Selger pumps

Jeg selger pumpsene mine! Jeg klarer ikke å gå i dem,så jeg har brukt dem bare en gang!
Kjøpte dem på H&M for 298 kr! (str 38)
Gi bud, høyeste får dem! Ta kontakt på vladovic109@hotmail.com-IsabelleBeatrice

Stikkord:

Solbrent?

Huden svir, den er rød, og selv den mest florlette klærne du har, føles som sandpapir. Det er RETT OG SLETT ikke noe behagelig. De som har lys hud blir lettere solbrent enn de med mørkere hud. Jeg er den som har mørkere hud, eller hadde. Jeg har ALDRI blitt solbret i disse 18 leveårene mine, bortsett fra nå i sommer. Hater å være solbrent, det gjør vondt, og det er ikke noe spøk. Heldigvis fins det noe kjerringråd mot den intense varmefornemmelsen, som jeg har tenkt å dele med dere!

Eddik og vann
Den pulserende varmen kan dempes ved at man legger på omslag dyppet i en blanding av like deler vann og 7 prosent eddik. Prinsippet blir antagelig det samme som for ?eddikstrømpe? ved feber, der man drypper sokker i en tilsvarende eddikoppløsning og setter på den sykes føtter. Eddikvannet leder varme vekk fra kroppen, og man føler seg straks mer oppfrisket. Advarsel: Er du ekstra sår i huden, kan det være for sterkt med like deler vann og eddik. Prøv deg fram slik at du får riktig styrkegrad for din hud. Det skal ikke svi!

Fløte
Smør fersk kremfløte på lette brannsår og solbrenthet. Det lindrer med én gang hevdes det!

Havremelomslag
Kok havremel og vann til en grøt, avkjøl og legg den som omslag på solbrent hud. Den tilfører næringsstoffer og lindrer smertene.

Kiwi
Det skal visstnok lindre godt å smøre seg med en avskåren kiwifrukt.

Rømme
Har du ligget for lenge i solen slik at huden er rød med sterk svie kan det være god hjelp å smøre seg med rømme. Bruk gjerne rømme som er blitt for gammel til at den kan spises.

Sitron
Du kan redde nattesøvnen ved å smøre deg inn i ren sitronsaft. Del en sitron i to og gni fruktkjøttet forsiktig mot den såre huden. Kanskje kjenner du smertelindring med det samme! Folk som har brukt dette tipset hevder at all rødhet var forsvunnet neste dag, og at den brente huden var brun og fin, samt man unngår flassing! Rådet er også anbefalt ved soleksem.

Tomat
Ved smerter så store at man nesten ikke greier å ligge, skal tomatmasse visstnok gjøre underverker. Miks tomat i en hurtigmixer og dekk det solbrente området. Etter 10-20 minutter skal smertene avta. Ved mindre solforbrenninger kan det gi tilstrekkelig lindring å dele en tomat i to og stryke snittflatene over huden. Tomat hjelper også ved soleksem.

Tomatketchup
Ettersom både eddik, tomat og sukker virker gunstig på sår hud, er tomatketchup nærmest ideelt for lindring av solbrenthet. Ta den gjerne rett fra kjøleskapet og smør på huden. La den sitte på en stund. Ha gjerne en egen T-skjorte til bruk ved slike anledninger, slik at annet tøy ikke grises til.

Urin
Når nøden er størst? Skal visstnok være et mirakel på solbrent hud, men er vel kanskje ikke det rådet man prioriterer først!

Varmt vann
Ved lettere forbrenninger kan det lindre å ta en rask varm dusj. Vannet skal være så varmt at det svir litt i huden, men for all del ikke så varmt at du brenner deg ytterligere. Rådet kommer fra en homøopat som forklarer det med det homøopatiske prinsippet om at likt kurerer likt. Rådet kan forsøkes ved første gradsforbrenninger (når huden er rød og sår, men uten blemmer).

Kilder: www.kjerringrad.com

-IsabelleBeatrice

Stikkord:

Familietur/Hunderfossen/Lillehammer

Jeg er treig,og jeg er ikke akkurat aktiv på bloggen, men jeg skriver når jeg føler for det, og når jeg gidder! :)
I går kom vi ganske sent hjemme, og jeg var trøtt, sovna tidlig og sov veldig lenge og :)
Jeg og min kjære familie var på familietur på Hunderfossen, men jeg reiste tidligere derifra, til Lillehammer, fordi jeg ville treffe noen folk!
Det endte med at, Kimmy, Camilla og Eirik ble med meg til kjøpesenteret, for det var derifra jeg skulle reise!
Shoppa ikke så mye, men måtte selvfølgelig kjøpe noe, føler meg så tard om jeg er i en kjøpesenter, og ikke kjøper noe:o  Men dagen harvært kjempe koselig, mye latter, fint vær(på dagen, på kvelden ble det regn,torden og lyn), og samtidig var dagen litt slitsom. Jeg er fortsatt sliten, og har sikkert mætti skrivefeiler i innlegget, sovner snart.
Så da er det God natt fra meg: ) -Min kjære familie og moa

dette kjøpte jeg! -victoriadress (bikbok -200salg)


Har egentlig flere bilder, men de er på dataen til mamma, stress å overføre dem her nå: c Sorry.

-IsabelleBeatrice

Stikkord:

SOMMER,endelig

Ja, endelig er det sommer. Sommer er et jordbærord. Det smaker jordbær av ordet. Ikke sånn kvalmende lyse- rosa jordbærsmak som er tilsatt i altfor søte, kreftfremkallende smågodterier som små barn peker på med fettete fingrer og store, sultne dådyrøyne. Nei! Sommer smaker jordbær. Ekte, nyplukkede jordbær. Jeg kunne spist bare jordbær hele sommeren. Og når et ord smaker noe så godt som jordbær, da må bare innholdet være bra også. Når jeg tenker på sommer tenker jeg først og fremst jordbær og ikke is, for is er kvalmende!!!! Etter hvert dukker bilder av bølger , sandstrender, Kragerø, kjærlighet, flørt, masse fester og følelsen av kaldt vann mot solvarmet hud opp i hodet mitt. Det er noe av det beste med sommeren.
Jeg henger på stranda hvert eneste dag, for  bli mest mulig tæn/brun. Det er vel noe av det viktigste med denne årstiden! Brunfargen, som det så vidt var igjen litt av fra sist sommer, nærmer seg sakte men sikkert målet du hadde satt deg, nemlig å bli brunere enn vennene dine.

Med sommer tenker jeg også endeløs venting på diverse bussholdeplasser eller togstasjoner. Venting på noe som skal ta deg til et helt nytt sted, eller tilbake til en plass du har vært før. Men det har sin sjarm. Det er noe med plasser som det. Jeg liker. Ta bussen til Kragerø for eksempel. Er det jeg gleder meg  mest til, hvert eneste år. Møte alle de gode vennene, ha de gøy, danse, synge,kjøre vannski/tube, sene kvelder med masse jentesnakk osv.
Jeg liker å reise. Særlig om sommeren. Det er så mye mer liv da. Alle er så glade og vennlige. En sommer vil jeg reise lagt og oppleve masse. Jeg vil svømme med delfiner, sitte og se på solnedgang sammen med en person som betyr mye, ri på hester på stranda tidlig om morgen, ah, herlig!
Om sommeren skal man CHILLE, grille med venner, bade og når kvelden kommer, kan man slappe av i armkroken til kjæresten( for dem som har ) og se på film, og kose.Slippe å tenke på klokka, eller hva som skal skje dagen etter. Den blir som den blir. Sommer er bra. Rett og slett.
Men så er det en del negative sider ved sommeren også, som: plagsomme måser, solbrente skuldre, irriterende veps, og alle de andre stygge insektene.
Men til tross for smertefulle netter, med våte håndklær på ømme skuldre og slitsomme turer med store gnagsår på beina som resultat, er sommeren den desidert beste årstida! Enten du tilbringer ferien på ei hytte langt unna allfarveg eller om du er i et varmt og spennende land, er det noe du kan leve på helt til neste sommer. JEG ELSKER SOMMEREN!


    
(bilder fra i går på stranda med familien)


Det ble et lang innlegg, men det er fordi jeg ikke har skrivetpå bloggen på en stund nå, det har ikke skjedd så mye heller, og det var litt jobb med designet, som er ikke hel ferdig enda heller. 
I morra reiser jeg til Hunderfossen med familien, er der i en time så reiser jeg til byen (Lillehammer) og møter søtefine folk<3


* Senere kommer det kanskje et "fashion" innlegg?!?

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om sommeren?

-IsabelleBeatrice

Design på plass:D

Da har jeg endelig fått meg design på bloggen.  Lone, ei kjempe hyggelig og søt jente, hjalp meg med hele designet. Tusen takk! : ) Besøk bloggen hennes, flink og har masse fine bilder!  : )Hva synes dere om designet mitt?

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

LYST!!!

Ja, da har jeg stripet håret mitt, og det ble LYST! litt uvant å se meg selv med så lyst hår, men ja, blir nok vant en gang i fremtiden, desuten , har jeg tenkt  å farge håret brunt igjen senere. Om sommeren er det fint med lyst hår : )( ikke le av neglene, jeg driver å ta neglelaken bort )

I <3 Salg

Kort innlegg i dag, for jeg er sliten, og nå skal jeg kaste meg under dyna og sove som en bjørn!
*Vært på shopping i dag, med min kjære pappa, mamma og lillebror!
*Stygt vær
*Spist middag i byen
*Farget vippene og håret blir stripa i morgen*HappyTryne* - øyene ble litt på kantene, og kult å se gravid ut!sko, veske, øredobbler, kjede, genser, 2 topper, 3 par bukser, hårfarge, vippe&bryn farge- kjøpt litt overalt.
ja, eg brukte sånn ca 600 på alt det her, billig fra min side.


ikke så veldig stor forskjell, men synes bedre "in real" altså.

God natt, puser! ILU all.

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Sommer inspirasjon,hot?
Jeg  har gledet meg så mye til sommesessongen! Det er så utrolig mye fint som kommer ut i butikkene i sommer! Marineblått, striper, knalle farger, mønster...Snart blir det vel skikkelig shoppingtur på meg, tror det blir i morra, er så mye jeg har lyst på!  - Pappa, jeg elsker deg, sånn btw(aa)

Hva synes dere om antrekkene ovenfor?

-IsabelleBeatrice

Tnx a lot!

Thanx 2 those who hate me,u made me a stronger person.
Thanx 2 those who loved me,u made my heart bigger.
Thanx 2 those who cared,u made me feel important.
Thanx 2 those who worried,u let me know you actually cared.
Thanx 2 those who left,u showed me not everyting lasts forever.
Thanx 2 those who stayed,u showed me the meaning of true friends,and
Thanx 2 those who entered my life,u made me who i am today..:)-IsabelleBeatrice

Lappen på bestevenn!

Peter, min kjære bestevenn, som har hatt bursdag på Søndag, har fått lappen idag!
"GRATULERER SÅ MYE MED BESTÅTT OPPKJØRING OG FØRERKORT, VENNEN" 
Flink gutt detta! Tror han er kjempe flink, så lappen han fikk i hånda er uten tvil fullt fortjent! Kjekken min, detta<3

-Blogges senere, pjusker!

-IsabelleBeatrice

I'm in love!

Jeg er rett og slett forelsket!

 


IKKE i jentene nei, men i det de har på. Se så nydelige bikiniene er!

Noen som er snille og  vil kjøpe en av de til meg?(aa)
JEG VIL HA!! - og jeg SKAL ha en av dem, eller 2, eller alle!
Hva synes dere?

-IsabelleBeatrice

Godfolk,regn, shopping og tap

Hellu!
Nå ligger jeg i senga, og er sliten! Humøret er litt dårlig den og, men jeg vet ikke hvorfor, jeg er sur og lei,men samtidig glad, jeg er rar.
I går har jeg vært i Lillehammer i hele dag. Kost meg kjempe masse med utrolig gode folk.
Første traff jeg Nina,så Kimmy og Silje. Senere kom søteste tvillingene Silje  og Tonje sammen med Tine.
Så kom Peter vennen og Eirik, og senere ble det bare flere:) Utrolig bra dag bortsett fra regnet, men venner er som solstråler,så brydde meg ikke så mye om regnet egentlig, bare på fotballkampen,som vi tapte-"ikke noe nytt".
Kom ikke hjem før klokka var halv 1 eller noe, og jeg følte meg rett og slett, DÆV! eller halv dø da :c
-Hey mickeymus<3


Kjekken og "ÆsjHæ"- trynetmitt:DShoppa : Sandaler H&M, Tunika BikBok, Tights Bikbok, Blush H&M, Smykker H&M, Veske husker ikke navn.


-
IsabelleBeatrice

Playsuit?

Hællæ muffins:)
I dag måtte jeg rydde rommet, for det såg rett og slett ikke ut der.
Jeg fant igjen en bag med en del  sommerklær,og blant dem fant jeg  playsuit'n min,eller noe lignende ihvertfall.
Fikk den av tante i fjor sommer, da hun var i Paris, men har aldri brukt den, for selv om den er utrolig fin, så er det noe i meg som ikke liker den.. Usikker om jeg skal beholde den eller selge den? hmm.

Kongebesøk i Valdres

Som dere vet så har kongeparet vært på besøk i Valdres på fylkestur ( 7-9 juni). De besøkte alle de seks kommunene i Valdres, altså Etnedal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang, Nord-Aurdal og Sør-Aurdal. Hver av kommuene velgte et tema for besøket. Temaet for Vestre Slidre var ?Næring og kulturskole?. Dagen gikk herligt, bortsett fra regnet:c

-IsabelleBeatriceDÅRLIG? - hjelp

Ok, jeg har hatt utrolig få lesere i det siste, har ikke fått noe komentarer på lenge- hva skjer? Er bloggen min så dårlig?
Selvfølgelig skriver jeg ikke bare for andre sin skyld, jeg skriver mest for min skyld- men lesere/komentarer gir motivasjon.
SÅ, hva vil dere jeg skal skrive om, hva interesserer dere? Hva liker dere?
-IsabelleBeatrice

Ny header

Hva synes dere?
-Jeg har lyst til å forandre bloggen min, noen frivillige som melder seg med hjelp? :)


-IsabelleBeatrice

Kongebesøk

Ja, dere leste riktig, Kongebesøk. Valdres har faktisk fått besøk av kongen og dronninga i dag,og i morra skal jeg treffe dem, siden han skal opp til Vaset!
Jeg orker virkelig ikke å blogge i dag, jeg er sliten. Geografi prøven sleit meg ut ( gikk bra, hvis dere lurer) og humøret er ikke på toppen heller, sikkert pga været, som er stygg og grå! : (
VIL HA SOL!!!

God natt, søtiser!-IsabelleBeatrice

DaffeNerdedag 8-)

Ja, jeg har nerda i dag, stod opp ganske tidlig for en Søndag. Jeg hadde faktisk tre kapittler til å lese, en på 50 sider, en på 20 og en på 12-Lite? NEI!... Jeg er like sliten som jeg er etter å ha spillt fotball i 6 timer, men der får jeg ihertfall bedre  form og muskler. Jeg hater geografi!!!
Føler meg fortsatt ikke klar for i morra, men starter ikke før klokka 12 på dagen, uansett, så får litt tid til å lese før det.
Ellers har jeg vært ute med mamma, Sofie og lillebror, og drakk iskaffe, (nam)  og besøkt  Rebeca igjen<3
Nå sitter jeg bare her og daffer, gruer meg til i morra, og tenkte å danse litt, siden jeg ikke har gjort det på lenge...-IsabelleBeatrice

Så var dagen i dag også over..

ENDA en dag er over, og dagen har vært chill! Vært barnevakt for ei utrolig nydelig jente, Rebeca, grillet og solet meg:)
Nå skal jeg gjøre noe fornuftig og legge meg tidligere, så jeg kan stå opp tidligere  og lese i geografi boka, siden jeg har prøve på Mandag!-.- yey. 

- 05.06.10

- 23:43

- SOLSOLSOLSOL

- Hoster litt

Daughtry- Over you

- Grill mat

- Jeg har blitt brun!! 

 - geografi prøve mandag,ja.

- Silje,bestevenn<3Rebeca, nydelig! <3

Hva har dere gjort idag?

-IsabelleBeatrice

Sommer inspirasjon 2010

Hei kjære lesere! Jeg har lagt merke til at dere liker å lese litt om mote og, istedet for bare det som skjer rundt meg og med meg, så derfor har jeg bestemt meg for å skrive om mote hver helg, for det er da jeg har tid. Her er noe tips for den varme, lyse sommeren (håper den blir det) som kommer.

Smykker- Man sier  at smykkene dine sier mer om deg enn klærne dine. I år er det slik at de ikke må matche en gang. Man burde ha store smykker som blir lagt merke til og som frehever klærne dine. Du trenger ikke å overdrive heller, ikke noe kjempestore smykker i mange forskjellige farger, det blir litt teit. Klærne du kjøper burde være i  farger som man ikke legger s alt for godt merke til, og heller gå for ltt mer spesielt accesories.HUSK , det burde ikke væe for mye mønster, trenger liksom ikke mønstrete vesker eller sko, i alle slags farger og se deg i speilet før du går ut slik og tenk om det ser bra ut eller om det  er alt for mye.

Badedrakt- Det burde alle skaffe seg i sommeren, det er rett og slett INN!  De finnes utrolig mange forskjellige farger og varianter, så det er bare å velge og vrake. Hvis du har tenkt å sole deg, så er badedrakt ikke noe or soling, bare bading. Det kan  også være hot med en shorts eller et skjørt over.

Solbriller- Alle elsker solbriller. I år kan du gå med at fra store og firkantete briller, til småe og runde. Skaff deg et par Ray-Ban briller, de går aldri ut av moten! Fargene å brillene kan være beige, citrus fargede, svarte og hvite, gjerne litt rødt i eller så kan du ha oen svarte og honningfargede som er litt mer klasiske.

Sko- Jenter og sko, detblir aldri nok av sko, og i år skal de bli lagt merke til, akkurat som smykkene.Gladiator sandaler er perfekte, jeg personlig elsker dem! I år skal du ikke kjøpe deg en klassiker som du kan ha i 10 år, du skal kjøpe deg noe spesielt som får folk til å gape si WOW!

T-skjorter er alltid inn og er perfekte til en shoppingturer i Skandinavia. Kjøp deg en fra H&M (Fashion Against AIDS), de er dødskule. Merket Pa:Nuu, har også mange utrolig kule t-skjorter som man garantert legger merke til.

Prints og mønstrer er spesielt hot denne sommeren. Se på Matthew Williamson sin kolleksjon for H&M og få inspirasjon! Dyreprint og blomster er spesielt inn.

Body- body har egentlig alltid vært inn, de er gode å gå med, og strammer opp alt sammen. Slipper å fryse på ryggen;)

Her er noen forslag til antrekk.

polyvore storby

Passende antrekk på shopping. Søt kjole med rødt tilbehør, det røde blir da det man legger merke til. Beige jakke som man evt kan ha som også er ganske anonym.

polyvore sommermote
På kvelden. Morsom kjole med en rålekker jakke og elegante, store sko(pumps). Hårbøylen og vesken vil skille seg ut fra hele antrekket. Store voldsomme øredobber, og ring som man legger merke til.Antrekk til stranden.  Badedrakt i striper,og smykkene er selvfølgelig med på stranda også! Marinblå er et veldig populært farge nå.

polyvore strand2

Forslag til et kveldsantrekk. Kjole i beige/gull aktig farge (fargen er helt annerledes på ekte). De turkise smykkene blir lagt merke til. Brune sko som passer kjolen og en hvit veske.

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

It's a beautiful day and a beautiful life

Hei søtiser! 

Her er noe bilder fra i går :
(- Frida -snusmumriken/snusmumrikken min<3 )

Nå skal jeg legge meg, jeg er sliten, spillt volleyball i hele dag, og jeg har bada og fått farge! -fornøyd

LIVET ER HERLIG!
*blogges senere

-IsabelleBeatrice

Og dagen i dag

- 03.06.10

- 23:41

- SOL, men blåste kaldt.

- Bedre

ingenting

- Pizza, jeg er sunn

- Kos i parken med gode folk (bilder kommer i morra)

 - skole i morra

- Silje kommer hos meg i JULI!<3

Jeg sovner snart, så God natt!
Jeg digger dere!


-IsabelleBeatrice

Hot or not?

Shortsdress
- Jeg personlig synes det er stygt. Egentlig er det spørs om personen som ha den på kler den eller ikke, men jeg kunne aldri tenkt meg å gå med en sånn en.
 *Jeg bytter fort mening, sa det samme om onepiece, og nå har jeg det selv, og liker det :)*
 


Hva synes dere?
Burde jeg starte å blogge litt om mote også?


-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Dagens

- 01.06.10

- 23:30

- Litt sol, men ganske kaldt.

- Bedre

ingenting

- Pasta

- 1 time på skolen i morra

 - SAVNER SILJE MI!

- Har ryddet i skapet mitt:D

God natt nu :)

-IsabelleBeatrice

Salg -gi bud!

Da har jeg vært flink pike og ryddet i skapet mitt, og fant noe klær jeg ikke bruker lenger. Noen er ubrukte, noen er for småe/store osv. Den som gir størst bud får plaget, men ikke gidd å tulle. For kontakt kan dere sende meg epost på :
- vladovic109@hotmail.com, facebook (Isabelle Beatrice Brudal) eller nettby (Belce).


( BikBok 199 kr-  selges for 150, brukt bare en gang, synes ikke jeg kler den - str M)( D&G original, fra Italia. fikk av tante- gi bud, starter fra 100 kr - str S, passer M og L)( Pumps/Wedges fra H&M- husker ikke pris, rundt 300 tror jeg, har brukt dem 2 ganger, str 39 men er småe- gi bud)( Tunika - brukt 1 gang, str M- gi bud)( Tunika- brukt 1 gang, str M/L- gi bud)( Fra Nederland, aldri brukt, str M/L - gi bud)


( Fra Italia, den er for liten, ved brystene, brukt et par ganger, str S/M den er strech- gi bud )( Fra Romania,for liten ved brystene den og, brukt en gang,str S/M,strech- gi bud)( Fra Italia- liten for brystene mine- brukt 2 ganger, str S/M,strech- gi bud)(Kjøpt på Veromoda fro 375 eller noe- aldri brukt, kler dem ikke, str 32/34-gi bud)(Kjøpt et sted i oslo for 449 kr- brukt noen ganger 32/34- gi bud)

*Detta var det jeg fant nå, jeg blir utrolig fort lei klærne mine, så det kommer nok flere etter hvert. Som sakt, den som gir høyest bud, får plaget- kjør på!

-IsabelleBeatrice
Rydde ?

Burde jeg rydde i skapet mitt og finne klær jeg ikke bruker lenger som jeg kan selge?
hm. Jeg har fri i dag, kjeder meg, så istedet for å bare ligge i senga og se ut som ett lykketroll med hockeysveis som små barn får hos tannlegen, så kan jeg kanskje gjøre noe fornuftig ?
Ja, stay on, kommer kanskje en del klær til salgs senere! : ) (Random bilde- meg og Ruben i Kragerø"savn" )


-IsabelleBeatrice

This day was a wunderfull day, elno.

- 01.06.10

- 23:30

- SOL i dag og

- Bedre nå

ingenting

- Kyllingsalat

- Parken i morra!

 - hm?

- Har hatt en fantastisk dag i dag, men gode folk!


Så er den dagen her også over. Synes tiden går gær fort i det siste, og snart er det sommerferie. Den mnd her skal det skje mye, fest, møte folk, shoppe, sole meg, og bli tæn, yaman!
I dag har vi vært på museet med klassa, var der i 3 timer eller noe, så stakk vi i parken senere, og spillte sandvolleyball,spiste vannmelon, snuste og ble solbrent på brystet, men like greit, slipper å ha skylle da jeg slenger brunkremen i trynet.Woho.

Vet dere hva?- Jeg har verdens beste jente! - Silje Natalie.
Det er ingen andre her i Norge som kjenner meg like bra som hun gjør, jeg vet så å si alt om henne, og hun vet så å si alt om meg, vi forteller alt til hverandre, vi støtter alltid hverandre, og selv om vi noen gang krangler, så blir vi alltid venner igjen. Folk har prøvd å ødlegge vennskapet vårt- men ey, GI OPP og skaff dere et annet hobby.
Jeg elsker deg vennen!


God natt, søttiser! 

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits