Kjærlighet i posten 1

Hei og god morgen søte mennesker!

Veldig lite blogging fra min side nå! Beklager. Dataen min har tatt livet sitt fra nettlivet, og vil ikke sammarbeide med meg. Derfor får ikke jeg blogget noe særlig. På tide med ny data, skjønner jeg.

Før noen dager siden fikk jeg nok en gang en kjærlig pakke i posten. Forventet ikke noe pakker enda, men plutselig kom den gigantiske pakken. Øyene var like store som pakken, munnen også. Hele kroppen skjelv mens jeg åpnet det.
Jeg fikk helt nye hairekstensjons!!!!!! GOSHPakken var fra Hairtohair.no
Er det noen som har hørt om siden dems? Vel, jeg skal innrømme jeg hadde aldri hørt om dem før, og plutselig havnet jeg på siden dems. Sånn som jeg er, som liker å prøve masse forskjelligt,  tenkte jeg å bestille noen hår derifra også.

I tillegg til håret, fikk jeg også en haircase, altså en veske til å holde håret i.
Hvor genialt er ikke det? Slipper å ha håret i skuffen, eller senga, eller hvor man kan ha det.. Det blir så slitt av det, og man må rette det hele tiden, børste det hele tiden, vaske det hele tiden, og de blir glemt også, ihvertfall av meg.. Jeg bruker ikke hair ekstensjons hver dag, bruker det bare på spesielle anledninger, men det er bare fordi jeg ikke gidder å sette dem på, fordi jeg glemmer av dem, eller fordi de rett og slett har blitt stygge, og må vaskes før jeg skal bruke det.

Til vanlig har jeg brukt hair ekstensjons fra luksushair, var veldig fornøyd i starten, håret var langt,glansfull og fin. Med tiden ble den bare stygg og slitt, selv om jeg ikke brukte det noe særlig.Nå kan jeg nesten ikke bruke det lenger, for det har blitt så slitt... Kanskje det er vanlig med blonde hair ekstensjons, for Sara har sine fra luksus hair hun også, og hun bruker det daglig, men de er fortsatt ganske fine.
I tillegg til det, så syns jeg at spennene på håret fra luksushair var veldig store, og de syntest veldig godt i mitt hår. De var brune og de åpnet seg hele tiden, følte jeg måtte rette på dem hele tiden.

Hairtohair.no
sine er utrolig fine, de er lange, og bølgete(bestilte dem slik). De er 65 cm, og går ann å rette dem også, da blir de lengre, u know ;) Spennene er lyse og veldig veldig veldig behagelige å ha på, og holder seg fast i håret.
En pakke fra hairtohair er nok altså, jeg tok ikke hele pakken på meg en gang, for hadde ikke mer plass, håret ble så utrolig sjukt og fint! Følte meg som ei prinsesse. Langt og sjukt og bølgete hår.
Dessverre passet ikke fargen helt til håret mitt, men det er min feil, for jeg skulle ta etterveksten min, og det ble for lys, og nå har jeg plutselig bestemt meg for å farge håret mitt brunt.


Det positive er at de går ann å farges, og forventer at de blir like fine.
Jeg er stor fornøyd med håret, og hairtohair blir nå min faste hair ekstensjons side.
Ikke tro jeg reklamerer for dem, bare fordi de har sponset meg. Hår er viktig for meg, det er viktig at det er fint og holder seg bra.
Jeg har aldri blitt sponset av luksushair, men fortsatt reklamerte jeg for dem i starten, for da var jeg fornøyd. Så jeg reklamerer ikke bare for ting jeg har blitt sponset med, og dersom jeg ikke liker en produkt, tørr jeg faktisk si meningen min om det, uansett hvordan de vil ta det.
Jeg sier ofte nei takk, til mange sponsorer, fordi jeg ser at produktene dems ikke vil bli noe å reklamere for, men dette her var det verdt å reklamere for!

Jeg vet det er veldig mange jenter der ute, som sliter med å finne noen fine hair ektensjons, noe som er kvalitets hår, noe som er samme hårfarge, og som holder seg fint.
Ta dere en titt alle sammen, for det er verdt det. De har alt mulig til håret på siden dems.
Alt slags hair ekstensjons, hårpynt, mønstret hår, fjær til håret(noe som er VELDIG inn nå), hår børster, hår vesker!!
Mye å velge mellom.
HAIRTOHAIR.NO
GOT TO LOVE IT!


Snart vil det komme enda et innlegg med et annet kjærlighet jeg har fått i posten, mmmm!

-IsabelleBeatrice

3 kommentarer

Fra: Maren

Dato: 04.12.2011 Klokken: 14:36

Shit, det ble drit fint :O

Fra: sunshine

Dato: 04.12.2011 Klokken: 15:19

Utrolig fint:))

Fra: babsen

Dato: 03.06.2012 Klokken: 16:23

Nydelig jo :)...hvilken farge er det?

Klem :)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits