De viktigste personene

I livet, vil alltid være familien vår.
I slike dager som det her, kan jeg innrømme at jeg har virkelig tilbrunget masse tid med familien, som har prøvd å gjøre alt for å få et smil rundt leppene mine.

Den personen som har gitt meg liv, fyller år i dag! Personen som er min bestevenn, pesonen jeg kan fortelle alt til, absolutt alt! Personen som alltid kommer med gode råd og gode klemmer. Nemlig, Mamma!
Hun gikk med meg i magen i 9 måneder, og for over 20 år siden, fikk hun meg. Hun ga meg en uforglemmelig barndom, ungdomstid, og nå begynner jeg å bli voksen.
Ungdomstiden med meg må nok ha vært vanskelig for henne, jeg krevde mer, og hun ble nok sliten, men ga meg aldri opp. Hun var og er der for meg.
Vi har alle en tendens å la alt gå utover vår kjære mor/far, og de tåler det. Enda er jeg 20 år nå, og vi har et utrolig godt forhold til hverandre.Jeg er så utrolig takkenemlig for alt hun har lært meg. Hvert eneste sekund i livet jeg har fått av henne, hver eneste råd og trøst. For hver gang hun tar rundt meg da jeg gråter og er lei meg, for hver gang hun gleder seg på mine vegne. Hver gang hun lyser opp veiene for meg, og for all kjærlighet jeg får. Jeg er pappas lille prinsesse, kan jeg si, men vil alltid være en mammajente. Har på følelsen at selv den dagen jeg er gift og bor i eget hus, har skapt min egen familie osv, er det mamma jeg drar til i helgene og feriene.

Gratulerer masse med dagen, verdens herligst og beste Mamma <3

-IsabelleBeatrice


Jeg møter veggen

Nå tenker sikkert mange: "Enda et innlegg med ironi fra Isabelle, som har sikkert gått på en vegg eller noe", men nei.

Denne gangen kommer seriøsitet og ærlighet i bildet. Jeg får stadig spørmål om hvorfor jeg blogger så lite, og jeg velger å være ærlig nå. Motivasjonen er på null, og dette er grunnet alt som skjer rundt meg for tiden.

Det er ikke sånn at jeg går på en vegg, men jeg møter en vegg uten dører, og kommer meg ikke videre i livet. Det har blitt satt på stopp bare. Jeg føler jeg ikke kommer meg videre, og alt går bare nedover.
Dette har pågått en stund nå, og jeg sitter og tenker på hva jeg skal gjøre! Jeg sliter ikke med å finne ut av hva jeg vil i livet, for det vet jeg veldig godt av, men noe lar meg ikke komme videre dit jeg vil i livet.

Jeg har blitt arbeidsløs, og å finne ny jobb her i Valdres, er ikke en greie på 1 2 3. Jeg jobber nå som ekstra arbeider, noe som vil si at jeg nesten ikke jobber en gang. Lommeboken er tom, og det gjør ikke humøret noe bedre. Det er ikke det at jeg sitter på ræva og venter at ting skal komme til meg, jeg har virkelig reist meg opp og prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg prøver virkelig å finne noe aktiviteter i hverdagen, men misslikes.
Mange tenker det er godt å ha fri, og jeg kan si meg helt enig i det, men da snakker jeg om litt fri, og ikke fri der du skal sitte og være forvirret og ikke vite hva du skal, ikke ha noen ting å gjøre, ikke ha noen å finne på ting med, og ikke komme seg noen steder.

Jeg kan innrømme jeg nesten ikke har noen venner her i Valdres. De nærmeste har flyttet, og jeg har blitt her alene. Det er ingen jeg bare kan dra til, og få ut ting, ingen jeg kan dele gledene mine med, ingen jeg kan le og snakke med.
Ikke er jeg ferdig på skolen en gang, og har igjen de verste eksamene å ta opp, noe jeg også sitter og tenker mye over, for jeg gruer meg!

Jeg blir plutselig lykkelig en dag, og alt snurr seg om dagen etter, og varer i flere uker. Jeg føler jeg begynner å bli gal av å bare IKKE gjøre noe, IKKE ha noe å gjøre. Det hjelper ikke å komme seg bort heller, hvordan skal man komme seg bort når lommaboka ikke har noe å gi fra seg. Kan jeg ikke bare vinne i lotto snart...Eller vent, kanskje jeg burde begynne å spille snart..hehe!

Jeg føler jeg mister stryken min, føler jeg har brukt opp alle mine krefter den gangen mitt mareritt kom til livet, det av å bli utvist av landet. Jeg takler ting så dårlig nå, og jeg blir rett og slett depresiv av en liten ting, som mange kunne bare gått over. Jeg klarer det bare ikke lenger, jeg klarer ikke se lyset i mørke. Jeg ser det kun langt ifra meg, og jeg klarer ikke å nåe det. Jeg er sliten av gå etter det, og er sliten av at ting skal gå nedover.


Beklager virkelig for den dårlige bloggingen, men jeg lover å bli bra igjen, bare ting vil gå oppover igjen, håper dere har forståelse for det.


-IsabelleBeatrice

When u go pink, u go barbie

Lite blogging, sa du! Japp:)
Denne frøkna her har mistet lysten av å blogge, jeg har ikke motivasjon, og ikke kreativitet heller! Jeg er dritt lei designet ditt, og ikke finner jeg noen som kan hjelpe meg med det heller. Om dere vet om noen, spytt ut! Tar gjerne imot tips, tanker, og ønkser av dere altså:)

Ihvertfall, jeg har hatt en fantastisk helg! På Fredag dro jeg til min bedre halvdel,og var der til Mandag. Helgen startet med Barbie og Ken fest!
Endelig kunne vi være oss selv, masse sminke og rosa!

Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder, men her får dere et lite inntrykk!:)DRITT Pent! som sara sier, går vi slik til vanlig, kommer vi helt sikkert øverst på topplista, passer jo perfekt inn.Utrolig gøy da gutta plutselig kom ut av badet, i jenteklær og sminke! Bra overraskelse!


Vi var flere jenter, ja! Men noen var treigere enn andre:)

Hva syns dere? Flere som har vært på Barbie og Ken fest?

-IsabelleBeatrice


Salgsblogg ja? got it

Først og fremst vil jeg si takk til alle som liker stilen min. Personlig føler ikke jeg den er noe spesiell, men som sagt TAKK!:)
Mange spør om jeg har salgsblogg, og ja, jeg fant ut at jeg hadde det faktisk:) Og i dag la jeg ut nye varer der! Det kommer noe nytt hele tiden, bare jeg orker å reise rompa mi opp, og gå til skapet og finne ting.
Det er fortsatt noen varer fra før av der, og i dag kom det ut et paar sko!:)

Ta der en titt vel, og sjekk om det er noe dere faller for:)
Dere kan kontakte meg både på facebook, her i kommentarfeltet, eller på email! Emailen min er feil på bloggen, og den riktige er : IBV@HOTMAIL.NO

Mere om bloggen og regler kan dere lese på salgsbloggen: www.isabellebeatricesalg.blogg.no-IsabelleBeatrice

Lucky you

Som drar på skolen i morgen! Jadda, har fått med meg at folk starter på skolen igjen, var ikke flere enn 500 statuser på facebook om det altså.
Men virkelig, slutt å klag, jeg hadde virkelig gjort mye for å gå på skolen det året her! Jeg vet jeg hadde blitt lei etter noen uker, men er da mere sosialt enn å sitte hjemme!
Nå skal denne frøkna her sette på en film og kose seg alene, en ny uke starter i morgen, ny uke, nye muligheter!:) Også er det bare å se fram til helgen, for da skal jeg nemlig besøke hu der Sara, min fineste og beste bestevenn, spooooone!Ha en fin skoledag i morgen alle sammen,og tenk heller positivt! :) God natt fra frøken Bell

-IsabelleBeatrice

Hva er ditt talent? Følg dine drømmer.- REX "Rockstar Tour"

Nå har jeg noe morsomt å dele med dere.
De fleste vet at jeg driver med dans, og er veldig glad i musikk, men sang har aldri vært en greie for meg! Det jeg vet, er at mange av mine lesere har det talentet! Sang og rap!
Jeg vil at dere som kan synge skal melde dere på en konkurranse, asap! :)

Har dere hørt om rapperen REX?Dette er REX, og han skal nemlig på turne og plukke ut talentfulle mennesker. REX "Rockstar Tour"

Konkurransen går ut på at ett lokalt talent fra hver by skal få opptre sammen med Rex. Du må ha ett musikalsk talent som sanger eller rapper.

Om nettopp du vinner konkurransen om å stå på scenen sammen med Rex er du automatisk med i konkurransen om å få spille inn en sang skrevet av Rex i ett profesjonelt studio i Oslo. Du får dekket reiseutgifter + at du får med en helt ny sang med i ryggsekken.

Ikke vær pingler nå, og meldt dere på! Dette kan være stort, og kanskje det er nettop denne sangen som gjør at dere blir oppdaget som artist.

Han skal på turne mange steder, blant anet Fagernes.
Oversikt:
24. August - Gossip room / Kristiansand
31. August - Klimt / Lillestrøm

8. September - NullToll / Skien
14. September - Gartneriet Bar / Jessheim
15. September - Alfred / Hønefoss
21. September - Brenneriet / Lillehammer
22. September - GG / Fargernes
28. September - Fugazi / Oslo

Hvordan dere melder dere på:
- Send mail til daniel@bestcompany.no
- I emnefeltet skriver du "Rex "Rockstar Tour" - Talent search/Fagernes"
- Skriver følgende info: Navn, alder, bosted, tlf nr
- Legger ved link til youtube, soundcloud eller lignende med ditt talent

NB! Påmeldingsfrist 15. september
NB: 18 års grense!Om det kanskje ikke er akkurat DU som har talentet, så har kanskje din venn det? Det er lov å prøve seg, man dør jo ikke akkurat.
Så kom igjen folkens, bit sammen tennene og kjør på, blir en fin opplevelse uansett.  Jeg skal ihvertfall heie på dere alle! :)

Dere kan sjekke mere info her:
TWITTER: rexofficiall
FACEBOOK: facebook.com/rexofficial
INSTAGRAM: rexofficial
YOUTUBE: Rexofficialtv


-IsabelleBeatrice

Cause u mean everything to me

En av de fineste og mest ønskede ting, er jeg nå eier av!
I Magaluf ble vi kjent med en fantastisk mann, som eide en smykke butikk! Damian! En helt fantastisk og god mann, men en stor hjerte og en fin butikk. I det vi gikk inn der, viste jeg ikke hva jeg skulle ha, prisen var rimmelig på alt, og smykkene var rett og slett NYDELIGE! Jeg personlig har alltid ønsket meg noe spesielt, ringer har jeg, armbånd går jeg ikke noe særlig med, men et kjede, med navn på, med noe som minner meg om noe, er noe jeg har ventet lenge på!
Kjede ble det,og unikt er det! Jeg har gått med kjedet hele tiden sidenjeg kjøpte det, og det er et kjede jeg alltid vil gå med, siden det vil alltid minne meg om Magaluf, Venner, Kjærlighet og det viktigste Familien min!
Kjedet er tatt for dem, bokstavene til de aller viktigste menneske i livet mitt er skrevet inn, og en sitat alle går rundt og tenker på.


Safet, Florentina, Luka og Billy! Og årstallet jeg ble født i! :)"My family means everything to me"

Jeg elsker dere!Jeg anbefaler dere alle å dra innom han om dere drar ned til Magaluf, dere vil ikke andre! Big Ben's Silver shop!
We miss u!

Hva syns dere om kjedet? Flere som har vært innom han?


-IsabelleBeatriceNår du er glemt på grun av han

Hun er nyforelsket, og har akkurat fått seg kjæreste! Du som har i alle år vært hennes bestevenn, blir sakte men sikkert glemt, og er der kun når han ikke har tid til henne, eller noe mellom dem to går galt! Hun trenger dine tips, dine råd, for da er du bestevennen enda.
Det kommer dager, du sitter og trenger hjelp, men da er hun for opptatt med han.

Dette er en feil vi alle jenter gjør! Jeg husker godt da jeg fikk meg min første kjæreste, forelsket over hodet, og han var verden for meg. Han var i tankene dag og natt, og alt jeg pleide å drive med før han kom i bildet, forsvant. Det ble til at sosial livet mitt, ble gitt til han! Venner, det trengte jeg ikke på den tiden! Jeg hadde jo han, kranglet vi...ja, det kunne jeg gå til vennene mine igjen. Mange av dem, var smarte nok og forlatet meg, og på den tiden var de bare dumme for meg, og barnslige. Men mange kan forsvinne.

Nå skjønner jeg dem veldig godt, for nå er de tilbake igjen, fordi de setter pris på at jeg har åpnet øyene mine igjen, og klarer å sette pris på dem også, selv om det er en "han" i bildet.
Kanskje det har noe med alderen å gjøre også, for jeg merker det godt på mine venner nå, som har fått seg kjæreste, sosial livet dems er fortsatt der! Og vi jentene klarer å finne på ting selv om "han" er i bildet. De fleste ihvertfall!

Husk en ting nå jenter, han kommer alltid til å diche dere for kompisene hans!Egentlig er hele greia en forvirrelse! Personlig føler jeg at nå som vi er så unge, og ingenting er sikkert, burde "Chicksa" komme før Dicksa! Men senere, da man har etablert seg til en familie, så kommer såklart familien først på listen. Er det sånn det burde være mens vi er ungdommer også?
Hvorfor ikke bare ha en likestilling?
Flere som har samme mening?

-IsabelleBeatrice

Nytt inn - sommerens innkjøp

Som lovet, er det innlegg med innkjøp fra feriene!
Ble ikke mye innkjøp i Spania akkurat, bortsett fra en singlett, resten av pengene gikk på noe annet;) if u know what i mean. Altså mat, og gaver daaa, haha.

Mens i Nedeland og Frankrike, klarte jeg ikke bare å gå ved siden av en butikk med salg i, men selv om det ikke var salg, var det drøyt billig! Hva gjør man da? SHOPPER!Måtte såklart ha et paar nye sko! Høyhæler fra Frankrike, de to andre fra Nederland!Blå Kjole: Frankrike  "Rosa kjole" : nelly


Topp: Primark Bikini: H&M Jeans: CoolCat


Leopard topp: Primark  Lime Blondetopp: CoolCat All Star Topp: Spania Lime Wtf topp: CoolCat


Kjole: Frankrike et sted  Lommebok og sminkepung: Luis VuittonLeopard bukser: Frankrike   Onepiece: Vega des Sole


Ble såklart en del parfymer og kosmetikk, men det kan jeg heller ta i en annen innlegg, dersom det er interesse for det(?)


Hva syns dere? Likte dere noe av det?

-IsabelleBeatrice

Take me back to Paradise - French

Jeg tror ikke jeg har besøkt finere ferie land enn Frankrike! jeg må innrømme jeg ble forelsket, overhodet forelsket! Jeg ble sjarmert av alt der! Menneskene, språket, kulturen, stedet, maten og til og med parkeringsplassene dems.
Vi ahr kjørt 6000 km tilsammen, slitsomt, men verdt det! Ja, det er gøy å ta fly, bo på hotel og hele den pakka, men det er mye finere å kjøre bil og heller leie leilgiheten. Man får så mye mere med seg, man er fri til å gjøre som man vil, selv all tiden man bruker dit.

Jeg dro dit med familien, rolig ferie med mange fine opplevelser. Opplevde å se alle spaniolene juble av glede fordi dem vant, opplevde å komme inn på Casino i Montecarlo, møte på kjendiser, spise god mat, bli brun, familiekjærlighet, møte nye mennesker/nye venner, surfe, bade, osv! U get the point. Alt en kan drømme om, og glede seg til.

Vi var litt uheldige med været i hele Norge,Sverige, Danmark, Tyskland..Så kom Nederland og sola, og såklart til slutt vakre fine Frankrike!Vi stoppet en tur hos min onkel, og ble der for noen dager! Shopping og familiekos etter en god stund siden sist.
Innkjøps bilder kommer i eget innlegg senere! Ja, jeg vet jeg er treig ute, men bedre sent enn aldri, eller hva?

Videre til Frankrike!:)

Varmen var i gang, og GODT var det!Dette er alpene folkens, i tilfelle dere lurer!

Montecarlo! Must be seenOg dette var leiligheten vi bodde i, stor fornøyd!:)Badet mitt <3 <3 <3 ahhhSoverommet mitt!! enda mer ah <3 <3 <3
Hva syns dere om bildene? Flere som har vært i Antibes før?


-IsabelleBeatrice 
Svar på spørsmål - DEL 2


Hei Søteste!

- Største flause?
Det er mange det.Hmm..Det må være den nyeste da. Jeg var I Frankrike. Den ene kvelden hadde jeg på meg høyhæler, og lekte skikkelig babe i det jeg gikk forbi en veldig kjekk gutt, som var sammen med gjengen sin(enda flere kjekke gutter). Jeg skulle gå sakte forbi dem, men plutselig setter høyhælen seg mellom to steiner, og jeg faller som F! midt i sølet. Great job.

- Beste film?
American History X, The Notebook, Lovestory, Step up.

-Hvorfor legger du aldri ut bilde av deg, uten sminke?
Vel, er ikke fan av å legge ut bilder av meg selv uten sminke. Men siden det er så mange som spør, så varsegod.

- Hvilke nettsider besøker du?
Det er vel standar sidene. Facebook, Twitter, Blogg, Sol, Vg, og litt annet forskjelligt.

-hva skjer med deg og Ola?
Skjer ikke noe der lenger:) Vi er kun venner.

-du hadde besøk av Simen, er det noe på gang igjen?
Ja, det har jeg glemt å fortelle dere.Det er kanskje ikke ofte man har besøk av sin eks kjæreste, men jeg hadde det. Det var kjempe koselig, og vi snakket masse sammen, etter et år. Vi er kun venner, og slik vil det bli!:)

-Hvor gammel var du da du begynte med sminke ?
Hehe, tidlig det! 3 år:) Da satt jeg meg foran speilet og sminket meg med sminket meg med sminken til mamma, over hele meg. Onklig sminke var vel i 10 klasse. Maskara, brunkrem, og hele fjortisspakka.

-Hva er ynglings plagget ditt ?
Det er olavesten min, som jeg har fått av Sara til jul :)


-Trener du ?
Av og til.

-Du har et utroligt pent utseende, er du fornøyd med det?
Vi har alle våre dager. Tusen takk for det, først og fremst. Det mange ikke vet, er at jeg har dårlig selvtillit, og det er ikke noe jeg sier for oppmerksomhet. Det kan være dager der jeg ser meg selv i speilet og gråter, og dager der jeg ser meg selv i speilet, og sier til meg selv at jeg er pen. Slik er vi alle vel?

-Holder du på med noen nå?
Nei, jeg tror ikke det:)

-Ditt fineste minne fra Magaluf?
Hele Magaluf turen er en fin minne i seg selv. Det å være med de nærmeste, kveldene med musikk, nye mennesker, stranden, soloppgang, dans! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg savner det forferdelig mye.


-Hva syns du om folk med fetish?
Mennesker det!:) Har ikke vi alle fetish for noe?;)

-Hva slags alder mistet du jomfrudommen din?
Ikke for ung, ikke for gammel:) Mener alderen min var perfekt for det. Heller vente til man er klar, enn å gjøre det bare for å ikke være den eneste i "gjengen" som er jomfru.

-Legg ut bilde av yndlings leppestiftene dine?
Den  røde er fra Mac,kjøpt i Nederland!:) Og de to andre er YSL, kjøpt i Frankrike! Love theeem.


-Hvor lenge har du snust?
Jeg liker ikke å svare dere på sånt:( Jeg blir så dårlig forbilde, men jeg vil være ærlig. I august er det 6 år.

-Har du silikon i puppene og leppene?
JA! Det er et must da jenter. Det er helt insane! nei....

- Kva heter bloggen til ho som tok tatto ??
www.saracareface.blogg.no

- bruker du hår exstensjens ??
Ja, de dagene jeg orker å sette dem på.


- Tar du mye solarium ??
Jeg tar nesten aldri solarium.

- Hvor ofte reiser du til syden ??
I år har det vært første gangen jeg reiste til Syden:) Men tror jeg har blitt avhengig.

- Har DU tatto ?? og vis du ahr kan du legge ut bilde av di / den.
Nei, men det er ikke lenge til jeg tar det:) Det blir en overraskelse.

- hvor gamel var du da du tok piercing i navlen ( vet ikkje om eg har skreve alt rett ) :S..
Jeg var litt sen ute, så jeg var 19 :)

-Hva slags ting irriterte deg ved eksene dine/guttene du har drevet på med?
Ah! jeg er ikke en person som irriterer seg lett over ting. Men noen gutter er helt fra jorden.- Dårlig ånde, dårlig hygjen, det med å spise hele pizzaen uten å spørre om en gang, og der blir jeg med en bit, utroskap, null respekt for det han har, å ikke klare sette pris på det han har, frekk, ikke ta hintet, tro han er best i alt.

-Hva er du svak for når det kommer til gutter?
Smilet og øyene! Det faller jeg lettest for. PARFYME også.....Kommer det en som kan synge, blir jeg betatt automatisk.

-Hvilken dårlige/gode egenskaper har du?(gutter)
Jeg kan bli fort sjalu, dessverre. Jeg overtenker utrolig mye, og kan være veldig pessimist og tro hele tiden at det er noe feil. - dårlige egenskaper.
Jeg er trofast, utroskap er det verste jeg vet. jeg er omtenksom, jeg lar han være med venner, klikker ikke i vinkel bare fordi jeg ikke får all oppmerksomheten liksom, jeg klarer å ha et avstandforhold og stole på han, samtidig som han kan stole på meg, jeg er snill og åpen. - gode egenskaper.


-IsabelleBeatrice

Svar på spørsmål - DEL 1

Jeg som trodde det ville bli få spørsmål, endte opp med å dele innlegget i to!
Dessverre, blir det skriftelig svar, siden videokameraet mitt er ødelagt, og cammen på dataen er dårlig, men jeg lover en video blogg snart!:) Hva skal den være om da?
Dere er søte som spør så mye rart altså, men jeg liker det! Og jeg er ærlig på alle svarene mine.

-Er du og Ola sammen?
Nei, det er vi ikke!:)

-Synst du Sara og Robin passer sammen?
Nei? Kjempe stygge sammen! Skjønner ikke hva de ser ihverandre. TSS, såklart gjør dem det! Så like på så mange måter, og inspirerer så mange.

-Kan du svare på såørsmålene på video pliiiis?:)
Jeg kan dessverre ikke det, som du ser! Videokameraen min er ødelagt, og pc'cam funker så dårlig. En annen gang!:)

-Følger du med på noen serier? Hvilke synes du er bra? :)
Nei, ikke som jeg kommer på nå! Var veldig hekta på Desperat Houswifes en periode, men ga opp.

-Hva slags godteri liker du best?
Jeg er litt sånn særegen..Spiser ikke noe særlig godteri. Men nå det en gang skjer, er det sjokolade.

-Hei,synes du det er hyggelig at folk spør om å ta bilde med deg,eller at de spør om å få autograf? Fordi jeg var på Cubus for ikke lenge siden også såg jeg deg,men jeg turte ikke å spørre:)
Det skulle du absolutt ha gjort!:) Jeg biter ikke. Og Ja, jeg syns det er veldig koselig, samtidig som det er kleint for meg, selv etter en god stund serien har gått, så har jeg enda ikke fått det i meg at jeg kan bli gjennkjent på gata av folk, fordi jeg har vært på tv'en. Så blir like sjokka og overrasket hver gang!:)


 -Hvordan synes du det var å være med i Valdresteens? Elsker serien!
Det har virkelig vært en opplevelse for livet! Aldri forventet det, det har vært noe jeg har drømt om bare. Såklart, det ble jo både negative og positive tilbakemeldinger, jeg ble jo framstilt litt feil i starten, men glad folk fikk sett den virkelig meg til slutt:)- Har du kontakt med noen av de andre som var med?
Ja, jeg har fremdeles kontakt med nesten alle:) Folk har jo flyttet rundt omkring, og startet på skolen osv, men da vi en gang møtes, er det nok en del snakking:)

- Trener du mye?
Helt ærlig...jeg trener nesten aldri, med mindre det kommer en bra sang på tv'en eller noe, da er jeg oppe og danser!:) men er kun da og når jeg gidder.

- Hvordan får du inspirasjon til stilen din?

Blader, venner, tv, musikk, og går mye i min "egenstil" også :) Det er mye som kan inspirere en.

-Liker du justin Bieber ?
Ja, kjekk gutt med kjempe fin stemme! :) love hiiim

-Har du prøvd deg flere ganger på norske talenter ?
Nei, det har kun vært en gang, dessverre.- hvem kjenner du mest fra Valdres Teens av de tre andre som var med?
Vil nok si Marius og Vebjørn, i og med dem har jeg snakket lengst med. Vebjørn har jeg gått i samme klasse med i 3 år,mens Simen kom i klassen vår andre året. Line ble jeg onklig kjent med siste året på videregående:)

- har du forandret deg etter Valdres Teens, eller er du forsatt helt samme som du var i serien?
Jeg vet egentlig ikke helt. Jeg er mye mer gladere nå da, og kanskje sosial. Jeg føler meg mye mer fri nå, men det har ingenting med Valdres Teens å gjøre. Det av å være i Norge igjen, ha familien sin her, ha oppholdstillatelse og være "ferdig" på skolen, har mye å si. Jeg har kanskje også blitt mere moden og voksen.

- hvilken sminke bruker du?
- Merker? Så er det alt mulig rart. Det går i foundation, pudder, solpudder, øyeskygge, maskara, leppestift, øyebrynblyant.

- favorittsang(er) for tiden?
"Will.i.am - this is love
" Bingo Players -Rattle

- favoritt gutte-artist?
Det er jeg ikke sikker på egentlig.

- hvilket kosthold har du?
Ikke noe jeg vil skryte av:P Men jeg liker veldig godt brokoli da, DET ER SÅÅ GODT!

- beskriv drømme gutten!
RIK! neida...Han skal ha sjarm, fine øyer, fint smil, høyere, trofast, romantisk, omtenksom, unik, bra stil, like å ta vare på seg selv, men samtidig har jeg ikke noe drømmegutt. Jeg faller for den jeg liker, og det kan være stikk det motsatte.

- Har du noen tips til musikk med mye bass i?
http://open.spotify.com/user/fjellper/playlist/6qmV7MZErPD0KcT9daYw0q
Her er spotify lista med BASS! :)

Så kommer Del 2 i morgen:) Håper dere er fornøyde med svarene hittil :)

-IsabelleBeatrice


En kjærlighetserklaring til hovedstaten vår, Oslove!

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde pakke i posten, mens i går ble jeg en stolt eier av Oslove armbåndene!
Har ønsket meg det lenge, og endelig var dem framme på armen min. I mange forskjellige farger, så man kan kombinere dem med alt!Armbåndene koster ikke mere enn 59 kroner, og det er gratis frakt! Dere finner disse i forskjellige farger, og husk, dette er ikke noe dere kjøper bare fordi det er kult, men også fordi dere støtter noe.
Disse minner meg om 22.Juli hendelsen og det at alle står sammen i dette landet her. Pengene dem tjener på disse, går direkte til Røde Kors.

Støtt en god sak, og bestill dere også! :)
Akkurat nå har dem mange konkurranser på facebook siden dems HER

Ta en titt på siden dems får mere informasjon om bestilling!:) www.oslove.no

Og er det sånn at noen er interesserte i en konkurranse der jeg deler ut sånne? :) Let me know, så fikser jeg det:)

-IsabelleBeatrice
Photoshoot

For en koselig dag jeg har hatt i dag!:)

Først og fremst, takk for mange spørsmål, og jeg tar gjerne flere imot!:)
Jo, det jeg har gjort i dag var å stå opp, spise, rydde, spise, spise! NEIDA! Men jo, jeg har stått opp, og spist, så dro jeg på photoshoot i F-Town, sammen med en dyktig og flink fotograf, Frida Marie! :)
Ei jente på 20 år, som er fotograf og journalist. Til å være så ung, så er hun utrolig flink! Jeg har sett på et bilde allerede, og jeg føler meg mere enn fornøyd!

Her får dere et lite "tease", så får dere glede dere til resten senere:) Nå blir det ihvertfall nytt design snart, og header! Enige at den her begynner å bli for gammel og stygg?
(Ja, jeg vet det ene øyet ser psyko ut, er pga sminken)


Besøk også facebook siden hennes, for å se flere bilder! Frida Marie Grande Photography


Hva syns dere? :)

-IsabelleBeatrice

Time for spørsmål

NÅ er det dæven meg lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og det kommer stadig nye spørsmål! Dessverre mister jeg kontroll og oversikt over dem, så derfor kan dere nå spørre i vei her!:)
Jadda, det er bare å fyre løs med alt dere lurer på, jeg kjører fremdeles grenser altså, privatliv kommer ikke ut på bloggen!

Nå kan jeg bli steiket av dere her! Gleder meg til å se på alle de koselige, sære, søte, morsomme spørsmålene deres!:)
For dere som vil sende meg spm på email så er dette riktige mailen: ibv@hotmail.NO
Lykke til, til meg den gangen!:)


-IsabelleBeatrice

Vinneren er kåret - Personlig Almanakk

Nylig hadde jeg en fin konkurranse for alle dere som starter på skolen nå, eller har det travelt om dagen, og trenger en bok med oversikt over ting i.
Konkurransen var i sammarbeid med www.personligalmanakk.com, der dere kunne vinne deres personlige almanakk.

Denne gangen ble den heldige Marianne S.N som vant sin personlige almanakk! - Gratulerer så masse! (Du vil bli kontaktet)
Jeg var rettferdig og skreiv 70 lapper, som jeg da trakk en av. Det har vært 70 personer som melde seg på, og jeg setter utrolig stor pris på det! Derfor har jeg nå flere konkurranser på G, som vil komme veldig snart på bloggen, så stay on, alle sammen!

Dere som melde dere på, og ikke hadde flaks denne gangen, ikke glem at det kommer alltid flere sjanser! Det er nok ikke siste gangen jeg deler ut personlige almanakker!:)

Dere finnere disse på www.personligalmanakk.com, i alle størelser, og motiver! Prisene er rimmelige, og kvaliteten er bra!
Jeg skal vise dere min snart!:)

Ha en fin kveld alle sammen!:) 

-IsabelleBeatrice

Rumenere og sigøynere er IKKE det samme!

Kjenner irritasjonen vokser ekstremt i meg ,i det siste.

Rumere ditt, rumenere datt! For det første vil jeg si at rumenere er ikke sigøynere, lær dere fakta før dere skal begynne å dømme og si/skrive ting. En og hver land har sigøynere, bare at i Romania fins det litt for mange av dem.
Sigøynere som kommer hit, og drar mange andre steder, og gjør landet mitt(Romania) til en skamfull land. De stjeler, de driver med masse kriminalitet, skole har dem ikke, arbeidslyst heller ikke.

Jeg er født i Romania, og har tross alt bodd der en periode av mitt liv, så om det er noen som skal komme hit med onklige fakta, og vite hva en snakker om, så kan det være meg. Jeg bodde på en gate, som ble fullere og fullere for hvert år som gikk, av sigøynere. De fineste husene ble kjøpt av dem, bygd opp på nytt, og lagt slott av det. Grunnen til det er fordi mange av ekte rumenerne flyttet til utlandet, eller andre steder rundt omkring, fordi da en sigøyner flyttet ditt, betydde det at da var gata tatt.Her ser dere eksempel på et av husene!
De har ikke bare et hus, men kanskje 10 andre til, såklart er dem delt rundt omkring. Hvor dem har pengene sine fra, det sitter mange og lurer på? Kriminalitet, hva ellers? Dop,salg av organer, tyveri, og resten av det ulovlige.

Det gjør faktisk vondt å se at noen syns synd på dem, når dem kommer her til Norge, har en liten barn i armene, og sitter og tigger. Det er ikke noe å syns synd på. Alt er bare lureri. Tenk dere da! En fattig sigøyner, som det faktisk fins FÅ av, kan ikke komme seg til Norge akkurat. De er utrolig flinke på å gi seg for en annen, en stakkarlig fattig sigøyner, som ikke har brød i huset. Meg i ræva, sånt går ikke jeg på, for jeg vet hvem de er, og alt de driver med. Jeg har blitt vant til det. På dagen tigger dem, på kvelden stjeler dem, ikke vær så naive, det er faktisk folk som åpner øyene og har sett det, hvorfor ikke bare tro på det dem sier? Se på nyhetene folkens, DEM har rett.

Det blir flere og flere. Jeg merker det godt her i lille Valdres også, dem står uttenfor kjøpesenteret og selger blomster, lange kjoler, lange fletter i håret, gulltenner, æsj! Her om dagen hadde vi et ran, rett etter at Fagernes har fått disse inn. Tilfeldig? nei, jeg tror ikke det.

Her ser dere en eksempel på et brylup. Stakkars fattige dem...Og for dere som kaller sigøynere for rumenere, det er ikke nasjonalitet på dem, de er bare sigøynere, samme hvilken land de kommer fra. Det er sikkert en av de 100 landa de har vært i, bosatt seg der og bygd seg et slott, men startet som en tigger.  Latt menneske falle for dem, kalle dem for stakkarlige og hjulpet dem.

Jeg er ikke noe rassist, men jeg husker godt da jeg var rundt 10 år, fikk mamma en tilbud om å selge meg. De tror de kan kjøpe alt med penger(som er tjent av ulovlige greier). Etter dette har jeg vært redd for å gå ut på gata,for å bli stjelt og brukt. De ville kjøpe meg for lille barnet sitt, så han kunne få seg kone i en ung alder(de gifter seg da de er 14/15 år).

Jeg vil jo ikke sette alle under samme tak, det er noen(FÅ igjen) som går på skolen, og det blir noe stort ut av dem. Men det jeg blir irritert over er at "DERE" tenker med en gang en sier han/hun er fra romania, så er han/hun sigøyner.  Det er feil, kjære dere dømmere uten fakta. Gå dypere i noen saker før man dømmer. Bare et tips.


Så dere som syns synd på dem, tips til dere og: "Ja folkens, la oss tigge, så kanskje vi får like mye penger som dem, og bygger slott, bare av å tigge." HELT Insane!

Peace out.


-IsabelleBeatrice

Back in time

God morgen søteste!:)

Stor dag for dere som har meldt dere på konkurransen!:) siste dagen for å melde seg opp i dag. I morgen trekker jeg en vinner! Ønsker dere fremdeles masse lykke til, og en ting til, vinner DU ikke den gangen, er det alltid nye sjanser igjen her på bloggen!:)


Akkurat rydder jeg rommet litt,og kom over en eske. Åpner esken, og hva finner jeg? Barbie dokkene mine! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg fremdeles var et barn, ta ut dokkene, "bygge" hus til dem, leke og snakke med dem!
Kan da ihvertfall innrømme at jeg tok dem ut av esken og ser litt på dem, og det frister å leke! Men Hehe..jeg er 20 år!:(


Ha en fin Søndag og var klare til vinneren blir trekt!

Magaluf 2012 in pictures

Som lovet, kommer det et bilde innlegg fra Magaluf, så dere får sett litt av det skjønne stedet, og hva vi har drevet med!:)"speilbilde, yolo likz!!"Må innrømme jeg savner den usunne maten der! ALT smaket så utrolig altfor godt!:(Kjekke gutter overalt, MUCH! indeed

No makeup tryne...da har dere sett det og!
Vår kjære venn Jesus, som tok penger fra oss hver dag, for at vi skal kunne ligge på solsengene og sole oss. Glad i deg altså.....!

Og her starter forsøket til Henriette på å gjemme seg for oss...

1.2. FAIL3.FAIL4. Nei, Henriette, vi ser deg ikke nå!!!  FAIL5. Hun ga opp...! Smart og RIKTIG

Ikke se på han da, det er drømmemannen til Henriette som ingen får lov til å røre.Henne var ikke sinna, men lei seg og hadde kjempe vondt i øret pga:


Dette! - tøffa

Sara tok tatto, sm dere får sett på hennes blogg:)
BESTE silvershop ever! Skal vise dere innkjøp senere.
Gladgutten min! Seriøst, det gikk ikke EN dag uten smilet hans! Jeg traff han aldri sur,for det var noe han aldri var.


Det er flere bilder, men dem har Sara, og de vil nok komme på hennes blogg:)
Bilder fra Frankrike kommer senere:)

Ikke glem konkurransen om personlig almanakk HER. Avsluttes Søndag:)

Hva syns dere om bildene? Flere som har vært i Magaluf før?


-IsabelleBeatriceSkolestart konkurranse i gang

God morgen solstråler!

Nå føler jeg at dere fortjener en konkurranse igjen, siden jeg har vært så sløv på bloggingen min, og på å oppdatere dere. Magaluf bildene kommer i dag, promise.

Siden det snart er skolestart for mange av dere igjen, så tenkte jeg å arrangere en fin konkurranse der dere kan vinne en personlig almanakk igjen. Ser dere, jeg gir flere sjanser til å vinne det, siden dere var så søte sist, og jeg trakk bare en vinner!

Det blir kun en vinner nå også, som blir trekt Mandag, klokken 20:00!
Jeg har enda ikke bestilt min personlige almanakk, ville vente til jeg fikk tatt noen fine bilder i syden, med venner osv. Dere kan nemlig lage den slik dere vil, med bilder i det, skriftstypen dere vil, fargene dere vil, og størelsen dere vil(den gangen).For dere som ikke har vært med på førige konkurranse, eller ikke vant, er dette en ny sjanse. Disse er ikke noe særlig dyre, dere finner dem i mange forskjellige størelser. Prisene ligger på alt fra 160 kroner til 220 kroner! Dere kan selv velge hva dere vil ha, om det er almanakk eller notatbok.

Raske Fakta om Personlig Almanakk :
- Du velger bilde, tekst og farge til frem og baksiden
- 12 måneders ukeplanlegging, med ditt design, helt i farge
- trykt side med eieropplysninger
- valgfrie sider på slutten, med årsoversikt dersom man vil
- tre størelser å velge gjennom
- trykt skrivevennlig papir og stabilt beskyttelseomslag
- smart strikk som holder sammen almanakken din
- plastlomme medfølger og og spesiellinjal som bokmerke
Dette er en perfekt bok for alle, ihvertfall for dem som starter på skolen nå! Godt å ha oversikt over ting man må gjøre, ting man har gjort, minner, datoer, bursdager, go alt det andre dere trenger å notere ned.

DET dere trenger å gjøre er :
- Like siden dems på facebook HER
- Følg meg på bloglovin, eller på facebook siden min HER
- Skriv navn og email i kommentarfeltet.

Dere kan selvfølgelig kommentere flere ganger, for da legger jeg bedre merke til dere :) Og ja, dere kan såklart blogge om dette og legge igjen link, større sjanser:D

Besøk siden dems og ta dere en bedre titt over gaven dere kan vinne: www.personligalmanakk.com


Lykke til alle sammen!:)

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits