Han finnes og lever

Heei! 
Disse dagene her har jeg fri, fram til Fredag, og godt er det. Kjenner jeg lengder litt etter jobb egentlig, har liksom kommet inn i det av å være sosial og se mange nye ansikter hver dag,pakke klær, henge opp klær osv..Litt loner nå, så faktisk så gleder jeg meg til jeg skal på jobb igjen:)

Litt fritid gir får meg ofte ut på tanke eventyret! I går satt jeg og såg på artige.no(big fan) og såg plutselig et bilde, som var egentlig bare kødd, men akkurat den ene setningen i bildet fikk meg til å tenke masse. 
Har dere noen gang tenkt over at den kvinnen/mannen dere kommer til å gifte dere med, er faktisk ut i verden et sted akkurat nå? Den driver med et eller annet og hjertet dems dunker faktisk?
Tumblr_ltolijozr21r40o4ho1_500_large

Er kanskje ikke så ofte vi tenker over det, for det er jo en selvfølge at the dreamgirl eller  the dreamman er ute et sted. Så klart er den det, men det er bare det at hvis man tenker dypere på det, så blir det bare rart!

Det eneste jeg vet om den jeg skal gifte meg med, er at det er en mann! Så vet jeg egentlig åssen ekteskkapet mitt ikke skal bli! :D i guess...selv om jeg er kvinne.  Vi kvinner vi et lettlurte! Trist, men sant. Menn og kvinner er ulike det er bare sånn!  
Jeg vil ikke at det skal bli slik at plutselig så møter mannen i mitt liv meg, prater med meg, får meg til å le av gamle og tørre vitser og der blir jeg solgt! No way. Men det skal alltid være så enkelt med dem, bare de sier de riktige ordene og plutselig er vi kapra! ohh 
Slik blir det ikke med meg altså, de ordene han kommer til å se i starten, vil være ord han må fortsette å si senere og:) Jeg skal ikke være dama som henter øl til han, fordi det er fotball på TV'en og han klarer ikke å hente det selv, fordi beina hans er planta på bordet, og sokkene er skitne og sure fordi han ikke har klarte å vaske klær selv. 
"Jeg er mann da" Det blir ikke noe bra unnskyldig for meg altså! ;) 

Poenget er at jeg vil ikke smelte etter første møte! Med mindre det er kjærlighet ved første blikk?hihi
Jeg skal nå gifte meg en dag, dele livet med en eller annen random person, for det er jo det han er akkurat nå? Kanskje han er nærmere enn jeg tror, kanskje han er så langt borte at jeg ikke klarer å tenke på det en gang!?
Kanskje han er feit? tynn? blond? Brunett? Rocke stjerne? JUSTIN BIEBER? nei.. Han er en mann/gutt, og finnest!Jeg har drømte ganske lenge nå om en gutt/mann som er blond, høyere enn meg og har dialekt, men jeg har aldri klart å huske ansiktet hans dagen etter. Men hver gang jeg drømmer om han, vet jeg at det er samme gutt som jeg har drømt før om! Kanskje det er mannen i mitt liv?  Jeg drømmer og ser fram til dagen jeg vil stå i en hvit kjole, framfor altaret og si JA til den jeg vil dele alt med, til den som vil gjøre meg lykkelig, til den jeg skal bygge et framtid med! Det er ihvertfall et ønske! 


Inntill da skal jeg fortsatt være på lettærn!! Hei kjekken!! ;););) *blunke* 
haha

Har dere noen gang tenkt over det?


-IsabelleBeatrice

 

7 kommentarer

Fra: Siri Berntsen

Dato: 01.nov.2011 Klokken: 18:47

har tenkt den tanken mange ganger. Og den personen man en dag vil gifte seg med, kan også være en man kjenner, har gått på skole med osv. det er nesten en litt skremmende tanke :O

Fra: Therese Kandal

Dato: 01.nov.2011 Klokken: 18:49

Det er egentlig ganske sykt å tenke på ja! Men en annen ting (som jeg også fant på artige.no faktisk), er at 80% har allerede møtt personen de kommer til å gifte seg med! DET er ganske sykt!

Fra: isabellebeatrice

Dato: 01.nov.2011 Klokken: 18:51

Artige.no altså!!! :o håper virkelig jeg er en av de 20%, virker med spennende! haha

Fra: Chelsea

Dato: 01.nov.2011 Klokken: 21:12

Tenkt det noen ganger.. Men ikke det at jeg går og tenker på det hele tiden... Fin blogg btw! (:

Fra: susus

Dato: 02.nov.2011 Klokken: 15:43

Jeg hr faktisk tenkt på det før... Tenker også på om hvordan jeg ble/blir kjent med den jeg kommer til å gifte meg med...Hvis det skjer da, haha..

Sv: Tusentakk! Jeg fikser de faktisk selv. Og egentlig gjør jeg ikke så mye med dem for å være ærlig. Napper der det er litt for mye, også bare børster jeg de sånn de skal se ut:)

Fra: renati

Dato: 03.nov.2011 Klokken: 23:47

Det med den drømmen din.. har lært at man kun kan drømme om noe man har sett i virkeligheten med dine egne øyne! Håper du virkelig finner den rette og at du blir lykkelig gift:)

Fra: Fiberbabe

Dato: 22.nov.2011 Klokken: 07:44

Har tenkt litt på det ja.. Og det at 80% allerede har møtt ham/henne er jo litt sprøtt! =) Håper du treffer han du drømmer om da... =)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits