Framtiden, den er i morgen

Sitter alene hjemme og tenker, hva anet skal man gjøre. Tusen tanker flyr gjennom hodet, heldigvis ikke noe sorg tanker altså, jeg er så lykkelig som det går ann å bli nå! MEN

Har dere tenkt på det? At fremtida er i morgen, og ikke bare om 10 år. Fremtida er ikke det dere skal gjøre om 5 minutter,men det er det dere gjør om 5 minutter. Fremtiden er alt dere er i tiden fremover, fortiden er det dere en gang var. Man ser for mye fremover, samtidig som man glir bakover.Man vil alltid snu tilbake tiden. Kjære dere, man skal være stolt over fortiden deres. Gi slipp på sårhet og slipp til det som en gang var meningsfullt for dere. Om man ser for mye fremover, blir man bare skuffet. Ikke legg planer for det som skal bli, det ender bare opp med at det som blir ikke, altså det går rett i dass. Jeg har en tung framtid, men samtidig har jeg fine klipper også, jeg vil heller gå med de fine minnene i hodet, enn de vonde! De vonde er bare minner jeg har lært av, minner jeg har blitt sterk av, minner som har gjort meg den jeg er i dag.

Men jeg er fremdeles redd for fremtiden, samtidig som jeg ser fram til det. Jeg frykter den mer enn døden, kanskje fordi at fremtiden er døden min?! hmm..Jeg frykter smerte,sårhet osv.. Er man dø, så har man ikke følelser lenger,haha- jeg er ikke emo! But i get it? Det fins alltid et sted der fremme som er et stopp, som skal ende alle lidelsene mine, alle håp, alle drømmer, alle tanker, alle meninger, bloggingen, shopping, aaaalt!! Hele meg. Jeg aner ikke om noen kommer til å huske meg for den jeg en gang var, nettopp fordi jeg ikke aner noe om hva fremtiden vil bringe for min del. Greit nok at jeg har blitt litt kjent nå, men det er for en periode, jeg vil nok bli glemt igjen. En ting er sikkert, mine nærmeste vil da aldri glemme meg. Men så kommer den perioden da framtiden innebærer å miste de man setter høyest. Vi har alle lært at ingenting varer for alltid. Vi vil alle miste foreldrene våre en gang, de vil dø fra oss, det er slik livet er, og det er forferdelig å tenke på det. Vi er nødt til å face verden alene, etter en periode.

Jeg husker godt jeg mistet kjæresten min for første gang. Jeg ønsket bare å skjære ut hjertet mitt, kaste det inn i skogen og aldri finne det igjen. Jeg kjente en smerte som kan minne om et hardt knivstikk i brystet som forplanter seg ned til føtter og ut i fingre, deretter får du en nummen følelse i hele kroppen. Du greier ikke å si noe, du gråter ikke, du kjenner bare på den voksende uroen som alltid kommer til å følge deg. Så vondt er det å elske noen man kan miste. Det gjelder ikke bare kjæresten, men også familiemedlemer, og nære venner, dyr..ALT!  Men det har gått over, jeg har kommet meg over det, og inset at slik er det bare. FACE IT

Ofte får jeg spørmålet om hva jeg vil med framtiden min, hvor jeg ser meg om så og så mange år. Meg i framtiden? Vet dere hva jeg vil med framtiden min, det er å være lykkelig å ha de nærmeste ved min side, ha en familie, en utdanning, en jobb, og glede. Jeg vil også at det skal bli funnet en pille da, som gjør at alle de man elsker lever evig, og alt varer for alltid. JEg vil at verden skal bli et bedre ste, med bare snille mennesker, uten krig, uten hat, og alle skal være likeverdige. Det er noe jeg ønsker, men samtidig vet jeg at det aldri vil skje. Jeg vil ha en kjæreste som blir bare min, og når man sier man er sammen for alltid, så skal det være for alltid. 

Jeg vet seriøst ikke hva framtiden min har med seg, og det skremmer meg. Ja, jeg vil bli utdannet, men spørs hva hjernen min får til. 
En ting er klart for meg nå, jeg vet hva dagen i morgen har med seg, for endelig kan jeg lage planer for morgen dagen, og forvente at den blir fin. Det er nå, for da jeg bodde i asyl, kunne jeg ikke planlegge dagen som var en gang, en time senere eller noe. Frykten av å bli kastet ut var forferdelig, og påvirket mye av hverdagen min. Å leve i frykt og håp ble jeg sliten av, men jeg ga ikke opp. Det var aldri planen. Hvor er jeg nå? Jeg er i vår kjære lille land, som jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er veldig glad i og for. Jeg har opplevd mitt verste frykt, og klart meg gjennom, og jeg er stolt over det. Lever man med håp og styrke, får man det man vil. Mange drømmer, men for noen blir drømmene bare noen drømmer, mine ble til virkelighet, det handler om makt og vilje, folkens! Ikke gi opp, for det er lov å drømme.-IsabelleBeatrice

13 kommentarer

Fra: ginabf

Dato: 09.05.2012 Klokken: 20:31

Utrolig bra skrevet Isabelle!

Fra: Matilde

Dato: 09.05.2012 Klokken: 21:31

Det var veldig bra skrevet

Fra: Narnia jenta di!

Dato: 09.05.2012 Klokken: 21:31

Så utrolig bra skrevet, Isabelle ! <3

savner deg! iluuuu

Fra: isabellebeatrice

Dato: 09.05.2012 Klokken: 21:46

Narnia jenta di!: Savner deg masse jenta mi!!

Fra: Emma

Dato: 10.05.2012 Klokken: 00:45

Så fint skrevet!:)

Fra: Hallvard Jensen

Dato: 10.05.2012 Klokken: 12:03

Isabelle, du er av de flotteste menneskene jeg har sett på tv. Du er ekte og når familien din kom tilbake så måtte jeg også felle en tåre. Jeg ønsker deg alt godt. Når jeg drømmer så er du der på en god måte. En sang synes jeg du fortjener og den er skrevet av Lars Lillo Stenberg:

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha

Hun kan gjerne være streng for jeg kan jo bli litt sta

Og hun må holde meg i hånden hvis noe farlig skulle skje

Men ellers være snill og prøve å få meg til å le

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha

Som kan gi meg små presanger og søte smil hver dag

Og alltid må hun si at jeg er den peneste

Og spandere røyk og kino og en middag på cafe

Og hun må gjerne ha en jobb hvor hun tjener ganske bra

For jeg skal bare spille gitar og det blir neppe noe å leve av

Og stort sett er jeg egentlig bare opptatt av meg selv

Men noe som heter kjærlighet det skal hun få allikevel

Noe som heter kjærlighet, noe som heter kjærlighet

Noe som heter kjærlighet, noe som heter kjærlighet

Ba ba baba baba.... ett vers

Finnes det en kvinne en slik som jeg vil ha

Som kan gi meg små presanger og søte smil hver dag

Hey hey, hey heyhey

hey hey hey hey, ohhhhhhh

Hilsen

Hallvard

Fra: Fiberbabe

Dato: 10.05.2012 Klokken: 12:14

"ikke gi opp - for det er lov å drømme" - <3

Fra: Maria

Dato: 10.05.2012 Klokken: 14:23

Nydelig bilde!

Fra: ingvild

Dato: 10.05.2012 Klokken: 14:39

kan du legge ut bilder av vebjørn ???

Fra: Bella <3

Dato: 10.05.2012 Klokken: 18:21

Er du jomfru da mener jeg ikke stjerne tegn da mener jeg jomfruhyene

Fra: Milla

Dato: 10.05.2012 Klokken: 19:40

Det var helt nydelig! Du eier Isabelle <3

Fra: Bella <3

Dato: 10.05.2012 Klokken: 20:36

Isabeelle kan du lese denne bloggen her Heenaa.blogg.no er du snill puzzen

Fra: Tone

Dato: 13.05.2012 Klokken: 12:54

Hei Isabelle, Jeg tok en titt på bloggen din etter å ha sett Valdres Teens - forøvrig en flott produsert serie! Teksten du her har skrevet er velformulert med fine metaforer. Om du fortsetter slik tror jeg mange dører vil åpne seg for deg. Lykke til!

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits