Ready for the summer - new in

Shoppegal much i det siste. Sommeren nærmer seg, selv all det dritt regnet om dagen. Liker tanken av at om 2 måneder er jeg i varmere strøk. Eller skal vi si 1 måned også? 
Ja, dere leste riktig. Jeg reiser nemlig to ganger til syden i sommeren. En gang med mine kjære foreldrer, og andre gang med mine søteste venninner og bestevenn! Kjenner hele kroppen skjelver av glede, ALLEREDE.

Jeg er så lei av å være snøhvit, og jeg er ikke så fan av solarium heller. Da får jeg heller gå rundt som en bleiking, enn å ligge i solariumet og kjede og miste 30 minutter av livet. Haha.

Uansett, det jeg skal fram til er min nye og fine Victorie Secret inspirerte bikini. Endelig har bik bok fått inn slike. Jeg som er veldig glad i dyrmønster, kjøpte selvfølgelig leopard bikini. Jeg har ønsket med det utrolig lenge, men hver gang jeg ville kjøpe det, ble det såklart tomt. Å bestille fra Victoria Secret, ble altfor dyrt. Jeg mener (ca) 800 kr for en bikini er for mye, uansett hvor fine de er.

Da ble det en nesten lik bikini på Bik Bok for 249 kr:)

Jeg elsker den, spesielt likte jeg disse steinene imellom! Også er bikini underdelen skikkelig fin på, i og med den ikke er så liten på sidene, og får dekket sideflesket ;) 

Direkte link HER


Hva syns dere?

-IsabelleBeatrice
 

4 kommentarer

Fra: Elise

Dato: 27.04.2012 Klokken: 17:20

Den var fin! :)

Fra: Ida - Photography

Dato: 27.04.2012 Klokken: 17:29

den var veldig fin :) har den i blå!

Fra: Tonje

Dato: 27.04.2012 Klokken: 18:01

Den var veldig fin!

Fra: Bianca - Photography

Dato: 27.04.2012 Klokken: 22:13

veldig fin! :)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits