Dagen jeg alltid vil huske

Dag 2 - En dag du husker

Dette blir vanskelig å velge mellom. Jeg har så utrolig mange dager jeg husker godt i livet mitt, og som sitter fast i hjertet og hjernen.
Får bare velge det som sitter aller mest i hjertet.

Den 24 November var det to år siden. Vi var på flyplassen i Serbia, jeg, pappa og en venn av han. Mamma hadde blitt igjen i Romania, sammen med lillebror. Jeg skulle videre, jeg skulle fram til målet i mitt liv, jeg skulle tilbake til Norge, til landet som kunne gi meg et sikker framtid, til landet jeg hadde alt i, og mest av alt, landet jeg følte meg hjemme i og var lykkelig.
Første gang i livet skulle jeg reise alene, men en hel usikkerhet i kroppen, tårer i øyene, smerte og glede. Alt på en gang, jeg viste at det ville være bedre, jeg viste at jeg måtte det, det var for min skyld, og familien.
Ikke viste jeg hva som ventet på meg, hvor mye skulle jeg kjempe igjen nå, hva skulle det bli av meg? hvordan ville jeg noen gang klart meg uten mamma og pappa? Dere aner ikke hvor mange tanker som fløy gjennom hodet, angst.

Jeg gikk, jeg ga en klem til pappa, og vondt var det! Ikke viste jeg når jeg skulle se dem igjen, ingenting, men ey, jeg gikk rundt og tenkte hele tiden at alt ville ordne seg for snille jenter, jeg er snill!:D

Jeg satte meg på flyet, og forventet å møte Hedda, AnnTonje og Cecilie på flyplassen, men kom fram til dette:
Jeg viste ikke noe om at så mange skulle være der, jeg viste ikke noe om hva de hadde planlagt! Ingenting! Gjett om jeg ble overasket, selv nå sitter jeg med tårer i øyene og skriver dette! Dette betydde så mye for meg, etter en så dårlig dag, klarte disse herlige menneske å gjøre den så lys, og gi meg de GLEDESTÅRENE og smilet! Jeg tror dette må ha vært en av de aller lykkeligste dagen i mitt liv, og da jeg endelig fikk opphold og fikk min kjære familie tilbake til Norge.

Alt jeg opplever nå er bagateller, små ting, noen takler jeg hardt andre hopper jeg bare over! Jeg opplevde mitt verste mareritt, en dag jeg aldri vil glemme heller, men jeg ble lykkelig og drømmen min gikk i oppfylelse!

Aldri gi opp drømmen din!

-IsabelleBeatrice

2 kommentarer

Fra: Lillian

Dato: 28.11.2012 Klokken: 07:29

kult

Fra: Anne Marte

Dato: 30.11.2012 Klokken: 14:00

Utrolig rørende :')

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits