Ting dere ikke visste

Jeg sitter faktisk og tenker over hva jeg ikke har skrevet på bloggen om meg selv:) Det dukker konstant opp spørsmål om meg og livet mitt, så tenkte å skrive et innlegg om få ting dere kanskje ikke visste om meg:)

1. Jeg elsker brokoli, alt som har med brokoli å gjøre, suppe, kokt, grillet, alt! Er ikke en kid som mamma må bruke kjempe masse tid og løgn med å få det i meg:) Jeg starter jo å spise det mens jeg bodde hos Hedda, før det var den ekkel og grøn! Nå er den god og sunn!:)

2. Jeg har alltid ønsket meg å ha blondt hår, og lyse øyer. Ville ligne på mamma, så jeg gikk rundt som 3 åring og sa at jeg egentlig var blondt og hadde lyse øyer!:) Er i mål nå, bare at jeg er fake da.

3. Jeg har byttet stil 5 ganger, alt fra emo til ekstrem berte. Klarte aldri å finne meg selv.

4. Jeg pleier alltid å ha en hånd på veggen når jeg sover..Hadde et mareritt da jeg var yngre om at veggen datt på meg, og siden da har det bare blitt igjen at jeg må holde veggen(dustbell)

5. Jeg hater tær, og sover ofte med sokker, går med sokker på stranda,og når jeg bader, gjemmer jeg tærne mine under sanda i vannet.

6. Jeg føler meg ikke konfertabel uten sminke, og jeg sminker meg ikke for andre fordi jeg vil de skal synest jeg er pen, men for meg selv!

7. Jeg har drivet med judo i noen år, men sluttet den ene gangen jeg datt på ryggen etter å ha stått på hendene og mister pusten.

8. Jeg har gått på turn, men sluttet med det, på grunn av det med å stå på hendene, panikk much.

9. Jeg gikk på balett før, i noen mnd, men ble "kastet" ut fordi jeg var for energisk, og balett var ikke dansen for meg.

10. Jeg spiser nesten ikke kjøtt, går kun i kylling.

11. Jeg har aldri vært i Syden, kun i Serbia, men det kaller ikke jeg syden.

12. Min første roadtrip var til Tyskland, da var jeg kun noen mnd gammel.

13. Jeg skulle egentlig ha to søsken, men den ene døde mest sannsynlig i magen til mamma, og bare lillebror kom til verden.

14. Jeg har vært i rettsak før, pga afghaner som prøvde å voldta meg, slo meg og truet meg med drap.

15. Jeg har til sammen hatt 5 blogg, men denne her ble den jeg holdte meg til.

16. Jeg har mange venner, men kun få nære, dem er forskjellige,men samtdig like og gode å ha.

17. Jeg er veldig glad i Barbie dokker, selv om jeg er 20 år.

18. Jeg hadde mange gatehunder før, dene ene døde like før jeg reiste til Romania i fjor. :(

19. Jeg har aldri hatt katt, mamma ville ikke beholde den, og jeg tok til og med en rød sløyfe rundt halsen, og pakket den i gave ekse:(

20. Jeg er veldig følsom og naiv, selv om jeg ser ut som en bitch og arrongant dame.

DA vet dere noe mer om meg:) Dette er kun det jeg kom på nå, er sikker en haugevis av ting! :o
-IsabelleBeatrice

2 kommentarer

Fra: ingridfossen

Dato: 19.06.2012 Klokken: 23:21

Kan ærlig innrømme at det er ting jeg IKKE visste! Det er litt søtt at du sover med en hånd på veggen da, hehe :) men jeg syns du er ei veldig grei jente, og du ser ikke ut som ei bitch! du er veldig pen, grei og søt! ikke noe vondt i deg sånn som jeg vet hvordan du er da! og det jeg mener og vet ganske sikkert er at folk tar deg som du er. Det er ikkenoe folk skulle ha sagt annet! Det som er så fint og spesielt med deg, er at du åpner deg, og da er det lettere å bli kjent med deg og! :) jeg liker deg hvertfall veldig godt! Jeg syns det er syykt dårlig gjort og trist at DU har måtte oppleve det du har gjort! Du fortjener det ikke, ingen gjør jo det! Det er drit trist, og jeg blir forbanna og skikkelig lei meg inni meg når jeg leser det! du skriver det på en sånn måte så man skjønner det godt, og tenker seg om! herregud, vet ikke hva mer jeg kan si, fordi jeg er egentlig tom for ord nå. Men vil bare si at du fortjener gode venner du kan stole på og som støtter deg uansett, men det vet jeg du har og! :) Og en gang til; du er utrolig pen, og en veldig hyggelig person!<3

Fra: meg

Dato: 20.06.2012 Klokken: 11:33

jeg synes du burde tegne på øyenbrynene dine anneledes.... du ser ikke så fin ut nå som du gjorde før pga deet.. bare et tips :D

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits