Do YOU care?

Hei søte snill lesere! 
Har jeg fortalt dere at vennina mi Sara er egentlig utroligkjempeflink til å lage filmer? Sara skal nemlig søke på norges beste filmskole, og VI ALLE må krysse fingrene for henne! Lykke til, jenta mi!


Her er linken til filmen (DO YOU CARE) http://www.youtube.com/watch?v=AQBjWfpiwTk&feature=player_embedded
Synes den er kjempe bra!

Og her er teksten Sara skreiv, ta deg tid til å lese den også, om du har mulighet :)

"Første gang jeg var vitne til en veldig sterk hendelse var i 9.klasse. En jente i klassen vår prøvde ta livet sitt. En jente jeg så vidt visste hvem var. Jeg hadde sett henne, jeg kunne navnet hennes. Men jeg merket ikke at hun var borte. Hun var borte i 2 uker, og jeg merket det ikke. For jeg kjente henne ikke.


Jeg ANTE ikke at hun hadde det så vondt. Jeg ante ikke at hun trengte hjelp.

For slik er det, i vår tid. Ungdomstiden er uten TVIL den hardeste, beste og værste tiden på engang. Vi krangler med foreldrene våre, vi har all mulig drama i vennegjengen, og vi dømmer oss selv alt for hardt.
Vi er med å mobber, vi vitner mobbing, og vi blir mobbet. Vi blir elsket det ene minuttet, dumpet det neste. Ungdomstiden er mye følelser. Og midt oppi alt det, er det lett å kun tenke på seg selv.

Alle har noe de sliter med. Alle har noen mørke hemmeligheter de ønsker skal forbi skjult. Alle har sine innvendig arr. Ingen er perfekte.

Jeg har laget en film om nettopp dette. En kortfilm som skal illustrere 3 ulike jenter, med tre forskjellige liv og problemer.
Og jeg hadde satt kjempe pris på om dere så den. Ikke bare fordi det er min første kortfilm, men fordi det ligger et viktig budskap i den. Et budskap som er verdt å tenke over.

Tre jenter, tre forskjellige liv. Kun to av de blir sett.

"IT DOESN`T TAKE MUTCH TO SEE THE PERSON THAT NEEDS IT"
"Do YOU care?"
Filmen varer 5 minutter, takk for interessen ;* hilsen Sara"Setter pris på din tid, Hilsen Sara Tandberg :)

Personlig blir jeg veldig rørt, og skjønner at jeg må ta bedre vare på de som er rundt meg! Jeg har selv blitt mobbet, og er glad jeg er over det! Alle har problemer i livet, men mange klarer å skjule dem med en maske! Noen ganger er det godt å bli sett, å bli hørt, å se at noen bryr seg om DEG!  Det er viktig, folkens!

-IsabelleBeatrice

Wtf?

Hei dere! 
Grunnen til for lite blogging i dag, har vært fordi jeg har jobbet med treningsjournal i hele dagen, endelig ferdig og levert!
Var godt å bli ferdig, skreiv en GOD del sider, og vi får jo ikke karakter for det en gang! Det vi får er "godkjent" eller "ikke godkjent"  Men leverer vi ikke blir det jo 3 verdens krig ..

JO, jeg har glemt å fortelle dere noe veldig sært. Her om dagen ble jeg lagt til av ei jente på msn. Hun skreiv hele tiden til meg, men hadde ikke tid å svare. I går svarte jeg. Her ser dere samtalen:

***** sier:
heija

IsabelleBeatrice sier:
hei, hvem er du?

***** sier:
jente 14 kongsberg

IsabelleBeatrice sier:
og? Hvorfor addet du meg?

***** sier:
leste på bloggen din bare, synes den er fin, selv om jeg såg den først i dag

IsabelleBeatrice sier:
åå, koselig å høre, tusen takk

***** sier:
har vi egentlig snakket på msn før?

IsabelleBeatrice sier:

nei?

***** sier:
så det var ikke deg jeg spørte det med pappa?

IsabelleBeatrice sier:
hm, nei?

***** sier:
Okei. Når vi var på hytta så var de andre å bada med hytta, men jeg og pappa kjørte langt ut med båten å bada og sola oss på et sånt svaberge.Når vi sola oss så spørte jeg pappa om han kunne smøre solkrem på meg. Så smørte han inn på ryggen og bak på beina. Så smørte han nesten der som fitta er?å da merka jeg at jeg likte d så jeg åpna beina lissom så han kunne kjenne der?syns du d er veldig teit ?

IsabelleBeatrice sier:
Jaha?

***** sier:

når jeg likte d så gnei jeg mot handa hans lissom..så tok han bort bikinin der som fitta er å masserte å sånn...syns du d er dumt ? han er ikke slem eller noe asså..han er innmari snill

veit jeg ikke er noe bra på å forklare

IsabelleBeatrice sier:
Ja, det er veldig teit, det er tross alt faren din! Sånnt er ikke normalt du!

Så ble jeg blokket! - jeg velger å ikke si navnet. Men dette har jeg lest før på andre blogger og, og det står det samme? Det må være tull?  Hele setningen var jo lik, og alt hun sa!  Noen flere som har opplevd det? 

-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 7

Stil 7: Black & Gold

Sesongens utgave av smokey eyes er mer softtikert enn noensinne. Lek deg med skygger i gull og sort, og skap en  forførende og sexy festlook perfekt til mørke høstkvelder. Vårens fokus på sterke øyebryn holder også stand denne sesongen, så pass for all del på  å ikke overlukke brynene dine. Fjern kun hår på villspor og understrek den naturlige fasongen på brynene dine med en dypere versjon av din naturlige brynfarge. Denne looken krever bare, matte lepper. For et ekstra sterk uttrykk kan du til og med påføre litt foundation på leppene dine også. Her er det blikket som krever all oppmerksomhet!
Detta var alle høsttipsene for nå! Håper dere er fornøyd! 
Personlig liker jeg beste den her, jeg elsker sminker, nudelepper, og mørk øyeskygger!
Hva syns dere?


-IsabelleBeatrice

Derfor er du den beste

Kjære Isabelle

Uuutrolig glad for at jeg har deg, du er den mest pratsomme bærta jeg noensinne har møtt, og det liker jeg svært godt. Du er der for meg når jeg er glad, trist og ikke minst sinna! Haha!

Har opplevd en del med deg, på veldig kort tid.  Hvor skal jeg starte ? JO! Haha. Uvenner til noe fantastisk :) Første møte med deg var vel, ehm, sjalusi for en gutt. Var overhode ikke verdt det. Så helt ok venner, sååå uvenner, OG NÅ! Noe man ikke kan splitte for å si det sånn.

Idag var du en reddende egel så det er sagt, hva skulle jeg ha gjort uten deg!!

Love You

SNUSEGURI<3

-Hedda Utsi Onstad har vært her

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 6

Stil 6: Høyt hår

Tupper, bakovergredd og gjerne festet med hårbånd. Sesongens motsats til de glossy syttitallslokkene gir fullt fokus til ansiktet- så sørg for å bruke godt tid på foundationbasen din( husk tipsene fra stil 1). 
Start med volumgivende mousse, før håret tupperes  lett med en liten kam. Gre topphåret bakover, og fest alt i nakken med små spenner. Et dekorativt hårbånd skjuler evt spenner og klips, og gjør frisyren mer holdbar. Husk å avslutte med en hårspray med god holdbarhet, for denne frisyren trosser virkelig tyngdekraften!

-IsabelleBeatrice

Sara Emilie- 18 år!

God morgen alle sammen! 
I dag har Sara mi bursdag, endelig er hun også 18! 
For dere som ikke vet hvem hun er enda, så er hun en av de beste! Sara er den som alltid er der for meg, en som alltid støtter meg når veien er lang og tung. En som alltid kommer med gode ord, og et smil på leppa! En som alltid får meg i humør, en jeg alltid ler sammen med! Sara er en jeg kan være meg selv med, hun vet så mye om meg, og jeg om henne, det er så lett å snakke sammen, for vi er så like til tider at det er skummelt!

" Jeg vil takke deg, Sara, for alt du har gjort for meg, for alle gangene du har vært der for meg, og hjulpet meg gjennom vanskelige tider! For alt du har sagt og for alle de fine minnene vi har sammen! En venn som deg, kunne jeg aldri tenkt meg å miste!! ILU, som vi sier!" 
Gratulerer så mye med dagen, gamla!

-IsabelleBeatrice

God natt, søte små!

Ville bare si God Natt! 
Jeg har ikke hatt lyst til å blogge noe særlig i dag, beklager! Jeg var sliten, og sov rett etter skolen, også leste jeg litt, så nå ligger jeg i senga, ser på "Grensevakten" og skal sove!
Blogges!-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 5

Stil 5 : Mørke Lepper

Som modne kirsebær skal leppene dine være skinnende blanke og forførende mørke i høst. Unngå den helt svarte leppestiften med mindre du ønsker å se ut som en gother, men prøv ut sterke toner som plomme og dyp, dyp rød. Et lag med gloss over leppestiften  gir det tidsriktige friske uttrykket, og hindrer deg i å se for "malt" ut. Hvis de mørke fargene blir for harde for deg, kan du eksperimentere med stilen ved å bruke en dyp rosa leppestift med en mørkere gloss over.-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 4

Stil 4: Glossy hår

Stort, bølgende og sexy. Sesongens sterkeste trend for hårstyling er myke bølger i skinnende sunt hår. Syttitallets glamorøse riviera-damer og filmstjerner er stilens inspirasjonskilder, og denne frysyren passer perfekt til naturlig makeup. Påfør mausse i håndkletørt hår, og la håret tørke på store varmruller. Børst igjennom håret etter at rullene er tatt ut, og spray så over de glossy lokkene dine for å hindre løse småhår som flagrer i vinden. 

-IsabelleBeatrice

Stem på meg!- again

God morgen alle dere:D 
DA har jeg kommet på topplisten hos Oda og Donna sin blogg! Eneste dere trenger å gjøre er å stemme for meg igjen! (a)
http://louisejentene.blogg.no/1285496771_grsdagens_innkjp_og_k.html - trykk her! -IsabelleBeatrice

Today

Jeg vet ikke hvorfor,men jeg synes overskriftene på engelsk virker mye "kulere" enn på norsk, så derfor blir de fleste i engelsk! 
I dag har jeg egentlig vært flink og delt en del tips med dere- håper dere likte dem?! 
Jeg er ikke helt ferdig enda, har 3 til, men de legger jeg ut i morgen!
Dagen i dag har egentlig vært veldig aktiv, først shopping, besøk, rydding og stoff! 
Har ikke kjøpt så mye i dag egentlig, ble vel en Helly Hansen  t-skjorte, øyeskygge og skrivebok, OG jeg ble forelsket i en jakke, som pappa MÅ kjøpe til meg! :) 
Det her får vel være siste innlegget for i dag, nå skal jeg bare legge meg i senga, musikk, film og være kjedelig, mens andre er ute og har det gøy! Thats my life, high 5 for den!
God natt, alle dere!


Kler jeg kort hår, hæ? 

-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 3

Stil 3: Flørtende eyeliner

-Den klassiske katteøye-eyelineren, lagt med våt eyelinerpensel skrått ut langs øvre øyelukk, kommer i en ny og sofistikert utgave i høst!  Hold øyenskyggen naturlig og dus, i nøytrale jordtoner, og la eyelinerstreken være tynn og elegant.-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 2

Stil 2 : Høstens IT-farge

Grått, beige, dyp plommetoner og rusten bronse er sesongens heteste neglelakkfarger. Du må bare finne din favoritt, fil neglene runde og korte, og avslutt med en beskyttende klar topplakk for ekstra glans. 

-IsabelleBeatrice

Høstens VIKTIGSTE skjønnhetstrender 1

"Bak to reality" er et begrep som går igjen i høstens motebilde, enten det gjelder klær eller makeup.
Stilrene plagg, glossy hår og makeup man kan bruke både på kontoret og på byen, gjør sesongens trender til tidenes mest anvendelige. Det ble plukket ut sesongens viktigste skjønnhetstrender, samt produktene du trenger for å gjenskape stilen.

Stil 1: Naturlig skjønnhet 
-Duggfrisk og glødende hud med en anelse friskhet i kinnene er sesongens sterkeste skjønnhetstrend. Begynn med å skjule urenheter og mørke områder i huden med concealer, og bruk deretter kun foundation i t-sonen, det vil nese, hake og panne. Det gjør vi for en frisk og naturlig look. Øyenskygger i lyse, beige toner og en frisk blush i kinnene
( fersken og aprikos gir fange uten å se "sminket" ut) er alt som kreves av grunnarbeid.
Ditt viktigste redskap for å gjenskape denne looken er nemlig et skimrende lyst highlight-pudder langs neseryggen og på kinnbeina.Men bruk highlighter med varsomhet. Lite holder i massevis, for her er det for gjort  å ende opp med discokule-resultat!
-IsabelleBeatrice

Helg?

Ja, det var vist helg. Har liksom ikke den følelsen av "helg", hvis dere skjønner! Har vært så mye annet å tenke på i det siste, så jeg kom på istad at det var Fredag i dag!  Lever i min egen verden for tiden og har går det i motbakke, men det er da det går oppover vel? Så jeg smiler, selv om det er falskt, jeg gir ikke opp. Humøret er bedre på plass nå. I morgen skal jeg på shopping med familien ( var på tide). Kanskje pappa kjøper parfyme til meg?(aa) (pappa leser bloggen altså).
Nå skal jeg bare legge meg i senga, og se på tv'en, eller kanskje loke litt til på dataen så sove!
Men jeg sier God natt til dere nå, kjære lesere! - må si dere betyr mye, dere gir meg motivasjon og inspirasjon! Takk skal dere ha!
BTW, husk å stemme på meg da : HER-IsabelleBeatrice

Live,Love, Laugh - everything is gone be ok!

Gi meg ikke din styrke, men  vær sterk så jeg kan finne min
Gi meg ikke din  isdommen fortell h or den har kilden sin..
Gi meg ikke ditt li , men le  så jeg kan le e mitt 
Gi meg ikke din kjærlighet, men elsk mitt hjerte fritt
Gi meg ikke din glede, men  ær glad så jeg kan finne min
Ta gjerne fra meg min smerte, men gjør den ikke helt til din♥
-IsabelleBeatrice

Everything!

You're my everything
The sun that shines above you makes the blue bird sing
The stars that twinkle way up
in the sky, tell me I'm in love.

When I kiss your lips
I feel the rolling thunder to my fingertips
And all the while my head is in a spin
Deep within I'm in love.

You're my everything
And nothing really matters
but the love you bring
You're my everything
To see you in the morning
with those big blue eyes.

You're my everything
Forever everyday I need you
close to me
You're my everything
you'll never have to worry
Never fear for I am near.

Oh, my everything
I live upon the land
and see the sky above
I swim within her oceans
sweet and warm
There's no storm, my love.

When I hold you tight there's nothing
That can harm you In the lonely night
I'll come to you
And keep you safe and warm
It's so strong, my love.


!


-IsabelleBeatrice


Blogg vs Blogg- stem?

Jeg er med på blogg vs blogg her - http://jesushelten.blogg.no/1285333914_blogg_vs_blogg.html#comment
Kan dere være søte og stemme på meg? (aa)

*BLOGG ER KLIKK, OG FÅR IKKE LASTE UT BILDER* 

☻♥☻
/█\/█\
.l l. .l l 


-IsabelleBeatrice

...

Fint at alt er opp ned for tiden. Jeg er rett og slett sliten av å smile hele tiden, og ting er egentlig helt jævlig! ( beklager språket), men jeg er bare lei!  Folk forandrer seg, og gir ikke noe grunn til det, og det går veldig mye inn på meg! Det skjer så mye rundt meg akkurat nå for tiden. Jeg er ikke den sterke jenta jeg har noen gang vært, jeg har vært gjennom mye, og fortsatt klart meg, men nå føler jeg at jeg er for svar, og ikke klarer det lenger!
Nå er facebook også klikk (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10036524) - takk for den og! 

Nå legger jeg meg bare, ser ikke stor vits i å være våken lenger. God natt! -IsabelleBeatrice

Leserens spørsmål

Fikk et spm istad, så derfor svarer jeg i et eget innlegg på den!

Æ det vanskelig å gå idrett? kan du fortelle hva dere gjør. og hva slaks idrett finnes det? håndball fotball ...... hva mer?

 

- Vanskelig og vanskelig, kan bli tungt til tider, men det er også opp til kondisen "din"! Det fins to typer idretter på skolen vår, topp/bredde. Jeg går bredde, og der trener vi alt mulig, men toppidrett trener EN idrett, som fotball,ski,turn(?)..husker ikke de andre.. mens vi som går bredde trener, volleyball, fotball, tennis, dans, turn, styrke, basketball, innebandy og masse annet aktivitet. 

Håper  "du" fikk et bra svar! -IsabelleBeatrice

Min favorti x-factor!16 år,pen, og VUNDERLIG stemme! -diggbar


-IsabelleBeatrice

Klassebildet!

Da har klassebildet også kommet ut! 
Må si jeg er stolt som har så pene og kjekke gutter i klassen!
Beste klassa, tenker jeg!-IsabelleBeatrice

God morgen,ppl!

Ble desverre ikke noe natta innlegg siden kjære blogg.no hadde klikkproblemene sine, IGJEN!
Derfor blir det God morgen innlegg istedet for;) Håper dere får en fin dag alle sammen!  Sometimes i get tired of smilling all day long, even if things are not as they use to be! 
A mask can hide much! But i wish that one day can someone see how i really feel!...-IsabelleBeatrice


Vil ha!

Nå er det ny parfyme på ønskelisten min! Musk Alyssa Ashley 

Noen som har prøvd den? Hva syns dere?


-IsabelleBeatrice

Første karakter i år! - kjempe fornøyd

Vi har hatt norsk skrive dag, skrive stil og sånn!
Det jeg gjorde var å skrive kåseri- jeg ELSKER det! Synes det er så mye lettere!
Men jo, jeg fikk 4- og kjempe fin tilbake melding, som jeg bare MÅ skryte av!
"Isabelle!!! Du IMPONERER meg! Jeg skjønner etter hvert hvorfor du snakker så mange språk- du har tydeligvis språkhøre! STÅ PÅ! Sjangerkravene til kåseri oppfyller du for det første fordi språket er såpass muntlig, for det andre fordi det er så personlg i innholdet og for det trtedje fordi du ikke glemmer oppgavens ordlyd: generasjonsmotsetninger og språk. Feil trekker litt ned.Av og til bruker du presend der det skal være infinitiv ( en R for mye med andre ord) Karakter: 4 " 
Alle har jo skrivefeil, så er egentlig  fornøyd med meg selv og karakteren + at det var ingen andre i klassen som fikk over 4! 
I dag har jenta mi, Hedda, nappet øyebrynene mine! Endelig ser de bra ut, kjempe flink! Fikk litt form og sånn, for før såg det ut som en BUSK! 
SÅ dagen har vært bra, helt til siste time.. Jeg mener det, det er sååå kjett å være i TRL timene..


Jeg er nok ikke den eneste som synes timen var kjedelig!

Blogges! 

-IsabelleBeatrice

Have a good and night, everybody!

Da er det tid for sengen, og i natt sover jeg, ikke noe "franske revolusjons" dritt i hodet lenger:) 
Håper på en bra dag i morgen, og ønsker dere også en God natt og Bra dag i morgen! 
Glad i dere, alle sammen!Beste jeg vet er å legge seg i senga, under den gode kalde dyna og puta, kosebamsen i armene, og musikken til Yiruma! 


-IsabelleBeatrice

Topplista - Vestre Slidre

Jeg kommer aldri på topplista på blogg.no uansett. Ikke at jeg fortjener noe plass der, men helt ærlig, det er mange som ikke gjør! -but now, ikke noe toppliste diskusjon, for det har jeg sterke meninger om, så kommer mye dritt ;) 
Jeg er ihvertfall på topplista her i Vestre Slidre kommune- fornøyd! -IsabelleBeatrice

Fattige var de første som fikk se

Satt og surfa litt på nettet igjen, og kom over en utrolig fin sang! Jeg streifet så lenge i mørke, uten mål alene omkring.
Min sjel var urolig på søken, men lyset fikk aldri slippe inn.
I blant fant jeg,  varme langs steien, men reiste igjen uten stein.
Til jeg hørte en stemme i natten, som sa jeg er Herren din han!

Ref:
Født i en stal, svett og lagt i krype, fattige var de som først fikk se
Englene sang,for margens side, fattige var de som først fikk se

På himmelen ser jeg en stjerne,den lyser når veien er lang.
Den lyser så klart i det fjerne, som den natten da englene sang.

Ref:
Født i en stal, svett og lagt i krype, fattige var de som først fikk se
Englene sang,for margens side, fattige var de som først fikk se
Fattige var som først fikk se


-IsabelleBeatrice

 

Drep meg!

God morgen alle sammen! 
Snart har jeg historieprøve( Den franske revolusjonen og 1814) !! - Kill me, please!  Eller snart og snart, det er vel fra 1, men fortsatt, jeg gruer meg som en liten unge gruer seg når han skal til tannlegen og trekke ut en tann! Var egentlig ikke så mye vi skulle lese, men fortsatt, det er puggestoff, og det er vanskelige ord og dritt. Heldigvis har jeg en smart pappa, som ELSKER historie, og hadde peiling, så det ble så mye leter etter at han hadde forklart hele greia med egne ord! - Takk skal du ha, kjære pappa!
Nå sitter jeg på skolen, og nerder, leser enda. Det var så vidt jeg fikk sove i natt, hadde bare historie i hodet, og det ga meg hodepinne til slutt! Hvis det er noe jeg hater, så må det nok være historie/politikk og dritt.
Ønsk meg "Lykke til" da, jeg skal prøve å gi mitt beste. 
See yah!-IsabelleBeatrice

Avstandsforhold

Jeg har akkurat vært inn på bloggen til min kjære vennine Donna og fant et innlegg som er egentlig et svar på det dere spør om hele tiden, nemlig: Avstandforhold!  Jeg får ofte spørmål, om hvordan jeg klarer det, hvordan det funker osv.
Ei vennine av Donna sier ( Charlotte ) :

Avstandsforhold kan både være en god og en dårlig ting. Jeg har selv bodd over 40 mil fra kjæresten min, så jeg vet at savnet kan være så stort at det føles ut som hjertet blør. Likevel vil jeg påstå at savn til tider er en god ting, for det betyr jo bare at du elsker med hele ditt hjerte.

Skal man overleve i et avstandsforhold er nøkkelordet tillit. Du er nødt til å stole på kjæresten din for at forholdet skal fungere, eller så vil sjalusien ta overhånd. Det er også viktig at man holder jevnlig kontakt og forteller hverandre om dagens store og små øyeblikk. Er det noe jeg savner fra tiden da jeg var i et avstandsforhold, så er det nettopp de elskelige nattameldingene som tikket inn på mobilen hver kveld før jeg skulle sove.

Kjærestepar som omgås hver dag kan fort ta hverandre for gitt. Dette er en av de tingene som er bra med et avstandsforhold, man setter så utrolig stor pris på å se hverandre igjen. Og når man først er sammen, så er man virkelig sammen. Tiden flyr og kjærligheten er det eneste som betyr noe i hele verden.

Er kjærligheten sterk nok kan den overleve det meste sies det. Men det er viktig at man pleier kjærligheten selv om man ikke er sammen fysisk. Send brev, se hverandre på webcam, snakk om følelser, overrask hverandre og avtal neste møte. Det er også en god idé å diskutere fremtiden og vite at snart vil dere ikke lenger være i et avstandsforhold. Dere vil være sammen. Sammen uten avstand. 

Jeg må si meg enig i det hun sier, og her får dere egentlig svaret deres! Kjærlighet har egentlig ikke noe grenser, og kjærlighet kan overvinne alt, bare det er sterkt nok!  
-IsabelleBeatrice

 

Love me? Love me not...

"Fortget the past, dont worry about the future, just enjoj whats going on right now"

-IsabelleBeatrice

A life in Bali?

Etter videregående skolen SKAL jeg til Bali! Kjenner en del som har reist dit, og som skal dit! 
Av de som har vært der, har jeg aldri hørt noe dårlig om Bali, livet der er herlig! Der må man gå på skolen i noen mnd, og får samme utdannings diplom som man får her av å gå 1 eller flere år på skolen! 
www.lifeinbali.blogg.no  - sjekk bloggen!

Noen som blir med? 

-IsabelleBeatrice

Just a dream..

Hva mener dere om mareritter? 
Mange ganger virker en natt som en evighet, og jeg begynner virkelig å lure på om dette aldri kommer til å ta slutt. Dagen blir også like lang, der jeg går rundt i en evig søvnrus. Når jeg først får sove, våkner jeg en liten stund senere, svett og andpusten. Med puta våt av tårer. Da har jeg hatt nok et mareritt. Mens noen ganger sover jeg ikke i det hele tatt, i frykt for å få nok et mareritt. Det jeg drømmer om nettene, virker så ekte. Det skremmer meg...Jeg drømmer at jeg mister de viktigste personene i livet mitt på en veldig stygg måte, drømmer om å bli sendt tilbake til landet mitt, drømmer blod, og ekle dyr, masse rart!  Verste er de drømmene med ei lita jente, med svart hår og hvit kjole, jeg er livredd henne! ( the ring jenta), og drømmer der man løper og løper, og kommer til samme sted hele tiden, og du får ikke skrike! 
Men hvorfor drømmer vi?

Det sies at drømmene er en kilde til visdom, og om du tolker dem kan du finne svar på ubesvarte spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling. I Benedicte Thiis? bok, Regnbuetreet ? drøm og symbolverden, står det:

?Alle drømmene er broer mellom ubevisst og bevisst som hjelper vår indre reise opp og frem. ?Drømmene er alltid positive. De er hjelpende instanser. ?Drømmene bringer deg mot helheten.?

Med  andre ord kan man si at drømmerarbeid, eller drømmetolkning, hjelper til å få informasjonen fra det ubevisste planet og opp til det bevisste. Med informasjonen menes budskapet i drømmen. Altså, ved å tolke får man svar. Men noen ganger er det så vanskelig å skjønne drømmene, og slitsomt å drømme! Spesielt liker jeg de gode drømmene da, strand, kjærlighet, og alt er perfekt! Men fortsatt blir det vondt å stå opp etter der!  Drømmer er noe rart! Skulle ønske vi kunne bestemt drømmene våre selv! 

 
-IsabelleBeatrice

Anyone?

Jeg er forelsket- i en kjole! Og jeg har vært det lenge, men den er utsolgt. Den gangen nelly.com hadde den, hadde jeg kjøpt meg en annen en, og senere da jeg ville kjøpe den, ble den utsolgt! 
Er det noen som har den og vil selge den??-IsabelleBeatrice

Hårfargen din avslører helsa di?

Satt og surfa litt på nettet istad, og fant en ganske inntersant artikkel, som jeg vil dele med dere! 

Merkelig nok kan din naturlige hårfarge gi deg innsikt i helsa di, både fysisk og psykisk. Ifølge Womens Health Magazine må blondiner passe på øynene sine, brunetter må passe seg for nikotin, og rødhårede - de har draget! 


Er du blondine?


Pass på øynene
Kvinner har større risiko enn menn for å utvikle Aldersrelatert Macula Degenerasjon (forkortet AMD), en øyesykdom der den gule flekken sentralt i netthinnen er svekket. Øyesykdommen omtales derfor også som svekkelse av skarpsynet - eller «forkalkning på øyet». Ifølge doktor Svetlana Kogan ved Doctors at Trump Place i New York er lyshårede kvinner spesielt utsatt for AMD. 
Kogan anbefaler å spise grønne grønnsaker som kål og spinat hver dag - det kan beskytte blondinene. 

Dekk deg til
Melanin gir huden vår farge, og hjelper til med å beskytte mot skadelige UV-stråler. Men blondiner produserer mindre melanin, og det gjør at huden, særlig hodebunnen, er mer utsatt for føflekkreft. Bruk høy solfaktor som beskytter mot UVA- og UVB-stråling.
Blondiner burde alltid bruke hatt når de er i sola, sier Joel Schlessinger ved American Society of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Surgery.

Er du brunette?


Pass på håret
Mer enn halvparten av de 30 millioner av amerikanske kvinner med synlig hårtap er brunetter. Det kan være at de har færre hår i utgangspunktet. 
- Brunt hår er grovere og tykkere enn blondt eller rødt hår, og kroppen din produserer færre hårstrå, sier Schlessinger. 
Når en brunettes hårsekk dør, etterlater den seg større spor enn hos andre. 
Rådet er å spise riktig. Jernmangel kan bidra til hårtap. Spis kjøtt, fisk og grønnsaker. 

Stump røyken
Den nøttebrune fargen din er et resultat av mye melanin, som kan gjøre at du blir fortere avhengig av nikotin. Grunnen er at melanin forhindrer leveren din i å bryte ned nikotinet, og jo lenger det finnes i systemet ditt, jo raskere blir du hekta. Dyrestudier viser at C-vitamin er bra for leveren. Spis appelsiner! Men det beste du kan gjøre er å stumpe røyken. Punktum. 

Ta initiativet til kjærlighet
Foretrekker menn blondiner? Ikke ifølge forskning fra Florida State University. Ikke når det kommer til langvarige forhold, iallefall. I tillegg viser en undersøkelse blant 3000 mennekser at menn foretrekker brunetter i seriøse forhold, fordi de ser på dem som mer solide og til å stole på. Hvis du ikke er ute etter et seriøst forhold, prøv å være spontan: gi nummeret ditt først, til den der søte fyren. 

Er du rødhåret?


Pass munnen din!
Hvis du har hull i tennene kan det hende du trenger mer bedøvelse enn de som er brunetter og blondiner. Rødt hår stammer nemlig fra en nedarvet DNA-mutasjon som også gjør at rødhårede er resistente mot anestesi, ifølge Daniel Sessler, anestesilege ved Cleveland Clinic. Faktisk kan det hende at en rødtopp trenger 20 prosent mer bedøvelse enn andre. Men gå til tannlegen uansett, snakke med tannlegen før timen, og ta 500 milligram Ibuprofen en time før avtalen.

Se opp for Parkinsons
En nylig studie fra Harvard viser at rødhårede har nesten 90 prosent større sjanse for å utvikle sykdommen. Grunnen er antageligvis på samme genmutasjon. Den påvirker en annen type gen, og hvis den muterer, kan den knyttes til utvikling av Parkinsons. På plussiden har forskning vist at folsyre kan forsinke utviklingen av sykdommen. Doktor Margaret Lewin ved Cinergy Health anbefaler et inntak av 400 mg om dagen. En multivitamintablett inneholder all den folsyren kvinner trenger.

Ha nok kondomer i skuffen
Stereotypien er at de med rødt hår er heite i senga. I følge en studie får de iallefall mer action på soverommet enn andre. Dette kan være en selvoppfyllende profeti, sier Kogan. 
- Rødt er assosiert med ild, og ild er assosiert med pasjon, sier hun. 
- Ofte blir man den andre forventer du skal være. 
Og det er det mange som vil prøve - en undersøkelse fra Clairol viste at 40 prosent av de spurte gjerne kunne tenke seg å ha rødt hår for en dag hvis de kunne.

(Artikkel herifra: http://www.kk.no/851346/sjekk-hva-haarfargen-sier-om-helsa-di )

-IsabelleBeatrice

 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits