Å prøve noe nytt

Jeg har alltid vært glad i sminke. Liker å prøve ut nye ting, selv om det ikke er noe sminke man går med til hverdagen. I dag har dagen vært ganske lat, og jeg prøvde å finne på noe. Plutselig kom jeg over en sminke video på youtube - halloween doll makeup! Jeg er jo veldig glad i dokker da,selv om de er skummle, så måtte teste det ut. Personlig syns jeg det var DRITT kult. Henne som har videoen på youtube forklarer og viser det tydelig nok at man skal klare å gjøre det selv. 
Ble ikke helt likt, men jeg ble til en dokke da:) Litt kleint at folk ringte på døren akkurat i det jeg dreiv og sminket meg, og hadde sminket bort øyebryna og var likbleik i ansiktet, men det snakker vi ikke mere om:) hahaJadda, jeg er ikke pen akkurat sånn! Lady Gaga to, MUCH! Og det ble jo ikke helt perfekt heller, men så er det første gangen også da!:) 
DETTE er videon jeg tok inspirasjon fra:)

Hva syns dere? 

-IsabelleBeatrice


 

Ukens spørsmål (Uke 18)

For et herlig vær det var i dag! Solen skinte i hele dag, og klart så tænet jeg mæd! Dessverre er min kamera utladet, så jeg får ikke legge bildene inn på dataen enda, men promise- kommer i morgen. 
Nå ligger jeg bare i sofaen, og er døds varm enda. JEG ELSKER SOLA!
 
På tide med svar på ukens spørsmål.

 er du betatt? hva for noe,hvem...  
- nope.


Er du ikke sammen med Simen som du var sammen med på Valdres Teens?- Nei, jeg er ikke sammen med Simen som er en av hovedrollene i Valdres teens! Det var to Simen i serien, han ene er min eks kjæreste, og han andre er min klassekamerat som var en av hovedrollene(fotball spilleren)
Og når spilte dere den inne? er det lenge siden?
- Det ble spilt i fjor, da jeg gikk min siste år på Videregåendeskolen.

besto du siste året på vgs i og med at du ble kastet ut av landet i noen måneder?? 
- Det gjorde jeg dessverre ikke! Det er derfor jeg har et friår nå, for å ta opp igjen noen fag som privatist. Slitsomt, men sånn er det bare:/ 

Hvem slo opp du eller Simen? 

- Jeg! 

Er du singel eller ikke?
- Jeg er singel 

Liker du noen?
- prinsen min billy

Hvor mange har du vært sammen med?
 
- Jeg har kun vært en gang i et forhold.

hvor gammel er du? 
- Jeg er fremdeles 20 år da:) 

Jeg synes håret ditt var veldig fint,men på noen bilder her på bloggen ser jeg at søstrene dine har mørkt hår.Har du farget håret blondt? 
- Jeg er naturlig brunette! Men jeg har alltid ønsket meg blondt hår, jeg har alltid hatt mamma som forbilde, og hun er blondine, så ja...blei som henne da! Ilu mommy! 


(Gammelt bilde, er en stund siden jeg hadde brunt hår)

Fornøyd med svarene? :) 

-IsabelleBeatriceDaddy, du har blitt gammel

"-Pappa, hvor gammel blir du egentlig?" -"Neisj, 35 da:)" *dårlig pokerface. 

I dag har min kjære og beste pappa i verden bursdag. Han liker å tro at han blir 35 da, så da velger jeg å ikke røpe ut det egentlige alderen hans! (må smiske litt).
Først og fremst så vil jeg påstå at jeg har verdens beste pappa en kan tenke seg. Selv som 20 åring og voksen person, er jeg fremdeles hans lille prinsesse, som han ikke klarer å gi slipp på. Alle disse leve årene mine har han vært der for meg, enten det har vært kjefting, eller kjærlighet, han var der. Han var der hvert eneste sekun, hvert eneste minutt, time, dag, uker, måneder og år. Selv de dagene han ikke var akkurat ved siden av meg, pga alt som skjedde med oss, så var tanken hans på meg, hjertet hans var hos meg.

Vi har alle våre dager der vi hater foreldrene våre kun mas og kjefting fra dem. Det fins alltid en grunn til det! De vil vår beste, selv om det er overdrivelser iblant.
Pappa har alltid vært den som modet meg opp, han var sterk og ga meg et håp i livet. Han lærte meg hvordan jeg skulle bære det tunge jeg hadde på hjertet, bærte meg da jeg syns det var tungt å gå, ,dro meg opp i oppoverbakker, og hadde/har alltid de rette ordene å si.

Mens jeg var en liten drittunge, var jeg kjempe bortkjemt. Det jeg pekte på, det var i mine hender senere. Han gjorde/gjør alt for at jeg skal ha det bra. Hva gjør jeg tilbake? Er fremdeles en drittunge uten respekt som liker å bryte reglene, men ey, jeg har mine engelunge dager også. Han fikk jo verdens fineste og mest ønsket bursdags gave av meg nå!:) 
Vi har vært fra hverandre i over et halvt år. Den verste perioden i livet mitt. Han feirer det alene, selv om planene våre var å feire det sammen, drikke noen øl, grille, i vårt eget hus. Planene forsvant fort da vi ble utsendt av landet, men håpet døde aldri. VI ga oss ikke, og nå har han bursdag nok en gang, og vi feirer akkurat som den gangen vi planla. Nå har vi gledes tårer, selv om tårene som rant fra øyene hans dagen jeg reiste fra han, ikke er borte enda fra hodet mitt.

Jeg har tatt mange avskjeder av pappa. Første pga krigen, han ble igjen i Serbia og vi reiste til Romania, han ville nok en gang vårt beste, og sendte oss fra det som var i fare. Flere dager uten å høre fra han, flere dager uten å vite at han var i livet. Flashback da vi ble utsendt, men dette kan bli en kapitell for seg selv. Vi har startet et nytt kapitell nå, et lykke kapitell, der vi er sammen, og har et hel liv framfor oss. Nå har pappa lært at jeg klarer meg selv, men at han blir veldig savnet i livet mitt uansett hva det gjelder. Jeg har lært å sette større pris på alt han sier og gjør, og ro ned slengen med leppa:D hehe.ops. 

Så, min kjære Daddy. Gratulerer så mye med "35" års dagen! :) Håper dagen din blir vellykket og at du koser deg! :) ILU, "Volim te puno, piticu! Tvoje Cerka"
-IsabelleBeatrice


Fordi jeg digger deg!

Min kjære Isabelle <3

Nå skal jeg være litt søt og skrive et innlegg til deg! Historien om oss to er egentlig ganske morsom. Første gang vi møttes var i Kragerø i 2008, og da kunne vi ikke fordra hverandre! Det startet med at den ene trodde den andre var bitch, så hatet vi automatisk hverandre. Jeg husker vi drev å slang dritt til hverandre, egentlig helt uten grunn! Så i Kragerø året etter, så ble vi veldig gode venner, og kunne ikke skjønne hva vi egentlig hadde imot hverandre! Jeg er veldig glad for at vi fikk så god kontakt, for etter vi ble gode venner i Kragerø, så har vennskapet vårt utviklet seg til å bli helt fantastisk! Du er en jente med masse humor og latter, og du støtter alltid vennene dine når de trenger deg.

En ting som er veldig morsomt med deg, er at ting du sier ofte ikke er gjennomtenkt før det kommer ut, og du har dine egne ord for ting. Som i Kragerø en gang, så spurte du Sara om du kunne få låne «negerlakk», altså neglelakk, og hun skjønte ikke bæra. Når du var hos oss sist, så sa du plutselig «nei, så skal jeg kose meg med litt narkotin!! mmm», når du egentlig mente nikotin. I påskeferien når Sara og jeg besøkte deg, så sa du noe som vi døde av og aldri kommer til å la deg glemme! Vi snakket om at du sier litt rare norske ord iblant, så buser du ut med «dere veit hvertfall at jeg har dårlig norsk, andre tror jeg har dialekt» hihi, du er så søt Bell. Du har også en litt rar vane som jeg må nevne når jeg først er i gang. En gang du, Sara og jeg sov hos Sara, så var alle dypt inni drømmeland. Så plutselig midt på natta, sikkert klokka 5 eller noe, så ringer alarmen din, og vi bare «hva søren Isabelle, hvorfor har du på alarm nå?» også svarer du «jeg pleier å ha på vekkerklokke midt på natta, for da sover jeg så godt etterpå!» haha. Du er så random og søt, noe jeg virkelig digger med deg!

Vi har gjort så mye morsomt sammen, og mere skal det bli! Du er en person som får alle til å le ved bare å være deg selv, så søt som du er. Digger at jeg kan kalle deg bestevenninna mi <3 hihi

Her  lekte vi i slottet på Burger King, små barn, store gleder?

 

André Villa, mmmm.

På Lillehammertreffet i russetiden, party like a rockstar!

Også fant du deg en random å pose med som hadde sovnet på en stolpe, sjekk trynet ditt!

Høhø, du kler å være njøøørd.

Søstrene, ingen over, ingen under <3

 

Vil bare si at jeg elsker deg masse bestevenn, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Du er en viktig person i livet mitt som jeg digger og vil ha for alltid! ILUUU herfra til månen <3 nuss fra maskin:*

Husker dere? Polaroid 300

Husker den den tiden vi var småunger og foreldrene våre tok bilder av oss, og ga dem til oss med en gang? Personlig syns jeg det var noe skikkelig fasinerende. På den tiden brukte dem Polaroid kamera.
For dere som ikke vet det, er det en gammeldags kamera, bildene er ikke så store, og dem kommer ut med en gang man har tatt bilde av noe. Kort fortalt.

Vi hadde mange sånne, og jeg som 3 åring, knipset jo tusen bilder da! (drittunge). Kameraet går ut på bateri og film da. Kamera i seg selv er ikke så kjempe dyr, men det er filmene som er veldig dyre.
Jeg fikk en pakke med 10 bilder på, og jeg har tenkt å spare det. Hittil har jeg kun tatt to bilder, av seldiggeren meg. Resten av bildene skal bli vennebilder og minner.

Kameraet fikk jeg fra coolstuff.no , som jeg tidligere har skrevet om på dette innlegget. 
Jeg digger polaroid-stilen på bilder. Det er noe med fargene som gjør at den bringer fram en slags gammeldags og slitt stil, altså retro stil da. Jeg har ønsket meg det lenge, og var så heldig og fikk det av dem til bursdagen, eller tidligere bursdagsgave da.


Kameraet koster 830,- + en pakke film som da koster 99,-! Er ikke akkurat billig, men billig i forhold til mange andre Polaroid kamera. Jeg mener det er verdt pengene. Jeg er veldig fornøyd med det, kvaliteten på bildene er jo ikke super fin, men det er ikke akkurat speilrefleks heller. Genialt er det. Tar et bilde, får det opp med en gang, pang-rang! :) 

Leverings tiden var også veldig fort! Tror det tok max 3 dager, så var min kjære kamera i posten. 
Direkte link finner dere HER.

Coolstuff.no har utrolig mye fancy ting altså. Blant anet sjokoladefontene, Automatisk matskål for hunden/katten, osv osv!!! DRITT fett side, med alt mulig ting på. Jeg anbefaler det sterkt, for dere som liker å væe unike og ha unike ting i huset. Prisene er heller ikke noe spesielt høye, det er spørs hva man bestiller. I tillegg til det, har de fått inn en enda kulere Polaroid Kamera, som da er litt dyrere, men bedre også. 
Bagasje vekt er noe de også har, kjærlighetspiller! funny. Perfekt side også for freshe bursdagsgaver, eller gaver generelt!

COOLSTUFF.NO!!! *heart*. Ta dere en titt vel.


Er det noen som har bestilt derifra? Hva? Fornøyd?

-IsabelleBeatrice

Ready for the summer - new in

Shoppegal much i det siste. Sommeren nærmer seg, selv all det dritt regnet om dagen. Liker tanken av at om 2 måneder er jeg i varmere strøk. Eller skal vi si 1 måned også? 
Ja, dere leste riktig. Jeg reiser nemlig to ganger til syden i sommeren. En gang med mine kjære foreldrer, og andre gang med mine søteste venninner og bestevenn! Kjenner hele kroppen skjelver av glede, ALLEREDE.

Jeg er så lei av å være snøhvit, og jeg er ikke så fan av solarium heller. Da får jeg heller gå rundt som en bleiking, enn å ligge i solariumet og kjede og miste 30 minutter av livet. Haha.

Uansett, det jeg skal fram til er min nye og fine Victorie Secret inspirerte bikini. Endelig har bik bok fått inn slike. Jeg som er veldig glad i dyrmønster, kjøpte selvfølgelig leopard bikini. Jeg har ønsket med det utrolig lenge, men hver gang jeg ville kjøpe det, ble det såklart tomt. Å bestille fra Victoria Secret, ble altfor dyrt. Jeg mener (ca) 800 kr for en bikini er for mye, uansett hvor fine de er.

Da ble det en nesten lik bikini på Bik Bok for 249 kr:)

Jeg elsker den, spesielt likte jeg disse steinene imellom! Også er bikini underdelen skikkelig fin på, i og med den ikke er så liten på sidene, og får dekket sideflesket ;) 

Direkte link HER


Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice
 

Ukens spørsmål (Uke 16 & 17)

Jeg skulle egentlig ha svart på disse spørsmålene på Søndag, men bedre sent enn aldri? :) 

Jeg må si nok en gang, jeg er veldig takknemlig for alle spørsmålene jeg får av dere, og prøver så godt jeg kan å besvare alle, uansett hvor dere stiller dem, enten det er bloggen, eller facebook, eller email.

Here it goes:

Hva er facebook'en din? email? twitter? instagram? 
- Isabelle Beatrice, men jeg kan dessverre ikke godta flere venner nå! Men dere kan like blogg siden på face HER.
- email: ibv@hotmail.no
- Isabellebeatric
- Isabellebeatricv
Veit moren din at du snuser?
- Ja, både henne og pappa vet det:)
Ogsen tokk hun det ( vis hun veit det ) ?
-
Altså, haha..morsom historie. Jeg hadde akkurat fått en del snus fra Sverige, siden en kompis av meg hadde kjøpt det. Jeg la det i skapet, og alle boksene var tomme. Hun åpnet skapet og alt datt ut. På den tiden snuste jeg veldig mye Catch, så hun trodde det var sminke da!:) DA hun fant ut hva det var, så ble hun nok litt sur, men det er mine valg. Pappa derimot ble veldig sur, men gikk over etter noen måneder.
Var du gammel nok når du starta ?
-
Nå gir jeg veldig dårlig inntrykk, tenker jeg. Men nei, jeg var nok ikke det, dessverre! Det betyr ikke at dere må herme altså!!
Hva snuser du ?

- Jeg snuser litt forskjeligt. Alt fra Skruft Sterk White, til General Ekstra Sterk.bor du hos foreldrene dine?
-
Det gjør jeg:) 
hva bruker du pengene dine på i lønnen?
-
Det meste går nok på regninger(crap) også er det alltid litt nye ting i skapet, bare for å pynte det mer altså:o
får du mye lønn ca hvor mye?
-
Det velger jeg å ikke snakke om:) Men jeg får nok.
forsørger du deg selv eller bidrar foreldrene din med det?
-
I og med vi på en måte har startet et "ordentlig" liv her i Norge for et år siden, så er starten litt vanskelig. Derfor hjelper de meg, og jeg dem:)
hva gjør du i uka?
 
- Det varierer. Jeg jobber, trener, blogger, rydder, daffer, osv:) Alt en vanlig person på 20 år gjør?
du bodde 2 måneder i romania/serbia?
-
Ja, det gjorde jeg:)
følte du deg alt for trygg i norge før du reiste bort?
-
Jeg følte meg ikke trygg nei, trygg fra krig og sånt så. Men jeg frykter jo alltid dagen derpå, jeg frykter det verste, og det var å bli kastet ut av landet.
den følelsen av at alt blir nesten tatt fra deg en forferdelig følelse ,hva lærte det deg egentlig?

- Jeg har lært at livet går videre. Eller som Paulo Coehlo sier: " når du ønsker deg noe av ditt hele hjerte,  det er da du er nærmest verdens sjel " 
Og uansett hvor mye det regner i livet, vil sola alltid komme fram en gang.
bruker du extentions forressten? 
- Det gjør jeg i ny og ne.


har dere i valdres teens kontakt nå?
- Det har vi. Vi har tross alt gått på samme skole, noen av dem har jeg gått i samme klasse med. Men den jeg har aller mest kontakt med er Marius og Vebjørn.
hvorfor lagde de egentlig en serie om dere? 
- Enkelt og greit. De hadde lyst å lage en serie som ble inspirert av "American Teen". Gikk rundt i Norge og prøvde å finne de "beste rollene" Og skolen vår ble valgt til det. Et opplevelse for livet.
Men skal du til kragerø i sommer? 
- Dessverre skal jeg nok ikke det:( Trist, men jeg trenger en pause. Men jeg skal nok være med på gjennsynstreff:)
I serien Valdres teens er det to simener forde at du var sammen med en gutt som heter Simen og han gutten som er en av 5 ungdommene som og så heter Simen ble litt forvirra da <33 kan di forklare det for meg son at jeg kan skjønne det beder en det jeg tror da 
- Det er to Simen. Jeg var ikke sammen med fotball spilleren altså. 
Er du betatt i noen for tiden? 
- Vet dere hva? DET er jeg faktisk, og det er en helt fantastisk følelse.
Hvor er ola vesten fra? :) 
- Olavesten er fra Urban, kjøpte den før Jul:)
 Snakker du serbisk? 
- Ja, det gjør jeg:) både Serbisk og Rumensk +++
Tjener du mye på teen valdres?  
- Jeg tjener ingneting:)


Hva syns dere om svarene? :D

 

4 Days in pictures

Jeg har lovet meg selv at i dag blir deg bloggedag! 
Jeg har vært en daffedaff i det siste med bloggingen, og det beklager jeg for. Som de fleste har fått med seg har ikke jeg vært hjemme på fire dager, og kom hjem i går. Klokken var mye, og jeg var sliten, blogging fristet ikke akkurat mye da.

Ihvertfall, har er et innlegg med bilder fra disse fine og fantastiske dagene mine.

På Fredag ankom jeg Hadeland, og vi dro rett på Gokart. Det var første gangen for meg, bortsett fra gokart på Hunderfossen, men det er for kidz da. Litt blåmerker her og der ble det nok, men det var verdt det.

Dessvere var det for fult på gokarting da vi kom, så vi måtte vente i noen timer, klart vi endte på MC!!!:D namOlakatt<3

Bursdagsbarne måtte da få lov til å ta bilde av Valdres teens kjendisen og Blogg kjendisen!:o omg likzooom

Klart måtte alle legge merke til at vi hadde et bursdagsbarn med oss! Japp, for dere som lurer, så var det diskriminert blant oss, kvinner i en bil, gutta i den andre:)

På Lørdag hadde vi da Pimp og Hoe party, og overraskelses fest for vår kjære Robin. Jeg tror ikke har blåst opp så mange balonger gjennom hele livet. Svimmel much!!!

Søndag ble det daffedag! Såklart. Film, kos og god mat. Samle seg igjen etter en vill og uforglemmelig kveld.
Når 5 shoppegale mennesker er sammen, er det en selvfølge at man drar på shopping, selv om lommeboka er bare halvfull! Titte litt skader ikke(Kommer et innlegg med innkjøp senere)


Dette er da den bedre halvdelen, for dere som lurer! Kan også kalles for mørkehalvdelen, fordi hun er brunette!:) 


Store barn, små gleder! Vi lekte litt på Burger King!:)


Sånn, da var disse bildene! Ang kostymet jeg hadde på meg, så vil jeg komme tilbake til dere senere. :)

Tusen takk for magiske og fine dager alle sammen! *hjerte*

-IsabelleBeatrice 

Gokart, feiring og verdifulle minner

HEI bloggen!:)
Litt dårlig blogging nå ja, men det klarer dere vel å respektere?:) Dere klarer dere uten meg i to dager, gitt.
Neida, men det har skjedd mye, å prioritere bloggen framfor venner blir for dumt, men nå er jeg søt og skriver et innlegg om helga ihvertfall.
Jeg er fremdeles hos Sara, og reiser hjem igjen i morgen. På fredag kjørte vi gokart. DET har vært noe av det morsomste jeg har noen gang vært med på! Jeg liker å tro jeg kom på første plass, men siden jeg er så snill, så ga jeg den til Robin, som da hadde bursdag på Fredag og ble stor gutt.

 
 
Matvrak much.
 
 Og dette blei lørdags kostyme for bursdagen til Robin!:)
Det kommer et innlegg senere med flere bilder. Nå er det fiksing på G, og Strømmen venter på oss og lommebøkene våre. 

Blogges:)

-IsabelleBeatrice


 

On the road

Til hadeland!
Dere skal få slippe tusen kjede bilder fra bussen den gangen!:) Buss er virkelig kjedelig, og jeg føler meg "loner i egen boble"! Musikken er på, sola skinner, og jeg gliser!:) senere i dag blir det gokart med folka(first time, hei sjukehuset), så blir det sikkert bare kose kveld med gutta!:) Robin har tross alt bursdag i dag, stor gutten:) "Gratulerer med dagen, Robin<3"

Dagens innkjøp

Jobbe Jobbe, tjene tjene! Kjøpe Kjøpe, dessverre. 
Jeg elsker å shoppe, og jeg mener at jeg fortjener å shoppe litt etter at jeg har jobbet selv for de pengene. Jeg er kanskje den dårligste til å spare, men nå har jeg et mål, så det vil nok gå bedre, ETTER sommeren:) Mere om det vil jeg fortelle dere senere.

Ihvertfall, i dag har jeg brukt litt penger, for å freshe meg opp, og få humoren oppe. Jeg våknet med migrene, og har fremdeles sykt vondt i hodet, prøver å holde meg unna dataen og mobil, fordi jeg får bare vondere av å se i det sterke skjerm lyset.

Snart er det dusje tid, før turen kjører videre til min bedre halvdel og resten av god folka. Hadelaaand.

Sommeren nermer seg(liker vi å tenke) og fargene blir sterkere og kulere. 

Elsket shortsen, den er så retro og vintage! mmm, og tenk på prisen: Bare 200,-

BEST AV ALT, folkens! ENDELIG er min fineste og beste gaven framme. Det tok sin tid, og jeg ventet i spenning, så i dag fikk jeg nesten krampe i kjeven, fordi jeg smilte så brett.Longboard love <3 (kommer mere senere)

Alt er kjøpt på Cubus, for billige penger, så tilsammen ble det rundt 500 kr, og det er ikke noe som er på tilbut, bortsett fra smykkene. 

Hva syns dere? :) 

God natt nå.

-IsabelleBeatrice

 

Off to work

God morgen!:)

The work women i dag. Lite blogging, jobber til 8, kanskje det kommer et innlegg senere!:)
Ville bare ønske dere en fin dag alle sammen:)

Leke litt fjortiss framfor webcam, doh! ahyea.

XoXo

-IsabelleBeatrice


Jeg har blitt avhengig

Av linser. 

Mine naturlige øyefarge er brune. For å være helt ærlig, så liker jeg det ikke. Jeg har alltid ønsket meg grønne øyer(lyse). Jeg fikk gleden av å bli sponset av fargelinser.no, og fikk endelig grønne øyer. 
Dere kan lese det gamle innlegget om det HER .

Fargelinser sine linser er utrolig bra, og jeg er fremdeles stor fornøyd med produktene dems. De er ikke dyre en gang, og kvaliteten er utrolig bra.
Det svirr litt når jeg tar linsene på, men går over veldig fort. I startet sleit jeg veldig med å sette dem på, jeg tørte ikke, og klarte ikke å lukke opp øyene. Nå har jeg lært meg det, og å sette på linser er null stress, er som å drikke et glass vann. Null problemos liksom.

Jeg fikk et par nye for en stund siden, men har helt glemt av å bruke dem. Jeg hadde min favoritt farge, som da var Gemstone Green. Det skreiv også på det andre innlegget. De ser veldig naturlige ut, selv om fargen er veldig sterk, så har de litt bruntone i seg, og da blandet min farge og den grønne fargen, seg. 

Denne gangen fikk jeg to par nye grønne farger(JA, jeg vet det er mye grønt i innlegget nå, men det er favoritt fargen min når det kommer til øyer). 

Her ser dere den naturlige øyefargen min. JUKK 

Ikke mistforstå meg, jeg syns brune øyer er utrolig fint, men ikke på meg! 1. Grøntone 2-  Disse likte jeg veldig godt! Fargen forandrer seg ved det lyset man er i. De kan se svarte ut om det er mørkt på rommet, men veldig grønne i lyset. Veldig fine til dem som har brune øyer. Anbeffales.
Direkte link finner dere HER

2. Expression Grønt


- På disse her, kan man se at dem er litt fake, ihvertfall om noen skal styrre i øyene mine. Blir litt forvirra selv om jeg ser på meg selv i speilet. Fra en liten avstand er de veldig fine da,men personlig følte jeg meg som en salamander. De kan jeg anbefale til dem som har lyse øyer fra før av.
Direkte link finner dere HER


Jeg holder fortsatt til det jeg har sagt om siden dems. 
* Rask levering (max to dager)
* Veldig gode til dem som faktisk har dårlig synn, det går ann å bestille fargelinser med styrke i.
* Veldig bra pris, dere kan finne linser til 99 kroner. Nå er det masse tilbud også. 
* Varer i 30 dager, kan brukes lengre og, jeg har ikke merket noe problemer med det, men så klart fins det alltid litt OPS.
* Tusen forskjellige farger,motiver osv, passer for alle, uansett øyefarge.

Ta dere en titt: fargelinser.no

-IsabelleBeatriceEpisode 5 i gang i dag

22:30 er det ny episode av Valdresteens:) 
Episode 5 kommer nå på tv'en! Hvorfor vi går en halvtime senere, vet jeg ikke!:) Det viktige er at vi skal på i dag:)
Vet ikke om jeg skal glede meg eller ikke! Noen tårer faller nok etter en stund, igjen.

 

Jeg tar imot alle slags spørsmål, og skal prøve å besvare alle sammen:)
Dere er uansett så søte, så såpass fortjener dere!

Blogges:D


-IsabelleBeatrice 

Lykke i livet

Smilet har vært her i en god stund nå. Den forsvinner ikke, og jeg liker følelsen av å være lykkelig. 

Hvorfor jeg er det, hvordan jeg klarer det, vil det nok komme spørsmål om(?)
 

Fins det egentlig et oppskrift på hvordan man kan være lykkelig? 
Fra mitt synspunkt, ser jeg ikke noe oppskrift. Det er noe man gjør til selv, og vi er forskjellige og blir lykkelig av forskjellige ting.  
Det er utrolig mye en kan være lykkelig over : ha en familie som bryr seg, være hovedrollen i et eller annet skuespill, eller kanskje bare få det siste godteriet i posen? 
Bare ett smil kan være nok til å gjøre det mest miserable mennesket til den lykkeligste på jord. En gang leste jeg noe i norsk boka mi som Bernadotte : " Vi har ikke kommet til jorden for å bli lykkelige, men kanskje for å gjøre andre lykkelige"...Jeg sier meg enig akkurat der. Man blir jo lykkelig av å se at andre er lykkelig på grunn av deg! jeg blir ihvertfall det. 

For tiden føler jeg meg utrolig lykkelig, og det er ikke noe spesielt jeg gjør, men det er ting som skjer rundt meg. Jeg merker jeg har en helt fantastisk familie, som har endelig kommet seg til Norge, vi bor sammen, og ingen av oss har noe frykt i seg lenger. Jeg føler meg så utrolig lykkelig hver gang vi sitter samlet her, og ser på film sammen, spiser noe snacks eller noe, og ler sammen. Man kan klart høre lykke i stemmene dems.

Jeg har funnet ut at jeg har verdens beste venner, venner som er ved min side uansett hva det gjelder. Venner som liker meg selv om jeg hadde hatt bæsj i trynet (tørr humor?ahyeah). Poenget er at uansett hvordan jeg ser ut, hva jeg har på meg, hvor mye penger jeg har, hva jeg spiser osv, så er de vennene mine, og er jeg lei meg, gjør de alt for å få til et smil på ansiktet mitt.

Andre ting som gjør meg lykkelig nå er alle de fine kommentarene jeg får av dere, alt den gode oppmerksomheten generelt! 
At vi ble nominert til gullruten, med Valdres Teens, som apropo, går i kveld!:) 

At jeg har en helt utrolig bra jobb, der jeg trives kjempe masse. Jeg jobber sammen med noen utrolig gode mennesker, har en fantastisk sjef(HÅPER DU LESER DETTE SJEF, øking av lønn nå??? haha)

Jeg blir lykkelig av å se at jeg klarer å gjøre andre lykkelige, at det er JEG som har gjort noe,som tyder bra, og får et smil på andre sitt ansikt. Lykke kan man ikke kjøpe med penger, husk det folkens! " "Den hadde alt, men det var også alt han hadde" ! Remeber this words.

Jeg skaffer min lykke ved andre, jeg søker den ikke, men lar den komme til meg. Overraskelse lykke er et beste en vet! Og den finner man hos personer man er glad i, hos personer man liker, og i ærlighet. 


Hva blir dere lykkelig av?

-IsabelleBeatrice 

Ukens spørsmål (Uke 15)

Dagen i dag har gått til Fotball cup med lillebror, kom hjemme for ikke så lenge siden, og nå er det straks senga igjen! Skal stenge meg selv i en bobble og bare tenke på uken som kommer. 
Valdres teens i morgen, og til helgen er det besøk hos min kjære bedre halvdel,Sara!

Som jeg tidligere har nevnt, blir det hver uke på Søndag, svar på spørsmålene deres :)

Er du og simen fortsatt sammen, og hvis ikke når slo dere opp? Kan du legge ut et bilde? 
-
Nei, det er vi ikke! Jeg slo opp i Mars, altså for over et år siden.


Hvor lenge var du i Serbia/Romania? 
- Jeg var borte i ca 2 mnd.

Bor du fortsatt i Romania eller har du kommet tilbake til Norge? 
- Jeg er heldigvis i Norge. 

Men jeg skjønner ikke hvordan dere fikk komme tilbake i Norge, å bo her lovlig. Er det fordi morer din er rumensk? Og at du og lillebroren din da ble EU-borgere?  Og hva med faren din da? 
- Vi bor såklart helt lovlig nå! Og det er fordi vi er Eu borgere. Mamma er rumensk ja, og derfor blir automatisk jeg og lillebror også det. Jeg er født i Romania. Lillebror er født i Norge. Og pappa er her pga familie gjennforening.

Bor du på asylmottak ?
- Nei! Jeg bor som et normalt menneske nå, i mitt eget hus.

Korleis kom du deg tilbake til Norge. Reiste du hit på egenhand, eller ''kom det nokken og henta deg''? 
- Jeg reiste på egenhånd helt til Norge. Alene på flyet, for første gang langt unna familien min, for første gang reiste jeg et sted der jeg ikke viste hva som ville vente på meg, og hvordan framtiden min ville bli. Jeg hadde et mål, og det var å komme tilbake. Jeg reiste, og er nå i dag tilbake i Norge, og lever lykkelig.

Kom foreldran å lillebrorn din tilbake? kor jobbe de nu da? 
- Ja, de er alle sammen tilbake hit! Mamma jobber på Kiwi, og pappa skal åpne sin egen firma som kunstmaler.

Måtte du bo på asylmottak når du kom tilbake til Norge ,og hvor bor du nå? 
- Nei. I og med jeg kom som eu borger, så måtte jeg ikke det. Jeg var ikke en asylsøker lenger. Jeg bodde hos min kjære same venn, Hedda, og nå bor jeg med familien I vakre Valdres, i vårt hus.

Kommer du tilbake til Norge i løpet av Valdres teens? 
- Ja, det gjør jeg! Det er i episode 6(tror jeg). Gled dere, en av de fineste øyeblikkene mine, med mange forskjellige herlige mennesker, plakater og glede.
 

Hva er det beste du vet?
-
Å være lykkelig! Å være forelsket! Å vite at man har alt i livet, og ikke trenger noen ting. Å Ikke ha noen bekymringer! Å ha familien ved min side, og de beste vennene en kan ønske seg.
Hva er det verste du vet?
-
Jeg har opplevd mitt verste, det var å bli kastet ut av landet jeg var glad i! Baksnakking,rykter, falske personer, tyveri,utroskap,urettferdig osv osv.
Hva er yndlingsplagget ditt, Kan du ta bilde?
- Jeg har så utrolig mange, ingen spesiell! Om jeg skal ta bilde, så tar jeg av hele skapet mitt. Men det er en ting jeg elsker, og det er ola vesten min.

Og min USA shorts.

Hvilken skole/linje går du på?
- Jeg gikk Idrett.
Er familien din kristen, sånn at dere ber,gÅr på møter(viss du ikke vil svare eller det blir for privat, så er det ok.)?
- Vi er kristne ja, men møter? hmm..Jeg ber, uansett hvor jeg er, og tid. Føler jeg for å be, gjør jeg det. Jeg skammer meg ikke over å være kristen. Moderne kristen:D
Hva gjør du på fritiden, og interessene dine?
- Jeg liker å danse, så danser veldig mye på fritiden, Liker å reise rundt, være med venner, shoppe, tegne, BLOGGE såklart, osv.
Hvorfor kom du til Norge før resten av familien din?
-
Fordi jeg var den første som fikk papirene i orden!
Hva inspirerer deg?
- Alt fra familie/venner til reklamer, blader, natur, mennesker, dyr, alt.
Hvem er ditt idol?
-
Ingen spesiell Idol.
Hvor mye penger bruker du på shopping i måneden?
-
Jeg shopper ikke så mye faktisk, men det varierer veldig.
Hva er drømmen din?
-
Å være lykkelig for livet! 
Deg om 10 år?
-
Gift, 2 barn, eget hus, utdannet, og en perfekt mann!
Beskriv deg selv med 5 ord?
 
- Sterk, Omtenksom, Vennlig, Naiv og Følsom

Håper dere er fornøyde med svarene:) Ha en fin kveld alle sammen. 

-IsabelleBeatriceMy cribs detaljes + innkjøp

Jeg har vært en lat person fram til klokken 3 på dagen i dag. Jeg våknet litt før tre, og kom meg ikke opp på beina før klokken 3. 
Mamma og pappa skulle til Fagernes å shoppe litt, SHOPPE? hørte jeg shoppe..JAPP, da stod jeg opp med en gang og dro ut.
Rommet mitt har jeg ikke ryddet siden Ida og Sara har vært her, så det så helt kræsja der. Om det er noe jeg ikke har motivasjon til, så er det å rydde rommet. Jeg rydder bare når jeg har nye ting til henge opp på veggen eller nytt sengetøy osv.

Siden det er veldig mye tilbud om dagen, ble det en del nye ting. Blant anet sengetøy - hei motivasjon.  Og klær -livet smiler!!

Og til innkjøp§:) Alt dette for kun 200 kr. 
I love SALG!


Love Love Love! :) 

Så, dette har dagen min gått til i dag. Rydde, shoppe, og se på film sammen med familien. Rolig helg! 
Btw, er det noen i nærheten av meg her som har Bunny Kostyme? NEED. 

Hva har dere gjort i dag?

-IsabelleBeatrice
Dere er verdens beste lesere

Et innlegg kun for dere!     

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, men først og fremst, DERE er herlige.  
Jeg forventet nok at jeg skulle få en del nye lesere nå som serien er i gang, men at det ville bli så mange, ante jeg ikke. At det ble så mange snille og søte lesere, som ikke bare er innom og kommenterer, før de leser innlegget. 

Alle bloggerne sier det om leserne sine, og hver blogger har sine lesere. Jeg har mine, og jeg er fornøyd.   Jeg får mailer med skryt og ros daglig, masse søte kommentarer daglig, fanposter, og til og med fantelefoner. Jeg blir stoppet på gata for å bli tatt bilde av, folk kommer innom jobben min og ber om autograf. Jeg blir helt satt ut, det må jeg innrømme, for jeg er bare en vanlig blogger. Men det varmer virkelig å se at noen ser opp til meg, og at jeg et "forbilde" for noen.
Jeg vil bare takke alle mine fantastiske lesere for alle deres fine kommentarer, vurderinger av bloggen min, spørsmålene jeg får, bildene jeg får, mailene jeg får! Det er super duper koselig altså. Jeg vil også legge til at jeg svarer på alle spørsmålene jeg får, jeg har sånn "ukens spørsmål" hver søndag, der jeg svarer på alt, både her på bloggen, og på mail. (ibv@hotmail.no).

Dere får meg til å føle små rosa bobler og sommerfugler i meg når jeg ser hvor gode og trofaste dere er. Jeg har sluttet å bekymre meg for at jeg ikke vil ha noen lesere dersom jeg ikke blogger en dag, det er alltid noen som er innom, og legger igjen kommentar. Merker når jeg blir savnet, og statistikken holder seg i "form". Jeg vil også beklager for de dagene der jeg er en dårlig blogger, men de fleste har nok fått med seg at jeg blogger når jeg føler for det, og akkurat hva jeg føler for. Blogg er ikke en jobb for meg, men heller en hobby.  Jeg er takknemlig for at noen har interesse av å lese og kommentere bloggen min. Jeg gjør mitt beste, og synes det å blogge er super morsomt. Så nok en gang tusen takk, kjære mennesker.
Og for å vise dere at jeg er veldig takknemlig har jeg også noen bra konkurranser på lur, som kommer straks!:) 

ILU XoXo

 Hva liker du best ved dine lesere? Hva liker du best ved bloggen min? Hvorfor leser du akkurat denne bloggen?  

-IsabelleBeatrice 

Kjett og søtt

I dag er jeg i max klage modus. Alt var feil i dag, jobbe dagen gikk ok. Kjempe vondt i ryggen, kjempe vondt i beina, hodet, kvalm og svimmel. 
Det er så typisk meg å bli sånn enten man har tante rød på besøk ellers er det regn vær. Akkurat nå er alt på en gang. Regner helt forferdelig ute, torden og lyn. Great timing altså.
Longboarden har enda ikke kommet, og jeg begynner å miste tålmodigheten, jeg føler jeg møter veggen i så mye. Skole, økonomi, mye mer. 

Uansett, positive ting har også skjedd. I dag har jeg nok en gang gitt flere autografer til noen kjempe søte blogglesere og "fans"! Tok til og med bilder, og hørte at jeg var "kjempe kul og morsomt". Morsom og kul liksom, gøy!:) Tusen takk. 

Det er alltid like koselig å hilse på "random" mennesker som på en måte kjenner meg, men ikke jeg dem. I tillegg hører jeg så mye fint av dem. Noe så søtt! :)

Nå er jeg en sofa slave, spiser meg feit på potetgull, drikker meg ihjell med cola, og presser synet i det sterke fjernsyns lyset. Jeg er så positiv, virkelig. 

Lover et bedre innlegg i morgen, dere er fremdeles herlige, selv om jeg har dårlige dager! :)

Ha en fin kveld alle sammen!!

-IsabelleBeatrice

Hei Isabelle! Jeg stjal visst bloggen din. Ooops :)

Heisann godtfolk!

Først og fremst må jeg dessverre meddele at jeg er ikke Isabelle :) Jeg er nemlig den valdressnakkende jenta som dere sikkert har sett grine et par ganger på Valdres Teens de siste ukene. Mitt navn er Ann Tonje og jeg liker å se på meg selv som en av Isabelles beste venninner :) Jeg er overhodet ingen blogger, men bestemte meg allikevel for å hijacke bloggen hennes for et innlegg.


Til dere som lurer, så er dette meg. Og mitt nydelige tantebarn, Vanessa.

Jeg tenkte å fortelle alle Isabelles kjære lesere litt om henne, sett fra ett annet perpektiv. Mitt perspektiv. Vi har alt sett henne på serien som utenforstående og dere har jo lest hennes egne ord. Men dere har aldri fått høre eller se hvordan vi som virkelig kjenner henne opplever henne. Vel, det skal forandres på nå.

Jeg er av de få heldige som kan si at jeg virkelig kjenner Isabelle. Vi ble først kjent da vi begynte på idrett sammen for fire år siden. Jeg var jo i utgangspunktet en skikkelig bondetamp av en Valdres jente og det var ikke Isabelle kan du si. Jeg husker det lange håret, den tykke sminken (åjada, med skille på haka) og alle de fancy berte klærne som var så in på den tiden. Ved første øyekast var hun en skikkelig fjortis berte.

Ååh, Isabelle kommer til å drepe meg! hahaha


Jeg skal innrømme at det inntrykket av Isabelle hadde jeg ganske lenge. Vi var mildt sagt veldig forskjellige personer og vi snakket ikke så mye sammen det første året. Vi var i forskjellige omgangskretser og omgikk ikke hverandre så mye. Da vi kom til andre året, forandret ting seg noe. Vi var fortsatt ikke bestevenner akkurat, men vi var blitt mer åpne og trygge ovenfor andre. For min del var jeg mer åpen for å bli kjent med andre fra andre omgangskretser. Som førsteklassing, eksisterte ikke tanken på at jeg og Isabelle skulle bli så gode venner for min del. Vi begynte å snakke mer og ble litt mer kjent gjennom det andre året. 


Det var da vi begynte i 3. klasse ting begynte å skje. Jeg, Hedda og Isabelle begynte å snakke MYE. Jeg hadde akkurat sluttet å spille fotball for Valdres FK og det gav meg automatisk mye mer fritid. Vi tre hang konstant sammen i friminuttene på skolen og utviklet et utrolig samhold oss tre i mellom. I klasserommet var jeg og Isabelle alltid slaskene som skravla og alltid med en snus i munnen. Ååh, det var tider det! Men vi gjorde det vi skulle da, selvfølgelig ;)

Jeg husker første skoledag i 3. klasse. Isabelle kom inn i gymsalen og hadde et kamerateam på slep. Jeg hadde hørt om opplegget, siden jeg har vokst opp sammen med Marius Lundstein som også er en del av serien. Men lite visste jeg da at jeg også skulle bli en liten del av serien. Jeg visste heller ikke hva slags tid vi hadde fremfor oss. Vennskapet oss tre i mellom utviklet seg mye og jeg lærte raskt Isabelle å kjenne. Jeg var blitt utrolig glad i henne. Derfor var det utrolig vondt å få den beskjeden: Kjære Ann Tonje. Politiet kom. Jeg reiser nå. Jeg skal komme hjem til deg. Lover! Ilu

Som dere kanskje så på serien, så var jeg ikke veldig glad for å få den beskjeden. Jeg gråt. Mye. Isabelle var blitt min venn. Min fantastiske, søte, snille, morsomme venn som jeg var blitt vant til å tilbringe hver dag med. Hun var en av de beste. Jeg husker hun snakket om redselen over å bli kastet ut, men tanken på at det faktisk skulle skje var helt fjern for meg. Derfor kom beskjeden som et sjokk. Jeg var møkk forbanna. Så etablerte, dedikerte og intergrerte, hele familien. Seks år i Norge og de ble kjippet ut av landet uten å blunke. Hun var en av mine beste venninner og nå satt vi i hvert vårt land. Hun i Serbia og jeg i Norge.


"En medelev er blitt borte, og en pult står tom."

Etter hun ble sendt ut, og under hele oppholdet hennes i Serbia og Romania, hadde jeg kontakt med henne. Det jeg husker best var innstillingen hennes; «Det her er en ferie. Jeg kommer nok hjem til dere snart skal du se!» For en fantastisk innstilling! Tenk dere å komme til et land der dere ikke eier noe og må starte helt fra scratch. Den planlagte fremtiden din eksisterer ikke og du står helt fast. Sånn var det for Isabelle og allikevel holdt hun maska. Du er fantastisk, Isabelle! Rett og slett.

I midten av november 2010 fikk jeg beskjeden fra Isabelle om at nå skulle hun komme hjem. Hun og familien jobbet hardt og lenge for å få skaffet alle papirene hun trengte og nå var de i orden. Hun skulle virkelig komme hjem til oss. Jeg lovte henne å komme til flyplassen og hente henne da hun kom. Fire dager før Isabelle kom hjem, mistet jeg en av mine beste venninner gjennom 11 år helt plutselig. Hun hadde diabetes og druknet i et badekar som følge av for lavt blodsukker. Det var mildt sagt et helvette. Den aller første meldinga jeg fikk den kvelden var fra Isabelle. Hvordan i alle dager hun hadde fått vite hva som hadde skjedd, vet jeg fortsatt ikke. Til og med mens hun satt i Romania/Serbia klarte hun å vise en medlidenhet og gi en trøst større en mange andre klarte. Hun var en helt fantastisk venn når jeg trengte det mest. Hva mer kan man be om?

Selv om det bare var fire dager etter Ingvild sin bortgang, holdt jeg løftet mitt og reiste til Gardermoen for å hente henne. Jeg, Hedda, Cecilie og Vegard i Brøta satte oss i bilen og reiste. Vi møtte kamerateamet der sammen med en haug med andre som Isabelle kjente fra leir. Jeg så ut som en dratt fisk i trynet og var ikke akkurat i tipptopp form husker jeg. Men i det øyeblikket Isabelle tredde ut og kom gående mot oss, kom smilet i ansiktet mitt. Jeg var så glad at jeg gråt. Jeg var i stor sorg, men Isabelle fikk meg til å glemme det der og da. Å se henne komme gjennom de dørene, er noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv.

 

 
Tiden etter hjemkomsten var helt fantastisk. Dag for dag ble vi bare bedre og bedre venner. Selv om familien til Isabelle fortsatt ikke var kommet hjem, klarte hun å nyte det siste året på videregående. Vi gjorde skolearbeid, drakk kaffe hver jævla dag på lusjbaren og festa. For et godt liv sier jeg bare! Og plutselig kom dagen hvor familien også skulle returnere. Jeg var med Isabelle for å møte dem og igjen gråt jeg. Jeg og den grininga på Valdres Teens! Men som jeg sa til Isabelle, hun har en helt fantastisk historie og alle føler med henne. Det inkluderer så klart meg.

Isabelle har fått mye kritikk for å være blond og ovenpå etter hun ble med på serien. Dette var spesielt etter første episoden. Til det har jeg en kommentar; feil. Isabelle sier mye rart, men det er så fult av ironi som man får det. Hun sier noe av ironi og holder på å le seg skakk etterpå. Den delen er så klart klipt bort. Isabelle er en av de mest fantastiske personene jeg kjenner og har et hjerte av gull. Siste skoleåret, og tiden etter for den saks skyld, hadde ikke vært det samme uten. Jeg er stolt over at jeg kan kalle henne en av mine desidert beste venner!

 


Takk for at jeg fikk stjele bloggen din litt, Belle. Og ikke minst takk til alle dere som gadd å lese den 150 sider lange blekka her ;)

Jeg er glad i deg, solstråla!

Ann Tonje Huset.  

Stress

God Morgen søteste leserne!

Nå stresser jeg noe sykt. Dagen er full planlagt, og blir lite blogging dessverre! Skolen nå, for å fikse noe greier, så jobb til 8!:) Kommer nok et innlegg senere på kvelden!:)

Og Btw, ble vekkt til en utrolig fin mld : Pakke i posten!! Suprize Suprize

Ha en fin dag alle sammen!:)
-IsabelleBeatrice 

Gårsdagens episode

Hei alle sammen!:)

Uansett hvor mange ganger jeg har sett gårsdagens episode, gråter jeg like mye. De fleste har nok fått et inntrykk av meg, som en glad jente, som ikke har noen bekymringer. For dere som ser på Valdres teens, så skjønner dere at jeg også er et menneske, og har følelser og lar tårene trille av og til. Vi takler ting på forskjellige måter, og utvisningen av landet taklet jeg veldig vanskelig. Vi er sterke på vår måte, og vi vet alle hva vil vil i livet(?), jeg hadde et mål, og det var å komme tilbake til Norge igjen.

Jeg gruet meg til episoden i går, for jeg fikk mange minner opp i hodet igjen, fra den dagen. Ikke nok med at vi ble utvist, men også reise fra pappa i tillegg. Det kom veldig uventet, og vi hadde ikke noe valg.
Det var skjebnen vår, et var den veien vi ble ført til, den mørke tunnelen, som vi ikke så noe lys ende på enda.
vi visste det ville komme en slutt og slutten var lys, men hvor langt til det ville ta, visste ingen av oss.Serien er en reallity serie, ikke noe vi spiller! (Sier det siden mange har spurt) Ja, det regnet virkelig den dagen, tårene var ekte, det var grått og alt var trist! Jeg tror ikke jeg er Gud for å bestemme været akkurat.
Jeg kan ikke beskrive de følelsene jeg hadde i meg den dagen, det var så mange, og så blandet. Jeg hater å se foreldrene mine gråte, og ihvertfall min lillebror, som bare var 5 år på den tiden, og måtte gå gjennom alt det, uten å forstå et ord av hva som egentlig skjedde, men var lei seg for det! 

Jeg var uten pappa i over 1 måned, derretter reiste jeg tilbake til han for to dager, før skjebnen sendte meg videre til Norge. Jeg fant lyset i tunnelen fortest, sikkert fordi jeg er yngst i familien, og går fortere?:D Jadda, jeg vet jeg har en yngre bror, men han er jo avhengig av mamma. Jeg viste ikke hva framtiden hadde med seg, men jeg valgte å ta den veien jeg ble ført til, og nå angrer jeg ikke! Det var et riktig valg, uansett hvor tungt og vanskelig starten var. 
"Det ordner seg alltid for snille mennesker"  og "Det fins alltid lys på slutten av tunnelen"

Dere kan se episoden HER

Hva syns dere om gårsdagens episode? :) tusen takk til dere andre som har kommet med positive tilbake meldinger! 


-IsabelleBeatrice


Make ready for Valdres teens

IKVELD, 22:40! Påsken er ferdig, og vi er i gang med Valdres teens igjen. 
I dag har vi episode 4, og jeg kan "advare" dere at det kan bli tårer i dag og. For min del, er jeg helt sikker på at jeg vil falle noen tårer.
I denne episoden skjer det mye vondt, noe av det vondeste jeg har gått gjennom, men mere kan jeg ikke avsløre nå.
Line og bandet Torture Garden skal holde sin første rockekonsert på kulturhuset på Fagernes, og nervene er i høyspenn. Simen spiller sin første kamp etter skaden sin, men er bekymret for kontrakten med Valdres fk.


Gledd dere, og gjør dere klare til å tørke bort tårene, og få i gang smilet. 
Kom gjerne med tilbake meldinger!

Blogges :*  

-IsabelleBeatrice 

Lesernes Spørsmål

For et vær det er i dag! Det regner/snør og alt er bare grått og vått. 
Det betyr blogge vær i min hodet ihvertfall, fyre i peisen, sette seg i sofaen, blogge, tv og glede seg til ikveld for ny episode i Valdres teens:)

De kommer flere og flere spørsmål på bloggen, og jeg skal svare på alle spørsmålene som kommer i løpet av uken.
Egentlig skulle jeg svart på spørsmålene i går, i og med det var Søndag, men formen har vært dårlig, og jeg sov nesten i hele dag. Beklager.

Hvor handler du mest?  
-
For å være ærlig, så bryr jeg meg ikke om merkeklær og dyre klær, jeg kjøper det jeg liker!   Her på Fagernes har vi ikke så mange butikker, men Cubus er min favoritt. Cubus har kommet seg veldig i det siste, og moten blir bare finere og finere, samme gjelder kvaliteten. Så kjøper jeg såklart veldig mye hos Gina, Bik Bok,H&M, Carlings, Urban!:)

Hvem sin grav var dere på forresten?(Spørsmål til innlegg med bilder fra Romania og Serbia)
-
Den graven vi var på er 3 graver, og det er bestemor, bestefar og oldemor.

 Kunne du ha tenkt deg å bli modell? 
-
Ja, jeg elsker å stå framfor kamera, men tror aldri jeg kommer til å bli en profesjonell model, men liker å være amatør og!:)

Hva er egentlig jobben din? 
-
Jeg jobber på Cubus! :)

 har du fortsatt kontakt med Simen?
-
Ja, det har vi!:) Vi er venner, og begge har kommet seg videre. Vi har tross alt vært en stor del av livet til hverandre, og vi har vært glad i hverandre, alt kan ikke forsvinne ved å bare blunke. 

Er du og Simen sammen lengre? Hva følte du når du måtte reise fra Simen?  
-Nei, det ble slutt for et år siden. Å reise fra han akkurat da, var jo ikke noe morsomt, jeg hadde det vondt, i og med jeg følte jeg var veldig avhengig av han på den tiden, og å tenke at jeg ikke kunne se han på en veldig lang periode, gjorde ikke ting bedre. Men vi klarte det fint, hadde kontakt nesten hver dag og sånn, men mye skjedde mens jeg var borte og;)

Hva skjer egentlig med tingene til de som blir kastet ut?
- For dem som aldri kommer tilbake igjen, blir jo tingene helt borte. For oss ble halvparten borte, da folk bare kom og tok det, uten at noen andre brydde seg. Men det er jo litt forståelig også, hvem hadde trodd at vi kommer tilbake, det er ikke ofte en person vender tilbake til Norge igjen, etter å ha blitt utkastet av landet. Jeg ga meg ikke, jeg viste hva jeg ville, og hvor jeg ville leve.
Det er bare å spørre i vei, dersom dere lurer på noe mer! :) 

XoXo

-IsabelleBeatrice


Vellykket Påskeferie

God påske alle sammen! 

I går har vært en VILL, fantastisk og minnefult dag!
Som dere vet, var Sara og Ida her siden torsdag, og reiste dessverre i dag(selv om ingen av oss ville). Vi har hatt 4 fine dager,
med masse latter, gossip, shopping osv.
Vi tre utfyller hverandre så utrolig godt -" AH-mazing dreamteam" 

Så, i går var vi på Beitostølen på Arnolds pubben, og DER var det liv altså. Ble kjent med mange fine og søte mennesker,
og fikk bort noen kg, helt sikkert.Så ja, bildene sier vel sitt? 
Nå er snuppene mine hjemme hos seg selv, og jeg sitter her loner, og er fremdeles sjuk og sliten. 

God påske alle sammen! :)


Hva har dere gjort i påsken? 


-IsabelleBeatriceResultat fra photoshoot

Tro meg, det var ikke lett å ha photoshoot med lite klær på, i 2 grader. DRITT kaldt, men verdt det! 
Vi alle ble fornøyde med bilder, og nå får dere et lite inntrykk av bildene, resten sparer jeg til ny design! ENDELIG.


Dette er bare tullebilde altså, jeg tar ikke photoshoot i kosebukser! men fine farger? :) 

Hva syns dere? 

-IsabelleBeatrice


 

Photoshoot med snuppene

Hei søteste leserne!:)

Litt mobil blogging nå!
Vi er på jente shoot nå, bryter oss inn på forlate hus og garasjer:0
Håper bildene blir bra, så kan dere få et bedre innlegg med masse bilder ikveld!:)

Syk and waiting for best things

Hei :)

Sykt dårlig samvitighet for ikke noe blogging i går. Jeg var da som sagt på jobb, og kom hjem rundt halv 6 tiden, siden bussen var forsinket og FULL. åh, som jeg elsker å sitte ved siden av svettluktende mennesker som har gått på ski i flere dager :) Beste jeg vet, true story.

Kom hjem, og kjente at jeg bynte å skjelve, jeg var kaldt, men samtidig varm, tett i nesen, vondt i halsen - HEI, jeg heter Isabelle, og jeg er sjuk i påsken, for det er jo bare ment to be, hvert j. år! 

Kan trøste meg med at jeg får herlig besøk av mine herligste og beste venninne i dag. Sara og Ida er på vei hit, og skal være her resten av påsken. Det vil bli en del blogging, kanskje video, masse bilder. Vi tre sammen, bygger minner ingen kan glemme:) For å si det på en mild måte. 

Nå er ryddinga i gang, sette på sengetøy, lage plass på rommet, gjemme alle klærne under senga, så det ser ryddig ut osv.. Neida:) er nok veldig ryddig nå. 

-IsabelleBeatrice


 

"Krise,Krise,Krise"

God kveld:) 

Selv om øyene driver å lukke seg, og kroppen skjelver, så skal jeg være snill og blogge et kveldsinnlegg.

Mange spør om Valdres Teens gikk i går, og svarer er NEI! Fordi det er påske, så ble det endringer i programet på tv'en! Episode nr 4 vil gå neste Mandag, senere enn vanlig(påskeprogram) altså klokken 22:40!:)
For dere som vil se gamle episodene på nytt, kan dere gå inn på NRK 
Så det er ganske big time krise? haha

Nå er det avslapping i sofaen, før jeg går til min kjære "Dyne". Beste vesnet som fins, holder meg varm hver natt, og venter på meg hver kveld. Noen ganger krangler vi litt, og da legger "han" seg på gulvet, så må jeg våkne å dra "han" opp :( men ellers har vi et veldig bra forhold. 
I morgen har jeg tidligvakt, og er hjemme klokken fem, så blir nok mere blogging. Kanskje et sminkeinnlegg, eller noe? Hva vil dere? 

Og btw, i dag har jeg gitt min første autograf til noen søte og snille jenter!:) koselig! heheheHei poser under øyene, og fakesmile. 

Okei da, jeg kan smile på onklig og!:) Peace da ppl


Nei, nå gidder jeg ikke mer! Tok faktisk 1000 bilder, og ble fornøyd med to, og den tredje er bevis på at jeg kan væe stygg:) 

Han en fin kveld alle sammen. 

XoXo

-IsabelleBeatrice


 

Viste dere at...

Jeg er litt sånn "skate" jente? 
Jeg elsker rulleskøyter, og har drevet med siden siden jeg ble 6 år.
Jeg fikk det for første gang, fra min onkel til jul. Det var sånne retro rulleskøyter, noe jeg syns var sykt kjedelig. Ble brukt bare til å danse med, og være kul.

Da jeg ble 7 år, kom pappa med ekte rulleskøyter, på bursdagen min. På den tiden var silikon hjuls skøyter veldig dyre, og fantes ikke overalt, så jeg fikk plastikk. Jeg tok dem på meg med en gang, og bynte å kjøre. 
Balansen var på plass, og der vi bodde hadde vi mange gater der jeg kunne kjøre. Jeg var dessverre den eneste som hadde det i bygda, så jeg var ganske loner.  Brukte aldri knebeskytelser eller noe sånt, jeg bare kjørte på.
Meg og rulleskøyter var made to be. Jeg falt få ganger, og den ene gangen var det ganske hard, håndleddet ble fucka, og er det enda, men tenker ikke noe særlig over det.

Med tiden skaffet folk seg rulleskøyter, men jeg fikk enda bedre skøyter, endelig hadde jeg fått silikon. NULL lyd da jeg kjørte, bynte å trikse litt, var mye flinkere, og farten ble større den og.

Til slutt hadde jeg 4 par rulleskøyter i huset, byttet på dem hele tiden, og som vi alle vet, øving gjør til mester. Jeg ble avhengig, kjørte det HVER dag, og lærte meg noe nytt hele tiden. 
Da vi kom til Norge, tenker jeg at jeg skulle kjøpe meg nye her. DET tok sin tid, men jeg gikk det til.
Her starter jeg å dra på skatepark, øve på større og farligere ting, ingenting skjedde altså, klarte meg fint. Beit sammen tennene og KJØRTE videre på.

Da vi ble kastet ut av landet, kunne jeg ikke ta med rulleskøytene mine. De jeg hadde var kjempe dyre, og kjempe godt. Det var profesjonelle rulleskøyter for fart og triksing. Jeg rakk bare ikke å ta dem med.

Siden jeg kom tilbake til Norge har jeg sett på rulleskøyter igjen, for de jeg hadde da vi reiste, ble stjålet.
Nå var jeg så heldig at jeg fikk det av en venn av pappa,og er veldig fornøyd!

Så i dag har jeg kommet i gang, sessongen er i gang. Solen skinner, og veiene er lange,og beina ber om å bli trent opp, so does my ass to. Ja, dere får faktisk veldig fine lår og rompe av rulleskøyter.
I tillegg til det, kjører jeg longboard, startet med det i sommer, siden det var så populært i Kragerø. Fikk prøve det, og falt veldig lett for det. Longboard er på vei hit nu :) Så mere reklame for det kommer senere.

Flere enn meg som er glad i rulleskøyter/longboard/skateboard?   


-IsabelleBeatrice 

Jeg har verdens søteste lesere

Heeey! 

I det siste, har jeg blitt rørt veldig ofte. Jeg merker jeg har fått utrolig mange nye lesere, og herlige kommentarer. For å være ærlig, har det kun vært 4 stygge kommentarer hittil, mens resten var positive.
En av de stygge kommentarene skal faktisk få litt oppmerksomhet i dag, feel like a vinner?
" Det virker ikke som du bryr deg noe særlig om leserne dine" 

For dem som føler det sånn, så beklager jeg virkelig. Jeg mener jeg har vært flink å skrytet av dere på nesten alle innleggene jeg har skrevet  i det siste.

Jeg setter utrolig stor pris på alt dere sier, og jeg blir veldig glad av at dere tar dere tid og gidder å kommentere så mye. 
Jeg er ikke vant med å få så mange kommentarer på en dag, så reaksjonen blir kanskje litt rar, og jeg vet på en måte ikke hva jeg skal si! Men dere er best!

I tillegg til fine kommentarer har jeg fått mange fine mail med bilder og video av leserne mine! TUSEN TAKK <3


Og en søt video fra Viola, som da er herifra, og skriver alltid noe fint :) 

Og nok en gang, TUSEN TAKK alle sammen! Jeg blir virkelig glad av sånt. Jeg setter pris på dere, og JO, jeg bryr meg om dere. 

-IsabelleBeatrice 

Ukens spørsmål + sminkevideo

God kveld! 

Dessverre så blir det ikke noe sminkevideo. Om det er noe jeg ikke liker, så er det sminkevideo, jeg syns det er kleint og teit. Jeg kan heller lage et innlegg med bilder der jeg starter fra 0 sminke, til full sminket. Men, er det noe spesielt type sminke dere vil se? eller er det noe bildet der dere liker sminken? 
Jeg pleier å sminke meg veldig forskjelligt. 


(Det går ikke ann å laste ut bilder, så måtte bli et arkiv bilde)

Tilbake til ukens spørsmål :

Lurer på om du fikk være her i Norge?  
-
Ja, jeg bor i Norge nå, og har gjort det siden 24 November 2010:) 

Hvordan var det og ikke se familien på lenge?..  
-
Ingen ord forklarer det bedre enn, HELT JÆVLIG! Beklager språket, men det var virkelig ille. Jeg hadde ikke vært borte fra mamma og pappa lenger enn max 2 uker før. Ihvertfall ikke i et annet land. Plutselig skulle jeg stå på mine egne bein, langt unna dem, langt unna rådene dems, klemmene dems og alt det andre. Jeg måtte klare meg selv, både med penger, nedturer, og glede. Jeg ble såklart vant til det, det gikk over et halvt år uten dems, og jeg hadde jo andre mennesker rundt meg, jeg hadde en mamma2/3/4, hehe! Men innerst inne i hjertet, hadde jeg det alltid vondt uten dem. Det var vondt å høre/se at jeg hadde det bra her, hadde et varmt hus, tak over hodet, en god seng, mat og penger, mens de hadde kun et håp om å komme tilbake, og nedturer! Følte det var urettferdig. 
Men nå er de hjemme igjen, her ved siden av meg, og jeg kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er, og hvor lykkelig jeg var den dagen de sa de var på vei hitover igjen.

Kan du lage tøye video/innlegg, om spagaten?  
-
Hehe, jeg er ærlig og sier det rett ut, selv om jeg vet det er feil! Jeg tøyer aldri ut, jeg er tydeligvis bare mjuk. 

Jeg lurer bare på en ting, har du fått oppholdstillatelse for å kunne bo i Norge?
-
Ja, det har både jeg og familien min gjort. Jeg og lillebroren min har fått ubegrenset opphold, mens familien har fått sånn års opphold. Altså den varer i et år, men den blir forlenget til mere senere.  Om det er mere dere lurer på, er det bare å spørre, så skal jeg prøve å være flink og svare dere på alt:)
BTW, tusen takk for at dere syns EX kjæresten min er kjekk!:)  

-IsabelleBeatrice

 

På Kremtoppen

BLOGG.NO er endelig på plass! 
Begynner å bli såpass lei av at blogg.no skal alltid klikke eller noe. Nå var det vist noen som hacket seg inn, andre ganger er det nettverket, osv! DO something. 

Uansett, jeg våknet med masse bra innlegg i hodet, og var super klar til å skrive dem ned, og blir skuffet. Jeg kom ikke inn på bloggen, og alt er borte nå, søren altså. 

Virker det som jeg er i sykt dårlig humor nå? Nei, jeg er nok ikke det. Småirritert bare, for ellers er jeg glad og mett. 
I dag har mamma navne bursdag, så vi har spist litt sjokolade og veldig god mat. I tillegg til det, skinner solen ganske så sterkt,og fargen begynner å komme på kroppen. Dumme vind, som skal ødlegge varmen da.

BTW, jeg er med på kremtoppen. Så utrolig morsomt, men kunne dere vært søte og stemt på meg? :) 
Trykk HER for å komme til stemme siden!:) 

Ellers blir det en rolig dag i dag, kanskje gå en tur ut i sola, holde meg smart, så jeg ikke blir lurt, og være snill og ikke lure andre. 
Søndag - du er kjedelig. 

Blir nok mere blogging i løpet av kvelden, og i og med det er "nothingtodo" dag, kan dere bestemme hva dere vil se på bloggen i dag(?)

Ha en fin Søndag, alle sammen!:) 

-IsabelleBeatrice

 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits