Make it green for my whole life

Hei vikinger og pingler! :* 

Først og fremst vil jeg beklage det lille bloggingen i det siste! Skjedd en del, både tragiske og gode ting! Kommer senere til det!

Akkurat nå vil jeg bare skryte av øyene mine! Hørtes det dumt ut? bla bla.
Jeg har fått gleden av å få et par grønne linser av min kjære bestevenn, Sara! Jeg har ønsket meg grønne øyer så lenge jeg husker meg selv, grønne øyer og blondt hår, som mamma!!
På en alder av 3 år var jeg helt sikkert på at jeg hadde blondt hår og grønne øyer, selv om både håret og øyene var brune! Nei, jeg hadde blondt hår og grønne øyer! Med tiden forstod jeg at jeg ikke hadde det, men at det var min drøm da! Jenter altså, prøver alltid å være noe de ikke er ;) flere som kjenner seg igjen?


Jeg kan ærlig si at noen ganger er jeg veldig fornøyd med brune øyer, men nå med de grønne linsene jeg har fått av Sara, gikk den tanken bort også! Jeg elsker grønne øyer!!! Det har ikke gått en dag uten linser siden jeg har fått dem. Jeg tar dem selfølgelig av på kvelden, selv om det er linser man kan bruke i en mnd, varer  det lenger om man tar dem av på kvelden;)

Så ja, jeg er anderledes nå! Men jeg har fått til deg jeg liker best, grønne øyer og blondt hår! haha, egentlig så føler jeg meg som en barbie dokke iblant, men det får det bare være! :) 


Forandringer? Japp, godt å ha det i livet! 

Linsene er kjøpt fra www.fagelinser.no og dette er fargen jeg bruker! Du finner dem til et veldig rimmelig pris, også er kvaliteten veldig bra + alle de hundre forskjellige fine fargene! Love iiiit

Syns? 

-IsabelleBeatrice 

6 kommentarer

Fra: Marie

Dato: 08.nov.2011 Klokken: 21:11

Åh, jeg vil ha brune!!! Skal ta meg en titt! :)) takk for anbefalingen

Fra: Hanne

Dato: 08.nov.2011 Klokken: 21:13

Du kledde det! Har bestilt fra dem før, er faktisk kjempe fornøyd selv! På tide å bestille nye, i think!

Fra: Andrea

Dato: 08.nov.2011 Klokken: 21:14

LIKE!

Fra: Michell

Dato: 08.nov.2011 Klokken: 21:17

Du er fin uansett da! Men ja, enig! Jenter vil alltid være anderledes! Har lyst på brune linser,selv!

Stå på, fin blogg med masse fine anbefalinger! :)

Fra: Cecilie

Dato: 13.nov.2011 Klokken: 19:51

det jeg tenker på når jeg ser det bildet hvor du har den grønne lua; øyefargen ligne litt på min der, bare at jeg har mer spettet med gulaktig farge i mine øyner, og jeg har mørk ring rundt øynene mine :)

men synes du er fin både med blondt og brunt hår, og brune og grønne øyner ;) jeg har alltid ønsket meg sort hår, jeg drømte om at håret mitt skulle 'plutselig' forandre seg fra mørk blond til sort over natten, men det skjedde bare 1 gang når jeg skulle på Samael konsert for mange år siden :P

men jeg ble født med lyyyyst blondt hår, rundt om 6 års alderen var jeg mørk blond, ved 16 års alderen var det mye rødskjær og mer kobberfarge i håret og nå er håret endt opp som utrolig mørkt brun.... og vi snakker IKKE hårfarging her, det er bare jeg som er 'freak of nature' :D

men meg selv tilside her; synes det er morsomt å se hva linser kan gjøre med en person. de forandrer mer med annen øyenfarge enn om man går fra langt blondt hår, til f.eks kort lilla hår :)

og du er heldig som passer begge :)

Fra: isabellebeatrice

Dato: 13.nov.2011 Klokken: 21:28

Cecilie: Oi, så sært! Hehe! Vel, jeg hadde lyse øyer fram til jeg var 2 år eller noe! Men det kalles melkeøyer, ca alle ungene har det! Slik er det med mamma og, hun ble født helt lys, og nå har hun ganske mørkeblondt, men hun har farget det en del også, og da blir pigmentene mørkere. Samme med meg, jeg hadde brunt hår, ikke mørkt, men vanlig brunt, og nå har jeg nesten svarte! :/ men farger det, og ødlegger det..men that's life!

Jo takk skal du ha!:))Takk for fin kommentar!

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits