Husker dere? Polaroid 300

Husker den den tiden vi var småunger og foreldrene våre tok bilder av oss, og ga dem til oss med en gang? Personlig syns jeg det var noe skikkelig fasinerende. På den tiden brukte dem Polaroid kamera.
For dere som ikke vet det, er det en gammeldags kamera, bildene er ikke så store, og dem kommer ut med en gang man har tatt bilde av noe. Kort fortalt.

Vi hadde mange sånne, og jeg som 3 åring, knipset jo tusen bilder da! (drittunge). Kameraet går ut på bateri og film da. Kamera i seg selv er ikke så kjempe dyr, men det er filmene som er veldig dyre.
Jeg fikk en pakke med 10 bilder på, og jeg har tenkt å spare det. Hittil har jeg kun tatt to bilder, av seldiggeren meg. Resten av bildene skal bli vennebilder og minner.

Kameraet fikk jeg fra coolstuff.no , som jeg tidligere har skrevet om på dette innlegget. 
Jeg digger polaroid-stilen på bilder. Det er noe med fargene som gjør at den bringer fram en slags gammeldags og slitt stil, altså retro stil da. Jeg har ønsket meg det lenge, og var så heldig og fikk det av dem til bursdagen, eller tidligere bursdagsgave da.


Kameraet koster 830,- + en pakke film som da koster 99,-! Er ikke akkurat billig, men billig i forhold til mange andre Polaroid kamera. Jeg mener det er verdt pengene. Jeg er veldig fornøyd med det, kvaliteten på bildene er jo ikke super fin, men det er ikke akkurat speilrefleks heller. Genialt er det. Tar et bilde, får det opp med en gang, pang-rang! :) 

Leverings tiden var også veldig fort! Tror det tok max 3 dager, så var min kjære kamera i posten. 
Direkte link finner dere HER.

Coolstuff.no har utrolig mye fancy ting altså. Blant anet sjokoladefontene, Automatisk matskål for hunden/katten, osv osv!!! DRITT fett side, med alt mulig ting på. Jeg anbefaler det sterkt, for dere som liker å væe unike og ha unike ting i huset. Prisene er heller ikke noe spesielt høye, det er spørs hva man bestiller. I tillegg til det, har de fått inn en enda kulere Polaroid Kamera, som da er litt dyrere, men bedre også. 
Bagasje vekt er noe de også har, kjærlighetspiller! funny. Perfekt side også for freshe bursdagsgaver, eller gaver generelt!

COOLSTUFF.NO!!! *heart*. Ta dere en titt vel.


Er det noen som har bestilt derifra? Hva? Fornøyd?

-IsabelleBeatrice

7 kommentarer

Fra: Maria IB

Dato: 27.04.2012 Klokken: 19:34

åå!! Elsker siden dems, kjempe genial side! :) Nå fikk jeg ideer om bursdagsgaver!

Fra: ?MarteLien

Dato: 27.04.2012 Klokken: 19:36

Åhh, elsker det !!

Fra: Eirin Cicilie.

Dato: 27.04.2012 Klokken: 19:40

har ikke bestilt noen derifra :)

Fra: Farah

Dato: 27.04.2012 Klokken: 21:07

Kuult <3 Ser drite kult ut da,og det er verdt 800 kr ja! "Nydelig" du er :D

Fra: Anne-Helene

Dato: 27.04.2012 Klokken: 22:24

åhhhhh jeg har så lyst på et sånn kamera!

gamle minner....

Fra: camilla

Dato: 28.04.2012 Klokken: 01:18

sånn kamera vil jeg også ha!

Fra:

Dato: 09.05.2012 Klokken: 02:10

Jeg digger polaroidbilder, de har noe helt eget og sjarmerende over seg:) Og yeay, takk for linken, gleder meg til å sjekke den ut!

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits