Photos

Da kommer det litt bilder fra helgen! 
Det var det- redigert dem litt!  Syns? 

Ikke glem spørsmålsrunden: 
http://isabellebeatrice.blogg.no/1283196797_sprsmlsrunde.html  (for ikke legge inn link)


-IsabelleBeatrice

Stem,Stem,Stem?

Gidder dere å gjøre meg en tjeneste folkens? Det tar bare 2 sek.
gå på : http://www.tvnorge.no/ og stem på Mari Wedum!  :)

Love u cupkakes<3-IsabelleBeatrice

SPØRSMÅLSRUNDE!

Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde! Nå har dere sjansen å spørre om alt, men ikke forvent at dere får svar på alt!
Og selfølgelig fins det grenser på spørmål! Bare så dere vet, jeg orker ikke noe perverse ting og tang!
Tenkte å ha det til neste helg eller noe:) Kjør på!-IsabelleBeatrice

Gratulerer så mye med dagen, mamma!

 
I dag har mammaen min bursdag.
Verdens beste mamma er ho. Bestandig der med en klem eller gode ord, med trøst eller velmeinenes kritikk. Bestandig støttenes og oppmuntrenes, bestandig der for å hjelpe meg uansett. Jeg er så glad i mammaen min!!! Jeg kunne virkelig ikke klart meg uten henne. Selv om jeg skuffer henne mange ganger, og krangler og er frekk mot henne, så blir jeg alltid tilgitt! Mamma sier alltid det rette, men fortsatt må jeg alltid spille smartere og si meg imot, og senere se at hun hadde rett.. ungdomm gitt!

"Tusen takk mamma for at du er den du er- verdens beste mamma!  "
Gratulerer med dagen! < 3-IsabelleBeatrice

Jorekstad

Da er jeg hjemme, med ryggsmerter(sov på gulvet), muligens bronkitt ( har alle symptomene, og det er flere som hadde det), savn av kjæreste og folk - ok,nok negative ting! Det her er følelsen nå, og fordi jeg lengter tilbake, så  klager jeg!  Men, jeg har hatt en UTROLIGFANTASTISKHERLIGSUPERNYDELIG helg! Det var så utrolig godt å se sin kjæreste igjen,og den gangen kalle han for MIN kjæreste. Var så godt å se alle de gode vennene! Virkelig, kragerøgjengen er nok mine bestevenner, alle sammen. Det er så godt å vite, at uansett hvem det er så blir man tatt god imot av alle, du kan få trøst, du kan alltid få en hånd av noen! Det fins ikke baksnakking, det fins ikke mobbing, ingenting av det dårlige! Alle gir kjærlighet til alle.

Desverre har ikke jeg noe bilder enda, kommer nok senere:) Håper dere har hatt det bra i helga alle sammen,både dere som var på treffet og dere som dreiv med noe annet!-IsabelleBeatrice

Byebye,see u sunday!

Snart reiser jeg på Gjensynstreff!!! Gleder meg utrolig masse! Jeg er treig, så har ikke pakket alt ferdig, enda.. Nå må jeg russle og gjøre det, så sminke  meg, kle på meg bla bla bla! Jeg er stressa!!
Men uansett, har trua på at helga blir fantastisk! Kjæresten min er der, Bestevennina og alle de andre godefolka!!
Vi snakkes på Søndag! :D(Gjensynsstreff 2009)

-IsabelleBeatrice

Ho are you?

I det siste har jeg fått utrolig mange lesere, og det setter jeg virkelig pris på! Men nå vil jeg spørre dere noe:

1. Leser dere bloggen min fast eller er bare innom?
2. Hva liker dere best med bloggen min?
3. Hvor mange ganger om dagen ca, er dere på bloggen min?
4. Hva heter dere?
5. Hvor gammel er dere?
6. Hvor bor dere?
7. Hvorfor lesere dere bloggen min?


-IsabelleBeatrice

Love your life, before's too late!

Jeg er så glad for tiden, jeg har alt jeg trenger, eller mangler en ting til, og det er oppholdtilatelse. Den dagen jeg får det, har jeg alt jeg ønsker meg, alt jeg trenger! Uansett,selv om det plager meg litt og gir meg depresjonsdager,så har jeg alltid vennene mine ved min side, og en herlig kjæreste og familie!

Dine venner er mine venner og jo mer vi er sammen, jo gladere vi blir. Venner er noe som de fleste ser på som en positiv ting. Unntatt enkelte, andre som mener at å leve i ett med naturen (som en annen einstøing) er mye triveligere. En ting som kanskje er greit å huske på, er at hvis du ikke har venner kan du heller ikke bli uvenn med denne lille vennefamilien som du velger for deg selv. Etter smak og etter ytelse, vil jeg si. Hva skal man vel med en venn som ikke er villig til å yte litt ekstra for deg?

Jeg vil personlig si at jeg synes venner er en sinnsykt flott ting. I alle fall når man blir bedre kjent, og de pinlige ettminuttspausene i samtalene ikke er så pinlige lenger. Det blir kanskje heller ikke så mange engler som flyr (slik det gjør når alle plutselig holder munn), fordi dere begge helt sikkert har sett på et program på tvnorge (det du snakker om i morgen) og babler i ett sett om den skumle røyken og de teite oppsetningene med isbjørner i en tropisk jungel. Typisk torsdagsprat. Med venner har du også noen og dele alt med, eller jeg mener selvfølgelig ikke bokstavlig talt alt, men alt som du har lyst til å dele med noen.

Det er ikke sånn at du går rundt og kan plukke ut og velge ut venner fra alle de folkene som ser ?kule? ut og som har en ?kul? vennekrets, for det er søren ikke sikkert at disse menneskene er like greie å henge i hopes med, altså. Nei personligheten spiller nok et lite puss, ja. Så egentlig skulle jo de ?kule? sittet alene og uten venner da? Nei, for alle synes jo forskjellige er ?kule?. De ?kule? synes jo som regel ikke at dem selv er ?kule?, for de synes noen andre er ?kule?, som igjen ikke synes dem selv er ?kule?, men som synes at noen andre er ?kule? som ikke synes dem selv er ?kule?. Osv. osv. osv.

Venner? Jeg lurer på hvordan det oppsto jeg. Selve det å være venner liksom. Var det sånn; deg likte jeg, deg vil jeg ha det gøy med, deg vil jeg stole på og deg vil jeg henge på hjørnet med? Rart hvordan ting oppstår, bare sånn helt plutselig. Ut fra en klar himmel med et par skydotter hengende og sveve.

Jess, alle har mest sannsynlig hatt en venn, eller kommer før eller siden til å få en venn. Det er bare sånn det er. Vi slenger oss med på bølgen. Surfer med stil over vanskelige perioder. Sammen med våre gode venner. På bølgen sammen med ?alle de andre?. På bølgelengde. Venner er herlige. Og jo mer vi er sammen med dem, jo gladere blir vi i dem.
Og over til kjærlighet, ja hva er det da? I et kjæresteforhold forventer man ofte at partneren tenker på samme måte som en selv. Man har gjerne egne tanker om hva som er godt, hyggelig og fint, og hvis partene i forholdet ikke har noen felles forståelse av hva som oppleves som hyggelig og godt, kan det lett oppstå skuffelser. Derfor vil man oppdage hvor viktig det egentlig er å vite kjærestens behov, ønsker og drømmer. Det er viktig å støtte og forsøke å dekke behovet til kjæresten for å ta vare på kjærligheten. Det høres kanskje enkelt ut, men det er ikke alltid like lett å vite hva kjæresten tenker og ønsker.  Men jeg vil si jeg har et utrolig bra forhold, jeg kan si alt jeg vil til kjæresten min, han vet alt om meg, han vet akkurat hvordan jeg har det, og hva jeg tenker på! Han vet hva jeg liker, og hva jeg misliker! Det er så godt å ha noen man føler seg trygg med, noen man kan få den trøsten du vil få,av. 
Familie? Familie er vel på første plassen,selv om jeg skriver om det på slutten! Familie er der hvor du blir sett og forstått. Familie er noe du aldri mister, noe du alltid kan ha.
Folkens, sett pris på det dere har! Ikke vent med å miste det, og høre: "Du vet ikke  hva du har før du mister det".
Livetsskole er nok den vanskeligste skolen man går gjennom!
Husk dette:
-Du vet ikke hva penger er før du er blakk.

-Du vet ikke hva kjærlighet er før du er dumpa.

-Du vet ikke hva vennskap betyr før du ikke har noen venner.

-Du vet ikke hva familie er før du har mistet dine nærmeste.

-Du vet ikke hva fred er før du har opplevd krig.

SETT PRIS PÅ ÀLT DERE HAR!!Ps: Uffatelig glad i familien,kjæresten og vennene mine!

-IsabelleBeatrice

UPDATE!

Jeg tok litt feil av dagen i går, Sunday is happyday, hvertfall på kvelden!
I GÅR BLE JEG OG SIMEN SAMMEN, igjen! Jeg kan egentlig ikke forklare hva slags følelse jeg har, atm! Jeg er glad, jeg er lykkelig!  Jeg tror oss to er ment to be! Den gangen her skal ingen/ingenting klare å ødlegge for oss!
Jeg forteller mer senere! Alt for glad akkurat nå!!


-IsabelleBeatrice

Sunday- today is not my day!!

DayDayDay! Akkurat den Søndagen her er ikke min dag! For det første,jeg er sjuk, vondt i hele kroppen! For det andre, vi tapte fotball kampen, og for det tredje, skole i morra! Jeg er fortsatt sliten,selv om jeg har slappet av neste hele helga..

Nå skal jeg slutte å klage, klager hele tiden over noe, beklager! Jeg skal heller smile, siden det er sol ute, og det er meldt fint vær i morra, og  fordi det ikke er så lenge igjen til gjensynstreff! Endelig får jeg møte alle de gode folka mine. Dere aner ikke hvor god den følelsen er!

En ting til jeg er glad over, Sara og Joakim, to veldig gode venner av meg, har blitt sammen!

"Gratulerer så mye, søtsakene mine"-IsabelleBeatrice

Pupper, lår, rompe- perfekt,hæ?

Nå har jeg sitti på dataen en stund, vært innom mange blogger (nevner ingen). Jeg har lite å gjøre, men det ga meg inspirasjon! Det er så ALTFOR mange som klager på utseendet sitt, kroppen, håret, tennene, alt! Jeg klager selv, ja..men på en annen side så vet jeg at jeg ikke burde det, og heller være fornøyd! Jeg tror jeg må være en av de få jentene jeg vet om som har grunn til å være fornøyd med den kroppen jeg har fått utdelt. I alle fall ifølge motebladene. Det eneste jeg mangler er ei rumpe som passer inn i buksene de selger i butikkene, tynne lår, pupper som det er mulig å finne en passende BH til, og en eller annen fasong! Samme hvilken! De klærne de selger i klesbutikkene nå for tiden er forresten ikke noe særlig for noen. For å passe inn i buksene må man ha tynne bein, være kort og ha sprettrumpe som en struts, hvis man ser bort fra at strutsens bakende stort sett er fjær naturligvis. Og det er ikke bare buksene og toppene som har noe si, men hva med skoene? Skoene, som blir produsert i minst like mange eksemplarer, er et kapittel for seg. De fleste er nok penest på små kinesiske pikebarn med føtter på størrelse med dverg-pygmeer. Hva med de som er så lange i resten av kroppen at føttene våre måler størrelse 41?Hadde de hatt mindre føtter hadde de tippet. Vi går i skobutikk etter skobutikk. Når man løfter på de søte skoene som står forrest i butikken, kan jeg vedde på at de er størrelse 36 eller 37. Max 38. Hvis man da spør etter størrelse 41/42 har man en følelse av at man er unormal, selv om det egentlig er en tredjedel av norske kvinner som har så store føtter. Det vil si at en tredjedel av de bruker halve høsten på å finne sko som passer til høstværet, og når de først har funnet høstsko er det på tide å kjøpe vintersko. De går stort sett rundt og er våte eller kalde på beina.
En annen ting med skoene er hælene. Hvorfor finnes det ikke ett eneste par sko som jeg liker som har hel som er lavere enn fem cm? Jeg som har en meter bein fra før trenger vel ikke en ekstra platt under beina for å se rett ned i hodebunnen på alle andre? jeg klarer det utmerket godt når jeg går stødig på lave sko også jeg. Da slipper jeg å se ut som om jeg har ett eller annet mellom beina, som hindrer meg i å gå ordentlig også. Er det rart mange lider av ryggplager i tidlig alder.
Det er ikke lett å finne pene topper og gensere heller. De fleste motebladene opplyser oss gladelig om at toppene skal ha utringning, og være utfordrende, men ikke vulgære. Helst skal vi ha en søt, men sexy kløft også. Uten BH er visst også bra. Hvordan skal de, som ikke har pupper til naturlig kløft kunne bli sexy i topper som passer best til kvinner som har pupper som Pamela? De toppene man ikke trenger meloner for å fylle ut, bør man helst ha midje for å kle. Det får nemlig puppene til å se større ut. Det er bare sånn det er. Jeg vet ikke hvem som har funnet ut dette, men jeg kan nesten garantere at de er ca en og en halv meter høy, med et sterkt behov for å være høyere. Jeg vedder sminkepungen min på at de har pupper som er digre, men ikke disser når de går, og at de har sprettrumper som får strutsens stolthet til å kjølne. De er helt sikkert meget fornøyde når de sier god natt til speilbildet sitt om kvelden. Eller kanskje de ikke har høye nok kinnbein til å bruke rosenrød rouge? Nei, jeg må si jeg er sjeleglad for at jeg har øyenvipper som buer 60 grader i stedet for 50 jeg altså. Det ville vært et enormt problem?Selv har jeg store pupper, og tro meg, det er ikke noe digg! STORE PUPPER- blæ! De er bare i veien for alt!
Alle jenter ønsker å se bra ut. Ta seg bra ut, være tynnest, penest; ha størst pupper. Ta Lene Aleksandra for eksempel, ja hun har fjernet muggene sine nå, men tenk på alle livene hun har ødelagt da hun valgte å få silikon skjært inn i brystene sine! Alle de jentene som hadde henne som idol. Lene er best, hun ser bra ut, hun er tynnest og hun beviser at man kan være populær selv om man ikke har like store pupper som Posh! Og plutselig BANG overskriftene rullet i alle aviser "Lene har latt seg operere!" og "Sjekk de puppene" hva gjorde fansen da? De fleste ble vel deprimert og gikk inn i sin "ungdoms depresjonsfase" jeg er ikke bra nok, nå har også mitt idol valgt å få store pupper, hva med meg da? Nå vil vel ingen like meg. Dette var nok typiske tanker Lenes fans tenkte, men hva med fansen som også hadde penger? "jeg vil ha silikon i puppene, for det har Lene Aleksandra!" Noen år senere kunne man se falske barbiedukker spankulere rundt i sentrum med både falskt hår, pupper og brunkremen smurt utover i fjeset. Ellers stod det daglig i avisen at ungdommer i alle aldre hadde begått selvmord fordi de ikke følte seg vel med seg selv, for et idol å ha!

Nå for tiden klager ALLE jentene på noe som har med kroppen/ansiktet å gjøre! Ingen er fornøyde. Noen klager egentlig for å få mer oppmerksomhet, selfølgelig! Kan ikke vi bare være fornøyde med det vi har fått? Hvorfor skal man alltid tro at gutter ser bare på jenter som er syltynne, store pupper, sprett rompe, flat mage?
Det gjelder ikke bare oss, men slik tror guttene og! De tror vi jentene er ute bare etter gutter med 6/8 pack, muskler overalt, colgatesmil, tænhud, og sleik/voks hår. Men nei, det er ikke sånn det skal være, det er ikke utseende man skal se etter, det er det indre som tells!
Plastisk kirurgi blir stadig vanligere. Flere og flere velger å rette på kroppen sin ved hjelp av kosmetiske inngrep. Brystimplantater, ansiktsløftning, benforlengelse. Hvor stopper det egentlig? Er vi virkelig påvirkelige at vi er villige til å gjøre omtrent alt for å se ut som dagens idealerSkal verden bli til et sted fullt av perfekte kropper og fjes? Hvis alle går rundt med de umenneskelige proporsjonene til barbiedukker, vil noen egentlig skille seg ut da? Når hele verden er "perfekt" vil det ikke da bli litt kjedelig?

Detta ble en lang innlegg, men håper noen skjønner meninga, og lærer litt! Jeg skal skjerpe meg selv!
Bedre å være litt kraftigere, jeg blir jo kallt for "fleskfia" av simen, og senere hører jeg " mer å ta i, mer å være glad i".
*Hvem vil egentlig være sammen med en syltynn jente, og når du klemmer a, så føler du beina hennes, da klemmer jeg heller en skjellet. De syltynne modellene har jo egentlig ikke noe annet
sted å være enn catwalken,så!
BTW: Hun i midten fikk 41 % av stemmene, mens jenta til høyre fikk 39 %. Kanskje litt overraskende? På tross av at vi befinner oss i et samfunn der den perfekte kroppen er uoppnåelig for de fleste, så er kanskje ikke ?perfekt? det vi innbiller oss at det skal være heller. Artikkelen finner du her.


-IsabelleBeatrice

FRIDAY = chillday

Ja, dere ser riktig! Fredag er chilldag, ihvertfall på kvelden! Endelig er det helg.
Jeg er rett og slett utslitt, og jeg har bare gått 5 dager på skolen!  Ikke mistforstå meg, jeg har virkelig tenkt å gi mitt beste i år, jeg vil gjøre det bra på skolen, og senere studere videre, men har på følelsen at det året her kommer til å bli hard/tung!
Bare se på timeplanen min :


"hvis dere ser noe da"
Jeg har ikke noe fri, bare på onsdag, og det MÅ jeg bruke til å gjøre lekser, for vi har selfølgelig fått lekser allerede!
På Torsdag slutter jeg tidligere, men det trenger jeg også til lekser, kommer meg ikke hjem uansett ( fuck lappen), og på Fredag slutter alle tidlig, mens jeg må fortsatt ha tysk, fordi jeg valgte det..Språk gitt. Som dere vet har jeg tenkt å gjøre noe som har med språk å gjøre, senere! 
Greit, nå er det nok med klaginga, overlever sikkert!..
Gjett om jeg skal kose meg nå, ligge i senga, film, mandler, cola, popkorn, snus, også SOVE!!! Believe me, i need it!

-IsabelleBeatrice

STEM PÅ MEG?!!

Hei dere!
For dere som syns jeg har bra blogg, kan dere stemme på meg på den linken her? (aa) 
http://fridaclaussen.blogg.no/1282215313_isabelle_beatrice_vs_.html 

Vi blogges! : )Knut Even aka Justin Bieber & Meg -Kragerø 2010


-IsabelleBeatrice

G98

Vil bare si en ting! God natt søtesmå-glad jeg har dere som lesere!
Jeg skal prøve å være flinkere med blogginga, lover!-IsabelleBeatrice

School again!

Da var vi på igjen! Skole, lekser, stress og stå opp tidlig! Okei da, det er ikke så ille man skal ha det til, er litt godt å se folka igjen og lærene!  I dag startet vi på skolen igjen, 3 ID! Må innrømme det er mange nye på skolen nå (mener de som startet nå) så er litt rart. Vi er tross alt de største nå, russetiden nærmer seg, noe jeg ser virkelig framm til, og ikke bare det, men eksamen og masse annet stress også- noe jeg IKKE ser framm til!


Akkurat nå sitter jeg  i sofaen, tenker på Simen og alle Kragerøfolka mine! - Savnet er stort! For å være helt ærlig, det eneste jeg gledet meg til (da jeg kom hjem) var dassen min! Den savnet jeg. Jeg hater å gå på andre toaletter, enn min egen! - sorry, jeg er ekkel, men shitcare!

-IsabelleBeatrice

Home!

Da er jeg hjemme igjen!  Merker at Messa ikke har skrivd noe innlegg, hvorfor ,vet jeg ikke..-.-
Kragerø'10 har vært utrolig herlig, ble kjent med masse nye folk, kjørt havrafting, tube, danset, sunget og nå har jeg utrolig mange gode minner!
Må si jeg savner alle og alt! Heldigvis møter jeg de fleste om 2 uker igjen!
Jeg kommer ikke til å fortelle alt detaljert nå, men sier det viktigste! Kommer ikke til å skrive opp alle jeg var med, ble kjent med osv heller, for det er mange!
Det er første gangen i mitt liv der jeg ikke savnet " hjem" i det hele tatt. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å tenke på noe annet enn Kragerø!
Dt ble tatt masse bilder, og jeg orker ikke å legge ut så mange. For dere som er interesserte, kan dere gå inn på: www.konfirmantleiren.no og der ser dere masse bilder!
For dere som ikke har vært med i Kragerø, vil jeg bare si en ting: "DRØYT AS" - det er en opplevelse, en herlig en og!

Takk for fine minnefulle uker, alle sammen! <3

-IsabelleBeatrice
» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits