Lykke i livet

Smilet har vært her i en god stund nå. Den forsvinner ikke, og jeg liker følelsen av å være lykkelig. 

Hvorfor jeg er det, hvordan jeg klarer det, vil det nok komme spørsmål om(?)
 

Fins det egentlig et oppskrift på hvordan man kan være lykkelig? 
Fra mitt synspunkt, ser jeg ikke noe oppskrift. Det er noe man gjør til selv, og vi er forskjellige og blir lykkelig av forskjellige ting.  
Det er utrolig mye en kan være lykkelig over : ha en familie som bryr seg, være hovedrollen i et eller annet skuespill, eller kanskje bare få det siste godteriet i posen? 
Bare ett smil kan være nok til å gjøre det mest miserable mennesket til den lykkeligste på jord. En gang leste jeg noe i norsk boka mi som Bernadotte : " Vi har ikke kommet til jorden for å bli lykkelige, men kanskje for å gjøre andre lykkelige"...Jeg sier meg enig akkurat der. Man blir jo lykkelig av å se at andre er lykkelig på grunn av deg! jeg blir ihvertfall det. 

For tiden føler jeg meg utrolig lykkelig, og det er ikke noe spesielt jeg gjør, men det er ting som skjer rundt meg. Jeg merker jeg har en helt fantastisk familie, som har endelig kommet seg til Norge, vi bor sammen, og ingen av oss har noe frykt i seg lenger. Jeg føler meg så utrolig lykkelig hver gang vi sitter samlet her, og ser på film sammen, spiser noe snacks eller noe, og ler sammen. Man kan klart høre lykke i stemmene dems.

Jeg har funnet ut at jeg har verdens beste venner, venner som er ved min side uansett hva det gjelder. Venner som liker meg selv om jeg hadde hatt bæsj i trynet (tørr humor?ahyeah). Poenget er at uansett hvordan jeg ser ut, hva jeg har på meg, hvor mye penger jeg har, hva jeg spiser osv, så er de vennene mine, og er jeg lei meg, gjør de alt for å få til et smil på ansiktet mitt.

Andre ting som gjør meg lykkelig nå er alle de fine kommentarene jeg får av dere, alt den gode oppmerksomheten generelt! 
At vi ble nominert til gullruten, med Valdres Teens, som apropo, går i kveld!:) 

At jeg har en helt utrolig bra jobb, der jeg trives kjempe masse. Jeg jobber sammen med noen utrolig gode mennesker, har en fantastisk sjef(HÅPER DU LESER DETTE SJEF, øking av lønn nå??? haha)

Jeg blir lykkelig av å se at jeg klarer å gjøre andre lykkelige, at det er JEG som har gjort noe,som tyder bra, og får et smil på andre sitt ansikt. Lykke kan man ikke kjøpe med penger, husk det folkens! " "Den hadde alt, men det var også alt han hadde" ! Remeber this words.

Jeg skaffer min lykke ved andre, jeg søker den ikke, men lar den komme til meg. Overraskelse lykke er et beste en vet! Og den finner man hos personer man er glad i, hos personer man liker, og i ærlighet. 


Hva blir dere lykkelig av?

-IsabelleBeatrice 

10 kommentarer

Fra: Ida Elisabeth

Dato: 16.04.2012 Klokken: 17:12

familie, venner og små ting :)

Fra: Emma

Dato: 16.04.2012 Klokken: 17:43

Åå, så fint skrivi!

Fra: T

Dato: 16.04.2012 Klokken: 18:03

Hei,du er ei nydelig dame!

Fra: Estelle

Dato: 16.04.2012 Klokken: 19:55

Kjempefin Blogg :D

Fra: Iuliana

Dato: 16.04.2012 Klokken: 20:48

ååå du er så nydelig og jeg elsker bloggen din :) Jeg så fjerde episode av valdres teens i dag å beunder deg så mye jeg ble selv tatt vekk fra mine venner i norge og ble flyttet til romania(der jeg kommer fra) er tilbake nå da men what ever å jeg skjønner godt hvordan du hadde det! Digger bloggen din ny leser! x)

Fra: LEA REIFF

Dato: 17.04.2012 Klokken: 12:52

Nydelige bilder!

Fra:

Dato: 18.04.2012 Klokken: 21:29

DU ER SÅ PEEEEEEEEN <33

Fra:

Dato: 21.04.2012 Klokken: 12:59

Kjempe fint skrevet, du er superflink blogger! :)

Men veit du hvor Sara har kjøpt bikinien sin, som hun har på bildet i innlegget ditt?

Fra: Fiberbabe

Dato: 10.05.2012 Klokken: 12:30

De små tingene i hverdagen egentlig. En søt katt, et fint bilde, god mat, kjærestekveld med gaming på PCen, smoothie, fyr i peisen, bading, sol og sommer, reise, hester, blomster og fine solnedganger =)

Men du? Hvor har du kjøpt den bikinien du har på deg? Den svarte? Den så ut som var veldig fin og gir litt støtte til oss med litt større pupper så jeg hadde satt stoor pris på om du hadde svart meg i en liten kommentar på bloggen min!? =)

Fra: Sol

Dato: 03.07.2012 Klokken: 17:30

Du er så flink ! Du er mitt forbilde! ja, det er så mange og småe ting man blir lykkelige av! enyway.. love you :) <3

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits