It goes down

HEI og GODT NYTT ÅR,mest trofaste lesere!

Mange tror jeg har sluttet å blogge, og på en måte har jeg det. Ikke fordi det er noe jeg vil,men fordi dagens teknologi hater meg.
Jeg har ikke hatt pc eller telefon på mange uker nå, begge delene er sendt på reparasjon, og jeg får ikke gjort noe med det, til jeg får dem igjen. Det tar jo evigheter, og de finner stadig vekk noe feil, svindlere vil jeg kalle dem!
Derfor har det ikke vært noe flere konkurranser eller noe, fordi jeg ikke har noe å blogge fra. Jeg har en telefon nå, men det går ikke ann å gjøre noe med den, back to 90-tallet much.
Beklager folkens, men fram til jeg får pc'en min nå, blir det nok en liten bloggpause, etter det kommer det masse masse blogging. Har en del planer, har en del ting å blogge om konkurranser, nye ting, nytt design osv.
Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring!Ha en fin dag, og beklager! :)

-IsabelleBeatrice

13 kommentarer

Fra: Ragnfrid Lind-Jenssen

Dato: 07.01.2013 Klokken: 15:45

Så utrolig kipt å ikke ha verken pc eller mobil tilgjengelig. Krysser fingrene på at de blir helt fine igjen om ikke lenge. Det er fint å høre du har nye planer og nytt design på bloggen din, gleder meg til det allerede. Håper du også har hatt en fin jul og nyttår.

Fra: Hummos

Dato: 10.01.2013 Klokken: 13:12

Hvordan tørr du å legge ut bilde av trynet ditt?

Fra: mtlvomg

Dato: 16.01.2013 Klokken: 15:54

elsker bloggen lese min????

Fra: Mikael

Dato: 25.01.2013 Klokken: 19:47

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

Fra: irissirigo

Dato: 01.03.2013 Klokken: 20:05

Skal du snart begynne igjen eller har du helt slutta?

Fra: Merethe

Dato: 13.03.2013 Klokken: 22:38

Kjære bloggger! Vi jobber med en markeds undersøkelse om mote. Alle som deltar i spøreundersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)

Fra: ingvild

Dato: 14.03.2013 Klokken: 18:09

Gleder me til du er tilbake Og utroli fin du er !!!! ELSKER sminken og stilen din !! og alt anna :)

Fra: Trine-Lise **** VINN STORBYFERIE FOR 2 ****

Dato: 21.03.2013 Klokken: 00:18

Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Fra:

Dato: 22.03.2013 Klokken: 03:36

kom du deg til Norge ??

Fra: karlotte

Dato: 28.03.2013 Klokken: 23:23

hei du der drit kul og fin digger bloggen din. jeg har en blogg selv sammen med min BFF kan du se på den den heter totte.blogg.no digger deg og bloggen din

Fra: Julia

Dato: 11.04.2013 Klokken: 17:40

Heia! Må først si du har en sinnsvakt god kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner bra blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer tøv! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget før, men sluttet fordi jeg fikke så mange dumme kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er sinnsykt god. Du kan vinne et gave-kort på fem tusn kroner til å reise hvor du vil, som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av å reise! Hehe!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Delta da! :-P

Fra: Ingvild

Dato: 18.07.2013 Klokken: 19:12

skal du begynne å blogge snart??

Fra: Silje

Dato: 13.10.2013 Klokken: 22:31

Kjære blogger! Vi søker nye testere til våre kosttilskudd. Kunne du tenke deg å prøve? Du forplikter deg ikke til å skrive om kosttilskuddet på bloggen din, og alle bloggere som melder seg på får det helt gratis. I tillegg til å få kosttilskuddet gratis, får du også en gratis klokke som takk for hjelpen! Vi håper veldig gjerne du vil benytte deg av tilbudet og liker det så godt at du ønsker å blogge om oss! Sunne hilsener fra Silje.

Fra: stardoll

Dato: 08.01.2014 Klokken: 21:49

Nice blog, although I can't understand all the norwegian, haha! I accidently dropped the party, but please add me or write in my guestbook or something, it was nice talking to you :) acc: slipknot_rocks

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits