Tvillingen blir 20

 Min bestevenninne og tvillingsøster blir 20 år!
Like treig som vanlig, kommer etter meg. Ja, vi er tvillinger som er født på forskjellig dato, med to forskjellige mødre! Komplisert å forklare, så ikke spør!Denne jenta her ble jeg kjent med for 4/5 år siden, på den verste perioden vi alle har, nemlig FJORTISS tiden. Drapsblikk til hverandre, bitches til 100! Ihvertfall jeg. Sara husker meg som den jenta med masse brunkrem, masse maskara og store pupper, som hun enda er glad i! Jeg husker henne som jenta med føflekk i panna, nesten like mye sminke, og fin rompe - vi begge dreiv med dans, enda en grunn for å hate hverandre. Vi var for like, umulig å like hverandre da.

Så kommer året da vi ble satt sammen for å lage en dans, og presentere den videre på leiren vi var med på. Oh no! - Tenk om hun er bedre? jeg må være best, tenk om hun er bitch bla bla bla
Rettere sagt, starten på vennskapet vårt. Vennekjemien klikka sammen, og vi to ble til et! Alt vi gjorde, gjorde vi sammen! Helt utrolig igrunn, vi ble bestevenner fra dag en, og er nå i dag også.

Gjennom hele vennskapet, har vi kun hatt en onklig krangling, og det skjedde i Magaluf, lett for å bli irritert nede der! Lite søvn, alkohol og panikk i ny og ne! Og som regel lar vi alltid frustasjonen gå utover de nærmeste!Vi har opplevd mye sammen kan jeg si, både oppturer og nedturer! Uansett når på dagen/natta det er, kan vi alltid ringe til hverandre, uten å tenke at vi forstyrrer hverandre. Vi kan ringe til hverandre selv da vi ikke trenger hverandre, men fortsatt kan vi snakke i flere timer i tlf! Morsomste er at vi alltid ringer hverandre når jeg er på tur dit, eller hun hit, og snakker, og vet at vi ser hverandre om 1 time eller noe.
Ja, dette kaller jeg god vennskap!

Uansett, det er mye jeg kunne sagt om denne jenta, men jeg velger å ta det i eget innlegg en gang! Det viktigste er at henne har bursdag i dag, og blir stor jente! Det gjør vondt å ikke kunne være der med henne og gi henne en skikkelig bursdagsklem og nuss og musikk og en boobiebootyshake!
Gratulerer masse med dagen, herlige og fantastiske deg! Håper dagen blir like AHmazing slik du er! I love u, with all of my heart!


-IsabelleBeatrice

3 kommentarer

Fra: ▲ Silje ∞

Dato: 28.09.2012 Klokken: 17:20

Så utrolig fint innlegg! Håper hun får en kjempe fin bursdag :)

Fra: saracareface

Dato: 28.09.2012 Klokken: 17:35

Åååh jenta mi <3 Tuuusen takk for superkoselig innlegg, you make my day :D Love u so mutch <333

Fra: Vibeke

Dato: 28.09.2012 Klokken: 18:45

så koselig!

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits