New in

Jeg har forelsket meg!
Sjekk disse her da:0 neon farge og greier.
Norway- yu no have This???

Rotterdam baby

Heei:)
Da er bloggærn deres vel framme i Nederland!:) turen går videre i morgen til frankrike!
Været er på topp, varme og sol!:)
Så er shoppe turen i gang også!

Jeg elsker ferie!

Reisefeber MUCH

Nå er jeg så girra, og så trøtt faktisk!
Jeg har jobbet masse i det siste,derfor ble det lite blogging, og reisefeberen har vært på 100 grader! Masse stress og styr, pakke, shoppe(dumt, siden jeg reiser til billig land, men må ha noe nytt når man reiser, eller?)

Nå er det lite igjen, før turen går videre til varme strøk, steking i sola, shopping, god mat, nye venner, nye opplevelser. Flere som skal til Frankrike? så kanskje jeg møter noen lesere og:)

Når det kommer til pakking...Jeg hater det, enten pakker jeg altfor mye med meg, eller altfor lite. Nå fikk jeg beskjed om å ikke ta med så mye, fordi jeg vil komme med flere kg hjem igjen. Vanskelig, alt må jo tas med, jeg kommer jo til å bruke alt? eller kanskje ikke? Er jo ikke nudist heller da...

Dette er da innkjøpet:Det meste var på salg da, MASSE salg på Cubus, løp og kjøp!:)

Og ja, alt er fra cubus!:) Bortsett fra shortsen med blonder, den er fra B.Jeans.Eh, alt dette inn der? jah...okei! Er det noe teknikk for dette? anyone? nei? jo? kom igjen..

Ellers får dere ha en virkelig fin sommer!:) JEg kommer til å prøve å blogge så mye jeg kan, og håper virkelig ikke jeg mister leserne mine! Trist igrunn.

LOVE U ALL!

-IsabelleBeatrice


Ting dere ikke visste

Jeg sitter faktisk og tenker over hva jeg ikke har skrevet på bloggen om meg selv:) Det dukker konstant opp spørsmål om meg og livet mitt, så tenkte å skrive et innlegg om få ting dere kanskje ikke visste om meg:)

1. Jeg elsker brokoli, alt som har med brokoli å gjøre, suppe, kokt, grillet, alt! Er ikke en kid som mamma må bruke kjempe masse tid og løgn med å få det i meg:) Jeg starter jo å spise det mens jeg bodde hos Hedda, før det var den ekkel og grøn! Nå er den god og sunn!:)

2. Jeg har alltid ønsket meg å ha blondt hår, og lyse øyer. Ville ligne på mamma, så jeg gikk rundt som 3 åring og sa at jeg egentlig var blondt og hadde lyse øyer!:) Er i mål nå, bare at jeg er fake da.

3. Jeg har byttet stil 5 ganger, alt fra emo til ekstrem berte. Klarte aldri å finne meg selv.

4. Jeg pleier alltid å ha en hånd på veggen når jeg sover..Hadde et mareritt da jeg var yngre om at veggen datt på meg, og siden da har det bare blitt igjen at jeg må holde veggen(dustbell)

5. Jeg hater tær, og sover ofte med sokker, går med sokker på stranda,og når jeg bader, gjemmer jeg tærne mine under sanda i vannet.

6. Jeg føler meg ikke konfertabel uten sminke, og jeg sminker meg ikke for andre fordi jeg vil de skal synest jeg er pen, men for meg selv!

7. Jeg har drivet med judo i noen år, men sluttet den ene gangen jeg datt på ryggen etter å ha stått på hendene og mister pusten.

8. Jeg har gått på turn, men sluttet med det, på grunn av det med å stå på hendene, panikk much.

9. Jeg gikk på balett før, i noen mnd, men ble "kastet" ut fordi jeg var for energisk, og balett var ikke dansen for meg.

10. Jeg spiser nesten ikke kjøtt, går kun i kylling.

11. Jeg har aldri vært i Syden, kun i Serbia, men det kaller ikke jeg syden.

12. Min første roadtrip var til Tyskland, da var jeg kun noen mnd gammel.

13. Jeg skulle egentlig ha to søsken, men den ene døde mest sannsynlig i magen til mamma, og bare lillebror kom til verden.

14. Jeg har vært i rettsak før, pga afghaner som prøvde å voldta meg, slo meg og truet meg med drap.

15. Jeg har til sammen hatt 5 blogg, men denne her ble den jeg holdte meg til.

16. Jeg har mange venner, men kun få nære, dem er forskjellige,men samtdig like og gode å ha.

17. Jeg er veldig glad i Barbie dokker, selv om jeg er 20 år.

18. Jeg hadde mange gatehunder før, dene ene døde like før jeg reiste til Romania i fjor. :(

19. Jeg har aldri hatt katt, mamma ville ikke beholde den, og jeg tok til og med en rød sløyfe rundt halsen, og pakket den i gave ekse:(

20. Jeg er veldig følsom og naiv, selv om jeg ser ut som en bitch og arrongant dame.

DA vet dere noe mer om meg:) Dette er kun det jeg kom på nå, er sikker en haugevis av ting! :o
-IsabelleBeatrice

My longboard love

Været er fantastisk i dag, perfekt dag for å cruise rundt med min kjære longboard.
Nå skal dere endelig få svar på alt dere har lurt om min longboard.
Den ankom for en stund siden, men som jeg er så liker jeg å prøve ting før jeg skal anbefale det videre. Tålmodigheten var nesten på null, dritt toll som brukte så utrolig langt tid for å sende den, for de hadde rett og slett glemt det på lageret fikk de beskjed om, og unnskylde seg, for et system sier jeg bare.

Uansett, da den endelig var framme, var jeg like glad som en feit unge når den får enda flere kaker! Eller skal jeg være snillere, som en liten unge til juleaften. Jeg så såå lenge fram til å få den og cruise rundt, leke kul, og komme meg fortere ditten og datten.

Jeg startet å stå på longboard før et år siden ca, men har stått på skateboard før, er rulleskøyter som egentlig er greia jeg brenner for men..

Longboarden er bestillt fra www.skatepro.no.
Må innrømme jeg var veldig usikker i starten om jeg skulle bestille fra der eller ikke. Det var en ukjent side, og longboarden var ganske billig. Meningen ble fort forandret da skatten kom i posten og den ble prøvd ut.


Hjulene er av silikon, og går veldig fint, både på stein og asfalt. En perfekt longboard for nybegynnere, og man lærer fort å stå på den, og da kan man bare skru og løsne hjullene og ha bedre ballanse.
Personlig syns jeg longboard er mye lettere å stå på enn skateboard, er ikke så stor fall sjanse altså:) Borte med skrubbsårene!

Jeg har kjørt nå nesten hver dag siden jeg har fått den, og den går like fint. Flere av mine venner som har fått lov til å prøve den( er ikke hvem som helst, så forelsket er jeg) mener den er veldig bra og god å kjøre med!  Så jeg har egentlig ikke noe negativt å si ved den, det vil såklart komme fram dersom jeg finner noe. Hittil er alt bra, og jeg har hatt den i over noen måneder!
Direkte link  HER.
Dem har ikke bare longboard, men alt fra utstyr ,longboard, skateboard, rulleskøyter, osv. En veldig bra side for dere som liker å rulle:)Basic informasjon :

Der er flere ting, som gjør Mindless Rogue til et velegnet begynner-longboard. Det har et klassisk pintail-formet dekk, som er bredt og flatt, hvilket gjør det stabilt, så det blir lettere å få balansen. Eftter noen timers øvelse kan man gradvist begyne å løsne sine trucks og se seg om efter en god bakke, hvor man kan cruise med ægte surfer-stil.

DIMENSIONER:
38? x 9.75? (96,52cm x 24,77cm)

DECK:
7-delt kinesisk ahorn, topp og bund av Canadisk ahorn
Varmepresset med hjul-fordybninger
OS780 griptape med 2 striber og topp tryk
Pantone-farvede varmefæstnede tryk, forseglet med klar lak

TRUCKS:
6? Heavy Duty Seagull-truck med rå finish
14 x 8mm Sort kileformet riser
PU Cast 95A HR hvit truckgummi
Sort hardware

HJUL:
70 x 42mm 80A SHR PU støpt klar rødt hjul med tryk
ABEC-5 Carbon kulelager med metalskjold
www.skatepro.no - Got to love it!!!

Flere som har bestilt derifra før? Eller har tenkt seg å gjøre?

-IsabelleBeatrice

Sånn blir sommeren

For meg blir det sol, og varme, tæning og SYDEN!

Nå fram til Fredag, er det jobb, tjene penger(som blir såklart borte i syden). Natt til Fredag, eller Fredag reiser jeg nedover mot Europa sammen med familien. Første gangen i Syden etter mange år(12?) alene med dem. Vi skal faktisk kjøre bil, så det blir en uforglemmelig tur. Første stoppe en tur I Nederland, så til hoved landet, Frankrike, der vi kommer til å være i en uke eller mer. Videre går turen kanskje til Italia også Tyskland! :) yey meee

Jeg kommer ihvertfall hjem igjen, den 13 Juli, før turen går videre til Magaluf den 15 Juli, sammen med mine herlige og fantastiske jenter, Sara,Lene,Katrine og Heriette:)
OG VET DERE HVA JEG GLEDER MEG MEST TIL!!!? Jeg skal endelig bli brun folkens, skikkelig brun. Jeg skal rulle med longboarden på kvelden, langs stranden, jeg skal spise god mat, jeg skal oppleve fine minner som vil alltid være igjen. Jeg skal kanskje ta tattovering! Jeg skal ha surfehår, treffe igjen onkel og familien, jeg skal være med mine nærmeste og bare være Lykkelig, for endelig får jeg reist så mye jeg vil, og akkurat der jeg vil, for jeg er et lovlig menneske.

Hva skal dere i sommeren? :)


-IsabelleBeatrice


Vinneren av konkurransen - Personlig Almanakk

Beklager! Jeg sa jeg skulle kåre en vinner i går, men jeg har hatt besøk i helgen, så ble andre ting å prioritere! :)

For det første, takk til dere alle som har meldt dere på konkurransen! Dere tok helt av, og det er sånn jeg liker det! Dette gir meg motivasjon til å lage flere konkurranser, og gi sjansen til også til andre å vinne små premier!:)
For det andre, tusen takk for at dere leser bloggen min, og for alle de fine kommentarene jeg får/fikk. Om det var smysk eller ikke, er det koselig:)

For det tredie, vinneren! - Gratulerer så mye til Sandra G.
-Dette er ei jente på 18 år fra Ringsaker. Henne har vært så snill og laget også et innlegg om konkurransen min. Koselig. Hun har også en blogg som heter sandrisas.blogg.no. Kan si det er en blogg jeg er ganske ofte innom. Grunnen til det er fordi henne er ei utrolig søt jente, men en veldig spennende og trist bakgrunn. Ta der en titt vel :)For dere andre som har meldt dere på, og ikke vant. Beklager, men det er kun en vinner. Tusen takk for at dere meldte dere på, og det vil komme flere sjanser :) Bedre Lykke Til neste gang.


- IsabelleBeatrice

Sol og god humør

Dere er seriøst gærne!!! Dere tar helt av på konkurransen lenger det!:o Men det er bare morsomt:) Gleder meg til å trekke en vinner.
Dere er så søte, så jeg kunne gitt premier til alle, om jeg bare hadde hatt det:) Håper på en konkurranse snart, med flere premier og flere vinnere:)

Nå skinner solen, og smilet dukker opp med en gang. Jeg skal på jobb nok en gang, men i det siste har jeg følt at det har vært skikkelig chill å være på jobb. Viktig med god sammarbeid, og jeg har verdens beste kolegaer. Jeg tror humøret også er på topp fordi det bare er en uke til jeg reiser til Syden. Kommer et innlegg senere i kveld om hvordan sommeren min blir! GLEDE GLEDE GLEDE.

Shit, bussen er her om 10 minutter...He he...Beklager for å avbryte innlegget, men fant ut at jeg er litt forskinket.
Ha en fin dag alle sammen, så lenge:)
Blogges!!

BTW, dere alle sammen er utrolig fantastiske, og er en glede å ha dere som lesere:)

-IsabelleBeatrice

Konkurranse - Personlig Almanakk

AVSLUTTET!!

Nå er det leeeenge siden sist jeg hadde konkurranse på bloggen min.
Denne gangen mener jeg at jeg har en bra konkurranse med en veldig fin gave.
Konkurransen starter i dag, og avsluttes Søndags kveld. Nå kan dere vinne en personlig almanakk. Jeg personlig har ønsket meg dette lenge, og jeg syns dette er en veldig personlig ting.
Utrolig morsomt at man kan lage det akkurat sånn man vil, med masse bilder inne, notater, sitater, alt dere vil ha i deres almanakk.

Det er ikke så dyrt å kjøpe det heller, men er jo alltids bedre med en gratis en, som gave:)
Dere finner disse på www.Personligalmanakk.comRaske Fakta om Personlig Almanakk :
- Du velger bilde, tekst og farge til frem og baksiden
- 12 måneders ukeplanlegging, med ditt design, helt i farge
- trykt side med eieropplysninger
- valgfrie sider på slutten, med årsoversikt dersom man vil
- tre størelser å velge gjennom
- trykt skrivevennlig papir og stabilt beskyttelseomslag
- smart strikk som holder sammen almanakken din
- plastlomme medfølger og og spesiellinjal som bokmerke

DET dere trenger å gjøre er :
- Like siden dems på facebook HER
- Skrive i kommentarfeltet(Navn og email)

Dere kan selvfølgelig kommentere flere ganger, for da legger jeg bedre merke til dere :) Og ja, dere kan såklart blogge om dette og legge igjen link, større sjanser:D
HUSK, avlsuttes Søndags kveld, klokken 22:00


Lykke til:)

-IsabelleBeatrice


 

 

4.5 millioner har fulgt med på oss

Valdres Teens har blitt et savn hos mange, selv meg.
Det er fremdeles uvant å ikke sitte og le og bli flau over seg selv, hver mandag. Jeg går på gata, og folk kjenner meg igjen, men jeg er enda ikke vant med at jeg har vært på tv'en. Folk stopper meg og spør om hvordan det går, og jeg blir nesten like sjokkert hver gang, for jeg lurer på hvem de er og hvorfor random folk spør meg om sånt. Så går det opp i det lille hodet mitt  "Åjoo, jeg har vært med på ValdresTeens, og hadde en deg folk som har fulgt med på mitt og andre sitt liv".

Akkurat nå satt jeg og søkte litt på Valdres Teens for å se hva som kommer opp igjen. Dessverre er det ikke åpent lenger for å se episodene på nettet, men jeg skal prøve å gjøre alt for å få dem på bloggen her så dere kan se på dem hele tiden.

Det er sykt at det er 4,5 millioner mennesker som har sett på oss. Det er jo over halvparten av norske befolkning(?). wow.
Les Artikkelen HER.

Jeg lover at jeg snart har spørsmålsrunde igjen, så dere får svar på alt dere vil.
Flere ønsker?  Og flere som savner oss?
Som sagt, dette er ikke slutten:) Remeber it.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577076_3991737994138_993052273_n.jpg


-IsabelleBeatrice

Blogghore og homse

I gaar kveld satt jeg paa facebook og kom plutselig over en artikkel om en gutt. Artikkelen handlet nemlig om MOBBING.

Gutten flyttet til et sted før noen år siden, og der startet mobbingen. Dette førte da til at han skal flytte til utlandet, fordi han ikke orker dette lenger. Han blir mobbet bare fordi han skiller seg mere ut enn andre. Han er nemlig blogger, men det førte til et kallenavn som blogghore og homse. Altså? Jeg mener det er vanlig at en gutt skal blogge, at en gutt liker å bry seg om stilen sin, og tar vare på seg selv, men nå til dags er du homo om du ikke er en råner som elsker bil og tenker kun på det.
Til og med fotball spillere blir kalt for homo, ihvertfall på det lile stedet her jeg bor. Trodde fotball var veldig mannlig jeg, men tok vist feil, det er et homse spill? haha.

Les Hele Artikkelen HER

Hva skjer mennesker? Hvorfor er det såå mye mobbing ut i verden? Det er ikke kun skoler vi finner mobbing på lenger,men arbeidsplasser og i offentlighet.
Man går på gaten, og folk roper etter deg at du er stygg, eller at buksene gjør deg feit. Mennesker du aldri har møtt, mennesker som rett og slett ikke liker trynet ditt, og prøver å få deg på bakken. Nå snakker jeg om psykisk mobbing, som er like vondt som fysisk. Man sårer et hjerte, man ødlegger livet til et uskylding menneske som ikke har gjort deg noe.

Den psykiske mobbingen finner vi mest hos jenter, som trakasteringer gjennom for eksempel blogg, dritt slenging, og det å skjele en person ut. Hvorfor jenter? Jo, fordi at jenter aldri har vært lært opp til å slåss.
Den fysiske vil da si at en går til angrep på sitt utvalgte offer. Offeret blir slått, sparket, dyttet osv. Det som er synd med slike offere er at som regel så sier dem ingenting om hva det er som foregår. Hvorfor lurer noen på? På grun av angsten de har i seg. De blir truet med enda mere juling, de blir truet for livet. Angsten vokser mere, og en gang sier det PANG, og enda et hjerte slukner.

Tumblr_m5i6v6cvue1r9ohwoo1_500_large


Mobbing har foregått lenge. Både barn og voksne har nok en eller annen gang opplevd mobbing, vært vitne til det, mobbet noen eller vært med på å mobbe et eller annet menneske. Har vi egentlig en grunn til det? Nei. Allerede som barn opplever man at det er en tøff verden å leve i. Mobbing er overalt der det fins mennesker. Er en grunn for at man ofte sier at et dyr er menneskets bestevenn.
Jeg har selv vært mobbet, jeg har selv vært en mobber, og jeg har selv sett flere bli mobbet. En periode av livet jeg virkelig ville gjort masse med. Ungdom skolen for meg har aldri vært noe lett, jeg hadde ei bestevenninne, som alltid var der for meg, men det har ikke alltid vært sånn. Hun var en av dem som ertet meg i starten, hun var en av dem som misslikte meg for å være utlending. Jeg sleit på grunn av språket, jeg sleit på grun av kleestil, på grun av måten jeg var på, nesen(som jeg enda ikke har kommet over) og masse andre små ting de mobberne hang seg i, bare for å kunne rakke ned.
Jeg trodde alt ville bli bedre dersom jeg tok igjen, så jeg startet å være "kul" og mobbe jeg også, mobbe dem som hadde oransje hår, eller var høye, eller hadde en eller annen sko str..Det var småting, ting ingen bryr seg om, men de som blir mobbet tar det veldig til seg.  Jeg ble eldre, og jeg skjønte hva jeg dreiv med, heldigvis tok det ikke så langt tid før jeg skjønte at dette var dumt, dette var uakseptabelt. Jeg hatet mobberne, hvorfor ville jeg bli en av dem?

Uansett, poenget er at er du ment for å være mobbet, så blir du mobbet for uansett hva det er. De vil få deg til å føle deg dårligst mulig, få deg til å gråte, det er som å se en komedie film for dem. Ondskap, menneskets ondskap.

Jeg tror verken lærere, elever eller noen andre mennesker ønsker å ha det slik, så hvorfor er det egentlig mobbing overalt da? Hvorfor gjør ingen noen ting med det? Det har gått så lenge med det uten at noe har skjedd! Svaret ligget jo i menneskets natur.
Hvis vi tenker på før i tiden, da måtte man slåss for å overleve, og de svakeste måtte jo såklart betale for det. Har den greia blitt moderne nå eller noe?


Selvtilliten blir knekt, og man føler seg som et null. De følelsene som går gjennom et offer sitt kropp/hjerne kan ikke forstå med mindre en har vært et offer før. Det er smerte, det er vondt, og du føler ingen kan se dine tårer, ingen vil se dem, ingen bryr seg om deg, så da er det like grei at man forsvinner fra verden?
Hvorfor kalle en som vil ta livet sitt for emo? Personen har en grun til det, akkurat det av å føle seg et null.
Jeg sier ikke at alle mobbehistoriene slutter med drap, nei..Men de fleste slutter jo med at et offer blir ikke synlig lenger, enten den stenger seg i huset, enten den er på et psykisk sjukehus eller flytter rundt om kring for å få det bedre.

Vi har jo de sterke menneskene også, de som hever seg over det, de som blir beskyttet. De som har folk rundt seg som klarer å åpne øyene sine og si STOPP til mobberne. Men sånt blir igjen i en, uansett om mobbingen tar slutt.  Dette er noe en aldri kan komme over, det er vonde minner.

Jeg må bare si til alle dere som enda er mobbet ute der i verden, som enda har det vondt, og til dere alle som hadde/har mot og klarer å komme over. VÆR stolte av dere selv, dere er unike, og en dag vil Karma ta mobberne! :) She's a bitch. haha:)

Stopp mobbing, det er aldri for sent!

Er dere enige?


-IsabelleBeatrice

New in, vinner av gavekort

For en fin kveld aa komme til! :)
Foerst faar jeg vite at jeg har vunnet en gavekort paa 300 Kr. hos Nelly fra en veldig soet og god blogger som heter Martine.(trykk paa navn for aa komme til bloggen hennes).
Passet perfekt i og med jeg er i en veldig shoppegal periode. Det naermer seg Syden naa, og JA, jeg vet klaerne er billigere nede der, men jeg liker aa ha litt nytt foer jeg reiser ogsaa da.

I gaar var jeg paa Lillehammer med Hedda og Lars Henrik(Bilder kommer). Hedda, gale tattoverings samen min tok nok en gang enda en tatto. Vi tok oss en liten shopperunde, og jeg ble heeeeelt gal av salget der. Det var saaa mye salg, men samtidig saa lite penger i lommeboka..spare spare spare. Hardt aa vaere voksen gitt.

Noe innkjoep ble det saaklart. Jeg fikk heldigvis kjoepe yndlings singletten min, dessverre i Xs, men den passet, og enda en som passer meg veldig godt da(Almost Famous) haha.Singletter: Bik Bok Caps: Fretex faktisk.

Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice

Outfit in a rain day

Alt i et innlegg naa! Jobben roper.
I dag er det 30 prosent paa alle kleesvarer i butikken, 20 prosent paa all kosmetikk. KOM KOM! Cubus Fagernes :))

Dagens outfit :

Topp: Bik Bok, Bukse: Cubus
Kreativ uken!

Hei fineste leserne!

I gaar har nok en gang vaert en kreativ dag. Jeg lagte nemlig min egen designet t-skjorte. Og jeg har planer om aa gjoere flere ting ogsaa. Veldig kreativ av meg selv altsaa. haha
Ang det rosa haaret. Ehm..Jeg vasket det i dag, altsaa jeg gikk 3 dager med det. Jeg har fremdeles en del rosa striper i haaret som ikke gikk bort, men gaar helt sikkert bort ved andre vask.
Noen sier dem fikk alt bort, men jeg gikk jo lengre med det, kan hende det satt seg bedre i haaret (?) don"t know.
Jaja, rosa striper er jo fint det ogsaa.

Her er ihvertfall t-skjorta.
Tok bare en helt vanlig en, og klippte den slik jeg ville ha, null stress.


Snart skal turen videre til Hedda, for vi skal nemlig til Lillehammer i morgen tidlig, pa tattoshappa. Sier ikke mer :) bilder kommer.

U like?

-IsabelleBeatrice

Make your own - Dip Dye Shorts

God kveld, lesere.

Jeg slang meg nok en gang paa trenden. Dip Dye shorts er veldig inn naa, og jeg er veldig kreativ av meg selv, og elsker aa tulle med klaerne mine. Gjoere noe nytt av dem, med andre ord.
Hele skapet ble snudd opp ned, ogsaa fant jeg et paar bukser som jeg ikke likte lenger, men som hadde perfekt farge til aa lage Dip Dye Shorts av. Altsaa, det loenner seg aa ha moerke jeans, for aa faa til bedre kontrass og farger i buksene.
Dette trenger dere:
- Saks
- Pinsett(jeg hadde to typer, spiss og flat)
- Bukse
- Klor (Dere faar kjoept det paa mat butikker)
- Boette (Til a ha buksene i, og klor)
- Kritt (For aa tegne paa buksene)

1. Finn fram buksene dere vil lage shorts av, saks og pinsett. Ta dem paa deg og tegn opp med kritt der du vil klippe.
Klipp den slik du vil, jeg klipte den paa skraa, fordi jeg ville ha den lengre mellom beina, ogsaa lengre bak, vi har jo stumpen da, og det drar shortsen automatisk lenger opp enn framme.
HUSK: Du skal klippe lengre enn det du vil shortsen skal vaere. Den blir kortere naar man begynner aa dra i jeans traaene.2.
Etter at dette er gjort, er det bare aa sette seg ned, regne med noen timer jobb, og begynne aa dra i alle jeans traaene. Tro meg, jeg ble lei,og ga opp fort. Litt taalmodighet skal til altsaa.
Brukte 2 timer paa dette jeg, eller mere. I tillegg til dette,hadde jeg masse saar paa fingrene, fra pinsetten.3. Sett dem i en boette med klor, og la dem staa der i noen timer, dere maa sjekke det ofte, og se ann paa hvor lyse de har blitt.
Altsaa...Jeg gjorde en big time feil, jeg lot dem sitte i klor i over to dager, glemte helt av buksene.4. Legg dem i vaskemaskinen og vask dem. De vil gi enda lysere farge.

Og dette er resultaten, masse hoel, og dem river seg med en gang man kommer bort i dem, saa de ble ubrukelig, med mindre jeg vil bruke dem i syden eller noe. Det ble altfor korte, og jeans stoffet er altfor svakt, eller hva det heter. Noen timer er nok.
Flere som har proevd det? Hvis ikke, Lykke til :) Det fins masse videoer paa youtube, saa det er bare aa soeke.


-IsabelleBeatrice


Outfit today to

Nok en jobbedag, og matchende outfit dag ogsaa.
Rosa haar, det er ikke lett aa ha hva som helst paa seg heller. Foeler meg ganske rocka naa, og fargerik. Yeah yeah, som jeg nevnet i siste outfit innlegg, saa forventet jeg mange rare blikk, og det ble det.
Altsaa, rosa haar!? Ja, rosa haar, og jeg er crazy, thats life. Lever bare en gang, saa jeg nyter det.

I dag ble det en blomstrete kjole, og nok en gang yndlings olavesten min, og samme armbaand som i gaar. Derfor gaad jeg ikke ta noe bilder av detaljene paa outfiten, for det var ikke noe detaljer.Sjekk gravid magen a!! omg...jaja, det er tvillinger, jeg lover.

JEG hater aa ta bilder av meg selv, jeg tok 100 bilder naa, og som dere ser, ble jeg nesten fornoeyd med 5. Tss...

What do you mean?

Ha en fin dag alle sammen:>

-IsabelleBeatrice

Instagram

Klart jeg har det og!!:)
Er det noen som ikke har det?
I starten skjønte jeg ingenting av det, nå elsker jeg det, og motivasjon vokser bare mer av å få masse følgere.
Det har blitt som en blogging, bare med bilder! Altså, bildeblogg(?) or something.

Der legger jeg masse outfits ut,og bilder fra hverdagen:) så følg meg
- Isabellebeatricev


Love u

Time to work - Outfit

Naa begynner det aa komme seg med bloggingen min. Fornoeyde?
Selv om det venter en del jobb paa meg naa de siste ukene foer turen gaar videre til syden, saa vil jeg blogge saa mye jeg kan! :)

Denne froekna her skal paa jobb naa, og vise seg med rosa haar i offentlighet. Jeg kan regne med en del rare blikk og rykter osv...Slik det er aa bo paa et lite sted, kan ikke vaere seg selv helt.
I dag maatte jeg ha noe som matcher haaret, saa hele skapet ble snudd opp ned, og ikke bare det, men begynte aa lage min egen t-skjorte ogsaa. Flink.


Vest/Carlngs, t-skjorte/Cubus(laget selv resten), Bukse/Cubus(laget selv) Armbaand/Cubus

U like??

-IsabelleBeatrice

Dip Dye Hair - Videoblogg

Da har jeg slengt meg paa trenden! I aar er det veldig populaert med Dip Dye Hair. Foerst var det shortser og topper, naa haar.
Denne moten er ikke ny, for mange aar siden saa var dette ogsaa inn.
Foerste gangen jeg saag det, tenkte jeg det var litt punk aktig stil, men saa bynte jeg aa bli tilltrukket av det, og maatte da saaklart proeve det selv.

Siden det er saa mange som spoer etter videoblogg, har jeg vaert grei og lagt en til dere naa. Jeg HATER videoblogg, jeg syns det er kleint og jeg klarer ikke aa oppfoere meg akkurat. Jeg sier saa mye dumt,uten aa tenke over, og ser gjennom videoen og roedmer og slaar meg i panna selv.

For det foerste vil jeg beklage for det, og for den stygge etterveksten min, som jeg ikke faar lov til aa gjoere noe med, for ellers mister jeg haaret. (Frisoeren som sa det)
For det andre, BRUK hansker paa begge hendene, HA haandkle paa gulvet eller paa dere selv, og IKKE fiks paa haaret mens dere gjoer dette, ellers blir det fargede striper i hele haaret. DAMN on me.

 

Det dere trenger er:
- Haarboerste\kam
- Konditorfarge(kan kjoepes i matbutikker)
- Haandle
- Glass(til aa ha fargen i)

Jeg brukte kun konditorfarge rett paa haaret. Andre bruker balsam for aa blande det med fargen(men det vil gi en blandet farge for oss med blondt haar, kjoeper du roed farge, blir det oransje)
Ellers kan dere blande med vann ogsaa, men det gjoer fargen svakere. Jeg hadde veldig lyst paa helt roede tupper, men ble knaesj rosa, det er vel inn det ogsaa, og jeg likte det.
Bruk haarfoener til aa toerke det, og boerst boerst boerst det veldig godt.

 

Lykke til :)U like? Flere som har proevd det?

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits