Når det er ment for vennskap

Hei søte lesere.
Først og fremst, ikke glem konkurransen om personlig deksel til DIN telefon HER

Jeg har aldri fortalt dere om min "nye" venninne Henriette.
Well, here it goes.

Som de fleste vet, var jeg på jente tur til Magaluf! Vi var mange som hadde planlagt det, og gledet oss, men flere og flere bare hoppet ut av turen. Vi ble bare 3 igjen til slutt, altså meg, Sara, og Lene! Så kommer min kjære venninne Katrine,og enda ei jente, som bare Lene kjente, nemlig Henriette. Slik vi jenter er, måtte vi jo stalke stakkars jenta litt, hun var eldre, hadde bodd i England for et år, og fra fra Gausdal av alle ting.  Vi er jo proffe på når det kommer til å dømme folk, og etter bildene jeg hadde sett av henne, trodde jeg at hun var en altfor seriøs jente, rolig og veldig "kjedelig"? haha, det høres jo litt feil ut, men dere skjønner poenget.

Jeg må innrømme jeg gruet meg litt, men vi bynte å snakke, og lagte en deal om at vi skulle finne drømmegutten vår i Magaluf(av alle steder)- nei, det skjedde aldri, selv om begge to ble "forlovet" med noen.
Traff denne jenten en dag før vi reiste, og allerede etter noen minutter, digget jeg henne! Ikke bare henne som person, men latteren hennes! Det er umulig å holde seg seriøs når hun begynner å le, en av de morsomste latterne jeg har hørt!I løpet av Magaluf turen ble vi bare bedre kjent! Dere vet den følelsen da dere møter dere selv i en person? Jeg gjør, for jeg traff meg selv i henne. Aldersforskjell merker vi lite av, vi er like dumme, like smarte, lik stil(nesten), like smak på gutter(og nei, vi deler IKKE).
Vi har så mye likt med hverandre, at noen ganger er det skummelt. Jeg spør henne om noe, og får alltid det svaret jeg egentlig vil ha. Vi ser en ting, så kommer vi ut med samme tanker om tingen eller personen.

Den jenta har sine meninger, og sier dem rett ut, og det er så greit å ha en sånn person! "kler jeg denne buksa?(men ser egentlig dritt stygg ut i den)" - NEI, svarer hun, fordi hun er ærlig og sier ting rett ut.
I starten var det uvant, og ble litt skremt, noen kan tolke det feil, men i og med jeg også er veldig direkte og rett på sak, så skjønte jeg henne! Jenta lyser av ironi også, sarkasme og kjærlighet!
De gangene vi er sammen, sånn som nå før en uke siden, er vi som to drittunger i huset, men to veldig voksne mennesker i byen. Det er lov å være barnslig, right?

Uansett, jeg setter så utrolig stor pris på vennskapet jeg og henne har fått, på så utrolig kort tid! Det virker mye lengre, men det er fordi vi valgte å være åpne mot hverandre fra dag 1, og nå kjenner vi hverandre så godt at vi vet akkurat hva en av oss tenker, vi vet akkurat hva en av oss føler, og vil si!

Umulig å ikke være glad i henne!

I løv u, sauen min! 

Apropo sauer, hun har sauer også, det gjør at jeg blir enda gladere i henne! Jeg som aldri hadde tatt på sauer, og drømte om det, fikk endelig den drømmen til å bli ekte, eller Henriette fikk det! Sauedama <3


Har dere også opplevdt et slik vennskap før?

-IsabelleBeatrice


Én kommentar

Fra:

Dato: 13.11.2012 Klokken: 18:51

hvem var det du "forlovet" deg med? xD btw bare ELSKERRRR bloggen din, du er så jævli peeen xO <3<3

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits