Denne digger jeg!

Jeg hater reklamer generelt! Blir så irritert hver gang jeg ser på film, så kommer reklamene som varer i evigheter! 
Det er få reklamer jeg liker, men DENNE her:Er en av de beste reklamene jeg har sett! - "You mean sex right? - ahh! CUT!! Noo Schweps,mm" haha!!
Reklamen til Schweps, en av mine yndlings drikkene! mmmm. Jeg har det hvor som helst jeg og:D 

-IsabelleBeatrice
 

Feil e-post! :o

Hei alle sammen!
Kort innlegg nå! er på flyttefot som sagt, men tok meg 5 min på nett! MÅ bare, og da må jeg hilse litt og vise at jeg lever!
Ah, gleder meg til fast nett, er så mye jeg vil fortelle dere og vise dere!!

Det jeg egentlig skulle si nå er at på bloggen min står det feil e-post adresse. Det må jeg bare takke Sara for å ha sagt ifra. Jeg skjønte aldri hvorfor jeg ikke fikk mail av leserne osv! For det har vært ganger der jeg fikk litt sure kommentarer om hvorfor jeg aldri svarer på mail...
Så, ibv@hotmail.com er FEIL! - her er den riktige: ibv@hotmail.no! Da er det bare å sende mail nå, og jeg svarer dere så fort jeg har mulighet!:)

-IsabelleBeatrice

JEG LEVER

Hei kjære dere søte fine lesere!!
Jeg må bare beklage meg for den dårlige bloggingen. Jeg har nok en gang en god grunn til det.
Der vi bor nå, har vi ikke nett (jeg dør!!). Vi kommer til å ha nett snart, da vi flytter inn i huset VÅRT! ahh..
Har så mye å fortelle dere, så mange bilder, video kommer også! Everything for you!

I dag har jeg hatt eksamen i norsk(dritt oppgaver). Nå sitter jeg hos Hedda, og skal snart bli hentet av min kjære pappa og mamma!

Jeg lover dere masse bra framover,bare vent!:)"toddles" -Heidi Barbie Alexandra 

-IsabelleBeatrice
 

Happy Hair, hjelp trenges!!?

HeiHei alle sammen! 
Jeg har egentlig en del innlegg jeg må skrive, mye som har skjedd i livet og mye som fortsatt skjer!
 
De fleste vet jeg har blitt sponset før av rapunzel og skal være ærlig og si at jeg ikke var noe fornøyd med håret.. Jeg brukte det bare i helgene på fest, i noen mnd, og de er allerede ødelagt! Jeg har vasket dem, rettet dem brukt hårkur osv..bullshit, ble ikke bedre!
Nå skal jeg bli sponset av www.happyhair.se også tenger jeg deres hjelp med å velge farge. Jeg er litt usikker hva jeg vil gjøre med håret egentlig...Farge det brunt? eller bare stripe det igjen(det er sommer og det er fint med lyst), stripe det mørkere, hva sier dere?

Her er noen av fargene jeg har sett litt på:

Clip-on set, syntet, Blondmix, vågigt
Trykk her for å se mer 

Clip-on set, syntet, Hazelbrown, vågigt
Trykk her for å se mer 

Clip-on set, syntet, Kolamix, rak
Trykk her for å se mer 
Clip-on Magic, Cendrè-mix, rak
Jeg liker den her best, men vil høre litt av dere og!
Trykk her for mer 
Clip-on Magic, Hazelbrown, rak
Eller denne?
Tyrkk her for mer 


Besøk siden, de har mye fint, og det er hairekstansjons til alt slags hår!!
TRYKK HER


Og hjelp meg litt da?

-IsabelleBeatrice 

De har endelig kommet hjem!

HEI alle sammen!!!
Kort innlegg nå der jeg vil informere dere om den nyeste og en av de beste nyhetene på lenge! Familien min er tilbake Norge!! mer om det forteller jeg dere når jeg har nett!
Jeg savner samboeren min Hedda da! ...

Tumblr_lljg3cvndw1qgzzrho1_500_large
-IsabelleBeatrice

Gratulerer med dagen,Norge!

God morgen kjære vakre Norge! 
Dagen er deres i dag. Det er dagen dere skal være glade  og stolte over deres land! Etter å ha bodt her i over 6 år,kan jeg vel kalle dette for landet mitt også, vel? Jeg føler meg mere norsk enn serbisk  og rumensk.
Det landet her er jeg forelsket i,detlandet her har jeg valgt å se  på framtiden min, i! Jeg er lei for at jeg ikke kan  si, jeg er en stolt pordmann, jeg er stolt over landet MITT, føler det blir feil for de andre å  høre  det, men det er slik jeg føler meg  meg, "EN MØRKERE NORDMANN" 

Men hvor mange er det som vet hvorfor vi egentlig feirer 17 mai?

Vi samles som vanlig for å feire grunnloven, som ble skrevet av 112 menn på Eidsvold 17. mai 1814. Sammen bygget disse 112 mennen opp grunnloven på idealer som frihet, likhet og brorskap, og sist, men ikke minst på kjærligheten til sitt fedreland. Man fikk ikke fullstendige frihet i 1814. Man gikk inn i en union med Sverige med felles svensk konge, men vi fikk eget storting og fikk endelig retten til å styre landet selv. Gleden blant det norske folket var ubeskrivelig. 

17. mai er først og fremst en dag for å tenke på, hedre og hylle fedrelandet for det det er verdt. Man må ikke glemme den dyrebare friheten som  forfedrene har kjempet for. Hadde det ikke vært for dem hadde manikke hatt denne årlige nasjonale festdagen for å hedre kongeriket Noreg.

 

Man skal likevel huske på at i dag er dagen man feirer demokratiet, selvstendigheten og rettighetene. Dette er ting som dagens generasjoner som oftest ser på som en selvfølge.

 

Det landet her er fritt, med frie valg, talefrihett og likestilling. Dette er ting man må sette pris på og være stolte av, for alle har ikke disse privilegiene. Mange mennesker rundt om i verden lever i frykt for krig, overgrep, sult og mangel på de mest grunnleggende tingene her i livet. Alle har ikke en hverdag hvor de har mulighet til å gå på skole eller få den maten de trenger for å overleve.
  
Skjønner dere nå hvorfor jeg setter så stor pris på det landet her? Jeg har alt jeg vil(nesten), jeg går ikke runt med tanken på at jeg kanskje kan dø morgendagen, eller bli voldtatt eller noe! JEG HAR ET FRAMTID!

Men ingen 17-mai feiring blir noe feiring uten at Henrik Wergeland blir nevnt.  De fleste  har sikkert  hørt mange ganger før og kommer til å høre mange ganger til, så var det Henrik Wergeland som startet de 17. mai-tradisjonene man har den dag i dag. Det er hans fortjeneste at man går tog, synger sanger og vinker med det norske flagget i rødt, hvitt og blått.

 

17. mai er en nasjonal festdag, og er kanskje mest barnas dag. Barn får spise så mye godteri, is og pølser de bare vil.(store barn små gleder gjelder det også, altså!!!) Man går i tog og spiser is og god mat. For dem som har familien sin nær, er sammen med dem og venner. Glad jeg ihvertfall har en "familie2" og venner. Det er venner og familie som vi kanksje ikke treffer så ofte. Dette er dagen da fiender blir venner.

 

Men kjære dere alle sammen, ekte nordmenn og ikke nordmenn. Sett pris på hvor godt man har det i kommunen og ellers i landet. Alle har vel mat på bordet, tak over hodet og klær på kroppen, men enda vil man har mer. Dette er dagen da alle er glade og faktisk gleder seg over det man har. Man må ta vare på hverandre og landet vårt.

 

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN NORGE!! :D

Nå er det bare å hoppe ut av senga, fikse seg, og løpe ned til Fagernes, for så å gå i russetog-dagens show! Everyday i'm shuffling!  Kos dere alle sammen!  :)

 

Last day as russ:(

Hei og Hade!
Et kjapt innlegg, som bevis på at jeg lever! Ikke noe lange greier nå, det kommer senere!
I dag er det siste kveld som russ, så i dag skal jeg bli fin på vin! nei..men ja, i dag skal det festes!
Blogges og kos dere i kveld,ppl! :D

-IsabelleBeatrice

 

Regn og kveld

Om kvelden pleier alltid tankene å dukke opp i hodet! Man tenker på så mye, ofte er det depresive tanker, savn og smerte. I tillegg regner det, lyner og torden! Perfekt match for deppe kveld? ohyes.
Blir så lei meg når det regner, alt er så grått og våt! Nå er ikke familie her heller. Jeg husker godt de kveldene vi pleide å sitte sammen, de gangene det regnet. I mini alderen satt jeg og lekte med barbie dokkene i stua, senere(altså nå) pleide vi å sitte  i sofaen vår med pledd på, kakao som mamma lagte, noe godt å spise og en bra film! Jeg savner det. Jeg savner familie kjempe masse nå, føler jeg må snakke med dem hver dag, flere ganger om dagen(skype). 

Jeg vet de nærmer seg, men det har tatt så utrolig langt tid! ET HALVT ÅR!..."Kom dere hjem"

Nei, nå skal jeg gi meg med sutringen! Hellers se fram til i morgen..Ok, først tentamen i treningslære,det glemmer vi.. men SÅ- TRYVANN VÅRT LIVS PARTY, med herlige skapninger! Om noen skal til Oslo i morgen, kanskje dere ser oss på autobanen, løpende!:D Ja, takk til sjokolade, vi lager jo show!!Flere som skal til Tryvann?

-IsabelleBeatrice


 

Bort med det ufine!

Takket være /www.caredirect.no, skal jeg bli kvitt cellulitten, bli brun og få ren og fin hud! Alt på en gang, what a dream!
Okei, jeg har blitt sponset av dem, og fikk i posten en betakarotten boks, en god luktende sjokolade og cocosnøtt cellulitt krem, og tabletter for urenn og tørr hud! Litt av en sponser pakke, må nok være den beste hittil! 

Jeg har tatt meg en titt på siden dems, og må si jeg er imponert! De har så mye bra, og alt har en rimelig pris!

"Velkommen til å kjøpe helsekost på nett! Vi tilbyr helsekost og slankeprodukter fra landets ledende leverandører. Dessuten har vi et godt utvalg av økologisk hudpleie produkter. Vi har faste lave priser, gratis frakt, rask levering og lover deg en trygg netthandel. Du kan også besøke oss på facebook.com/caredirect

Rask levering må jeg si, fikk pakken min etter en uke etter å ha avtalt med dem!  

 Alva Intensiv Cellulitt Krem Sunny Tan Betakaroten CarePharma ImmiBalm

Ta dere en titt på siden dems, de har virkelig mye bra der! Og produktene virker. Ikke tro det er noe jeg sier for å reklamere for dem, for jeg hater sånne ting. Reklamere skikkelig for en ting, også er det en dritt produkt. DE her derimot virker, så nå gleder jeg meg til å bli kvitt alt de ufine, og fram med det fine, tæn, 0 cellulitter og ren hud!

-IsabelleBeatrice 

Mitt stjernetegn og personlighet

Nok en dag med srufing på nettet. 
Dette viste dere kanskje ikke om meg, men jeg er avhengig av horoskopet. Jeg leser den hver dag, og tror på det. Om det er tilfeldelig at det som står skjer eller ikke, bryr jeg meg ikke. Det skjer som det står hele tiden!

Jeg er fiskene, født 14.Mars 1992. Etter å ha lest dette på nettet så merker jeg at det som står passer ganske fint med meg, men er noe jeg er uenig i. 
Positive egenskaper : Leken, vennlig, fleksible, følsomme, mystiske, bedårende, følelsesmessige, ærbødige, kreative, elskende, spontane, åpent sinn, omsorgsfulle, dedikerte, liberale, forståelsesfulle, tolerante og menneskekjære

Negative egenskapeEksentriske, upålitelige, selvsentrerte, kalde(DET ER JEG IKKE), fjerne, slemme(Kan være), dømmende, uberegnelige, forvirrede, deprimerte, splittete personligheter, uansvarlige, mål-løse, mangel på motivasjon og avhengighetsproblemer

Ideelle karriererDoktor, hypnotisør, dyrlege, sosialarbeider, sykepleier, religiøs leder, poet, forfatter, skuespiller, psykolog.

Liker : Romantikk, å føle seg verdsatt, frihet, stabilitet, å føle seg ønsket, mystiske/fortrollende øyeblikk, å bli oppmuntrert til å ha mål og drømmer, dele tanker/drømmer, å være en rollemodell, å være elsket.

Misliker : Føle seg sårbar, føle seg alene/ikke elsket, å ikke ha noen framtidige mål, føle seg verdiløs, bli ignorert, frekk/røff oppførsel, høylytte fester eller sammenkomster(whaat? feil), å ikke ha noen drømmer, å ikke ha struktur i hverdagen.

Og for dere som kjenner meg? Stemmer dette som står her med personligheten min?

-IsabelleBeatrice 


 

Lillehammer landstreff klikkestevideo


Bilder kan dere se her

Ja, det var faktisk bra liv!! Villeste, klikkeste, råeste!! 
Takk for en fin helg, ppl!

-IsabelleBeatice 

Landstreff på Lillehammer

VAR KONGE!

Skulle egentlig skrive det innlegget her i går, men var litt for sliten. Etter en helg med få timer med søvn og mye dansing, osv, så kan dere tenke dere hva jeg gjorde da jeg kom hjem. SOV!
Å sove i telt uten sovepose og liggeunderlag er ikke gøy. Jeg frøys (nesten) i hjell. Men så var det, det eneste som var negativt med helga. 
Ble kjent med utrolig mange koselige mennesker,og traff mange bekjente jeg ikke hadde sett på lenge.
På kvelden tok det helt av, musikk overalt, dansing, øl i lufta, bmx show med Andre Villa og og og , kjempe LIV!

Nå er jeg fortsatt sliten, kjennes ut som jeg har gått på høyhæler hele helga, og jeg hadde bare tøysko på meg...
Må nok takke alle for en fin helg og fin opplevelser med mange fine minner. Tryvann til helga kanskje? hmmHan likte det ja!

Idamin!


Skal følge tipset til Niclas jeg, og melde meg på Paradise altså! 

Er ikke bra å gå alene og sove på landtreff, for da kommer voldteksmannen! eller kvinna! HeyHey!

-Det kommer flere bilder senere. 

Flere som har vært der? 

-IsabelleBeatriceHeader laging på G

Hei alle sammen! 
Kom plutselig over en konkurranse hos ei søt jente. Konkurransen går ut på å lage en header til henne, og vinneren vinner en parfyme. Siden jeg bare har en parfyme, så meldte jeg meg på. Jeg er ikke noe proff til å lage headere, men er lov å prøve seg fram.Er så mye lettere å lage det da det er kvalitetsbilder, noe hun hadde. Jeg håper på å vinne, vil lukte godt da:P

Disse lagde jeg:


Hva syns dere?

-IsabelleBeatriceSvar på spørsmål

Du ble sammen med en, og nå er du ikke sammen med han...( jeg mener ikke simen)
var du i det helle tatt sammen med han... eller var det bare tull?
- vi fant ut at vi var alt for perfekte for hverandre, og altfor like, så funket ikke!:P haha, neei
når skal du flytte fra hedda?
- når lånekassa har tenkt å gi meg stipend så jeg kan betale hybbel
hvilken linje går du? er det vanskelig?
- jeg går idrettslinja, og nei, jeg syns ikke det er vanskelig.
hvorfor lager du ikke videoblogg?
- fordi jeg mener at videoblogg er teit, og kanskje også fordi jeg ikke har kamera
når kommer liveshow?
- liveshow kommer neste gang jeg er hos min kjære Sara
ser du på paradise hotel?
- i ny og ne
skal du melde deg på ph?
- jaja, selvfølgelig!!! jeg brenner for det! ;) 
hvor i nårge har du bodd, og hvem var dine bestevenner der du bodde.?( legg ut bilde av h*n)
- ah, har bodd så mange steder! Men fast, var det vel på Koppang og her. Jeg hadde mange venner, men min aller første bestevennine var Cathrine! 
  
Og i går traff jeg henne på tusenfryd! Vi har ikke like godt kontakt som før, men vi er fortsatt venner! Jeg savner henne kjempe masse, og dette er tross alt min første bestevennine i Norge

Kan du fortelle om hvilke hårprodukter du bruker, og den beste du har prøvd? 
-
Beklager å måtte skuffe deg nå, men jeg bruker ikke noe hårprodukter, bortsett fra shampoo og balsam! Jeg har aldri brukt det heller. Og shampoo og balsam er noe vanlige greier, ikke noe spessielt! :)

Hva syns du om dagens press på ungdommer? Skole og prestasjoner, og ikke minst klesstørrelse? Blir du påvirket?
-
Press har det alltid vært. Uansett hva det er snakk om! Jeg personlig hater det, og jeg hater tanken på at jeg også kan gi press på noe til noen. Jeg har ganske dårlig selvtilitt og jeg blir lett påvirket, i hvertfall i klesstørelser. Jeg ser på meg selv som lubben, og jeg sier ikke det fordi jeg vil ha oppmerksomheten til menneskene rundt meg, til å si jeg er tynn. Jeg beundrer den personen som er "rebell" og klarer å stå på sitt og leve livet sitt. Ikke bry seg om hva andre rundt seg sier, gjør og har på seg. 
Det har blitt til alt for mye press nå til dags, men er man modig nok, klarer man å stå imot det. Det er det vi alle burde gjøre, folkens! 

Hva drikker du når du er på fest? hva hater du når du er på fest, type personer? Eller andre typete jenter?
- Jeg drikker alt mulig, igrunn. Det jeg "hater" mest på en fest er personer som skal leke mer fulle enn det de er, personer som ikke klarer å si stopp, og havner på gulvet, kaster opp  overalt, blir sinte, er ute bare etter bråk. Og en ting til jeg hater, spesiellt med jenter..La oss si det er vors et sted, og det er noen gutter som holder den, også er man bedt der...De første blikkene du får av de jentene som sitter der er: åh, hvem er deT? hvorfor er hun her? bitch, blablabla..Dømmer etter første inntrykk.
Hva imponerer deg, av folk og personer generelt?
-Jeg liker mennesker som er omsorgsfulle. Som setter pris på det de har, og viser det. Av folk som har talenter. Av folk som er modne. Folk som tørr å si meningen sin, og stå på sitt. 
Er egentlig ganske mye, men dette er det viktigste tenker jeg.
Hvor er du om ti år? drømmesituasjon?
 - Oi, så langt har jeg faktisk ikke tenkt. Men regner med at jeg har en familie kanskje, en mann i hvertfal. Er utdannet og har en jobb som trives med. 
Er du en flørte jente i russetiden din? 
- Faktisk ikke, mener jeg!
hva skal du til sommeren? og hva liker du best med sommeren? :) 
-
Til sommeren skal jeg leve livet. Jeg skal nyte sommeren skikkelig. Endelig en sommer der jeg vet at jeg er trygg i Norge, en sommer der jeg kan reise til utlandet dersom jeg har lyst. I sommeren skal jeg til Kragerø, jeg vil reise litt rundt, bli brun, trene, kose meg med familien og venner. 
Jeg liker at solen skinner, og varmer hjertene våre. At man smiler hver dag, virker som alle dagene er så bra. At man blir brun. ALTEr du flink på skolen?
-
Hvem er ikke det, bare man vil? Jeg er flink, de gangene jeg vil.
Har du hatt vanskelige tider som innvandrer? (bortsett ifra frykten om å bli sendt ut). Var det vanskelig med språk og å forstå kulturen?
-Jeg er en person som intregerer seg fort. Syns ikke det har vært noe vanskelig med språket,siden jeg kunne tysk og engelsk, og kunne forklare meg. Lærte språket etter 3 måneder, ikke som nå, men jeg kunne det så jeg kunne snakke med folk. Kulturen er da ikke så veldig forskjellig fra vår kultur, så det var ikke noe problem. Eneste som har vært vanskelig var de gangene jeg ble mobbet.
Digg å være russ?
-
Supert! Litt sliten om dagen, er lite søvn i russetiden, men veldig sosialt, blitt kjent med en god del nye mennesker, nye venner skader aldri.
Hvor gammel var du første gangen du var full? Om du har vært det, heehe 
- Beklager, men slike spørsmål har jeg valgt å ikke svare på. Men full har man vært.
hvor mange kjærester har du hatt?
-
Jeg har vært i et onklig forhold.
hvordan var simen?
- Simen er min eks kjæreste og en gutt jeg har vært kjempe glad i. Jeg er fortsatt glad i han, men ikke på samme måte som før. Han var som en fjompenisse, neida. Han var sta, men samtidig omsorgfull. Fikk meg ofte til å le og lyste opp dagene mine de gangene jeg var lei meg eller noe, ihvertfall mens jeg var nede i Serbia.
holder du på med noen nå?
-Nei
noen du er intresert i?
-Nei
hva skal du til neste år?
- Til neste år skal jeg jobbe,også ta opp noen fag.
hva skal du i sommer?
- Svart på det lenger opp
spesielle planer for våren?
- Skaffe meg jobb, få familien tilbake til Norge, og skaffe meg hybbel! 
skal du reise noen steds utenlands igår?
- Har ikke planlagt noe enda, men har lyst.
Hva kan du ikke leve uten?
- Familien min og venner!
hvis du kunne velge hvor ville du da bo i verden?
- Jeg vil bo her i Norge jeg!
ville du hatt masse penger og bo midt ute øde på landet? eller hatt lite penger og bo på drømme stedet?
 - Der jeg føler meg lykkelig! 


savner du simen?
-Ja, jeg gjør det! men lengder ikke tilbake til forholdet. Det er ting jeg savner, og ting jeg ikke savner.
Hvor har du kjøpt dem toppen du har på bilde??
- Den er kjøpt på Bik Bok!:)
favoritt blogg?
-
Jeg har ikke noe spesiellt favoritt blogg. En gang i tiden var Beaks.blogg.no min favoritt, men den har forandret seg. 
hvilke blogger leser du fast?
-
Jeg leser heller ikke noe faste blogger. Donnaogsara.blogg.no er den bloggen jeg er innom hver dag ihvertfall. Ellers er det topplista og vennelista mi jeg sjekker ut.
Skal du til kragerø i år? :)

-Ja, selvfølgelig skal jeg det!!!:D
Hvilken linje går du på vgs?
 -Jeg går idrettlinja 
er du god i tysk? (hvilken karakter har du?)
-
Ja, syns det! Men er ikke proff. Har hatt alt fra 4-6!
kan du legge ut bilde av huset, der du bor?

hvilken kamere bruker du?
-
Jeg har ikke kamera, bildene er alltid tatt av andre, ellers er de gamle. Og da brukte jeg Samsung 18.5 mp
farger du håre ditt hjemme? eller hos frisør?
-
Jeg farger håret mitt hjemme
hvor mye veier du?
-
Litt for mye..
synes du at du er pen? 
- Det kan være dager der jeg gjør det, men er mest dager der jeg ser på meg som på et troll
Kan du fortelle om alle russeknutene du har tatt? :) 
-
Jeg har vært litt dårlig med det. Men den uken har skal jeg ta en del. Jeg har vært våken 24 timer, spist en hubba bubba pakke(må ta den på nytt, siden jeg mistet tyggisen 40 sek før jeg ble ferdig) kjørt russebilen 10 ganger i rundkjøringen, hmm..Flere blir det! og ja KONGLA!!! neida. 
 
i hvilken by bor du?
-Vakre Fagernes BYEN!

Bra svar?

-IsabelleBeatriceOpp til dere!

Jeg kommer til å svare på spørsmålene mest sannsynlig i kveld! Har dere flere spørsmål, så spør i vei NÅ! - HER

Jeg gleder meg til i morgen, kjenner på kroppen det blir så bra! Tusenfryd, here we come! Flere som skal på tusenfryd i morgen? Eller har vært? Hvordan var det?

-IsabelleBeatrice 

At Cec's house with WOC
Fornøyd, etter en lang skoledag! 


-IsabelleBeatrice

ER DET MULIG!?

PS: Dette er en irritasjons innlegg!

God morgen, eller den er f. ikke god!
Gå ut av huset, kaldt som fy. Trøtt som bare det, etter å ha sovet utrolig dårlig, med angst i seg. Hver kveld er det en random dude,med hetta på og telefonen i hånda, som liker å vandre her i området. Hva skjer?
Nevermind, løpe ned til bussen, og bussen bare reiser ifra meg,selv om jeg var 5 meter bak den, og i tillegg ble jeg nesten påkjørt av en eller annen idiot som har aldri hørt om gangfelt! JEEZ!
Fint at stemma mi forsvant den og, å gå opp til skolen er lite gøy, og jeg er forkjølet. Å sitte på skolen og se at det snør ut vinduet, er enda verre! SNØ? altså seriøst!!
Alt irriterer meg nå, men tror jeg bare slår av dataen og øver på framføringen!  - Heia 80-tallet!

Tumblr_liikxwknfa1qhvs3wo1_500_large 

Btw, ikke glem spørsmålsrunden! HER

-IsabelleBeatrice 

Har dere spørsmål?

Da kjører jeg i gang en liten spørsmålsrunde, sånn at jeg slipper å svare på en og en spørsmål i nesten hvert innlegg! 
Jeg får spørsmål hver dag, om et eller annet! Nå kan dere spørre alt her, så svarer jeg på alt i et innlegg! -IsabelleBeatrice

Grisedagen tok av

Da var vi i gang! Solen skinte, god humøret og ølet var der! Alt var i boks.

Kommentar: Ja, dette ser vel bra ut...Hva inneholder det? 


Kommentar: Fiskeboller,Sjokolademelk,Syltetøy,Tran,Surmelk,Kefir, også tenkte de at flere klomper i røret er bedre, vi tar med ostepopp!
SÅNN, da kan vi fylle på!

Kommentar: klare?

- venter spent!


Meg: nåja..nja! nei, må jeg?  hva inneholder det? fiskeboller?Tran? JEG HATER ALT SOM HAR MED FISK Å GJØRE! - okei da, er med..


Kommentar: KJØR PÅ!Dæven, for en mage jeg har.. er gravid! ....

Okei, helt ærlig. Det smakt ikke såååå ille..synes det smakte sjokolademelk,syltetøy og ostepopp! Det er vel godt det?
Presset meg selv  til å ikke tenke på lukta, ikke tenke på hva det inneholder, og at det egentlig bare var ekkelt.
Jeg kom på andre plass, drakk 8 glass! NommiNommi!:) 
Hva som skjedde senere, er ikke så viktig! Jeg skiftet klær, og pusset tennene altså!

-IsabelleBeatrice0 russebil:(

Hei alle sammen! 

Blir litt slapp blogging i dag, grunnen til det er vel forståelig!.. Er bare litt ustabil til å skrive og tenke i dag, rettere sagt altfor sliten! 24 timer uten søvn- russeknute: GJORT! *gjespe*
I går var vi på grisefest, og drakk dritt, et riktig ord for det! (mer om det kommer senere+bilder)

Det jeg egentlig skulle blogge om nå er, russebil! Jeg har fått en del spørmål om vi har russebil, og svaret på det er NEI (buhu).. Grunnen til det er egentlig er vel mest den tragedien som skjedde med meg..Vi skulle ha russebil, dreiv å leta, og skulle se på en etter helga jeg reiste. Ingen forventet det, ihvertfall ikke jeg! 
Jeg kom tilbake i tide ja, men da ble pengene et problem. Uten jobb, uten stipend, uten pappa ble det litt vanskelig å ha russebil. Er egentlig veldig leit for at vi ikke har det, vi gledet oss så til det! Og russetiden  uten russebil er ikke like gøy som da man har bil..


Ingrid,Cecilie,Hedda,Marianne, Ann Tonje og meg! Dette skulle gjengen vært!:( 

Btw, noen som vil spandere lillehammer treffet biletten på meg? neida, tuller...eller, egentlig ikke, men ja, nei? haha

Har dere hatt en bra helg?

-IsabelleBeatrice


» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits