Daddy, du har blitt gammel

"-Pappa, hvor gammel blir du egentlig?" -"Neisj, 35 da:)" *dårlig pokerface. 

I dag har min kjære og beste pappa i verden bursdag. Han liker å tro at han blir 35 da, så da velger jeg å ikke røpe ut det egentlige alderen hans! (må smiske litt).
Først og fremst så vil jeg påstå at jeg har verdens beste pappa en kan tenke seg. Selv som 20 åring og voksen person, er jeg fremdeles hans lille prinsesse, som han ikke klarer å gi slipp på. Alle disse leve årene mine har han vært der for meg, enten det har vært kjefting, eller kjærlighet, han var der. Han var der hvert eneste sekun, hvert eneste minutt, time, dag, uker, måneder og år. Selv de dagene han ikke var akkurat ved siden av meg, pga alt som skjedde med oss, så var tanken hans på meg, hjertet hans var hos meg.

Vi har alle våre dager der vi hater foreldrene våre kun mas og kjefting fra dem. Det fins alltid en grunn til det! De vil vår beste, selv om det er overdrivelser iblant.
Pappa har alltid vært den som modet meg opp, han var sterk og ga meg et håp i livet. Han lærte meg hvordan jeg skulle bære det tunge jeg hadde på hjertet, bærte meg da jeg syns det var tungt å gå, ,dro meg opp i oppoverbakker, og hadde/har alltid de rette ordene å si.

Mens jeg var en liten drittunge, var jeg kjempe bortkjemt. Det jeg pekte på, det var i mine hender senere. Han gjorde/gjør alt for at jeg skal ha det bra. Hva gjør jeg tilbake? Er fremdeles en drittunge uten respekt som liker å bryte reglene, men ey, jeg har mine engelunge dager også. Han fikk jo verdens fineste og mest ønsket bursdags gave av meg nå!:) 
Vi har vært fra hverandre i over et halvt år. Den verste perioden i livet mitt. Han feirer det alene, selv om planene våre var å feire det sammen, drikke noen øl, grille, i vårt eget hus. Planene forsvant fort da vi ble utsendt av landet, men håpet døde aldri. VI ga oss ikke, og nå har han bursdag nok en gang, og vi feirer akkurat som den gangen vi planla. Nå har vi gledes tårer, selv om tårene som rant fra øyene hans dagen jeg reiste fra han, ikke er borte enda fra hodet mitt.

Jeg har tatt mange avskjeder av pappa. Første pga krigen, han ble igjen i Serbia og vi reiste til Romania, han ville nok en gang vårt beste, og sendte oss fra det som var i fare. Flere dager uten å høre fra han, flere dager uten å vite at han var i livet. Flashback da vi ble utsendt, men dette kan bli en kapitell for seg selv. Vi har startet et nytt kapitell nå, et lykke kapitell, der vi er sammen, og har et hel liv framfor oss. Nå har pappa lært at jeg klarer meg selv, men at han blir veldig savnet i livet mitt uansett hva det gjelder. Jeg har lært å sette større pris på alt han sier og gjør, og ro ned slengen med leppa:D hehe.ops. 

Så, min kjære Daddy. Gratulerer så mye med "35" års dagen! :) Håper dagen din blir vellykket og at du koser deg! :) ILU, "Volim te puno, piticu! Tvoje Cerka"
-IsabelleBeatrice


6 kommentarer

Fra: Beundrer

Dato: 28.04.2012 Klokken: 15:29

nisam se ljutio kad si pocela da pusis.kupio sam ti cigarete.hmmm,to nije dobro

Fra: Karoline

Dato: 28.04.2012 Klokken: 18:26

koselig da :)

Fra: Farah

Dato: 29.04.2012 Klokken: 09:56

Såå søtt! :) <3 Virkelig,dette var veldig rørende! :)

Fra: Kristine:D(Kommenterer tilbake)

Dato: 29.04.2012 Klokken: 18:08

Så søtt :DD

Fra: Siw

Dato: 29.04.2012 Klokken: 21:10

Håper virkelig det ordner seg for deg og familien din!...:)

Fra:

Dato: 09.05.2012 Klokken: 02:04

Du er så utrolig skjønn♥ Og gratulerer så masse med overstått til den fine faren din♥

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits