,Vennskap,Minner og Kjærlighet

Egne ord, egne erfaringer og mitt eget innlegg.
Beklager for det førige, som jeg har lånt av Sara, men hadde virkelig ikke vært noe anderledes om jeg hadde fortalt det, for vi gikk gjennom det samme, sammen.

Uansett, her er det positive innlegget med det fine vi har opplevd.
Vel framme, etter en forferdelig dårlig landing av flyet, og stress på flyplassen, kom vi endelig fram på hotellet. I det vi gikk ut av taxi'n bynte gutta å plystre, og ratt hadde vi fått oss noen nye venner. Helt ærlig, jeg tror ikke det var noen eldre folk på hotellet vårt, kun ungdommer, fra alle slags verdensdeler, ihvertfall England.
 Kunne ikke akkurat klage over utsikten, ihvertfal! Stranda var type 100 meter unna, setrum type 200 meter, så ja, vi bodde ganske så sentralt. Eneste negative var at Mcdonals var rett utenfor hotellet, så dere kan tenke dere hvor VI spiste nattmaten vår! Nam Nam, og savn.


Powernapp om dagen ble til et vane, og godt var det, så energien kom på plass! Her ser dere hvordan rommet vårt så ut(ikke bry dere om rotet, vi er jenter).

Allerede fra dag en,fikk vi oss nye venner, og skapte mange fine minner.

Jeg har mange bilder, men det vil komme i et eget bilde innlegg.
I Magaluf var det fest 24/7, derfor ble det lite søvn på oss alle. Det var flere skandinaviske pubber, der vi alle samlet oss på kvelden og ble kjent med nye mennesker. Hele turen har vært som en russetreff, bare med mange flere mennesker og forskjellige alderstyper. Om du var 14 eller 30, var du godkjent.


 En annen ting jeg er veldig veldig glad for er: JEG HAR BLITT BRUN! dere aner ikke hvor mye jeg gruet meg til det, jeg trodde jeg hadde mistet pingmentene mine, og aldri ville bli brun igjen, nå blir jeg kalt for neger, og jeg elsker det! Heldigvis flasser ikke jeg enda, og skal ta godt vare på fargen fra nå av. Jeg kunne blitt brunere enn det jeg er, i og med jeg har vært i Frankrike også(innlegg kommer), men jeg satt mest i skyggen i Spania, for jeg ble så kvalm av solen.

Vi var 5 jenter på tur, og kom levene hjemme, hvem skulle trodd det. Henriette var den jenten jeg ikke kjente før vi reiste, men etter 10 dager sammen, har hun blitt en del av meg, og vi skal faktisk på sausanking, siden henne har sauer, og jeg er totaly in love med sauer + at jeg aldri har tatt på en sau. "jenta som hjelper meg med å stryke ting fra Før jeg dør lista"Ah, det er mye mer, men det kommer i neste innlegg!

-IsabelleBeatrice

.4 kommentarer

Fra: Inger Marie

Dato: 28.07.2012 Klokken: 20:45

Haha, hørtes bra ut!

Fra: hikg

Dato: 29.07.2012 Klokken: 02:18

Jeg digger bloggen din!<3

Fast leser!

komentere tilbake?

Fra: rebekkabs97

Dato: 29.07.2012 Klokken: 17:57

Digger headeren din!! :)

Fra: Sigrid

Dato: 31.07.2012 Klokken: 12:58

hva skjer med deg og Ola? er det helt slutt? :(

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits