Be ready for party- makeup

Både jeg og Sara elsker å sminke oss, og liker å bruke tid på å eksprimentere.På Lørdag var vi som sagt på fest, og derfor legger jeg ut dette innlegget her nå. Mange har spørt hvordan jeg sminker meg osv. Jeg elsker å sminke både meg selv og andre, så jeg sminket Sara, og hun likte det!

Dette er hovedskakelig fokus på øyenskygge, men kom gjerne med spørsmål.

1. Først startet vi med å legge et lyst lag over hele øyelokket for å framheve øyenbrynene.

2. Så legger du et litt mørkere lag slik som på bildet. Deretter enda et mørkere lag, for å få det blandet.3. Så påfører du sølv innerst på øyet, slik at du får den intense looken. Deretter MASSE maskara.Det blir utrolig mye glitter i hele ansiktet, desverre. Øyenskygge har en tedens til å gjøre slik. Men bruk pudderet ditt til å dra dette vekk og dekke det til. Hvis du begynner med sminkefjerner og vann, vil du bare få skille. Not nice!

4. Tilslutt bruker du fingeren din til å blande ut fargene. Skarpe kanter er ikke bra. Finn en fin overgang fra det mørke til det lyse.Og slik ble resultatet på Sara!Meg: 


Og slik ble resultatet : 


Det er mye, men nå må du huske at dette skal vare i mange timer, i tillegg til at du skal danse, og hoppe rundt!

- IsabelleBeatrice

Gårsdagen antrekk!

Hei Og beklager for lite blogging! Har ikke hatt tid, og nettet har vært nede i hele dag i dag!
Jeg er som sagt hos Sara, og i går var vi på bursdages fest! Hatt det kjempe morsomt, og blitt kjent med nye folk også! Koselig var det! Som vanlig tar jeg og Sara my dear helt av, dansepartenere! ;)
For en gangs skyld kommer antrekket ut.
Sminkeinnlegg kommer senere:) 

-IsabelleBeatrice

Holi to the day!!

FERIE!! endelig. Også allerede på en Torsdag! Å få ferie to dager før ferien egentlig skal være, er ikke feil!
I morgen kjører det til Sara,twinsistha from another mother/father eller noe. U get the point. Be prepared, lifeshow og videoblogg kommer, wuhu! Kanskje en ny dansevideo og? Noen som vil lære å shake? 

Ble ferdig klokken 10 i dag, etter breddeidretts timen, der vi danset(video kommer). Så reiste jeg og Ann Tonje opp til henne, med tanke på å gjøre oppgavene Kåre Magne ga oss i trn.lære..først skulle vi slappe litt av, en kort powernap var en god ide. Den korte powernap'n var i sånn ca 3 timer..mm, godt! Shit, oppgavene ja! jah..
Nå er det dusjen snart, så pakke og fikse seg! Kanskje det blir en tur til Oslo også, og kjæresten. Will see. 

Lørdag er det bursdagsfest, noe jeg virkelig ser fram til. Nye mennesker, gamle kjennsfolk, blir herlig! 
I Ferien skal jeg bare slappe av og kooooose meg masse.

Tumblr_l9363e0ijy1qbcrvko1_400_largeOg for dere som er i syden, FU all! Skal bli brun selv, i en solseng! HA HA! så det..fml


Hva skal dere i ferien(for dere som har ferie nå) ?-IsabelleBeatrice

A litle part of Serbia&Romania

Her er noen bilder som ble tatt da jeg var i Serbia og Romania. Noen har jeg fått av mamma som hun har tatt for ikke så lenge siden, og noen er tatt mens jeg var der. 
Alle land har vel fine og stygge deler.

Serbia:

(Kosovska Mitrovica )


(se bedre på bildet, hva ser dere? haha, epic)
Romania:

-IsabelleBeatrice
Vinneren som skal bli brun

Den konkurransen jeg hadde nå, var litt morsomt! Var utrolig gøy å lese alle flausene "DERE" har gjort! 
Dere var modne og tørte å skrive flausene deres i kommentarfeltet, noe som ga meg et smil på leppa! Alle opplever flauser, som vi senere ler av. Gjort det selv jeg! Ble filmet her om dagen, hadde på sægge bukser,og da jeg reiste meg opp, datt hele buksa ned, så hele rompa mi var ute..Ehm, kan vel si at det var en god del som så akkurat den bloopern! 
Men uansett tilbake til vinneren! Jeg bestemmer at vinneren er : ALLE sammen!
Dere får alle sammen et solkort på 100,- kroner!
Send meg en mail til ibv@hotmail.no med adressen deres, så blir dere brune!

GRATULERER ALLE SAMMEN!! BTW, jeg savner min kjære samboer som er i syden og blir onklig brun!...no comment


-IsabelleBeatrice

Get tæn? -konkurranse

I samarbeid med Brun og Blid lager jeg igjen en konkurranse til "tæn" glade folk!  
Er bare noe jeg tar på sparken. Jeg er jo glad i dere, og vet mange av dere liker å være brune, så her har dere sjansen til deg- SOLKORT PÅ 200.- kr!   Desverre har vi ikke Brun og Blid her i Valdres, men har det på Dokka.
Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive deres største flause i kommentarfeltet mitt. Den jeg ler mest av, vinner! :) Good luck! 
SMILE!-IsabelleBeatrice

Back in time

Hei! 
Jeg tenker det er mange som lurer på hva som har egentlig "skjedd" med meg..Jeg får stadig flere lesere på bloggen, og mange spør hvorfor familien ikke er her med meg i Norge, hvorfor jeg bor hos ei vennine, hvorfor jeg ikke jobber osv.. Vel, nå har jeg laget et nytt Kategori på bloggen min, som heter Livet! Der finner dere disse innleggene der det står mer om det! Senere kommer det et innlegg med bilder fra Serbia og Romania :) Jeg kan være kjempe pen jeg og, og jeg tørr vise meg fram, uten å være redd for at dagen etter venter 100 gutter på meg framfor døren! :) 


-IsabelleBeatrice

Anbefaler film

Akkurat nå har jeg sett på en dødsbra film, for å si det sånn! Filmen er laget i 2006, but still -veldig bra!
Lo godt, og selvfølgelig er det happy end på den og! Det er vel typisk for alle filmene i verden? 
Ikke dårlig å være sponset av www.headweb.com . Om man skal se film hos dem, må man betale, er ikke noe særlig dyrt egentlig, kjempe bra kvalitet og i tillegg er det underskrift på norsk/svensk/dansk/engelsk(flere og).
Les mer om filmen HER eller se filmen HER-IsabelleBeatrice

Who are you?

 

Kjære bloggverden!
I det siste har statistikken min gått opp og ned, en dag har jeg mange lesere, andre dager er det ikke noe flere enn 200...men jeg setter virkelig stor pris på dere! Men nå vil jeg spørre dere noe: 

1. Leser dere bloggen min fast eller er bare innom?
2. Hva liker dere best med bloggen min?
3. Hvor mange ganger om dagen ca, er dere på bloggen min?
4. Hva heter dere?
5. Hvor gammel er dere?
6. Hvor bor dere?
7. Hvorfor lesere dere bloggen min? 
-IsabelleBeatrice

 

Selv designet bukser? TIPS

Husker dere selv designet buksene mine? Er tross alt en god stund siden jeg lagte dem, og nå har jeg dem ikke lenger...De ble igjen her i Norge etter at jeg reiste,og har enda ikke funnet dem.. Var så koselig da jeg fikk masse bra tilbakemeldinger, at de var tøffe osv. Senere ble jeg spurt av mange om jeg kunne lage det til dem, har lagt det til noen og de ble veldig fornøyd!  Nå har jeg tenkt å dele det med dere om hvordan jeg lager de, så kanskje dere vil prøve dere fram selv?  Bukser kan fort bli kjedelige, i hvertfall slike vanlige sæggebukser..Så here we go!

Slik blir det! 

1. Finn fram: buksa, saks, sandpapir, pinsett, trå+nål, flaget og skalper2. Bruk fantasien og lag hul, med saksa, sandpapiret og pinsettenHer brukte jeg sandpapir.For å lage slike, må du først klippe med saksen, et strek, deretter dra tråene med pinsetten.

Senere da du har bestemt hvor d skal ha flagget,klipper du bare "linjer", vanskelig å forklare, men se på bildet:

Da man er ferdig med buksa må man sy på flagget.Og slik blir buksene :D Hva syns dere? 
Om det er noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt!
Lykke til til dere som skal prøve, og ja,remember, det tar tid! (brukte 3 timer på disse buksene) 

-IsabelleBeatrice

Paradise, hvor er du?

 

Akkurat nå har jeg KJEMPE lyst å bare reise et sted. Et sted langt borte, jeg vil slappe av, roe ned sjelen min og glemme alt vondt! Jeg vil være alene, sitte på et øy, sole meg, drikke cocktail, og bare føle en svak vindt som tar alle de smertfulle tankene! Jeg vil være bekymringsfri, og smile fra hjertet igjen!
Vi alle har våre dårlige dager, det er menneskelig. Livet er som en rose. Det er vakkert, men fullt av torner.
Humøret blir som oftest slik om vinteren. Jeg lengter etter sommeren, sol og varme. Stranda med bra folk, ferie, sandvolleyball, bading! Haff sier jeg bare.

«Livet er som en skoledag med sorg og glede som hovedfag. I gledens time er det best å være men i sorgens time er det mest å lære»


-IsabelleBeatrice

 

Bestått!!

God morgen/dag! 
Etter enda en lang natt med lesing og skriving, en del kaffe og stress, har jeg endelig blitt ferdig med det verste- nemlig eksamen i geografi!
Kaffe er en god ting til å holde seg våken, men blir det for mye, blir det ille. Jeg skjelver enda, har masse energi, men samtidig er jeg trøtt og sovner. Jada, natten har vært lang, men verdt, ihvertfall da jeg BESTÅR!
Da er jeg ferdig med den saken, nå venter det bare to prøver igjen, og helgen skal nok bli en rolig helg med lesing og daffing!  Snart er det vinterferie, og da skal je besøke Sara, og lage ny instruksjons shake video til dere, siden det er så mange som spør! hoho
Og kanskje det blir en tur til Oslo også, hva som skjer der sier jeg ikke.. Overraskelse! ;)
Gleder meg til jeg endelig får slæppe litt off! Jeg trenger det, jeg er sliten og lei! -ferdig prata.  Blir nok mer blogging også, og lifeshow er på god vei det og, sammen med Sara! Gledd dere, for det gjør jeg. 
Men jeg tenker på en spørsmålsrunde snart, men er det noen som lurer på noe, så jeg skal lage det? Answer Ja eller Nei!

Tumblr_lgnph8ziys1qbsvngo1_500_large


-IsabelleBeatrice

Ny supersponsor, ny natt uten søvn

Dagene går og går. Stresset blir ikke mindre, Onsdag er det eksamen i geografi om klima og globarisering. Ah, som jeg gleder meg!...eller ikke. Er en god del sider jeg må lese, i tillegg har jeg hatt en innlevering oppgave i religion til i morgen, så ja, jeg har en dag på å lese geografi, men blir nok enda en natt uten søvn i dag og. 
La oss gå til det positive, jeg har blitt sponset av http://www.solbrillekongen.no!! :D Nå blir det nye solbriller på meg!  Personlig mener jeg at nettsiden dems er kjempe bra, mye å velge mellom til en veldig rimmelig pris. Ta dere en titt, anbefaler det!! :) 
Her ser dere litt eksempler! De har MANGE andre på siden dems! 


-IsabelleBeatrice

Verdens beste!

Hei alle morsgaver! 
Ja, vi er alle sammen en gave for moren vår! I dag er det nemlig mors dag, så "Gratulerer med dagen, alle mødrer"!

Jeg sitter her, og tenker på min kjære mor! Desverre er hun ikke ved min side nå, så jeg kan gi henne en onklig klem, og gratulerer henne med en selvlaget (brent)kake og en liten overraskelse!  Det har jeg alltid gjort, så må innrømme det er rart å ikke gjøre det nå...

Jeg fikk beskjed i går at de kanskje kommer på bursdagen min, gjett om det blir verdens beste bursdagsgave!!!

I 9 måneder har hun gått med meg i magen, og tatt vare på meg. I 18 år har hun vært en bestevenn som ikke kan byttes ut med noe annet. En som alltid har vært der for meg, en som alltid har gitt meg gode råd, og hørt på alle de klagene og sutringene mine. Jeg ble større, og krevde mer og mer, hun ble bare mer og mer sliten. Vi ble mer og mer uvenner og kranglingen tok overtak. Jeg maste og maste, og hun ble sint. Nå er jeg enda eldre, og smartere da! Jeg har lært, jeg har skjønt hva som gjør henne glad, og skjønt alt hun har gjort for meg, hun fortjener ikke en drittsekk som meg, men heller en engelunge, som jeg nå er!
Jeg er så utrolig takkenemlig for alt hun har lært meg. Vært eneste sekund i livet jeg har fått av henne, vært eneste råd og trøst. For hver gang hun tok rundt meg da jeg gråt og var lei meg, for hver gang hun lyste opp veiene for meg, og for all kjærligheten jeg har fått!  Jeg kan innrømme jeg er en veldig mammajente, det har jeg alltid vært, og kommer alltid til å bli. Til og med den dagen jeg bor i eget hus, men mann og barn, er det mamma jeg drar tilbake til i helgene! :D okei, la oss ikke overdrive, but u get the point! Mamma kommer alltid til å være mammaen min, en mor jeg kommer alltid til å være stolt av!

"Gratulerer så mye med dagen mamma, jeg savner deg, og jeg håper jeg får sett deg snart igjen, og aldri gi slipp" 

-IsabelleBeatrice

Don't look back, life goes on!

Hei og Hei! 
Kan vel skrive et innlegg om hvordan jeg har det om dagen,selv om jeg har klaget en del over alle de kjipe prøvene og skolestresset. Det er fortsatt en del å ta igjen. Utseendelsen til Serbia har snudd om på livet mitt. Ja, sant nok. Jeg er tilbake til Norge, bor i et fint hus sammen med en utrolig herlig samboer- Hedda! Jeg går på skolen, og jeg har det bra ellers. Jeg har mat, noe å ha på meg, gode venner som alltid er der for meg, og får meg til å ikke føle meg alene, kjæreste osv.

Men det betyr ikke alt. Ikke mistforstå, jeg setter utrolig stor pris på alt jeg har, og er utrolig glad for det.
Det er dager der jeg rett og slett ikke tåler mye, dager der jeg kunne gjort alt bare for å få en morsklem, en "pappa kjefting", og en liten plagsom bror, som går meg på nervene med samtidig får meg til å le og snu tilbake til den tiden da jeg var en unge og ikke hadde noe bekymringer, bortsett fra - jeg likte ikke når bleia mi var full! 

Ofte da jeg sitter på bussen hjem, som kjører samme retning til der jeg bodde før, så holder jeg på å reise videre, reise med tanken på at jeg må sitte en halv time til på bussen, sulte nesten i hjell, men hjemme venter mamma på meg, med yndligsmaten min, og en bjefende gal glad hund som hopper 2 meter framfor meg. Lillebror sitter som vanlig og spiller Playstation, og pappa er ute å måker snø eller noe. Det først jeg hører av han er - Noe nytt på skolen? Har du lekser? så kommer svart : - DET SAMME SOM FØR, skjer ingenting på skolen, og lekser har jeg av og til, ikke i dag!
Det var liksom en av ritualene våre. Ja, ble kjedelig i lengden, det må jeg innrømme,men atm savner jeg det!

Å bo i asyl var ikke alltid lett, men det er en opplevelse. Der ble jeg kjent med så mange tradisjoner, så mange kulturer, hørte så mange forskjellige språk, og traff så mange forskjellige mennesker. Mange fine minner vil jeg si, mange dårlige, men av de dårlige lærer man noe.

Da vi ble sendt ut, følte jeg at bunnen var 1 cm unna,men samtidig en lettelse- endelig ferdig med asylopplegget.
Nå har det gått en liten stund siden da, og nå dukker opp savnet, en bitte liten savn.  Jeg bare kjenner det på meg. 

Jeg er litt følsom om dagen, JA! Jeg føler jeg er sliten, og lei alt smerte og savn. Jeg vet, jeg blir sterkere av det, og jeg blir moden, det har jeg skjønt såpass hitil. Av og til føler jeg meg litt for voksen for alderen, andre ganger litt for barnslig. Jeg vil heller være litt barnsligere enn å være veldig voksen. Jeg vil ikke gå så langt i livet, jeg vil at alt skal komme til sin tid. Jeg ser på framtiden, og den nærmer seg godt. Snart ferdig på vgs, snart begynner det livet der jeg skal ut i verden, studere, bo alene, jobbe, være selvstending, og der jeg må planlegge hva jeg vil med livet! Plutselig står jeg der i kirken, med hvit kjole på meg, og velger å dele livet mitt med en mann! Senere har jeg boller i ovnen, altså unge da i magen! get it?  Dumt sagt, tenker noen. Men det er mine følelser, og min mening!   
Tiden går så alt for fort, jeg vil leve livet nå, jeg vil at ting skal gå saktere og bedre! 

Det kommer alltid til å være andre daler, andre fjell i livet. Man vet aldri hva som er på den andre siden, eller om det er noe i det hele tatt på den andre siden. Vi vet at det handler ikke om hvor fort vi er der, men heller om hvordan vi kommer oss dit! Jeg tenker- det som venter på meg må være verdt all ventingen og alle de motbakkene. Smøre seg med tålmodighet er en fin ting, og som en person sa til meg- " Det ordner seg  ALLTID til slutt,og det må man  bare ha det i bakhodet"

Nå er det endelig helg, og i kveld skal jeg kose meg! Venner er viktig i livet, og en liten fest skader vel ikke iblant!  Slipper å tenke på alt det andre, og heller kose seg:)En ting til!  Ser dere disse jentene her? 
Jeg vil si at jeg er så utrolig glad i dem! Den "gjengen" der er den gjengen mange skulle øsnket de kunne hatt. En gjeng med pene jenter, omtenksomme, ville, bitches, ærlige osv, ALT I ET! Hver av dem har en sterk side, og en svak side, og hver av dem tørr å vise det fram! Det er aldri noe drama, vi holder sammen, og bruker hverandre om vi trenger det! Det er alltid ei som kommer med god råd til hverandre, god trøst, et smil, en skulder.


Hva skal dere i dag/kveld?


-IsabelleBeatrice

"I will take a trip in your dreams"

Siste innlegg for jeg tar sengen. Ville bare ønske dere en god natt med et helt fantastisk bilde, håper dere drømmer noe fint av det!:) 

Sara har skills i photoshot, og jeg er en wannabe have skills! Hun fikset et bra bilde til meg, og jeg bare satt på noen ting. 

Before: 
After: 

U see me in your dreams, mohaha..


-IsabelleBeatrice

Fornøyd!

God kveld, god kveld! 
Ville bare si ifra at jeg er fornøyd. Særemnet i dag gikk egentlig bedre enn forventet. Satt inne i ca 2 timer og snakket i vei. Da jeg gikk inn, kjente jeg godt den varme svetta som rannt nedover trynet! (sorry for at jeg er ekkel) Jeg var nervøs, skalv og var døds sulten,men ville ikke ha i mat. Læreren mente jeg var moden som kastet meg rett på en nynorsk roman, til tross for at jeg ALDRI har lest nynorsk, lært nynorsk eller kommet bort til nynorsk- har fritak, og godt er det! 
Men ellers kan jeg vel si at jeg er litt sånn stolt av meg i dag! I morgen vil jeg sikkert grave opp min egen grav, etter treningsledelse prøven. This is not the end, fredag er det tysk, og neste uke er det eksamen, + noen prøver til :) Ah, jeg må bare si jeg ELSKER skolen så utrolig høyt, akkurat nå!.... 


Hvordan takler dere skolen, når alt kommer på en gang?Nei, er ikke så blond, ble bare veldig lyst på bildet.


-IsabelleBeatrice

Russebildene!

Jeg er fortsatt ikke ferdig, langt unna!  Men folkens, jeg har verdens beste norsk lærer! Tro meg eller ei, jeg har aldri hatt en bedre lærer! Som er så forståelsefull, og snill og flink til å snakke og forklare ting. I tillegg til alt det her, er han utrolig morsomt!  Skriver ikke det her for å smiske med han, for tror NEPPE han leser bloggen min akkurat, haha!  

I går fikk vi russebildene våre, eller var bare et av dem som var gratis, og det var selfølgelig det styggeste! 
Vil ikke si jeg ble kjempe fornøyd med resten heller, men kunne godt ha dem uten "prøve" teksten på.
For å være ærlig så gidder jeg rett og slett ikke betale 700,- for å ha disse bildene. Billigt er det ikke nei.

Enten smiler jeg så hele smilet dekker over hele trynet, eller så er jeg sur/seriøs. Fotogen?- aldri hørt om!..


-IsabelleBeatriceSæremneshitcrapbull!

Hei og hade!

Skulle bare vise dere that i'm still alive, enda... Nå sitter jeg og jobber med særemne, som jeg skal ha i morgen,prøve torsdag og prøve fredag! Neste uke er det eksamen. Nå er jeg passe irritert altså, ikke bare skolen går meg på nervene men også noen personer som ikke klarer å ta noen ting til seg og gjør alt på sitt. Jeg blir rett og slett sliten, snart raser jeg sammen, sånn PANG! - verre enn en atombombe!  Jeg kjenner det veldig godt på meg at jeg trenger en helg med hvile, ro, kosing, film osv!  Og dette skal liksom være russebildet?...


-IsabelleBeatrice

Skrivesperre, det har vi alle?

Hei lovers and haters, gode bloggere, og dårlige bloggere,pene folk og mindre pene folk! ALLE sammen.

Når man sitter på skolen og ikke har noe å gjøre, sitter man som oftest på nettet og surfer litt, med fringrene, ikke på brett da!
De fleste har nok opplevd at man får skrivesperre, og har ingenting å blogge om, eller hva? Det gjelder altså bloggere, jeg snakker om nå. Man går tom for ideer om hva man skal skrive om, og da ber man forst sine kjære lesere om hjelp. Men nå har "flinke" meg funnet noe bra råd til dere, som garantert vil gi dere inspirasjon til hva man skal skrive om.  Fuck, skrivesperre, nå blir du borte.  
Jeg personlig har bedt om hjelp fra dere mange ganger, fått skrivesperre ganske ofte. En ting får du, skrivesperre nemlig, men en ting mister du, motivasjon. I tillegg mister man interessen til å følge bloggen. Er nok ingen som gidder å følge en blogg som ikke har noe bra tema? Det gjelder ikke bare meg, men alle bloggere.

Ta til dere tipsene da: 

1. Blogg om et tema som interesserer deg. Mange blogger bare for å blogge. Fordi alle andre gjør det, fordi det er kult og man blir en av gjengen.  Blogg om et tema som interesserer deg og som du brenner for. Gjør du det har du alltid noe å dele med dine lesere om emnet som du kan mye om.

2. Les andre blogger innenfor samme tema. Jeg leser mange norske og utenlandske blogger som gir bloggtips til sine lesere. Dette gjør at jeg hele tiden får ideer til hva jeg kan gi tips om til mine lesere. Finn din  blogger som inspirerer deg. Bruk nettet, les artikkler, alt mulig.

3. Finn din egen stil og skill deg ut fra mengden. Det florerer av ?copycats?. Bloggere som gjør som alle andre, og prøver å etterligne sine forbilder eller mentorer. Helt greit å hente inspirasjon og ideer fra andre, men sørg for å kjøre din egen stil som gjør at du skiller deg ut. Hvorfor skal de følge din blogg, hva gjør deg annerledes enn alle andre?

4. Hold deg oppdatert på bloggene du følger. Gjør det enkelt for deg selv og hold deg oppdatert på bloggene du følger. Selv følger jeg et tjuetalls blogger innenfor mitt tema. De aller fleste tilbyr tjenester som gjør at jeg får automatisk tilsendt en mail hver gang de legger ut et nytt innlegg. De fleste bruker Feedburner eller gir deg muligheten til å følge bloggen deres gjennom Aweber. Dette gjør at jeg daglig mottar ti til tjue mail som gir meg inspirasjon om hva jeg kan skrive om til mine lesere.

5. Ikke skriv et blogginnlegg bare for å skrive . Mange tror at for å få en populær blogg så må man skrive flere blogginnlegg daglig. Er målet å komme på topplisten over de som er mest aktive på blogg.no så er jo dette en grei framgangsmåte, men gir det deg trofaste lesere og klarer du å skrive blogginnlegg som er verdt å lese flere ganger daglig. Blogg når du har lyst, og har noe å dele av verdi til dine lesere.

Står du fast og får skrivesperre så hent inspirasjon fra andre kilder. Gjør du dette vil du fortsatt kunne glede dine lesere med nyttige og interessante blogginnlegg som gir leserne lyst til å følge nettopp din blogg.

Min hovedregel er at hvis du ikke kan gi noe som gir verdi eller som du selv synes er intressant for andre å lese, så ikke skriv det. Selvfølgelig er det unntak her, men for de som skriver innenfor et tema kan det være en grei regel å bruke.


Tumblr_lg5j3idieg1qfd43eo1_500_large

Hva syns dere? tror dere det kan hjelpe?


-
IsabelleBeatrice

 

Alle har vel et kjæledyr de vil overraske?

Hei alle dyrelskere. 
Jeg fikk en mail fra onlinezoo, om at de hadde fått inn masse nye produkter, og en del salg. Personlig er jeg sponset av dem, og har fått allerede to fine gaver til lille kjæledyret mitt! Kan si han ble bra fornøyd med litt snacks. 
De har utrolig mye fint på siden dems, alt fra - leker, utstyr, tilbehør, mat osv. som finnes til hunder, katter, fugler,fisker og alle slags dyr. Det er dyrverden det- helt fantastisk. 

Nå har de fått inn noe nye kule greier som heter leke model til hunder og katter. 
Interaktiv leke model Maya

Her må hunden/katten  flytte klossene for å finne godbiten som ligger gjemt. Mange hunder/katter mangler mental trening noe som ofte leder til kjedsomhet og uønsket adferd.
Treasure Hunt er utviklet med henblikk på å stimulerer til mental aktivitet og sørge for at hunden/katten holder seg i aktivitet.
Man kan justere vanskelighetsgrad ved å eks vis reguler antall luker som inneholder godbit.
For en flott aktivitet for hund og eier, mener jeg! Kjæledyret trenger oppmerksomhet, det vet jo alle.
Sjekk det ut HER

Anyway, har du lyst, har du lov! De har rask respons, raks levering og VELDIG rimelige priser! I tillegg til rimelige priser, får dere 10% rabatt dersom dere skriver isabelle som rabattkode!  
Gå inn på Onlinezoo.no og bestill, rask rask!

Ahhhhh,so,cute,animal,photography,cute,dogs,expression-8eb015d5fcb65a26036713ed5d3a8b9c_h_large


-IsabelleBeatrice

 

Such a daffwomen!

HEI BLOGGEN! 
Japp, jeg er tilbake, måtte ta meg en liten pause. Eller pause og pause- JEG HAR IKKE MOTIVASJON-give some? 
Er egentlig flere grunner til min kjipe blogg time. Jeg er virkelig utrolig trøtt om dagen, altså på dagen. Om natten er jeg en superhelt, lysvåken, legger meg sent og hver morgen sier jeg det samme: "fuck, skulle lagt meg tidligere".
Ja, slik går da dagene. Fortsatt stress med prøver, skole, eksamen, russetid, osv! Er mye opp i hodet nå, og alt surrer rundt. Ikke alt kommer ut på bloggen heller,bare så dere vet.
Men jeg kan vel si jeg har et god liv atm. Et god liv med glede, latter og kjærlighet. Det er så godt å vite at noen bryr seg om meg, og tenker på meg. At jeg vet jeg  ikke er alene i verden, og at jeg kan få hjelp om jeg trenger det. Livet er som en blomst. Får den næring og pleie vokser den seg lang og sterk. Får den kjærlighet og forståelse viser den sterke, vakre farger. Får den alt dette, stråler den. 
Ja, jeg savner nok familien min utrolig mye, selv om jeg ikke viser det . Jeg prøver å være sterk, og holde hodet oppe.  
Det hjelper ikke å gå rundt å sutre hele tiden, heller.  
Jeg savner faktisk å bli kjeftet på av to plagsomme foreldrer, bli plaget av en liten bror, som samtidig får meg til å le.
Er så uffatelig mye jeg savner, but thats the shit. Noe må man savne i livet.
Det gode liv er å leve i øyeblikket, og å nyte de tingene du har, fullt ut!!!Husk det. Ikke bruk tiden på det vonde, heller se framover. Husk at livet vi møter mange daler i livet, og man vet aldri hva som venter på oss på den andre siden. Tålmodighet er en fin ting,, folkens! ;)I dag blir det nok en "daffe" dag i sofaen, film, facebook- men jeg er langt ifra lat. Jeg skal bare roe ned hormonene litt, tankene og la ræva bli flat! 

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits