Its so much to say,but just not now

Hei ALLE sammen! Ikke forlat meg fordi jeg ikke har blogget på en god stund. Jeg har 0 motivasjon, 0 tanker, og føler meg helt forvirra atm. Jeg har mange prøver om dagen, jeg må konsentrere meg om det nå, for skolen kommer på første plass, om jeg liker det eller ikke-viktig del av livet er det. 
Jeg har så mange innlegger jeg burde poste snart, eller skrive, mange av dem har jeg lovet før om, men har rett og slett ikke hatt tid til det.
Nå er det snart historie lesing på G -hei nasismen!  

Må bare si jeg har også hatt en utrolig herlig helg, blitt kjent med en god del herlige mennesker, mye dans, mye morro, for å si det rett ut!Min nydelige AntonJ! Btw, viste dere at Ann Tonje er utrolig flink til å synge, så flink at for hver gang hun synger sitter jeg der med tårer og gåsehud. Siden blogg.no er fullstendigklikk.no og ikke legge ut noe video, så gir jeg dere linken med Ann Tonje der hun synger.  Trykk her

Hva har dere gjort i helgen? 


-IsabelleBeatrice

Tips til han og henne

Heisann alle sammsann,eller noe! 

Jeg har faktisk sittet og tenkt lenge på det innlegget jeg kommer til å skrive nå, og endelig kom dagen der jeg skal poste det!
Bare så det er sagt, dette jeg skriver er mine meninger og egne erfaringer, og hva jeg syns og tror. Det fins ikke noe fasit på det eller noe, man er forskjellige, og alle har forskjellige meninger.
Det jeg skal skrive om nå er egentlig noe tips til han og henne. Om hva som hadde vært koselig i et forhold, hva burde man gjøre for å holde forholdet lengre, slippe å ha pinlige og kjedelige stunder, osv..

Først og fremst - vi har 10 bokstaver i "KJÆRLIGHET" der 8 av dem er "ÆRLIGHET"!!

- Da man er i et forhold, burde man være 100% ærlige mot hverandre, fortelle alt til hverandre. Selfølgelig fins det grenser der og. For eks: du har vondt i rompehulen, fordi tidligere på dagen gikk det litt dårlig på doen. H*n spør hvorfor du har vondt. Du trenger ikke være ærlig akkurat da, det er bare ekkelt å snakke om slike ting med kjæresten, det er TURNOFF!. -( Ja, jeg vet jeg er flink med eksempler. ) Dere skjønner poenget. 

- Da vi er inne på ærlighet så kan vi også gå inne på utroskap også. Hva er vitsen med å være utro? Hvis du virkelig liker noen andre, slo opp, for guds skylds! Man blir mer såret av å få vite at h*n er utro, enn at h*n slår opp. 
Jeg mener at da partneren er utro, så får den andre partneren dårlig selvtillit. Den føler seg får dårlig, stygg og rett og slett ikke bra nok.
Sjalusi er en uting, det samme er utroskap. Det å slå hverandre hjelper ikke, og enda mindre det å såre hverandre med ord. Ikke krangle om alt, det er ikke sikkert at handlinger ble gjort for å være kjip - selv om det ser sånn ut for deg.
Tumblr_lfnz8zlusk1qgd98uo1_400_large

Hvis hva du føler! 

- Dette gjelder både gutter og jenter. De fleste guttene er nok mer kaldere enn jentene. De skal være på en måte "tøffe" og ikke vise noe særlig følelser, selv om han elsker partneren sin veldig mye. 
Jeg sier ikke bare guttene er sånn, jenter kan faktisk være veldig kalde, og forventer bare å få, men ikke gi. 
Men vis hva du føler! 

Støtt hverandre
Alle mennesker opplever motstand i livet. Enten går det dårlig på en prøve eller så krangler man med en av de nærmeste Da er det viktig å støtte hverandre. Ha tro på kjæresten din og vis han/henne støtte og trøst personen hvis han/hun har hatt en dårlig dag. Det er også viktig å støtte kjæresten sin hvis personen opplever urretferdighet. Så ikke bare stå der og hør på negative ting om kjæresten, men forsvar han/henne!

Små gaver / overraskelser

- Kjøp små gaver til hverandre. Hyggelig og overraskende oppmerksomhet i hverdagen er med på å understreke hvordan dere føler. Kjøp en liten gave til han/hun når han/hun minst venter det, og kanskje får han/hun lyst til å gjengjelde gesten ved en senere anledning. Det skal så lite til, en rose, en liten sjokolade, en fin middag, til og med et eget laget kort! 
Og husk at gutter spanderer som regel alltid, når dere skal ut å spise. 

Tumblr_lfheazbs071qbkmkto1_500_large

Gi komplimenter

Vær raus med komplimenter - men ikke bruk dem opp. Si det når du virkelig mener det, slik at han/hun setter pris på godord fra deg.Samme med det 3 fantastiske ordene, ikke si "Jeg elsker deg " hver dag, men si det når han/hun skjønner at du virkelig mener det. 

Nye ting

Gjør  annerledes og spennende ting sammen, slik at du kanskje oppdager nye og prisverdige sider ved han/henne. Gå en fin tur sammen, hånd i hånd, snakke sammen. Dra på tur til et nytt sted eller finn på en annerledes aktivitet i fellesskap. Ikke la forholdet gå ut kun på sofakos og ligge i senga og ha sex! Det er ikke det et forhold handler om, selv om mange tror det.

Gi litt tid til hverandre

Husk at dere er ikke skapt til å være med hverandre hver dag, man få litt tid for seg selv og. Dette er egentlig ikke noe problem for meg, som er i et avstandsforhold- jeg trives slik det er. Men for dere som bor nær hverandre ,tilbring litt tid borte fra hverandre. Kjenn på følelesen ved å ikke ha han/henne tilgjengelig, og kjenn etter hvor mye du egentlig savner han/henne og setter pris på han når han ikke der.Det er klart det er fint at du viser kjæresten din at han/hun er viktig i livet ditt, men det er slett ikke sikkert han/hun synes det er positivt at du bare vil henge med han/henne hele tiden. Vær deg selv, vær selvstendig, husk på vennene dine og interessene du hadde før dere ble sammen, og han/hun vil sannsynligvis respektere deg enda mer. For ikke å snakke om at du kommer til å respektere deg selv mer også, og få en mer balansert hverdag.

Tenk på gamle gode minner

Alle har vel kranglinger i forholdet sitt, og akkurat i det det skjer, hater man kanskje hverandre, og tenker på hvor drittsekk partneren er, men frisk heller opp de gode gamle minnene. Skriv en liste over alle ting du elsker ved han/henne ( dette er mer jente ting egentlig). Tenk på gamle minner og stormende følelser som kanskje har bleknet litt i årenes løp. Tenk etter hva som egentlig fikk deg til å falle for han/henne, hvor mange gode egenskaper han/hun har og hvorfor du valgte han/henne til din kjære.

Hold hender 

Hold hender. Enkle, små kjærtegn som å vise at du setter pris på han/henne i full offentlighet kan minne dere begge om hvor koselig det er å bli tatt vare på. Ta hånden hans/hennes når dere for eksempel er ute på bytur. 

Tumblr_l0kku9p4hj1qzh9ajo1_500_large


Vær stolt av det du har

Bevis kjæresten din at du virkelig er stolt av han/henne. Til og med da du er med venner og bekjente, ikke tro du virker helt fortapt om du holder han/henne i hånda, eller kysser henne på kinnet, kaller han/henne for "kjære,elsking etc". Du kan kanskje tenke at vennene dine tror du er helt fortapt, og du vil virke den tøffe med å være kaldt og drite fullstending i han/henne, være frekk osv, mens dere er sammen med dem, men FAIL, de gjør ikke det. Det eneste de kan gjøre er å tenke at dere har det koselig, eller være miskunnelige. 


Søte meldinger

Kanskje du ikke er typen til å vise følelser og føler deg dårlig på å skrive en lang og søt melding. Men prøv, alt er bra for hverandre, når man elsker hverandre. Ikke gidd å finne på usaklige ting som: orker ikke nå, tar det i morgen, og morgen dagen er det glemt. Det trenger ikke være en laaang mld, kan være noe med: "Du gjør  meg så lykkelig/glad, du er det beste som har hendt meg." Det er nok det, vi jenter spesielt elsker sånne meldinger. Det er lov å være litt klisje iblant, det blir jo mellom dere to uansett. Om du selv ikke liker det, men partneren gjør det, så gjør det for hans/hennes skyld. 
Og husk å ta initiativet, det er så irriterende da man må hinte dritt lenge og gjøre ting og tang for bare EN søt melding!

Tumblr_l59w5balec1qzkmfho1_500_large

Tøff i kjeften?

-Du er kanskje en leken gutt/jente, og ja, kanskje det er mange som vil ha deg. Det mange gjør feil er at de tar det til seg, og senere går rundt og skryter til vennene sine om det, men tanke på at de får enda mer status da de sier: "åå, hun deilige der prøver seg på meg, og jeg flørter med henne"  eller omvendt med jentene også. 
Er nok egentlig mest gutter som gjør slike ting, flørte over nettet, meldinger, like bilder på facebook osv, JA, det er utroskap det og, psykisk utroskap! Husk det. 
Det vennene dine tror om deg da du sitter der og forteller slike ting er: for en drittsekk,teit,useriøs.

Ha det morsomt

Det er lov å lekeslåss med hverandre, alle liker putekrig! LA jenta tro hun er sterkere da, hvis hun ikke er det fra før av( jeg er det ). 
Le med hverandre, og av hverandre. 
Til jenter - Mange gutter hevder seg i sosiale sammenhenger ved å fortelle historier og være morsomme. Det aller viktigste for han er at du ler med. Se han inn i øynene og le selv om du har hørt historien før. Ja, til og med hvis du synes han har bommet med spøken sin. Bare pass på at du ikke overdriver, for da kan det bli vanskelig for han vite hvor han har deg og om han kan stole på reaksjonene dine. Humor er kjempeviktig for gutter, ofte viktigere enn utseende, så la han forstå at du også har noe å komme med. Le gjerne av han også, hvis situasjonen er avslappet nok.
Til gutter - Jenta leker ofte dum for å få dere til å le. Noen ganger kan det bli irriterende for noen, ihvertfall da de overdriver. Men le av henne, le av vitsene hennes. Jenter driter seg ofte ut, gjør det til at hun selv syns det var morsomt, istedet for å gå rundt å være flau. 

Tumblr_lfih1m5uuz1qzilpso1_500_largeTa egne valg
Uansett om du kanskje ikke liker at kjæresten din er ute og drikker med gutta/jentene, drar på helg tur eller tar seg en jobb som innebærer mindre tid sammen, så prøv å støtt ham/henne. La kjæresten din ta egne valg og fylle sine drømmer. Selvfølgelig trenger du ikke være enige i alt, så si ifra hvis du synes det blir for mye. Men prøv å opplev ting på egne ben også, for en person som ikke får gjøre det han/hun har lyst til vil bare føle seg fanget i forholdet. 

Kjemp for forholdet
Alle forhold opplever dårlige og gode dager. Men det er viktig å ikke gi opp med en gang det kommer en negativ ting. For å elske en person innebærer og elske både de gode og negative sidene. For forholdet vil ikke alltid være en dans på roser, så det er viktig å være sterk å kjempe for at det skal ordne seg og fungere. Noen er ment to be, men gir man fort opp, kan det også bli ødelagt. 

Tumblr_lf4jqvqvwb1qe3erxo1_500_large

Sett pris på det du har, og ikke vent til den dagen du mister det og skjønner hva du hadde!


Hva syns dere? Har dere noe tips? 


-IsabelleBeatrice


Endelig, lovlig menneske-oppholdstillatelse!!

DA kan jeg vel si at jeg er glad! Endelig er jeg veldig nær målet mitt. Jeg har nemlig fått oppholdstillatelse i dag! 
Gjett om jeg gruet meg til å åpne brevet da jeg så det står Politidistrikt!
Så det første jeg leser er: Dette registreringsbeviset  er dokumentasjon på din rett til opphold i Norge! 
S
å puster jeg ut og var glad, og tårene kom, osv osv osv! Og nå er jeg alt for glad, så tror jeg dropper å skrive noe mer! 
LIFE IS AMAZING, right now!

Tumblr_lfi50o9qog1qbvn3zo1_500_large
Like my daddy and mommy says! Love uuu:( -IsabelleBeatrice

Ut på tur, aldri sur

 

Solen skinte i dag og! Det er faktisk ikke så kaldt lenger, og dette måtte bare nytes etter en litt energisk natt-bra var det! Ut på tur, med herlige folk, da er man aldri sur! :) 
Jeg orker ikke skrive noe særlig, så derfor blir dagen i dag i bilder!  


Kan ikke si det er verdens beste kvalitet på bildene, men man får jo sett noe...ihvertfall! 

Hva har dere gjort i dag?


-IsabelleBeatrice

Vintage inspirasjon

Når man vil se noe fint, går man alltid inn på www.weheartit.com! Og ja, we do heart it! Jeg personlig elsker den siden, det er så mange fine bilder der, og blir ofte inspirert. Akkurat nå har jeg bare søkt på "vintage", og se på de fine inspirasjons bildene. 

Tumblr_leh5ylirdu1qepjamo1_500_large
Tumblr_lfe5utdoqk1qc1wu5o1_500_large
Tumblr_lfe454x4un1qbn66no1_500_large
Tumblr_lf1e5hbbd41qaht0co1_500_largef
Tumblr_lfdc2kmbtk1qd6t8yo1_500_large
Tumblr_lfal3doybt1qd6t8yo1_500_large
Tumblr_l98ecip8b81qb5zb3o1_500_large
Tumblr_len9aphmmj1qfu0bxo1_500_large
Tumblr_lf5ett3fk91qbii9bo1_500_large
Tumblr_lfbwrikbr81qa446so1_500_large
Tumblr_lf6oiniv001qe0vomo1_500_large
Tumblr_lfdd8xz6l31qenbbdo1_500_large

Hva syns dere? 


-
IsabelleBeatrice

God sunny morning

God morgen,mannfolk og kvinnfolk! 
Endelig en rolig helg, med god søvn! Trengte det. Kan ikke si vi la oss tidlig i går, men sov lenge i dag! Jeg sov som en bjørn, drømte ingenting, hørte ingenting, dyp i søvne!

Å våkne å se at solen skinner ute er så herlig! Kan si dagen startet bra, og når det er sol får jeg motivasjon, så i dag skal jeg rydde rommet mitt, "zakumpakum"!  Senere får vi se hva dagen har med seg, og i kveld blir nok litt vin med jentene, pizza, godteri, and things like that!

Tumblr_kxcm5gw1ld1qzcnnso1_400_large

Hva skal dere gjøre i dag? 


-
IsabelleBeatrice

Shitday,)"/€!")€/#)€(=!(!!=! ok?

Hei og Hade kan jeg vel si. Det er ikke min dag i dag. I går var jeg på skolefest, folk, dans, passe på folk, spleising av folk, ja litt av hvert. Men ikke noe alkohol på meg, for jeg holder meg unna slike ting, vokst opp fra det! sier vi...Jeg er avholds på en måte, og jeg har det like gøy på fester da jeg ikke drikker som da jeg drikker, eneste forskjellen er at jeg faktisk husker hva jeg gjør og ler av det dagen etter. Bedre enn å sitte å angre på ting man har gjort, være flau osv. "Fylla har skylla" er bare teit å si. 
Da vi kom oss hjem, spiste vi litt og la oss. Men god søvn var det ikke, når marerittene må blande seg og forstyrre.
Skole i dag, bilen startet ikke, og kom oss ikke før klokken var halv 12, med buss.
Nå er jeg bare trøtt, gretten og tankeløs.
Tror det blir en tidlig kveld, sammen med Heddamor, film, usunn mat og snæus! -gætt da gett!

Pc'n funker fortsatt ikke, og jeg får fortsatt ikke legge ut bilder. Men det kommer nok en del bilder fra i går kveld, da får dere sett håret, som jeg er kjempefornøyd med. (www.rapunzelofsweden.se

Tumblr_lf8s0oofai1qa87g7o1_500_large

Tumblr_lck9yadbep1qb9uyvo1_500_large

I am like, yellow, blue, pink, red and white...!


-IsabelleBeatrice

Are you boring? DO this!

HeiHei!
Atm sitter jeg på skolen, tiden går så vanskelig og sakte. Jeg liker meg på skolen, det gjør jeg, i friminuttene da! 
Okei da, også i mange andre timer og. Men av og til, mens læreren står fremst i klassen og babler om ting ingen forstår og aldri kommer til å få bruk til senere i livet, bare halvparten, da har jeg lyst å ta hagla! PANG, da er det fritime:) Var jeg litt ondt nå? 
Iblant blir det så kjedelig at halvparten av folkene i klassen holder på å sovne. Det positive er jo at vi lærer noe vi egentlig trenger en gang iblant, for å ikke virke som en helt tafatt framfor en litt smartere person.Det vi gleder oss mest til er vel å se klokka er 11:20 og det er FRIMINUTT. De i klassen har nesten kappløp om å komme seg vekk fra det kaldte,store, hvite klasserommet. Lærene får nesten ikke sagt «Ja, nå er det friminutt dere», før alle elevene har løpt ut av klasserommet. Etter en kort stund kommer de fleste tilbake. Ikke for å "nerde" skole, men for å spille dataspill. Det er jo så gøy å spille i timene det funker så mye bedre, og søvnen vi får, de herlige drømmene, på 2 minutter. Friminuttet er brabra!. Du møter vennene, baksnakker lærene, sier våre meninger som vi ikke får sagt til lærene uten å bli straffet, og masse mer! 
BUT, se her nå, i stedet for å være "borte" fra timen, bare fordi det er kjedelig, så har jeg funnet noe bra tips til dere, fra donna og sara sin blogg

Her kommer tipsene som gir deg en god latter!

1: Pakk alle tingene dine i en koffert og forklar at du reiser bort en stund for "å finne deg selv". Gå ut av døra og kom tilbake etter 10 minutter. Forklar at du var "lett å finne".

2: Anklag personer som går bak deg for spionasje.
3: Rist brød til frokost hver dag uten å sette inn kontakten. Spis brødet mens du klager over brødristeren som "ikke vet hva den driver med". Hvis noen foreslår å sette i kontakten: Mumle noe om brannfare..
4: Hvis noen ser på deg, sperr opp øynene og hves: "Jeg er forkledd!"
5: Hyl "nå er helvete løs" hver gang telefonen ringer.
6: Bruk briller med tjukke glass. Påstå at du ikke ser NOEN ting. Støt borti veggen, velt stoler og snuble i matta. Når du ikke har brillene på later du som om du ser helt fint.
7: Smil. Hele tiden!
8: ...unntatt når noen sier noe morsomt.

Tumblr_l8sse1k8ur1qdnja1o1_500_large

9: Ommøbler stua hver dag. Lat som om du ikke kjenner deg igjen når du har besøk.
10: Insister på at vennene dine bruker både fornavn og etternavn når de snakker til deg.
11: Spyl alltid toalettet tre ganger. Tell høyt.
12: Når det ringer på døra, ta telefonen. Når telefonen ringer, åpne døra. Etterpå mumler du noe om at "Scully og Mulder burde vært her.
13: Lag voldsomme spastiske bevegelser nå og da. Hvis noen påpeker det, si at du ikke aner hva de snakker om.

14: Når du er på restaurant: Spør kelneren om de har noe levende mat.
15: Dra fram et munnspill og spill blues når vennene dine snakker om seg selv.
16: Uansett hva en samtale dreier seg om, trekk paralleller til suspekte religiøse sekter.
17: Flekk tenner og knurr når noen snakker til deg.
18: Ta på hørselsvern. Be folk om å snakke høyere, overse enhver bemerkning om å ta de av.
19: Still deg ved et lyskryss. Når det blir grønt skriker du aaargh, øynene mine!"
20: Gurgle kaffen din.

21: Når du kommer inn i et rom hvor radioen er påslått, fall ned på kne mens du jamrer "det er STEMMEN igjen!"
22: Fall ned trapper med vilje.
23: Utbryt til stadighet: "Hørte DU det?" mens du setter opp en forferdet mine.
24: Rop "BØ" så høyt du klarer. Lat som du blir veldig skremt selv.
25. Om du har glassøye, slå og lirk på det av og til med en penn når du snakker med andre.
26. Pip når du rygger
27. Tut og vink til fremmede
28. Stift sammen papir på midten
29. Spør folk hvilket kjønn de er?
30. Tren på å lyde som et modem.
31. Syng med på operaen

Tumblr_ldfo8pmfgb1qcm8wwo1_500_large

32. Vis at en samtale er over ved å holde deg over ørene.
33. Utforsk offentlig hvor sakte du kan gjøre kvele-lyder
34. Kjøp mange røde trafikkikoner og led trafikken bort fra hovedveien.
35. Si aldri "ha det" eller "vi snakkes". Si alltid "god bedring".
36. Sett deg i dypere samtaler med hunder. Hvis noen kommenterer det, så lat
som du og hunden har en hemmelighet.

37. Tell skrittene høylytt når du går.
38 Bruk et kneippbrød som deksel på mobilen din.
39 Lat som om du er en deltaker i Big Brother hver gang du er sammen med dine
venner. Reis deg opp og si foran alle: "Ingen av dere er mine venner!"
40 Hver gang noen nærmer seg lat som om du er midt i en dyp samtale om dine venners største hemmeligheter med en usynlig venn. :)

X_d90e4afd_large

Kjeder du deg fortsatt? :-)

Jeg håper dere skjønner at jeg skriver en del ironi, det er faktisk ikke så ille på skolen som vi skal ha det til. Men det er tidlig på morgen, man er gretten og alt blir irriterende! Til og med vannet som renner da man skal fylle på flaska si fordi man er tørst. Thats life..


-IsabelleBeatrice

 

Vinneren er

Gratulerer så mye www.inekari.blogg.no! Du er vinneren av denne konkurransen ! 
Det du vant er en sminkeskrin fra www.rapunzel.no


(Beklager for litt sent trekking, men hadde rett og slett ikke tid til det) Jeg trakk vinneren på en lett måte, og det er å skrive alle navnene på lapper, og bare trekke et! 
Snart blir det nye konkurranser, nye muligheter og nye vinnere! Be aware!


-IsabelleBeatrice

Pakke i posten, LIKERE

God kveld på bloggen! Dårlig blogger jeg altså, men skjedd en del ting i det siste, så var ikke bloggen akkurat det jeg først tenkte på! 
Nå har jeg fått sponsor pakke i posten, av rapunzelofsweden !  Jeg fikk en "Clip on" pakke med hår på 50 cm! Jeg er veldig fornøyd, og fargen passer utrolig bra. Må si jeg GLEDER meg til å teste dem ut, sette dem onklig i håret og fylle opp det tynne håret mitt. 
For alle som vil kjøpe hair extainsjons, så anbefaller jeg og mange andre : www.rapunzelofsweden.se

Flere som bruker hair extainsjons derifra? Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice

Aktiv gitt

Hei igjen, og igjen! Vært litt aktiv i dag jeg altså, 3 innlegg, ikke verst el? 
Egentlig så ville jeg bare si god natt til dere, og i morgen skal jeg til IKT med dataen min, og sjekke hva problemet hennes er ( dataen min er ei jente, siden den har mus;))
Kan vel si at hvis dataen funker, så kommer det et slags videoblogg og, bare jeg får redigert det, og mer om NT.
Nå er det senga med min dyne,min andre kjæreste! rawrLiker hun der jeg! 


-IsabelleBeatrice

Feel that i miss something

Og det er nemlig min kjære Sara! Hun kommer hjem i morgen, endelig! Vært så tomt uten henne i det siste. Kan si jeg miskunner henne veldig, hun har babe kropp, og nå er hun en liten norsk svarting! -tææn 


Kragerø'09 - og hei ryggflesk, seriøst


-IsabelleBeatrice

Sunday is bornday

Hei kjære dere! 
Jeg har ikke blogget så mye i det siste, beklager! Men i går var jeg på norske talenter, kom ikke videre, men er ikke lei meg pga det altså. Jeg ble veldig fornøyd med kommentarene jeg fikk, er egentlig det jeg lettet mest etter, å høre kommentarer av en profesjonell danser. Jeg forteller mer senere.
Dataen min er helt fra jorden, vært det siden Fredag, jeg får ikke laste opp bilder, ikke sett på mine egne bilder heller, alt klikker bare og forsvinner fra skjermen.


(gamle arkivet)

Hva skal dere gjøre i dag? Jeg er ihvertfall i dårlig humør, sliten og burde rydde rommet igjen, hurra.!

-IsabelleBeatrice

In the local newspaper

HeiHeiHei! :) Humøret er på topp, men HERREMIN som jeg gruer meg til i morgen. Jeg skader meg konstant, i dag datt jeg ned trappa, i morgen blir jeg sikkert påkjørt før jeg skal inn på precast, what a life...
Btw, jeg kom i avisa i dag, les hele intervjuet her.
Antall blogger i Norge har eksplodert de siste årene, og mange av dem har svært mye trafikk. Det finnes fortsatt de som mener at blogging kun er for spesielt interesserte, men en titt på besøkstallene viser noe annet. De fem mest leste bloggene i landet hadde på én dag like mange lesere som Dagens Næringsliv.

 

Isabelle og Vilde har henholdsvis 500 og 300 lesere i gjennomsnitt hver dag. Med det ligger de to jentene øverst på topplisten i Valdres.

Startet som rosa blogger
? Jeg begynte å blogge for ett år siden. Da startet jeg som en «rosa blogger». Det vil si at jeg blogget om klær, sminker og alt det der. Seinere ble det om hverdagen min. Jeg kan ikke si jeg var gira på det før, men da jeg fikk en del lesere, kom motivasjon til å blogge mer, forteller Isabelle. 
Hun har en annerledes livshistorie enn de fleste av oss, som hun blogger mye om. 
?  Familien min og jeg ble kastet ut av Norge for tre måneder siden. I den vonde perioden som fulgte fikk jeg veldig mange nye lesere. Mange fra Valdres fulgte meg og familien på bloggen min, forteller Isabelle.

Bloggen hjelper
Hun kom til Norge sammen med en serbisk far og en rumensk mor for seks år siden. Moren var gravid og familien hadde med seg en liten hund. De ble flyttet fra mottak til mottak, som så mange andre, og havnet til slutt i Valdres. Her bodde de i fem år ? inntil for tre måneder siden. Da om politiet på døren. 
? Bare hunden fikk lov til å bli værende. Den fikk oppholdstillatelse. Det var et mareritt. Vi hadde ingenting da vi kom tilbake til Serbia. Vi visste ikke hvor eller hva vi skulle. Livet mitt ble i snudd på hodet, og jeg gikk gjennom mye vondt. Nå blogger jeg veldig mye om det, og historiene går inn på folk, forteller Isabelle.
I november kom hun alene tilbake til Norge. Hun bor hos ei venninne på Fagernes. Når resten av familien kommer, vet ingen. Bloggen blir et sted å få ut følelsene. 
? Jeg venter på mamma og pappa, men alt er usikkert. Bloggen min gjør ting litt lettere. Jeg får tanker og følelser ut og mottar veldig mye støtte.-IsabelleBeatrice

 

My head turns around, around, around...

Kjære søte lesere, hvor har det blitt av dere? Bare fordi jeg ikke ha blogget noe særlig på en dag,så forlater dere meg? i mean, wtf? Hvor er responsen..?
Neida, skal ikke være noe ond mot dere, selv om humøret mitt er helt på trynet. Det er BARE 1 dag og 2 netter igjen til Norske Talenter. Jeg gruer som som en liten unge, ærlig talt! Jeg er stresset og tenker bare på det, som om det hadde vært verdens undergang!..
Kan vel fortelle om min gode dag i dag - ta det som et ironi da!
I dag så ringte klokka igjen. Det verste er at den lyden er så stygg at jeg nesten får lyst å kaste den i veggen så hard jeg klarer, men blir for dumt, må man opp så må man opp, uansett om hele kroppen skjelver og trenger mer hvile. Jeg står opp, fikser meg for å se seg selv i speilet akkurat i det tidspunktet er som å se et lykketroll som man får hos tannlegen, spiser frokosten utrolig fort og holder på å få utrolig vondt i magen. I går kveld la jeg meg sent, IGJEN! Jeg får ikke til å sove, jeg klarer ikke til å ligge rolig heller. Jeg er utrolig trøtt midt på dagen, øyene lukker seg, og herre så tungt det er å åpne dem.. Da klokka nærmer seg 10 på kvelden,da blir Bell lysvåken- kanskje jeg er en Zombie? Jeg hadde tross alt vampyr tenner da jeg var yngre, dem ble selvfølgelig fila ned. 

Hedda er fortsatt syk, men hun skulle på skolen i dag da, og det ble bestemt i går at vi skulle bli kjørt, slippe å stresse med bussen. Men neida, lille vennen min fant ut IDAG tidlig at hun ikke starter før 11 eller noe. Det viste jo ikke jeg, og jeg måtte være på skolen klokken 8, for jeg skulle øve litt på å danse. Jeg kom meg heldigvis på skolen, for Ann Tonje er en kupp, og gadd å hente meg, og i tillegg var hun med meg mens jeg danset, og ga meg kommentarer.

Jeg som er så flink til å danse, klarte selvfølgelig å falle ned i guttespagaten, noe jeg ikke er vant med, og aue fikk jeg:( Nå har jeg meget vondt i lysken, og det er vondt bare å gå! Lurer på hvordan dansen på Lørdag blir jeg altså.. Kanskje jeg bare skal sjonglere? JAPP, god ide! .. nei

I morgen har jeg tentamen i tysk, skriftelig! Skjønner dere nå hvorfor jeg stresser? Føler meg som en chihuahua! 
-IsabelleBeatrice

Konkurranse for dere til meg

Da er det igang med en ny konkurranse. Ikke noe store greier egentlig, men jeg har lyst på ny header! 
Det dere vinner er solpass på 200 kr hos Brun og Blid! Det dere trenger å gjøre er å lage en fin header til meg, som passer til designet mitt.
Om "DU" mener du er flink, og har lyst til å lage det- skriv i kommentarfeltet + email. Så sender jeg bilder!
Det må ikke være noe komplisert, det kan godt være en fin og enkel header og! Det bestemmer dere selv, og senere bestemmer jeg hvilken jeg liker best!
Alle som har blogg, og lager header til meg får jo reklame for det:)
Tusen takk på forhånd:) -IsabelleBeatrice

Sponset av

Hei søte dere! 
Jeg har blitt sponset igjen, og det er så herlig! Denne gangen har jeg blitt sponset av www.onlinezoo.no/ hundewebben.no.

"Onlinezoo.no er det naturlige valget for deg som har kjæledyr. Her finner du alt du trenger til Hund, Katt, Fisk, Fugl, Reptiler eller Gnagere til frantastisk lave priser.

Det du ikke finner i nettbutikken vår kan vi nesten sikkert skaffe deg om du gir oss muligheten. Vi samarbeider med en rekke store leverandører av kjente merker og produkter så ta gjerne kontakt med oss om du savner noe i sortimentet vårt.

Prisene våre er lave og det skal de alltid være. Om du finner samme vare et annet sted til en rimeligere pris enn hos oss vil vi veldig gjerne høre fra deg. (gjelder ordinære priser og ikke salg fra private)

Vi samarbeider med en rekke foreninger, organisasjoner og klubber som handler hos oss til svært fordelaktige priser og betingelser. Sjekk listen vår over aktive samarbeidspartnere om kanskje du kan ha krav på litt ekstra rabatt. " 

De har rask levering, rask respons og veldig rimelige priser. Det er ikke dyrt en gang! De har alt mulig, som dere leser lenger oppover.
For dere som vil bestille noe av dem, skriv inn "isabelle" som rabatkoden, så får dere 10% i tillegg!!!

WWW.HUNDEWEBBEN.NO er hele Norges samlingssted for hundeeiere! Blogg, Quiz, Konkurranser, Bildekamper, Rangeringer, Spørr Dyrlegen, Forum, Hundeportalen og mye annnet spennende. Meld dere på :)

Snart kommer det nok en del konkurranser til dere med kjærledyr, så stay on! :) Jeg gleder meg til jeg får produktene og kan dele noen med dere. Nå blir Billy nok glad han og, nå blir det en del snacks og kracks!

Lillevennen min, savner deg så! 

 

Travel to my dreamland

Jeg har kanskje ikke fortalt dere, men jeg elsker flere enn bare Simen. Jeg er forelsket! Jeg sover hver natt med den, holder rundt den, den ligger på meg og varmer meg- det er så godt! Meet my other elsking- dyne! Den ligger i senga nå, og roper på meg, jeg skal ta turen min dit nå, klemme den hard og reise sammen til drømmeland! Herlig er nattlivet, sammen med "dyne"! 

God Natt kjære lesere, og sov godt!-IsabelleBeatrice

KONKURRANSE- VINN DIN EGENDESIGNET ALMANAKK

Nå er det konkurranse på aboutandrea.blogg.no! Konkurransen er i samarbeid med Tryckdig.se der du kan vinne en helt egendesignet almanakk! For å se hvordan det gjøres kan du gå inn på deres hjemmeside ved å trykke på linken(tryckdig.se) rett over her. Du får sjansen til å lage din egen forside, egne bildesider inne i boken, velge farger på linjene, legge inn viktige hendelser og timeplan. Dette gir deg sjansen til å lage noe som er ditt helt eget, og som ingen andre har! Du kan også lage en å gi bort til noen du er glad i :-).

SLIK SER ANDREA SIN ALMANAKK UT

Forsiden med eget bilde og egen skrift

Sidene, med egne farger og eget oppsett

Og bildesider.

For å delta i konkurransen må du kopiere denne teksten(pass på at linkene fungerer), og lime den inn i et eget innlegg på din blogg. Så trykker du HER, og legger igjen en link til ditt innlegg i kommentarfeltet. Har du ikke blogg så kan du linke til konkurransen min på facebooksiden din

DET ER VELDIG VIKTIG AT DU SKRIVER MAILADRESSEN DIN I KOMMENTARFELTET PÅ KONKURRANSEINNLEGGET HOS ABOUTANDREA SLIK AT HUN FÅR KONTAKTET DEG!!!!

Og husk konkurransen min også: HER

-IsabelleBeatrice

Minner om

Hei alle sammen! Jeg har egentlig ikke tid å blogge nå. Men har ikke glemt dere, selv om jeg ikke har bloggen på 2 dager:o
Jeg er hos Simen nå, og skal hjem på Søndag!
Ville bare minner dere om rapunzel.no konkurransen. Meld dere på, neste uke trekker jeg en vinner!!
Trykk her, om du vil være med!


Ha en fin helg alle sammen!-IsabelleBeatrice

Hey ginger

Ikke mistforstå overskriften, jeg har ingenting imot rødhåra folk, altså gingers! Men det har de  fra fødselen de er slik naturlig, mens jeg ble til en mislykket ginger, eller wannabe ginger så jeg ut som! ... 
Nå skal dere få høre! I går skule Ann Tonje ta etterveksten min, for det var ille, det var SVART jo. Jeg var på Vita og ba om hårfarge, så jeg skulle bare ta etterveksten, en farge som var lik som det jeg har i resten av håret. Jadda, og det fikk jeg! BLEIKEMIDDEL fikk jeg. Jeg viste jo ikke at det var det, for på bildet så det ut akkurat slik jeg ville ha fargen. 
Jeg satt 40 min, oransje, 45 min, oransje, 50 min oransje, nå var det på tur å ta det ut, ellers hadde jeg blitt skalla!
Da jeg vasket det, stod Ann Tonje og Ingrid ved meg, og lo så tårene dems kom, de hadde latterkrampe! Jeg ba dem slutte, for jeg skjønte ikke hvorfor de lo, men da jeg så meg i speilet, ja DA skjønte jeg det. Jeg lo selv, veldig lenge, men samtidig ville jeg gråte! Jeg så ut som en ginger som noen hadde tent på..og jeg er fin! 
Akkurat da skulle jeg ønske jeg var et real lykketroll som kunne snu på håret sitt, for under var det fortsatt mørkt! ...
Det ser faktisk ikke så ille ut på bilder som i virkeligheten! I tillegg er det dårlig kamera på mobilen, beklager!
Jeg gikk med lue på skolen i dag, tror dere folk så rart på meg, jeg  brukte lue i gym timen og, mens jeg spilte volleyball , wtf! ? 
Etter skolen stakk jeg på cubus, og spørte ei profesjonell dame hva hun anbefaler meg, og fikk :Den er kjempe god! Jeg har ikke tatt striper enda, fordi jeg ble fornøyd med bare fargen! 
Resultatet:

Og jeg er pen enda en gang! 


Bekalger, dårlig kamera, og håret mitt er ikke så tørt som på bildet!! 
Skal nok ta flere godkvalitets bilder senere!

BTW, ikke glem konkurransen : HER


-IsabelleBeatrice

Konkurranse på G! - AVSLUTTET!

DA er vi i gang med en konkurranse,folkens! 

Jeg har blitt sponset av www.rapunzel.no og de vil nå dele ut gaver med DERE!
Det dere kan vinne er :  


Et sminkeskrin med 88 forskjellige farger, supert eller hva? 

DET dere trenger å gjøre er: 
1. Bli fan av rapunzel.no på facebook HER
2. Legg igjen en  kommenter under dette innlegget på bloggen MIN når det er gjort
3. Skriv gjerne  et innlegg på bloggen deres( for de som har) om dette og linke til meg 


På facebook siden dems trekker de en vinner av ett 50 cm clip in sett når de har 1200 tilhengere.
Dere  er automatisk med i trekningen hos dem når de melder seg inn via din blogg.
Lykke til! 


-IsabelleBeatrice

DO IT! you are a cupcake!!

Hei søte kjære fine dere! 
Vil dere gjøre meg en tjeneste?
Kan dere gå inn her : http://sorihe.blogg.no/1294326689_2_semifinale_sparkes_.html
og stemme på meg? Da er dere kjempe snille!

Senere kommer det en BRABRA konkurranse til dere, og noen bilder fra mitt mislykka hår!  FML

Er det eneste jeg har å si for i dag! FMLFMLFML!
Det har skjedd en ulykke med håret mitt! Forklarer mer i morgen, om jeg klarer å komme meg over det!
GOD NATT! Håper dette bare var et mareritt!-IsabellesinttristBeatrice

LADD for skolen- eller ikke

Etter en laaang og god ferie, med helt fucka døgnrytme, der jeg la meg hver kveld klokken 6-7 på morra, og stod opp klokken 5 på dagen, må jeg nå legge meg tidlig! Lurer på hvordan i all verden skal jeg klare det! Jeg prøvd virkelig i går, jeg var sliten, men sovefeen kom aldri! La meg klokka halv 5, litt tidligere da! 
I morgen er det skole, nå starter helvette! Eksamen, prøver, innleveringer, russetiden, norske talenter, film osv! Får jeg tid til meg selv tro?..hmm 
I hvertfall, snart er det lalle tid, og jeg kan informere dere med at jeg har en stor overraskelse til dere for i morgen:) Stay on!
God natt alle sammen! : )  

-IsabelleBeatrice

Vurdering av 5 bloggere

DA har jeg valgt ut 5 bloggere jeg syns fortjente å bli vurdert! Bare så det er sagt, jeg sier både det positive og negative med bloggene. Dette er første gangen jeg gjør det, så kan ikke love det er den beste vurderingen dere kan få! 

De som ikke ble valgt denne gangen- dere må ikke tro jeg ikke liker bloggen deres, som sagt, jeg kommer til å ha flere blogg vurderinger, så dere har flere sjanser!
Da jeg skreiv om bloggvurdering, skreiv jeg også at dere skulle smiske, for det øker sjansen deres- var ikke så mange som var flinke på det, men men, husk det til neste gang!

Dere som vant, først vil jeg si "GRATULERER"! Det dere trenger å gjøre nå er å sende meg adressen deres(facebook, email, kommentarfeltet) , så jeg kan sende dere solkortet- for de som vant bloggvurderinger vant også solkort på Brun og Blid på en verdi av 100 kroner! 

www.stineba.blogg.noStine er ei jente på 18 år, hun blogger mest om hverdagen sin, mote, foto osv..

Jeg har følgt med på bloggen din lenge, og du har hatt veldig mange forskjellige designer og headere( som hun lager selv ). Nå har du en enkel design, uten header, og det liker ikke jeg. Header og design er noe som gir førsteintrykk på det hele.Du har utrolig mange fine bilder, men bra kvalitet i det. Bilder sier mer enn tusen ord, right? Du har bilder i hvert innlegg, og det liker vi! Du er aktiv og skriver kjempe bra, det er få ganger man finner skrivefeil på bloggen din! 

Terningskast: 4+


www.ladyvvilde.blogg.noVilde er ei jente på 16 år, som blogger MEST om mote, og hverdagen sin. 

Jeg kan si jeg er fast leser av bloggen din! Du er ei utrolig søt jente, og en utrolig bra motefreak! Du elsker mote, er det inntrykket jeg har fått av deg. Du liker å prøve forskjellige outfiter, og de deler du med oss. Du har masse inspirasjonsbilder,og bra tips om mote. Du skriver veldig bra, og det fins ikke et eneste innlegg uten bilder. Alle bildene du tar har bra kvalitet også.
Designet ditt og headeren din liker jeg kjempe godt. Du har et meny under headeren som forteller det meste om bloggen din, det fins hva som helst der! Stå på!!

Terningskast: 5/6 

www.hanlus.blogg.noHanne er ei jente på 19 år, og blogger egentlig om alt mulig! 

Jeg er fast leser av deg også! Du er ei kjempe aktiv jente, og gir alltid koselige kommentarer. Du blogger kjempe bra, og har utrolig mange bilder, alt fra mote, smykker, sminker, og hverdagen din! Du bruker ofte hunden som bildemotiv, og da blir bildene utrolig fine! Du er ei kjempe søt jente, og ofte blir jeg inspirert av deg! Du er glad i sminker, smykker og klær, det gjør at jeg leser bloggen din! Du er utrolig flink med å ta bilder også. Du gir mange gode tips, og forklarer ting bra!  Aldri sett noe skrivefeil på bloggen din heller. 
Headeren du har nå, likte ikke jeg noe særlig, den var litt for enkel, mener jeg da! Designet var enkel den også, men fin! Litt lite farger i det, men da du skriver så bra som du gjør, tenker ikke folk på designet så mye, selv om det gir inntrykket på det hele, som sagt! 

Terningskast: 5

www.beero.blogg.no 
Benita er ei utrolig søt jente, på 16 år som blogger om sine egne meninger det hun liker og hverdagen, hun står for det hun sier! 

Jeg er innom bloggen din hver dag, jeg beundrer bildene dine og måten du lager designene dine! (Ja, hun lager gratis design, og er utrolig flink).  Du har mange videoer, og det liker vi!  Utrolig flink til å tegne også( ta en titt, hun har mange tegninger hun har tegnet ,på bloggen). Du gir ofte tips, som faktisk virker. Du er ikke noe typisk rosa blogger heller, selv om du blogger om sminker og klær også, så er det på en måte "voksent".  Jeg liker også menyen du har under headeren, så vi kan finne ting lettere. Stå på! 

Terningskast: 5 

www.mariang95.blogg.no
Maria er ei jente på 15 år, og blogger om hverdagen, mote osv. 

Jeg har egentlig ikke fulgt med på bloggen din noe særlig. Sett på den siden du skreiv deg inn i blogg vurderingen min! Du har en utrolig bra design, og header! Spesiellt likte jeg bildene på siden, kanskje litt for mange, men jeg likte det! Du har mange inspirasjons innlegg, og får å være 15 år, inspirerer du veldig bra! 
Du er utrolig flink med bilder, du legger ut bilder på hvert eneste innlegg, og har forskjellige gode temaer! Jeg må si jeg er imponert, ikke ofte man ser en 15 åring som blogger så bra! Stå på!

Terningskast: 5+ 


Hva syns dere, var jeg litt flink?


-IsabelleBeatrice

Film Anbefaling - YES MAN

På Mandags kveld satt jeg og Sara og så på en dødsbra film, som jeg nå tenkte å dele med dere. 
Filmen heter "Yes man". Yes Man er en amerikansk filmkomedie fra 2008 der Jim Carrey spiller hovedrollen som Carl Allen.

Filmen handler om Carl Allen (Jim Carrey) som ikke har vært noe annet enn sutrete og negativ etter at han ble dumpet for tre år siden. Carl vrir seg unna avtaler og gidder ingen ting, helt til han en dag kommer over et selvhjelpsprogram som fører til at han må si ja til absolutt alt.

Ja-livet starter dårlig når han gir en uteligger skyss, men tar seg betraktelig opp fordi han på grunn av uteliggeren møter frilynte Allison, en spontan person i total kontrast til gamle Carl. Oppildnet av å ha møtt en mulig kjæreste, begynner også bankmannen Carl å slå seg løs. 

Jeg syns filmen var kjempe morsomt, det er tross alt Jim Carrey-galmann! Samtidig var den lærerikt. Jeg og Sara tenkte å ha en dag der vi sier JA til alt, det fins selvfølgelig grenser. Du sier ja til det hjertet ditt virkelig vil. Vurderer snart bloggere, last chance - HER
-IsabelleBeatrice

From 2010 to 2011

Hjemme!! Ikke at jeg er glad, for er ingenting å glede seg for. Skolen starter på Onsdag, Hedda er ikke hjemme, for hun er i Syden i to uker! Great!

Okei, fra klaging til skryting! Jeg har hatt en utrolig bra nyttårsaften!!! Jeg feiret den sammen med Sara, Joakim, Simen, og familien til Joakim! Klokken 00:00 stod vi kjæreste parene ute, og kysset! Fins det bedre starte på året ? Nei. 
Ta farvel med det gamle og møt det nye året sammen med dem du er glad i.  Denne dagen samles både familie og venner, men siden familien min ikke er her, feirer jeg den med venner og kjæreste, kan si det er som en familie for meg!. Det er viktig å være sammen med de nærmeste og dem man er mest glad i denne dagen. Helst skal ingen være alene på nyttårsaften, glad jeg ikke var det! 
Mennesker over alt tenker over det gamle året, gleder seg over det gode og prøver å legge det vonde bak seg. Folk legger planer for det nye, ønsker seg ting og lover seg selv ting. I Norge er det vanlig med nyttårsfortsetter. Mine nyttårsfortsetter er da å få familien min tilbake til Norge! Ha et bra forhold med Simen(ikke at den er dårlig), men at den varer lenge og er like bra som nå. Være mer med de nærmeste, gjøre det bra på skolen, og selvfølgelig skal jeg bli kjendis via bloggen, norske talenter etc! Haha 

Sara har en tradisjon, og det er å skrive alt det vonde og det som har vært bra med 2010, på en lapp! Skrive de beste minnene, og nyttårsfortsettelser! Det leste vi framfor kjærestene våre, og senere brant vi dem opp!
Har på følelsen det året her blir bedre enn førige! Jeg SKAL gjøre den til et bedre år, ihvertfall for meg ( er ikke egoistisk altså)..


Kalkunen vant spiseprisen, og den var på bordet- heldigkalkun
Japp, jeg er normal, derfor ser alle så rart på meg! Hva sa jeg? 
Jeg ER lykkelig! - liker å spise opp kjæresten min altså 


Sara og Joakim - "isabelle, du failer" 
Meg - "ALDRI !"    joda, ser hvordan det gikk.. 
Hvordan har deres nyttårsaften vært? Og hva er deres nyttårsfortsettelser?


BTW, minner om blogg vurderingen- vil DU bli vurdert? meld deg på HER
I morgen blir det velger jeg ut 5 personer-  vinnerene får en vurdering av bloggen sin, og et gavekort på Brun og Blid på en verdi av 100,- kr! 


-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits