Politiavhør,sykehus,tåregass og slåsskamp

Magaluf med andre ord. Dette er innlegg om det negative vi har gått gjennom i Magaluf, men samtidig morsomt å tenke på nå.  Altså, det er ikke sånn at alle opplever dette, og det er noe som skjer hver dag! Jeg skal såklart tilbake dit igjen, uten tvil.

Vi fikk virkelig opplevd Magaluf på både godt og vondt, crazy sted, så here it goes det vonde innlegget.


Slik så det ut hver dag etter stranda, av og til var vi fem i sengen, tok en powernapp så var energien på plass igjen.

1. Katrine mistet mobilen sin på stranda første kvelden og tok med min, siden hun ikke klarte å sovne uten tlf. Panikken vokste hos meg, siden jeg ikke viste hvor min var, og jeg uten tlf! Verste kvelden jeg har hatt. Neste morgen ble vi vekket av politiet som sa hun kunne hente den på stasjonen. Hun reiste ned dit med Lene, og fikk spørsmålet "Når fant du ut at den var stjålet?" Når Katrine forklarte at den absolutt ikke ble stjålet, men glemt igjen på stranda forklarte politiet at da har altså Katrine glemt igjen mobilen sin, av alle personer som kunne tatt den, var det en fyr som politiet helt random stoppet å spurte om ID-sjekk på, og det var akkurat i det Lene ringte Katrine, slik at politiet fikk øye på tlf og forsto det ikke var hans.. FLAKS! Henne fikk tlf igjen, og jeg fikk min,SMILE!2. Nede i Magaluf er det såkalte Negerhorer(Beklager utrykket, men det var det de ble kalt), som går rundt om natten og venter på gutter som går alene. Deretter grabber de ned i lommene til guttene og gnir på utstyret, mens de stjeler gutten for alt han har. Vi opplevde å se dette live, da vi gikk rett bak 2 gutter. Vi så med våre egne øyne at hun stjal han for penger, og Lene skrek "Check your pockets".... Kanskje ikke det smarteste, for sekundet etter, slo den mørke damen til Lene... Noen sekunder etter der igjen, sto vi plutselig fire av oss, mot fire av dem og begynte skulle bråke... Sara var en av de som sto laaangt bak og sa "slutt a"..haha...mens jeg og resten av jentene ble hissige og klare for kamp. Det gikk heldigvis bra, vi gikk unna...3. En av de siste dagene opplevde vi tåregass. Det første vi merket når vi gikk nedover langs bargaten, var at det var unormalt mye spy på bakken.. Folk holdte seg rundt munnen og panikken var i hver og en sine øyer. Plutselig kjente jeg at det svei i øyene og nese kanalene, kjente blodet komme.(Veldig følsom i nesen av meg selv ) Mange ungdommer  lå flate på bakken rundt oss. "LØP" skrek Henriette i det vi forsto hva som foregikk...  Det var en skikkelig guffen opplevelse, og mange holdt på å svime av, ihvertfall Sara.  Heldigvis var Henriette fornuftig og forsto hva det var og ba oss løpe, hvis ikke kunne det gått andre baner.. Det hadde vist vært slåsskamp, og politiet brukte det som "stoppemiddel".4. På den 8. dagen var Lene max uheldig. Hun klarte å tryne på hotellrommet vårt på dagtid, og landet med kneet først. Jeg og Sara var med henne på tiden, og seriøst.. Hele kneskålen var på siden, og så bare ekkelt ut, skjønte med en gang vi måtte ha hjelp. Vi fikk tak i hjelp, og hun ble fraktet med ambulanse til sykehuset der hun ble gipset fra topp til tå :/ Usj.. Heldigvis ikke noe brudd tror vi, men hun skal på røntgen hos norske leger og sjekke det bedre.

5. Det siste er ikke så ille, men jeg har fått et eller annen allergi for noe. Tungen ble hovnet opp, rød og fikk røde prikker på det, samme på hendene og brystkassa. Det går bedre nå, men det svir fremdeles på tunga:(

Så da fikk dere et lite innblikk isåfall, av ett stykk crazy tur! Hva tenker dere?


"Innlegg tatt av Sara, sjekk bloggen hennes: saracareface.blogg.no


-IsabelleBeatrice

 

10 kommentarer

Fra:

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:02

synd du tok innlegget fra Sara sin blogg, har allerede lest hennes innlegg og nå gledet jeg meg til å høre du fortelle om det med dine egne ord og synsvinkler..

Fra: solspretten

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:08

Sykt! Stakkars Lene!

Fra: isabellebeatrice

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:12

Anonym: Vel, om jeg hadde hatt egne ord eller ikke, hadde det vært det samme:) Jeg og Sara har samme meninger og er like uansett:)

Fra: Hege Marita

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:21

stakar da.. gips på hele benet... uff..

Men det blir jo en god historie om noen år:)

Fra:

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:42

skjønner det, men dere skriver på forskjellige måter! Det er det som gjør det morsomt å lese flere forskjellige blogger, ikke sant? :)

Fra: isabellebeatrice

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:46

Anonym: neste "positive" innlegg er nok mitt innlegg:) og mine bilder

Fra:

Dato: 27.07.2012 Klokken: 22:50

Så bra! Gleder meg :)

Fra: Isabelle

Dato: 27.07.2012 Klokken: 23:13

uff da!

Fra:

Dato: 28.07.2012 Klokken: 16:17

Dette her er vel copyright? Skjønner ikke vitsen med å reposte et innlegg på bloggen din som Sara har skrevet. Blir bare for dumt.

Fra: isabellebeatrice

Dato: 28.07.2012 Klokken: 18:38

Anonym: Knskje fordi jegog sara har forskjellige lesere, og chill out! Sara vet om det, og det er min blogg, jeg poster det jeg vil!:)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits