Blogg liv?

Hei!

Jeg er klar over at det vil komme en del reaksjoner her, fra forskjellige bloggfans osv, men som jeg alltid sier: HVER med sin mening!
Blogg.no - hva er det egentlig? Er hele blogg livet et slags konkurranse om hvem som er best og høyest på topplista?

Fra min side mener jeg at blogg.no kan være et slags lureri og teit greie også! Jeg startet å blogge som alle andre, først fordi jeg syns det var noe alle gjorde, så måtte jeg herme, så fordi jeg hadde lyst til å bli "kjendis" også til slutt da jeg fikk litt mer vett i hodet, var det fordi jeg syns det var godt å skrive, og få ut ting på en side der man kan få masse tilbakemeldinger av folk man ikke kjenner en gang. En side der man kan fortelle ting, si egne meninger og høre andre sine meninger også, i tillegg er det gøy også!

MEN, jeg føler blogg.no har blitt litt kortuptisk! (om det blir riktig å si) Har faktisk hørt en del historier om folk som har betalt for å havne på topplista.
Bare se på topplista selv. Man går fra en blogg til en annen, alle er like, rosa bakgrun, blondt hår, sminke. Ellers er det bekjente av de! Jeg mener det er sykt urettferdig at "axel" kjæresten til Andrea er plutselig på topplista, bare fordi han er kjæresten hennes, og hun er en toppliste blogger. Beklager hvis jeg traff noens synspunkter nå, men det er ren fakta blitt. Og jeg tror jeg ikke er alene om det synspunktet heller.

Det virker som blogg har blitt til en skryte side. Hva man har kjøpt seg, hvor dyrt det var(og det skal selvfølgelig være de dyreste klærne, skoene og sminken) og hvor bortkjemte noen er.
Jeg tenker veldig på de som ser på dem på topplisten som et forbilde, og gjør alt de kan for å bli slik. Noen har faktisk litt mer vett i hodet enn andre, og gir opp! Noen overdriver og kan gå langt for å bli som "forbildet" sitt.

Er det virkelig kult at en toppblogger på 16 år, skyrter hvor mye penger hun/han bruker i uka på snus, alkohol? 16 år? PLZ!...Er det et bra forbilde, virkelig? 

Mange fortjener ikke å være på topplista en gang, de er så like, og det er ikke noe morsomt å lese bloggen deres en gang.
Jeg savner å lese en blogg om personlige hendelser, noe som er gøy å lese, noe som faktisk ikke bare handler om klær, sminke og kropp! Litt mer seriøs blogg, om dere skjønner (?)
Ikke ta meg for en selvdigger nå, men jeg syns jeg fortjener en plass der mer enn det andre gjør! Jeg er ikke en super blogger, og jeg blogger ikke noe særlig bra, med mindre jeg virkelig vil det. 
Jeg har vært på topplisten en gang, ganske høyt oppe, og da følte jeg press for å blogge og ga opp! Det er ikke noe jeg vil med bloggen, jeg vil ha en blogg, der jeg blogger når jeg føler for det, og HVA jeg føler for! 

Også er det en ting til, blir så sykt irritert på de som er helt avhengige av å komme på den forbanna topplista,fordi de tror de en gang kan bli kjendisser? wow, bloggkjendis, Gratulerer da! eller hva man skal si. 
Noen går rundt og drømmer om å komme på topplista, seriøst, fins det ikke bedre drømmer enn det? Jeg drømmer å besøke Paris jeg, jeg har større drømmer enn å komme på en toppliste! Det fins så mye annet i verden som er så mye bedre, og så mye mer verdt å drømme for, og verdt å sette mål for! 

Jeg har hatt et stort drøm, å få bli i Norge, leve livet mitt her, slutte å bekymre meg for morgen dagen, være lykkelig! Drømmen min ble ekte. Jeg får det jeg vil, bare jeg kjemper litt for det, og jeg vet jeg kan komme på topplista dersom jeg vil, men å ha et bloggliv, er ikke et liv for meg! Ikke mistforstå meg, jeg respekterer hver og en og sine drømmer og mål i livet! Vi er forskjellige,og vi har hver våre meninger! Jeg står for det jeg sier, og vet hva jeg vil i livet! 

-Flere som er enige?


-IsabelleBeatrice

 

8 kommentarer

Fra: Mikkeee

Dato: 10.nov.2011 Klokken: 18:30

Jeg kan si meg helt enig med deg! Blir rett og slett kvalm av noen bloggere! Verden forandrer seg!

Fra: Emilie

Dato: 10.nov.2011 Klokken: 18:34

Det var sjukt bra skrevet. Er helt enig med deg. jeg synes du fortjener en plass på topplista, mye mer enn noen av de som er der. Du er herlig, og du skriver bra. elsker bloggen din. stå på videre, du er fantastisk!

Fra: Sandra

Dato: 10.nov.2011 Klokken: 22:50

Helt enig! Fjortissbimboer på topplista!

Fra: Madde

Dato: 11.nov.2011 Klokken: 08:49

Kjempefint at du engasjerer deg, og du har mye rett i det du skriver! :-) Men bare et lite tips: du burde legge litt mer i rettskrivingen på bloggen din, da hadde den blitt mye bedre med en gang! Du er en veldig pen jente, med mange bra meninger, med alle skrivefeilene tar vekk litt fokuset, hvis du skjønner? Jeg forstår at det er vanskelig i få til alle ordene riktig når norsk ikke er morsmålet ditt(?), men ved å f.eks skrive innleggene inn i word først, hvor det er rettskrivingsprogram, så hadde det hjulpet en hel del! :)

Fra: Cecilie

Dato: 11.nov.2011 Klokken: 20:21

uten å ha noen peiling på topplister og rosabloggere (lurer egentlig mer og mer HVA en rosa blogger virkelig ER selv om jeg kan tenke meg det...) så er jeg enig med deg.

jeg har nå kommet til det skrittet at jeg opprettet en blogg selv, det er for meg eneste måte å få ut alt det jeg har gått gjennom. jeg må ha det sort på hvitt ett sted hvor jeg lett kan se de forskjellige dagers tanker...

det har vært noen sjeler innom min blogg, og hver gang jeg ser '1 kommentar' tenker jeg panisk 'HÆ?'

jeg vet at de tingene jeg skriver om er både store og små problemer og gleder, noen kjenner seg igjen i det jeg skriver, andre sier lykke til videre... jeg vet også at jeg ikke er den verste til å skulle ordlegge meg, men det er likevel skummelt at vilt fremmede skal komme inn og lese mine private og stort sett vonde tanker og opplevelser. selv om de ikke får sett mitt fulle navn...

så å strebe etter å få flest mulig lesere; nei takk! jeg hadde vel heller blitt livredd om jeg fikk mange som leste bloggen min daglig!

jeg er egoistisk i min blogg, den er der for at JEG skal få ut alle mine tanker og følelser so jeg har undertrykkt så lenge!...eller.... stort sett i hvertfall, for om jeg evt. kan få noen andre til å føle trøst, kjenne seg igjen og se at de har det vondt, eller jeg beriker noen med mine ord, så er det egentlig like godt som at jeg får utløp for mine følelser...

Fra:

Dato: 12.nov.2011 Klokken: 16:10

Det heter korrupt ;) Stå på isabelle, du er bra!

Fra: silje

Dato: 04.des.2011 Klokken: 21:34

Enig!

Fra: Siri-Mari

Dato: 21.mar.2012 Klokken: 15:28

Enig :) Og hvem kan vente at en som har et annet språk som sitt førstespråk skal skrive perfekt norsk. Jeg synes du er flink :) Og jeg jobber i norskopplæring ;)

Her er et tips på en annen blogg av ei ung jente som heller ikke blogger rosa... http://mittlivietspeil.blogg.no/

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits