It goes down

HEI og GODT NYTT ÅR,mest trofaste lesere!

Mange tror jeg har sluttet å blogge, og på en måte har jeg det. Ikke fordi det er noe jeg vil,men fordi dagens teknologi hater meg.
Jeg har ikke hatt pc eller telefon på mange uker nå, begge delene er sendt på reparasjon, og jeg får ikke gjort noe med det, til jeg får dem igjen. Det tar jo evigheter, og de finner stadig vekk noe feil, svindlere vil jeg kalle dem!
Derfor har det ikke vært noe flere konkurranser eller noe, fordi jeg ikke har noe å blogge fra. Jeg har en telefon nå, men det går ikke ann å gjøre noe med den, back to 90-tallet much.
Beklager folkens, men fram til jeg får pc'en min nå, blir det nok en liten bloggpause, etter det kommer det masse masse blogging. Har en del planer, har en del ting å blogge om konkurranser, nye ting, nytt design osv.
Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring!Ha en fin dag, og beklager! :)

-IsabelleBeatrice

Rundt omkring

Har jeg nå vært!:) Høstferien min ville jeg ikke tilbringe i Norge, så vi tok oss en kort tur utenfor til bittelitt varmere strøk.
Er hjemme igjen på lørdag, ville bare legga igjen et tegn på at jeg lever enda!

Verdens beste lesere<3

When u go pink, u go barbie

Lite blogging, sa du! Japp:)
Denne frøkna her har mistet lysten av å blogge, jeg har ikke motivasjon, og ikke kreativitet heller! Jeg er dritt lei designet ditt, og ikke finner jeg noen som kan hjelpe meg med det heller. Om dere vet om noen, spytt ut! Tar gjerne imot tips, tanker, og ønkser av dere altså:)

Ihvertfall, jeg har hatt en fantastisk helg! På Fredag dro jeg til min bedre halvdel,og var der til Mandag. Helgen startet med Barbie og Ken fest!
Endelig kunne vi være oss selv, masse sminke og rosa!

Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder, men her får dere et lite inntrykk!:)DRITT Pent! som sara sier, går vi slik til vanlig, kommer vi helt sikkert øverst på topplista, passer jo perfekt inn.Utrolig gøy da gutta plutselig kom ut av badet, i jenteklær og sminke! Bra overraskelse!


Vi var flere jenter, ja! Men noen var treigere enn andre:)

Hva syns dere? Flere som har vært på Barbie og Ken fest?

-IsabelleBeatrice


Lucky you

Som drar på skolen i morgen! Jadda, har fått med meg at folk starter på skolen igjen, var ikke flere enn 500 statuser på facebook om det altså.
Men virkelig, slutt å klag, jeg hadde virkelig gjort mye for å gå på skolen det året her! Jeg vet jeg hadde blitt lei etter noen uker, men er da mere sosialt enn å sitte hjemme!
Nå skal denne frøkna her sette på en film og kose seg alene, en ny uke starter i morgen, ny uke, nye muligheter!:) Også er det bare å se fram til helgen, for da skal jeg nemlig besøke hu der Sara, min fineste og beste bestevenn, spooooone!Ha en fin skoledag i morgen alle sammen,og tenk heller positivt! :) God natt fra frøken Bell

-IsabelleBeatrice

Back in time

God morgen søteste!:)

Stor dag for dere som har meldt dere på konkurransen!:) siste dagen for å melde seg opp i dag. I morgen trekker jeg en vinner! Ønsker dere fremdeles masse lykke til, og en ting til, vinner DU ikke den gangen, er det alltid nye sjanser igjen her på bloggen!:)


Akkurat rydder jeg rommet litt,og kom over en eske. Åpner esken, og hva finner jeg? Barbie dokkene mine! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg fremdeles var et barn, ta ut dokkene, "bygge" hus til dem, leke og snakke med dem!
Kan da ihvertfall innrømme at jeg tok dem ut av esken og ser litt på dem, og det frister å leke! Men Hehe..jeg er 20 år!:(


Ha en fin Søndag og var klare til vinneren blir trekt!

Magaluf 2012 in pictures

Som lovet, kommer det et bilde innlegg fra Magaluf, så dere får sett litt av det skjønne stedet, og hva vi har drevet med!:)"speilbilde, yolo likz!!"Må innrømme jeg savner den usunne maten der! ALT smaket så utrolig altfor godt!:(Kjekke gutter overalt, MUCH! indeed

No makeup tryne...da har dere sett det og!
Vår kjære venn Jesus, som tok penger fra oss hver dag, for at vi skal kunne ligge på solsengene og sole oss. Glad i deg altså.....!

Og her starter forsøket til Henriette på å gjemme seg for oss...

1.2. FAIL3.FAIL4. Nei, Henriette, vi ser deg ikke nå!!!  FAIL5. Hun ga opp...! Smart og RIKTIG

Ikke se på han da, det er drømmemannen til Henriette som ingen får lov til å røre.Henne var ikke sinna, men lei seg og hadde kjempe vondt i øret pga:


Dette! - tøffa

Sara tok tatto, sm dere får sett på hennes blogg:)
BESTE silvershop ever! Skal vise dere innkjøp senere.
Gladgutten min! Seriøst, det gikk ikke EN dag uten smilet hans! Jeg traff han aldri sur,for det var noe han aldri var.


Det er flere bilder, men dem har Sara, og de vil nok komme på hennes blogg:)
Bilder fra Frankrike kommer senere:)

Ikke glem konkurransen om personlig almanakk HER. Avsluttes Søndag:)

Hva syns dere om bildene? Flere som har vært i Magaluf før?


-IsabelleBeatrice,Vennskap,Minner og Kjærlighet

Egne ord, egne erfaringer og mitt eget innlegg.
Beklager for det førige, som jeg har lånt av Sara, men hadde virkelig ikke vært noe anderledes om jeg hadde fortalt det, for vi gikk gjennom det samme, sammen.

Uansett, her er det positive innlegget med det fine vi har opplevd.
Vel framme, etter en forferdelig dårlig landing av flyet, og stress på flyplassen, kom vi endelig fram på hotellet. I det vi gikk ut av taxi'n bynte gutta å plystre, og ratt hadde vi fått oss noen nye venner. Helt ærlig, jeg tror ikke det var noen eldre folk på hotellet vårt, kun ungdommer, fra alle slags verdensdeler, ihvertfall England.
 Kunne ikke akkurat klage over utsikten, ihvertfal! Stranda var type 100 meter unna, setrum type 200 meter, så ja, vi bodde ganske så sentralt. Eneste negative var at Mcdonals var rett utenfor hotellet, så dere kan tenke dere hvor VI spiste nattmaten vår! Nam Nam, og savn.


Powernapp om dagen ble til et vane, og godt var det, så energien kom på plass! Her ser dere hvordan rommet vårt så ut(ikke bry dere om rotet, vi er jenter).

Allerede fra dag en,fikk vi oss nye venner, og skapte mange fine minner.

Jeg har mange bilder, men det vil komme i et eget bilde innlegg.
I Magaluf var det fest 24/7, derfor ble det lite søvn på oss alle. Det var flere skandinaviske pubber, der vi alle samlet oss på kvelden og ble kjent med nye mennesker. Hele turen har vært som en russetreff, bare med mange flere mennesker og forskjellige alderstyper. Om du var 14 eller 30, var du godkjent.


 En annen ting jeg er veldig veldig glad for er: JEG HAR BLITT BRUN! dere aner ikke hvor mye jeg gruet meg til det, jeg trodde jeg hadde mistet pingmentene mine, og aldri ville bli brun igjen, nå blir jeg kalt for neger, og jeg elsker det! Heldigvis flasser ikke jeg enda, og skal ta godt vare på fargen fra nå av. Jeg kunne blitt brunere enn det jeg er, i og med jeg har vært i Frankrike også(innlegg kommer), men jeg satt mest i skyggen i Spania, for jeg ble så kvalm av solen.

Vi var 5 jenter på tur, og kom levene hjemme, hvem skulle trodd det. Henriette var den jenten jeg ikke kjente før vi reiste, men etter 10 dager sammen, har hun blitt en del av meg, og vi skal faktisk på sausanking, siden henne har sauer, og jeg er totaly in love med sauer + at jeg aldri har tatt på en sau. "jenta som hjelper meg med å stryke ting fra Før jeg dør lista"Ah, det er mye mer, men det kommer i neste innlegg!

-IsabelleBeatrice

.Politiavhør,sykehus,tåregass og slåsskamp

Magaluf med andre ord. Dette er innlegg om det negative vi har gått gjennom i Magaluf, men samtidig morsomt å tenke på nå.  Altså, det er ikke sånn at alle opplever dette, og det er noe som skjer hver dag! Jeg skal såklart tilbake dit igjen, uten tvil.

Vi fikk virkelig opplevd Magaluf på både godt og vondt, crazy sted, så here it goes det vonde innlegget.


Slik så det ut hver dag etter stranda, av og til var vi fem i sengen, tok en powernapp så var energien på plass igjen.

1. Katrine mistet mobilen sin på stranda første kvelden og tok med min, siden hun ikke klarte å sovne uten tlf. Panikken vokste hos meg, siden jeg ikke viste hvor min var, og jeg uten tlf! Verste kvelden jeg har hatt. Neste morgen ble vi vekket av politiet som sa hun kunne hente den på stasjonen. Hun reiste ned dit med Lene, og fikk spørsmålet "Når fant du ut at den var stjålet?" Når Katrine forklarte at den absolutt ikke ble stjålet, men glemt igjen på stranda forklarte politiet at da har altså Katrine glemt igjen mobilen sin, av alle personer som kunne tatt den, var det en fyr som politiet helt random stoppet å spurte om ID-sjekk på, og det var akkurat i det Lene ringte Katrine, slik at politiet fikk øye på tlf og forsto det ikke var hans.. FLAKS! Henne fikk tlf igjen, og jeg fikk min,SMILE!2. Nede i Magaluf er det såkalte Negerhorer(Beklager utrykket, men det var det de ble kalt), som går rundt om natten og venter på gutter som går alene. Deretter grabber de ned i lommene til guttene og gnir på utstyret, mens de stjeler gutten for alt han har. Vi opplevde å se dette live, da vi gikk rett bak 2 gutter. Vi så med våre egne øyne at hun stjal han for penger, og Lene skrek "Check your pockets".... Kanskje ikke det smarteste, for sekundet etter, slo den mørke damen til Lene... Noen sekunder etter der igjen, sto vi plutselig fire av oss, mot fire av dem og begynte skulle bråke... Sara var en av de som sto laaangt bak og sa "slutt a"..haha...mens jeg og resten av jentene ble hissige og klare for kamp. Det gikk heldigvis bra, vi gikk unna...3. En av de siste dagene opplevde vi tåregass. Det første vi merket når vi gikk nedover langs bargaten, var at det var unormalt mye spy på bakken.. Folk holdte seg rundt munnen og panikken var i hver og en sine øyer. Plutselig kjente jeg at det svei i øyene og nese kanalene, kjente blodet komme.(Veldig følsom i nesen av meg selv ) Mange ungdommer  lå flate på bakken rundt oss. "LØP" skrek Henriette i det vi forsto hva som foregikk...  Det var en skikkelig guffen opplevelse, og mange holdt på å svime av, ihvertfall Sara.  Heldigvis var Henriette fornuftig og forsto hva det var og ba oss løpe, hvis ikke kunne det gått andre baner.. Det hadde vist vært slåsskamp, og politiet brukte det som "stoppemiddel".4. På den 8. dagen var Lene max uheldig. Hun klarte å tryne på hotellrommet vårt på dagtid, og landet med kneet først. Jeg og Sara var med henne på tiden, og seriøst.. Hele kneskålen var på siden, og så bare ekkelt ut, skjønte med en gang vi måtte ha hjelp. Vi fikk tak i hjelp, og hun ble fraktet med ambulanse til sykehuset der hun ble gipset fra topp til tå :/ Usj.. Heldigvis ikke noe brudd tror vi, men hun skal på røntgen hos norske leger og sjekke det bedre.

5. Det siste er ikke så ille, men jeg har fått et eller annen allergi for noe. Tungen ble hovnet opp, rød og fikk røde prikker på det, samme på hendene og brystkassa. Det går bedre nå, men det svir fremdeles på tunga:(

Så da fikk dere et lite innblikk isåfall, av ett stykk crazy tur! Hva tenker dere?


"Innlegg tatt av Sara, sjekk bloggen hennes: saracareface.blogg.no


-IsabelleBeatrice

 

Tilbake til Norge

Nå er selve bloggeren hjem igjen, forlovet, brun og sliten.
Hva jeg har gjort siden jeg kom hjem? SOVET. Jeg telte faktisk timene jeg har sovet mens jeg har vært i Spania med jentene. På 12 dager ble det rundt 31 timer..Det er nå ikke særlig mye.

Det er godt å være hjemme igjen, men trist også. Heldigvis med sol, ellers hadde jeg bare vært deppa. Må innrømme jeg har savnet å sette meg ned på pc'en og kunne skrive et innlegg. Regnet egentlig med at det var nett på hotellet, så både jeg og Sara kunne blogge og oppdatere dere, men neida, det koster en del penger og ikke bare det, men treig var den også.

Dere har vært søte da, og har ikke forlatet meg, og merket at både jeg og dere har savnet hverandre, hihi!
Men nå er jeg tilbake, og blogging blir det, selv om det venter en del jobb på meg. Jeg har masse å fortelle dere, mange bilder. Kort fortalt, på 11 dager har jeg opplevd alt fra politiavhør, sykehusbesøk, ambulanse, krangling med negerhorer, tåregass, you name it. Mye fint ble det også daaa:)

Det kommer, jeg lover! Nå skal jeg på jobb i noen få timer!

Love uuuuu<3

-IsabelleBeatrice

Siste dag i Antibes

Hei søteste lesere!
Selv lite blogging, så har dere vært innom og kommentert! Holly Jesus, dere er skjønne!

Da er siste dagen i Antibes annkommet, og noen tårer i øyekroken er det dessverre!
Jeg har hatt en kjempe fantastisk ferie her, blitt kjent med utrolig mange fine  mennesker, kulturen dems, maten dems, alt var bare så bra! Trist å reise.
Turen går nå videre til Nederland igjen, i to dager, så hjem igjen, men så går turen dagen etter at jeg er hjemme til Magaluf med jentene mine!

Håper dere har fremdeles en fin sommer, og koser dere alle sammen!Wow, bikini bilde! Japp, kjør på med drittkommentarer! :) love it.

-IsabelleBeatrice

LML

Som i love my life!!:)
Jeg lever folkens, og føler livet er perfekt nå, at jeg er i paradise!
Finner ikke noe negativt her, alt er bra! Fine mennesker, god mat og drikke, herlig vær og temperatur, både ute og i havet!
Det kjipe er å ikke ha nett, men men....
Fargen på bleik kroppen min har bynt å komme litt, men jeg har tross alt 6 dager igjen, og rett etter den turen her skal jeg til magaluf!:)

Hvordan går det med dere hjemme?:)

-IsabelleBeatrice

New in

Jeg har forelsket meg!
Sjekk disse her da:0 neon farge og greier.
Norway- yu no have This???

Rotterdam baby

Heei:)
Da er bloggærn deres vel framme i Nederland!:) turen går videre i morgen til frankrike!
Været er på topp, varme og sol!:)
Så er shoppe turen i gang også!

Jeg elsker ferie!

Sol og god humør

Dere er seriøst gærne!!! Dere tar helt av på konkurransen lenger det!:o Men det er bare morsomt:) Gleder meg til å trekke en vinner.
Dere er så søte, så jeg kunne gitt premier til alle, om jeg bare hadde hatt det:) Håper på en konkurranse snart, med flere premier og flere vinnere:)

Nå skinner solen, og smilet dukker opp med en gang. Jeg skal på jobb nok en gang, men i det siste har jeg følt at det har vært skikkelig chill å være på jobb. Viktig med god sammarbeid, og jeg har verdens beste kolegaer. Jeg tror humøret også er på topp fordi det bare er en uke til jeg reiser til Syden. Kommer et innlegg senere i kveld om hvordan sommeren min blir! GLEDE GLEDE GLEDE.

Shit, bussen er her om 10 minutter...He he...Beklager for å avbryte innlegget, men fant ut at jeg er litt forskinket.
Ha en fin dag alle sammen, så lenge:)
Blogges!!

BTW, dere alle sammen er utrolig fantastiske, og er en glede å ha dere som lesere:)

-IsabelleBeatrice

Instagram

Klart jeg har det og!!:)
Er det noen som ikke har det?
I starten skjønte jeg ingenting av det, nå elsker jeg det, og motivasjon vokser bare mer av å få masse følgere.
Det har blitt som en blogging, bare med bilder! Altså, bildeblogg(?) or something.

Der legger jeg masse outfits ut,og bilder fra hverdagen:) så følg meg
- Isabellebeatricev


Love u

Summer

Hei bloggen!:)

Ganske lang fravær nå også dessverre!:) kan ikke si noe mer enn at jeg beklager meg!

Jeg vil heller nyte sola nå, og disse lyse dagene vi har fått!:) Det tror jeg nok det er flere som vil. Sitte inne å blogge mens sola skinner ute, og jeg har endelig sjansen til å bli brun, nei.

Det er ikke så mye nytt som har skjedd i livet mitt nå, bortsett fra at lene min kommer i dag, også er det ikke mange dagene til jeg først reiser til syden med familien, så jentene!:)

Ha en fin dag alle sammen:)

Beklager?

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte egentlig. 
Jeg vil først og fremst beklage det lille bloggingen i det siste. For det først, nettet har vært nede, og mobilbloggingen var ikke aktuelt akkurat. Får ikke blogget like bra. I tillegg til det har jeg hatt besøk av Ola fra Onsdag til i dag.
Disse dagene har vært helt fantastiske. Først var et 17 Mai. "Gratulerer med dagen vakre kjære Norge"  
 


Har dere hatt en fin 17 mai?

Her regnet det mere enn noen gang, så ja, krøller og rennede sminke! Not funny. Ble jo sol senere på kvelden, og da var det "morro på trampolina" :) For dere som ikke vet, så har jeg mine barnslige sider, og elsker å leke på trampolinen. 

Ellers har det kun vært kos med film, og god mat. Jeg har vært på min første date i livet faktisk, på kino og kebab. Vi såg "The dictaro" ANBEFALES!!
Det vil komme mere blogging i morgen, jeg lover.  Og som jeg sa, om dere har spørsmål, uansett hva, så kjør på!

Ha en fin kveld alle sammen, og beklager igjen!:) Dere er fremdeles de fineste leserne!-IsabelleBeatrice


Lover lover lover

Big time blogg innlegg i morgen!:) dere skal få med alt!:) bilder, kanskje video, fortellinger, sladder!

Som dere har skjønt, har det skjedd mye de tre siste dagene!:) gud,for en opplevelse jeg får!

Dette er ikke slutten! :)

Ha en fin kveld alle sammen, mens jeg får sitte noen timer til på bussen og glane ut vinduet!:)
Love u all!!!

Vinner vinner vinner

Gratulerer til oss!!!!!

Gullruten i direkte

Vin, kos og kjendiser! Tryana liker rompa mi, og det her er en av de fineste opplevelsene i livet mitt!!!
Hilser fra marius,og resten av folka!:)
Skru på 21:40:) Tv2

Vil du være en havfrue eller en hval?

Jeg fant akkurat et kjempe bra bilde og en tekst på facebook, som jeg bare MÅ dele med dere!:) 
Ikke mistforstå meg, om du er tynn naturlig, så er ikke det feil! Men om du har litt "kjøtt" på deg, så er ikke det styggt heller. Ikke prøve å være noe andre vil du skal være, eller fordi du vil være som andre,vær deg selv, og du vil bli elsket for den du er.

For en stund siden, ved inngangen til et treningssenter, var det et bilde av en meget tynn og vakker kvinne. Bildeteksten var "Denne sommeren, vil du være en havfrue eller en hval?"

En kvinne (med ukjent klesstørrelse) svarte på følgende måte: 

Kjære mennesker, hvaler er alltid omgitt av venner (delfiner, seler, nysgjerrige mennesker), de er seksuelt aktive og oppdrar sine barn med stor ømhet. De underholder seg som bare det med delfiner og spise masse reker. De svømmer hele dagen og reiser til fantastiske steder som Patagonia, Barentshavet eller korallrev i Polynesia. De synger utrolig bra og noen ganger til og med på CDer. De er imponerende og inderlig elskede dyr, som alle forsvarer og beundrer.

Havfruer eksisterer ikke.

Men hvis de hadde fantes, ville de stått i kø til psykolog på grunn av et problem med splittet personlighet: kvinne eller fisk?
De ville ikke hatt noe sex liv og kunne ikke fått barn.
Ja, de ville vært deilige, men ensomme og triste.
Og, hvem ønsker en jente som lukter som fisk ved sin side?

Uten tvil, jeg vil heller være en hval.

I en tid da media forteller oss at bare tynt er vakkert, foretrekker jeg å spise is med barna mine, å spise middag med mannen min, å spise og drikke og ha det gøy med vennene mine.

Vi kvinner får vekt fordi vi samler så mye visdom og kunnskap som det ikke er plass nok til i hodene våre, så det sprer seg over hele kroppen.
Vi er ikke fet, vi er kraftig dyrket.
Hver gang jeg ser mine former i speilet, forteller jeg meg selv "hvor fantastisk jeg er!" ♥

 


Hva mener dere? Personlig, kunne jeg ikke være mere enig med den ukjente kvinnen! Be your self.


-IsabelleBeatrice
 

La meg forklare dette

Siden så mange spør og lurer og sier det er kleint osv, så venter jeg ikke med å svare på dette spørsmålet til Søndag. 

 Her på bloggen sier du at det var du som slo opp med Simen, men på valdres teens idag så sa du at det var han som slo opp via facebook...

Kan du forklare dette? :)

Et spørsmål som går meg litt på nervene. 
Nå skal dere høre. Jeg og Simen har vært sammen i over 1.5 år tilsammen. Vi hadde en pause på noen måneder i mellom tiden, Vi blei sammen igjen. I løpet av serien, så var vi sammen, og en dag klikka det noe. Vi hadde en krangling, og HAN slo opp via facebook uten å si ifra. Vi blei sammen dagen etter, men den dagen han gjorde det slutt over facebook, var kamera teamet der og filmet det jeg sa. Dette skjedde da i Januar en gang. I mars, var jeg dritt lei av kranglingene og alt det andre, som jeg faktisk ikke gidder å ta opp på en blogg, siden det er private greier mellom meg og han.  Jeg slo opp i mars, 8 mars. Jeg tok initiativet til det, og han var enig at det ikke funket lenger. Slemt å si, men jeg var ikke så lei meg som på den episoden dere såg på Valdres teens. Jeg var faktisk glad, hadde tatt bort en bekymring fra hjertet, og nå kunne jeg bare bry meg om skole og familie og saken vår. Så, jo, det var jeg som slo opp. 

Tv-teamet gadd ikke gjøre så mange episoder der vi slo opp, blei sammen, slo opp osv. Det er forståelig, for vi hadde en kompliser forhold. I russetiden var jeg singel, og jeg er fremdeles det nå. Jeg og Simen er venner, og vi kommer til å forbli bare venner. 

Håper dere har skjønt det bedre nå, og jeg slipper å få flere spørsmål og kommentarerer om at jeg driter meg ut på bloggen osv. :) 
-IsabelleBeatrice


 

4 Days in pictures

Jeg har lovet meg selv at i dag blir deg bloggedag! 
Jeg har vært en daffedaff i det siste med bloggingen, og det beklager jeg for. Som de fleste har fått med seg har ikke jeg vært hjemme på fire dager, og kom hjem i går. Klokken var mye, og jeg var sliten, blogging fristet ikke akkurat mye da.

Ihvertfall, har er et innlegg med bilder fra disse fine og fantastiske dagene mine.

På Fredag ankom jeg Hadeland, og vi dro rett på Gokart. Det var første gangen for meg, bortsett fra gokart på Hunderfossen, men det er for kidz da. Litt blåmerker her og der ble det nok, men det var verdt det.

Dessvere var det for fult på gokarting da vi kom, så vi måtte vente i noen timer, klart vi endte på MC!!!:D namOlakatt<3

Bursdagsbarne måtte da få lov til å ta bilde av Valdres teens kjendisen og Blogg kjendisen!:o omg likzooom

Klart måtte alle legge merke til at vi hadde et bursdagsbarn med oss! Japp, for dere som lurer, så var det diskriminert blant oss, kvinner i en bil, gutta i den andre:)

På Lørdag hadde vi da Pimp og Hoe party, og overraskelses fest for vår kjære Robin. Jeg tror ikke har blåst opp så mange balonger gjennom hele livet. Svimmel much!!!

Søndag ble det daffedag! Såklart. Film, kos og god mat. Samle seg igjen etter en vill og uforglemmelig kveld.
Når 5 shoppegale mennesker er sammen, er det en selvfølge at man drar på shopping, selv om lommeboka er bare halvfull! Titte litt skader ikke(Kommer et innlegg med innkjøp senere)


Dette er da den bedre halvdelen, for dere som lurer! Kan også kalles for mørkehalvdelen, fordi hun er brunette!:) 


Store barn, små gleder! Vi lekte litt på Burger King!:)


Sånn, da var disse bildene! Ang kostymet jeg hadde på meg, så vil jeg komme tilbake til dere senere. :)

Tusen takk for magiske og fine dager alle sammen! *hjerte*

-IsabelleBeatrice 

Gokart, feiring og verdifulle minner

HEI bloggen!:)
Litt dårlig blogging nå ja, men det klarer dere vel å respektere?:) Dere klarer dere uten meg i to dager, gitt.
Neida, men det har skjedd mye, å prioritere bloggen framfor venner blir for dumt, men nå er jeg søt og skriver et innlegg om helga ihvertfall.
Jeg er fremdeles hos Sara, og reiser hjem igjen i morgen. På fredag kjørte vi gokart. DET har vært noe av det morsomste jeg har noen gang vært med på! Jeg liker å tro jeg kom på første plass, men siden jeg er så snill, så ga jeg den til Robin, som da hadde bursdag på Fredag og ble stor gutt.

 
 
Matvrak much.
 
 Og dette blei lørdags kostyme for bursdagen til Robin!:)
Det kommer et innlegg senere med flere bilder. Nå er det fiksing på G, og Strømmen venter på oss og lommebøkene våre. 

Blogges:)

-IsabelleBeatrice


 

On the road

Til hadeland!
Dere skal få slippe tusen kjede bilder fra bussen den gangen!:) Buss er virkelig kjedelig, og jeg føler meg "loner i egen boble"! Musikken er på, sola skinner, og jeg gliser!:) senere i dag blir det gokart med folka(first time, hei sjukehuset), så blir det sikkert bare kose kveld med gutta!:) Robin har tross alt bursdag i dag, stor gutten:) "Gratulerer med dagen, Robin<3"

Off to work

God morgen!:)

The work women i dag. Lite blogging, jobber til 8, kanskje det kommer et innlegg senere!:)
Ville bare ønske dere en fin dag alle sammen:)

Leke litt fjortiss framfor webcam, doh! ahyea.

XoXo

-IsabelleBeatrice


My cribs detaljes + innkjøp

Jeg har vært en lat person fram til klokken 3 på dagen i dag. Jeg våknet litt før tre, og kom meg ikke opp på beina før klokken 3. 
Mamma og pappa skulle til Fagernes å shoppe litt, SHOPPE? hørte jeg shoppe..JAPP, da stod jeg opp med en gang og dro ut.
Rommet mitt har jeg ikke ryddet siden Ida og Sara har vært her, så det så helt kræsja der. Om det er noe jeg ikke har motivasjon til, så er det å rydde rommet. Jeg rydder bare når jeg har nye ting til henge opp på veggen eller nytt sengetøy osv.

Siden det er veldig mye tilbud om dagen, ble det en del nye ting. Blant anet sengetøy - hei motivasjon.  Og klær -livet smiler!!

Og til innkjøp§:) Alt dette for kun 200 kr. 
I love SALG!


Love Love Love! :) 

Så, dette har dagen min gått til i dag. Rydde, shoppe, og se på film sammen med familien. Rolig helg! 
Btw, er det noen i nærheten av meg her som har Bunny Kostyme? NEED. 

Hva har dere gjort i dag?

-IsabelleBeatrice
Dere er verdens beste lesere

Et innlegg kun for dere!     

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, men først og fremst, DERE er herlige.  
Jeg forventet nok at jeg skulle få en del nye lesere nå som serien er i gang, men at det ville bli så mange, ante jeg ikke. At det ble så mange snille og søte lesere, som ikke bare er innom og kommenterer, før de leser innlegget. 

Alle bloggerne sier det om leserne sine, og hver blogger har sine lesere. Jeg har mine, og jeg er fornøyd.   Jeg får mailer med skryt og ros daglig, masse søte kommentarer daglig, fanposter, og til og med fantelefoner. Jeg blir stoppet på gata for å bli tatt bilde av, folk kommer innom jobben min og ber om autograf. Jeg blir helt satt ut, det må jeg innrømme, for jeg er bare en vanlig blogger. Men det varmer virkelig å se at noen ser opp til meg, og at jeg et "forbilde" for noen.
Jeg vil bare takke alle mine fantastiske lesere for alle deres fine kommentarer, vurderinger av bloggen min, spørsmålene jeg får, bildene jeg får, mailene jeg får! Det er super duper koselig altså. Jeg vil også legge til at jeg svarer på alle spørsmålene jeg får, jeg har sånn "ukens spørsmål" hver søndag, der jeg svarer på alt, både her på bloggen, og på mail. (ibv@hotmail.no).

Dere får meg til å føle små rosa bobler og sommerfugler i meg når jeg ser hvor gode og trofaste dere er. Jeg har sluttet å bekymre meg for at jeg ikke vil ha noen lesere dersom jeg ikke blogger en dag, det er alltid noen som er innom, og legger igjen kommentar. Merker når jeg blir savnet, og statistikken holder seg i "form". Jeg vil også beklager for de dagene der jeg er en dårlig blogger, men de fleste har nok fått med seg at jeg blogger når jeg føler for det, og akkurat hva jeg føler for. Blogg er ikke en jobb for meg, men heller en hobby.  Jeg er takknemlig for at noen har interesse av å lese og kommentere bloggen min. Jeg gjør mitt beste, og synes det å blogge er super morsomt. Så nok en gang tusen takk, kjære mennesker.
Og for å vise dere at jeg er veldig takknemlig har jeg også noen bra konkurranser på lur, som kommer straks!:) 

ILU XoXo

 Hva liker du best ved dine lesere? Hva liker du best ved bloggen min? Hvorfor leser du akkurat denne bloggen?  

-IsabelleBeatrice 

Kjett og søtt

I dag er jeg i max klage modus. Alt var feil i dag, jobbe dagen gikk ok. Kjempe vondt i ryggen, kjempe vondt i beina, hodet, kvalm og svimmel. 
Det er så typisk meg å bli sånn enten man har tante rød på besøk ellers er det regn vær. Akkurat nå er alt på en gang. Regner helt forferdelig ute, torden og lyn. Great timing altså.
Longboarden har enda ikke kommet, og jeg begynner å miste tålmodigheten, jeg føler jeg møter veggen i så mye. Skole, økonomi, mye mer. 

Uansett, positive ting har også skjedd. I dag har jeg nok en gang gitt flere autografer til noen kjempe søte blogglesere og "fans"! Tok til og med bilder, og hørte at jeg var "kjempe kul og morsomt". Morsom og kul liksom, gøy!:) Tusen takk. 

Det er alltid like koselig å hilse på "random" mennesker som på en måte kjenner meg, men ikke jeg dem. I tillegg hører jeg så mye fint av dem. Noe så søtt! :)

Nå er jeg en sofa slave, spiser meg feit på potetgull, drikker meg ihjell med cola, og presser synet i det sterke fjernsyns lyset. Jeg er så positiv, virkelig. 

Lover et bedre innlegg i morgen, dere er fremdeles herlige, selv om jeg har dårlige dager! :)

Ha en fin kveld alle sammen!!

-IsabelleBeatrice

Stress

God Morgen søteste leserne!

Nå stresser jeg noe sykt. Dagen er full planlagt, og blir lite blogging dessverre! Skolen nå, for å fikse noe greier, så jobb til 8!:) Kommer nok et innlegg senere på kvelden!:)

Og Btw, ble vekkt til en utrolig fin mld : Pakke i posten!! Suprize Suprize

Ha en fin dag alle sammen!:)
-IsabelleBeatrice 

Gårsdagens episode

Hei alle sammen!:)

Uansett hvor mange ganger jeg har sett gårsdagens episode, gråter jeg like mye. De fleste har nok fått et inntrykk av meg, som en glad jente, som ikke har noen bekymringer. For dere som ser på Valdres teens, så skjønner dere at jeg også er et menneske, og har følelser og lar tårene trille av og til. Vi takler ting på forskjellige måter, og utvisningen av landet taklet jeg veldig vanskelig. Vi er sterke på vår måte, og vi vet alle hva vil vil i livet(?), jeg hadde et mål, og det var å komme tilbake til Norge igjen.

Jeg gruet meg til episoden i går, for jeg fikk mange minner opp i hodet igjen, fra den dagen. Ikke nok med at vi ble utvist, men også reise fra pappa i tillegg. Det kom veldig uventet, og vi hadde ikke noe valg.
Det var skjebnen vår, et var den veien vi ble ført til, den mørke tunnelen, som vi ikke så noe lys ende på enda.
vi visste det ville komme en slutt og slutten var lys, men hvor langt til det ville ta, visste ingen av oss.Serien er en reallity serie, ikke noe vi spiller! (Sier det siden mange har spurt) Ja, det regnet virkelig den dagen, tårene var ekte, det var grått og alt var trist! Jeg tror ikke jeg er Gud for å bestemme været akkurat.
Jeg kan ikke beskrive de følelsene jeg hadde i meg den dagen, det var så mange, og så blandet. Jeg hater å se foreldrene mine gråte, og ihvertfall min lillebror, som bare var 5 år på den tiden, og måtte gå gjennom alt det, uten å forstå et ord av hva som egentlig skjedde, men var lei seg for det! 

Jeg var uten pappa i over 1 måned, derretter reiste jeg tilbake til han for to dager, før skjebnen sendte meg videre til Norge. Jeg fant lyset i tunnelen fortest, sikkert fordi jeg er yngst i familien, og går fortere?:D Jadda, jeg vet jeg har en yngre bror, men han er jo avhengig av mamma. Jeg viste ikke hva framtiden hadde med seg, men jeg valgte å ta den veien jeg ble ført til, og nå angrer jeg ikke! Det var et riktig valg, uansett hvor tungt og vanskelig starten var. 
"Det ordner seg alltid for snille mennesker"  og "Det fins alltid lys på slutten av tunnelen"

Dere kan se episoden HER

Hva syns dere om gårsdagens episode? :) tusen takk til dere andre som har kommet med positive tilbake meldinger! 


-IsabelleBeatrice


Vellykket Påskeferie

God påske alle sammen! 

I går har vært en VILL, fantastisk og minnefult dag!
Som dere vet, var Sara og Ida her siden torsdag, og reiste dessverre i dag(selv om ingen av oss ville). Vi har hatt 4 fine dager,
med masse latter, gossip, shopping osv.
Vi tre utfyller hverandre så utrolig godt -" AH-mazing dreamteam" 

Så, i går var vi på Beitostølen på Arnolds pubben, og DER var det liv altså. Ble kjent med mange fine og søte mennesker,
og fikk bort noen kg, helt sikkert.Så ja, bildene sier vel sitt? 
Nå er snuppene mine hjemme hos seg selv, og jeg sitter her loner, og er fremdeles sjuk og sliten. 

God påske alle sammen! :)


Hva har dere gjort i påsken? 


-IsabelleBeatriceResultat fra photoshoot

Tro meg, det var ikke lett å ha photoshoot med lite klær på, i 2 grader. DRITT kaldt, men verdt det! 
Vi alle ble fornøyde med bilder, og nå får dere et lite inntrykk av bildene, resten sparer jeg til ny design! ENDELIG.


Dette er bare tullebilde altså, jeg tar ikke photoshoot i kosebukser! men fine farger? :) 

Hva syns dere? 

-IsabelleBeatrice


 

Photoshoot med snuppene

Hei søteste leserne!:)

Litt mobil blogging nå!
Vi er på jente shoot nå, bryter oss inn på forlate hus og garasjer:0
Håper bildene blir bra, så kan dere få et bedre innlegg med masse bilder ikveld!:)

Syk and waiting for best things

Hei :)

Sykt dårlig samvitighet for ikke noe blogging i går. Jeg var da som sagt på jobb, og kom hjem rundt halv 6 tiden, siden bussen var forsinket og FULL. åh, som jeg elsker å sitte ved siden av svettluktende mennesker som har gått på ski i flere dager :) Beste jeg vet, true story.

Kom hjem, og kjente at jeg bynte å skjelve, jeg var kaldt, men samtidig varm, tett i nesen, vondt i halsen - HEI, jeg heter Isabelle, og jeg er sjuk i påsken, for det er jo bare ment to be, hvert j. år! 

Kan trøste meg med at jeg får herlig besøk av mine herligste og beste venninne i dag. Sara og Ida er på vei hit, og skal være her resten av påsken. Det vil bli en del blogging, kanskje video, masse bilder. Vi tre sammen, bygger minner ingen kan glemme:) For å si det på en mild måte. 

Nå er ryddinga i gang, sette på sengetøy, lage plass på rommet, gjemme alle klærne under senga, så det ser ryddig ut osv.. Neida:) er nok veldig ryddig nå. 

-IsabelleBeatrice


 

» ALL KOPIERING ER FORBUDT © 2010 ISABELLE BEATRICE »
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis

Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

leser denne bloggen nå
Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits