Shoppegal?

Hei shoppegale mennesker! 
I dag er det shoppe dag! Nå er det 30% på hele Cubus(fagernes) butikken(klær osv) og 20% på all kosmetikk!
Løp og kjøp, og si HEI til meg som står i kassa!!! :D
 
Bloggeeees :*-IsabelleBeatrice

 

The best thing is getting older

GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE VENNINNE, SARA EMILIE! Det starter med stygge blikk, haters gonna hate, tenkte vi om hverandre.. Vi var for bertene for hverandre, vi var bedre enn hverandre, og plutselig skulle vi være dansepartnere, HELT PLUTSELIG! 
Jadda, dette skulle vi da klare, tålte å se trynet til hverandre litt.. For å være grei, ble jeg bedt hos henne på pool party likzaaam, og PLUTSELIG skulle jeg overnatte der også, siden både jeg og hun bor langt opp i gokk!!
KLEINT tenkte vi, MEN, som det alltid fins en av, kjemien, vakre kjemien var der! Det ble ikke kleint i det hele tatt, det virket som vi hadde kjent hverandre siden dagen vi ble kastet fra himmelen, eller rettere sagt, ble født, hihi! 
Dette skjedde i 2008 en gang, og siden da har vi vært venner. Venner ingen/ingenting kan splytte, venner som fortelle alt til hverandre, ALT, venner uten et eneste krangling, eller diskusjon(tenk på det). 


Da jeg hadde det vanskeligst var hun der for meg, selv om hun viste hun ikke fikk gjort mye, men alle de ordene hun sa, alle de tankene jeg fikk av henne, og alt det andre jeg har fått av henne, hjalp så utrolig mye, hun var lyset i det mørket! Hun har alltid vært der for meg, selv de dagene jeg har det helt fantastisk, til dagene jeg har det helt forferdelig! 
Hun er en stor del av meg, en del jeg ikke kommer til å klare å gi slipp noen gang. Kall disse ordene fjortiss eller noe, men jeg mener det jeg sier, og holder meg til det! 
De vennene vi har på den alderen her, det er de vennenne vi kommer til å ha i løpet av livet, og jeg vet at vennskapet vårt ikke dør så fort, i såfall må det være noe helt forferdelig som skulle skje, ikke at det vil skje da:P 

Jul 2010 har vært en av de fineste julene jeg har noen gang hatt. Jeg hadde ikke en gang forventet det. Jeg hadde det vanskelig, trodde den julen her ville være den verste jeg har hatt.. Å ikke ha familien sin i nærheten i juletidene er ikke særlig morsomt, men jeg fant ut at jeg har to familier, to mamma, to pappa, og flere søsken! :D 
Vi har feiret jul sammen, nyttår, vi gikk inn i det nye året sammen, hånd i hånd, også hadde vi da Joakim og Simen der også da, koselig :) 

Vi har gått gjennom så mye begge to, og jeg styrker henne opp, hun styrker meg opp.. Jeg vet at alt hun sier er rett, trenger jeg råd, er det henne jeg går til, trenger jeg støtte, er det henne jeg går til, trenger jeg klær, er det også henne jeg går til, haha! 
Vi er så like på såå mange måter, nå er jeg jo blond, og hun brunette, så utseendet kan vi ikke være like lenger, men øyene er like, men resten derimot, skremenede! Minner vil aldri bli glemt, og vennskapet heller ikke! Jenta mi har blitt nå 19 år, og eldre vil hun bli, vokse sammen med MEG!!!!!! - ferdig prata.

Gratulerer så mye med dagen, bestevennen min! Ord kan ikke fortelle hvor glad jeg er i deg!
ILU


Retards - we all know one! 


-IsabelleBeatrice

 

Roatrip with the same

Hei bloggen og søte kjære lesere!! 
0 nett hjemme, og nå sitter jeg på buss stasjonet før jeg skal på jobb, bare for å blogge litt. 
Er egentlig mye som skjer i livet nå, kommer et innlegg om det senere. 
I hvertfall, på lørdag var jeg på roatrip med daddy,litlebro og Hedda til gjøvik. Meninger var å kjøpe meg hanorak jakka på bikbok, men treig som alltid, fikk jeg ikke gjort det, siden den ble utsolgt.. Bombe? neei, den var jo driiiiit fin. 
Heldigvis har jeg en far som er søt og snill og legger fort merke til ting, så jakke ble det på meg, og gjett hva? DEN ER FINERE! Carlings <3 


Dagens outfiiit likzaaam! (lol, jeg er rar i trynet) 
Outfit: Cubus 


Ntha, fotografen min daaa!


Jeg er glad i hun altså, ser om det ikke ser sånn ut akkurat der..?!
Ohhh, vi er så kule, eller hva? 

Noen blir litt slitne, ok?

Bloggeeees :*

-IsabelleBeatrice


Sannheten om dagens menn

SANNHETEN OM MENN:

1. De snille er stygge.

2. De kjekke er ikke snille.

3. De kjekke og snille er homo.

4. De kjekke, snille og hetroe er gift.

5. De som ikke er så kjekke, men er snille, har ingen penger.

6. De som ikke er så kjekke, men er snille og har penger tror vi bare er etter pengene deres.

7. De kjekke uten penger er ute etter våre penger.

8. De kjekke, som ikke er så snill og nogenlunde hetro, syns ikke vi er vakre nok.

9. De som syns vi er vakre, som er hetro, nogenlunde snill og har penger, er pyser.

10. De som er nogenlunde kjekke, nogenlunde snill og har litt penger og takk gud er hetro, er sjenert og TAR ALDRI DET FØRSTE STEGET!

11. De som aldri tar det første steget, mister automatisk interesen i oss når vi tar initiativet.
this is soo daaaam true!

Tumblr_lrffil4ilf1qmoi91o1_500_large 

-IsabelleBeatrice 

Party like a rockstar

Hei!! 
Ikke skyld på meg for lite blogging, men heller på det stygge F***ns nettet som aldri fungerer! ÅHÅ!
Uansett, jeg har det braaa!
I helgen har Fagernes arrangert fest for Paradise Hotel folka, og festen tok av! Takket være en god arrangør(eller hva det nå heter) Daniel!! ;)
Var godt å komme seg ut, siden jeg ikke har vært på fest på en god stund. Ble mye dans og morra! Ikke bare det, men mange nye mennesker også! Tenk at Fagernes kan bli såå fult til tider:o FAGERNES BYEN LIKSOM!
Også må jeg bare skryte av den gode dj'en som virker til å like seg her i Valdres, siden han besøker oss ganske ofte! Berømte Charlie Ronez! Ikke rart festene tar av:)"Pernille, skjer?" - "KRAMPE I HOFTA!!!!!"

"Da er jeg klar"


Og da var vi i gang!
Mikee, ble du glad i gutten? 


Fans as! :P

-IsabelleBeatriceSvar på spørsmål

DA har jeg svart på alle spørsmålene. Det ble en del til slutt, men på ærlig innrømme at jeg er litt skuffet. Anyway, her er svarene!

Jenta mi, når kommer du til hjem2 ?

-Jeg har jo nettopp vært hjemme, men blir nok snart igjen! Klarer ikke å holde meg unna!

Kommer du til koppang snart?
-
Ah, jeg har veldig lyst, men det er så langt, og jobber veldig mye i det siste, i tillegg har jeg mistet en del kontakt med folka derifra, dessverre!

hvor mye veier du:P
-
Jeg veier nok. Liker virkelig ikke å snakke om vekta mi!

Hor gamml er du?
- Ny leser? Jeg er 19 år

Kan du svare på video?
-Ikke den gangen her! Følte meg passe dum sist:(

ILU <3 iluer du meg også? (a)
- Jeg iluer deg mætt Ida!! fineste!

Hvordan er din tro på Jesus?
-
Jeg har alltid vært kristen. Jeg er født i en kristen katolikk familie, så det vil si at jeg vokste opp som kristen. Jeg tror på alle opp i himmelen. Selv som 100% kristen har jeg mine tvil, men jeg tror! Jesus er guds sønn, og han døde for oss, for syndene våre.

Hva synes du om unge personer som røyker og/eller snuser?
-
Jeg har ikke noe imot dem, men syns det er veldig teit når en starter å snuse/røyke bare for å være kul, eller bare fordi alle andre gjør det.

Hvordan har du det akkurat nå? ang venner, familie :)
-
Kunne egentlig ikke hatt det bedre. Setter virkelig stor pris på alle rundt meg,for at jeg har fått familien min tilbake til Norge, og for all støtten jeg har fått av venner og bekjente! Jeg har fått bevist hvem som er de ekte vennene mine, og hvem som bare var der for meg av en eller annen grunn.

Hva er dine planer for 'fremtiden'?
-
ah..Det spørsmål her var ikke akkurat veldig lett nå. Jeg er i en periode der jeg føler meg veldig forvirret for tiden. Jeg har alt jeg kan ønske meg, men fortsatt er det noe som mangler, og det gjør at jeg ikke klarer å legge fram noen planer! Men jeg skal jobbe, tjene penger, dra til syden, nyte livet og være lykkelig.

Hvem er dine aller beste venner?
- Jeg har mange beste venner, men det er kun en som er den aller beste vennen. Sara!


Hvilken sminke bruker du?
-
Tror det eller ei, jeg bruker alt slags sminker. Er ikke ute etter noe spesielt merke. Det jeg syns passer godt til ansiktet mitt, blir brukt. Det er alt fra Viva la diva til Chanell osv!

Hvis du hadde igjen 24 timer og leve, hva ville du gjort - og hvorfor?
- J
eg ville reist til Paris, sette meg under Eifeltornet og drømt meg bort! Fortelt alle mine nære hvor mye de betyr for meg, hadde bedt om unnskylding til alle jeg har sagt/gjort noe slemt mot, hadde blitt venn med alle mine fiender, osv! Vanskelig spørsmål.
Bruker du tannbleiking?
-Nei
Hvorfor velger du og dra tilbake til Kragerø hvert år? :)
- Miljøet, alle aktivitetene, kjærligheten, kragerø familien!
Hvor kul er jeg? :DDD <3
-
haha, DRIT Kul!
3 ord som beskriver deg?
- Omtenksom, kreativ, glad

Er du fornøyd med livet?
- Jeg har alt jeg kan ønske meg igrunn, men det er NOE/NOEN som mangler, og det gjør med litt depresiv om dagen, fordi jeg ikke vet hva det er.
Hvem er ditt forbilde?
- Jeg har egentlig ikke noe spesielt forbilde! Men mamma, eller familien generelt. Enhver av dem har noe jeg ser opp til, og det samme gjelder vennene mine også!

Hvor ser du deg selv om 10 år?
- Så langt har jeg ikke tenkt! Kanskje jeg blir prinsesse???? :D ahhaha
Hva liker du best med deg selv?
-
Øyene? I utseendet. Og i personlighet, fordi jeg er omtenksom, og tenker på andre!
Drømmeferie?
-
Tahiti!
Trives du i jobben på Cubus?
-
Jeg elsker jobben min. STORTRIVES!
Hvem var din aller første bestevenn?
-
Skal jeg ta tiden heeelt tilbake, så er det min barndoms bestevenn, Claudia! Og vi er fortsatt bestevenner, det merket jeg veldig godt nå da jeg var i Romania.

Hva får deg til å føle deg bra igjen når du er nedfor?
- Venner! God ord, ord som varmer og får meg opp igjen! Og håp!

Dømmer du personer ut i fra utseende? F.eks om ei jente bruker mer sminke enn normalt, men virker veldig søt. Eller om ei jente ikke bruker sminke i det hele tatt?
-
Nei! Jeg bryr meg ikke, så lenge personligheten hennes er god. Jeg har venninner som bruker ekstremt mye sminker, og venninner som ikke bruker sminke i det hele tatt. Har utseendet virkelig såå mye å si. NEI er mitt svar.

har du lyst på barn?
-
JA! Men ikke enda, jeg tar det når tiden kommer.

hvor menge?
- 2

favoritt navn?
- Hmm! Egentlig ikke noe spesielt navn.

10 ting som er positive med deg?
- Omtenksom,kreativ,livlig,omsorgsfull,psykisk sterk,målbevist,ærlig,tillitsfull(?),selvinnsikt, tør å ha egne meninger
10 ting som er negative med deg?
-
Sta, naiv,big boobs,litt treig, soveglad,lettlurt,frekk,dårlig selvtillit, gir feil inntrykk til folk av meg selv( som overlegen, bitch),snakker uten å tenke
har du dyr?
- Ja, hund
hvor mange?
- 1
hva heter den/dem?
- Billy Boy
er du i ett forhold?
-
nei, singel
med hvem?
-
med meg selv
liker du deg i Kragerø?
- liker ikke, elsker meg i Kragerø!


hva er din favoritt farge?
-
Ikke noe spesiell favoritt farge
hva er din favoritt mat?
-
WOC,mmmmmmm
hva er din favoritt musikk?
- Det varierer, men liker best de med masse beat i .. Er danser;)
hvor bor du?
- I vakre Valdres og litt på Hadeland, hoh
hva heter familien din?
- Florentina(mamma),Safet(pappa),Lukas Dominik(bror)
var det godt og få familien tilbake?
- Ord kan ikke beskrive det
skal du på actionweeken?
- Tenkte på det, spørs med jobben
hvorfor er du så flink til og danse?
- Øving gjør til mester;) eller jeg er bare født med det i meg.. haha
er du og Sara beste venner?
-
Ja, noe jeg er veldig glad over. Hun er unik!

Henger du ofte med venner på fritiden? :)
- De få gangene jeg har fritid er jeg bare med venner!

Ser du på deg selv som usunn, eller sunn?
- Neh.. noen få ganger! Skylder på Sara.
kan du synge kragerøsangen med bevegelser i en video?
- Jeg synger som en voldtatt høne! ;) Nei

Jeg er glad i deg, er du glad i meg? :D <3
- Ja! Faktisk, og det er ikke ofte jeg blir glad i en random konfirmant!

Beskriv meg med tre ord!! :D

- Voksen, sta, fantastisk 

Girls, they know how to have fun

Heei!
Daffe dagen er her, etter en kjempe herlig kveld med noen kjempe fine babes!
Sara har hatt innflytningsfest/jente fest i den nye leiligheten sin(som er nydelig).


SMIL, dere kommer på bloggen!!

Fine jenter <3

Ja, fine de to og:)

Prinsessen

BABE, kyss me all night!

Finn en feil?

Lo dere av meg?

Hmm?

<3


-IsabelleBeatrice 

On the road to the best things

God morgen alle sammen! 
Stresser meget nå, jeg må egentlig reise om 15 min med bussen, og jeg er for sent ute nok en gang! (som alltid)
Jeg reiser til Sara nå, besøke hennes nye leiligheten, kan vel kalle min og, siden jeg kommer til å være mye der! Bor liksom litt her og der;) haha
Jeg hater å ta buss, sitte 2 timer og svette, lukte andre sitt svette og møte på alt slags folk! Jeg har alltid uflaks med bussene, enten opplever jeg noe kleint, eller ser noe rart, mister busser, tar feil buss, sovner osv..
MEN ey, det er verdt det! I morgen får jeg møtte noen veldig fine jenter, siden vi skal ha en liten innflytningsfest. Gossip, vin og kos! Without asshole boys! endelig.


Jeg liker IKKE buss!! (ignore the hand)


Men jeg liker jeg skal til Sara og kose meg! (Ignore the downs hand)

Men HVA skjer med at dere ikke gidder å spørre om noe? er bloggen min klikk, eller bare dere som er late og uinteresserte? blir skuffet. Fortsetter dette slik, orker jeg ikke blogge lenger, og da orker jeg ikke høre at noen klager at jeg blogger så lite. Skal blogge bare når det passer for meg:( Ja, jeg er sur og skuffet! Har ikke mensen, men feber. SPØRSMÅLSRUNDEN ER HER!!!

I'm out, yeah!

-IsabelleBeatrice


SPØRSMÅL?

Hei vakre lesere! 
For en herlig slutt på kvelden, i går kveld. Statistikken økte noe sykt! Dere gir meg motivasjon, og lyst til å blogge mer og mer og mer! Men virkelig, bli litt flinkere på å kommentere, jeg har jo altid spørsmål til dere, men å svare meg er vanskelig. Jeg må jo svare på alt dere spør,og for å være snill igjen, så kjører jeg i gang spørsmåls runde nå igjen! Er vel en stun siden sist, og jeg får bestandig spørsmål om et eller annet, hvorfor ikke ta alt i et, så svare på alt samme, samtidig!? Hva sier dere? 

Okei, nå kan dere google meg ut! Spør meg om alt mellom himmel og jord! Jeg har fortsatt grenser, og spørsmål som går veldig mye inn på privatlivet mitt vil ikke ble besvart :)


Slik ser jeg ut når jeg ikke har svar på noe, når jeg er skeptisk på noe eller når jeg bare ikke skjønner en dritt! 
(Sara paparazi in Kragerøtown'2011) 


Show me what you got!!

-IsabelleBeatrice
 

Modelldrøm? HÆ?

HVEM VIL BLI MODELL?
ALLE vil bli modell, tenk hvor deilig det er å bare stå foran et kamera og bare leke deligen, eller kanskje vi ikke trenger å leke deilig en gang, vi er deilige! Vi er modeller tenker vi da og da!
MEN, det fins alltid en MEN. Har dere noen gang søkt litt på nettet om hvordan det er å være modell for første gang? Å bare slå seg på en modellvind, fordi en random fotograf har sett noen bilder av deg før eller noe, og spør deg fint om du vil være modellen hans/hennes. Man blir så girra at man sier JA med en gang, sant? Jadda, jeg vet jeg har rett, fordi jeg har vært der selv, men ble ingenting, for jeg har faktisk en far, og jeg er pappas lille prinsesse, og GUD som han passer på meg, og som han får meg til å tenke til tider.
Akkurat i dette innlegget her skal jeg faktisk skrive litt om modellbransjen i Norge! Hva det går ut på, og hva de mener og sier!
Det hele startet jo med dette her:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3929339.ece
Uvirkelig, ikke sant? Dessverre er det ekte, og det kan skje hvem som helst, det er ikke uflaks, men virkeligheten mange ikke ser, fordi de dagdrømmer.
Rett etter kom dette ut:
http://www.aftenposten.no/nyter/iriks/article3931267.ece

^Å være modell er vel nesten alle jenters drøm, stå foran et kamera, og et profisjonell fotograf, og ha fine bilder, kanskje senere bli kjent! Det mange gjør feil er at de rett og slett blir tent litt for fort, med en gang de hører fra en fotograf, de aldri har hørt om, men sett kanskje på noen bilder han har tatt. Ærlig tatt, tror det virkelig en «lurefotograf» legger ut de nakne bildene av jentene han har tatt bilder av før? NEI.
Mange jenter sitter og dagdrømmer om det, men så kommer også selvtilliten til mange opp. Mange syns de er for feite, fordi de ser på alle modellene som er ute i bladene, nettet, tv'en osv. De er syltynne, men det syns «dere» det er perfekt! Nei, jenter&gutter, det er ikke det! Former er fint, men noen er bare født tynn, og kan ikke gjøre noe med det, de skal vi ikke henge oss opp i. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om «perfekt kropp» (Trykk HER). Det ble mye reaksjon på den, kanskje fordi jeg utdypte meg på litt feil måte, men det er mine meninger, og jeg holder meg fortsatt til det.

Jeg har selv drømt om å bli modell, jeg dagdrømmer om perfekte bilder, å se meg selv på tv'en, blad osv, men jeg er smart nok til å takke nei til nakne fotograferinger, og dersom jeg blir spurt av en fotograf sånn helt random om en photoshoot, så sjekker jeg ut navnet hans, hvorfor har vi nettet folkens? Jeg må sikre meg først på personen, og jobben Han/hennes før jeg går inn i noe.Benjamin Hefner, grunder og tidligere daglig leder av SD Models i Oslo, advarer unge jenter om å la seg lure av en falsk nakenfotograf. 
I fjord vinter gikk Benjamin ut mot flere useriøse aktører, for å ta tak i et velkjent problem i modellbransjen. 


Her er hans artikkel i db.
http://www.dagbladet.no/2010/12/01/nyheter/innenriks/nakenfotograf/1453

"Det er tøft å gå så hardt ut mot enkeltmennesker og
det følger med en del negativ kritikk - men det er nødvendig" Benjamin hefner

Hvert år blir flere unge jenter lurt til å kle av seg og sende nakenbilder over nette til falske fotografer
som frister med gull og grønne skoger. Når den faktiske sannheten er at de ikke besitter hverken ferdigheter eller kontakter som skal til for å kunne gi jentene modellkarieren de har blitt lovet.

Benjamin Hefner er mannen som gjorde folk oppmerksomme på hvor ille det egentlig stod til.
Problemet i dag mener Hefner er at internett og digitaliseringen har gjort at hvem som helst kan kalle seg fotograf.


Tidligere i år opprettet Benjamin Hefner en gruppe på facebook, "modellbransjen norge"
Isabelle: Jeg er selv meldlem der, og synes det er en veldig fornuftig gruppe!
Dette er en gruppe som kan informere nye modeller og prøve å luke ut useriøse fotografer i modellbransjen, Norge.
Her jenter, her kan dere bli medlemmer i, og kanskje er dere heldige og drømmene deres blir oppfylt? 


(Trykk på bilder eller HER for å komme til gruppen)

Her kan du som modell markedsføre deg selv og finne oppdrag. Vi tar for oss forskjellige temaer og aktører i modellbransjen, vi har lang erfaring og ønsker å gi best mulig veiledning & råd.
Her kan du også fortelle dine historier og utveksle erfaringer med fremtidige modellhåp.

Ønsket med dette modellforumet er at det skal virke forebyggende og  gjøre det vanskeligere for de useriøse aktørene å nå frem til de nye jentene i bransjen.Jeg er Saras lille modell, en liten start med en fotograf som er bestevennen min og jeg stoler på! 


Så, hva synes dere, folkens?

-IsabelleBeatrice


Høst inspo -Cubus

Nok en jobbedag, og enda flere nye varer er ute. I dag(og i morgen) setter vi ut alle de nye smykkene, så løp og kjøp(for dere som har spurt). 

Preppy days:


Hot or not?


-IsabelleBeatriceSay whot?

God morgen! ikke at min er så god. Stod opp med panikk, kledde på meg, sminka meg! JEG MÅ PÅ JOBB, tenkte jeg..Klokken 10. 
"Hva er det du driver med i Isabelle, hvorfor stresser du?" sier pappa..
JobbJobbJobbJobb!! Det har skjedd en gang at jeg kom på jobben for sent, aldri mer! Så sier pappa noe med at det var Torsdag i dag.. PLING lyste det opp et lys i hodet, i dag starter jeg jo ikke før klokken to ja!
Nå er jeg våken, og jeg vil sove:( 0 sjanse til det.Savner dette der, god folk,sommer, fri, sol og varme!! :( FLERE? 


-IsabelleBeatrice

 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012 » Januar 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits