Vurdering av 3 bloggere

Nå har jeg valgt 3 bloggere som jeg mener fortjener å bli vurdert. Dere andre som ikke blir vurdert den gangen her, ikke tro dere har en dårlig blogg! Jeg har vært på hvert eneste blogg som har meldt seg på,og lest og på noen har jeg til og med kommentert!  

Som noen kanskje vet, så er jeg den som sier både positive og negative ting ved vurderingen. Her vurderer jeg med mine meninger.
Da jeg skreiv om bloggvurdering, skreiv jeg også at dere skulle smiske, for det øker sjansen deres- var ikke så mange som var flinke på det, men men, husk det til neste gang! Det blir flere bloggvurderinger, så flere sjanser på dere som ikke ble vurdert den gangen!

www.lenetonnessen.no/ 
Lene er ei stylist og småbarnsmamma.  
Hun blogger om alt fra hverdag til en haug med tips om alt!  

Jeg husker jeg kom plutselig over et bra "tipsinnlegg" av Lene. Senere sendte jeg meldig til henne om jeg kunne låne det og sette det på bloggen min. Ble overrasket da hun sa hun hadde lest bloggen min veldig ofte og likte det kjempe godt. Er ikke ofte man hører det fra en voksen person. 
Etter det har jeg bynt å lese bloggen hennes, blir veldig inspirert! En ting jeg "ikke liker" ved bloggen er designet, jeg personlig liker ikke fargene,men samtidig så skyller den seg ut fra de andre bloggene. Har ikke sett slik design før, og det er lett å finne ting. Hun legger ut masse bilder, og som jeg sa, er det ikke bare hverdag hun skriver om, men også masse tips, som vi alle trenger.
Bloggen til Lene er både for gutter og jenter, selv om det er masse sminketips, så er det tips til disse karene ut i verden også!  

Terningkast: 5+ 

www.sarahverdag.blogg.no/ 

Sara er ei jente på 16 år! En typisk jenteblogger! Sminke, kjoler, høyehæler og mote finner du mye av på bloggen hennes, men også hverdag og tips!

Personlig har jeg ikke lest den bloggen så mye,men er innom en gang iblant! Føler jeg bli inspirert for hver gang jeg er innom henne! Jenta er utrolig fotogen og kjempe flink med å ta bilder, og for dere som liker outfit's bilder, ta en titt hos henne, for hun har peiling på å kle seg!
Desginet hennes er veldig enkel og fin, svake farger og lett å finne fram til ting!
En ting jeg også liker ved jenta/bloggen hennes, er at hun tør å vise seg fram på sine dårlige dager også, og ikke bare være perfekt på alle bildene hun tar av seg selv!

Terningkast: 5 

www.costura.blogg.no/ 
Dette er ei jente på 18 år som blogger om alt, igrun! Det er både mote,opplevelser,hverdag og inspirasjon.
Jeg har ikke vært på bloggen så mye, men måtte det nå siden hun meldte seg på "blogg vurderingen".
Kan si jeg likte bloggen godt, masse fine bilder, og en veldig bra skrivemåte! Skrivefeil er det lite av, og det hun skriver er veldig lett å forstå! 
Det jeg ikke likte så godt ved bloggen var designet, føler det mangler header. Det ser så tomt ut, mener jeg, men fortsatt lett å finne fram til ting. 

Terningkast: 4-

-
IsabelleBeatriceVurderer bloggere- meld deg på?

Nok en gang, skal jeg tar en blogg vurdering til!  Har hatt det en gang før, og det var en god del som meldte seg på, men dessverre fikk jeg ikke tatt alle. Den gangen skal jeg vurdere 3 bloggere. 
Og jeg kjører samme reglene. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet, smisk for det dere er gode for.Om dere er ekstra snille kan dere kanskje gi meg en kjapp vurdering på min blogg, i håp om at det høyner sjansen for at jeg vurderer deres blogg, eller follow me via blogvin er også en fin ting! ;)Bare et tips.
Det blir nok en del folk som vil bli vurdert, jeg skal gjøre dette flere ganger, så ikke fortvil om det ikke ble deg denne gangen. 

 -IsabelleBeatrice

Vurdering av 5 bloggere

DA har jeg valgt ut 5 bloggere jeg syns fortjente å bli vurdert! Bare så det er sagt, jeg sier både det positive og negative med bloggene. Dette er første gangen jeg gjør det, så kan ikke love det er den beste vurderingen dere kan få! 

De som ikke ble valgt denne gangen- dere må ikke tro jeg ikke liker bloggen deres, som sagt, jeg kommer til å ha flere blogg vurderinger, så dere har flere sjanser!
Da jeg skreiv om bloggvurdering, skreiv jeg også at dere skulle smiske, for det øker sjansen deres- var ikke så mange som var flinke på det, men men, husk det til neste gang!

Dere som vant, først vil jeg si "GRATULERER"! Det dere trenger å gjøre nå er å sende meg adressen deres(facebook, email, kommentarfeltet) , så jeg kan sende dere solkortet- for de som vant bloggvurderinger vant også solkort på Brun og Blid på en verdi av 100 kroner! 

www.stineba.blogg.noStine er ei jente på 18 år, hun blogger mest om hverdagen sin, mote, foto osv..

Jeg har følgt med på bloggen din lenge, og du har hatt veldig mange forskjellige designer og headere( som hun lager selv ). Nå har du en enkel design, uten header, og det liker ikke jeg. Header og design er noe som gir førsteintrykk på det hele.Du har utrolig mange fine bilder, men bra kvalitet i det. Bilder sier mer enn tusen ord, right? Du har bilder i hvert innlegg, og det liker vi! Du er aktiv og skriver kjempe bra, det er få ganger man finner skrivefeil på bloggen din! 

Terningskast: 4+


www.ladyvvilde.blogg.noVilde er ei jente på 16 år, som blogger MEST om mote, og hverdagen sin. 

Jeg kan si jeg er fast leser av bloggen din! Du er ei utrolig søt jente, og en utrolig bra motefreak! Du elsker mote, er det inntrykket jeg har fått av deg. Du liker å prøve forskjellige outfiter, og de deler du med oss. Du har masse inspirasjonsbilder,og bra tips om mote. Du skriver veldig bra, og det fins ikke et eneste innlegg uten bilder. Alle bildene du tar har bra kvalitet også.
Designet ditt og headeren din liker jeg kjempe godt. Du har et meny under headeren som forteller det meste om bloggen din, det fins hva som helst der! Stå på!!

Terningskast: 5/6 

www.hanlus.blogg.noHanne er ei jente på 19 år, og blogger egentlig om alt mulig! 

Jeg er fast leser av deg også! Du er ei kjempe aktiv jente, og gir alltid koselige kommentarer. Du blogger kjempe bra, og har utrolig mange bilder, alt fra mote, smykker, sminker, og hverdagen din! Du bruker ofte hunden som bildemotiv, og da blir bildene utrolig fine! Du er ei kjempe søt jente, og ofte blir jeg inspirert av deg! Du er glad i sminker, smykker og klær, det gjør at jeg leser bloggen din! Du er utrolig flink med å ta bilder også. Du gir mange gode tips, og forklarer ting bra!  Aldri sett noe skrivefeil på bloggen din heller. 
Headeren du har nå, likte ikke jeg noe særlig, den var litt for enkel, mener jeg da! Designet var enkel den også, men fin! Litt lite farger i det, men da du skriver så bra som du gjør, tenker ikke folk på designet så mye, selv om det gir inntrykket på det hele, som sagt! 

Terningskast: 5

www.beero.blogg.no 
Benita er ei utrolig søt jente, på 16 år som blogger om sine egne meninger det hun liker og hverdagen, hun står for det hun sier! 

Jeg er innom bloggen din hver dag, jeg beundrer bildene dine og måten du lager designene dine! (Ja, hun lager gratis design, og er utrolig flink).  Du har mange videoer, og det liker vi!  Utrolig flink til å tegne også( ta en titt, hun har mange tegninger hun har tegnet ,på bloggen). Du gir ofte tips, som faktisk virker. Du er ikke noe typisk rosa blogger heller, selv om du blogger om sminker og klær også, så er det på en måte "voksent".  Jeg liker også menyen du har under headeren, så vi kan finne ting lettere. Stå på! 

Terningskast: 5 

www.mariang95.blogg.no
Maria er ei jente på 15 år, og blogger om hverdagen, mote osv. 

Jeg har egentlig ikke fulgt med på bloggen din noe særlig. Sett på den siden du skreiv deg inn i blogg vurderingen min! Du har en utrolig bra design, og header! Spesiellt likte jeg bildene på siden, kanskje litt for mange, men jeg likte det! Du har mange inspirasjons innlegg, og får å være 15 år, inspirerer du veldig bra! 
Du er utrolig flink med bilder, du legger ut bilder på hvert eneste innlegg, og har forskjellige gode temaer! Jeg må si jeg er imponert, ikke ofte man ser en 15 åring som blogger så bra! Stå på!

Terningskast: 5+ 


Hva syns dere, var jeg litt flink?


-IsabelleBeatrice

Blogg vurderinger - ta sjansen!

Da har jeg tenkt å starte med å vurdere 5 bloggere! De som vinner får også en gratis solkort på Brun og Blid på en verdi av 100 kr. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet, smisk for det dere er gode for.Om dere er ekstra snille kan dere kanskje gi meg en kjapp vurdering på min blogg, i håp om at det høyner sjansen for at jeg vurderer deres blogg, eller follow me via blogvin er også en fin ting! ;)Bare et tips.
Det blir nok en del folk som vil bli vurdert, jeg skal gjøre dette flere ganger, så ikke fortvil om det ikke ble deg denne gangen.
Sett i gang! Jeg vurderer etter nyttår :) 
Lykke til!


-IsabelleBeatrice

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012 » Januar 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits