Et år siden

Hei søte lesere!

Litt av en dag i dag. Sitter her med tårer i øyene, og den gangen er det gledes tårer, men for et år siden var det smerte og sorgs tårer. I dag er det et år siden, siden vi ble utvist av landet. På den tiden her satt vi på flyplassen, og var helt lost, og viste heller ikke hvordan dagen derpå skulle bli, eller natta.
For meg var det som verdens ende, alt døde den dagen for meg. Hele framtiden min var i dass, livet mitt, alt!
Den smerten jeg kjente, kan ikke beskrives i ord. Det var tomt, skjønner ikke en gang hvor alle de tårene kom fra! 
Ingenting kunne gjøre meg glad akkurat da, bare å få høre at jeg skulle tilbake til Norge. En ting som også gjorde meg glad var at tlf min funket nede i serbia og, siden dem også hadde telenor nettverket, og alle de mld jeg fikk da jeg gikk ut av flyet!  Jeg prøvde å se lyst på ting, prøvde å ta hele greie som et ferie med litt uflaks! Vanskelig var det, skal jeg si dere. Når dere opplever noe av det verste dere noen gang har fryktet for, vil dere se at å håpe å være sterk, er det lite styrke til, akkurat den dagen, og kanskje noen dager til etter det. Jeg føler meg sterk og kan skryte av deg faktisk, haha.. Jeg klarte å løfte meg opp igjen, selv om dagene ble tunge og savnet ble dypere, men også støtten fra alle dere herlige menneskene ble sterkere. Dere en grunnen til at jeg fikk en utgang i den svarte mørke tunnelen jeg var i. Det var ikke mye dere fikk gjort, sier dere! Men jo, dere gjorde veldig mye, DERE fikk meg tilbake til Norge igjen, og her sitter jeg nå og her et smil rundt leppa, jeg har familien min her igjen, jeg ble ferdig med skolen, jeg har en herlig jobb, og jeg har ALLE dere rundt meg. Det er vanskelig å beskrive hvor stor pris jeg setter på det, men jeg gjør virkelig det, jeg er kjempe glad for alt. 
Jeg trodde aldri jeg hadde så mange venner, og så mange som brydde seg! Mennesker jeg aldri hadde snakket til, var der for meg, mennesker jeg ikke kjente en gang var der, og til og med fiender! 

Jeg vil bare takke dere alle sammen,for alt! 

Cause i'm happy!

Dere kan lese flere innlegg fra den gangen om dere trykke på Kategorier så Livet! og blar nedover!


-IsabelleBeatrice


 

12 kommentarer

Fra: Siri Berntsen

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:00

Jeg visste ikke hvem du var da jeg så støtte-siden om at folk ville ha deg tilbake til Norge. Men, jeg skjønte hva dette dreide seg om, hvor vanskelig det ville være for deg og familien din. det var ikke noe tvil om å melde meg inn i gruppen. Jeg er glad på dine- og din families vegne at dere fikk tillatelse til å bo i Norge. Det har du fortjent!

Jeg synes at du er sterk som har kommet deg igjennom dette. Jeg vet ikke hvordan dette er, men kan tenke meg at det var en helt uvirkelig og forferdelig følelse. Var en familie i Lørenskog som også ble kastet ut, men de kom dessverre ikke tilbake. Men jeg er glad for at du gjorde det.

Du er sterk, Isabelle! :)

Fra: Ann Tonje

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:15

Åååh, love you! <3

Fra: isabellebeatrice

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:17

Siri Berntsen: Takk for fine ord, Siri! :) Og støtten også!

Familein fra lørenskog har det bra, vi kjenner dem:) de prøver fortsatt å komme tilbake, men det er litt vanskeligere med dem, siden de er rene serbere:S men vet aldri, de lengder etter norge de og!

Fra: isabellebeatrice

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:18

Ann Tonje: <3 u2

Fra: manja bie

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:37

Det finnes alltid et lys i enden av tunellen vet du. Du er helt syk, jeg misunner deg at du er så sterk. Viljestyrken din Isabelle. Kan ikke beskrive. Du er vanvittig sterk! Gi litt psysisk styrke til meg, som jeg kan låne en måned :)

Jeg kjente deg ikke på den tiden, men jeg deltok i gruppa på facebook.. Hehehe, som jeg har sagt før :p Jeg er glad jeg ble kjent med deg!!!!

Jeg er kjempeglad i deg Isabelle! <3

Fra: KAREN JO

Dato: 02.okt.2011 Klokken: 21:46

åh, herlighet så utrolig bra dere fikk bli! kan ikke forestille meg den redselen og sorgen det må ha påført, men også den utrolige lettelsen og gleden da det faktisk ordnet seg. Dere var utrolig heldige ! :)

Fra: Radio24

Dato: 03.okt.2011 Klokken: 09:15

Utrolig sterk historie, fint du deler den. :)

Fra: isabellebeatrice

Dato: 03.okt.2011 Klokken: 11:08

Radio24: Takk for det!:) deler det for å vise folk at en blogger må ikke ha et perfekt liv for å blogge, et liv om sminker og klær og alle luksus greiene de er med på

Fra: Beate

Dato: 04.okt.2011 Klokken: 14:23

Isabelle!:) vi er utrolig glade for at du er tilbake.. selv om jeg ikke kjennte deg 100%, så ville jeg veldig gjærne at du skulle komme tilbake hit, så jeg ble med i de gruppene som kom opp på facebook om og få deg hjem til norge, og det angrer jeg virkelig IKKE et sekund på! men jeg er fortsatt utrolig glad for at du bor her i Norge og til og med er naboen min! <3

Fra: isabellebeatrice

Dato: 04.okt.2011 Klokken: 21:48

Beate: hehe, koseeelig å høre:D varmer så godt

Fra: Radio24

Dato: 04.okt.2011 Klokken: 22:50

Det er helt sant, og det er jeg veldig glad for. Ikke like glad i rosablogger, det blir mer komedie noen ganger :)

Fra: isabellebeatrice

Dato: 05.okt.2011 Klokken: 00:41

Radio24: word! Men er jo kun det som er vist bra i norge, når man ser på topplista. Let's be a mommy, treningsnarkoman eller rosablogger så er vi der! :)

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits