GRISEFEST!

Hei alle sammen! 

For et nydelig vær norge har fått om dagen da! Hva skjer? er sommeren her? Det virker ihvertfall sånn! 
Går dagen rundt og smiler, happy! Blir tæn, og er sosial! Russetiden er så herlig!
Nå er det parken og grilling snart, også grisefest, og bilder kommer i morgen, eller noe!:)  Ja, dette blir nomminommi, og drikke alkohol blanda med makrell,skinke, majonez osv osv! mmmmHva skal dere i kveld? 

-IsabelleBeatrice

 

Russ'2011

Hei og hopp, russo og ikke russ mennesker! :)

Dere ser vel at nå i det siste er det en del russeinnlegg! Ikke rart, når russetiden var så nær, og NÅ er den endelig her! I går hadde vi russedåp, kjempe gøy var det! Angrer på at jeg ikke badet da, selv om ryktene sa det var PISSKALDT ut i vannet..Jeg er sjuk, og enda sjukere ville jeg ikke bli, russ er jeg uansett!
I dag er det en rolig dag, mens i morgen er det GRISEFEST! også småfester fram til Onsdag, og da reiser vi til Tusenfrydd, russensdag!!:) Fredag reiser vi til Lillehammer, fram til Søndag! Ah, noe å se fram til, vet jeg!Noen som skal på noen av treffene?
Blogges:* 

-IsabelleBeatrice
 

Daddy's getting older!

Først vil jeg starte med å si at min pappa er den beste pappaen! Ikke tvil om det! 
I 19 år har han vært der for meg, hvert sekund, hver time, hver dag, hver uke, måned, år!  Stod ved min side, og var mitt forbilde og helt.  
Vi har alle opplevd dager der vi hater foreldrene våre, og vil bare bort fra dem! Det er dager der de ikke vet noe bedre enn å kjefte og være sure. Har dere noen gang tenkt over hvorfor de reagerer sånn? Har dere noen gang tenkt på at de vil vår beste?
Vi må tåle litt kjefting, ingen av oss er engelunger, og ja, sant nok at noen gang overdriver dem også da! Thats life, get over it! 

Pappa har alltid vært en sterk mann, den som fikk meg til å se lyst på alt. Den som fikk meg til å se fra en annen synsvinkel, og dyttet meg opp i motbakkene! Hver gang jeg var lei meg, gikk det ikke lenge før han var der og fikk et smil på leppene mine!  

Kan innrømme jeg er pappas lilleprinsesse, og betyr hele verden for han! Jeg fikk alt jeg ville av han, og han gjorde alt for meg, bare for at jeg skal ha det bra. Hva gjorde jeg tilbake? ikke en dritt..jeg gikk over alle reglene han hadde, jeg var frekk og respektløs, men samtidig kunne jeg være en engelunge.

Nå har det gått et halvt år siden jeg så pappa sist! Tanken på at han er helt alene nå, gjør vondt. Bursdagen hans skulle ikke vært slik. Vi planla om å lage fest, drikke noen øl sammen, grille, i vårt eget hus..planene forsvant, men håpet døde aldri. Til og med da vi hadde de vanskeligste tidene nede i Serbia, var han sterk, men jeg så egentlig at innerst inne var han svak, og jeg måtte muntre han opp!
Han var den som fulgte meg til flyet, tårene rannt både på meg og han. Å se faren sin gråte er smertfull,altså!  Det øyeblikket glemmer jeg ikke fort! 

I livet mitt har jeg tatt så mange avskjeder av pappa. Først var det pga krigen, han ble igjen i Serbia og måtte kjempe, mens vi reiste, fordi han ville ikke sette livet vårt i fare. Det gikk flere dager uten å høre fra sin far, uten å vite om han var i livet.
Så kom dagen vi ble sendt ut av landet, enda en gang måtte vi forlate han alene i Serbia, mens vi reiste til Romania.
Og dagen jeg reiste til Norge, da ble han nok en gang alene igjen. Den dagen levet jeg han å prøve å klare meg selv. hanv ar i tvil, men nå er pappa stolt av jenta si!


Jeg savner deg, pappa!  Gratulerer så mye med dagen, og jeg venter på deg hjem! 

-IsabelleBeatrice

 

Bell's danseliv!

Det er så mange som har spurt om jeg kan legge ut video av da jeg danser og skrive litt om "livet som danser".
Dessverre har jeg ikke noen nye videoer, men jeg lover å lage flere!

Nothing left for me but to dance! All these bad times I'm going through, just dance! Got canned heat in my heels tonight, baby! Sangen beskriver så utrolig godt hva en hver danser føler, i hvert fall en hver danser som lever for dans!

Jeg startet å danse fra dagen jeg havnet i MAGEN til mamma!  Jeg flyttet på meg hele tiden, men langt ifra sparking, derfor ble jeg ikke fotball spiller. 
Jeg har digget musikk siden dagen jeg kom ut av magen, rytmen har alltid vært i kroppen! Jeg kunne sitte å høre og "danse" en hel dag, og dette var da jeg var sånn ca 0-3 år! 

Endelig kom jeg meg opp på beina, og da var speilet min bestevenn!  Hårbørsten eller tannbørsten også! Jeg sang en del, men danset mest! Jeg kunne ikke sitte rolig om jeg hørte musikk, ikke at jeg klarer det nå heller men..

Da vi var på teater,konserter, danseshows osv, var jeg alltid på scena! Jeg bare gikk opp, og bynte å danse! Jeg var da søt, ikke ofte man ser en liten drittunge som går opp på scena og danser uten å rødme! 

(tar av,woho)

Jeg husker godt den ene gangen da det var noen dansekonkurranser, som bestevenninen min var med på, de danset, og plutselig stod jeg på midten og dansa! De vant konkurransen, mye pga meg! hoho! *skryteskryte*

Etter det ville mamma at jeg skulle lære meg å danse onklig, altså balett! Varte ikke lenge, max 2 mnd. Jeg ble kastet ut!! Grunnen til det var vel energien min. Balett var ingenting for meg, bevegelsene mine var litt for harde, og jeg var skapt for noe med hard beat i, og ikke noe sovemusikk! Instruktøren brukte meg ganske mye uansett da, siden jeg var yngst og mjukest! Ja, det var mjuke tider det...

(Ignorer trynet, er ikke akkurat lett å sitte i spagaten heller)


Årene gikk, men ikke dansen i blodet. Jeg ble flinkere og flinkere, og alt var selvlært! Tv'en begynte å bli en bestevenn den og, ihvertfall MTV. Shakira,J-lo,Christina Aquilera,Britney Spears,50 cent,Missy Elliot osv. var forbildene mine! Jeg skulle absolutt danse som dem og være som dem! Slik lærte jeg å danse. 
( Litt tull på skolen med min dansepartner)

Er ikke ofte jeg skryter av meg selv, veldig sjeldent i så fall! Men dans, det kan jeg godt si jeg er god på, jeg føler meg god. Det andre mener, bryr jeg meg ikke om, er vel slik at hver kan ha sin mening?  
Jeg danser når som helst, hvor som helst! Jeg brenner skikkelig for det!

Dans får meg til å slutte å tenke på annet enn det jeg har å lære og skal få til. Det gjør at alt vondt jeg tenker på forsvinner og alt det gode komme inn. 
Dans er en veldig stor del av livet mitt, jeg har vært knyttet til dans helst siden jeg ble "dannet". Ingenting kommer noen gang til å stoppe meg til å danse.
Alle tror dans bare er noen trinn man skal lære og vise fram til andre , det er ikke bare det. Man må ha innlevelsen og faktisk kunne tingene. Jeg danser hip hop mest, men prøver meg på alt igrun, men det var hip hop som ble limt til hjernen min. Det hjelper virkelig og få ut følelser! Vist du er sint for du virkelig ut følelsene.
(Ukm, faila dans, lang historie)
 

Jeg har prøvd å danse på flere konkurranser, og på de fleste vant jeg første plassen, men gadd aldri satse på noe mer, selv om jeg fikk beskjed om å gå til en avansert nivå, for der hadde jeg passet inn!
Jeg var jo med på norske talenter, beit sammen tennene og meldte meg på. Reiste til Oslo, og viste dem hva jeg kunne, dessverre kom jeg ikke videre der, men fikk utrolig gode tilbake meldinger. "Kanskje du burde melde deg på "Skal vi danse?" eller "So you think you can danse?" - dommerens ord! True story! Jeg har langt ifra dansekropp,og ikke ser jeg ut som en danser heller, tror jeg..Men innerst inne er dans alt for meg og det har blitt en del av den jeg er. 
Før danset jeg hver dag, nå går tiden min til noe annet, dessverre! Men på Lørdager, da fins det ikke noe fest uten dans! Jeg kan danse i flere time, ta helt av, shake, vise moves, i feel the beat, u got it? Umulig å sitte rolig, men det er sånn jeg er, og sånn blir jeg! 


Hva brenner dere for? Hvorfor?

-IsabelleBeatriceSenga in my <3

Hei L&H! 
Akkurat nå er senga min aller bestevenn, og førkjølelse min største fiende! Det er så typisk at jeg skal bli sjuk like før russedåp og skolen, mens i ferien er jeg like frisk som en fisk!
Er en grun til at jeg hater skolen akkurat nå, pga formen. Da jeg ikke er i form da går det utover skolen, familien og venner! Dårlig rituale, men slik er det bare.

I dag hadde vi trafikkdag på skolen, prøvde masse forskjelligt, hørte på mye forskjelligt osv! Var litt sliksomt, men det gikk over det og! Nå er det ikke lenge før russetiden er i gang, og som de fleste har skjønt så gleder jeg meg like mye som en feit unge gleder seg til å få cupkakes!
Tenk at jeg er snart ferdig på skolen? Det har ikke gått helt opp i hodet på meg..Jeg kan fortsatt ikke tro at nå om 2 måneder er alt ferdig, ikke flere lærere, ikke noe klasse,ingenting! Haff...skal jeg være ærlig, så vil jeg savne det!

-IsabelleBeatrice

 

Dere kan svare meg!

Jeg har noen spørsmål til dere alle som leser bloggen min! 
Hvor gammel er "DU"?
Hvor lenge har "DU" lest bloggen min? 
Hvorfor leser "DU" bloggen min?
Hva burde jeg gjøre bedre med bloggen?
Hva burde jeg kutte ut på bloggen?
Hva liker "DU" best med bloggen, og minst?

Tumblr_lk9cs6249i1qfnvefo1_500_large -IsabelleBeatrice 

Back to prison

God morgen eller dag! Har ikke kontrollen på det lenger når man er på skolen. 

Tiden går så sakte, altfor sakte når man sitter på skolen, mens ferien forsvinner fra oss.
For en gangs skyld så har ferien gått greit sakte,men samtidig fort. Det er spørs hva man bruker tiden til! Jeg er fortsatt i feriemodus, "leve livet" modus! Hadde glemt helt at det var skole i dag..dessverre! 
Ferien har gått ut på soling,grilling,festing,møte nye folk osv..Men nå er det back at school..De uskyldige barn og unges ?fengsel?. Noen trives, andre ikke. Jeg tror jeg snakker for alle som ikke liker skolen når jeg sier at skolen kan vi vokse opp uten. Akkurat som videregående skole, burde skolen være frivillig. De som ville leve ett fritt liv ett par år kunne det. Når de ville, kunne de bare søke på en jobb og få den opplæringen de trenger der. Enkelt og greit. 

Okei, sant nok at det kan bli kjedelig å bare sitte hjemme og kjede seg..Men vi ungdommer har da nok vett til å finne på ting, ihvertfall når sola skinner! Greit nok at man møter vennene sine på skolen og har noe å gjøre om dagen..Men ærlig tatt, hva er vitsen med leksene?
Lager planer for morgen dagen, men så kommer vi hjem fra skolen, og ser litt gjennom lekseplanene..OI DA, det var en del å gjøre til i morgen ja..Planene går i dass..woho

Nei, slutt med klagingen nå! Er ikke så lenge igjen. Russetiden er snart i gang,TORSDAG(russedåp,brrr). 

Ute å sole seg nå! Blogges, mine kjære lesere! 
-IsabelleBeatrice


Vurdering av 3 bloggere

Nå har jeg valgt 3 bloggere som jeg mener fortjener å bli vurdert. Dere andre som ikke blir vurdert den gangen her, ikke tro dere har en dårlig blogg! Jeg har vært på hvert eneste blogg som har meldt seg på,og lest og på noen har jeg til og med kommentert!  

Som noen kanskje vet, så er jeg den som sier både positive og negative ting ved vurderingen. Her vurderer jeg med mine meninger.
Da jeg skreiv om bloggvurdering, skreiv jeg også at dere skulle smiske, for det øker sjansen deres- var ikke så mange som var flinke på det, men men, husk det til neste gang! Det blir flere bloggvurderinger, så flere sjanser på dere som ikke ble vurdert den gangen!

www.lenetonnessen.no/ 
Lene er ei stylist og småbarnsmamma.  
Hun blogger om alt fra hverdag til en haug med tips om alt!  

Jeg husker jeg kom plutselig over et bra "tipsinnlegg" av Lene. Senere sendte jeg meldig til henne om jeg kunne låne det og sette det på bloggen min. Ble overrasket da hun sa hun hadde lest bloggen min veldig ofte og likte det kjempe godt. Er ikke ofte man hører det fra en voksen person. 
Etter det har jeg bynt å lese bloggen hennes, blir veldig inspirert! En ting jeg "ikke liker" ved bloggen er designet, jeg personlig liker ikke fargene,men samtidig så skyller den seg ut fra de andre bloggene. Har ikke sett slik design før, og det er lett å finne ting. Hun legger ut masse bilder, og som jeg sa, er det ikke bare hverdag hun skriver om, men også masse tips, som vi alle trenger.
Bloggen til Lene er både for gutter og jenter, selv om det er masse sminketips, så er det tips til disse karene ut i verden også!  

Terningkast: 5+ 

www.sarahverdag.blogg.no/ 

Sara er ei jente på 16 år! En typisk jenteblogger! Sminke, kjoler, høyehæler og mote finner du mye av på bloggen hennes, men også hverdag og tips!

Personlig har jeg ikke lest den bloggen så mye,men er innom en gang iblant! Føler jeg bli inspirert for hver gang jeg er innom henne! Jenta er utrolig fotogen og kjempe flink med å ta bilder, og for dere som liker outfit's bilder, ta en titt hos henne, for hun har peiling på å kle seg!
Desginet hennes er veldig enkel og fin, svake farger og lett å finne fram til ting!
En ting jeg også liker ved jenta/bloggen hennes, er at hun tør å vise seg fram på sine dårlige dager også, og ikke bare være perfekt på alle bildene hun tar av seg selv!

Terningkast: 5 

www.costura.blogg.no/ 
Dette er ei jente på 18 år som blogger om alt, igrun! Det er både mote,opplevelser,hverdag og inspirasjon.
Jeg har ikke vært på bloggen så mye, men måtte det nå siden hun meldte seg på "blogg vurderingen".
Kan si jeg likte bloggen godt, masse fine bilder, og en veldig bra skrivemåte! Skrivefeil er det lite av, og det hun skriver er veldig lett å forstå! 
Det jeg ikke likte så godt ved bloggen var designet, føler det mangler header. Det ser så tomt ut, mener jeg, men fortsatt lett å finne fram til ting. 

Terningkast: 4-

-
IsabelleBeatriceDet er Påske!

Hei, husker dere meg?
Jeg lever enda, bare ikke for bloggen.
 
Det er påskeferie, solen skinner og våren er her! Er så herlig å stå opp om morgen ved at  sole skinner gjennom vinduet  og treffer oss i øyene. Fins det bedre måte å bi vekt på?
Da man går ut så er det varmere ute enn inne, solen varmer oss i nakken, gresset og trærne er allerede grønne!
I det siste har tiden gått så utrolig fort, mener jeg. Snart er det et halvt år siden jeg har sett familien min, men jeg vet de nærmer seg for godt.
Hva er nytt i livet mitt? - Vel, er ikke så mye som er nytt igrun. Fra Tirsdag til Onsdag skulle jeg egentlig være med Sara og resten, på påskeleir på hytta. Av noen grunner ble det ingenting av, selv om jeg allerede var på Lillehammer.
Jeg hadde det koselig uansett, traff venner jeg ikke hadde sett på lenge. Selvfølgelig ble det en tur på Mekkærn! (Fy Bell!!).

Jeg overnattet hos en herlig jente, som jeg har møtt bare en gang før, og snakket en god del over nettet. Må si jeg ikke har hatt det så morsomt på lenge som med henne! Åh, Eva <3<3<3

 


I dag skal vi på hytta til Hedda og bli tæne, 0 nett, 0 mobil! Bare slappe av, samle energi til Lørdag!

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

Hva skal dere gjøre i påsken? 

-IsabelleBeatrice 

Russerevyen!

Her kommer det noen bilder fra russerevyen! Jeg tenker/håper filmen kommer senere!:) 

Takk for en herlig revy, folkens! U made my day!

-IsabelleBeatrice 

VI er russ for faken!

Ohyes! 

Da er vi ferdige med første forestillengen! I dag hadde vi premieren på russerevyen, og det gikk KJEMPE BRA! - Takk til flinke russ!

Da skjønner dere nå hvorfor jeg har blogget så lite i det siste! Vi har hatt mye øving, fra klokken 8 til 9 på kveldene! STRESS, men det er verdt det! Nå er det ikke lenge til vi har russedåp også er russetiden i gang! WUHU for det!

For dere som ikke var der i dag, KOM i morgen. Vi har en forestilling klokken 15:00 og en klokken 19:00!! Etter det er det russeparty!!! :D

Takk for en bra forelstillng folkens!

 
Noen som så på i dag? Hva synes dere? 

-IsabelleBeatrice 

Fremtiden er hvert sekund som går!

Har du tenkt på det? At fremtida er i morgen, og ikke bare om 10 år. Fremtida er ikke det du skal gjøre om 5 minutter,men det er det du gjør om 5 minutter. Fremtiden er alt du er i tiden fremover, fortiden er det du en gang var. Man ser for mye fremover, samtidig som man skuler bakover.Man vil alltid snu tilbake tiden. Kjære dere, man skal være stolt over fortiden deres. Gi slipp på sårhet og slipp til det som en gang var meningsfullt for dere. Om man ser for mye fremover, blir man bare skuffet. Ikke legg planer for det som skal bli, det ender bare opp med at det som blir ikke, altså det går rett i dass.

Jeg er seriøst redd for fremtiden, samtidig som jeg ser fram til det. Jeg frykter den mer enn døden, kanskje fordi at fremtiden er døden min?! hmm..Jeg frykter smerte,sårhet osv.. Er man dø, så har man ikke følelser lenger,haha- jeg er ikke emo! But i get it? Det fins alltid et sted der fremme som er et stopp, som skal ende alle lidelsene mine, alle håp, alle drømmer, alle tanker, alle meninger, bloggingen, shopping, aaaalt!! Hele meg. Jeg aner ikke om noen kommer til å huske meg for den jeg en gang var, nettopp fordi jeg ikke aner noe om hva fremtiden vil bringe for min del. Jeg er redd for fremtiden fordi at fremtiden innebærer å miste de man setter høyest.Jeg har lært at ingenting varer for alltid. Foreldrene mine skal dø fra meg, det er slik livet er, og forferdelig nok å tenke på, da jeg blir nødt til å face verden alene.

Jeg husker godt jeg mistet kjæresten min for første gang. Jeg ønsket bare å skjære ut hjertet mitt, kaste det inn i skogen og aldri finne det igjen. Jeg kjente en smerte som kan minne om et hardt knivstikk i brystet som forplanter seg ned til føtter og ut i fingre, deretter får du en nummen følelse i hele kroppen. Du greier ikke å si noe, du gråter ikke, du kjenner bare på den voksende uroen som alltid kommer til å følge deg. Så vondt er det å elske noen man kan miste. Det gjelder ikke bare kjæresten, men også familiemedlemer, og nære venner, dyr..ALT! 

Meg selv i fremtiden? Vet dere hva jeg vil i fremtiden min? At det blir funnet opp en pille som gjør at alle de man elsker lever evig, og alt værer for alltid. At verden blir et bedre sted, med bare snille mennesker. At alle sorgene mine drar sin kos. At alle bare er venner og aldri krangler. At man bare har sin kjæreste for seg selv, og at når man sier for alltid, så blir det for alltid. Peace, folkens, ikke pieces. Jeg ønsker ikke muskelmann, stasjonsvogn, 5 barn og villa. Jeg vet ikke hva jeg vil med fremtida mi. Jeg aner ikke en gang om jeg kommer til å skaffe meg utdannelse, selv om det er planen, men spørs hva hjernen min får til.. Jeg vet seriøst ingenting. Det eneste jeg vet er at jeg har planer for i morgen, men jeg vet ikke om morgendagen blir en fin dag. Og det er nå, for da jeg bodde i asyl, kunne jeg ikke planlegge dagen som var, en gang, en time senere eller noe. Jeg levde i frykt, jeg levde i håp, og selfølgelig opplevde jeg det jeg fryktet mest for,utsendelse. Håpet ga seg aldri, og lever man med håp, får man ting til å skje, slik du vil ha dem! DET ER LOV Å DRØMME folkens, det er lov! Nå kan jeg lage endelig planer for fremtiden min, og de ser positivt ut, bare at verden er full av usikkerheter. 
Har dere tenkt på framtiden deres? planer?

Ikke glem bloggvurdering HER

-IsabelleBeatrice 

 

Helga

Hei alle sammen! 
Da var helgen over, og i morgen er det skole igjen..åh! Uken som kommer, vil jeg kalle for en stressuke! Vi skal ha russerevy øving hele uken, i tillegg til en del prøver på en god del sider.
Til helga som kommer har vi russerevy -kom kom!

Den helga her har vært kjempe koselig egentlig. I går var jeg ute i "byen" , kan ikke si det var mye liv, men var mange koselige mennesker som var rundt meg, mye koselig snakk og litt dansing. Måtte da såklart ta en øl med en fastleser av bloggen min også da(han sier det, haha)...

Nå skal jeg gjøre noe fornuftig, altså lekser, også lalle! Derfor sier jeg God natt til dere alle nå! :)


"nei, vi er faktisk ikke fulle, var bare blitsen vi fikk i øynene!!!"

Hvordan har helgen deres vært?

-IsabelleBeatrice

 

Et halvt år har det gått

Og jeg sitter fortsatt her uten foreldrene mine.
Tiden har gått utrolig fort, og jeg har hatt mange oppturer, men samtidig en del nedturer og. Jeg har vært litt dårlig til å oppdatere dere, men jeg har nå person nr, og bankkort. Altså jeg er et menneske med oversikt over! Endelig et normalt menneske. Nå mangler det bare å finne seg hybbel og jobb, stipendet kommer den og! 
Mamma er på vei hit, sammen med lillebroren min, mens pappa må dessverre være igjen inntill vi er på plass her. Senere kommer vi til å sende "invitasjon" til han, som familie gjenforening.

En ting jeg ser fram til er den dagen vi endelig er sammen, hele familien, i VÅRT eget hus, hvor det måtte nå være, men i Norge blir det! Den dagen da hele familien jobber, og jeg får endelig kjørekort, tjener penger selv( selv om pappa skal fortsatt betale litt her og der, det er et vane bare:D).

Som jeg har sagt tidligere, vi mennesker er skapt til å ha oppturer og nedturer. Ofte skjønner  vi ikke hvorfor det er flere nedturer enn oppturer. Jeg har lært at av det dårlige og vonde, har vi noe å lære av, og blir sterkere.  Et spark i rompe, er et skritt framover. Life goes on. Hørt om Karma elller? she's a bitch, and it turns back, om du fortjener det! 

La oss leve livet, og i de vanskelige periodene, kan vi heller tenke på alt det fine vi har opplevd, for det er i motbakke det går oppover, og det som venter på oss der  er verdt all smerte og ondskapet vi har gått gjennom. (Mer om saken min finner dere i Kategorien "Livet")
-Ikke glem bloggvurderen HER

-IsabelleBeatrice
 

Ukeslutt like weekend?

HeiHei!

Så er helga allerede her. Må innrømme den uken her har gått veldig fort, og godt var det! Har tross alt hatt fri fra Mandag til Onsdag, så var på skolen bare i går og i dag!  

I dag hadde vi norsk skrivedag, sidemål for de som har det. Oppgavene blir jo bare vanskeligere og vanskeligere! Det er ikke lenger, å bare skrive et essay, eller fortelling. Nå går det ut på kunnskapet du har fått i deg fra de timene man har hatt i norsk, kjett spør du meg! I dag valgte jeg en litt koselig oppgave igrunn, der jeg måtte lese to dikter om kjærlighet, og skrive egne tanker om det, dette har man erfaring med!

Ble tidlig ferdig, og da ble det kaffe med Cec's, like always!  Powernap tok jeg også, ble ikke en kort en da..Akkurat våknet, og nå skal jeg dusje og skal ut å spassere en tur i det fine været og den sterke vinden(fu).


Menneskets bestevenn uten tvil!

Btw, ikke glem at jeg vurderer bloggere HER.

Planer for helga folkens?

-IsabelleBeatrice

 

Vurderer bloggere- meld deg på?

Nok en gang, skal jeg tar en blogg vurdering til!  Har hatt det en gang før, og det var en god del som meldte seg på, men dessverre fikk jeg ikke tatt alle. Den gangen skal jeg vurdere 3 bloggere. 
Og jeg kjører samme reglene. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet, smisk for det dere er gode for.Om dere er ekstra snille kan dere kanskje gi meg en kjapp vurdering på min blogg, i håp om at det høyner sjansen for at jeg vurderer deres blogg, eller follow me via blogvin er også en fin ting! ;)Bare et tips.
Det blir nok en del folk som vil bli vurdert, jeg skal gjøre dette flere ganger, så ikke fortvil om det ikke ble deg denne gangen. 

 -IsabelleBeatrice

Close your eyes, and sleep

Jeg utfordrer dere til å lukke øyene, legge alle bekymringene dere har, bak dere. Tenk på det positive som venter på dere senere, tenk at dere har et liv, som dere SKAL nyte! Tenk på at livet kan være et helvette til tider, men man får det som fortjent og alt blir bra til slutt!! :) 

God natt, kjære lesere!

Tumblr_kvg4f0coxc1qasu68o1_500_large 

-IsabelleBeatrice 

Spring rainbow - Eyemakeup

Ved hjelp av ei kjempe søt og flink make-up artist, lager jeg nå et innlegg om vårens øyeskyggemote!

Mange av oss vet at lilla, blå, grøn, (altså regnbuens farger) er inn den våren nå! 

Her kommer tipset :
1. Bruk en øyenskyggebase over hele øyelokket opp til brynet, for å få øyenskyggen til å sitte bedre og forhindre at den striper seg. - Painterly paintpot fra MAC. 

HVA ER EN PAINT POT? En paint pot en øyenskyggebase og øyenskygge i ett. De finnes i mange ulike farger og kan brukes alene, eller under andre øyenskygger.
2. Legg på mintgrønn skygge innerst på øyelokket med en flat skygekost
3. Deretter en "sky blue" farge på resten av lokket

* Bruk så en fluffy kost til å blende fargene godt sammen og litt oppover.*

4.Deretter legger dere en mørk lilla farge i globallinjen
5. Så en lysere lilla farge over denne igjen

*Pass på å duse fargene godt sammen med en fluffy kost, ta deg god tid til dette.Bruk en matt, hvit øyenskygge som highlight under øyenbrynet, en shimmerskygge vil bli for mye da alle de andre fargene har glitter i seg*


6.Legg så en våt eyeliner (gel eller cake-liner, om du ønsker det), over vippekanten og "vipp" den litt utover mot enden av øyet. Dette gir øyet løft
7.Så bruker dere en hvit kajal på våtkanten, og en mørk brun skygge under nedre vippekant.
8.Påfør maskara, og gjerne falske øyevipper; dette gir en ekstra dramatisk effekt når du har mange forskjellige farger på øyet. (Alle øyenskyggene som er brukt i denne looken er fra 88 Ultra Shimmer Eyeshadow palette fra Coastal Scents, men kan bruke hvilke som helst farger egentlig

Og Tadam, slik blir resultatet :

*PS! Det viktigste for å få hvilken som helst øyenskygge til å se bra ut, er å bruke gode koster og ta deg god tid til å blende de ut; kanskje spesielt når man bruker mange farger sammen. Lykke til!*


Hva synes dere? Personlig mener jeg hun er kjempe flink med sminker, så det kommer nok flere innlegger med bilder av den søte jenta der, og hennes profesjonelle sminketips! 


-IsabelleBeatrice

Ligner det?

HeiHeiHei!

Nå har jeg fått ganske mange kommentarer på nesten hvert innlegg der jeg legger ut bilde av meg,der dere sier jeg ligner på Ashley Tisdale, eller Ke$ha(men henne liker jeg ikke). 
Vel, kan si jeg ligner litt på Ashley, i hvertfall på noen bilder.


Så, hva synes dere? 

Random innlegg, kommer noe mer seriøst senere! Promise!!! 


-IsabelleBeatrice 

Fugative - lovely boy

Hei alle sammen! 
Den dårlige bloggærn dukker opp i ny og ne altså.. Så jeg lever.
Egentlig burde jeg vært på fjelltur nå, gått 9 mil på 3 dager, på ski..! Hm, hva jeg kan si, jeg er heldig som slapp det, og ikke fordi jeg skulker. Men jeg hadde et møte i dag, i tillegg har jeg muntlig norsk på onsdag, så that's the reason.
Bilder fra helga kommer senere, da min kjære Cec gidder å sende dem til meg.
Kan si jeg er stolt av meg selv som tok helgen med ro selv om jeg var ute på fest. Søndagen var jeg faktisk i form. Satt og solet meg, spiste omlett og bacon osv..Flink jente altså!

Btw, nå driver jeg og kjeder meg veldig masse, og når man kjeder seg er youtube en fin ting. Sittet her og hørt en del på Fugative. En utrolig kjekk gutt, som har utrolige bra sanger..Aldri hørt om han før, og nå er jeg helt forelsket i gutten. 

 

Hva mener dere? Noen som har hørt han før?  


-IsabelleBeatrice 

The plans for todaaaay

I got a feeling, that tonight's gonna be a good night! 
Japp, jeg har det. I kveld er det kick off.  Før festen skal vi ha jente vors, men litt vin og litt sånn:) Kommer nok bilder,for Cec har speilreflekt, så det blir kvalitets bilder til 100! I mean it!! 
Nå roper dusjen på meg, og stresset med å finne hva man skal ha på seg.. Det er jentenes største problem! KLÆR! virkelig verdens undergang, for min del! Sminker, hår, smykker, sko...ah, for et liv vi har. 


Hva skal dere i dag/kveld? 

-IsabelleBeatrice

 

She thinks i smell bad

Hei bloggworld! 

Dere vet hvem Ann Tonje er? Hun der vennina mi som synger som en fugl i et eventyrland? (trykk HER for å høre) 

Den jenta her, mener jeg lukter vondt og har tørr hud! Jeg fikk nemlig en parfyme og body lotion av henne! Det var egentlig bursdagsgaven min, som hun hadde glemt å ta med fra sin hjem, i kjære vakre Etnedal!!
Okei, skal jeg være ærlig...Elsker lukta på dem, det er akkurat mitt smak. De er bestillt på nettet, og er fra Victoria's Secret!


Love it! 

Så tusen takk skal du ha, AntonJ(som jeg liker å kalle henne). 


Er litt glad i deg, altså.

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits