Lille gutten min blir eldre

I dag blir min lille og beste bror 7 år! Halveis fjortiss alderen jo! :) 

7 Mars,2005! Det var dagen han kom til verden. Kan ikke glemme dagen mamma sa jeg kommer til å ha søsken. Det var et stort ønske for meg, gjennom hele livet! Kan ikke glemme dagen jeg nesten mistet han, vår første dag i Norge, da han nesten ble borte. Hjertedunkingen var borte, bevegeligheten i magen også, han var helt stille. Men plutselig dukket det et lite hode og kropp opp på skjermen da mamma var på kontroll, og et dunkende hjerte. Han var der, han var med oss, han skulle bli en av oss! Et nytt familien medlem var på vei til å komme til verden. Dessverre kom aldri tvillingen hans til verden, h*n måtte forlate oss, om det er sikkert at det var en til eller ikke, vet vi fortsatt ikke. 
 

Nå har han vært blant oss i 7 år, og mange flere år skal det bli.
Det halvåret han har vært borte fra meg har jeg lengtet kjempe masse etter han. Det var 6 mnd uten å høre den søteste barne latteren din, 6 mnd uten søsken plaging, dansing, snakking som ingen andre forstår enn oss to, tegnefilmer og mange gode stunder. Litt bitemerker her og deg, en del hårstrå som ble borte, fordi du ble så sur på meg at du dro meg i håret. 

Savnet var stort. Nå er han endelig her ved min siden. Nå spiller vi playstasjon dagen lang, spiser popkorn, som han til slutt kastet på meg, fordi han blir så sint. Han tåler ikke at jeg er bedre enn han! hehehe
Ender med at jeg må rydde all sølet han lager, for han har vist dårlig tid.
Vi har jo mange dårlige stunder, store kranglinger, selv om han er 13 år yngre. Vi er jo søsken, og søsken krangler. men for å være 13 års forskjell, har vi et veldig bra søskenforhold også. De gangene jeg er lei meg, og slipper noen tårer eller noe, er han alltid der for meg, og holder rundt meg, selv om han ikke rekker å holde helt rundt meg. Det betyr så utrolig mye akkurat da og da. 

Tenk dere senere, da man blir eldre, og foreldrene våre blir gamle osv, da har man sin kjære bror/søster ved sin side. Den som alltid kommer til å være der, den du kan stole aller mest på. Det er en del av deg. 

Sett pris på søskene deres. Gratulerer masse med dagen, Luka Dominik. Håper dagen din blir fantastisk. 

Hater deg litt for at du har bursdag 7 dager før meg, og du får alle de beste gavene:( fu


-IsabelleBeatrice


3 kommentarer

Fra: Anja

Dato: 07.mar.2012 Klokken: 13:07

Gratulerer til han :-D

Fra: LENA JASMINE

Dato: 07.mar.2012 Klokken: 17:18

Heeerlig da! søt bror du har :D

Fra: Fiberbabe

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 08:28

Det er viktig å sette pris på søsknene sine ja.. Jeg elsker mine over alt! =)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits