De viktigste personene

I livet, vil alltid være familien vår.
I slike dager som det her, kan jeg innrømme at jeg har virkelig tilbrunget masse tid med familien, som har prøvd å gjøre alt for å få et smil rundt leppene mine.

Den personen som har gitt meg liv, fyller år i dag! Personen som er min bestevenn, pesonen jeg kan fortelle alt til, absolutt alt! Personen som alltid kommer med gode råd og gode klemmer. Nemlig, Mamma!
Hun gikk med meg i magen i 9 måneder, og for over 20 år siden, fikk hun meg. Hun ga meg en uforglemmelig barndom, ungdomstid, og nå begynner jeg å bli voksen.
Ungdomstiden med meg må nok ha vært vanskelig for henne, jeg krevde mer, og hun ble nok sliten, men ga meg aldri opp. Hun var og er der for meg.
Vi har alle en tendens å la alt gå utover vår kjære mor/far, og de tåler det. Enda er jeg 20 år nå, og vi har et utrolig godt forhold til hverandre.Jeg er så utrolig takkenemlig for alt hun har lært meg. Hvert eneste sekund i livet jeg har fått av henne, hver eneste råd og trøst. For hver gang hun tar rundt meg da jeg gråter og er lei meg, for hver gang hun gleder seg på mine vegne. Hver gang hun lyser opp veiene for meg, og for all kjærlighet jeg får. Jeg er pappas lille prinsesse, kan jeg si, men vil alltid være en mammajente. Har på følelsen at selv den dagen jeg er gift og bor i eget hus, har skapt min egen familie osv, er det mamma jeg drar til i helgene og feriene.

Gratulerer masse med dagen, verdens herligst og beste Mamma <3

-IsabelleBeatrice


4 kommentarer

Fra: Lisa Malene

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:34

aw, så søtt! :)

Fra: Farah

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:38

Søøt ;) Moren min har også bursdag idag!! :D

Fra: isabellebeatrice

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:41

Farah: Gratulerer til henne også:)

Fra: NathalieStrand

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:43

Det var utrolig koselig skrivet, kjempe søtt alt sammen :)

Kjempe fine bilder :)

Gratulerer med dagen til mammaen din :)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits