Gi oss anbefalinger

Hei glade folk!

Nå er det jeg som trenger anbefalinger av dere, her! Jeg tenker, det er sikkert mange av dere som har vært i syden før!
Vi er en gjeng på 7 jenter, de søteste og fineste jentene, som skal til syden i sommer.

Jeg har sett veldig fram til å reise til syden, og har alltid ønsket meg å dra med en jente gjeng, en jentene gjeng jeg kjenner, og som jeg vet jeg kan ha det morsomt med.
Endelig fant vi oss en gjeng, og har på følelsene at dette kan gå kjempe bra!! Så nå er vi alle girra.
Det er en ting vi sliter litt med, og det er STED.


(Meg,Sara,Ida,Lene, Marianne,Hedda og Thea ) 

Vi vet ikke hvor vi skal, vi trenger anbefalinger. 
Her en en liten og kort biografi om oss. 
" VI ER GLAD I Å FESTE OG MØTE NYE FINE FOLK" - og vi er over 18 alle sammen.

Så, har DU noe å anfebale oss? Vi vil helst holde oss rundt 4000-7000 kr, og vil dra i max 14 dager. 
Hotellet er ikke så viktig, må ikke være noe 5 stjerners hotel eller noe, i og med vi aldri kommer til å være på hotellet, bortsett fra da vi skal sove eller slappe av. 
Viktig med fin strand, fine turister(ikke bade i britere, helst svensker;)haha) og temperaturen -VARMT! Vi skal tross alt bli veldig brune! 

Bare å komme med anbefalinger, ingen er dårlige eller bra! :) 
Takk på forhånd! :) Dere vil bli enda søtere enn det dere er 


-IsabelleBeatrice
 

Hvor mye sårbarheten kan vekke deg

Er den perfekte der ute? Skal man tro på kjærelighet for første blikk? Det man virkelig vet, den ene er der ute, den perfekte. Men man har vanskeligheter å finne. 

Første kjærligheten vil alltid følge etter, den vil alltid være der. Vil den aldri forsvinne? Du kjenner savn, man føler seg ensom, du ser tilbake og får tilbake den følelsen, den følelsen som gjør deg lykkelig. Virkelig lykkelig. 

Vi alle tenker; er virkelig alt dette verdt det? Er det virkelig vits å satse alt på en person, satse alt på den kjærligheten, virkelig sette seg inn i det han sier, og bare tro på alt? Du gjør det, virker som du flyr, alt er bra, men så finner du ut alt var bare feil. Han mente ikke alt, han viste seg til å være det motsatte av det han fortalte. Hvordan man skal takle det? Hvem vet. Det kan også gå den andre retningen, det ender med en lykkelig slutt. 

En tankevekker slår, man stenger følelser ute, du tror ikke på kjærlighet. Du tror ikke at man fortjener kjærlighet. Ordene som kom i fortiden ødelegger fremtiden, du blir usikker på deg selv, du begynner å tenke "fortjener jeg dette?" 

Jeg tenker, tenker på hvor mye den ene personen har fått meg til å smile, le, gråte og knust hjertet. Hvor mye den personen har fått meg til å tenke, fått meg til å innse at kjærligheten og forelskelsen skjer ikke bare en gang. Jeg har virkelig innsett at jeg fortjener å få det igjen, uansett hvor mye de ordene sårer, skal man se forbi dem, du skal heve deg over det, du skal vise at du ikke vil synke ned som han vil. Alle fortjener noen, alle trenger noen. 

Tumblr_lyis1jyojf1r87nxzo1_500_large 


"Et innlegg jeg plutselig kom over, som Hedda har skrevet på bloggen min før!" Creds

Er dere enige? 

-IsabelleBeatrice

 

New in - too much klær

Hei søte fine lesere! 
Beklager for så lite blogging! Jeg har jobbet og på lørdag var jeg på fest med min kjære samevenn Hedda!
Da vi først var framme på klubben, var det LITE liv. Skuffelsen kom fram på ansiktene våre, og vi vurderte å reise hjem igjen, og sove! Men så dukket det opp noen herlige mennesker, og der startet livet. En uforglemmelig natt.

Uansett, her er innkjøpet jeg snakket om. Jeg føler jeg ikke har noen ting å ha på meg, men så ser jeg i skapet, og det er virkelig ikke plass til noe mer der. Men enda kjøper jeg ting hele tiden, elsker SALG!
Noen klær må virkelig bort, kanskje en salgs blogg, eller noe?

BIKBOK!! Jeg elsker disse skoene! Dritt genialt at bik bok har bynt å produsere sko, og de er ikke stygge! Ble forelsket med en gang jeg såg dem, viste med en gang at DE måtte jeg ha! 
Selv om de er veldig høye, så er de utrolig gode å gå på, bortsett fra da det er glatt:s 


Begge to fra : B.Jeans (Du kan finne dem på nelly.com - SisterS


Alt fra min kjære fine butikk: CUBUS 
Carlings 


Hva syns dere? burde jeg lage en salgsblogg eller noe? 


-IsabelleBeatrice
 

Et avslag kan ta livet av noen å drepe håpene til andre

Som sikkert mange av dere har fått med seg, så har det skjedd noe grusomt her om dagen. Det skjer noe grusomt hver dag, men akkurat dette fikk meg til å gå tilbake til en periode jeg helst ville glemme og ikke tenke noe mer over. 

"Hun valgte branndøden" - er overskriften på artikkelen jeg har lest. 
Garolin(som jenta da heter) kom til Norge i 2006 som 19 åring. Hun hadde igjen kun en far og 4 yngre søsken nede i Sri Lanka, der hun var fra. Hun var moden nok, og beit sammen tennene kom seg hit alene. 
Hun kom hit for å tjene for familien sin, hos noen andre fjerne slekninger av henne. 
Img1457553948_large 

Hun fikk jobb på en hotel, der hun ble brukt til menneskehandel. Hun var truet og kontrollert over alle bevegelsene hun gjorde. Alle pengene hun tjente gikk inn på kontoen hos dem hun jobbet hos. 

I løpet av årene i Norge ble hun kjent med en mann fra Irak, som hun da fikk unge med. Faren fikk avslag på søknaden sin, og med det mente UNE( Utlendingsnemnda ) at de kunne reise sammen tilbake og gjøre familiegjennforening å bo enten i Sri Lanka eller Irak. 

Det UNE hadde ikke fått med seg var at hun ikke var lenger sammen med barnefaren de hun også fikk avslag. 
I Desemeber fikk hun i tillegg vite at hennes nærmeste søster ble drept. Hun hadde et veldig nært forhold med søsteren, og dette gikk veldig sterkt inn på henne. 

Den eneste drømmen hennes var å kunne ble igjen i Norge, og få levd livet sitt her, og gi barnet sitt et riktig og god oppvekst. 

167601_10150110977547244_715202243_7436671_3557099_n_large 

Men håpet hennes døde da hun fikk endelig avslag på søknaden sin. Hun valgte å drepe håpet sitt helt, hun valgte å drepe seg selv og ungen. 
Hun følte seg alene og hjelpeløs! 
Les resten av artikkelen HER

Om det er en person her som skjønner den stakkarslige kvinnen, så er det meg. Jeg har vært der, og jeg vet akkurat hvordan dette er. 
Hele verden raser sammen, og all fornuftigheten forsvinner. Alle drømmene du en gang har drømt om, forsvinner, blir helt BORTE.

Da telefonen ringte klokken 6 på morraen, og mamma sa at vi måtte reise tilbake, viste jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjøre av meg! Jeg ville rømme, jeg ville dø faktisk! Jeg følte meg psykisk og fysisk skadet. Jeg følte meg så hjelpeløs, så alene og forlattet. 

Kanskje ikke alle har den samme følelsene, men disse følelsene dukker opp hos mennesker som virkelig vil være her, som virkelig ser sin framtid i Norge og føler seg som en del av det landet her. 

Tumblr_lyabpw2oha1r4gfuvo1_500_large 

Å bo i asylmotakk er ikke bare bare. Du lever i usikkerhet. Du kan aldri planlegge noe dagen etter, for du vet aldri hva den har med seg! 
Sant nok at solen står opp hver dag, men kanskje ikke i hjertene til alle. At den skinner hver dag er ikke sikkert, sånn var det med dagene mine i asylmotakket. Jeg viste dagen i morgen kommer, men at den skinner like bra som den i dag, var aldri sikker. 

Jeg kan si jeg er stolt over meg selv, og jeg er ikke noe selvdigger nei. Men jeg er stolt over meg selv fordi jeg har vært sterk, og jeg kom meg gjennom dette. Å ta livet av seg er bare egoistisk syns jeg, uansett hvor vanskelig livet kan være, så må man alltid ha et håp. 

Det fins ikke noe vei som går bare nedover, uansett hvor lang den kan være, uansett hvor bratt den kan være det vil alltid komme en oppover vei, en rett vei, en vei til det gode. 
Jeg klarte ikke å gi opp drømmen og håpet mitt, og nå har jeg nålt målet mitt og kommet meg hit jeg vil. 
Av og til må man gå gjennom det verst for å oppleve det beste og kanskje fortjene det beste. 
Av og til må man lære av livet, for å kunne klare oss videre. 

 

"Best friends and family are things who make your problems their problems, just so you don't have to go through them alone!!"

Syns dere dette er rettferdig? Hva syns dere om at Norge lot det går så langt? Noen erfaringer? 


-IsabelleBeatrice
 

Uforglemmelig Premierefest

Jeg må bare beklage for litt sen innlegg. 
Og null blogging i helgen. Som dere vet har jeg vært på premierefest på Fredag, eller rettere sagt, før premierefest!
Så var det hjemme igjen på Lørdag, og selvfølgelig måtte jeg dra ut med resten av god folka mine!
Noen ganger kan det være litt vanskelig å ha flere bestevenner, nære venner.
Jeg føler at noen ble dessverre litt sure fordi jeg ikke tok med dem på premierefesten, og bare Sara og foreldrene mine.
Dessverre var det litt vanskelig, hadde det vært etter meg, hadde jeg tatt alle.
I og med vi bare fikk lov til å ta med tre personer, så tok jeg selfølgelig med foreldrene mine, siden de er veldig mye med i serien, og de har ikke sett og fått med seg så mye på slutten av serien, siden de var ikke i Norge enda. 

Vi hadde en premiere på Fagernes en dag, og der tok jeg med vennene fra her, og på den i Oslo tok jeg med Sara.
Hadde jo blitt urettferdig å ta med en herifra, og ikke de andre? tar jeg med en, tar jeg med alle.

Uansett, jeg har hatt en uforglemmelig kveld. Det er lenge siden sist jeg har hatt det så bra. Blitt kjent med nye mennesker, masse latter, mange fine minner, og kleine stunder.
Êr ikke hver dag man ser seg selv på tv'en, litt flaut var det! Hehe.
 


Vi var annkommet klokken 12, så var det rett på hotellet, for å skifte klær, så på møte på Rubicon/Nrk studioet.
Der hadde vi møter, og fikk sett resten av episodene som vi ikke fikk sett her på Fagernes. 
Var episodene fra da jeg kom tilbake til Norge, russetiden, skoleavsluttning, og gjennforeningen med mamma og pappa. 
I tillegg hadde vi pressemøte, med litt intervju og bilder, dette varte til klokken 4. Da var det fritid, og vi løp ned til byen, for så klart så glemte jeg å ta med meg bh til kjolen! -.- DummeBell.
Selfølgelig ble det mer enn bare en bh ;) Innkjøp kommer senere. 


Jeg elsker hotel!! Og senga var spretten og god! Fiksing på G! 

Så var det premierefest og pubb! Må jo oppdatere venner litt via sms og mms! :) 

Også diskutere litt ang sosialisering med mennesker. 

Også må vi følge med på bildet...

Vi fikk faktisk blomster, siden vi var så flinke! :) Stolt. 
Ikke gidd å henge dere opp i alkoholen osv, jeg er snart 20 år. Dessuten så er jeg meg selv her på bloggen, og ja, vi drakk alle sammen, og hadde det utrolig gøy! 

Kvelden var utrolig herlig, ingenting å angre på, og masse minner å få! :) 
Nå er datoen for serien bestemt, 12 MARS må dere følge med på nrk!! Klokken 10, etter Brille serien! :) 

-IsabelleBeatrice


Some random facts

1. tell me about your ex:

vel, han er en ex? noe mer? 


 

 

2. drunken story time:

vakre fine russetiden...Klokken var sen, musikken var høy, og bell var balanseløs..Danse i full fart, løpe mot scena, men så trøtt at jeg sovnet mens jeg gikk, inn i en gjerde, våknet etter 5 minutter, og gikk videre:D


 

 

3. a secret you havent told many people:

Jeg hater å snakke i tlf 

 

4.  a fact about the last person you kissed:

haha, just a random falling angel from the ski. Neida, husker ikke, begynner å bli en god stund siden..Går liksom ikke rundt og kysser folk heller da

 

5. favourite tv show:

Hanah Montana <3 <3 <3 < 3

 

6. what your last received textmessage says:

"Hehe;) veit e og eit par andre dreiv å dansa der midt på dagen bla..så kan bli spennande"

 

6. what your wearing:

NAKEN! neidaa...kosedress ROSA

 

7. favourite song:

det er vanskelig, ingen favorittsang for øyeblikket

 

8.  how you met the person you fell hardest for:

Åh...Robert Pattison:o kino...haha, jeg lever i sølibat

 

9. favourite memory of this past summer:

Det er så utrolig mange!:o 
Kragerø roadtrip med Ida,Sara,Joakim og Andreas

 

 

10. turn ons:

det er ikke noe som er mer attraktivt enn tillit og et oppriktig smil samt glimt i øye.

 

11. cutest thing enyvone done for you:

Det må være da jeg vendet tilbake til Norge, og en gjeng fult av herlige mennesker ventet på meg på Gardemoen med plakat, snus, kos og tårer
 


-IsabelleBeatrice

Kjære alle lesere

God kveld mine små og store lesere!
Ikke noe spesiell innlegg nå! Dette er et kort innlegg med litt spørsmål til dere, som jeg hadde satt veldig stor pris på å få svar på!
Jeg føler jeg mister litt inspirasjon her, og ting hadde vært lettere dersom dere hadde med ønsker!

Derfor spør jeg nå:
Er det noe spesielt dere vil lese på bloggen min? Noe spesielt dere vil se? Vite om?

Korsett er kjærlighet

Hallo alle sammen!
Søndag, for en dag..Pleier som regel å være bloggedag, og i dag har jeg endelig nett på dataen min, den kommer og går, skjønner egentlig ikke hva greia kan være!

For en stund siden fikk jeg en overraskelse pakke i posten fra jig.no !  Elsker når jeg får sånne sponsor gaver som jeg ikke vet hva det er før dem er i posten og jeg har åpnet det! 
Det var tre veldig fine gaver, men i dag blogger jeg bare om en av dem, siden den er mest brukt.

Jeg har alltid hatt en greie for korsetter, alltid likt det, man aldri hatt en. I det jeg åpnet pakken var det en korsett i det. Tror dere jeg ble glad??

(La oss ignorere ansiktet, ikke særlig fotogen i dag)


Korsetten er til å brukses over en t-skjorte, eller kjole, passer perfekt til sånne kule slitte jeans, spørs hva slags stil man har. Jeg falt veldig lett for den, og den bruker jeg faktisk. 
Kjolen jeg har på meg er en enkel hvit kjole, som er egentlig ikke noe fin når den er vanlig, men var helt perfekt med korsettet på. 
Jeg har brukt den også over en skjorte, og hadde jeans på meg, og høyhæler. Det er rart hvor mye en korsett kan gjøre, i tillegg får man skikkelig pupper, FLAT mage, og smal midje. 
Korsetten er  høy underbryst korsett og har vakgre broderinger i stoffet. Den har hemper foran og knyting bak.Jeg valgte å bruke den sånn, og ikke stramme det så utrolig, og brukte den opp ned, i og med jeg ikke vil framheve puppene så mye, haha! Men for dere som liker litt push up og å ha det stramt kan dere bruke det sånn: HER finner dere også direkte link til korsettet. 

 

Jig.no er en utrolig fin side. De har alt mulig der, alt fra sko,interriør,klær og smykker. 
En perfekt side for dere som liker å ha litt spesiell stil og liker å skille dere ut. Prisene er heller ikke så verst, og leveringen er forskjellig fra ting til ting man bestiller.


Hva syns dere? Flere som liker korsetter? 

Resten av produktene kommer senere på bloggen! GOT TO LOVE IT! 

-IsabelleBeatrice

 

 

Friendship never ends

Hei søte dere! 
Sist jeg hadde liveshow, ble det mange spørsmål. Da vi avsluttet kom det enda flere, derfor har jeg tenkt å svare på noen av dem nå.

Plutselig ble det veldig mange spørsmål ang vennskapet mitt og Silje sitt.

1. Når var du med silje sist?
-  Sist jeg traff Silje var vel i oktober(?) på gjensynstreff. I og med vi bor såpass langt unna hverandre, blir det litt vanskelig å møtes osv.
2. Når pratet du med henne sist? og prater dere mye når dere først prater?
- Vi snakket før to dager siden og det varierer. I og med jeg ikke har data for tiden, så blir det lite facebook,og mld er slitsomt. 
3.  Overdriver du vennskapet med Silje?
- Litt uklart spørsmål, overdrive et vennskap? hvordan kan det være mulig? vi er venner. Vi har vært bestevenner en gang, og sklidd mye fra hverandre. Selv om dette har skjedd, så har jeg veldig mange gode minner sammen med Silje, veldig fine perioder, veldig mange hemmeligheter. Den plassen hun hadde i hjertet mitt, har hun fremdeles. Vennskapet vil nok aldri dø, vi vil alltid være venner, kanskje ikke like gode som før, men det vi har opplevd sammen blir igjen! 

Første besøk av Silje:
  
Parodi av Spice Girls!
Woop Woop!! :))
 
-IsabelleBeatrice

Når smilet ikke forsvinner

Alle har en eller flere gode og bestevenner. Kanskje vi føler at de er en del av oss, den gode delen, den delen som er bedre. 

Sara er min bedre halvdel, Sara er den jeg kan sitte med, ikke snakke eller gjøre noe som helst, men fortsatt være lykkelig!
Hun er ikke bare en bestevenn, men også en søster! Jeg føler det renner samme blod gjennom oss, selv om det høres rart ut, hehe!

Uansett, disse dagene hun har vært her, har vi faktisk ikke gjort en spesiell dritt, men samtidig veldig mye.
Selv om vi bare sitter i hver vår enda på sofaen og spiller wordfeud, så er vi sosiale, og har det gøy. Vi spiller jo mot hverandre, og jeg taper.
Alt vi gjør er morsomt, uansett hva det skal være. Snakker går i ett, om alt mulig, om alt mellom himmel og jord.
Kveldene blir lange, vi går å legger oss når det er mørkt, og står opp når det er mørkt! Kanskje ikke så rart, det er jo vinter, men dere skjønner greia.

Poenget er at man skal sette pris på hver eneste sekund med deres venner, på alt dere gjør, på alt dere sier!
Nå har Sara reist, og jeg føler meg tom, jeg føler det er tomt her, men blir ikke så lenge til vi ses igjen!

 
 
 

Snart kommer hun Hedda også hjem igjen, den kjerringa har vært i syden i 2 uker. Og jeg skal få sjell og sand! haha
Udigg å savne vennene sine som bor langt unna, eller er på feire, eller jobber hele tiden.

-IsabelleBeatrice 

BIG SMILE

I morgen skjer det endelig. Min bedre halvdel kommer, for en gangs skyld:) endelig tørr hun det. 
Neida, nå var jeg slem. Sara kommer til meg i morgen, og skal være her til Fredag! Nå blir det blogging, alltid litt press på meg når jeg er med flinke bloggeren min! :)

Nå er det mye kos som venter på henne her, for det er tross alt en god stund siden hun har vært her, og savnet er stort!

 

Oppdateringer kommer!

-IsabelleBeatrice 

Kjærlighet i posten

Hei søte skapninger!

For en god stund tilbake fikk jeg en herlig pakke i posten fra baresko.no !
Jeg trengte et par nye vintersko, men så kresen som jeg er, finner jeg nesten aldri noen ting. Jeg skal ha noe spesielt, noe ingen andre har, men samtdig så har jo alle det, fordi når alle har noe, så betyr det at det er inn? Uansett, jeg bestilte et par sko, og var utrolig usikker på om jeg skulle like dem og i det hele tatt bruke dem. 

Fra dag en, falt jeg for dem! Fargen, måten de var lagt, måten de matchet antrekkene mine osv, var perfekt! Skoene veier nesten ingenting, og de er utrolig gode å gå i. Fargen et akkurat som det ble vist på bildet på siden dems, og skoene ikke minst også! 
De var litt sånn retro type, men samtidig utrolig kule. 
 Jeg er rett og slett forelsket i dem, og i siden jeg bestilte dem fra. De har alle merkene, og alle slags sko! 
Kvaliteten er utrolig bra. Det er en grunn for at anbefalingen kommer så sent, og ikke samme dag som jeg fikk dem.
Når man anbefaler noe så burde man kanskje prøve produktene før man reklamerer for det.
jeg har brukt skoene nesten hver dag, og de er like fine og holdbare. Det kan være -30 ute, jeg kjenner varmen, og isen kan bare glemmes, de sklir IKKE!

Prisene er ikke lave, men det er verdt å betale noen kr ekstra for noen bedre sko, ihvertfall her i Norge. Vinteren varer i evigheten og kulda tar pusten fra oss, varme og gode sko er viktig, og denne gangen funker ikke H&M skoene så bra!  

30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun 
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun 
 30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun
30498200 CAT
30498200 CAT Cheltzie Lys brun

Produktinfo:

Caterpillar Cheltzie er en råfin høstboot til damene. Skoen kan formes slik at man høy eller lavt skaft. Med ragsokk funker denne skoen langt utover høsten og inn i vinteren. Da får man og røff og tøff skolett. Cat lager supergode høst og vintersko som har et snev av industrill stil. De er meget solid utført og er den perfekt sko for aktive personer. CAT som opprinnerlig kun lagde maskiner og utstyr til industrien er i dag et sterkt merkenavn innen tøffe og solide sko av god kvalitet.
 
Fakta:
  • Utsiden i skinn
  • Innsiden i skinn 
  • Såle i gummi
  • Farge: Lys brun

    Siden heter : baresko.no  

Dere vil helt sikkert forelsket dere i et eller flere par sko derifra. Om du er Ecco sko fan eller Lacoste, finner du det der!  

Ticks? Hva syntest dere? 

-IsabelleBeatrice
 

Å være lykkelig

Fins det egentlig et oppskrift på hvordan man kan være lykkelig? 
Fra mitt synspunkt, ser jeg ikke noe oppskrift. Det er noe man gjør til selv, og vi er forskjellige og blir lykkelig av forskjellige ting.

Det er utrolig mye en kan være lykkelig over : ha en familie som bryr seg, være hovedrollen i et eller annet skuespill, eller kanskje bare få det siste godteriet i posen? 
Bare ett smil kan være nok til å gjøre det mest miserable mennesket til den lykkeligste på jord, men samtidig så kan lykke for en person, være den største ulykke for en annen. 

Tidligere har jeg lest i norsk boka mi om Folke Bernadotte. Ha mente : "Vi er ikke kommet til jorden for å bli lykkelige, men kanskje for å gjøre andre lykkelige". Mange vil sikkert være enige med det han sier. Ved å gjøre andre lykkelig, blir man jo lykkelig selv også? Jeg blir ihvertfall det. Det er jo umulig å være lykkelig når alle andre rundt deg er ulykkelige, vil jeg si.


( slik ville det se ut?)

Desuten, det er utrolig godt å se at en person er lykkelig av noe DU har gjort! 
Man kan ikke finne lykken, men skape den! Er vi et lykke for skaperen vår da? haha

Mange av dere som leser bloggen min er sikkert unge, og har kanskje ikke erfart så mye av livet enda. Dere har kanskje ikke gått livets vei enda, den venter på oss den. For  mange så er lykke det av å ha alt, stort hus, fineste kjæresten, 5 luksus biler, og full lommebok 24/7 og shoppe så mye hjertet vil.
"Den hadde alt, men det var også alt han hadde" er ett ordtak vi kan bruke når vi snakker om lykke i sammenheng med rikdom.  Mange hadde jo takket Ja til slike ting, men at vi blir lykkelige av det, nei..Jeg tror at dette bare er noe vi får oss selv til å tro.

Mange tenker du kan kjøpe alt med penger, kan man virkelig det? Du får nok ikke kjøpt ekte venner med penger, du får nok ikke kjøpt kjærlighet med penger. Personene som kommer til deg da, er kun der for det du har, og ikke for din skyld. 

380801_318019094894814_100000601791477_1222764_1624283271_n_large 

For en stund tilbake, ble jeg og familien min utvist fra landet. Penger gikk det fort tomt for, maten forsvant, miljøet var crap, og huset var fult av mus og dritt. Men jeg var lykkelig på en måte, jeg hadde familien min der, jeg hadde et tak over hodet, og jeg hadde håp. I perioder der man er ulykkelig er det viktig å ikke gi opp. 
Vi vet at livet er bygd opp som en berg og dalbane. Alle må ha et håp om at lykken vil komme, men ikke av seg selv. Den må skapes. 
På den perioden var lykken min de gangene jeg fikk snakke med alle vennene mine herifra, de gangene jeg hadde mat på bordet og noe å ha på meg, uansett hva det skulle være. De gangene jeg såg min lillebror smile og se at han har det bra. Det var noe å sette pris på! Jeg hadde et mål i livet, og viste at målet mitt var et mål til lykken. 
Jeg klarte å nå fram, og jeg er lykkelig. Du føler du er lykkelig og ikke trenger noe da du ikke vet hva du ønsker deg til jul og bursdager lenger? haha..

Selvfølgelig har jeg dager der jeg føler jeg har alt, alt jeg trenger og alt jeg ikke trenger, men samtdig er jeg ikke lykkelig. Det er den "ene" tingen jeg må ha. Den ene tingen jeg mangler, men samtidig vet jeg ikke hva det er. 
Noen ganger trenger jeg bare å få en klem av en nær person, og bare høre 5 ord: "Jeg er glad i deg" .


"Jeg er lykkelig, for jeg har alt en trenger! Familie,venner, jobb,hus og et smil rundt leppa ihverandre" 

- Hva betyr lykke for dere? 


-IsabelleBeatrice 


Skrivesperre? Det kan alle få

Hei lovers and haters, gode bloggere, og dårlige bloggere,pene folk og mindre pene folk! ALLE sammen.

Nå skal den dårligste bloggeren gi noen tips til dem som har skrivesperre når det kommer til blogg. Jeg er jo en av dem, jeg føler jeg har mye å blogge om, men samtidig ingenting. Får jo ikke akkurat mye motivasjon når dataen min har bestemt seg til å slå opp med koblingen til nettet. Jeg er vant med å skrive på den, og ikke andre. Der har jeg alt, bilder, programer, osv. Er sikker på at noen skjønner hva jeg mener? 
Jeg har lovet og lovet på å bli flinkere, men hva skjedde? Jeg blir bare dårligere. Sorry!
Uansett, her er noen tips til dere som faktisk liker å blogge og har tid, og deres egen data! 

Ta til dere tipsene da: 

1. Blogg om et tema som interesserer deg. Mange blogger bare for å blogge. Fordi alle andre gjør det, fordi det er kult og man blir en av gjengen.  Blogg om et tema som interesserer deg og som du brenner for. Gjør du det har du alltid noe å dele med dine lesere om emnet som du kan mye om.

2. Les andre blogger innenfor samme tema. Jeg leser mange norske og utenlandske blogger som gir bloggtips til sine lesere. Dette gjør at jeg hele tiden får ideer til hva jeg kan gi tips om til mine lesere. Finn din  blogger som inspirerer deg. Bruk nettet, les artikkler, alt mulig.

3. Finn din egen stil og skill deg ut fra mengden. Det florerer av ?copycats?. Bloggere som gjør som alle andre, og prøver å etterligne sine forbilder eller mentorer. Helt greit å hente inspirasjon og ideer fra andre, men sørg for å kjøre din egen stil som gjør at du skiller deg ut. Hvorfor skal de følge din blogg, hva gjør deg annerledes enn alle andre?

4. Hold deg oppdatert på bloggene du følger. Gjør det enkelt for deg selv og hold deg oppdatert på bloggene du følger. Selv følger jeg et tjuetalls blogger innenfor mitt tema. De aller fleste tilbyr tjenester som gjør at jeg får automatisk tilsendt en mail hver gang de legger ut et nytt innlegg. De fleste bruker Feedburnereller gir deg muligheten til å følge bloggen deres gjennom Aweber. Dette gjør at jeg daglig mottar ti til tjue mail som gir meg inspirasjon om hva jeg kan skrive om til mine lesere.

5. Ikke skriv et blogginnlegg bare for å skrive . Mange tror at for å få en populær blogg så må man skrive flere blogginnlegg daglig. Er målet å komme på topplisten over de som er mest aktive på blogg.no så er jo dette en grei framgangsmåte, men gir det deg trofaste lesere og klarer du å skrive blogginnlegg som er verdt å lese flere ganger daglig. Blogg når du har lyst, og har noe å dele av verdi til dine lesere.

Står du fast og får skrivesperre så hent inspirasjon fra andre kilder. Gjør du dette vil du fortsatt kunne glede dine lesere med nyttige og interessante blogginnlegg som gir leserne lyst til å følge nettopp din blogg.

Min hovedregel er at hvis du ikke kan gi noe som gir verdi eller som du selv synes er intressant for andre å lese, så ikke skriv det. Selvfølgelig er det unntak her, men for de som skriver innenfor et tema kan det være en grei regel å bruke.


Tumblr_lg5j3idieg1qfd43eo1_500_large

Hva syns dere? tror dere det kan hjelpe?

-IsabelleBeatrice

Work

Hei!
Pause i 30 min nå:) så jobbe videre!
Kos dere alle sammen!
Btw, 50% på kjempe masse på cubus!!:)

Are you bored? Do this!

Hei og GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!! 2012, tenk! 
Jeg vet bloggen går dårlig, men jeg lever ikke for å blogge heller. Det har vært Jul, og nyttår, og jeg har andre viktigere ting å prioritere enn bloggen! Er igrunn en del jeg må blogge om, masse fine sposor gaver har havnet i postboksen og mye nytt har skjedd. Snart kommer jo serien ut, også! btw, noen som har fått med seg at det reklamene er ute å går? :) 
Uansett, hvordan har nyttårsaften deres vært? 
Og btw, her er noen bra tips for dere som kjeder dere!:) 
 
La oss ignorere munnen min! Flinke mennesker.

Her kommer tipsene som gir deg en god latter!

1: Pakk alle tingene dine i en koffert og forklar at du reiser bort en stund for "å finne deg selv". Gå ut av døra og kom tilbake etter 10 minutter. Forklar at du var "lett å finne".

2: Anklag personer som går bak deg for spionasje.
3: Rist brød til frokost hver dag uten å sette inn kontakten. Spis brødet mens du klager over brødristeren som "ikke vet hva den driver med". Hvis noen foreslår å sette i kontakten: Mumle noe om brannfare..
4: Hvis noen ser på deg, sperr opp øynene og hves: "Jeg er forkledd!"
5: Hyl "nå er helvete løs" hver gang telefonen ringer.
6: Bruk briller med tjukke glass. Påstå at du ikke ser NOEN ting. Støt borti veggen, velt stoler og snuble i matta. Når du ikke har brillene på later du som om du ser helt fint.
7: Smil. Hele tiden!
8: ...unntatt når noen sier noe morsomt.

Tumblr_l8sse1k8ur1qdnja1o1_500_large

9: Ommøbler stua hver dag. Lat som om du ikke kjenner deg igjen når du har besøk.
10: Insister på at vennene dine bruker både fornavn og etternavn når de snakker til deg.
11: Spyl alltid toalettet tre ganger. Tell høyt.
12: Når det ringer på døra, ta telefonen. Når telefonen ringer, åpne døra. Etterpå mumler du noe om at "Scully og Mulder burde vært her.
13: Lag voldsomme spastiske bevegelser nå og da. Hvis noen påpeker det, si at du ikke aner hva de snakker om.

14: Når du er på restaurant: Spør kelneren om de har noe levende mat.
15: Dra fram et munnspill og spill blues når vennene dine snakker om seg selv.
16: Uansett hva en samtale dreier seg om, trekk paralleller til suspekte religiøse sekter.
17: Flekk tenner og knurr når noen snakker til deg.
18: Ta på hørselsvern. Be folk om å snakke høyere, overse enhver bemerkning om å ta de av.
19: Still deg ved et lyskryss. Når det blir grønt skriker du aaargh, øynene mine!"
20: Gurgle kaffen din.

21: Når du kommer inn i et rom hvor radioen er påslått, fall ned på kne mens du jamrer "det er STEMMEN igjen!"
22: Fall ned trapper med vilje.
23: Utbryt til stadighet: "Hørte DU det?" mens du setter opp en forferdet mine.
24: Rop "BØ" så høyt du klarer. Lat som du blir veldig skremt selv.
25. Om du har glassøye, slå og lirk på det av og til med en penn når du snakker med andre.
26. Pip når du rygger
27. Tut og vink til fremmede
28. Stift sammen papir på midten
29. Spør folk hvilket kjønn de er?
30. Tren på å lyde som et modem.
31. Syng med på operaen

Tumblr_ldfo8pmfgb1qcm8wwo1_500_large

32. Vis at en samtale er over ved å holde deg over ørene.
33. Utforsk offentlig hvor sakte du kan gjøre kvele-lyder
34. Kjøp mange røde trafikkikoner og led trafikken bort fra hovedveien.
35. Si aldri "ha det" eller "vi snakkes". Si alltid "god bedring".
36. Sett deg i dypere samtaler med hunder. Hvis noen kommenterer det, så lat
som du og hunden har en hemmelighet.

37. Tell skrittene høylytt når du går.
38 Bruk et kneippbrød som deksel på mobilen din.
39 Lat som om du er en deltaker i Big Brother hver gang du er sammen med dine
venner. Reis deg opp og si foran alle: "Ingen av dere er mine venner!"
40 Hver gang noen nærmer seg lat som om du er midt i en dyp samtale om dine venners største hemmeligheter med en usynlig venn. :)

X_d90e4afd_large

Kjeder du deg fortsatt? :-)

-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits