes Mandag/Tirsdag, så nå er det bare å gripe sjansen, melde seg på,  og jeg ønsker dere MASSE LYKKE TIL!:)


Hva syns dere om konkurransen? Hva syns dere om bildene?


-IsabelleBeatrice

Keen på noe nytt - Konkurranse

Jeg er så drittlei designet mitt! Det er så gammelt, og umotiverende! Bildene er gamle, fargene er så mørke, og det matcher meg ikke lenger!
Er det noen snille flinke folk ute som kunne ha laget noe nytt til meg? ihvertfall en fin header?

Den fineste headeren/designet kan da få en premie, en liten goodiebag med masse stuff inne? Hva sier dere?

Her er noen bilder dere kunne brukt:)


Slik!:) Dere kan sende meg mail på IBV@HOTMAIL.NO
Takk på forhånd!:)

-IsabelleBeatrice


Fakta eller feil - svarene

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte  av alle de rare "ryktene" dere har hørt eller sett. Ble heldigvis ikke så mange, så neste gang forventer jeg mer! haha:)

Er det sant at du og marius har drivet på ?
-Feil. Vi har aldri gjort det:) vi er nok bare veldig gode venner.Er det sant at du har silikon i puppene?
- haha! feil. Men skjønner at dere sier det.

Er det sant at du bare drikke Coca Cola?
- Whaat! Jeg drikker nesten ikke brus. Det hender såklart at jeg gjør det, men det er ikke noe jeg gjør hver dag.

Er det sant at du snuser en boks om dagen?
- Nei, heldigvis. Men er ikke så mye mer heller, minst 3 dager.

Er det sant at du er veldig arrongant og velger ut hvem du vil være venn med?
-
FEIL. Jeg er en veldig sosial person, og blir venn med de aller fleste!

Er det sant at Valdres Teens er skikkelig kryssklippet, og at du egentlig ikke er populær på den skolen i det hele tatt?
- Alt på Valdres Teens var sant. I noen sine øyer er jeg populær, i andre sine , nei! Personlig føler jeg meg normal.

Er det sant var det skal begynne valdres teens 2?
- Vet jo aldri hva Nrk finner på :)

Er det sant at du har operert leppene dine?
- Nei! Jeg kommer nok aldri til å gjøre det heller. Akkurat atm ser det ut som jeg har botox. Jeg har blitt stukket i overleppa av et eller annet, og det er kjempe hovent og vondt.
Er det sant at du har vært gravid ?
- Nei, da hadde jeg hatt unge nå! Er imot abbort.

Er det sant at du har en kosedyr som er så slitt at det ligner på en gammel utvasket klut?
- Det er helt sant! Og jeg syns kosedyret mitt fortjener et eget innlegg om seg selv!

Er det sant at du er skikkelig løs?
- Japp, skjelettet henger ikke helt sammen. Neida, jeg er IKKE løs! Jeg er mere kjærestetypen, som liker å ha noe seriøst for andre ting kommer i bildet.

Er det sant at du ikke heter Beatrice? Hva heter du da?
- Jeg heter ikke Beatrice i papirene, men skulle gjort det. Mamma og pappa glemte helt av navnet da jeg skulle bli døpt, men ble kalt for Beatrice uansett. Jeg heter Isabelle Vladovic.

Er det sant at du har hatt sex med mange kjendiser?
- Ikke som jeg husker,(?) haha

Er det sant at du fikk dildo i bursdagsgave?
-
Kleint! men det er sant. Jeg har jo så morsomme venner! -Sara og Ida <3

Er det sant at du er naturlig brunette? Kan du vise bilde?

- Jeg er naturlig brunnette ja.Men jeg liker meg best som blondine!:(


Hva syns dere om svarene? Burde jeg ha en slik runde til snart?

-IsabelleBeatrice

The new crib

JEG ELSKER FORANDRINGER! JEg blir fort lei av ting, det gjelder både utseendet, klær og rommet av alle ting.
Jeg har et såpass lite rom, at det er umlig å gjøre så store forandringer, og blir seriøst depressiv. Sminkebord har vært noe jeg har ønsket meg så lenge jeg kjenner meg selv, men fikk det aldri, bortsett fra nå.
Jeg har så snille foreldre som kjenner sminkeberta si så godt, at de kjøpte det! Nå skal jeg sitte å se meg selv i speilet hver dag, og beundre det jeg ser! haha
Neida, men tror alle jentene vet hva det å ha en sminkebord betyr, den følelsen av å sitte der og sminke seg og ordne seg! Love Love LoveSlik så det ut i dag tidlig, og resultaten ble :


Hva syns dere? :D

-IsabelleBeatriceFakta eller feil - spør

Nå skal jeg være en hermegås og herme etter noen på topplista og min kjære venn Sara!:)
Jeg blir inspirert, så jeg må jo ha det selv:) Isteden for å ha spørsmålsrunde og få mange spørsmål av det samme som før, så skal jeg denne gangen ha noe som kan ligne på en spørre runde! Kanskje dere har hørt noe rykter om meg, eller sett noe, hørt noe, osv. Nå kan jeg svare dere på det.

Eksempel: Er det sant at du har brune øyer?
Skjønner? Så nå må jeg bite sammen tennene og være ærlig her.  KJØR på, folkens!:)
-IsabelleBeatrice

Min personlige almanakk

I dag hoppet jeg opp og ned av glede!
Skulle hente posten, og hva tror dere ligger  i postekassa? EN PAKKE TIL MEG!! I det siste har det kun vært regninger som var til meg, dritt lei! Så var på tide med en pakke! Det var ikke en hva som helst pakke, men nemlig min personlige almanakk fra www.personligalmanakk.no!Jeg har kun hatt konkurranser der jeg delte ut sånne, men rakk aldri å bestille en til meg selv! - btw, Gratulerer til dere som har vunnet det! Kommer kanskje flere!
Personlig er jeg veldig fornøyd med almanakken, selv om det har vært en lang ventetid! Tok max 2 uker før jeg fikk den i posten, men det er verdt all venting.
Det er så greit å ha en sånn en, så slipper jeg å glemme alle møtene og planene mine, veldig rotehode iblant!

Jeg valgte å bruke bilde av meg selv på framsiden, for da ble det mere personlig, og på baksiden har jeg bilder av mine nærmeste! Jeg bestilte i str Medium/almanakk.

Inne kan dere skrive og lage det som dere vil, skrive adresse osv, i tilfelle den blir borte!Dere får med ekstra bokmerke, i den fargen dere helst vil ha, samme med skriften og strikken på boka.På slutten valgte jeg bare å ha notatark.Pris varierer på størelsen, alt fra : 160-12 kroner.
FRA: personligalmanakk.com
Gjett hva jeg skal ikveld, såklart skal jeg sette meg ned og skrive alle planene mine, jobbvakter, besøkdager, bursdager, tlf nr! I morgen går turen til Hamar for å besøke min kjære Ida og Martine. Bilder kommer.

Flere som har personlig almanakk?

Ha en fin kveld alle sammen!:D


-IsabelleBeatrice
Kreativiteten slår til

Nå som jeg ikke har så mye å gjøre ellers, må jeg jo finne på noe å gjøre!
I morgen reiser jeg og besøker Ida i hamar, så jeg var nødt til å rydde i skapet mitt for å kunne pakke. Imens jeg ryddet, fant jeg klær jeg har blitt dritt lei av, og ville gjøre noe nytt med dem!
Millitærfargen er inne nå, så jeg ville lage noe kult av en gammeldags skjorte fra ung.skolen faktisk.

Jeg fant to skjorter jeg vil fikse på, men tok bare en i dag, og det ble nok jobb - hodepinne!!!


Tycks? hva syns dere?

-IsabelleBeatrice

Vinneren av valgfritt smykke - ellamote.no

Som lovet, blir vinneren trukket i dag!
Jeg kan vel starte med å si at i morgen kommer det ny konkurranse, og nye premier! Jeg har tenkt litt å starte med å ha konkurranser hver Mandag? Hva sier dere? :)
Det vil si at hver Søndag, blir det en ny vinner!:) Konkurranse vil gå ut på mye forskjelligt. Jeg liker at alle skal vinne noe, siden dere leserne mine er så nydelige og herlige!

Først og fremst vil jeg takke for utrolig fine emails, og kommentarer! - Love u
For det andre, så har jeg trekt en tilfelig vinner, som da ble Rebecca Capson! Gratulerer masse til deg:) ( du vil bli kontakte på mail)

Vinneren av denne konkurransen vant et valgfritt smykke fra ellemote.no!
Forresten, så er det 50% avslag på alt på siden dems, løp og kjøp, for det skal jeg!:D Gud, så forelsket jeg er i smykkene!
-isabelleBeatriceVinn valgfritt smykke

Jeg syns ting skal blir rettferdige, og når jeg en gang har konkurranse og en vinner, så vil jeg ikke at de andre skal føle seg som noe tapere! Nå har jeg fått den herlige sjansen til å dele ut flere gaver, og kan glede dere med å si at jeg har enda flere konkurranser på lageret!

Denne gangen skal en av dere være så heldig og vinne et valgfritt smykke fra ellamote.no. Det eneste som er vanskelig inne der, er å kunne velge kun et smykke, altfor mye fint!
Personlig har jeg ikke noe produkter derifra, men jeg kjenner til flere som har bestilt derira, og er veldig fornøyde med kvaliteten + at det er rask levering!
For dere som vil bestille noe, så slipper dere å betale frakt dersom dere handler over 200 kroner, genialt!:D

Det eneste kriterie for å bli med er:

- Lik siden dems på Facebook  HER (Ikke vits i å juske, dette sjekker jeg)
- Legg igjen epost adressen, så jeg får kontakte dere

Konkurransen avsluttes Søndags kveld! Lykke til alle sammen:D

-IsabelleBeatrice

August outfit

Hei skjønne lesere!

Jeg sitter her og vurderer en ting, hva om jeg tar outfits bilder hver gang jeg har noe på meg som kan tas bilde av, og på slutten av månen poster jeg alle ut på en gang? Dagens outfit blir for kjedelig for meg, i og med jeg ikke går i "pene" klær hver dag, og å poste ut bilder av joggebukse og hettegenser er lite populært eller hva?

Har faktisk tatt outfits bilder en gang den måneden her, så derfor poster jeg det ihvertfall:)
Bukse/Cubus, Topp/BikBok, Øredobbler/Vero Moda, Sko/ Brustad


-IsabelleBeatrice» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits