I was fighting my whole life-but i din't give up

Hei alle sammen, gamle og nye lesere. 
For det første vil jeg takke alle dere som tar dere tid bare til å sitte å lese bloggen min! Vil takke også de som faktisk bruker sin tid på å kommentere dritt og, om det gjør dere til å føle dere bedre, varsegod!:) Og om dette er meningene deres, varsegod der og! 


Jeg valgte å skrive et lengre innlegg fordi jeg merker det er mange nye lesere, og sånn at dere slipper å bla HELT nederst på bloggen for å lese om meg selv. 
Mange har aldri hørt om meg selv, før "Valdresteens" kom ut.  Folk har allerede dannet seg en mening om meg, mange positive, noen negative. Det er tross alt bare to episoder som har vært ute, og ja, jeg kan innrømme jeg virker litt overfladisk A-kjerring i første episoden, men det forandrer seg senere. 

Jeg har en del ting på hjertet jeg vil si.  Dette innlegget har jeg tenkt mye på, og jeg har postet noe lignende før. 
Når jeg tenker lenge på en ting, så kan jeg glemme mye, så da kan dere bare fyre løs spørsmål. 

Jeg er en snill og blid jente, faktisk! believe it or not. De som kjenner meg, ser på meg som ei sterk jente, som har smilet rundt leppa hele tiden. Dessverre er det mye som skjuler seg bak et smil. Dette er livet mitt. Jeg vet hva det betyr å leve i krig. Ikke fordi jeg har lært om det på skolen, sett på tv'en osv, men fordi jeg har opplevd det selv, og det kan ikke beskrives i ord hvor jævlig det er. Det er noe som blir inni hjertet og hjernen uansett hvor bra jeg har det i livet. Å se folk dø og blø framfor deg, er som et levende mareritt.
Jeg vet hva det betyr å ikke kunne se sin far på lenge, ikke fordi jeg har hørt det av venner eller noe, men fordi jeg har gjort det selv, pga krigen. Det er ikke noe gøy å rømme sammen med mamma til et annet land, fordi vi var redde, og pappa ville vår beste. Det var ikke noe gøy å ikke kunne høre noe fra pappa på veldig lenge, og tenke alt slags tanker. Det var tross alt krig, og han maatte ut å kjempe for landet sitt, ikke fordi han ville, men måtte. Sitte fast limt med øyene på tv'en og bare vente å høre hva som var nytt, hvor mange som var døde, høre navnene dems, og håpe på at pappa ikke var en av dem.

 
Heldigvis er han i livet da, og vi er sammen igjen. Minner dukket opp da vi ble utvist fra landet, og ble nok en gang delt.Vi var skillt fra pappa igjen, fordi han ikke kunne komme til Romania, og vi kunne ikke dra dit. 
Jeg vet hva det betyr å være missbrukt, fordi jeg har opplevd det også! Å ha et slags frykt for mannfolk i livet, vil jeg alltid gå rundt med. Det er ikke noe som blir så fort glemt. 

Jeg vet hvordan det er å maatte reise fra alle de nærmeste personene i livet, alle de man er glad i , og alt man har, fordi det har jeg også opplevd. Mitt største mareritt ble virkelig. Jeg ble sendt ut av landet, på kort tid rakk jeg å si "hade" gjennom meldinger til de jeg var glad i. Men tingene mine ble igjen, og nå er de borte.  Komme til et land du ikke har noen ting i heller, bo rundt om kring hos mennesker som syns synd på deg. Som mange vet, hater jeg at folk syns synd på meg, men i den perioden trengte jeg virkelig det. Jeg trengte hjelp, jeg trengte trøst, for å kjempe alene, var ikke lett.
 
Jeg vet hvordan det er å miste nære personer, fordi jeg har mistet mange i livet. Vi er alene i verden. Jeg savner å ha en bestemor/bestefar som kan være der for meg de gangene tårene renner, de gangene jeg trenger noen gode ord/råd, eller bare en klem. Jeg har opplevd veldig mye, mye kan ikke forklares i ord. Jeg har kjempet hele livet, HELE jævla livet mitt har egentlig vært å kjempe. Hvorfor? for at jeg og familien og de nærmeste skal ha det bra. Jeg er ung, og har hele livet framfor meg, det er enn grunn for at jeg kjemper. Men hver gang jeg kjemper, blir jeg bare svakere og svakere, og er nær setningen "jeg gir opp"! Men innerst inne vet jeg at jeg ikke kommer til å gjøre det. Sitter ofte med spørsmålet "Fortjener jeg virkelig det her? Hva har jeg gjort for å fortjene det her?Blir det bedre? Blir det verre?"


Jeg tenker det har vært verdt å kjempe for alt jeg ville ha i livet! Jeg klarte å nåe målet mitt. 
Jeg vet nå hva det betyr å være lykkelig, å ha mange mennesker rundt deg, som er glad i deg! Å ha en familie som vil det beste for deg, og gjør alt for at du skal ha et bra framtid. Å smile dagen lang, og ha alt en kan ønske seg.

Jeg vet at det er i motbakker det går oppover!  -IsabelleBeatrice

18 kommentarer

Fra: julviny

Dato: 20.mar.2012 Klokken: 20:06

Utrolig fint innlegg Isabelle! Jeg har skjønt at du ikke vil at folk skal synd på deg, men vit at tårene begynte å trille på meg nå. Sterkt!

Fra: Tina & Ingrid ♥

Dato: 20.mar.2012 Klokken: 20:29

utrolig bra innlegg! fikk tårer i øynene av og lese dette! kjempe trist!

Bra at du tørr og skrive om det og få ut følelser gjennom blogg, har mange ganger vurdert det selv, men tørr ikke... du er sterk! :D stå på!

Fra: krakw02

Dato: 20.mar.2012 Klokken: 20:50

Et utrulig bra innlegg! veldig sterkt skreve, fikk tåra i øyan!

Stå på videre :D

Fra: Valdres Teens seer

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 06:32

Du er veldig pen :) Aldri vært i Serbia, men reist en del ellers i Øst-Europa, og det er egentlig et generelt inntrykk jeg har; mange pene jenter. Tydeligvis intet unntak for Serbia. Mer delikat, mindre hore enn norske. Stå på, blogg videre.

PS. Gjerne en shake-video igjen :D

Fra: Fiberbabe

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 08:44

Jeg har lest bloggen din lenge før Valdres Teens (som jeg ikke har sett - sorry) og har alltid synes du er ei vakker og sterk jente. Ikke bry deg om negative kommentarer - haters gonna hate. Og du: så lenge du tenker positivt og fokuserer på det du ønsker og vil ha så kommer det til å skje deg masse gode ting. Du kan nå langt og gjøre akkurat hva du vil, bare du går inn for det! =)

Fra: GAGR

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 10:12

Fin blogg og fin serie på nrk. Du gir et godt inntrykk der også så det skal du ha.

Blir spennende å følge deg og dere videre :)

Fra: ¢¾ Rachel

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 12:15

For et sterkt innlegg! Jeg har fått et veldig bra inntrykk av deg i hvertfall, du virker som en glad og positiv jente. Stå på :)

Fra: Ida

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 18:46

Høres ut som om du er en sterk person!<3 Fortsett med det...<3

Men bor du i Norge?<3

Hilsen nysgjerrige Ida

Fra: Ann Tonje

Dato: 22.mar.2012 Klokken: 02:20

Unnskyld språket, men fy faen for et innlegg Isabelle. Der kom tårene gitt. Ble latterlig rørt selv om jeg visste om disse tingene fra før. Måten du skrev det på....gah! Utrolig glad i deg babes <3

Fra: mazza

Dato: 22.mar.2012 Klokken: 07:38

gundulica topolica mitzu matzu to je ta

Fra: Bergenseren

Dato: 22.mar.2012 Klokken: 15:11

Du virker som en utrolig sterk person! (første gang jeg leser bloggen din) jeg vet at dette er lette sagt enn gjort, men ikke bry deg om de som sender dritt kommentarer, det viser egentlig bare hvor kjedelig livet deres er. Du virker som en veldig snill og hyggelig jente, som har utseende med seg! Stå på og blogg videre, kan tenke meg at mange ser opp til deg!

Fra: ingunn

Dato: 23.mar.2012 Klokken: 09:34

du virker som en sterk person, og en hyggelig jente, jeg kan innrømme når jeg så deg på valdrees, eller hva det het, fikk jeg på en måte dårlig inntrykk på deg, men etter jeg leste reputasjon i topp bladet, tar jeg tilbake det, du virker som en utrolig sterk jente og vet hvor du vil i verden, selv om du har gått igjennom flere ting enn jeg kan tenke meg, men etter jeg leste reputasjon og bloggen din, sier jeg bare, du fortjener det beste. :-)

Fra: deagab

Dato: 23.mar.2012 Klokken: 11:12

Hei, siden du ble kastet ut av Norge, hvor er du nå?

utrolig fint skrevet!

Fra: Virkelig flyktning

Dato: 02.apr.2012 Klokken: 20:50

Jeg kan virkelig gi deg top ti karakter for måten du spiller en stakar litten serber. Evnen din til å være skuespiller er det typisk å være stakar litten og "uskyldig serber".

At du ikke eier skam er det også typisk å være serber.

Ikke vær toplig å komme med slike løyner som du prøver deg . Serbija har gått i krig mot alle ikke serbere i det tidligere Jugoslavija. "STAKAR LITTEN"... serbrene har flest krigsforbrytere i hele verden fordi de myrdet helt uskyldige folk i Bosnja , Kroacija, Kosovo og andre steder. Serberene har aldri blitt angrepet men tvert imot , det er serbrene som angrep og myrdet over 10000 mennesker i byen Srebrenica, og ca 500000 ikke serbere i hele tidligere Jugoslavija.

Fortell folk hvor var det krig i Serbija... Du har ikke sett din far, ikke fordi han var en frihets kjemper men han og flere tusen serbere gikk til angrep mot uskyldige ikke serbere. Kansje han er også blandt tusener serbiske soldater som har murdet uskyldige men, kviner , gamle og barn som ikke tilhørte serbisk rase.

Fra: Virkelig flyktning

Dato: 03.apr.2012 Klokken: 00:29

http://www.youtube.com/watch?v=HGswqcSYBpI&feature=relmfu

Fra: Virkelig flyktning

Dato: 03.apr.2012 Klokken: 00:38

Dette er virkeligheten av det som het krig. Serbrene koste seg i Beograd mens serbiske soldater masakrerte uskyldige folk. DU LYVER FORDI DU VET IKKE HVA KRIG ER.

SE PÅ VIRKELIGHETEN FOLKENS OG IKKE LA DERE BLI LYRT AV EI SOM BARE LYVER OM HENNES "KRIGS OPPLEVELSER"

http://www.youtube.com/watch?v=HGswqcSYBpI&feature=relmfu

Fra: Virkelig flyktning

Dato: 03.apr.2012 Klokken: 00:42

http://www.youtube.com/watch?v=wzThjT1_6PY&feature=related

Fra: Sara Tandberg

Dato: 03.apr.2012 Klokken: 01:56

UNNSKYLD MEG; DIN BEDRITENDE MENNESKEHATER/virkelig flyktning!

At Isabelle opplevde denne perioden som fæl, og at hun var redd og flyktet er da ingen LØGN. At du nå skal sitte her og snakke om hvem land som hadde skyld i hva, har da ingenting med saken og gjøre. Der for folk bare være enige i å være uenige. Dette er ikke snakk om hvem som hadde skyld i hva, dette er snakk om Isabelle som liten jente, som vet hvordan det er å være i krig og være redd.

SKJERP DEG, dette kan fint bli politianmeldt, og for din egen del, så håper jeg det også blir det, så du får litt vett inn i hodet.

- Sara

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits