Google me on - Spørsmålsrunde

Hei! :D 

Folkens, det er 32 grader ute i sola!! I Februar!!! Hva skjer? Ikke at jeg har noe imot det altså.  I dag har jeg senvakt, så jeg rekker å skrive et blogginnlegg. 

Nå har jeg sett litt på bloggen min, og fant ut at det er meget lenge siden sist jeg hadde spørsmålsrunde! Tenker meg dere har samlet opp masse spørsmål, eller hva?? :) SI JA!
Så da, kjører jeg igang spørsmålsrunde nå! Vi får se om svarene blir svart på video, eller skriftelig, eller blandet. I går datt min  kjære rosa kamera på bakken, og gikk til HELVETTE! beklagere ordene, men dette betyr LITE bilder på bloggen -.-
Spørs om ALT dere vil vite om meg. Som jeg har sagt før, så svarer jeg selvfølelig ikke på teite spm, eller veldig private spørsmål, og dere er voksne nok til å vite hvor grensene går!: ) Og dere kan faktisk spørre på facebook eller mail også! (Isabelle Beatrice eller ibv@hotmail.no) Har fått en del klager på at folk ikke får kommentere på bloggen! hmm

Venter på mye bra spørsmål, kjør på! :) 

Xoxo

-IsabelleBeatrice
 

Ser fram til

God aften søteste og beste leserne mine!
Endelig ferdig på jobb, hatt en lang dag som egentlig gikk veldig fort,plutselig var klokka 6, og de to siste timene virket som en evighet da:/
De to siste timene er alltid verst, ganske stille igrun, og da går det ut på å rydde butikken... I dag, mens jeg ryddet kom det masse tanker i hodet mitt..
I det siste har jeg følt at jeg traff veggen uansett hva jeg skulle...Selv om det var sol, og smilet var der, så var det litt vanskelig å se fram til ting..
Mens i dag, kom jeg på masse jeg kunne se fram til! For jeg føler det er mye ihvertfall de tingene jeg vet om, tenk på alle overraskelsene? :o herlig.

Først og fremst ser jeg fram til å besøke Sara til helga, og være sammen i noen dager. Det har gått en stund siden sist vi var det, og savnet er stort. Jeg skal ikke ta alt jeg ser fram til når jeg er hos henne, for det kommer jo ut på bloggen i senere tid:)  
- møte Ida,Robin,Ola,Vanja(?),Lene Mari,Gorm, osv osv...
- møte nye folk
- sladder
- møte kjennsfolk
- kosemoseoverdose
- 10000 bilder 
- og best av alt, bare være med Sara! "Love uuu"

For det andre gleder meg jeg meg til å bli 20! 
Komme inn overalt(nesten), få bursdagsgaver. GAVER!!! ELSKER GAVER!!! haha...neida, men jeg blir 20, jubileum, elns! i guess....Så ser fram til festen rett etter:) blir bra..
Litt kjipt å være den eneste i vennegjengen som er 20 da..Eller vi har jo Marianne da!! :) også være halveis 40? oh..


For det tredje gleder jeg meg sykt mye til serien kommer ut! Nå er det bare 2 uker og noen dager til, så er jeg på tv'en! Jeg blir kjendis amma!! woop! haha, tulla. 

(http://www.nrk.no/video/rubicon_vil_betale_tilbake_penger_til_valdres/8B5AE718BFB1FF27/
Les mere HER OGSÅ ser jeg fram til Syden, med de to herlige jentene mine, Sara og Lene! 
10 herlige,varme,brune,festilige,morsomme dager! Juli, kjære Juli, kom snart!! 
Og noe vi alle ser fram til er vel SOMMER!!!! eller? 


Hva ser dere fram til? 


-IsabelleBeatrice

Get the outfit

Folkens, det er snart vår! Kaste bort de stygge og tunge klærne. 
Cubus har fått utrolig mye fint inne nå! Det er faktisk ganskelig vanskelig å klare å unngå innkjøp av nye klær når man jobber i kleesbutikk:s
Lurer på når jeg kan vinne i lotto så jeg kan kjøpe alt! For jeg vil ha alt!!!

"Ta noen minutter - bli med å drøm deg bort fra vintermørket til lysere dager. 

Snart er det vår og vi ønsker å kle oss i lysere farger og i lettere plagg. 
Farger er viktig denne våren også, både sterke og sporty farger som poppy red, fushia pink, cobolt blue og duse deilige sukkertøyfarger som mint, lys rosa og lys lilla. 
Få en preppy, fresh og klassikk look med en stilren kablestrikk eller en enkel cardigan i merinoull, for å beholde varmen litt utover. 

Kombiner med farget jeans eller chinos og sett prikken over i-en med et par store øredobber." Tycks? 

Dette er ikke alt, men dessverre har dem ikke postet alle klærne ut på siden dems, men dere kan se mere der, eller bare komme innom butikkene våre og titte/kjøpe! 

Det er alltid at dere kommer innom jobben min for å hilse altså!Cubus Fagernes Love <3


-IsabelleBeatrice 

10 awsome ting om Bell da.

Da fikk jeg denne æren å skrive et innlegg for Isabelle, om 10 ting bare JEG, KUN JEG vet om hu. Eller, blir vel litt mer om hva jeg opplever da. Som dere skjønner, handler det innlegget bare om meg omtrent. DETTA LIKER DERE TIPPER JEG! :):):):):):) 

Here we go: 

1.

Hu bruker grandma truser/short som korsett. Dont ask me why! Hu er jo deilig uansett.

 

2.

Når jeg er på familiemiddag, snakker hele familien på rumensk/serbisk, skjønner ikke en dritt. Snakk om flotte          middagsbesøk!!! Men hu oversetter når det er behov for det. No hard feelings!

 

3. 

Broren hennes er totally in love with me, DET skjønner jeg. Hehehehe

 

4. 

Når det er bare oss to på rommet er det mest prat på ; HVOR STOR HADDE HAN A??????? Hehe, neida, hu er kristen, så detta snakker vi absolutt IKKE om!

 

5. 

Hu skjønner ikke humoren til samemor (altså mammaen MIN), ja, jeg er same. HVOR kult ekke det? Herreminhatt! Men jo, her kommer det et eksempel; 

Mamma: Ja, la oss veie med duskene våre på kanten av lengdegropen når Hedda hopper!!!!!?
Isabelle: JA, FLOTT PLAN!!! (so exited) vi kan begynne å klippe opp paprier, og lade våre egne dusker!

----- Aquard silents---------

Hu skjønner absolutt ingenting, når mamma dæver av latter, og pappa sitter å sukker oppgitt over humoren hennes. 
Mamma: Isabelle, vi trenger ikke no, vi kan bare dra ned buksa og hyle! 
Tok type 1 minutt før hu skjønte det. BRAVVO! Appalus. Elsker deg

 

6.

 Hu kan være helt stille i 10 minutter, være i sin lille blonde verden, legg merke til blonde. Kan jeg fortsette? Flott, hehe. Deretter kan hu bare begynne å veie med arma, altså dette kan være på en onsdag eller no, samma det. Men ja, det jeg skulle skrive før jeg begynte å tenke på meg selv igjen, var at når hu begynner å veie med arma og smile for seg selv. Betyr: PARTYMODUS! Da erre bare å poppe opp vinflaska å kjøre på. Hehe neida, men vi later som og lager vår egen lille fest i stua foran tven og sikler etter han derre i Gossip Girl, CHUCK var det!!!!! 

 

7.

Hu begynte å ELSKE Justin Bieber når jeg viste filmen til a, skjønner henne veldig godt jeg. Men er fortsatt #1 fan. Hu får 2.plassen LETT!! Vi kan sitte å høre på Bieber, og synge etter, se på bilder av han og baksnakke Sele...Selena..? Gnomez...? Er det riktig? Whatever...

 

8. 

Hele Utsi familien kaller henne, Bell, enkelt og greit. Og vi bruker ikke hele navnet. Ekke snakk om. Vi ga henne det navnet, for hu er litt vår. Ettersom hu bodde her sånn type DØDS LENGE! Elsker deg!

 

9. 

Når hu snakker om gutter, altså gutt, egentlig ikke flertall, så er det mest om en spesiell gutt. SOM HU KAN GJERNE BLI KVITT,  men funker dårlig visst nok. Lovelovelovelove 

 

10. FINALLY 

Her kommer det; altså hennes feil at vi alltid kom forseint på skolen var fordi hu måtte bruke type 1 time på sminke seg, og vi rakk aldri bussen så mamma måtte være limodriver'n vår til skolen. Alltid kjekt. Og ja, jeg elsker deg. 

 

Så gutter.... (og jenter, uheldigvis......) Isabelle er singel, det er forsåvidt jeg og. Så er det bare å adde henne på face ELLER meg, dere bestemmer selvfølgelig, før serien som kommer ut 12 mars eller no, så må dere kapre henne før hu blir celebb! (kjendis) om det var noen som syns det var vanskelig å forstå...  Isabelle Beatrice Vladovic 

 

 


Ja, hu rypa til høyre er meg. Klem Hedda 

Vinneren av konkurransen - miinto.no

Det var utrolig vanskelig å sitte å velge ut en vinner!
Dere er så søte alle sammen! Varmet virkelig hjertet å lese så mange fine dikter.

Klapp på skulderen til alle dere, for kreativiteten deres! U made my day! :)

Dessverre kan jeg bare velge en vinner, siden jeg bare har et gavekort!
Vinneren for denne konkurransen er Kristina med diktet  :

"isabelle beatrice er fordomsfri og vis

blogger om masse søtt og sier meningene sine støtt

synes denne blogen er meget fin

og det mener jeg vikrelig inn i hjerteroten min

jeg skriver dette snille og smigrende dikt

for å håpe at jeg blir godt nok likt

til og vinne denne flotte konkuransen

slik at den skinnende glansen

til disse flotte klær kan dekke mine tær. " 

Jeg har dessverre ikke noe email adresse på deg, så skriv til meg på facebook @IsabelleBeatrice  eller hotmail: ibv@hotmail.no  
Så får du det elektroniske gavekorter ditt! :)

Gratulerer kjempe masse! :)

Og nok en gang, tusen takk for alle de fine diktene deres. Det kommer flere konkurransen, og flere muligheter! :) Lover.

 
Peace out!


-IsabelleBeatrice 

Tidlig bursdags gave

Hei og god aften! :) 

For en fin dag! Solen skinner fremdeles, og bursdagsgavene har begynt å komme allerede.
Jeg blir jo snart halveis 40, skremmende å tenke på.

Uansett, jeg mottok en utrolig fin gave, fra Coolstuff.no ! Nemlig en Polaroid 300 Kamera! 
Husker at vi hadde mange sånne hjemme da jeg fortsatt var en drittunge, men som vi mennesker bli gamle, slik bli ting også. Noen av dem har blitt borte, andre ødelagt osv.
Det som er gøy med Polaroid kamera er at du får bildet med en gang ut. Ser du noe du liker, tar du bilde og har det med en gang, slipper å gå til dataen og overføre osv..Stress synest jeg!

Jeg vil ikke komme med noen anbefaling enda, i og med jeg ikke har testet kameraet, og vil jo ikke anbefale noe dårlig, om det er det.

DA er det bare å vente på neste Polaroid innlegg! Jeg gleder meg til å prøve det ut! 

"Btw, om det er noen som vil sende bursdagsgaver til BloggeBell som blir 20 år, er det bare å si ifra;););) tsss"


Direkte link: HERNoen som har det?

-IsabelleBeatrice


 

Om 5 måneder

Er jeg i syden med to herlige jenter + mange nye mennesker.

Tiden går så sakte, og jeg blir girra for hver dag som går. Nå er det bestilt også, og gleden vokser. Alt er i boks, bortsett fra alle de nye klærne jeg må kjøpe. 
Endelig blir jeg også brun, forhåpentligvis! Jeg har sett fram til en sydentur med jentene mine, så utrolig lenge. Vi skulle egentlig være 7 stk, men så droppet noen ut pga ulike årsaker. Synd! Livet er langt nok til å ta flere turer.

 
 Images of Sol Trinidad, Magalluf

This photo of Sol Trinidad is courtesy of TripAdvisor

Images of Sol Trinidad, Magalluf
This photo of Sol Trinidad is courtesy of TripAdvisor
 

Photos of Sol Trinidad, Magalluf
This photo of Sol Trinidad is courtesy of TripAdvisor
 
 
 
 
 
 

Drømmen!!!
Flere som skal til Magaluf?  


-IsabelleBeatrice 

Fotogen much?

Det var ironi! 
Jeg har ingenting å blogge om i dag, så derfor knipser jeg 1000 bilder av meg selv på tur ut i sola.

Blir kanskje noe blogging senere, etter at Hedda kommer på besøk. Nachos kveld <3 nam nam


FIN!!:D:D:D mitt forsøk x100 på å smile.

-IsabelleBeatrice
 

Jewerly GLAD

God kveld kjære lesere. 
Først og fremst vil jeg si at konkurransen HER  blir utsatt til Fredag! Har fått en del spørsmål om jeg kunne vente litt i og med det var flere som ville være med, men hadde ikke tilgang til nettverk osv. 
Dessuten er det så mange gode dikt at jeg sliter virkelig med å velge:s Dere er så søte alle sammen.

Uansett, det har vært en del lesere som har fått med seg at jeg er veldig glad i smykker, og spurt om jeg kunne vise litt av smykkene mine. Grunnen til at jeg tar det nå er fordi jeg ikke har giddi å rydde blant smykkene mine før nå :(

Jeg har ALTFOR mange smykker, og det dere ser nå er ikke halvparten en gang, men det jeg bruker mest da.
Resten er et eller annet sted i et skuff eller pose eller noe, og tålmodigheten min er ikke helt klar til å klare å "åpne" dem, siden de har blandet seg så...


Der har dere fått et lite inntrykk av smykkegale meg da:) 
Om det er noen smykker dere lurer på hvor dem er kjøpt, spør i kommentar! Gidder ikke skrive om hver eneste smykke nå ! 


Flere enn meg som ELSKER smykker?


-IsabelleBeatriceSolen skinner

Hei! :) 
Hehe, dårlig samvitighet nå pga dårlig blogging.  MEN som jeg har sagt før, så er ikke blogg livet mitt. 
Uansett, har alle fått med seg at solen skinner om dagen? Både ute og i hjertene til hverande?
Det er så koselig å se at alle driver å smiler om dagen, og alle virker så lykkelige. Selv føler jeg det også sånn. Det er ikke noe nytt i livet mitt, men jeg smiler. Det er rart hva solen kan gjøre med oss, eller hva?

Jeg føler ikke jeg har noe å blogge om atm, kommer virkelig på ingenting. Gjør dere? Noe dere vil lese?
Og btw, IKKE glem konkurransen! I morgen trekker jeg en vinner! 
Husk navn. Vinneren vil bli kontaktet! :)
TRYKK HER

-IsabelleBeatrice
 

Before i die, i will-IsabelleBeatrice


Konkurranse - Vinn gavekort

Hei gladelige mennesker. 
Da var det på tide med ny konkurranse. Nå er det lenge siden sist, og noen ganger må man jo glede litt leserne sine.

I sammarbeid med miinto.no  har jeg gleden av å dele ut et gavekort på 200 -, kroner. 
Siden er en relativ ny webshop i Norge, og har utrolig mye fint man kan velge mellom og falle for.
I tillegg har de masse tilbud nå, og nye varer kommer alltid inn!

*Fakta
- De forplikter 100% god service
- 14 dagers returnerig
- Rask levering
- Kvalitets varer

De er også å samarbeider med den nye siden hvor dem da selger Fretex klær! De har mye flott på siden sin, og mange klesmerker, som blandt annet By Malene Birger, Samsøe Samsøe, Tiger Of Sweden. I sko merker har dem Uggs, Jeffrey Campbell, Whyred og sånt. 

Mine favoritter: (VELDIG vanskelig å velge mellom)

Dere finner bloggen dems HER

Det eneste trenger å gjøre er å skrive en dikt om meg i kommentarfeltet :) Vær kreative daaa
Konkurransen avslutter neste Onsdag!

XoXo 
-IsabelleBeatrice 

Jeg er forelsket

I forelskelser! 
I og med det er valentines dag i dag, så tenkte jeg å være litt følsom og romantisk på blogging.

Personlig er jeg en veldig romantisk og følelsesrik jente! Noen ganger er det positivt, andre ganger for naivt, kanskje?
Jeg syns kjærlighet mellom en dame og en mann er noe av det fineste en kan oppleve. Man må bare finne den rette. 
Det er ingen vits å dra opp gamle forhold, og fordi "du" kanskje ikke har hatt et bra forhold med eks.kjæresten din, så betyr det ikke at alle guttene er like. 
Noen ganger er dere ikke ment for å være med hverandre. Kjærlighet er en usynlig kraft som alltid er rundt oss. Man kan kanskje ikke se den, men man merker den tydelig, når man først har blitt infirsert av denne "giften" så får man den aldri vekk igjen før noen knuser ditt hjerte. Det er jo noe ingen vil oppleve, men de fleste vil nok oppleve det et par ganger i løpet av livet. Det er sånt man lærer. 

Jeg syns forelskelse er så godt. Det er så godt å være forelsket, vakkert, deilig og pirrende. Bare tenk på ordet "love" eller "amour". Hva er det første som dukker opp i hodet deres da? Det er helt sikkert ikke noe dårlig, med mindre du akkurat har slått opp. Men tenk på alle sangene i verden som handler om kjærlighet. 

Mange velger å leve et liv uten noe kjærlighet, tenk på så mye de går glipp av da?
-kjærlgihetssorg,svik,savn,gloing i taket, lav selvtillit, romantiske stunder, middag med biff, kanskje ikke det aller best en vet, men du er der med den du elsker. 
Det hele høres jo helt forferdlig ut kan man si, men det er faktisk helt normalt. Kjærlgihet er faktisk noe alle bør oppleve for det er fantastisk å ha en spesiell person som lever akkurat for deg. 

Tenk på alle de små verdifulle  og små gledene man har når man er forelsket. Jeg syns det er så godt å ha sommerfugler i magen. Ligge langt oppe på natta, og bare se opp i taket, og tenke på at du faktisk er lykkelig, og har en du elsker. 


 
Tenk på alle kveldene dere ser på skrekkfilmer, og du hater det, men det er gøy å se på dem, fordi du har en som sitter bak deg og holder rundt deg, og du føler deg trygg. 

Livet deres blir til et, og man får følelsen av paradiset. Jo mer man tenker på hverandre, desto mer lærer man å elske og verdsette hverandre. Sjelene deres kommer langt, og du føler det alltid vil være dere to, både gjennom vann og flamme.

Man blir til en helt annen person, og smilet forsvinner ikke fra leppa. 

Dere kjenner hverandre altfor godt, dere opplever mye sammen, bare av å gå hånd i hånd kan være det fineste du gjør på en dag. Men hva med de alle små tingene ellers? 
 
Alle disse tingene er så lite som skal til, bare man finner den rette.
422209_357350274282931_100000238832368_1394476_2139860101_n_large 

Jeg mener kjærlighet er en vakker ting, en ting man må oppleve! En ting som du vet du skal oppleve. 
Jeg er veldig prinsesse av meg selv, tror det er noe med at jeg har sett for mye på prinsessefilmer, og forventer at kjærlighetslivet mitt også blir som i film. Folk sier det kun er film, men tenk om man finner en sånn gutt som er som deg, og vil gjøre kjærlighetslivet sitt akkurat sånn som du vil ha det? Mannversjon av deg selv, sier jeg bare. 

Jeg ser fram til den dagen jeg vil forelske meg på onklig, være lykkelig, og se for meg et framtid med min prins. 


Hva betyr kjærlighet for dere?


 

 

  -IsabelleBeatrice

Personlige innlegg?

God aften cupkaker! 

Her om dagen fikk jeg et spørsmål på bloggen, men for å kunne svare på det, må jeg spørre dere også!
"Kan ikke du skrive flere slike personlige innlegg?" 
Jeg kan selvfølgelig det, men da må jeg vite hva DERE vil lese om livet mitt? Er det noe dere vil vite? noe dere er nyssgjerrige på? Så er det bare å komme ut med ting og tang, og jeg skal få se hva jeg får til :) 


 
Nå er det dessverre sengetid, tidlig for en gangs skyld. "Dagen derpå" er aldri noe godt, og jeg hater søndager! I morgen er det tidlig oppe, for jeg reiser nemlig til Oslo på et intervju med Topp bladet, wuhu!! :D

God natt alle sammen!

-IsabelleBeatrice 

Verdens beste mamma!

Hei alle morsgaver! 
Ja, vi er alle sammen en gave for moren vår! I dag er det nemlig mors dag, så "Gratulerer med dagen, alle mødrer"! 

Det er så utrolig godt å endelig ha henne ved min side, etter et halvt år uten henne. Tiden gikk sakte og savnet ble større. Noen ganger var jeg så gal av savn at jeg bynte å lukte parfyma hennes overalt. Bynte å høre henne, og hallusinere om henne, ga meg selv klem, og tenke det var hun. (høres jo helt psyko ut, men true story)


I 9 måneder har hun gått med meg i magen, og tatt vare på meg. I snart 20 år har hun vært en bestevenn som ikke kan byttes ut med noe annet. En som alltid har vært der for meg, en som alltid har gitt meg gode råd, og hørt på alle de klagene og sutringene mine. Jeg ble større, og krevde mer og mer, hun ble bare mer og mer sliten. Vi ble mer og mer uvenner og kranglingen tok overtak. Jeg maste og maste, og hun ble sint. Nå er jeg enda eldre, og smartere da! Jeg har lært, jeg har skjønt hva som gjør henne glad, og skjønt alt hun har gjort for meg, hun fortjener ikke en drittsekk som meg, men heller en engelunge, som jeg nå er! 
Jeg er så utrolig takkenemlig for alt hun har lært meg. Hver eneste sekund i livet jeg har fått av henne, hver eneste råd og trøst. For hver gang hun tok rundt meg da jeg gråt og var lei meg, for hver gang hun lyste opp veiene for meg, og for all kjærligheten jeg har fått!  Jeg kan innrømme jeg er en veldig mammajente, det har jeg alltid vært, og kommer alltid til å bli. Til og med den dagen jeg bor i eget hus, med mann og barn, er det mamma jeg drar tilbake til i helgene! :D okei, la oss ikke overdrive, but u get the point! Mamma kommer alltid til å være mammaen min, en mor jeg kommer alltid til å være stolt av! 

"Gratulerer så mye med dagen mamma!"

  


Har dere husket morsdagen? Hva har dere kjøpt?

-IsabelleBeatrice 

Party girls

Hei!:)
Ble dessverre ikke noe kragerø treff på meg i dag, pga ulike årsaker...
Men kvelden blir bra uansett, nå er det vors og kos med Hedda, emil og larshenrik , Wooop!
Hedda har vært flink og lagt en utrolig god middag til oss to! Nam..
Btw, jeg trodde jeg var treig og ubestemt når det kommer til klær..men, fant ut at Hedda var verre...8 antrekk og enda ikke bestemt!:)))

Dear Teenagers

what the fuck are you doing? how old are you? 15 maybe 16? did you ever once think about how you?re wasting your life away? stop thinking about the guy who broke your heart, he?s not worth it. stop thinking about whether you look cool smoking weed or not, nobody cares. stop sulking around being depressed, you should be happy. you?re only young once and this is the time where you need to have fun and forget about everything that doesn?t make you happy. fuck everyone who doesn?t make you happy. go out and have fun. this could be your last day.

-IsabelleBeatrice


Hollywood krøller

PS: Innlegg lånt av: Beaks.com

FØR DU BEGYNNER: Del inn i en midskill helt ned til nakken, deretter fra kronen til spissen av hvert øre.

1. Spray godt med varmebeskyttende før du begynner å bruke varmegjernet. Deretter begynner du med tynne passéer fra nakken og oppover. Surr håret rundt krølltangen, IKKE fest håret i klypen på krølltangen, bare surr det rund. Stram til, og holdt godt i noen sekunder.

2. Spray underveis med en god hårspray med medium hold. Jeg har brukt Redken 18 finishing spray. Den er veldig lett, og enkel å gre ut. Viktig at sprayen ikke er for våt, og ikke for sterkt hold. Hold minimum 20cm avstand når du sprayer.

3. Deretter krøller du på sidene, akkurat samme metode som bak.

4. Ferdig med krøllingen, men mangler enda siste finish, for krøllene skal ikke se så stive ut!

5. Etter jeg har krøllet alt håret, sprayer jeg godt med en hårspray med sterkere hold over hele håret, her bruker jeg Redken 23 forceful.

6. Gre lett og  forsiktig igjennom med en extensions/naturbørste slik krøllene blir myke og fine. Gå over med Redken 20 forceful en gang til for å låse frisyren.

Jeg personlig elsker krøller, er en grunn for at jeg har bestilt krøllete extensjons, og ikke rett...
Syns håret ser tjukere ut, og finere. 

Mitt stjernetegn og personlighet

 

Nok en dag med srufing på nettet. 
Dette viste dere kanskje ikke om meg, men jeg er avhengig av horoskopet. Jeg leser den hver dag, og tror på det. Om det er tilfeldelig at det som står skjer eller ikke, bryr jeg meg ikke. Det skjer som det står hele tiden! 

Jeg er fiskene, født 14.Mars 1992. Etter å ha lest dette på nettet så merker jeg at det som står passer ganske fint med meg, men er noe jeg er uenig i. 
Positive egenskaper : Leken, vennlig, fleksible, følsomme, mystiske, bedårende, følelsesmessige, ærbødige, kreative, elskende, spontane, åpent sinn, omsorgsfulle, dedikerte, liberale, forståelsesfulle, tolerante og menneskekjære

Negative egenskapeEksentriske, upålitelige, selvsentrerte, kalde(DET ER JEG IKKE), fjerne, slemme(Kan være), dømmende, uberegnelige, forvirrede, deprimerte, splittete personligheter, uansvarlige, mål-løse, mangel på motivasjon og avhengighetsproblemer

Ideelle karrierer : Doktor, hypnotisør, dyrlege, sosialarbeider, sykepleier, religiøs leder, poet, forfatter, skuespiller, psykolog.

Liker : Romantikk, å føle seg verdsatt, frihet, stabilitet, å føle seg ønsket, mystiske/fortrollende øyeblikk, å bli oppmuntrert til å ha mål og drømmer, dele tanker/drømmer, å være en rollemodell, å være elsket.

Misliker : Føle seg sårbar, føle seg alene/ikke elsket, å ikke ha noen framtidige mål, føle seg verdiløs, bli ignorert, frekk/røff oppførsel, høylytte fester eller sammenkomster(whaat? feil), å ikke ha noen drømmer, å ikke ha struktur i hverdagen.

Og for dere som kjenner meg? Stemmer dette som står her med personligheten min?
For dere som spør så er alt funnet på Wikipedia! :) 

-IsabelleBeatrice 

Øyefarge gledeee

Hei og god ettermiddag(?)! 

I dag kjennes ut som Søndag igrunn, bare at alt er oppe av butikker osv.
Dagen har vært utrolig morsomt hittil. I går overnattet jeg hos Hedda,og ble vekt TIDLIG av Marianne i dag, fordi vi skulle drikke kaffe sammen! Det er et vane at vi jentene tar oss en kaffe sammen når alle har fri fra jobben, litt sladder dager må man ha! :)
Endte med at vi drakk kaffe/te hjemme hos Hedda, deretter dro vi på bowlingen og spilte litt og spiste.
Nå er jeg bell hjemme igjen og kleeskapet venter på å bli ryddet. (Mulgheter for masse salgsvarer)

Men det jeg skulle fram til er at fargelinser.no  har sendt meg nye linser igjen!! Men det vil jeg skrive senere om!:)
Skulle bare være litt kjedelig i dag, og skrive sånn typisk blogging. "Idag har jeg gjort det og det og det" Og egentlig er det ikke noe spennende for dere å lese vel? haha

Ha en fin dag alle sammen!:)
Hva har dere gjort/skal i dag?
-IsabelleBeatrice

 

Just live your life, cause we er teenagers

We're teenagers. We're still learning. Shit happens
We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things. 
We fall in love and end up getting hurt. We bitch, bitch, BITCH.
We bitch about bitches being bitches.
We party till dawn, we drink till we pass out.
We hate people for no reason, we call each other names.
We stay up late having deep conversations, or stay up late just to think.
We go out and have a kick ass time with our friends and those will be the memories. One day that's going to pass.
You can waste your time focusing on all the bad things, but one day you're gonna wish you were still a teenager.
So make the most of what you have now, forget all the bullshit and drama and live your life with a 
big smile on your face.

 

-IsabelleBeatrice 

Sweden helg

God morgen:)
Da er jeg framme i oslo, og her tar jeg en liten pause med kaffe og god lunsj før veien går videre til vakre billige sverige!:)
Dagens outfit(ikke tenk på håret,glemte hårbørste):(

Fordi latter forlenger livet

Hei:)
Jobbe jenta har endelig en fri kveld, og en rolig kveld, tenker jeg..
I morgen reiser jeg til Sverige og Oslo en tur!

Nå sitter jeg og ser gjennom gamle videoer, og ler med skakk! Om det er en ting jeg virkelig savner så er det leirmiljøet! Jeg savner at hele gjengen er der, latteren og alt det andre vi gjorde.
Neste helg er det leir igjen, og veldig mange vil komme, dessverre er det mange som har sluttet på leir, av gjengen min...Men jeg drar, bare en natt dessverre, men jeg får ihvertfall møtt resten av menneskene.

 -IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits