Goodbye, så lenge!!

Siste innlegg før jeg reiser! Før noen mnd siden var det 600 dager til Kragerø igjen, og nå er det bare noen timer igjen! Holly shit, jeg teller timene til og med!
Siden jeg ikke vil miste leserne mine, så etterlater jeg bloggen min til ei god vennine av meg, Messa!- "Lykke til" Jenta kan skrive, men innrømmer det aldri! Så håper dere liker det hun skal skrive om, og komenterer, gi tilbakemeldinger, det er kos!
Kanskje jeg kommer til å skrive et kort innlegg, dersom jeg har tid i Kragerø, bare for å oppdatere dere, eller så ringer jeg Messa, og hun får fortelle dere litt av det som skjer!- i tillfell jeg ikke har nett tillgang der.
Goodbye cupcakes, will miss you!Bilder: www.weheartit.com - YES, we love it!

Sommer: sol, kjærlighet, venner, shopping, turer, stranda, tænne, Kragerø , FERIE! - heartit!<3

-IsabelleBeatrice

Dance for fun

Her har dere en liten video av meg og Niels(dancepartner)!
- Det er egentlig bare tullevideo, for vi hadde ikke noe bedre å gjøre på skolen!
Have fun.

Hvordan/Hvor?

Fikk et spørsmål av noen hvordan jeg kommer meg til Kragerø, og hvor jeg skal bo!
Jo, jeg reiser på konfirmasjonsleir, har vært med der i 5/6 år nå. Først var jeg konfirmant, så nå er jeg leder for konfirmantene som er der i år, og de som har vært tidligere. Etter man har vært der som konfirmant kan du bli leder.
Jeg reiser med buss dit! Tar en stund, men det får gå. Jeg skal være der i to uker og 3 dager, tenker jeg, og første uka skal vi ledere(jenter) sove på en skole i Kragerø byen, og andre uka skal noen av oss flytte på sportellet, som ligger litt unna Kragerøbyen!

Over til MEG nå! - å, hei selvdigærn-eh, næt! 
Jeg har vært flink i dag, og pakket ferdig klærne og smykkene mine, det jeg mangler nå er sengetøyet!
Ja, kan si skapet ble litt tom, jeg tok vist med alt jeg har..men bedre med for mye, enn for lite!
Noen lurer kanskje på hvorfor jeg blogger så sent, men jeg kan IKKE sove.Feber, tett i nesa/ørene, hurra for det!
Så sitter og snakker med ei søt ei på msn, Jannike-sjekk ut bloggen!

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

HAPPY!

Nå er det bare 2 dager og en natt igjen- så kjører vil mot Kragerø! Gjett om jeg gleder meg,JA er svaret, ikke noe tvill på det engang!
Jeg er uffatelig glad om dagen, jeg smiler, og føler meg lykkelig! Er rart hva sommeren,personer og Kragerø kan gjøre med et menneske. Alt dette lyser dagen min opp! Akkurat nå føles det som om hodet mitt er stappfullt av sommerplaner, sommerønsker, og alt som har med sommer å gjøre. Jeg har et mål ihvertfall, JEG SKAL BLI BRUN!
Okei, det var vel ikke det største målet, men dere skjønner jeg vil bli brun, hvem vil vel ikke det? Jeg personlig synes ikke det er noe gøy å gå i hvit shorts, så blir man spørt om man har glemt å ta på buksa.
Nei, nå babler jeg bare crap her, men jo: Hva vil dere at jeg skal blogge om før jeg reiser? Noe spesielle ønsker?
-jeg skal blogge om akkurat det DERE vil nå i 2 dager ( selvfølgelig, om jeg har peiling )
-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Videoblogg!!!ALTSÅ, vi er seriøse! :D

-IsabelleBeatrice

Oppdatering - 16.07-21.07

Jadda, jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste, og det beklager jeg for. Jeg har hatt det veldig travelt i det siste, har rett og slett ikke hatt tid til blogg. Som dere vet så var jeg på gjensynsstreff fra Fredag til Søndag, så har jeg hatt besøk av bestevennina mi, Silje Natalie!
Nå er det ikke lenge til Kragerø, en uke faktisk!  Da blir jeg borte i over to uker, så blir lite blogging da og, men lover å prøve å oppdatere dere litt!

Jeg har hatt en utrolig bra helg, bortsett fra søvinga på gulvet. Var utrolig herlig å treffe Kragerø'folka igjen, men desverre var ikke hele gjengen der:/.. dumt!
På Søndag dro jeg og Silje hjem(hos meg)!  Mandag hadde vi temakveld, og Silje hadde bursdag! Synd alt gikk så fort. Var så godt å bare sitte hele natta og snakke sammen, sladdre og kose!  Vi koste oss kjempe masse, og skal love dere det blir gjenntatt! Å ha ei bestevennine som vet alt om deg, og som alltid er der for deg, er uffatelig godt, og det har jeg,og jeg er stolt over det!Som unnskyld for lite blogging, skal jeg dele masse bilder med dere! (aa)

Jorekstad :

SE JEG TRAFF JUSTIN BIEBER! -heltsant

Temakveld:For å være som oss, babe's azzå, så må du bruke 5 lag med brunkrem+pudder+rouche+10 lag med maskara, bare på de øverste vippene, du må ha glitter på den øverste leppa, vedig brune øyebryn, 3 bh'er,chanell smykker, og SEFF må du ha truttmunn på alle bildene! <3<3<3<3+ masse cam bilder!!!-smilet må u fakeee!-to fingrer må vi også ha på bildet!- og tigerblikk-oi, ble litt fail, azzå

Resten av bildene:Gaven min til Silje!


DETTA tok sin tid! Startet skrive klokken 5... yes da

En ting jeg har å si til slutt: LIVET ER HERLIG OM DAGEN! 

-IsabelleBeatrice
 

Birthday Child

Nå er det bare 15 min til Silje mi ikke har bursdag lenger. Hun  har nemlig hatt bursdag i dag, og ble 16 år!
"Gratulerer så mye med dagen, bestejenta mi i verden"  nok en gang.
Jeg har bare en ting å si, *JEG ELSKER SILJE*!

Vi blogges mer!
-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Away 4 some day

Kort innlegg, for jeg skal legge meg tidlig i dag. Hvorfor? Jo, fordi jeg skal til Lillehammer/Jorekstad på gjensynsstreff med ca alle lederne i Kragerø konfirmantleir! Forteller mer om det når jeg kommer hjem, på Søndag.
En ting jeg gleder meg UFFATELIG mye til er at jeg skal nemlig ha med meg noen hjemme, og det er min kjære bestevennine, Silje<3 Hun skal være hos meg til Onsdag, og Mandag har a bursdag, og da har jeg forbredd en overraskelse for henne!
Men nok for i dag, dere hører fra meg på Søndagskveld tenker jeg!
Ha en utrolig fin helg alle sammen!
-IsabelleBeatrice
Stikkord:

HÅRTIPS

Jeg får ofte spørsmål om håret mitt, og en del komplimanger, og det takker jeg for! :D 
Tenkte å dele en del tips med dere som har slitt hår, først. Senere kan jeg gi flere tips, dersom dere vil?!?
 Slitt hår kan ha flere årsaker, men toning, gjentagende føning, farging og bleking kan være noe av årsakene. Krølling ved hjelp av krølltang eller sletting ved hjelp av rettetang kan også være med på å gjøre håret slitt.

Her får dere noen tips for å ungå det!

1. Ikke vask håret ditt hver dag. Hvis du vasker håret hver dag, vil du tømme det for de naturlige oljene og dette vil føre til et tørt og slitt hår som virker dødt. Ifølge en frisør skal man maksimum vaske håret annenhver dag.
2. Ikke kam eller børst håret når det er vått. Slitt hår er helt skjørt når det er vått. Kamming og å børsting mens håret er fuktig kan forårsake skade. La derfor håret tørke naturlig før du begynner å kjemme det med en kam eller hårbørste.Ikke børst håret ditt fort å hardt eller for fort. Det er ikke lurt å glatte det, fønne det eller kreppe det. Vent til håret er tørt før du begynner å greie det. Ikke vask håret ditt ofte.
3.Føn håret så lite som mulig. Varmen fra en hårføner kan forverre tørt og skadet hår. Det kan også føre til at tuppene blir mer slitt. Når man føner håret utvides det i varmen for så å trekke seg raskt sammen igjen når det kjøles ned. Dette er med på å forringe elastisiteten i håret og det blir raskere slitt. Hvis man uansett må føne håret så bør man stille føneren inn på lav varme.
4. Bruk en mild sjampo uten alt for mange tilsettingsstoffer. Velg en sur sjampo med en PH i mellom 4,5 og 6,5. Sterkt basiske sjampoer bør man unngå helt. Ofte inneholder sjampoer harde vaskemiddel som tar bort det naturlige fettet fra håret slik at det blir tørt og slitt.
5. Følg opp med balsam etter sjamponeringen. En god balsam dekker over hårstrået slik at håret får igjen sin naturlige glød fuktighet. Den er også med på å gjøre det enklere å style håret.
6. Dekk til håret når du er ute i vær og vind. Vær og vind og spesielt sola, kan gjøre skade på håret slik at det blir slitt. Bruk derfor et hodeplagg når du er ute en litt frisk dag.
7. Kur

Ei vennine av meg sier at  hun ble mer bevisst på væskeinntaket sitt og begynte å drikke mer vann har håret hennes fått tilbake sin naturlige glød og fuktighet. Så hva man spiser og drikker har kanskje noe å si også?
ANBEFALLER  DEN - hørt den skal være kjempe god
ANBEFALLER: Kokosmelk/olje kur
ANBEFALLER:  lage seg en blanding av ølgjær og drikke den. Man tar en teskje med ølgjær og blander det ut i et glass med vann og drikker det. Ølgjær skal inneholde mye B-vitaminer, og det skal  også være veldig bra for hårvekst.Lykke til, søtiser!

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Selv designet bukser?

Husker dere selv designet buksene mine? Er tross alt en god stund siden jeg lagte dem, og nå har jeg dem ikke lenger...De ble igjen her i Norge etter at jeg reiste,og har enda ikke funnet dem.. Var så koselig da jeg fikk masse bra tilbakemeldinger, at de var tøffe osv. Senere ble jeg spurt av mange om jeg kunne lage det til dem, har lagt det til noen og de ble veldig fornøyd!  Nå har jeg tenkt å dele det med dere om hvordan jeg lager de, så kanskje dere vil prøve dere fram selv?  Bukser kan fort bli kjedelige, i hvertfall slike vanlige sæggebukser..Så here we go!

Slik blir det!

1. Finn fram: buksa, saks, sandpapir, pinsett, trå+nål, flaget og skalper2. Bruk fantasien og lag hul, med saksa, sandpapiret og pinsettenHer brukte jeg sandpapir.For å lage slike, må du først klippe med saksen, et strek, deretter dra tråene med pinsetten.

Senere da du har bestemt hvor d skal ha flagget,klipper du bare "linjer", vanskelig å forklare, men se på bildet:

Da man er ferdig med buksa må man sy på flagget.Og slik blir buksene :DHva syns dere?
Om det er noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt!
Lykke til til dere som skal prøve, og ja,remember, det tar tid! (brukte 3 timer på disse buksene)

-IsabelleBeatrice

At Tanberg's house

Da var herlige helga også over, nå er det bare å se framm til helga som kommer, for da skal jeg nemlig til Lillehammer!
Nå i helga har jeg vært i Roa, hos min kjære Sara som hadde poolparty! Festen gikk sabla bra, bortsett fra myggen som kom om kvelden,det lille, flyvende, summende, stikkende, plagsomme insektet som gjør alt det kan for å ødelegge sommergleden for oss andre. Jeg ble rett og slett spist opp, i tillegg tror jeg at jeg er allergisk mot mygg, klør som et hel*, dævern meg kjipt!
Traff /ble kjent med mange herlige folk, og håper på å se dem igjen snart:) Jeg sov hos Sara til i Søndag, vi sov faktisk 4 stk i en "passestor" seng,ble litt trangt, og ENDA mer mygg, og en del blåmerker om morra da jeg hadde slåsskamp med min nye "bestevenn" Henrik, mens Marius bare satt og såg på-.-
Nå savner jeg dem, men heldigvis ser jeg Sarasnuppa til helga i 3 dager, og Ida får jeg også treffe +++ gjett om jeg gleder meg!
Desverre ble det ikke tatt noen bilder, bare noe mobilbilder, som er litt dårlige, og jeg filmet litt. Hvordan legger man ut video?


"ParadiseStian"Juliasøta & Terje


-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Utfordring

Jeg ble utfordret av Victoria : summerchill.blogg.no1. Gå inn på mine bilder mappen.
2. Velg den 4 eller 7. mappen.
3. Finn fram det 4 eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i et innlegg og skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye, legg ut en link dem du utfordrer og gi beskjed.Gjensynsstress på Jorekstad! Bildet ble tatt dagen jeg og Simen ble sammen!
Som dere ser hadde vi det kjempegøy, alle dreiv md sitt, og Amalie var fotograf!
Gode tider, sier jeg bare:D

Nå sitter jeg barnevakt for lillebroren min, for mamma og pappa har reist litt ut på Valdresfestivalen. Sitter her for meg selv, er sur, men samtidig glad.. Sur for en eller annen idiot har klart å hakke seg inn på msn min, byttet passord osv, og nå måtte jeg lage ny msn. Blir stress å legge alle til, igjen..ikke sikkert alle godtar, så det.. Heldigvis har vi Tryneboka(facebook)!
I morra skal jeg reise til Roa, hos Sara mi! Blir herlig å treffet henne igjen, og sikkert mange andre og:)
Bilder og mer "info" om helga komme senere:) Kos dere i helga,kjære lesere!

-IsabelleBeatrice

You can always come home

Forelsket i sangen! <3 
http://www.youtube.com/watch?v=0wGcLF9Cq5I

 YOU CAN ALWAYS COME HOME!

I don't think he deserves you
I'm gonna come right out and say it
Even though I hardly know you at all
Thats what makes this so hard
'Cause I remember he hurt you
Told you he didn't have the time
To see you or even answer your calls
After breaking your heart

I know we barely even started
But I fully believe you could have been the one for me
And I miss what we might have had
Baby I miss what we could have done
I wrote a sad song about it and I'm still pretty bitter
but i'm happy if your happy, he won
I still miss you in the night
And I want you to know
If he leaves you cold in the city aching for a lover
Honey, you can always come home.

Yeahhh.
Ohh, do you ever stop to think
That he did it to you once
So he's probably gonna do it again
Oh do you defend
That he's an angel of virtue
He made a mistake and it cost him what he loved
But he knows what he's done
He's sorry for it now
Oh, he's never gonna leave you again
Well maybe your right, but i still believe
That you could have be the one for me
And i miss what we might have had
Honey, i miss what we could have done
I wrote a sad song about it and I'm still pretty bitter
But im happy if your happy, he won
I still miss you in the night
And i want you to know
If he leaves you cold in the city
Aching for a lover
Honey you can always come home
If he leaves you cold in the city
And you're begging for a lover
Honey you can always come homeSyns?

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Solen skinner ikke alle steder, hvertfall ikke i hjertet mitt!

 

I går har jeg hatt en utrolig fin dag, masse sol, masse koselige folk og en herlig barnedåp. Jeg klarte fortsatt ikke å være helt glad og nytte dagen som de andre gjorde. Dypt i hjertet hadde jeg vondt, jeg var/er lei meg, og skuffet! Alt dette etter at jeg leste de nyeste nyhetene på nrk.no.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7196353
Urettferdig spør dere meg! Jeg håper virkelig dette ikke skjer med meg og familien min! Noen vet kanskje ikke at jeg faktisk er asylsøker i Norge, har bodd her i 6 år, men virker som om ha levd her hele livet! Det er her jeg har nyttet og levd livet bra, det er her jeg liker meg, det er her jeg har alt jeg ønsker meg, og det er her jeg vil leve resten av livet! Hvorfor kan noen bare få bli her, men egentlig fortjener dem ikke det? Løgnere,mordere osv, er de som får oppholdstillatelse, er de som kan leve livet sitt her, og ødelegge landet, er det slik dere vil ha det?
Jeg sier ikke alle som har opphold er slike, men mange av dem er det! Dreper en person- «han har pyskiske problemer»sier de! Blir innestengt på sjukehuset, og senere får opphold.
Hvor er humaniteten? - Jeg har vokst opp i et asylmotakk, eller 6 år av livet mitt har vært her. Kom som et lite barn, og nå er jeg faktisk voksen. Alle vennene jeg har hatt her, har fått opphold, fått sitt eget hus og alt det andre, og jeg sitter fortsatt her og håper at en vakker dag vil jeg også få det, men jeg begynner å gå lei, jeg er sliten, jeg er deppa, jeg orker virkelig ikke mer! - men ut av landet skal jeg IKKE!!!
Alle de vi kjenner her sier vi fortjener å få bo her, alle sier det er urettferdig at de alle gangene vi har søkt om å bo her, har vi fått avslag!
Før vi kom til Norge hadde jeg et vanskelig liv, jeg likte meg ikke der, jeg hadde det ikke noe bra, hadde vært mye å fortelle om det, men jeg ønsker virkelig ikke snakke om det, for det er vonde minner. Jeg smiler og er glad blant folk, ingen kan tenke seg at jeg har hatt et helt jævlig barndom. Jeg hører ofte jeg er veldig intrigert her i Norge, og forskjellen mellom meg og norske ungdommer er liten. Jeg føler meg som en av dem, jeg liker meg med dem!
Hadde jeg hatt det bra i landet mitt hadde jeg ikke reist hit, og må jeg tilbake så dør jeg heller- overdriver ikke, men jeg vil virkelig ikke tilbake!
Jeg vet ikke hvor/hvem jeg skal be om råd/hjelp, til lenger-ting virker så håpløst til tider..
Hver kveld før jeg legger meg, legger jeg meg med angst i meg. Jeg redd for hvert eneste bil som kjører inn her om kvelden, jeg er redd politiet plutselig kommer å henter oss, og alt går så fort, så fort at jeg ikke kan si «hade» til de nærmeste en gang, og da er det hade for alltid!
Kan noen virkelig fatte hvordan jeg har det? Kan noen fatte hvorfor det er så mye urettferdighet i livet?-IsabelleBeatrice

Shopping, igjen!

Jeg har shoppa, IGJEN!  - men jeg har sikkert et slags "shoppesjukdom" som tideligvis heter "jeg klarer ikke å dra på et kjøpesenter uten å kjøpe noe"  ; ) 
Nå er jeg trøtt, så jeg skal bare legge meg i senga, og se på istid3 med lillebroren min! Må hvile, i morra tidlig skal jeg i barnedåp, det  blir kos det!


(Edge brow dress)(Maritime ocean race jakke)

Detta har jeg kjøpt-syns?
Nå mangler jeg bare bikini,som jeg skal  kjøpe da jeg skal til Lillehammer,jeg vil ha leopardmønster på den:(

-IsabelleBeatrice

Aktive dager gitt

Jeg føler jeg blogger litt lite i det siste, men jeg håper dere skjønner hvorfor?!
For dere som ikke gjør det, så er det fordi det er sommer, tror neppe det er noen som gidder å sitte inne og blogge da det er nydelig vær ute. Dagene mine er aktive, skjer så mye! I går var jeg på grill ( har ikke bildene nå fordi de ble tatt med et annet kamera som ikke er her), så da jeg var hjemme igjen, stakk jeg ut å badet og solet meg + spiset is, er litt heldig som har sjøen bare 5 meter unna huset!  Er så herlig med grill en vakker sommerdag, sola skinner, og der ligger man i bikini på verandraen og blir brun samtidig som man spiser vannmelon,jordbær osv...Det negative er at man også legger på seg, og i det siste har jeg merket at jeg har lagt LITT på meg, så nå er det masse trening. I dag dro jeg og mamma på treningsstudio og trente litt, og siden halen er så stor, så danset jeg litt og tøyet ut- har ikke gjort det på lenge, så nå må jeg mjuke meg opp igjen!! I morra skal jeg mest sannsynlig møte Henrik, som kommer til Fagernes bare for å møte meg, blir godt å se han igjen, etter ca en år?! hmm..Før det skal jeg i parken og sole meg litt med Dashti, og kanskje litt shopping, han gidder nok det han:) Forteller mer i morra, nå skal jeg sette på film, spise popkorn og legge meg ganske tidlig, er sliten og har hodepinne!!! :@
God natt søtsaker:)
( "Dagens outfit,likz -01 Juli, og nei har ikke farget/klippt håret, det er parykk)


Stikkord:
» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits