Når du er glemt på grun av han

Hun er nyforelsket, og har akkurat fått seg kjæreste! Du som har i alle år vært hennes bestevenn, blir sakte men sikkert glemt, og er der kun når han ikke har tid til henne, eller noe mellom dem to går galt! Hun trenger dine tips, dine råd, for da er du bestevennen enda.
Det kommer dager, du sitter og trenger hjelp, men da er hun for opptatt med han.

Dette er en feil vi alle jenter gjør! Jeg husker godt da jeg fikk meg min første kjæreste, forelsket over hodet, og han var verden for meg. Han var i tankene dag og natt, og alt jeg pleide å drive med før han kom i bildet, forsvant. Det ble til at sosial livet mitt, ble gitt til han! Venner, det trengte jeg ikke på den tiden! Jeg hadde jo han, kranglet vi...ja, det kunne jeg gå til vennene mine igjen. Mange av dem, var smarte nok og forlatet meg, og på den tiden var de bare dumme for meg, og barnslige. Men mange kan forsvinne.

Nå skjønner jeg dem veldig godt, for nå er de tilbake igjen, fordi de setter pris på at jeg har åpnet øyene mine igjen, og klarer å sette pris på dem også, selv om det er en "han" i bildet.
Kanskje det har noe med alderen å gjøre også, for jeg merker det godt på mine venner nå, som har fått seg kjæreste, sosial livet dems er fortsatt der! Og vi jentene klarer å finne på ting selv om "han" er i bildet. De fleste ihvertfall!

Husk en ting nå jenter, han kommer alltid til å diche dere for kompisene hans!Egentlig er hele greia en forvirrelse! Personlig føler jeg at nå som vi er så unge, og ingenting er sikkert, burde "Chicksa" komme før Dicksa! Men senere, da man har etablert seg til en familie, så kommer såklart familien først på listen. Er det sånn det burde være mens vi er ungdommer også?
Hvorfor ikke bare ha en likestilling?
Flere som har samme mening?

-IsabelleBeatrice

6 kommentarer

Fra: Veronika Fredriksen

Dato: 18.08.2012 Klokken: 19:31

Så enig med det du skriver her! :) Har selv opplevd det samme, at jeg bare er der når han ikke er der for henne..

Jeg har selv type og har alltid satte av masse tid til venninene mine, chichs before dicks. <3

Fra: Celin

Dato: 18.08.2012 Klokken: 19:41

jeg er så enig med deg!

Fra: Synne

Dato: 18.08.2012 Klokken: 20:16

Helt enig..

Fra: Fargerertingen

Dato: 18.08.2012 Klokken: 22:35

Helt enig. Opplevd noe av det samme ;-o

Fra: Emilie

Dato: 19.08.2012 Klokken: 11:13

Enig. Har opplevd det, og jeg prøver selv og ikke oppføre meg sånn mot vennene mine, nå som jeg faktisk har en "han" inne i bildet..

Fra: Sandra G

Dato: 20.08.2012 Klokken: 21:45

Er så enig! Har vært gjennom akkurat det samme, så vet hva du snakker om :D!

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits