Gårsdagens episode

Hei alle sammen!:)

Uansett hvor mange ganger jeg har sett gårsdagens episode, gråter jeg like mye. De fleste har nok fått et inntrykk av meg, som en glad jente, som ikke har noen bekymringer. For dere som ser på Valdres teens, så skjønner dere at jeg også er et menneske, og har følelser og lar tårene trille av og til. Vi takler ting på forskjellige måter, og utvisningen av landet taklet jeg veldig vanskelig. Vi er sterke på vår måte, og vi vet alle hva vil vil i livet(?), jeg hadde et mål, og det var å komme tilbake til Norge igjen.

Jeg gruet meg til episoden i går, for jeg fikk mange minner opp i hodet igjen, fra den dagen. Ikke nok med at vi ble utvist, men også reise fra pappa i tillegg. Det kom veldig uventet, og vi hadde ikke noe valg.
Det var skjebnen vår, et var den veien vi ble ført til, den mørke tunnelen, som vi ikke så noe lys ende på enda.
vi visste det ville komme en slutt og slutten var lys, men hvor langt til det ville ta, visste ingen av oss.Serien er en reallity serie, ikke noe vi spiller! (Sier det siden mange har spurt) Ja, det regnet virkelig den dagen, tårene var ekte, det var grått og alt var trist! Jeg tror ikke jeg er Gud for å bestemme været akkurat.
Jeg kan ikke beskrive de følelsene jeg hadde i meg den dagen, det var så mange, og så blandet. Jeg hater å se foreldrene mine gråte, og ihvertfall min lillebror, som bare var 5 år på den tiden, og måtte gå gjennom alt det, uten å forstå et ord av hva som egentlig skjedde, men var lei seg for det! 

Jeg var uten pappa i over 1 måned, derretter reiste jeg tilbake til han for to dager, før skjebnen sendte meg videre til Norge. Jeg fant lyset i tunnelen fortest, sikkert fordi jeg er yngst i familien, og går fortere?:D Jadda, jeg vet jeg har en yngre bror, men han er jo avhengig av mamma. Jeg viste ikke hva framtiden hadde med seg, men jeg valgte å ta den veien jeg ble ført til, og nå angrer jeg ikke! Det var et riktig valg, uansett hvor tungt og vanskelig starten var. 
"Det ordner seg alltid for snille mennesker"  og "Det fins alltid lys på slutten av tunnelen"

Dere kan se episoden HER

Hva syns dere om gårsdagens episode? :) tusen takk til dere andre som har kommet med positive tilbake meldinger! 


-IsabelleBeatrice


24 kommentarer

Fra: Tonje

Dato: 10.04.2012 Klokken: 17:46

fin episode!

elsker serien!

Fra: Besa

Dato: 10.04.2012 Klokken: 17:52

Jeg må bare si at jeg grein meg i hjel når dere måtte ta farvel med faren din .. minnet meg altfor mye om krigen i Kosova og alt ..

Glad på dine vegne for at alt har blitt bra igjen nå!:-)

Fra: gulove

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:02

du skriver veldig bar Isabelle, og du skal vite at jeg flte med deg i går ;) jeg er veldig sånn at ser jeg noen gråte gråter jeg også, og det gjorde jeg i går. Jeg vet at jeg ikke i det hele tatt kan kjenne hvordan du hadde det, men jeg vet at du hadde det vondt! Stå på videre med bloggen <3

Fra: Marte S. Strande<3

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:04

Jeg begynte å gråte når jeg såg på det!

Gårsdagens episode var egentlig trist der de filma deg og familien din :-) :-(

Ellers veldig bra ;P

Fra: Kristina

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:08

Åh må ha vært helt jææævli..

Kom foreldran å lillebrorn din tilbake? kor jobbe de nu da?

Fra: remarque

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:09

Hvordan kom du egentlig tilbake til Norge når dere hadde fått avslag på asylsøkanden? Virker jo ikke som dere trengte beskyttelse siden dere vitterlig hadde fått avslag på søknaden deres?

Fra: isabellebeatrice

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:35

remarque: Ja, vi fikk det! Men mamma er rumensk og dermed ble jeg og lillebror eu borgere!;)
Det er din mening, og jo vi gjorde faktisk det;) asylpolitikken i norge er urettferdig. Vi fikk avslag ja, og det gjorde mange andre, og vi kom tilbake! Så det.

Fra: Sigrid

Dato: 10.04.2012 Klokken: 18:38

jeg så episoden, jeg satt med tårer i øynene:(

lurte bare på om du har fått tilatelse til å være i norge lenge eller om du kan bli kastet ut av norge?

Fra: Paulina

Dato: 10.04.2012 Klokken: 19:06

kjempefin blogg! :)

Så ikke på gårsdagens episode, men skal se den nå! :)

Fra: Tonje

Dato: 10.04.2012 Klokken: 19:17

Jeg synes det var trist :¨(

Tro meg jeg gråt jeg å , tanken på alt dere måtte gjenom gå er trist. Ikke nok med at dere ble sendt ut av Norge dere ble flytett på forskjelige steder

Fra: Nathalie

Dato: 10.04.2012 Klokken: 20:24

Du er så utrolig sterk, uansett om du gråt.

Jeg tror absolut ikke jeg hadde greid å finne lyset i tunnelen sånn som du.

Så sier det igjen, du er ufattelig sterk !

Keep it going girl ! :)

Fra: remarque

Dato: 10.04.2012 Klokken: 20:41

isabellebeatrice: Vel, den norske asylpolitikken har stor støtte i den norske befolkningen da et samlet storting er enig i den asylpolitikken vi fører i Norge. Den er basert på internasjonale konvensjoner og norsk lov. At den slår uheldig ut for enkeltpersoner er ikke utslagsgivende for hvordan asylpolitikken skal forvaltes. På samme måte gjelder dette også for asylbarna. At foreldrene ikke tar ansvar for den situasjonen de befinner seg i skal ikke være den norske stats ansvar.

Asylsøkere i Norge får sine saker behandlet opptil flere ganger. At enkelte da ikke velger å rette seg etter det resultatet søknaden deres har fått undergraver bare asylinstitusjonen og er med på å ødelegge for de personene som virkelig trenger opphold. Skal man derimot rette kritikk mot asylpolitikken i Norge, er det den ekstremt lange behandlingstiden sakene har som slår veldig uheldig ut. På den andre siden er det mange søkere som bevist drar ut tiden og ikke hjelper til med å opplyse om sin identitet.

Fra: Marita Solheim

Dato: 10.04.2012 Klokken: 23:03

Veldig bra serie, har fulgt med sida starten :) Du er ei utrulig pen og sterk jente! Klarer ikkje å forestille meg kor fælt det må ha vore å forlate landet og deretter reise i frå faren din :( Håper at alt har ordna seg for deg og familien din no ! Klem <3

Fra: Tina Adele

Dato: 10.04.2012 Klokken: 23:51

Så episoden nå og jeg gren flere ganger. Jeg er bare så glad for at du er tilbake i Norge. Du er en utrolig sterk og flott jente Isabelle <3

Fra: Richard Bergen

Dato: 11.04.2012 Klokken: 07:58

Jeg gråt fordi det var en veldig sterk episode som den forrige, og jeg syns du er en så sterk og flott person. Glad for at du kom tilbake til Norge :-* Mange hjerter å klemmer fra meg <3 <3 <3 <3 <3

Fra: Randi

Dato: 11.04.2012 Klokken: 11:51

Hei! Jeg ville bare si at jeg følger meg deg både her på bloggen og på Valdres Teens og på mandagens episode fikk jeg også tårer i øyne! Håper alt er bra med deg nå!

Fra: Josefine

Dato: 11.04.2012 Klokken: 14:04

Satt med tårer i øynene under mandagens episode.. Glad det ordnet seg for dere til slutt:)

Fra: Cecilie

Dato: 11.04.2012 Klokken: 15:00

Heij:)

Synes du er JÆVELIG tøff :)

for meg så synes jeg du er ei stjerne som skinner sterkest på himmelen:) du har hatt det veldig tøft, men du har bein i nesa som vi sier her:P

føler med på serien :) de du gikk i klasse med var tøffe de og, alle savnet deg å håpet du kom tilbake, jeg ble lei meg når du måtte reise i serien , du var den jeg følte med mest på:D men så leste jeg historien i topp å jeg ble overlykelig for at du er kommet tilbake:D<3 gleder meg til og se resten også:D skal følle med her på bloggen din :D i tilleg må jeg jo få si at bloggen din er kjempe fin:D

håper du har det bra nå :D å æ ønske dæ lykke te vidre :D det fortjene du :D

klem fra Rørvik jenta:D

Fra: Kristina

Dato: 11.04.2012 Klokken: 16:03

remarque: tenkt deg at du blir kastet ut av landet? hadde ikke også kansje kommet tilbake igjen ? Enkelte ting kan man holde førr seg selv og tenke :)

Isabelle du er ei utrolig sterk jente i denne saken! husk det! :)

Fra: Lisbeth

Dato: 11.04.2012 Klokken: 16:03

Hei;)

Vil at du skal vite at du er utrolig tøff.

Jeg ble så trist når jeg så episoden. Men i bilen virket det ikke som at broren din skjønte alvoret, det så ut som han smilte. men btw, jeg ser sånn opp til deg! Jeg hadde aldri greid å komme meg igjennom noe sånt. Du er så tøff!

Men jeg skjønner ikke hvordan dere fikk komme tilbake i Norge, å bo her lovlig. Er det fordi morer din er rumensk? Og at du og lillebroren din da ble EU-borgere? Og hva med faren din da?

Fra: Ragnfrid...

Dato: 11.04.2012 Klokken: 17:04

For å være ærlig gråt jeg også. Jeg har en venn av meg som ble sendt ut av landet for ca 2 uker siden, men å se deg lide igjennom det samme førte bare til mer tårer. Men du er en tøff og modig person da, for det er ikke alle som tørr å vise følelsene sine.

Fra: Ann Tonje Huset

Dato: 11.04.2012 Klokken: 18:36

Asylpolitikken er utrolig sammensatt og utrolig komplisert politikk. Mange faktorer spiller inn og det finnes mange meninger rundt det. I serien er det snakk om Isabelle og hennes familie. Ingen vits å trekke inn den generelle asylpolitikken inn på bloggsiden til Isabelle for så å "kritisere" henne for det. Familien hennes hadde bodd her i seks år. Lillebroren hennes er født her og hadde ikke èn relasjon til det som ble kalt "hjemlandet" hans. De var helt fantastiske integrerte mennesker som gav noe tilbake til samfunnet vårt. Det her var noe som føltes urettferdig for hele samfunnet i Valdres. Vi kjenner alle til asylpolitikken. Trenger ikke komme inn på siden hennes og kristisere henne for noe vi alt er fullstendig klar over.

Fra: wibekeee

Dato: 11.04.2012 Klokken: 20:40

Du er en sterk jente syns jeg, Isabelle! Jeg har sett denne episoden to ganger nå, like trist hver gang, det er hardt og se på.. :(

Fra: Remi

Dato: 15.04.2012 Klokken: 21:14

Så episoden i reprise idag ved en tilfeldighet. Jeg ble veldig opprørt over hva som skjedde med din familie.
Etter å ha lest flere innlegg her, så skjønner jeg at dere har kommet tilbake til Norge. Det var veldig godt å høre.
Vil ønske deg all lykke videre i livet. Stå på!
Remi

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits