Dere er verdens beste lesere

Et innlegg kun for dere!     

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang, men først og fremst, DERE er herlige.  
Jeg forventet nok at jeg skulle få en del nye lesere nå som serien er i gang, men at det ville bli så mange, ante jeg ikke. At det ble så mange snille og søte lesere, som ikke bare er innom og kommenterer, før de leser innlegget. 

Alle bloggerne sier det om leserne sine, og hver blogger har sine lesere. Jeg har mine, og jeg er fornøyd.   Jeg får mailer med skryt og ros daglig, masse søte kommentarer daglig, fanposter, og til og med fantelefoner. Jeg blir stoppet på gata for å bli tatt bilde av, folk kommer innom jobben min og ber om autograf. Jeg blir helt satt ut, det må jeg innrømme, for jeg er bare en vanlig blogger. Men det varmer virkelig å se at noen ser opp til meg, og at jeg et "forbilde" for noen.
Jeg vil bare takke alle mine fantastiske lesere for alle deres fine kommentarer, vurderinger av bloggen min, spørsmålene jeg får, bildene jeg får, mailene jeg får! Det er super duper koselig altså. Jeg vil også legge til at jeg svarer på alle spørsmålene jeg får, jeg har sånn "ukens spørsmål" hver søndag, der jeg svarer på alt, både her på bloggen, og på mail. (ibv@hotmail.no).

Dere får meg til å føle små rosa bobler og sommerfugler i meg når jeg ser hvor gode og trofaste dere er. Jeg har sluttet å bekymre meg for at jeg ikke vil ha noen lesere dersom jeg ikke blogger en dag, det er alltid noen som er innom, og legger igjen kommentar. Merker når jeg blir savnet, og statistikken holder seg i "form". Jeg vil også beklager for de dagene der jeg er en dårlig blogger, men de fleste har nok fått med seg at jeg blogger når jeg føler for det, og akkurat hva jeg føler for. Blogg er ikke en jobb for meg, men heller en hobby.  Jeg er takknemlig for at noen har interesse av å lese og kommentere bloggen min. Jeg gjør mitt beste, og synes det å blogge er super morsomt. Så nok en gang tusen takk, kjære mennesker.
Og for å vise dere at jeg er veldig takknemlig har jeg også noen bra konkurranser på lur, som kommer straks!:) 

ILU XoXo

 Hva liker du best ved dine lesere? Hva liker du best ved bloggen min? Hvorfor leser du akkurat denne bloggen?  

-IsabelleBeatrice 

9 kommentarer

Fra: Veronika Fredriksen ♥

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:19

Søtt skrevet at deg! ♥

Fra: Viola♥

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:19

Søt du er ;*<3

Fra: marensoghannal

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:22

Jeg leser denne bloggen for jeg synes denne bloggen er skikkelig kul!!

Kan du lese min??

http://marensoghannal.blogg.no

Fra: ranghild

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:33

søøte søte, isabelle!!♥♥

Fra: Kristin Enger

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:34

søtt skrevet :) elsker bloggen din!!!<3<3

Fra: Thea

Dato: 13.04.2012 Klokken: 16:34

Leser bloggen fordi jeg ble så sjokkert over historien din forhold til da du ble kastet ut av landet. Sara skrev innlegg om deg på bloggen til henne og sara. Da måtte jeg bare starte.

Så ble jeg litt avhengi av og følge med. I og med at jeg hadde fulgt med på bloggen under det hele så klarte jeg ikke la vær og se serien om deg og de andre. Jeg ser den pga deg og din historie.

Fra: Marte

Dato: 13.04.2012 Klokken: 17:18

jeg begynte å lese bloggen din før jeg begynte å se på valdres teens.

jeg bor også i valdres, så jeg var inne på blogg.no og på topp 10 i nord-aurdal for en god stund siden. da sto bloggen din på toppen av lista så jeg måtte bare lese den!

siden den gang har jeg på en måte blitt litt sånn avhengig:P

forresten var det veldig bra skrevet! <33

du er en fantastisk blogger og jente <3 :))

Fra: BettyKnows

Dato: 13.04.2012 Klokken: 23:29

Hei, kjempe fin blogg. Fant bloggen din på Toppbladet. Ville se hvordan det så ut og sånt. Du har en kjempe fin blogg. Og ble litt sjokkert etter historien som sotd på bladet ;(

Fra: lantina <3

Dato: 14.04.2012 Klokken: 12:16

digger bloggen din :D

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits