Årets siste russefest 2011

For en stund siden hadde vi årets siste russefest, der all russ, uansett om man var russ i 1987 eller i 2011, kunne ta på russebuksa igjen og feire. 
Jeg er litt treig av meg selv, og derfor kommer dette innlegget nå!:)
Må si at det tok av. Startet med en koselig vors sammen med jobben, og alle de andre som jobber på senteret, grill mat osv!
Så stakk jeg og Marianne og Caroline ved et båthus faktisk, og vorset videre der! Selv om det kunn var oss tre så hadde vi det gøy, til klokken var halv 12.
Gjestegården åpnet klokken 10, men da var ingen der enda. Folk bynte å komme rundt 11, og da var det fullt i gang! Full guffe, fulle folk, dans,flørt og morro! :) nei, ikke noe slåss faktisk! Vi i valdres er ganske rolige ;) haha.Også her får dere en video med flere korte klipp gjennom russetiden! Promillebilder,tryvann,lillehammer,fylla! :) 
-IsabelleBeatrice

For en verden, forlatt?

HeiHei!
Hvor er dere? Er det såpass ille dersom man ikke blogger som man gjorde før? Føler det blir litt slik at, dersom jeg ikke blogger, så får jeg ikke noe lesere, 100 stk blir borte på en dag.  
Jeg gidder ikke unnskylde meg nå lenger, for mange av dere skjønner ikke at jeg faktisk har gode grunner til å ikke blogge, men fortsatt blir det mye dritt respons!  

På en måte så er jeg glad jeg ikke ligger på noe toppliste lenger. Skrive flere innlegg per dag, passe på hvilken bilder som kommer ut, ha man skriver og måten man skriver om ting.  
Jeg blogger for min skyld, fordi jeg synes det er gøy, og ikke fordi dere skal sette en "karakter" på meg. 
Om jeg er på fest og drikker meg drita, så trenger ikke dere kommentere dritt, det er mitt liv! 

På en annen måte så skjønner jeg at jeg kanskje er forbildet til noen, og de som ser opp til meg gjør samme greiene som jeg gjør! Men ærlig tatt, jeg har vel litt modne folk som ser opp i til meg, og klarer faktisk å ta vare på seg selv? 

Det skal så lite til for å bli hatet på blogg. Mange gidder ikke lese bloggen en gang, men bare se på bildene. Har man litt mye sminker er man fjortiss og bimbo, har man litt anderledes klær enn andre, er man rar osv.. i mean wtf? LES bloggen før DU dømmer! 

Og ja, jeg har en herdags blogg, men det betyr ikke kan ikke kan blogge om klær, og sminker og sånn! Det blir fort kjedelig om jeg skal blogge om " idag har jeg gjort det, i morgen skal jeg det" osv. 
Jeg blogger om ting som interesserer meg, det går også i hverdagen min! Og gidd å sette en stempel som "rosa-blogger" på meg. 

Så klart, alle har sin mening. Mennesker er skapt til å ha meninger, flere tusen meninger. Enkelte er flinke til å holde seg litt bak gardinen, og kommentere konstruktig når de først skal kommentere noe dritt, mens andre er rett på. 

MEN for dere som er faste lesere og som liker meg og bloggen for den man er, TUSEN TAKK!  Dere er herlige som fortsatt er her, selv alle de unnskyldingene mine, alle de løftene jeg ikke klarer å holde, og all den dårlige skrivingen!  
Tumblr_lnh77licdf1qc7c27o1_500_large


Jeg er ikke sur, men litt irritert! 

-IsabelleBeatriceSvar på spørsmål - DEL 2

Sånn, da ville youtube jobbe sammen med meg i dag, og vær grei! 
Nå er den aller siste videon ute, og flere blir det ikke! Det er så flaut, og bare sjekk øyebryna mine? wtf.
Pinlig!

 Kos dere! 


-IsabelleBeatrice 

Blogg, sommerferie og jobb?

Ja, dette var litt av en kombinasjon! Dessverre funker det litt dårlig! 
Jeg jobber hver dag nå, og skal gjøre det hele juli, så reiser jeg til Kragerø og er der i halve august.
Grunnen til altfor dårlig blogging er også sommerferien. De dagene jeg har fri, som da er bare på Søndag og Mandag(noen ganger) da vil jeg helst nytte solen ute, og bare slappe av, legge bort mobilen og dataen.
Jeg lovet også at DEL 2 på spørsmåls runden kommer i dag, men så vil ikke youtube være min venn akkurat i dag, og vil ikke laste den ut, men i morgen har jeg fri, så da kommer den ut!:)

Ellers har jeg bare slappet av i dag, barnevakt i går, og kom har vært en litt hektisk dag. Sola ble bestillt for dagen i dag, og den kom. OG dagens oppmuntrig, jeg har blitt brun!!

I morgen kommer det flere innlegg, fordi je er snill! Jeg har ikke glemt dere, oh håper dere skjønner meg litt.
Jeg har sagt før at jeg lever ikke for bloggen ;)


weee. ta bilde nå, nei nå, nei venta da, HEDDA!! åå, great, akkurat nå måtte du.
Hedda er flink til å ta bilder!

Hva har dere gjort i helga?  

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

-IsabelleBeatrice 

Svar på spørsmål - DEL 1 video

Ja, da er første videobloggen her! 
Seriøst, jeg tørr ikke se gjennom den en gang, jeg sier sikker mye dumt, og mye rart, tonefall, rare ansiktsutrykker osv!
Føler meg passe idiot og teit jeg nå.
Her, for deres skyld, så vær fornøyd! Ikke le da:(
PS: Lyden er dårlig , så skru opp skikkelig eller bruk høytaler! Kameraet mitt er dårlig, og lager rare lyder:s

 Jeg er flau over meg selv! Blogger ikke lenger! God natt:( 


-IsabelleBeatrice 

Nå kommer det snart

Wææ, tror ikke det blir flere videoblogg på en stund. Nå har jeg endelig blitt ferdig med videobloggen, og jeg hadde seriøst angst! 
Nå skal jeg bare redigere det litt, også får håpe youtube er villig til å sammarbeide, så kommer det på bloggen!
Jeg føler meg som en idiot! Takk for meg!

Peace and Love.


-IsabelleBeatrice

 

Skolen er ferdig, med minnene forblir!

DA er man endelig ferdig på skolen. 
Må være ærlig og si at skolen er noe dritt, og de mener de fleste! Skolen kunne gjerne brennt av og til. Alle har slike tanker. Skolen kan være den verste fjenden og det unødvendigste vi kan komme fram til!
MEN, som det alltid fins en av, skolen gir oss mye fint også. Bortsett fra all læren vi lærer og trenger for framtiden, så får vi mange minner. For dere som er ferdig på vgs, skjønner nok dette. Dere som ikke er det enda, bare vent til dere blir ferdige. Da kommer det positive til å ta over det negative. Vennene, klassekameratene, alt man har gjort, tull og godt blir igjen i hjernen.

Da jeg reiste til Serbia, skjønte jeg egentlig hvor mye jeg savner skolen, bare etter noen uker. Jeg skjønte hvor kjedelig og dårlig det var uten et skoleliv. Og jeg ville gjøre hva som helst for å komme tilbake.

3 ID, min kjære beste klasse har vært den klassen alle kunne ønsket seg. Det tok sin tid til jeg skjønte det, takker være utkastelsen til serbia, så har jeg faktisk lært å verdsette ting på en mye høyere måte, og alle minnene jeg hadde. Jeg skjønte at klassen min var min familie, og uansett om vi nå blir splyttet så er vi "den gamle klassa" vi alltid kommer til å huske.

Først var vi den aller verste klassen på skolen, vi kastet graut i håret til lærene vi var missfornøyde med, vi kastet lærene ut av klassa, vi forstyrte alle sammen, og hadde møter med rektor hver dag.. Tror han ble litt lei av å "besøke" klassen vår hele tiden, og advare oss, for positive ting var det ikke mange av! Det kommer ikke ut på bloggen alt vi har gjort, og alt vi har hørt, FLAUT og kanskje ikke så lurt heller. Jeg syns bare synd på menneskene som måtte gå gjennom alt vi gjorde, menneskene rundt oss! Beklager så meget.


(Hei, bygg klassa, vi liker å herme etter dere)

Med tiden forandret mye seg, andre året var vi litt eldre og hadde mer vett i hodet, vi ble snillere, men lærene hadde hørt rykter og var fortsatt skeptiske.  Filmer og gaming i timene var det fortsatt mye av, frekkhet og uhøflighet ble til en bedre sak, men vi var rett og slett drittunger. 


(vise mer hud, bryfe musklene, vi går IDRETT, og vi er best)

Så kommer vi til siste året, skolens høfligste klassa, skolen beste og snilleste klasse. Klassen med humør, klassen med vett i hodet, pene og rydige klassen(ord fra kontaktlæren fra avsluttningen)
Skolen ble til en viktigere sak, og klassen ble til en familie, der alle var venn med alle, nye gjenger, nye folk også, men gjengen var OSS alle sammen!


Litt gjennom årene! PS: Mange bilder!
Siden det er så mange bilder, så har ikke jeg giddi å redigere noen av dem! Live on it.

Første idrettsturen vår: bli kjent turen, en tur med MASSE regn,grått,vått,kaldt og teltsoving!:( No me gusta, men koselig var det også!
Også har vi tusenfrydd turen vår, som var rett og slett gøøøøy! Masse skrik, slusj,godteri, og en fantastisk busstur.Snøletur!! Brr, og langt å gå, ihvertfall for dem som ikke er født med ski på beina- Hei bell! Brukte dobbel så langt tid som de andre.. huff! Men, så hadde vi jentene den beste doturen noen kan tenke seg!! 
Hyttetur!! DETTE var min yndlings tur! Taco etter å ha gått i flere timer, hytte, kakao, spille kort og sove i seng!! Været var også med oss, solsolsol!
Det er mange flere bilder, men tar litt av hvert!

Så har vi avsluttningen! Tårene rannt, fine taler, fine folk! 
Tross for dritt været som har hold på i heiledag, har dagen vert fabelaktiv. Rett og slett.Det har vært en fantastisk avslutningsfest for VGS. Veldig trist å sii farvel til en så ubeskrivelig gjeng etter 3 år, men det blir herlig å komme seg over til et nytt kapittel, men har virkelig ikke tenkt å lukke detta kapittelet. 3 uforglømmelige år! TAKK folkens!! ♥(Dansejentene- mangler Anniken skywalker!)

Dere er herlige alle sammen!!
Kjekken!!


Dere får sett mer av siste året på skolen og klassen, men mer sier jeg ikke;)

-IsabelleBeatrice 


 

Hvor er nettet?!?Ah, HEI bloggen! 
Nåå har jeg ikke vært lat eller noe annet, men jeg har ikke hatt nett. Derfor ble det altfor lite blogging nå i det siste.
Men i morgen, blir det masse bilder fra avsluttningen, og årets siste russefest! Har hatt en kjempe fin helg, nå er det snart natta, men først film med mommy!Hva har dere gjort i helga? 

-IsabelleBeatrice

 

Avsluttningen for Videregåendeskolen

Nå er det ikke lenge igjen, så reiser jeg på avsluttningen for videregående skolen! 
Tenker det kommer til å renne en del tårer, selv om gleden for å endelig være ferdig på skolen er der.
Nå skal alle på sine egne veier, og vi blir splyttet etter 3 fine år sammen.

Det kommer et mye lengre innlegg senere, med masse bilder fra avsluttningen og bilder gjennom årene, opplevelser og minner!

1.ID2.ID


3.ID
Kreativefolk! 

-IsabelleBeatrice


Lykke, Kjærlighet og Tro

Alt på en gang! Dette er følelsene mine om dagen! 
Kan godt si det er en stund siden siste gang jeg har vært så glad og lykkelig, problemløs rett og slett. Er så godt å slippe å tenke på at "ånei, skole i morgen, ånei prøve om 2 dager, komme i gang med ting og tang...

Jeg som gruet meg så utrolig mye til religions eksamen i dag, og trodde det gikk dårlig...Wow, fikk bestått med et bra karakter! Ikke bare det, men folkens, DET er sommerferie..Synd for dere som kanskje kommer opp i morgen..Lykke til i så fall!

Nå er det bare avsluttningsfesten som er igjen, også "ÅRETS SISTE RUSSEFEST". Endelig kan det feires uten å tenke på eksamen, og ta helt av! Festen er åpen for alle som har vært russ, ikke bare i år, men i alle år! Ta på russeklær og on the stage! ( Si ifra om noen vil komme, så fikser vi det).!!

OG, flere som har som spørsmål? Trykk HER 

Tror jeg tar og svarer på det etter helgen, siden jeg ikke rekker å filme nå enda! Jobb osv. Men jeg har lovd bedre blogging, da blir det bedre blogging! :D -IsabelleBeatrice

 

Minner om

OM SPØRSMÅLSRUNDEN SOM BLIR BESVART I VIDEO! TRYKK HER

Tumblr_ljuscuc6vm1qck4i7o1_500_large

Full jobb eksamens jobb i hele dagen i dag. 
Atm er jeg både sliten, sur, lei meg,glad.. alt på en gang! Klarer ikke bestemme meg helt!

Jeg trodde religions oppgaven var mye lettere, men neida..Ut ifra en oppgave som høres lett ut med det første man leser det, dukker det opp 100 oppgaver man må ta med i den..Så ja, mye jobb, mye lesing, i tillegg til en pensum på 400 sider eller noe.
Greit nok at jeg hadde 4 dager på meg, er ikke det jeg klager på, men min hjerne!

Nå er jeg ferdig med stikkordene, 3 sider i skriftstørelse 10, og for å friske opp hjernen som jeg må bruke senere til å lese videre, skal jeg gå meg en tur i det fine været i chille klær.

Speaks,lover&haters! 

-IsabelleBeatrice 

Trøtt pike

Hei mine skjønne lesere!

Jeg har en god nyhet til dere, som jeg burde delt med dere for en stund siden. JEG har fått jobb, for første gang i livet har jeg en lovlig jobb! Nei, har ikke jobbet ulovlig før, er jo ikke kriminell heller. Pappa har pleidd å betale hittil, men nå er jeg 19, nå er jeg myndig, nå er det JEG som må passe på mitt liv..men pappa og mamma er litt til stede de og da(a) må jo det...

I går har jeg jobbet fra klokken elleve til klokken fem, og det har aldri vært så mange på jobb som i går, hadde de sagt. Jeg jobber på Lunsjbaren, altså en kaffeteria som er veldig populært her på Fagernes. Jeg kommer til å fortelle mer om jobben senere.

Ihvertfall, da jeg kom hjem, satt jeg meg i sofaen og øyene lukket seg med en eneste gang! Jeg var så sliten, og planene om å øve på eksamen ble bare borte, men de kom i gang i dag tidlig til istad. Nå har jeg en dag til på meg (i morgen) også er det eksamen, så SOMMERFERIE!

Nå er det natta for meg igjen, øyene lukker seg og drømme land roper på meg, og min kjære "Dyne"...Ganske god "han":)

God natt, ppl! :)-IsabelleBeatrice

 

JuniJuni kjære Juni

Er det min måned? - Selv om solen ikke titter fram i det hele tatt, og dagene er mørke, gråe, våte og triste, så har jeg det bra og humøret er på topp! Kanskje litt dumt å si, men den måneden her, har jeg fått det som jeg vil! Jeg ba om å komme opp i tysk eksamen, det gjorde jeg. Ba for en bra karakter, det fikk jeg..Jeg ba om å komme opp i religion i dag, det gjorde jeg. Jeg ba om jobb, lørdag starter jeg å jobbe! osvosv..

Hvor herlig er ikke det når ting endelig løser seg, og alt går oppover? Angsten for at alt går nedover er er den og, livet er i daler.
Jeg har lært å være optimistisk, jeg har lært å være sterk, selv om jeg har gått gjennom mye vanskeligheter! Det er slik man lærer! 
Føler du deg udødelig, at livet er en lek? At du overlever det meste, takler dine fall? Tenk deg om: Når du krysser stier og fosser. Se ikke på deg selv som usårbar! Har du en venn, som passer på deg? Trenger du hjelp, si ifra! Uansett hva det er! Du styrer ikke alt, men dette er din historie! Når problemene i livet løses, vil du vokse, selv om det gjør vondt. Vær så snill - spør om hjelp. Det gjorde jeg! 
Hvordan er livet deres for tiden?

BTW, ikke glem spørsmålsrunden som blir besvart i video HER


-IsabelleBeatriceSpørsmålsrunde- let's see what you got

La oss få litt fart på bloggen...Syns personlig den har blitt så kjedelig, og det er "ikkje bra". 
Nå skal jeg ha i gang en spørsmålsrunde, som  avslutter onsdag. Svarene vil bli besvart i video.  Det får jeg se på hvor mange det blir, men noen blir nok besvart i video!:)

Så  nå, FÅ ROMPA I GIR OG spør om alt dere vil,men ey, huske grensene og privat  livet mitt!

Eksamen gikk kjempe bra i dag, fornøyd!  Nå er det bare EN eksamen igjen, der jeg blir  trekkt i morgen...Wish me Luck!

-IsabelleBeatrice 

Hurra for Tysk!

Heei! Japp, vært en dårlig blogger..no more to say.
Dere som ikke går siste året på vgs enda, kommer nok til å skjønne det senere, mens nå kan dere klage så mye dere vil! :)
Så heldig som jeg er kom jeg opp i tysk muntlig eksamen ( ikke ironisk). Jeg elsker tysk, jeg elsker språk generelt, men det betyr ikke jeg vil komme opp i norsk.
 I morgen har jeg eksamen klokken ti, men det er ikke den siste..uheldig akkurat der. Torsdag blir jeg trekkt nok en gang, men da har jeg god tid på å forberede meg, siden vi ikke har eksamen før tirsdag! :)

Nå skal jeg bare slenge meg sofaen, og se på tv'en, så legge meg. Tysk og Ghoete og dikt og eventyr..joa, morro det! Men jeg er ferdig nå, mangler bare å lese over og øve meg på språket.

Blir bedre blogging i morgen, for da har jeg "fri".Tyskstress skaper bart! ;)

God natt alle sammen! :)

-IsabelleBeatrice

 

Heia for dundra Bell!

Herre Jesus, for en lat skapning jeg er i dag...I dag har jeg ikke gjort noen ting som har navnet for "fornuftig".  Eller å spise frukt er vel fornuftig? nah..hm
Skulle egentlig rydde rommet mitt, siden jeg har hentet alle tingene mine fra min kjære ex-samboer Hedda, og det var full kaos på rommet.. Jadde, kaste alt i skapet, og under senga, så ble "fint"...
Jeg legger meg hvor som helst og sovner..wtf. Skylder på Søndagen.

I morgen er det skole igjen, 0 fag, men bare sitte i flere timer og vente på å se hva man har kommer opp i eksamen...Håper for GUDS SKYLD det ikke blir norsk.

Nei, nå klager jeg for mye her..Kaster meg i senga og ser på Disney Chanell, faktisk!

Tumblr_lkjn3kroyz1qhor1to1_500_large

Hva har dere gjort i dag?

Uansett, ha en fin Søndag alle sammen!:)

-IsabelleBeatrice 

Sleep good,sweethearts

Ikke det at jeg skal legge meg, det er lørdag!!:o Og jeg er faktisk hjemme i dag..Bell skal være rolig en kort periode nå! 
Tenkte å være snill og si god natt til dere, uansett når dere kommer til å legge der. Nå skal jeg bare slapp av på sofaen, med  mommy,litlebro og Billymin! Blir nok film og kakao og gossip med mamma, da "sladdreungen" har sovnet! 6 år er han, men gud så mye han forstår!

Jeg har vært flink i dag, lagt mat nok en gang og tatt løperunden med hunden, trengs!Blogges! :)

-IsabelleBeatrice

   

De vet hva jeg liker!

Ikke bare fikk jeg familien min igjen, men også en haug med gaver fra alt som heter familie/venner/slekt...
Litt koselig og godt når de kjenner meg såpass godt at de vet hva jeg LIKER!!Ikke at jeg forventet noe av noen! Som de fleste vet så hadde mamma og pappa ikke noe særlig bra økonomi der, men de fikk da kjøpt to topper til meg og en parfyme! Resten av sminkene,klærne og skoene fikk jeg av min kjære "tante"(som jeg liker å kalle henne) som da er en onklig berte, og i hodet  og huset hennes er det kun merketing som fins! :)

Bra fornøyd, ble jeg!:)-IsabelleBeatriceEyesLipsFace!

De fleste har vel hørt om merket E.L.F
Og alle har vel forskjellige meninger om merket, men personlig elsker jeg det.
Jeg har hatt flere produkter av E.L.F! I starten trodde jeg ikke det var noe god merke, siden det er så altfor billig for alt de har inne der, i forhold til andre sminker. Så fikk jeg i gave en øyeskygge av E.L.F, og det skjedde før et halvt år siden, og jeg har den fortsatt. Den har jeg brukt siden da, og er kjempe fornøyd.
De har alt mulig, for ansiktet, øyene, leppene og hud.

Nå har jeg fått mineral pudder av dem også, og kvaliteten på det er faktisk like bra som ID, bare til en myeeee billigere penge."Hei berta"!- siden vi snakker om sminke, slenger vi med et sminke bildet også, riktig?

Ta dere en titt på siden, mye fint og billigt der!;)

-IsabelleBeatriceTodays outfiiiiiit

Hei alle sammen! Slenger med en kort innlegg med dagens outfit,likzaaaam! 


Topp- Cubus, Bukse- Nederland, Sko-Lacoste fra Oslo, Ring-Nederland, Briller- Leonardo(romania)

-IsabelleBeatriceBlogg award,ohyes!

Ikke dårlig å få Blogg Award akkurat nå den den dårlige blogg perioden min( som blir bedre )!! 
Jeg har fått det av whybenormal.blogg.no/ 

 
Hvorfor startet du å blogge?
Den største grunen i starten var vel fordi alle hadde det. Senere skjønte jeg at bloggen ble til noe der jeg kunne si meningen min rett ut, og få tilbakemeldinger på det. Et sted der jeg kunne dele ideene mine med noen, og få ut ting. Jeg syns det er litt morsomt å få tilbakemeldinger av random folk, og at de deler meningene sine med meg. 
Hvilke blogger følger du?
Det er ingen spesielle egentlig. Jeg følger mye med på donna og sara sin blogg. Mest fordi Sara er min bestevennine, i tillegg er de kjempe flinke. Også leser jeg bloggene de dem jeg har som venn på blogg.no, og topp lista i ny og ne.
Favoritt makeup-merke?
Det er flere. Jeg liker veldig godt E.L.F, Loreal, Dior, Chanell osv.
Ditt "må-ha-på" makeup?
Pudder og Maskara!
Favoritt klesmerke
Jeg går i det jeg føler meg bra i! :)
Favorittfarge
Regnbuens farger! :)
Favorittfilm
The last song, say what you want! Den er fin!
Hvilket land vil du besøke, og hvorfor?
Frankrike/Paris, sammen med "mr perfekt". Jeg har alltid vært forelsket i det landet og språket. Alltid ønsket meg å dra til Paris, det er såå romantisk sted! ahh
Parfyme?
Har vel ingen spesielle! Eller det er en som heter Jil Sanders Summer! Den fins ikke i Norge:(

De heldige bloggene som får award fra meg er disse:www.donnaogsara.blogg.no
www.inekari.blogg.no
www.mariang95.blogg.no

Reglene er følgende:
1) Link til den som gav deg awarden2) Besvar spørsmålene
3) Gi prisen videre til 1-10 andre blogger.  
-IsabelleBeatrice
 

Vi har flyttet, og livet er bra

Ah, mange av dere er så søte! Både på mail, fb chat og i kommentarfeltet. Det er så godt å lese og se at noen faktisk setter pris på den bloggen her, og leser den. At dere savner meg og vil høre mer fra meg, osv! Ntha.
Jeg er her, og nå blir det nok blogging framover! Videoblogg også:)

De fleste av dere vet at familien min er tilbake nå! De kom på Fredag ( 20 mai ). Det ble bestemt veldig fort. Jeg fikk beskjed om det på Torsdag, mens jeg satt på skolen. Tårene kom fram, og jeg måtte rett og slett ut av klassen. Jeg var sjokka, glad og samtidig gruet jeg meg.

På Fredag reiste jeg og kjære Ann Tonje i Røn til å vente på dem. Nerver til 1000!!! Plutselig ringte mamma og sa de var i Røn om 2 minutter...Ble kjempe stressa, lurte på hvordan reaksjonen skulle bli...DER kom bilen, og parkerte bilen rett ved meg..tårene rant som et fosserfall, jeg grein som en unge, i mamma sine armer!
Var så godt å se dem igjen, etter et halvt år. Var veldig rart også, men gleden tok over. Alt ordner seg til slutt,for snille jenter vel? ;)

Anyway, nå har vi flyttet i et hus. God følelse å endelig ha et privat liv, og ikke noe asylmotakks liv. Et hus bare for oss 4( snart fem når Billy Boy kommer hjem). 
Huset er kjempe koselig, men det mangler en del ting og tid til alt er ferdig. Det ordner seg det og.

Her kommer noen bilder av huset som det så ut akkurat da vi kom inn i det. Vi har fikset litt mer nå, men som jeg sa, er ikke helt ferdig.
Gjett om jeg skal ta meg en onklig bad i kveld, men stearinlys og duft i vannet! mmmOgså rommet mitt da, som er ikke ferdig i det hele tatt, det blir fint om jeg får det til det jeg vil;)

Jeg har glemt å ta bilder av soverommet og gangen osv.. og nå vil jeg late meg! :) Blir nok flere bilder når alt er ferdig og ser bedre ut! Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, og føler meg veldig godt i huset! 

Også "Dagens outfit" 


Jakke - Cubus(1 år siden), Tighs - Gina Tricot, Tunika - Zara(Nederland), Briller - Leonardo(Romania) Sko-Romania

-IsabelleBeatrice


» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits