Vinneren av konkurransen - Personlig Almanakk

Beklager! Jeg sa jeg skulle kåre en vinner i går, men jeg har hatt besøk i helgen, så ble andre ting å prioritere! :)

For det første, takk til dere alle som har meldt dere på konkurransen! Dere tok helt av, og det er sånn jeg liker det! Dette gir meg motivasjon til å lage flere konkurranser, og gi sjansen til også til andre å vinne små premier!:)
For det andre, tusen takk for at dere leser bloggen min, og for alle de fine kommentarene jeg får/fikk. Om det var smysk eller ikke, er det koselig:)

For det tredie, vinneren! - Gratulerer så mye til Sandra G.
-Dette er ei jente på 18 år fra Ringsaker. Henne har vært så snill og laget også et innlegg om konkurransen min. Koselig. Hun har også en blogg som heter sandrisas.blogg.no. Kan si det er en blogg jeg er ganske ofte innom. Grunnen til det er fordi henne er ei utrolig søt jente, men en veldig spennende og trist bakgrunn. Ta der en titt vel :)For dere andre som har meldt dere på, og ikke vant. Beklager, men det er kun en vinner. Tusen takk for at dere meldte dere på, og det vil komme flere sjanser :) Bedre Lykke Til neste gang.


- IsabelleBeatrice

2 kommentarer

Fra: Sandra G

Dato: 18.06.2012 Klokken: 16:52

Hva gjør jeg nå ?:O kanskje dumt spm, men ja ?

Fra: Torbjørn Kampen

Dato: 18.06.2012 Klokken: 16:56

Lyst til og lese på den nye bloggen min? I så fall så er du velkommen til det:-). Du har en fin blogg og savner og se på Valdres Teens:-). Dere var flinke alle sammen på Valdres Teens:-).

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits