Jeg møter veggen

Nå tenker sikkert mange: "Enda et innlegg med ironi fra Isabelle, som har sikkert gått på en vegg eller noe", men nei.

Denne gangen kommer seriøsitet og ærlighet i bildet. Jeg får stadig spørmål om hvorfor jeg blogger så lite, og jeg velger å være ærlig nå. Motivasjonen er på null, og dette er grunnet alt som skjer rundt meg for tiden.

Det er ikke sånn at jeg går på en vegg, men jeg møter en vegg uten dører, og kommer meg ikke videre i livet. Det har blitt satt på stopp bare. Jeg føler jeg ikke kommer meg videre, og alt går bare nedover.
Dette har pågått en stund nå, og jeg sitter og tenker på hva jeg skal gjøre! Jeg sliter ikke med å finne ut av hva jeg vil i livet, for det vet jeg veldig godt av, men noe lar meg ikke komme videre dit jeg vil i livet.

Jeg har blitt arbeidsløs, og å finne ny jobb her i Valdres, er ikke en greie på 1 2 3. Jeg jobber nå som ekstra arbeider, noe som vil si at jeg nesten ikke jobber en gang. Lommeboken er tom, og det gjør ikke humøret noe bedre. Det er ikke det at jeg sitter på ræva og venter at ting skal komme til meg, jeg har virkelig reist meg opp og prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg prøver virkelig å finne noe aktiviteter i hverdagen, men misslikes.
Mange tenker det er godt å ha fri, og jeg kan si meg helt enig i det, men da snakker jeg om litt fri, og ikke fri der du skal sitte og være forvirret og ikke vite hva du skal, ikke ha noen ting å gjøre, ikke ha noen å finne på ting med, og ikke komme seg noen steder.

Jeg kan innrømme jeg nesten ikke har noen venner her i Valdres. De nærmeste har flyttet, og jeg har blitt her alene. Det er ingen jeg bare kan dra til, og få ut ting, ingen jeg kan dele gledene mine med, ingen jeg kan le og snakke med.
Ikke er jeg ferdig på skolen en gang, og har igjen de verste eksamene å ta opp, noe jeg også sitter og tenker mye over, for jeg gruer meg!

Jeg blir plutselig lykkelig en dag, og alt snurr seg om dagen etter, og varer i flere uker. Jeg føler jeg begynner å bli gal av å bare IKKE gjøre noe, IKKE ha noe å gjøre. Det hjelper ikke å komme seg bort heller, hvordan skal man komme seg bort når lommaboka ikke har noe å gi fra seg. Kan jeg ikke bare vinne i lotto snart...Eller vent, kanskje jeg burde begynne å spille snart..hehe!

Jeg føler jeg mister stryken min, føler jeg har brukt opp alle mine krefter den gangen mitt mareritt kom til livet, det av å bli utvist av landet. Jeg takler ting så dårlig nå, og jeg blir rett og slett depresiv av en liten ting, som mange kunne bare gått over. Jeg klarer det bare ikke lenger, jeg klarer ikke se lyset i mørke. Jeg ser det kun langt ifra meg, og jeg klarer ikke å nåe det. Jeg er sliten av gå etter det, og er sliten av at ting skal gå nedover.


Beklager virkelig for den dårlige bloggingen, men jeg lover å bli bra igjen, bare ting vil gå oppover igjen, håper dere har forståelse for det.


-IsabelleBeatrice

9 kommentarer

Fra:

Dato: 29.08.2012 Klokken: 20:40

<3 herlig er du

Fra: Lene Tønnessen

Dato: 29.08.2012 Klokken: 20:41

Kjære vakre deg. Så vondt å høre du ikke har det bra om dagen. Du skal vite at du absolutt ikke er alene om å ha dager - og / eller perioder med mange bekymringer og vonde tanker. Jeg lover deg - det vil gå oppover!! Husk at tankens kraft er veldig sterk! Om du bekymrer deg hele tiden, blokkerer du for gavene du vil bli sendt fra himmelen ( eller universet om du vil) Jeg er jo alternativ jeg vet du, men jeg ville bare gi deg en klem og si det til deg. Dette kommer til å ordne seg vakre flotte deg. Du er ikke alene :) Stor klem fra Haugesund.

Fra: Farah

Dato: 29.08.2012 Klokken: 21:06

Alt vil gå bra, ikke gi opp! Synes du er mer heldigere en meg, siden du har utsendet og alt :) Har det fint med venner, ny skole og alt men slitter litt med selvtilitten og å bli kjent med nye folk folk som jeg ser ikke vil bli kjent med meg.. Går bare i ungdomskolen så alt vi jo gå bra til slutt men du er 20 og da bør du kunne gi deg selv berde selvtillit :)

#StayStrong <3

Fra: Sara<3

Dato: 29.08.2012 Klokken: 22:47

Vet veldig godt åssen det er jenta mi, og sitte der å føle seg hjelpesløs, og føle at man ikke kommer seg noen steder i verden.. Men husk at jeg står å holder en dør åpen for deg i denne veggen <3 Ting ordner seg tilslutt.. Jeg sier ikke at det er enkelt, men det er verdt det når du først kommer dit.. Ilu masse <3

Fra: Ann Tonje

Dato: 30.08.2012 Klokken: 02:54

Isabelle <3

Selv om jeg sitter på andre siden av jordkloda, så er jeg her. Du vet det? Jeg er glad i deg og gleder meg til å komme hjem til deg i desember. Skype snart! Du trenger en god og lang prat med "mamma" tror jeg ;)

Glad i deg! <3

Fra: martepedersen

Dato: 30.08.2012 Klokken: 14:00

Det der var å lese noe ut ifra mitt eget hode. Er fra valdres selv, og det er AKKURAT samme som jeg har det! Weird.

Håper du finner ut av det etterhvert <3

Fra: andrea

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:13

Spørsmål om longboardet ditt:

Hvor mye kostet det i alt med mva,frakt evt toll?

ER mindless rouge bra til å cruise også, siden på siden står det at det er for å carve, men er det egnet for å cruise også?

Hvor mange dager tok det før du fikk det?

Fra: isabellebeatrice

Dato: 30.08.2012 Klokken: 21:35

andrea: Jeg ble sponset, så vet dessverre ikke!:/ men porto er rundt 100(?) Det står på siden dems.
Jeg syns den er bra til å cruise med den, for jeg gjør det!:)
Hos meg tok det veldig lenge, var noe greier med toll osv! men er veldig forskjelligt, jeg hadde max uflaks..mens venninna mi fikk den på 4 dager.

Fra: Lida

Dato: 04.09.2012 Klokken: 01:43

Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, Isabelle.

Det vil bli bedre. :-)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits