Jenter + pakking = katastrofe

I alle dager.
Nå nærmer det seg veldig Kragerø turen, og jeg driver fortsatt å tenke på om jeg har husket å pakke med alt, selv om kofferten som er like stor som meg, og like brei som to av meg, er full! Hva er det med jenter og overpakking? Jeg regner med at det er flere som kjenner seg igjen i dette problemet? Må liksom sitte på lokket for å prøve å lukke glidelåsen uten at den sprekker.
Det samme problemet sliter jeg med uansett om jeg skal på besøk hos noen i 3 dager, eller på ferie i 2 uker. 
Jeg tenker som så at det er bedre å ta med seg for mye, enn for lite, og etter på angre på det man ikke har tatt med seg! 
Å skrive liste osv, er ikke min ting.. Jeg skjønner jo ikke min egen skrift uansett.
Men ærlig talt, trenger vi virkelig 20 forskjellige topper og bukser/shorts/kjoler på ei uke? Gutter tar med seg to par bukser og max 10, hva er greia der da? hmm
Jeg er glad for at jeg ikke har tilskuere når jeg pakker, for det ser helt kaotisk ut. Klær,sminker,sko, smykker overalt! Til og med på lampa! "Der var bh'n jeg skulle ha med"..
Det er litt morsomt at når jeg går ned trappa med den store og tunge kofferten(som ikke pappa greier å bære en gang), får jeg alltid spørsmålet :Skal du flytte? 

Jaja, slik er det å være jente.. STOR GLEDER meg til å bære den kofferten + bag til bussen i morgen osv.. 

Men gleder meg mest til Kragerø! Blir nok anderledes, men det vi har der, kan INGEN ødlegge!! 
265007_200350093350760_100001273134922_576248_6958016_n_large

-IsabelleBeatrice


 

Åh, SCHWEPPES!!!

God morgen alle sammen! 
Nok en grå dag, men det er ikke rart! Ikke solen kan smile en gang akkurat nå.
Jeg prøver å tenke på noe annet. Det har vært for mye nyheter nå i det siste, og nå må jeg konsentrere meg om andre ting også!
I går kveld satt jeg og surfet litt på youtube. Måtte bli litt i humør, og når jeg skal komme i humør, setter jeg alltid på noen morsomme videoer!
Husker dere da jeg postet en reklame av Schweppes før? Som de fleste lo godt av? Nå har de nye reklamer, og jeg ler like godt!

Det her er den første :Også har vi den her: 
 


(Following its? new online MarketGiving strategy, led by Online Communication Manager Menno Braakman (Marketing Talent Of The Year 2011 nominee), Schweppes teamed up with the Dutch digital agency Red Urban, who is responsible for the concept and development of the Improve Your Schweppes Appeal experience. )

Og får dere som liker Schweppes og reklamene dems, trykk dere inn HER , lik siden og bli oppdatert med de nyeste reklamene og alt det andre! :) 

Let's us talk schweppsy! :* hehe

-IsabelleBeatrice 

Sette mere pris

I slike situasjoner som disse som har skjedd nå i det siste, blir vi mennesker sterkere. Av det vanskelige blir vi sterke og lærer ting. 
Å komme over det som har skjedd nå, blir vanskelig. Jeg beundrer virkelig måten nordmenn står oppreist og holder sammen. Jeg beundrer dette landet selv etter tragedien! Jeg beundrer styrken i dette landet og menneskene!

Akkurat nå har vi lært å sette pris på det vi har, før det blir for sent! Ta vare på hverandre og være glad for hver dag vi får! Mange har mistet nå livet sitt, og får aldri se daglyset igjen. At det regner at det minste problemet vi må bry oss om nå!  Himmelen gråter for dem som har blitt borte! Den dagen solen kommer fram, har vi et tegn på alle som har blitt borte nå, smiler igjen! Sett pris på det dere har, folkens, vær glad i det og støtt det! Vi vet aldri hva dagen i morgen har med seg!


Blogges:*

-IsabelleBeatrice 

Hvor mye sårbarheten kan vekke deg

Er den perfekte der ute? Skal man tro på kjærelighet for første blikk? Det man virkelig vet, den ene er der ute, den perfekte. Men man har vanskeligheter å finne. 

Første kjærligheten vil alltid følge etter, den vil alltid være der. Vil den aldri forsvinne? Du kjenner savn, man føler seg ensom, du ser tilbake og får tilbake den følelsen, den følelsen som gjør deg lykkelig. Virkelig lykkelig. 

Vi alle tenker; er virkelig alt dette verdt det? Er det virkelig vits å satse alt på en person, satse alt på den kjærligheten, virkelig sette seg inn i det han sier, og bare tro på alt? Du gjør det, virker som du flyr, alt er bra, men så finner du ut alt var bare feil. Han mente ikke alt, han viste seg til å være det motsatte av det han fortalte. Hvordan man skal takle det? Hvem vet. Det kan også gå den andre retningen, det ender med en lykkelig slutt. 

En tankevekker slår, man stenger følelser ute, du tror ikke på kjærlighet. Du tror ikke at man fortjener kjærlighet. Ordene som kom i fortiden ødelegger fremtiden, du blir usikker på deg selv, du begynner å tenke "fortjener jeg dette?" 

Jeg tenker, tenker på hvor mye den ene personen har fått meg til å smile, le, gråte og knust hjertet. Hvor mye den personen har fått meg til å tenke, fått meg til å innse at kjærligheten og forelskelsen skjer ikke bare en gang. Jeg har virkelig innsett at jeg fortjener å få det igjen, uansett hvor mye de ordene sårer, skal man se forbi dem, du skal heve deg over det, du skal vise at du ikke vil synke ned som han vil. Alle fortjener noen, alle trenger noen. 

 

You may write me down in history With your bitter, twisted lies,

You may trod me in the very dirt But still, like dust, I'll rise.

Hedda.

 

 

En ny dag med tårer

Ja folkens, det er en ny dag i dag. Jeg føler ikke det passer  blogge om hverdagen min,mote,sminke osv akkurat nå.
 Deres/Vår kjære land har hatt noen mørke dager nå, og enda er det ikke lyst. Det som har skjedd nå i det siste har gått veldig inn på mange. Tusen tanker går gjennom hodet for en hver person nå, tusen meninger, tusen tårer,sorg og angst!  

Mange har mistet noen som stod dem nær, enten det er en familie medlem, venn eller bare en bekjent, så sorger vi!
Dette som har skjedd nå er helt uffatelig å tro på! At Norge, det rolige og gode landet har også opplevd noe sånt, hadde ingen tenkt på.

Vi må ikke få panikk nå, vi må stå oppreist og stå sammen, uansett religion, hudfarge eller fortid. Vi skylder såpass det til de omkommende, de savnede og de skadede! Vi skylder dette til NORGE! 
Der det er flere, vokser makten og styrken! Sammen skal vi bygge hverandre opp, trøste hverandre og håpe på at et slik angrep skal ta plass her igjen. 

Kondolerer til alle som har mistet noen! Og varme tanker til alle de skadede og savnede! 
La oss tenne lys og be for alle sammen!-IsabelleBeatrice

Hvor har det blitt av FREDEN?

Det hele er rett og slett uvirkelig! Å våkne om morraen av at telefonen ringer og vi får beskjed om terrorangrepet i Oslo, vekket minner fra mye. 
Må ærlig innrømme jeg ikke tok det så seriøst, tenkte kanskje det var noe annet som eksploderte, jeg ville bare ikke tro på at det faktisk har vært en bombe i en bygding og det døde flere mennesker av det.  Etter en kort stund skjønte jeg jo at dette var mer alvorlige greier. 
An explosion in Oslo has blown out most of the windows of a 17-storey government building which contained the Prime Minister's office. At least eight people have been known to be injured, with one potentially dead. Norway. 22nd July 2011

For å være helt ærlig, tenkte jeg med en gang det er var en "burkabombe". Altså at det var utlendinger som hadde gjort det, men det var sletter ingen muslim/utlending som gjorde det, men en etnisk norsk person. Han er da norsk, tenker nok mange. SANT nok, det fins faktisk syke mennesker i Norge og. Jeg tok valget av å tenke at i Norge vil jeg finne fred, og bare "snille" mennesker. 
An explosion in Oslo has blown out most of the windows of a 17-storey government building which contained the Prime Minister's office. At least eight people have been known to be injured, with one potentially dead. Norway. 22nd July 2011

Etter å ha gått gjennom så mye før i livet ( Innlegget finner du HER) så tenkte jeg at jeg aldri ville oppleve det igjen. 
Jeg har da ikke vært i Oslo da dette skjedde, eller på Utøya da han psyko jævelen ( bekalger språket) skøyt 90 uskyldige ungdommer, men jeg viste på en måte hva de stakkars menneskene følte, for jeg har vært gjennom liknende selv. Han drepte og skadet faen meg bekjente folk av meg. HVA er det han får det? 21 års fengsel, wow big deal. Han kommer til å ha det bedre enn noen gang. Internett har han, Playstation, god seng, mat osv. Kanskje det er best for han at han er inne der, for ute hadde han nok vært dø. Men hva hadde det ført til? Så blir han kanskje drept, men hva med alle de de uskyldige menneskene han har drept? Han fortjener å lide, smerte og ondskap, slik han gjorde mot andre. 
An explosion in Oslo has blown out most of the windows of a 17-storey government building which contained the Prime Minister's office. At least eight people have been known to be injured, with one potentially dead. Norway. 22nd July 2011

Det jeg også syns er teit er at med en gang bomben eksploderte, ble alle utlendingene tatt under samme tak! Alle skulle dø. Jeg ble rett og slett KVALM av alle statusene på facebook, alt folk skreiv. Seriøst? 
Okei, la oss si det var at det for eksempel hadde vært en utlending som hadde gjort det, må dere virkelig gi skylda til alle de andre og? Vi mennesker er unike, ingen er lik hverandre. 

Jeg klarer nesten ikke skrive lenger, jeg tenker altfor mye, jeg GRÅTER faktisk! Og ja, det er lenge siden jeg har gjort det sist. 
Jeg tenker på alle foreldrene som har mistet ungene sine, alle de uskyldige tapte livene som har gått bort i dag. 

Hvil i fred, alle sammen! Mine tanker går til alle! -IsabelleBeatrice

 

Hvilken av dem?

Vi jenter, og vi er skapt til å se på klær, all the time! 
Nå sitter jeg og Sara i senga, under dyna og ser på nelly! Åh,WE love nelly.com!!! Det er så mye fint er, noe som ikke alltid er like positivt. Blir vanskelig å bestemme seg for kun en ting! I hvertfall når det er sååå mye salg! 

Nå jeg har sett på noen fine kjoler, og klarer IKKE bestemme meg for hvilken av dem jeg egentlig vil ha!


Hjeeeelp? 


-IsabelleBeatriceVintage inspirasjon


Tumblr_lohfkswn0b1qcq2hao1_500_large
Tumblr_lkha48slqa1qg9760o1_500_large
Tumblr_li5ds6muay1qds7bpo1_500_large
Img_large
Tumblr_lmzw4kwjkd1qfyjogo1_500_large_large


Jeg bare elsker mote'2011!! 


-IsabelleBeatrice 

Bikini selges

Hei og God morgen, søte lesere!! 
Ah, dere er herlige,ihvertfall da jeg leser alle de fine kommentarene dere skriver, og at statistikken øker!
Takk for det!

Det jeg ville si er følgende: Jeg selger min bikinioverdel som jeg har kjøpt på Lillehammer i helga.
Grunnen til at jeg selger den er fordi jeg kjøpte den i hastverk og prøvde den ikke.. Og selvfølgelig var den for liten.
Det er str 40, men fortsatt for liten i cup'en! 

Jeg kjøpte den for 129 kr, men selger den for 100! Om noen er interessert, ta kontakt på facebook @Isabelle Beatrice, eller skriv her i kommentarfeltet!

Blogges:*

-IsabelleBeatrice 

Hot or not?

Nå har jeg fått lånt hair ekstensjons av Sara, bare for å ha lengre hår og se om jeg kler å ha langt blond hår!Hot or not? personlig er jeg litt usikker, men likte det litt da! Hjelp

Også har vi jo pene Sara! 
Dere finner bloggen hennes HER!


-IsabelleBeatrice

 

Summer time

Hei bloggen!!! 
Endelig kan jeg blogge ordentlig!  Som dere vet, så var jeg på leir førige helg, til Søndag. På Søndag reiste jeg,Ida og Sara hos meg! Nå er jeg hos Sara til lørdag! Etter det reiser jeg hjem, til Onsdag, så ned til Sara igjen, og da åker det endelig til Kragerø! 

Ja, dere ser at akkurat atm så er livet mitt en kunst av hastverk.  

Anyway.  Det var utrolig godt å møte alle god menneskene på leir! Nå er det ikke lenge igjen til jeg får møtt dem igjen, og den gangen for en lengre tid. Kragerøø venter på oss!Traff mange jeg ikke hadde sett på utrolig lenge.
Ble nok en god shoppings tur , og selvfølgelig MC Donalds! mmmm... vi er sunne! :) 


 
God jenta mi! Fordi vi er kule!Også litt bilder fra turen hjem til meg igjen!!:D

MERE MC DONALDS!!!


 Pene jentene mine!!Velkommen til Valdres!:D

OG JA!! Jeg har tatt percing! Og det var dritt vondt, bare så det er sagt! :( jeg er pingle.Litt feil synsvinkel, så jeg ser helt rundt ut!:(

Nå er det kosing ut i sola, kanskje bade litt i bassenget til Sara, og i kveld blir det enda mer kos!!:D

Blogges :*

-IsabelleBeatrice 

The sun is up!

Hei søte små!
Nå har jeg savnet bloggen en del, men når nettet her hjemme ikke vil samarbeide med meg, så får ikke jeg gjort noe med bloggen.
Nettet har vært helt fucka siden Torsdag, og derfor har jeg ikke fått skrivet noe innlegg om hva som har skjedd i helga osv..
Jeg gjør det heller ikke nå, fordi jeg får ikke lastet opp bilder(vet ikke om innlegget kommer ut heller). Men nå har jeg besøk av Ida og Sara, og senere reiser vi hjem til Sara!! :)


Kos dere! :)

-IsabelleBeatrice

SummerSummerSummer

For et nydelig vær det har vært i dag! Solen skinte helt til istad, og fargen på kroppen begynner å komme litt fram. 
Baggasjen er ferdig pakket,og i morgen klokken 8 på morraen drar jeg til Lillehammer! Klarer nesten ikke vente, det er så mange mennesker jeg ikke har sett på lenge.. OG imorgen får jeg sett de fleste av dem igjen!  Det blir nok en vakker dag!! Og enda en ting skjer i morgen, men det får bli overraskelse!  Jeg sier det ikke enda, for det er ikke sikkert jeg tørr å gjøre det, så pingle som jeg er.. Dere kommer til å le:(

Altså, jeg reiser i morgen til Lillehammer og kommer tilbake på Søndag. Det vil si at det blir 0 blogging fram til Søndag. Mens Søndag blir det blogging sammen med to herlige vesener! Sara og Ida kommer nemlig på besøk, for første gang til Valdres!!:D


en vakker bjørn i hagen!

Jadda, fint med flesk som henger på siden! mmmm


Ha en fin helg alle sammen! 

-IsabelleBeatrice 

Kinoo with cupkake

*ring,ring* sa det plutselig klokken 6. Ann Tonje ringte og spurte om jeg ville være med på kino på den siste Harry Potter filmen. Akkurat i går stod jeg framfor kino'en og tenkte at jeg hadde såå lyst til å se den filmen!! Såklart blei jeg med. Så søt og snill som hun er, ble jeg hentet helt fra Røn og kjørt tilbake..(Valdres, wtf skjer med bussene,FU!)

Der satt vi, og grein,lo og selvfølgelig ble skremt! Filmen er super bra, og jeg anbefaler den på det sterke!! Anbefaler ikke å ta med små søsken da..Var en del som satt der og grein..buhu:/


Har noen sett den?


-IsabelleBeatrice

 

Dagens innkjøp

Og bell gjør seg klar for sørlandet, KRAGERØ!!:D Forhåpentligvis er det sol der, mens vi skal være der.. Så jeg kan få litt farge, og slippe å gå rundt og føle meg som en bleik fisk. Jeg som utlending, er bleikere enn nordmenn som har solet seg i NORGE! hva er det fornoe? ops.

I dag har jeg jobbet(elsker jobben enda mer), og kom hjem for ikke så lenge siden. Daffe kveld i dag og.. men godt er det.  
Jeg er fortsatt sjuk, og derfor måtte jeg lyse opp humøret mitt på litt salg innkjøpt! ELSKER salg.


Hvit singlett(Cubus,59kr) 2 andre Topper(Cubus 29 kr en) Harem Shorts (VeroModa 50 kr) Isadora solpudder( 189 kr, 40% rabatt for meg) SKAL BLI BRUN! haha


Fornøyd Bell!!


-IsabelleBeatrice

 

Karusell dagen derpå også

HeeiHeei! :) 

Her ligger jeg i på sofaen, med dyna over meg, fryser og skjelver som en chihuahua, feber og nyser all the time. I tillegg til alt dette, PMS,smerter og humørsvinger! hate it.
I går var jeg på fest, og både planene og forventningene for kvelden var større..Å betale 200 kr for ingenting, er ikke særlig gøy. Ta en karusell og bli kvalm, og vondt i hodet.. Bra jeg har karuseller i hodet i dag også!!

Men var ikke helt ille heller, traff Frida og kusinen hennes Emilie. Først vandret vi bare rundt på Fagernes, til vi fant en vors, og der ble vi. Senere på kvelden dro vi da for å ha det gøy ved karusellene, regnet ødela alt, og karusellene var dårlige.
Dro hjem ganske tidlig. Dyna over hodet og bamsen i armene og sov like godt som en bjørn..

Gårsdagens outfit likzaaam! Shorts(vero moda),Tunika(cubus)Smykke(Gina Tricot)Sokker(Leonardo)Sko(Eurosko?)Veske(Louis Vuittion)

Så noen bilder fra festen:
NÅ skal jeg faktisk snu tiden tilbake, daffe enda mer i sofaen, se på tegnefilm og spise popkorn med litle'bro!

-IsabelleBeatrice 

Such a big fan

Heeeei :D akkurat nå så skal jeg legge meg, men først skal jeg skrive et gjesteinnlegg for Isabelle. Jeg kjenner henne vell ikke, men hun kaller meg småen. Er vell greit siden det er akkurat hun men jeg kan fortelle litt om første inntrykket mitt til hun isabelle da, hmm? Jeg har på følelsen at hun er veldig livlig og er glad i å være med folk, trur hun hater late dager. (LOL) også trur jeg Hedda er bestevenninna hennes, i hvert fall en av mange gode venner hun har. Hahahaha, at jeg skriver innlegg til bloggen hennes er sykt, omg. Jeg vil egentlig legge meg?
Alle har vell forstått hvor herlig denne jenta er? Trur jeg da?. ja virker sånn.. Som jeg har forstått har hun hatt en veldig vanskelig 2010, men det virker som det har ordnet seg nå. Alt ordner seg for snille jenter! Her er mitt gjesteinnlegg, og jeg kunne skrevet veldig mye om isabelle, men uansett hvor mye jeg skriver, så har folk skjønt poenget mitt, ISABELLE ER KUL!

Hahaha, alle blogger har sånn spørsmål på slutten!

SYNS DU ISABELLE ER KUL?
 

-Jan Christian  

Vakker er dagen

Riktig ord for en herlig sommerdag. Ah, sommer, eller heller et jordbærord. Det smaker liksom jordbær av ordet. Ikke sånn kvalmende lyse-rosa jordbærsmak som er tilsatt i altfor søte og kreftfremkallende smågodterie som små barn peker på med fettete fingrer og sultne dåddyrøyne. ÆSJ, jeg spiser faktisk ikke godterier. Sjokolade i ny og ned, men blirsmågal av det, så setter det til siden.. 
Men anyway, sommer, varme dager og masse sol, det smaker jordbær. EKTE, nyplukkede jordbær.. Jrodbærjordbærjordbær, ja, dere har skjønte jeg elsker jordbær? Kunne spist det hele sommeren, hver dag, blir ikke lei, og vannmellon også da. Derfor er innholdet i sommeren så bra, fordi jordbær er bragodt! 

Sommerens første tanker er da frukt, så dukker det opp bilder av bølger,sandstrende, Kragerø, venner, jobb, bli brun, sene kvelder, mote og lite sminker. Ah, herlige vær. 
Gleder meg til å kjenne igjen følelsen av kaldt salt vann mot solvarmet hud!! Musikk og babyolje! 

I dag har jeg vært litt i byen og kjøpt meg litt av hvert, slik er det når mamma får lønning- glad i deg mooommy! 
I tillegg har jeg gått tur, og blitt stekt på ryggen! Kjolen var på, hatten og solbrillene. mmm

Nå ser jeg bare fram til Valdres marken i morgen, karuseller(små barn, store gleder, ftw), gjensynnstreff med alle Kragerø folka mine,og ikke minst SARA OG IDA! som jeg får besøk av neste søndag, før det åker til Sara, så hjem så Kragerø!!! :D GLEDER MEG!!!!!!! merk, CAPS LOCK! fordi jeg er glad. 

1189977633_5_-npa_large


Er det noe dere ser fram til i sommeren?


-IsabelleBeatrice

 

Forandringer!

Vi jenter er kjente for å forandre oss gjennom tiden. Ikke bare kropp, og utseende, men MYE forandring går ut på håret! 

Det bare ligger i blodet at vi må farge håret i løpet av livet.

Jeg har hatt masse rare forskjellige hårfarger, men det har alltid vært EN hårfarge jeg har ønsket meg å ha. 

I familien min er de fleste lyse, blond hår og lyse øyer. På alderen av 3 år, hadde jeg brunt hår, og brune øyer, men i hodet mitt var det blond hår og grønne øyer. Jeg gikk rundt og sa jeg var veldig stol av å ha blond hår og grønne øyer. Fargeblind? nah...bare fantasi. 

 

Nå har jeg farget håret nok en gang, og nå er jeg BLOND! Må innrømme det er sykt uvant å ha det så lyst, og det er enda ikke helt ferdig, siden det lyser litt oransje :( fuck sterke pigmenter i håret. åh.

 Naturlige hårfargen. (i min hode var jeg blond)


OGSÅ svart hår! emochild. 

så mørkebrunt.

eh, caramell? 

Sandblond( den var jeg veldig fornøyd med, og slik skal jeg bli nok en gang)

askeblond og kortere hår(ja, btw, har klippt meg,f or de som lurte)

OG NÅ! 

ER jeg i målet og er blond! Det ser litt lysere ut på bildet enn det det er, også må jeg fortsatt fikse litt på det, siden det lyser litt oransje, som sagt. 
VELDIG uvant, og jeg vet, og ikke akkurat sunnt for håret, men det er sommer, og da skal man ha lyst hår! 
wæææ, blondie. 


-IsabelleBeatrice


Hei dere, ja dere, hver eneste av dere

Bilde fra artige.no
Store barn, små gleder! 

-IsabelleBeatrice 

Ah, butterflies!

Næmmen, god kveld! eller God natt til noen! 
Jeg er fortsatt våken, skjer med det? Blitt litt lange kvelder nå i det siste, smilet rundt munnen og sommerfugler i magen! Nothing more to say! weee
Liver er da litt herlig nå for tiden!

Tumblr_lnrpwjci7g1qbcsu2o1_500_large 

Fin mage jeg har da! ;)

God natt, alle sammen!

-IsabelleBeatrice 

Alle jenters drøm

Er å jobbe i en kleesbutikk, eller smykke butikk, eller sminker, vel? 
Jeg fikk oppfylt min drøm, ihvertfall! Jeg har alltid elsket klær, sminker og smykker. Alltid ønsket meg å jobbe i en slik butikk, enten det er Bik Bok, Cubus,H&M, Carlings, Urban,  Gina Tricot osv. I dag startet jeg på Cubus og sluttet på lunsjbaren. Man må jo teste litt forskjellige ting for å se hva man liker. Jeg liker å servere og sånn, men det er ikke helt meg heller, klær er min ting! Derfor sa jeg opp den andre jobben min. Det er jo mye gode ting med jobben da. Kolegaene er herlige, sjefen også! - VIKTIG på en jobb. 
Følte meg veldig velkommen i dag, og selv om je stod 6 timer på beina i dag, så gikk tiden veldig fort, og jeg kjenner det nesten ikke. 
Første mann i målet når det er salg, rabatt på klær ellers, sosialt, rett og slett, en jobb for meg!! Nå ser jeg bare fram til neste gang jeg skal jobbe. Kan vel si allerede at jeg ELSKER jobben? fra dag en. AHH!!! Happy!Jeg kommer nok til å reklamere en del for Cubus. Kommer til å ha flere innlegg med de nye varene vi har, inspo, og selfølgelig salg produkter, så dere løøøper fort og kjøper! :) 
I dag for eksempel hadde i noe utrolige digge shorts på 29.kr, BARE! I marine blå og hvit. Og når jeg sier, digge, så var de virkelig digge!! Bilde kommer neste uke, for da  jobber jeg igjen!!


Se på hun da, GLAD pike! - okei, jeg ser helt jævlig ut! sorry.

Hva er deres drømmejobb?


-IsabelleBeatrice

 

Mr.Perfect?

Det sies ingen og ingenting er perfekt. Og her sitter jeg og har igjen andre meninger. Jeg er rebell, og liker å gå imot reglene og imot fakta. What a person.
Over til dagens tema. I dag vil jeg snakke om "Mr.Perfect". Drømmemannen/gutten. Fins det da? 
Personlig er jeg en veldig kresen person, når det gjelder gutter! Ja, jeg syns mange er kjekk osv, men om jeg ville hatt noe mer med dem, er ikke sikkert. 
En person kan faktisk være perfekt i øyene våre.  Akkurat nå når det gjelder "Mr. Perfect", så heter han også "gutten som aldri kommer eller fins".  Jeg vet jeg ikke kommer til å bli forever alone, være en gammel rotten dame uten mann, ikke nonne heller. 
I den alderen her tror vi at den gutten med alle de gode egenskapene, altså ha en fin utseende, personlighet og humor fins ikke, eller om det så dukker opp en som har alt, så er det ikke den som vil ha akkurat OSS/MEG! Ja, slik ligger nå selvtilliten vår, hos mange ihvertfall. Men det er en annen start på en annen tema. SELVTILLIT. Dette er noen av tingene jeg prøver å finne i en gutt, så er han drømmemannen min.
Vi ser på filmer, der alt er perfekt, og vil vil ha det slik. Vi våkner opp, og møter virkeligheten og tror det ikke fins noe perfekt. Men ey, jo det gjør faktisk det. 
Den dagen du finner en gutt som gjør alt du vil. Den som kaller deg for jenta mi og behandler deg som ei gudine. Respekterer deg for den du er. Elsker deg for den du er, og er alltid der for deg. Dukker alltid med overraskelser uten at du ber om det. Sender natta og morgen meldinger, selv om han har gjort det nå hver dag. Den gutten som gir og gir (følelser) uten å forvente noe tilbake ( det gjør man med egen vilje, og selvfølgelig fortjener han det tilbake når han gir såpass mye). Den som tørr å vise akkurat DEG frem til alle vennene, foreldrene, familie generelt og verden.  Den som virkelig beviser at du er den ene og den eneste. DEN dagen har du funnet mr.perfekt. 

Beach-boy-couple-girl-laugh-love-favim.com-92363_large_large

Perfekt  betyr vel egentlig feilfri, men i de fleste sammenhenger så kommer det nok an på øyet som ser. Det vi selv som kan gjøre en ting perfekt. 

Ingen er feilfri, men den kan fortsatt være perfekt. Vi jenter er vanskelig. Dersom vi får en gutt som  uten feil, blir vi mistenksom, det er noe rart med han og det blir kjedelig og vi ditcher han. Men finner vi noen med feil, blir vi kritisk, men vil absolutt ha det. Skjer med det? Ja, det gjelder meg og. 

Disse ordene kommer fra en gal singel jente, men jeg liker meg singel nå. Jeg er fortsatt ung, men selvfølgelig venter jeg alltid på prinsen min! 
Mens vi er unge må vi nyte livet, kysse en del frosker før prinsen dukker opp... Ja, vi blir sammen med en, to, kanskje tre.. merker at det var feil, men ikke "hat" forholdet heller. Dere har lært noe av det, og tenk på minnene dere har sammen. Det vil alltid bli noe følelser der. 

Så jenter, drøm videre - Dreaming is believing! 
hvorfor ellers har vi drømmer? En eller annen gang kommer til de virkelighet  )

Tumblr_lnprm8wtn41qd94w9o1_500_large

-IsabelleBeatrice » ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits